sjukling idag

hejsan! Sorry för ingen blogg igår, men först hade jag ont i huvet sen klockan 3 skulle jag iväg till stan med ebba. Sedan skulle vi möta upp Ewy oh se this is it. Så grym alltså! Han var verkligen mäktig.
Men idag blev jag sjuk har legat hemma med feber. Men snart ska jag åka till landet med papsen, hoppas det blir bättre där.
Aja, hinner inte skriva så mycket mer nu, men vi hörs på söndag.

varit i stallet och ridigt


Hej på er igen!
Eller ska man säga god kväll. Nu snart ska jag gå och lägga mej. Ska bara stänga av datan och släcka lampan. Jag börjar få ont i huvet också. Inte bra. Men jag har tagit en huvudvärkstablett coh efter lite sömn så blir det nog bra. Imorgon tänkte jag sova ut. Jag har sovit rätt dåligt och gått upp tidigt dom senaste dagarna. Jag har drömt massa konstiga drömmar om.. jag vet inte ens vad,haha. Aja god natt!♥

28 oktober- var hos knädoktorn på morgonen..


Shululu läsare!
Nu är klockan lite över halv 2. Och Ema och Ebba kommer hit snart. Klockan 2. Vi ska se the proposal(felstavat?) . Jag har velat se den sen den kom ut på bio. Så jag hyrde den idag :)
Nu ska jag städa mitt rum, puss hej!

Moon


Att ta hand om en sjukling på 40 graders feber, är ett heltidsjobb. Jag fick springa och hämta te värma ärtpåse ge henne vatten, m.m. Men man tänker inte så mycket på det under tiden man gör det. Jag tycker synd om clara hon är så himla sjuk.
Aja, nu ska väll även jag få min skönhetssömn. Ska till knäläkaren imorgon, jag ska få ett nytt knäskydd eftersom mitt är helt sönder. Han ska även kolla på mitt knä,om det blivigt bättre eller inte.
Godnatt, BYE.

Jag igen..


Hejhejhej! Där har ni 2 bilder till på mej. Det är inte jätte ofta jag lägger ut bilder på mej, mej idag blir det extra.. ;)
Ni får skriva vad no tycker! Det är bara kul. :)
Men nu hörni måste jag gå till baka till min jätte sjuka lillasysyter som hackar tänder för att hon fryser så mycket. ♥

här får ni 2 bilder på mej

Coucou!Allt bra?
Emma fotade mej innan. Och bilderna blev bra:). Men der var jekligt kallt!.
Nu har vi precis ätit middag. Jag åt här idag.
Aja, nus ka ni få se några bilder på moi! :)

Vad tycker ni om bilderna? Kommentaera gärna! :)

27 oktober- bloggar idag

Hejsan bloggen!
Förlåt för ingen blogg igår. Men hade ingen tid. Först var jag i stallet med victoria, sedan ute på långpromenad med lilla loke. Tätt fäljt av bio med Emma, Ebba, Jennifer och så jag. När jag kom hem satte jag på datan. Men då kunde jag inte blogga. Dagen igår var rolig och bra!.
Filmen vi såg heter ''allt för min syster''. En sorglig dramafilm, men jag gillae den. Den var så fin. Jag grät i slutet. Men det är en film jag skulle rekomendera.
Aja, måste duscha sen ska jag iväg med Emma. Puss på er alla! ♥

Nyheterna från dagen

Hejs! Vill ni se mitt hår och tröjan? :) Här har ni: (juste jag köpte ridstrumpor också..)

Hårfärgen är lite mörkare i verkligeheten.

Hehe, don't care about my face!

Ska färga mitt hår, mamma köpte toning i tisdags

Hejsan! Nu är jag hemma från stinsen, jag fick en tröja. En varm och mysig. Jag kan lägga in en bild senare.
Just nu har jag en smörja i håret. Sedan när jag tvättat bort smörjan i håret så ska jag färga det. Mamma köpte färg i tisdags. En välldigt mörkbrunfärg. Är lite rädd att det ska bli svart, men jag får väl lite på mamma som ska göra det. Mamma köpte nämligen samma färg till henne men hon köpte nån sak så att man bara färgar utväxten. Och hennes hår blev välldigt mörkt. Men men.
Här är färgen jag ska färga:

Den ser rätt ljus ut på bilden..

