Mu vs. bää




18.53-varmt,varmt


Nu är det varmaste dagen hitills, nu är klockan snart 7, och det är fortfarande skit varmt ute! Det är 26,5 grader i skuggan, det är nice!. Jag älskar värme.
Jag och min lilla syster var ute och kastade lite vatten balonger förut, höhö. Det var så varmt och vi visste inte hur vi skulle svalka oss. Innan det  tog jag bilden;), blev lite nöjd.Jag har också gott in mina nya skor lite. Dom är lite hårda och så.
Aja, nu ska jag duka, vi ska äta ute på verandan ikväll, ännu ett tecken att det blir/är sommar :D.

31 maj- shopping och varmt väder!

Hejhej! Hur har ni det? varmt skulle jag tro.
På matchen idag så förlorade vi med 2-3. Vi var jätte bra  och gjorde en jätte bra match. Synd bara att vi lät en tjej komma fri, fast jag tror att hon stog Ofside. Aja, målen gjordes av maria och hanna.
 
Jag har precis kommit hem från stinsen. Och när man kom ut från stinsen, så kom all värme på en direkt, asså skit varmt det är! Typ 29 grader i skuggan.
I stinsen köpte jag det här;

Avslutningsklänning, skor(pumps),eltejp,stilettmaskaran och lösnaglar.
Åj, juste farmor kom hem med lite saker till mej igår med. Hon har varit och åkt båt;)

Faundation,läppstift,ansiktskräm(fått av mamma) och rosh(säkert felstavat)
Aja, nu ska jag ut och jobba lite på solbrännan, hehe.

17.16-egenritad


Haha, ritade lite på datan medans emma och hennes päron tjafsade lite, höhö. Inte så fin, men endå ;)

30 maj-hot!

Hej hej!
Sry för dålig update! Men det är ju så himla fint väder ute, så jag var med Ebba, Effi och Emma och solade i lunda, men sen skulle dom hem, så jag och Emma cyklade ner och köpte glass. I love this wheter!
Idag på matchen så gick det väll sådär. Vi var precis 11 spelare, och så var det skit varmt, och vi spelade utan avbytare. I första halvlek så gick det skit bra, vi var nära att göra mål flera gånger. Men andra halvlek så blev alla rätt trötta, så sista kvarten gjorde dom 2 mål. Men om vi hade haft  avbytare så hade vi vunnit! Vi var liksom bättre i spelet.
Ni kan få se en bild som Rmmas pappa tagit, fast den är inte från idag, men jag och emma kanske skulle ut och fota mej nu. Men vi får se ;)

Bal


hehe, tror inte att han var med på den andra bilden. Min bror är den längsta, den med kostym.
jag känner mej rätt klantig, (fast det är jag ju, höhö) menjag gjorde sönder emils slips knut, så jag ringde i panik till pappa, så fick han lära mej, fast jag fattade inte, men sen fick jag till en knut. Blev rätt nöjd faktiskt.
Men nu ska jag faktiskt duscha, hehe..

Nice color



Bild;Jag gillar dom starka färgerna, det är licksom fint på en blomma.


Update;
jag var precis ute och solade, och när jag kom in hade clara kommit hem, och till min glädje hade jag fått en lute rand, det var stekhett ute! Aja, nu snart ska jag in och duscha. Puss hej!

29 maj-äntligen fredag!

Hej hej! Hur har eran dag varit? Min har väll varit bra.
Idag blev jag klar med mitt och emmas teknik arbete, vi hade inte ens börjat innan(jo vi hade skrivit lite, men jag visste inte emmas inloggning), så är lite stolt att jag hann:) Hoppas bara att vi blir godkända. Sen i skolan idag blev jag klar med mitt träslöjds arbete också, fast blev i så nöjd, vi skulle göra pallar, sen efter jag hade lackat så skulle man torka av stolen, och då fick jag massa olje fläckar på min vita tröja och mitt vita linne. Så när jag kom hem var jag tvungen att slänga allt i tvätten, men jag behövde endå tvätta lite saker.

