Rösta på mej! :)


Jag har blivit en av finalisterna i nicolinas blogg. Skulle vara jätte tacksam om alla röstade på mej, för det skulle vara kul och vinna, fast det ärr ju alltid, höhö. Men iallfall, klicka här.Och rösta på mej, jag är nummer 3. Tack iförhand ;P



God natt!
Jag hade tänkt att gå och lägga mej typ nu snart, ska bara skicka några bilder till emma.

YEEEY! min data är tillbaka!


Hejsan!
Som rubriken lyder så är min data tillbaka och fungerar! Den är snaddare och bättre  än vanligt. Det enda som fattas ärlite bilder och program man kan fixa bilderna med. Det dåliga är att  ALLA bilder försvann. Så nu har jag inga andra bilder förutaom dom jag visat och några från landet, rätt många från rislägret och lite från aroscupen. Men men, det är SOMMAR, då kommer jag ta mycket fina nya bilder.

Fölisar


Vinnaren



Nr 1- nicolinaslillaskrivbok.blogg.se


Ett stort grattis till nocolina! Hon vann men hela 223 röster.
Och 2;a kom jend.blogg.se.

30 juni-tävling avslutad

hejsan!
Hur äre med er då? Med mej äre väll bra. Varm dag idag igen. Det är ju bra att det är varmt, men man har typ inget att göra.. Jag tänkte sola idag, sen äre träning som gäller. Sista för sommaren skulle jag tro.Jag skrev inge mer igår för att jag inte palla, eller när jag kom hem så skulle jag äta sen gick jag till emma, jag sov där.
Igår gjorde jag;
Jag var med ebba, effi och emma i v-by. Vi skulle köpa present till emma som fyller år på torsdag.
Efter så gick vi till kaananbadet, och där träffade vi daniel och alexander. Vi var där ett tag, men varken jag eller emma hade badkläder, så vi sola bara.
På vägen hem gick vi förbi stallet. Jag kunde inte låtabli att känna att jag redan saknar hästarna. Jag har ju nyss på läger och så. Och gesta gård är saknad! Som F*n!. Jag saknar allt,det är lite sorgligt...

lite bilder från ridlägret


Jag och magnus!:)

Juste glömde att berätta, när vi var där så fick vi en överraskning på fredagen, och det var att vi skulle få rida akademismkt på en piare hingst (tror att det stavas så,hehe.)

29 juni-jag är tillbaka!

Hejsan! :D Nu vare ett tag sen, en vecka ?.
Har saknat det. Jag har inte suttit vid datan på en hel vecka.. Aja nu ska jag berätta vad jag gjort den här veckan;


På måndagen åkte jag till ridlägret, var välldigt nervös. Men det tog inte så lång tid innan man började göra sig hemma stadd (eftersom jag och min kompis skulle vara där i ingefär en vecka).
Jag fick rida en urgullig/söt/snäll/duktig häst som heter magnus.
På lägret red vi lektion, på lektionen så red vi vanligt och lite akademiskt. (Akademiskt är när men rider mer med sätet, och hästen får hålla huvudet själv.) Vi red ut också. 
Vi har också en lek, vi läger barn mot ledarna, på förrsta skulle man ta en cola burk på en pinne och sen hoppa med strjumpor och lägga i hinkar, den förlora vi, men sen så skulle man rida slalom och hoppa och ta strumpor, den vann vi.
Vi hoppade med. Magnus var kätte bra!. Han kan nästan allting.
Juste vi hade NH och voltige. Skiit kul båda två! På nh ( förkortning av national horsemanship, tror jag att det stavas). Då lär men hästen allt från marken, och när hästan kan allt man lärt den så kan man sitta upp, och så oftast så rider man utan tygel, ibland har man halsring också. Vi kom så långt att vi fick rida med bara hals ring.
Voltige är när man gör tricker på hästen utan att hålla i sig oftast, vi stog på hästen och gick på dens rygg, gjorde jordenrunt, vi fick också göra kullerbyttor ner från hästen och glida ner på hösten och stå på händerna( vi fick hjälp med att götra kullerbyttor och de;) ).
Fast vi red ju inte bara, vi tvätta 2 hästar fotatde alla söta föl och hästar, börde ut vatten en gång, och badade, jag tog mitt första dopp i sjän:). Vi badade också i polen, och solade, spelade kort, vi fick se några trick som thea (en tjej som jobbade där) hade lärt sin häst det var skit coolt. hon hade lärt den en massa saker, men det som jag tycker var coolast var att hon hade läst carisma(hennes häst) att plocka upp saker. Ex, om hon skulle tappa sitt spö så kunde hon säga till carisma att ta upp de.