25 oktober- vintertid

God morgon! Ni har väll inte glömt att ställa om klockan? Det är vintertid idag!.
Det här blir ett snabbt inlägg. Jag och mamma ska iväg till stinsen. Hon ska köpa lite grejor. Och jag fäljer med, förhoppningsvis får jag med mej nåt mhem jag med :). Men jag måste rusa nu, för jag ska möta henne utanför snart. Puyss!

the winner takes it all


Jag äger på kortspel! :p. Jag slog både farmor och clara stort på 500. Och på 7:an vann jag rätt stort me, höhö.. :) Därav rubriken.. ;)

24 oktober- 2 månader till julafton

Hejhej heej! :)
Vad har ni för er då? Jag har inte klätt på mej än. Hehe. Men det känns som om denna dagen kommer bli en slapp städdag. Farmor kommer hit ikväll, så måste städa!.
Och idag är vädret höstigt värre!

Bilden tog jag för ett tag sen. Höstbörjan.

Idag är det exatkt 2 månader till julafton,haha!.

Dark outside!


Bilder jag tog för ett tag sedan.

Hejsan! Hemma från emma nu. ska snart gå och lägga mej. Är tröött!. Klockan är ju lite över 12.
Hos Emma idag var det kul och mysigt. Vi såg på monster till svärmor och idol.
Men måste gå nu. Gos natt!♥

23 oktober-Höstlov!

Hejsan! HÖSTLOV I DAG! :D Har ni fått det än?.
Ikväll är planerna så att jag ska vara med Emma, Jenny, Linnea och så jag:). Vi tänkte vara hos Emma. Jag har lite bråttom men vi hörs senare!.

Här är en jätte fin bild på jenny!

22 oktober- No, So och franska

Hejsan! Hur mår alla ni idag? Själv är man trött. Nu måste jag plugga franska har 50 glosor till imorgn, men jag kan dom rätt bra :). Jag har också So imorgon och No. Men det kan jag göra på randig tid.

Idag slutade jag vid 3. Kom hem bytte om gjorde nåt att äta sen skulle jag och mina syskon till tandläkaren, mina tänder såg bra ut. Men jag var velldans nervös innan. Aja direkt efter åkte jag till träning. Nu sitter jag här och har duschat och ätit middag.

NO!

Hemma ett tag

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen. Vi hade bara 3 lektioner idag, vi brukar ha 6. Men det var ju utvecklingssamtal idag. Så var det ju förra torsdagen. Idag fick jag reda på hur det gick i matte provet och svenska projektet. Helt okej i båda skulle jag säga. Men vet ni vad det är dags för nu, NO! Hehe, men det tar väll inte mer än en timma att skriva klart och så måste jag ju öva på andningen..
Men nu är det dags att börja.
Ikväll ridning som sagt! :)

Jätte gulligt föl som fanns i dalarna!

21 oktober-skooolan!

Hejsan bloggen och alla ni läsare!
Just nu sitter jag i skolan och ska ha min sista lekton, svenska. Det är utvecklingssamtal så alla slutar 11.30. Skönt. Jag vet inte om jag pallat gått enda till 3 idag.
Ikväll är det ridning, skolveckans höjdpunkt. Jag älskar ridning, man kommer liksom bort ett tag. Från skolan och allt. Nu efter skolan ska jag hem och skriva och plugga No. Och egentligen So också men det kan jag gära på randigtid förhoppningsvis. Jag trodde att jag skulle ha mycket att jobba igen, eftersom jag har varit sjuk. Men inte så värst:).
Men nu måste jag och emma sticka till svenskan. Hörs senare! ♥

Hemma och sjuk idag igen

Hejsan! Var hemma idag igen. Men jag tror att jag går till skolan imorgon. Vi har endå kortdag och jag vill rida.
Nu snart är det desperate housewives och andra avenyn. Vi får se vilket jag ser på ,:p. Ska gå och göra iårdning lite varm oboy nu, puss och god natt♥

19 oktober-sjuk

hej bloggen. Idag har varit en trist dag. Jag har varit sjuk. Feber och huvudvärk, mm. Så jag har inte så mycket mer att berätta. Men nu tänkte jag gå och titta lite på TV, eller gå och lägga mej. Tror inte at det blir någon skola för mej imorgon heller. Jag tor inte att jag kommer skriva ett till inlägg, så vi hörs imorgon. God natt.♥

hos emma


Bilder från semefinalen, emils lag. Men tyvärr förlorade dom med 1-0 i finalen.