Nu sitter jag och äter glass med varma hallon, i väntan på att min lillasyster Clara ska komma hem, hon är så irriterande om man säger att hon ska komma hem en viss tid, så kommer hon inte försen nån timme efter. Jag hade lovat henne att jag skulle hjälpa henne fixa sig inför hennes kompis kalas, och så kommer hon inte hem?!. Aja, skit samma, det är ju hon som kommer få lida av det, inte jag.

Idag är det soligt och härligt väder, skönt! Det har varit så regnit och grått den här veckan.. Juste, ikväll är det bal för niorna, om jag hinner kanske man hinner ta sig en titt , dom brukar ju ha så fina kläder!;)
Aja, ska äta upp min glass s att inte allt smälter, hej så länge.

bild; tycker att den är lite sin med sin starka färg.Och så lyser solen på den, och det passar eftersom solen skiner nu ;)

21.07



God natt.
Sista inlägget för dagen/kvällen. Är trött, så jag tänkte slå mej ner och titta på medium nu. Puss och kram! Sov gott.

H&M


Nu har ju H&M ``fashion against aids´´. Då är det kläder som är designade av kändisar, i år var det bl.a TokioHotel, Katy Perry, Robyn,N.E.R.D, Cyndi Lauper, Och några fler.Här ovan är några kläder några kåndisar designat. Jag tycker att det var bättre förra året, det var mera roliga personer då. Fast det är bara vad jag tycker.Vad tycker ni?

Bilder tagna igår



Jag tycker att bilderna blev fina. Speciellt den sista blev jag nöjd med. Vad tycker ni?

28 maj-emma sjuk

Hejhej! Hur mår ni då? själv mår jag bra, men min kompis emma mår dock välldigt dåligt. Emma som aldrig blir sjuk! blev riktigt sjuk nu, hon ligger med feber och har spytt. Efter skolan så kom jag hem tog jag nåt att äta sen så cyklade jag hit.
I skolan idag vare bara en vanlig torsdag, förutom sovmorgonen ;). Fast jag vaknade typ in och en halv timma innan jag skulle gå upp, för jag hade glömt att sätta på ljudlöst, så jag vaknade av att hon smsade mej, sen kunde jag inte somna om.
Aja, nu ska jag förtsätta här, puss hej!

Bild; På emma om ni inte ser det ;). Tycker synd om sjuklingen!.

22.19-klantig!


Hej, hej. Jag var precis ute och fotade lite( asså på tomten), eller i pausen av greys anatomy. Jag hade ont i huvet och hade tråkigt, och frisk luft brukar hjälpa mot huvudvärk(för mej iallafall).Men sen fick jag typ panik, jag hade fotat ett litet tag nu. Allt är rätt spännande nu när izzie typ är döende, så jag rusade in. Och klantiga jag halkade och nästan ramlade, men då typ råkade jag böja min onda fot, så nu har jag ont, skit bra! Klantiga jag!
Men men, jag är trött och har fortfarande ont i huvet så jag tänkte gå och lägga mej nu, god natt!

Uppvisning



27 maj- huvudvärk

Hejhej!
Hur mår ni? Jag mår inte alls bra, jag är trött och har ont i huvet. Tidigare idag var jag med emma, vi åkte till v-by för att emma skulle lämna tillbaka en sak, och titta på lite avslutnings klänningar åt mej. När jag kom hem var jag helt slut, skit trött med andra ord. Sen fick jag ont i huvet, så jag låg och halvsov framför tv:n med min katt liggandes på mej, och det gjorde mej ännu tröttare, det är så mysigt. Sen åt jag middag och nu sitter jag här.
Foten är mycket bättre nu, jag kan nästan springa. Och det är ju bra! Ikväll är det greys anatomy, så det blir mera tv tittande.
Igår tog jag ju kort på clara när hon hade gympa uppvisning, alla blev inte så bra, men några. Jag tänkte visa några sen.