Jag åkte ju hem i och en halv dag tidigare från lägret för att åka till aros cupen, vi  förlorade i kvartsfinal men 4-2.

Jag lägger in bilder senare, men nu har jag lite och göra. Men hör senare!

Nu åker jag!

Hejsan och hej då!
Nu om 5 minuter åker jag till ridlägret, jag hinner inte skriva mer nu, puss!
Och glöm inte att rösta på den som nu tycker ska vinna.:)

Dagens;

Dagens humör: Glad :)
Dagens träning: ingen, hehe
Dagens väder: Soligt och regnigt
Dagens smink: ögonbrynspenna,höhö
Dagens outfit: mjukisbyxor,svart linne och svart hoodtröja
Dagens vill ha: mat, är hungrig!
Dagens hälsosamma val: Om det här gills;istället för att titta på tv packar jag.
Dagens mindre hälsosamma val: Jag tog en chokladbit
Dagens tv-serie: Privileged
Dagens roliga: Kom hem;)
Dagens tråkiga: fick åka ifrån li..


Glöm inte tävlingen, skrolla bara ner 2 inlägg för att rösta;)

19,20 och 21 juni-i´m back, for 1 day..

HEJ,HEJ,HEJ OCH HEJ!
Jag har inte skrivit på länge för att jag varit på landet. Och jag hann inte säga det för att internetet blev knasigt.
 Aja, pålandet har det varit både varmt och fint, men också regningt lerigt och åska kom. Men allt har varit bra. Jag träffade också min kompis, li. Det var ett tag sen nu. På landet har jag firat midsommar(såklart?;P ),varit med li, och så varit med familjen och spelat lite kort ätit god mat och det man gör på midsommar helgen;)-
Har alla haft en bra midsommar då? Min var bra, fast loite regning bara. Och jag tog inte mitt första dopp som jag hade planerat, det var lite för kallt, hehe. Men några fina foton blev det iallafall.

(Jag kan tyvär inte visa nån bild nu, för batteriet tog slut till kameran. Vi har inte fått tillbaka datan än. Och om ni undrar bilderna i hörnet så såg det så tomt ut utan dom, hehe..)

Och nu är så att nu kommer jag inte hinna/kunna blogga på hela veckan tror jag. För imorgon ska jag nämligen på ridläger med en kompis, och efter den så ska jag på aroscupen med laget. Jag kommer hem på måndagen. Jag vet inte om jag kommer hinna blogga mer idag ens, för jag har 2 väskor att packa(en till ridlägret och en till fotbollen).
Tävlingen jag har går faktiskt jätte bra, det är bara att skrolla ner ett inlägg och rösta på vem du vill. Jag har fått in välldigt många röster.

veckans blogg finalisterna

1. http://nicolinaslillaskrivbok.blogg.se/



2. http://strawberrysandra.blogg.se/


3. http://jend.blogg.se/


- Man får rösta på sig själv
- Man får rösta hur många gånger man vill
- En röst per kommentar

Röstningen avslutas Tisdag den 30 Juni
TÄVLING AVSLUTAD

17 juni-stan

Hejhej!
Sry för dålig uppdatering, men imorse så skrev jag faktiskt ett inlägg men det var nåt fel med blogg.se.
Men iallafall så har jag, emma och emma varit i stan.
 Emma tog med sin kamera, så först åkte vi till stan, sen så tog vi tunnelbanan till slussen, och där stannade vi och b.la åt, och emma fotade lite, sen så gick vi till,eller igenom gamla stan och kom fram till vattnet vid östermalm, för att sedan gå igenom där och komma till city. Så det har blivit mycket gång och så idag, men det var rätt kul, för i gamla stan var det fett mycket turister och sådant, det var typ 100 mår sen jag var där känns det som.

Ikväll;
vet jag inte riktigt,förutom att jag måste fixa pankakor till min lillasysyter, mamma och pappa ska åka och kolla på emils match.
Och så ringde pappa mej och frågade om jag ville jobba på hans jobb imorgon, så det blir antagligen en lite tidigare kväll..


Jag har ju veckansblogg här i bloggen, och jag tänkte utse 3 st finaliste senare idag.
Så länge ha en bra dag.

Nu börjar dom komma..



Bild; tog förut, nu börjar smultonen komma:)

Hejhej!
Vad har ni för er då? Jag ser på paris hilton´s my new BFF. Haha, det är lite kul faktiskt, men lite överdrivet. Jag pratde just med ebba också.
Men måste gå ska äta, puss!