Hejsan! Jag är hos Emma nu. Ni har just sett på prison break. Och ätit baan thai mat, gott. ;)

Taylor SWIFT-YOU BELONG WITH ME


Jag gillar låten, den är så fin :)

17 oktober-rengigt

Hejsan kära läsare! Vilket väder, usch. Det har regnat hela morgonen och bara varit grått.
Jag har inte gjort nåt särkillt nu på morgonen. Men jag och min lillasystaer ska baka lite, , sen ska jag på final match för min bror. Juste! Jag måsta ta ner vinterjackan från vinden också.

Några höstiga bilder jag tog förut.

''Blades of glory''

Hejsan! Jag har haft en riktig mysig tv.kväll med familjen. Först så såg vi morden i midsommar, efter det såg vi filmen Blades of glory. Jag tycker den filmen ärså söt, :P. Om ni tittar på den fattar ni säkert. Jag gjorde också min special. Glass med varma smälta handplockade blåbär, mummms! ;). Höhö. Men nu ska jag gå och lägga mej. Är sk*it trött om jag ska vara ärlig. Det har varit en lång dag. God natt och sov gott! ♥

15 oktober-vällingby efter skolan

Hejsan! Fredag idag, men det har väll ingen missat? ;)
Efter skolan idag åkte jag Emma och Emma till vällingby. Jag behövde köpa stift och en present till farmor. Hon fyller år på söndag. Och nu måste jag städa och fixa saker.

Planering för helgen;
Idag var det v-by, senare så ska jag ha en kväll med min lillasyrra. Jag lovade det eftersom restn av hennes lag är på cup. Imorgon så ska jag först packa och fixa lite till söndag och kvällen. Sedan titta på Emils final match i ST:erikscupen-fotboll,Spännande. Och på kbällen ska jag till emma med emma. Hennes förälldrar är borta på kvällen. Så jag och Emma ska sova där. På sändagen bär det av tidigt. Vi ska nämligen till dalarna och hälsa på min farmor som fyller år. Det ska bli kul, det var ju så länge sen jag träffade henne. Och det är ju så fin natur där sa farmor. Så på söndag bil det nog inge blogg fören kvällen.

men sht vad mörkt det är. Det var jätte mörkt redan vid 6!

Bilden är tagen för ett tag sen.


15 oktober-bara NO

Hejsan! :) Innan skolan inlägg nu. Jag brukar ju inte göra så men men. Jag har väl lite tid antar jag.
Idag har jag bara en lektion i skolan. Och No, kanske ni förstog ;). Jätte skönt. Men har dock massor att plugga. Och jag har utvecklingssamtal också. Aja, måste fixa mej nu, hörs senare.

hur kan det bli så fel?

Hejhej! Imorgon har jag utvecklingssamtal. Och för nån vecka sen förstog jag inte varför det är så jobbigt och pirrigt innan det. Men nu förstog jag..
Jag hann bara ta tag i min tallrik och sätta mej i vardagsrummet innan dom började hacka på mej om mina omdömen för höstterminen än så länge. Jag tyckte att alla var bra förutom Franskan och matten. Men i Matte har jag en lärare som är helt konstig! Och i franskan, vad ska man säga? jag vill inte längre det är inte kul. Vi går för fort fram och jag hinner inte fatta något. Och det står ju då på omdömmet..
Men mamma och pappa börjar såklart hacka på mej, så allt känns bara dåligt nu. Att jag har försämmrats. Men så är det igentligen inte. Pappa tror att jag har tappat lusten för skolan och att jag hälldre är i vällingby och shoppar än är i skolan och lär mej något. Jag fattar inte vad deras problem är igentligen. Jag trodde att jag låg bra till i allt färutom då franska och kanske matte. Men nu känns allt bara värdelöst. Som om jag suger på allt som har med skolan att göra. Inget går liksom bra längre känns det som. ALLT bara skiter sig.
Så just nu sitter jag här i mitt rum och nästan gråter och tycker att mitt liv är missbildat. Fan vad förälldrar kan göra en nere. Från en ridning som gick super och man är glad till att man sitter och gråter på sitt rum när alla har gått och lagt sig och funderar vad livet går ut på.
Som ni kanske inte visste hade jag dyslexi när ja gick i 2-3. Men det tränade jag bort. Men jag har fortfarande svårigheter i andra språk. Jag har tränat bort det mesta i engelska. Men franska har jag fortfarande svårt med.