26 maj-2 veckor kvar!

Hejhej!
Vad gör ni då?Sry om ni tycker att det börjar bli lite boring, att jag inte uppdaterar så mycket, men efter skolan så gick jag hem till emma vi pluggade NO, och lite så..
Just nu blev jag precis klar med att måla naglarna, både tå och finger, och började på en inköpslista, till på lördag. Jag måste köpa bl.a. avslutnings klänning. För det är ju bara 2 veckor kvar!kan ni fatta det? Det har gått så fort tycker jag. Aja.Snart måste jag gå hör clara har gumpa uppvisning som jag måste gå på, men ja tänkte ta med kameran och fota lite.
Men det var väll allt jag har och säga för stunden, hörs senare. puss.

Just snyggt


Hejsan, vad håller ni på me då? Jag tänkte välja kläder till imorgon, men det går inte bra! Jag hittar inget av vad jag vill! Det är just snyggt, klädbrist dom 2 sista veckorna i skolan. Jag tar fram kläder men lägger tillbakadom, det blir inte bra, jag bara står där och tittar in i min garderob.
Aja, tänkte iallafall säga god natt nu. Sista inlägget för dagen. Efter att ha väljt kläder ska jag gå och lägga mej, är jätte trött.
God natt, puss!

Vatten droppar





Bilder; Tagna på landet, blev rikyigt nöld faktiskt.

25 maj-09

Hejsan!
Vad gör ni då?Jag håller på att städa mitt rum.
Idag är jag hemma, inte för att jag är sjuk, men för att igår på matchen, så ramlade jag på nåt konsigt sätt. Men det gjorde inte så ont. Men senare på på kvällen blev den rätt svullen och gjorde mera ont. Och så imorse tuckte mamma att vi skulle åka och kolla på foten. Och då sa diktorn att jag skulle ha ett elastigtbandage. Så nä vi kom hem var klockan 10 halv 11 ungefär. Så jag gick inte i skolan bara för att vi har så många trappor, och jag får inte träna eller nåt, så mamma tyckte att jag skulle vara hemma idag.
Men jag har endå rätt mycket at göra. Jag måste städa mitt rum om jag ska få nån månadspeng, och mitt rum är stökigt!

24 maj-09


Bild; tagen på landet, hehe.
Hej hej!
Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Först så var jag ju på match, och den gick jätte bra föresten. Va vann med 3-1.Noor gjorde första målet och emma flygare dom 2 andra. Sen efter så (dushade jag såklart, hehe) men förutom det så gick jag och ebba ner och åt pizza, och emma kom senare. Sen så köpte vi en ben och jerry´s och gick hem till ebba och så på one tree hill. Det var kul och mysigt.

Och nu för en kvart eller nåt så har jag varit hemma. Det blir middag här hemma.
För en halvtimma sen så var solen framme, sen så blev det jätte målningt, sen så började det dugga och sen spö regna, och nu regnar det inte alls. Konstiga väder!
Aja nu äre mat, puss hej!

00.23- god natt



Vad har ni gjort ikväll då? Jag har varit med ebba och emma. Vi var inte i grottan, vi pallade inte det. Först så visste vi inte vad vi skulle göra, men sen så gick vi ner och hyrde film.  Bröllopsduellen, jätte rolig tycker jag. Sen så satte mamma på mamma mia. fast vi såg inte så mycket, va satt mest och prata om olika saker, ni vet mammor kan vara välldigt bra på att prata ;). Aja, nu för några minuter sen så gick ebba och emma hem.

Matchen var inte så tidig som jag trodde. Jag trodde att man skulle samlas halv 10, men vi skulle samlas halv 11, bara en timma men endå..

Jaja, nu ska väll jag säga god natt till bloggen och er läsare, och stänga av datan. Vill vara pigg till imorgon. Det är en rätt viktig match.