16.20

Hej på alla!
Fin dag, eller bättre en dom flesta sista veckan. Juste kom på att idag har jag haft sommarlov i precis en vecka:).
Emma är här nu, vi chillar bara, för jag har fortfarande ont i huvet. Nu när det är fint väder och allt. men hon ska snart gå, för vi har träning snart, jag vill gå, för jag har ätit så mycket sista veckan, men vill inte att huvudet ska bli värre. Men det är ju träning på torsdag igen.
 

Sunshine


Det var länge sen man såg solen, men det är ju just typiskt att jag ligger hemma och har huvudvärk då! Det börjar gå över som tur är.
Bilderna är tagna nyss.
Idag vet jag inte vad som händer det beror på. Jag kanske kan gå på träningen, men vi får se. Aja, ska plocka undan från bordet nu, puss!

Glöm inte veckansblogg tävlingen!
Jag kommer att utse finalister nån gång i veckan. Regler och sånt kommer upp när finalisterna gör det.
Det är bara ätt lägga en kommentar och skriv er ålder, namn och bloggnamn, man behöver inte skriva varför man vill bli veckans blogg.  Så anmäl er nu, innan det är försent.

16 juni-lite sjuk

God morgon på er!
Hur mår ni då? Jag mår inte så bra.. Jag mår illla och har ont i huvet. Imorsen gick jag upp 09.33. För mej är det tidigt, iallafall på sommarlovet, höhö. Men jag legat ich vaknat i natt också, har inte sovit så bra.
Men nu måste jag gå och få nåt i mej, annars blir det bara värre.
Men idag verkar vädret bli bättre iallafall. Ssolen skiner och det är en bra sak, eller hur? :)


Glöm inte veckansblogg täblingen!
Jag kommer att utse finalister nån gång i veckan. Regler och sånt kommer upp när finalisterna gör det.
Det är bara ätt lägga en kommentar och skriv er ålder, namn och bloggnamn, man behöver inte skriva varför man vill bli veckans blogg.  Så anmäl er nu, innan det är försent.

Hemma från bion

God natt på er alla! blir en väldigt tidig kväll ikväll, har nämligen jätte ont i huvet.. Så måste få lite sömn.
Men filmen vi såg var jätte bra, det slutade kyckligt. Filmen vi såg heter flickvänner från förr. Den var en komedi, men en aning anorlunda, det tycker jag om, men det slutade lyckligt som sagt, och lyckligt som i killen det handlade om mest blev tillsammans med tjejen som det handlade om mest, typ, hehe. Jag skulle rekomendera den!.
Aja god natt nu gott folk!

Veckansblogg tävling

Hejsan på er alla igen :)
Nu ligger min söta lilla katt vid mina ben och emils bärbara data i mitt knä, och så tittar jag på tv samtidigt.Hehe. Men det är rätt najs just nu tycker jag. Jag har typ varit sjuk idag, eller jag har ont i huvet så jag bara chillar. Men sen senare ska jag emma och linnea på bio. Men nu kom jag på att det blev lite strul för mina pengar är i bilen pappa kör. Men han kanske kunde komma hem med dom.
Nu ser jag på tyra banks show, asså pappan där är sjuk ihuvet. Men mer hinner jag inte berätta, för ska fixa mej nu.


Men nu gott folk, har jag bestämmt mej. Jag ska ha en veckansblogg tävling:) Så det är bara att börja anmäla er! Jag kommer att utse finalister nån gång i veckan. Regler och sånt kommer upp när finalisterna gör det.
Det är bara ätt lägga en kommentar och skriv er ålde, namn och bloggnamn, man behöver inte skriva varför man vill bli veckans blogg.
Så när jag kommer hem igen vill jag ha måsga kommentarer om veckans blogg:)

Bra låt


jag kanske är lite efter, men tycker att låten skit bra! Men videon i slutet är lite äklig,hehe...

15 juni-09

Morrn!
om nån nu är vaken, hehe. Jag gick upp tyå halv 10 idag, eller emil väkte mej, han skulle iväg på handboll, eller han skulle dömma handboll. Och städaren kom. Men jag somna typ halv ett igår. Och jag är van med att gå upp vid elva ungefär. Så nu har jag lite ont i huvet men det går väll över.
Det ser iallafall ut som det slutat regna, det är väll posetivt?.

Igår la jag ju in ett inlägg om jag ska ha tävling eller veckans blogg. Då var det några som undrade att om jag skulle ha en tävling, vilken sorts av tävling jag skulle ha. Först så tänkte jag ha en tävling där man kunde skicka in en bild och sen avgöra. Men jag vet inte nu. Vi får se, det kanske blir ``gissa motivet´´ eller nåt sånt.
 Men vad tycker ni, veckans blogg eller tävling? :)

Funderar

Dumma regn!