Aja, nu tänkte jag gå och lägga mej, puss och kram.

Hemma

Hejsan! Vad gör ni? :) Min bror har fått hem sin nya mobil nu för ett tag sen. Och eftersom min har gått sönder har jag fått stå ut med en jätte gammal mobil! Så nu har jag Emils. Men jag vill fortfarande ha den andra! För laddningen på den här är lite klurig.

Den jag hade. Haha sa ju att den var gammal. Min lillasyster clara har lyckats tvätta/göra sönder/tappat bort som andra.

Snöar!

Nu är jag i skolan. Och gissa vad man ser när man tittar ut genom förnstret, det är f*cking snöstorm typ!? Det är ju oktober! Hösten har ju precis börjat. Det är stora snäflinkor också. Åh, jag vill inte ha snö nu, hösten har ju bara varit i kanske 2 veckor?. Jag har inte ens tagit fram vinter jackan än.

Men men, idag är det onsdag. Jag slutar 3 idag och senare på kvällen är det ridning. Men måste gå nu. Bye bye!


Fryser man inte lite när man tittar på bilden? Bilden är tagen från google.

Cold and dark soon


Jag gillar bilden, tagen i lunda när solen hållt på att gå ner.

Yeey!
Bloggen funkar iegn på datan! :)
Men jag har inge mycke tid att blogga nu heller =/. Jag ska på träning ocgh måste äta och byta om. Men för er alla som vill veta, så känndes matteprovet bra idag! :). aja, vi hörs!

I skolan- bloggen funkar! :)

Hejsan! Vad glad jag blir att bloggen funkar igen! Igår efter jag kommit hem från jenny så kunde jag inte komma in på bloggen. Så jag blev lite rädd att jag aldrig kunde komma in igen eller nåt,xd.

Men nu är jag i skolan, och måste gå. Börjar om 4 min. Men vi får hoppas att jag kan komma in på bloggen hemma sen. Hoppas.

Är skolan-litet inlägg

Hejsan! vad gör ni? :) jag är i skolan och väntar på att Linnea, Jenny och Emma ska sluta. Men nu ska jag ner till spånga, så det blir ett välldigt snabbt inlägg. Bye bye. Måste för för är huuuungrig! :P

21.47- min dag

Hejhej!
Min dag idag har varit bra. Jag åkte först till solna med mamma. Och där blev det ett par vinterskor, och 2 mössor (A). Men vi bytte en sak som jag fått av farmor i present som var på tok förliten! Så då blev det 2 mössor. Så nu kan man säga att jag är beredd till kylan;). Bilder får ni se senare.

Aja, sen så hade min bror Slutspel i sanktan. Semefinal, som dom vannSå dom är i final och ska spela på lördag. Dom vann med 2-1.Då måste man me och titta. Jag tog lite bilder också. Men inga jag hinner lägga ut just nu. Haha det var en farsa till andra laget som typ hade mundiaree. Han kunde inte sluta prata, hela tiden skulle han stå där och babbla om vara fotbollen och dommaren, och att han dömde för spånga och inte för deras lag och blablabla! Haha. 

Nu är det en film på 3. Evan den allsmäktige. Den tänkte jag gå och se med mamma nu. Hörs senare.
 
haha, har aldrig sett den förut;)

11 oktober-ska till solna med mamma

Hejhej! Som ni ser i rubriken så ska jag och mamma till solna snart, jag ska bara ta på mej kläderna och borsta tänderna.

sen efter ska jag iväg och titta på slutspelet i st eriks cupen för min bror. Det ska bli spännande. Hoppas dom vinner!. Jag har fortfarande tappat bort mitt knäskydd.. Jag hittar det inte någonstans!.
Aja, måste sluta har bråttom, ska åka snart. Hörs.


En bild på mej, tagen av Malin;)

Moon


Älskar bilden..

God natt alla söta läsare! Vi hörs imorgon.

Skruva den som beckham, älskar filmen!

Sverige förlorde! Med 1-0.. Det var så orätvist, för sverige gjorde 2 mål. Ena var offside. Och den andra dömde domaren att bollen var ute på kortlinjen. Men det var den inte! Så igentligen kanske det skulle blivigt vinst till oss, eller åtminstånde lika. Då hade vi kommit vidare till VM!.