17.54


bild; tagen på landet, höhö.. Hästar är dina djur.
Hejsan! Nu är jag hemma från stallet. Idag fick jag rida lucy, länge sen jag red på den pollen.
Nu; Ska jag hoppa in i duschen, efter det så tänktejag börja lite smått med middagen, är jätte hungrig.
Ikväll; Så ska jag kanske till grottan, om jag pallar. Har tidig match imorgon.

Humla


Bild; tagen på landet;)
 Update;
Nu snart ska upp till stallet och rida. Ser fram emot det.
Sen senare ikväll, vet jag inte vad jag ska göra. Bara mys tror jag.

plask vatten










det var några bilder från när malin och clara badade. Jag förstår inte hur dom kunde och ville, och att dom tillslut tyckte att det var skönt i vattnet. Men men,bilderna blev lite roliga iallafall ;)

Home sweet home


Bild; jag speglad i vattnet, blev lite cool. ;)
Hello!
hur är det med alla? Det var ett tag sen, men nu är jag hemma. Det var välldigt mysigt och roligt på landet! Jag träffade bl.a. li, och jag tog massa kort när malin, clara och li badade. (Jag badade inte, jag är en badkruka så här års, hehe..).
och juste jag tog massa kort på små söta lamm och får, och kossor. Dom var lite läskiga i börja men man vande sig, och sen så fotade jag skiiit många kort på kossor och lamm och massa sånt. Men dessvärre så regnade det. Men när solen väl kom fram så blev det jättevarmt!
Men nu ska jag fortsätta redigrea bilder, vi hörs och ses. Puss hej!

11.42-snart åker jag.


Ja, här fick ni en lite samman fattning av några bilder från landet.
Men nu snart åker jag nog. Och efter som jag åker till landet så har jag inget internet. Men jag vill inte att statistikn ska gå ner, för det kan fortfarande komma upp en inlägg. Om vi har tur så Emil kanske tar med sin data. men jag har en lite fråga till er: Vad ska ni göra över kristihimmelfärdshelgen? ska ni vara hemma? eller ska ni åka bort?utomlands? svara på frågorna, är nyfiken på vad ni läsare ska göra över helgen. Aja, nu måste jag fixa lite här i mitt rum.
Miss me!!

21 MAJ-KRISTIHIMMELSFÄRD


Hejsan! :)
Kristihimmelfärds idag. 2 extra lediga dagar, gött!Här i stockholm/spånga är det sligt och fint. Men nu över helgen åker jag och min familj ut till landet. Men jag kommer ta massa fina bilder där som vanligt ;). Jag,mamma och emil(bror) kommer hem på lördag igen, för emil har match och jag ska rida. Juste! Igår när jag red(jag fick atlet) så gick det bra! Jag har inte ridit den hästen på åratal. Men det gick faktiskt, välldigt bra (för att inte ha ridit honom på länge) han var jätte duktig.
Aja, men nu måste jag börja klä på mej och packa lite. Men jag lägger säkert in ett sista inlägg innan jag åker, puss hej!

17.45


Ja som ni själv ser, så blev det lite förendring. Fast glasögon åkte inte bort, dom var bara inte med på andra bilden.

Nu; tänkte jag äta lite pissa från igår, mumms! Älskar pizza!Me men, sen ska jag börja fixa och kolla så allt är som det ska och sen ska jag åka till stallet och rida igen. Är lite pirrig faktiskt, vet inte vilken häst jag kommer att få.
Hörs senare!

20 maj

Hejhej!
Min långa dag i skolan idag har vll varit okej.Nu är det skönt att proven som skulle vara nu i veckan är gjorda. Jag fick veta att jag fått gonkänt på matte provet,glad!. Sen har väll dagen bara rullat på som den ska. Ikväll ska jag rida igen, kl 9. i ebbas grupp.Nu snart ska clara(lillasyster) på kalas, och jag lovade att jag skulle sminka henne lite och ta fram kläder.