Hejsan!
Vill ni veta hur min dag har sett ut? Hm, mina förälldrar väkte mej vid 10 tiden, då gick jag upp och åt frukost med familjen, sen så gick jag och la mej framför tv:n. Då skulle mamma,pappa och emil åka iväg och kolla på en fotbollsmatch, emils lag hade match. Och samtidigt skulle jag och clara städa våra rum, vi hjälptes åt. Och för ungefär en timma sen blev jag klar med mitt rum. Sen efter tog jag ett glas cola och la mej och titta på tv, jag har träningsvärk i ryggen och insidan av låren från igår, vi red barbaka. Och sen så gick jag till datan när Paris program ``my bff´´ (tror jag att det heter) slutade.
Det är inte sant, det har regnat HELA dagen. Typ spö regnat också. Idag var nog den värsta regndagen, hittils..
Nej juste jag var ute och fotade mitt i allt spöregn också. 

Några bilder som jag tog.vad tycker ni? :)

11.47


Några bilder jag tog igår natt. Det såg rätt fint ut, blev rätt nöjd med bilderna. vad tycker ni? Jag har några finare men dom kommer jag lägga ut senare ;)

14 juni-målningt så långt ögat når



God morgon sunshines
Vad ska ni göra idag då? Hos är det städdag, så nu ska jag hjälpa clara att städa hennes rum sen ska hon hjälpa mej. Annars har jag inga andra planer för dagen, är trött och lite hängig så tror att det bara kommer att bli en hemma dag.

Hos ebba

Hejsan! :)
Vad gör ni?Jag är hos ebba, har varit här sen middag. vi åt tako. Emma kom hit också. Ebba och berättade om grönan, hon var på nrj in the park. Hahaha, fett kul asså!.
Är gladare nu, men allt såg så grått och dumt ut imorse.
Det gick väll sådär, jag fick en liten(stor!) gullig ponny. Molina. 
Vi tittar på high school musical 2 och äter hallon med choklad sås och driker cola:). Filmen är rätt bra, men den bästa låten är ``i don´t dance.

Vad tycker ni om filmen ? :P

13 juni- allt är bara grått nu..

Hejhej!
Förlåt för jag inte bloggat! Men min data är som sagt fortfarande på lagning. Och då måste jag ju sitta på emils data, och jag kan inte lösenordet, men nu äntligen (efter mycket tjat) gav han det till mej, så nu är jag tillbaka. Hoppas jag, om han inte byter igen..
Men men, igår var jag i nacka typ hela dagen och på kvällen var jag skit trött. så jag bara var hemma och såg på tv.

Jag skulle vilja säga såhär; Snart fösta veckan på sommarlovet, solen skiner och man ligger på stranden och steker och badar hela dagarna, livet leker.
Men det är ju inte riktigt sant..
Vädret just nu är grått och regningt, snart första veckan på sommarlovet och inte en enda dag på stranden, och sist men inte minst, livet leker inte! Inget känns bra just nu, jag är ledsen och deprimerad. Dels över vädret,och en annan sak.. Men av vädret det blir man väll automatiskt?. Allt är bara grått nu..
Aja, nu ska jag åka till stallet, sista ridningen för sessången idag. Ha en bra dag!

Bild; tagen på landet.

Juste en posetiv sak! Jag kom delad etta på nocole bambis tävling! :D. Tack så mycket för att ni röstade på mej och gjorde så att jag vann, med en annan tjej!.(http://nicolebambi.blogg.se/)

23.28

Hejhej!
Nu har vi sett en av dom 2 hyrda filmerna. Den första var brudens bäste man, rätt bra, men lite långtråkig, sen den andra vi ska se heter get smart. Den verkar rolig och bra. Men ska gå och bädda nu, puss hej!


Och glöm inte att rösta på mej i nicoles blogg, skriv bara in nummer 2 annars gills inte röstan, klicka här så kommer du till hennes blogg.

11 juni-hos linnea

Shoo!
Hur äre med er då? Me mej är det väll bra, jag är hos Linnea med Emma och Jenny. Vi ska också sova här över natten. Hon fick bara ha 3 st som sov över hos henne.
Ikväll är det också träning, men jag ska inte gå på en, jag är lite dålig i magen, hehe. Så istället så ska jag och mamma åka och stor handla. Så då ska jag handla saker till ikväll. Typ godis,läsk och sånt :).
Juste nu sitter jenny och tittar på linneas dansskolan senaste vårshow. Jag tittar lite halft, det är rätt coolt faktiskt.
Aja, måste sluta puss hej!