Men det jag igentligen ville prata lite om är filmen ``skruva den som beckham´´. Skit bra film. Jag älskar den!! Den är skit bra, och den är inte det bara för att det är fotboll. Det handlar om så mycket annat. Den handlar om fotboll, kärlek,vänskap,religon och idiotiska förälldrar. Jag älskar verkligen filmen, och vill bara se mer av den. Skulle kunna se den igen nu.. :P. Så för er som inte sett den, se den!. Jag nästan avgudar filmen, höhö..Och dessutom så är tränaren söt i filmen också;)

Första ljusen


Gillar bilderna!

Så är man klar med rummet. Det betyder 2 steg närmare mobil:). Jag blev välldigt näjd med hur jag städat faktiskt. Könt att det är klart.
Snart börjar sverige matchen. Alltså sverige-danmark. Den ska jag se. Och efter matchen så är det ``skriva den som beckham´´. Den ska jag absolut se! En av mina favorit filmer. Skådespelarna och också skit bra. men vi hörs senare, för matchen har redan börjat.

10 oktober-it's cold


Hejhej! Nu är jag hemma.
Innan idag så åkte jag, mamma och Emil och handlade lite, bls, ett nytt soffbord, ett svart glas. Skit snyggt om du frågar mej.
vi tittade också på min mobil. Som jag så hjärtligt vill ha. Och mamma och pappa, om ni ser detta nu. SNÄLLA! JAG VILL HA MOBILEN!.

Höhöh. Efter det började jag på mitt rum, men det var tråk så jag gick till Emma ist;).
Men nu är jag hemma. Och ikväll är det ju sverige vs. danmark. Ska se!

Aja, ska spela lite spel medmin syrra nu. hörs senare. PUSS!

Lite bilder från igår med loke

colage från stinsen

9 oktober-trion i stinsen

Hejsan! :)
Idag efter skolan så tog jag Emma, och Emma bussen till stinsen. Vi var Emma,Emma och Emma, det var det jag menade med trion i rubriken;). Det tog typ en timma,xd. I stinsen prövade jag och emma lite outits, lite crazy outfits. Men jag såg en jätte fin jeansskorta. Och så tittade jag på min mobil. Och nu har jag försökt göra upp en deal med mamma. Så jag måste snart städa mitt rum, det ingick i dealen ;).

Men nu är jag hemma. Morsan har tänt dom 2 första ljusen nu också. Men det är vekligen mörkt nu, redan kolsvart nästan.

Måste bötja med rummet nu, men först vill jag bjuda på en bild på mej;


Jag gillar bilden. Jag har ingen maskara på bilden. Bara puder. Bilden är inte redigerad mer än i storleken.

Mobil; vill ha,vill ha,vill ha,vill ha,vill ha!

Jag är ingen sån som sitter och titta och söker efter nya fina coola mobiler. Men när jag såg att en tjej i min klass hade en sån här så frågade jag vilken modell. Sen så har jag sökt på den. Det är verkligen ÅRETS VILL HA! Jag skulle bli överlycklig. Jag vet inte varför jag vill ha just den, men jag vil ha, vill ha, vill ha! Blivit helt besatt! VILL verkligen ha! Som sagt jag skulle bli överlycklig. ;)
Nån som har några tips? Typ för och nackdelar med mobilen nedan? Det här är den;

jag vill ha den här;

Loke och jobbig träning!

Hejhej! träningen idag var typ den jobbigaste ever! Vi fick springa en massa! Först körde vi snabba fötter,´men hjälp av koner, efter det så blev det 1 mot 1. Och sen så delade matsh upp oss så ena gruppen fick göra snabba fötter öch den andra mobbade grodan. Sen köt vi på mål, som som missa fick köra smabba fötter. Av slutade med att springa idioten 2 gånger allt man orka. Kanske inte låter så jobbigt.. Men jag fick spykänsla efter..

Aja, nu har man ätit och duschat. Nu känner jag mej fräch (felstavat kanske).