Bild; lillasyster

Nu är det god natt


Bild; den är inte så klar i sig, men jag tycker att den är lirte cool/fin, det glimmrar eller vad man ska säga- Och så kommer färgen fram, och så ser man skälken (kanske felstavat) i skärpa.
Men som sagt så är det gos natt nu, är jätte trött efter en dags pluggande och träning. Jag känner mej rätt så förberedd till provet imorgon med. Så god natt och sov gott!

Dagens outfit


Halsduk-fått, stickad tröja-JC,linne-gina tricot,(svart)linne-H&M,strumpbyxor-H&M(?)

19 maj-grå dag igen

Hejsan !
Dagen idag har som sagt varit rätt grå,igen.. Man blir inte på lika bra humör när det inte är soligt. Eller asså jag blir typ gladare i mej om det är fint och soligt, och inte bara grått. Men det är jag det.
Dagen idag har väll varit okej, matte priv sista timmen, känner mej nöjd faktiskt. Jag gjorde hela provet och kände att jag förstpg allt.Så jag tror att jag har en chans att klara provet.
Menmen, är skit hungrig så jag tänkte ta nåt att äta och plugga.

Bild; tagen igår. Dagens outfit kommer in senare.

09.46

Hejsan:)
Nu är jag i skola, data kunskap, tråkigt!. Idag kommer jag att plugga och träna. Franska prov imorgon. Jag känner mej faktiskt ganska förbered till mitt matte prov  idag. Jag pluggade som jag vet inte vad igår..
Hehe, min lärare fick syn på mej alldeles nyss. Så jag måste väll avsluta nu. Puss hej!

god natt

17.36


Bild; tog den alldeles nyss.
Hejsan!
Tog en liten paus från plugganet. Jag passar på nu när mamma och emil har stukigt och clara är pä träning. Men måste väll fortsätta snart så jag blir klar nån gång.
Ikväll blir det bara tv-tittning. Jag har ingen träning eller nåt.
Men måste återgå nu innan mamma kommer hem och merker. puss hej!
Glöm inte att rösta på mej, klicka bara här så kommer du till lisas blogg.

18 maj-09

Hejsan! Hur mår ni då? med mej är det väll bra, är trött bara. Skolan tröttar ut en, nu på 3 dagar som jag ska gå i skolan den här veckan, så har jag 2 prov, i mina sämsta ämnen också. Matte och franska. Just nu känner jag att jag inte kan så mycket på nått av ämnena, jag har knapast tittat på pappret där det står vad vi ska kunna inför provet i franska. Och i matten så har vi ingen bra lärare så jag fattar NADA! Aja, hoppas att eran veckainte blir lika stressig och jobbig som mina 3 dagar av veckan kommer at bli.
Men här kommer dagens outfit;

Tröja- ? , linne-MQ (365 sineshine), jeans- gul och blå(puss&kram). Linner är inte smutsigt, det är bara det att min tröja hårar av sig eller vad man ska säga.
Juste, glöm inta att rästa på mej, klicka här för att komma till hennes blogg.

Voltar






Bilder; haha, inte jag! Det är min lillasyster som är gymnasten;)
Hej! Nu har jag precis ätit,det blev hamburgare,korv med potatismos. Det var rätt gott faktiskt. Vad händer ikäll då? Innget särkillt för mej, jag ska titta lite på wipeout. Nån som vet vilka som kommer vara med ikväll?. Aja, kanske hör av mej senare, puss hej!

Goda nyheter!

Jag fick just reda på att jag har blivit en av finalisterna i lifeoflisa.webblogg.se, klicka här för att komma till hennes blogg, för att rösta på mej :)
Det är den fösta tävlingen som jag är med i, så rösta rösta rösta. Är ni snälla. Jag tävlar med den här bilden;
Önska mej lycka till! Och rösta gärna! :D

Hehe, har lite tråkigt..

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(\) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(\) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen


Summa: 18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Jag fick 15

Me like the sky






Bilder; tagna i fredags, jag och mma var ute och fotade. Kimlen är så fin när solen börjar gå ner.