Tv tittandes

Just nu ser min kväll ut såhär;

plus ett glas sprite och lite choklad;)

Och glöm inte att rösta på mej i nicoles blogg, skriv bara in nummer 2 annars gills inte röstan, klicka här så kommer du till hennes blogg.

Sverige vann! :)












Äntligen! Sverige vann. Den vinsten behövde vi nog alla, vi behövde få upp hoppet tycker jag. Och dessutom så vann vi med hela 4-0!
Lite utklassning i det hela tycker jag.Det var sverige vs. malta.



Och glöm inte att rösta på mej i nicoles blogg, skriv bara in nummer 2 annars gills inte röstan, klicka här så kommer du till hennes blogg.

Varmt vill man ha.


Ser det inte härligt ut?!. Det var när jag och familjen var i spanien 2006, min bror och en kompis snorklar. 
Vad gör ni då? Jag sitter i emlis rum och tittar på tv. filmen går på 6;an och heter blue streak. Rätt bra faktiskt, lite svårt att berätta om den, men den har lite humor i sig, hehe.
Aja, ska titta lite nu puss.
Och glöm inte att rösta på mej i nicoles blogg, skriv bara in nummer 2 annars gills inte röstan, klicka här så kommer du till hennes blogg.

Gjort idag;

Hejhej!
Vad har ni gjort idag då? Jag åkte till vällingby, sen efter skulle jag gå på studentskiva hos grannen, och efter det så följde jag med ebba och effi till stallet. Det var ebbas bror som var studenten;). Det var trevligt/kul och mycket gott.
I stallet red jag inte utan det var bara ebba,men jag och effi delade ut lite hö och pratade lite.
Och nu är jag hemma, men jag kan inte titta på tv i vardagsrummet för där är emil och typ 5 andra. Så jag snodde hans data istället.
Juste nu har vi lämnat den andra datan till en kompis som skulle kolla på den, och så hoppas vi att den blir fixad!.

Idag var det första dagen på sommrlovet, ``och det har varit härlig sol, och men har ´bara njutit av vädret´´ skulle man ju vilja säga, men så är det inte, snarare tvärt om, det är rgningt och kallt.


Juste jag är en finalist som veckans blogg hos nicole bambi! Och jag skulle gärna vilja vinnna, det skulle vara skit kul! Så snälla rösta på mej! Klicka bara här för att gå in och rösta, men ni måste skriva nr 2 för att rösta på mej annars gills det inte.SNÄLLA RÖSTA! :D

10 juni-regnigt

Hejsan alla och god morgon! Hur är det med er? första dagen på sommarlovet ser inte bra ut på vädret. Det är grått, kallt och det regnar.
Idag kanske jag ska göra nåt med emma,linnea,jenny och emma, men vet inte. Det blev så mycket krångel om vad vi ska göra, eller vi bestämmde att vi skulle till v-by men sen vare typ bara jag som skulle äta eller nåt :S, hehe. Så nu vet jag inte vad vi ska göra. Men når blir det väll, men jag hör av mej senare, måste sminka mej nu, puss hej!

Bild; tagen på landet, tycker att den blev cool!

The bunny house

Hejhej igen.
Nu har vu gjort oss hemma stadda hos emma eller vad man ska säga ,hehe. Linnea och jenny åkte ner och hyrde film och köpte cola. Dom hyrde ``the bunny house´´. Den är rätt rolig och bra, fast lite överdriven.

9 juni-sommarlov!:D

Hejsan!:)
Hur känner ni er? har ni fått sommarlov än? DET HAR JAG!. Så efter skolan så gick jg och några kompisar ner och åt lunch,gott. Sen har vi gott runt lite stannat lite hos nån. Men nu är vi hemma hos emma.
Det som var lite synd var att det regnade och var kallt. Men nu har solen börjat komma fram.
Jag kan visa vd jag hade på mej idag lite senre, men inte nu tyvärr..  Och igår så fixade ju ebba mina naglar, och dom blev jätte bra, tack ebba! :D
Men nu ska vi typ gp ovh hyra film eller nåt. så vi hörs senare puss!


Bild; En som emma ritat av av mej :)

8 juni-sista skoldagen!

Hej hej.
Nu är klockan 2 i 12, och jag har slutat. Skoldagen bestog av städa ur hela skåpet och spela/titta på när när 2 elever från varje klass möter alla lärare i bränboll. Det var ganska najs. För solen sken så det var rätt varmt och så. I skolan idag fick vi glass också. Det får vi typ aldrig. Men det är ju dan före skolavslutningen ;).
Emma ska komma hit med. Sen senare ska vi gå över till ebba, hon ska fixa mina naglar:).

Bild; en jag tog förut, solen skiner, hehe.