Inna idag var jag och Emma med hennes lillasyster ute med loke igen. Alltid lika trevligt. Jag tog med kameran. Tror att det bleb rätt fina bilder. Ni ska nu få se några:

Nu ble det bara en, för blogg.se laga´gar skit för tillfället. Men ni ska få se mera bilder! ;)

Jag älskar att ha spånga vecka! Man börjar soft. Har sovmorgon med andra ord. Har typ bara roliga lektioner. Slutar inte jätte sent. Och det bästa; INGA LÄXOR OCH PROV! :D

Hemma-höst bild


Hejsan! Hemma nu. Har varit det i nån halv timma kanske. Efter sklan förljde jag med ut  ed Loke igen, fat nu hade jag kamera med mej, ni kan få se några bilder efter min träning sen.

Nu; Ska fixa båt att äta innan träningen och sedan byta om.
 

8 oktober-innan skolan

Hejsan! Ingen blogg igår heller men jag hann faktiskt inte. Efter skolan gick jag och Emma ut med hennes urgulluga valp. Den får gå lös i snigelsnåret nu;). Efter det så gjorde vi lite mellis och tittade på gossip girl. Sedan skulle jag hem. Han börja på ett inlägg men inte mer för sen vid 7 skulle jag iväg till stallet för att rida.

Men nu är det en nu dag. Iskolan i dag ska vi på museeum. En kompis har redan varit dör, och hon sa att det var jätte tråkigt.Men vi får se. Nu måste jag börja klä på mej. Puss!

Sålänge får ni en mysighöstbild:

6 oktober-start av desperate housewives

Hejsan! Förlåt för dålig updatenring, men har varken haft tid, lust eller ork. Men nu är jag på igen ;). Jag måste bara skicka iväg min lillasyrra från datan lite tidigare, hehe. Men nu är det desperate housewives. Start idag. Måste se! :) Men hör av mej senare för hoppningsvis.

dags för playa del sol igen!

Alla, sätt på TV:n klockan 8 på 1. det är playa del sol. Haha roligaste svenska serien ever! Haha humor.

Hemma från örebro, var där över helgen



Heeej! :) Länge sen.
har haft kul på cupen. Och jag gick på mitt första äventyrsbad;). Har aldrig gått på nåt sånt innan. Det var verkligen kul. Vi spelade bra. Men tyvär räkte inte det, vi fick många skade också. Elinor (målvakt) blev skadad 3 gånger av sparkar på 2 matcher..
Vi sov på en skola och det var mysigt.

2 oktober- nu sticker jag!

Ja  rubriken lyder. Nu stickert jag, jag var tvungen att skriva ett sista inlägg innan jag åker! Alla får ha en bra helg nu! Vi hörs efter helgen! Puss och kram! ♥

Så ser jag ut nu. kanske lite dålig skärpa men det var med självutlösare.

Fredag i skolan

Hejsan! Gud vad skönt! Båda proven som jag skulle ha idag, som jag satt uppe och pluggat till til typ halv 12. Dom var dom 2 första timmarna. Så otroligt skönt att ha dom avklarat. Och jag kände att det gick bra på båda också. Speciellt på NO. Det bara flöt lixom. höhö.

Aja, idag ska är det fredag! :D efter längtade frdag. Idag ska vi iväg till cupen också. Det ska bli jätte kul, men jag har varken börjat packa eller städa. Så det blir lite bråttm där med. ;). Men det är roligare än att bara sitta och vänta tills man ska gå.

Det var frosst imorse! Första frosten.
Men nu måste jag fortsätta med Natur gas och kol.

Bilden är tagen från google.se! Jag har nästan inga bilder på skoldatan..

Första oktober

Hejsan! Rätt länge sen nu. Men jag har inte hat tid. Dom 2 sista dagarna alltså.. Jag hinner inte blogga nu heller igentligen, men jag vill. Idag är det då torsdag, första oktober. Och träning. Den gick väl bra. Men ridningen kändes inte så bra igår. Och imorgon ska jag åka på sova över cup!! :D. Älskar sådanna cuper. Så Imorton ska jag packa hela eftermiddagen och fixa mej. Sen kl 17.50 ska vi vara på gläntan för avfärd 18.00. Och då kommer den tråkiga nyheten. Jag kommer inte kunna blogga på hela helgen troligtvis. Men jag kommer nog att ta med nån lite kamera. Så bilder kommer det troligtvis bli.
Men nu är middagen klar. Och jag är jätte hungrig efter träningen ;). Hörs kanske senare om jag har tid.
Juste det haglade idag! Och det har blivigt skit kallt tycker jag. HÖÖST!

Gillar bilden;)