20.34-sista

Hejsan!
Hur äre med er då? Med mej är det sådär. Jag är på j*vligt dåligt humör och jag är j*vligt klantig. Men aja, det är inget jag tänker ta upp här.
Nu är Emma här, jag behövde hjälp..
Matchen gick väll sådär, man kan väll säga att det blev 2-0. För vi spelade inte bra första halvlek. Andra halvlek började vi spela boll iallafall.
Nu sitter jag vid min brors data, min funkar inte, -.- . Mitt finger som jag stukade eller nåt känns iallafall bättre.
Clara och emma sitter och spelar 3 i rad, och jag tror att det går rätt bra, Emma vann 1:a och clara dom 2 andra. 
Aja, sista inlägget för 7 juni 2009, så jag säger;

Eftersom min data inte funkar så kan jag inte lägga in bilder, jag hittar inte sladden till kameran heller, hans data kan inte ta bara minnes kortet.. Men aja somsagt sov gott ;)

13.22-familjen kommer snart hem

Hejhej igen.
Nu är jag hemma. Kom precis hem. Min familj kommer hem snart, dom har varit på claras match pch innan det på landet.
Idag är det varmt solen skiner men det blåser lite kyligt. Men när det inte blåser är det faktiskt varmt.Och det är bra,för då kanske det håller i sig tills på tisdag, för då är det ju SKOLAVSLUTNING! :D. Kan inte fatta att det är så kort tid kvar. Vårterminen bara flög iväg, den går alltid så fort känns det som. jag kanske är tjatig men jag kan bara inte fatta att om 2 dagar har jag sommar lov, och det betyder INGEN SKOLA! Wihoo!.
Aja, nu snart måste jag sluta för min familj kommer som sagt hem, och om emil får se att jag sitter vid hans data blir det synd om mej.. Jag sitter inte vid min för att den kanske inte kommer att funka, och då får jag damp och blir på dåligt humör, och det vill jag inte. Det är ju match och allt. Juste på tal om match, vad tyckte ni om sverige matchen igår då? Jag tycker att dom spela uselt i anfallet! Dom sköt aldrig och bara passade bollen tills det var försent. Och så kom mikael nilsson fri vid målet och så passar han till en motståndare? Och så brände vi en straff, kommer inte ihåg vem, men en sak vet jag, att om zlatan hade fått skjuta straffen så hade det stått 1-1.Aja, hör av mej kanske senare, puss hej!

Bild; hästen jag brukar rida på dondu heter han men idag fick jag som sagt kim ;).

7 juni

Hejhej! När vaknade ni då? Jag var tvungen att gå upp halv 9 för att jag skulle rida. Det var rätt rörigt idag. Jag fick kim, han är en bra och duktig liten polle.hehe.
Men nu är jag hos emma, vi ska snart äta. Är jätte hungrig.
Idag;
Äre match som gäller, mot sollentuna fotboll. Dom ligger 3:a i serien, vi ligger lite efter. Men vi kan vinna mot dom här. Det känner jag på mej, vi har bra spelare och så med oss.

Bild; tagen av emma. Jag och malin( emmas lillasyster) på bilden.

Dagen

Hej allihopa.
Sorry för dålig updatering, men har inte riktigt haft tid, eller jo på sätt och vis. Efter jag skrev det första inlägget så började vi göra lunch, sen tittade vi på film och efter det var jag tvungen att åka till stallet (som varje lördag). När jag red gick det bra. Jag fick Dondy och vi red ut som vanligt. 
Efter det åkte jag bara hem och duscha, sen cyklade jag, ebba, emma och hennes syster till Kina Thai och köpte middag. Påvägen dit träffade vi Linnea och hon skulle sola. Vi pratade lite med henne, sedan gick vi in och köpte middag. När vi kom hem så åt vi middagen (såklart, hehe). Vi satte oss vid datorn och fotade Ebba lite, hon ville ha en ny header. Ni kan få se några av bilderna och sen satte vi på en film på fyran men den var lite tråkig så vi satte på Wild Child istället. Och nu sitter vi här. 
Hur har eran kväll varit?  Juste Sverige förlorade mot Danmark med 1 - 0 på Sveriges Nationaldag och allt. 

 
Modell: Ebba, http://ebbaelwira.blogg.se

Godnatt.

6 juni- svergies nationaldag!


God morgon på er alla!
Jag är som sagt forfarande hos emma. Idag vaknade jag av en läskig dröm. I drömmen var jag och min lilla sysyter med, vi hade hittat en gammal lekstug, och det var massa möss där. Och sen så började jag kasta bort råttor och då blebv mössen arga och då gick dom till atack typ, fast sen vaknade jag och kunde inte somna om. Och då var klockan 10 i 9 ungefär, hehe.
Aja, nu ska vi typ göra lunch iallafall. Så vi hörs senare, puss!

22.59

Hejsan! Vad har ni för er då? Jag sitter här med emma och vi äter båran till thatade gratis glass från glassbilskillen. Hehe, den är good ;).
Vi har tittat på wild child. Den var välldigt bra tycker jag. Fast den var inte som jag trodde att den skulle vara, allt hände liksom ibörjan och det gick så fort. Jag trodde att man skulle få se hennes bortkämda liv mer,men annars var den jätte bra, och jag skulle rkomendra den!

Haha, emma har ju sitt rum vid vägen och ett fönster ut mot vägen, och nu så sitter vi och lyssnar lite på några fullisar som skriker åt varandra, antagligen har dom tagit studenten.

Gratis glass

Hejsan hoppsan!
Jag och emma var hemma hos mej, men vi kom alldeles nyss. När vi var där var det meningen att jag skulle släppa ut min katt, men men sen så ville emma ta kort så vi stannade ytligare tyå en halvtimma. Sen så gick jag iförväg för att glass killen kom, så frågade jag omjag fick en gratis glass, och efter en stunds pratande (eller frågande) så fick jag och emma en varsin isglass, gratis :D. För han hade ett öppet paket, hehe.


Lite roligt test

Gå in på inkorgen på din mobil och bläddra neråt utan att titta , så stoppar du efter ett tag så skriver du vad det stog på smset under frågan.


1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej,men det är väll så. Linnea sa samma.

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Det gick med emmaphoto.webblogg haha :)

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej

4.
Vilket sms blev du mest berörd av
 du kanske har galen kropp(a)

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ta en<3

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ta med dricka. våran är snart slut.:)

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vet inte.Kul och nytt ;)

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Vi åker nu.:)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Aha :(<3

10.
Din romantiska replik?
Okej,ska du också med eller? :)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Nej <3

Freedag! :D

Hej! Nu är jag hos emma, har packat mina saker och ska vara här hela helgen från och med nu, vet inte hur jag ska stå ut.. Haha, nej skoja bara, det ska bli kul att vara här, och jag tackar så mycket!.

Men data funkar dessvärre inte nu heller, och ni kanske vet hur jag är, jag får damp!. Men men..
Nu är jag skit hungrig. Men emma säger att dom inte har nåt gott hemma, men det tror inte jag på, hehe. Dom har alltid nåt gott hemma.
Vädret idag är, som vanligt, grått,regnigt,blåsigt och kallt. Inte det bästa precis. Man eller jag blir inte lika glad, jag är mycket gladare och piggare (på nåt sett) när det är sol och varmt ute.
Men nu tänkte jag och emma gör iårdning lite mat, puss!

Bild; Tagen av emma, på mej, med emmas lilla syster på ryggen ;).

5 juni-sista skoldagen, typ.

Hejhejhejhej! Jag vet att jag bara blogga en gång igår, men det var bara för att min data var cp, den blev helt blå och man kunde inte få bort det, om man inte stäningde av datan, jag prövade sätta på den några gånger men det blev samma. Men sen sa mamma att vi kunde dra ut data sladden så att datan inte fick nån ström eller vad man ska säga,sen lät jag den stå.
Och ni undrar kanske varför jag kan skriva nu, men det är för att jag sitter i skolbiblioteket.
 Igentligen har vi svenska men jag och en kompis louise sa att vi skulle låna böcker, men fastna vid datan istället. hehe.

I helgen åker min familj bort till landet, men jag ska rida både på lördag och söndag, och har match på söndag. Så jag ska stanna hemma och sova hos emma flygare hela helgen, så bloggen kommer rulla på nästan som vanligt.

Men men, nu måste jag snart gå innan läraren märker att viär borta för länge, puss hej!

Den här biken vill jag låna, men dom har inte den..

4 juni-till v-by

Hejsan! Eller ska man säga god morgon? Nu har jag slutat, eller jag slutatde 10 över 9, så är hemma nu. Det är lite svårt att förklara så här nät man skriver och jag har rätt bråttom så.. Men men. Jag och emma tänkte ta oss en tripp till vällingby lite. Det regnar men det gör inget, man är endå mest inne ;)
Jag sitter på min brors bärbara data, min är helt cp, det fackar sig hela tiden! Det kommer upp nåt blått skit. Så jag har inga bilder på den här datan men vi får se vad vi kan hitta ;) Aja måste gå nu, puss, hörs.

Jag hittade en bild från när vi var i spanien.

18.48


Nu ska jag iväg och rida igen, önska mej lycka till;)

Söt liten katt


Hejhej!
Vad gör ni då? Jag är hemma.Jag måste börja på min engelska sak med. Jag har precis tittat lite på top model. Nu börjar jag blir hungrig så jag tänkte göra nåt att äta också.
Ikväll ska jag ridaigen klockan 8-9, ska bli kul! Men ska fixa nåt att äta nu, puss.

3 juni-hos emma

Hejhej! Nu är jag hos emma lindmark. Vi hade ju bara 2 lektioner idag för studenterna ska springa ut så vi har varit och ätit pizza på spånga punkten. Jag och josefin delade på en spånga macka, den är skit stor, och så åt jag upp det som emma inte orkade så nu är jag skit mätt. Vi tänkte sätta på twilight, det är så regnigt och kallt ute. Men nu började Emma dampa för att tvn inte vill funka på film saken.

Hehe, det är vi, tog den alldeles nyss typ :P

21.15

Hej! På matchen idag gick det väll sådära, men bele är skit bra och jag tycker att vi spelade bra, fast dom gjorde mål. Vi fick upp passnings spelet och fick anfall. Och alla i laget spelade på bra.
Nu har jag duschat och klätt på mej, jag tänkte plugga lite glosor och titta på desperate housewives. Sen tänkte ja gå och lägga mej, jag börjar någulunda tidigt imorgon, men slutar 10.40 tror jag. Studentrna i våran skola ska har nån student lunch så jag har bara 2 lektioner imorgon, och gissa vad? På torsdag har jag bara en lektion, och slutar 9.20, fett najsig vecka!. Aja, sista inlägget för dagen så god natt♥

Gjorde ett litet snabbt kolage på när jag spelar fotboll från en innomhuscup när jag hade tråkigt och internet krånglade;)

It´s cold around me




Några bilder som jag tog nyss, blev rätt nöjd med dom!

2 juni-regningt



Hejsan!Nu är jag hemma från skolan. Dagen har bestått av regn och skola. I skolan var det väll okje, vi hade håltimme första lektionen, och idag var jag på min sista franska och matte lektion. Kändes riktigt könt faktiskt. Nu är det bara en  vecka kvar i skolan, det känns också könt, sen är det SOMMARLOV! Kan ni fatta det? Jag kan inte, vårterminen har gått så himla fort!
Aja, ikväll är det match som gäller, hoppas att allt regn har slutat då. Det är lite skönt om det duggar för då blir man inte så varm, men inte att det spöregnar.. Så för mej är det bara chill på gång, ska värma mej lite och fixa mat och bara ladda inför matchen, laget vi ska möta är jätte bra, elitnivå. Mer vill jag inte säga, men vi får se hur det går.

Jordgubbar


Jag älskar jordgubbar! Jag vet vad jag ska äta ikväll ;)

Spildelnät


Tycker att bilden blev lite cool.
Update;
Nu kom pappa och clara hem. Och dom hade med sig jordgubbar, gud så gott.Me love!
Ikväll är det 90210 och the secret life of the american teeager. Det tänkte jag titta på ;). Det går på tv 400.

17.16



Det var några bilder som jag tagit alldeles nyss. Blev mest nöjd med den sista ;)

1 juni

Hejhej! Idag är det ju första juni som ni kanske vet. Och solen är framme och värmer idag med.
Skolan var väll en vanlig skol dag. Jag gick lite i mina nya skor, jag typ gick in dom lite. Så att jag inte får ont av att dom är hårda eller för att jag är ovan med klackar på skolavslutning. Jag fick lite ont och höll på att få skavsår och så brände det lite i fötterna, men det är väll så det är i början på ett par skor. Eller det brukar ju vara så innan man hunnit gått in i dom ;). Och idag premier använde jag min nya maskara ochskå, jag hann inte ta på så mycket för jag blev lite sen, men jag tycker att den funka rätt bra, men vi får väll se mera imorgon.
Sen har jag inte så mycket mer att berätta. Jag ska gå till ebba sen för vi ska ringa till en medryttartjej.
Jag var nyss ute och tog lite bilder, ni kan få se några senare, jag måste bara fixa dom, hehe.

At school

Hejhej!
Vad håller ni på med då? Jag sitter i datasalen och gör engelska. Igentligen ska jag göra levels sak. Men det är mycket roligare att blogga ;), jag måste också läsa ut min bok och skriva om den, men jag glömde min penna. höhö.
Jag är skit hungrig, skippade frukosten idag. Vi hade inge gott bröd.
Idag slutar jag 10 i 3. Jag trodde att det var måndag igår, så jag hade framför mej att jag slutade 2 idag..
Aja, nu måste jag avsluta för min engelska lärare får damp annars, puss hej!