Update;
Nu har jag spelat lite fotboll med clara och hennes kompis, idag är det lagfotografering, för fotboll. Man ska ha match kläder och så på sig. Sen vet jag inte om det är träning.

Härligt väder idag, eller hur?. Juste det är söndag idag! Det betyder att imorgon är det skola -.- .. Men som tur är, går vi bara i 3 dagar. Eftersom det är kristihimmelfärd och klämmdag(kanske felstavat).
Aja, ska gå och kolla om jag kan hitta match kläder nu, puss hej!

några bilder från matchen




Skriv ditt namn

skriv ditt namn med lillfingret; emma
skriv ditt namn med armbågen; emma
skriv ditt namn med pannan; wenm nmqa<
skriv ditt namn med foten; erm,,7mjuk,sa
skriv ditt namn med näsan; emma
skriv ditt namn med hälen: 4e4mjkmjkwsa
skriv ditt namn med tänderna: emma
skriv ditt namn med örat: f4rdgg-*ewwpmcx m m a
skriv ditt namn med magen : -  56  - eemm          |a
skriv ditt namn med hakan : emmaq

god morgon!



Hur äre? Med mej äre bara bra. Jag kom hem från linnea ungefär vid halv 1 igår. Sen så sov jag till kvart över 11 /rätt sent för mej). Och nu tänkte jg gå ut och spela lite fotboll med clara och hennes kompis, men vi hörs senare!

22.29

Hejsan! Vad gör ni då? Jag sitter med linnea, emma och linneas lilla syster och tittar på CSI miami, CJag tyckte att det gick rätt bra för svensken, marlena!. Men det är många som säger att den norske är bra, och att dom tror att norge ko0mmer vinna. Men man vet aldrig. Aja, ska fortsätta titta på TV och vara lite social. Puss hej!

Solnedgång


Bild; från lunda igår vid solnedgången.
Nu har jag precis ätit lite middag. Och snart blir det efterrätt, och sen bär det av till linnea, där jag och emma ska titta på
Eurovision song contest 2009. Eurovision song contest 2009. Vem tror ni vinner?
Men nu måste jag gå och duka undan bordet, annars blir det inge eferrätt..

God morgon bloggen!


Bild; tagen igår.
Härlig morgon intesant? Idag, nu på morgonen äre match som gäller. Det är mot BP, på storamossen. men mer har jag inte att säga, men hörs senare.

God natt!

God natt nu bloggen, och alla ni andra! Jag har rätt tidig match imorgon, så måste gå och lägga mej snart, men inte än. men vi hörs imorgon iallafall.Sov gott!

Bild; tagen idag. Jag och emma var i lunda och fota lite.

21.55

Just nu är jag välldigt trött, jag är trött på mej själv och vissa omkring mej. Det händer skaer hela tiden, och det ar samma saker som händer. Och det gör mej trött. För att man bir lika sogrsen och arg alla gånger. Man blir rädd för vad som ska hända. Jag har fått höra saker som inte vill höra. Som har begått av ett mistag, att den har råkat säga förmycket, eller nåt sånt. Ofta färsöker jag förtränga det men det går inte alltid. Det går att vara lycklig med sina kompisar, för stunden.
Det är nåt jag gått och tänkt på mycket, och jag behövde bara skriva av mej det, jag orkar inte hålla allt inne ibland. Jag måste bara skriva ut det. Jag prövade med en dagbok innan, men det gick inte så bra.. Aja. Nu tänkte ja baar gå och lägga mej och titta på film ett tag. Hörs kanske senare.

Bild; tagen i vintras på landet.

Efterrätt?


Han gör panacotta. Har aldrig smakat, men ser välldigt gott ut!

15 maj-09


Inte värdens finaste bild på mej..Men men. Tröja-gina tricot, jeans-gina tricot(fått av ebba).
hejsan!
Vad har ni för er? Jag kom hem vid 4 ungefär, och satte jag mej och titta på tv, sen skulle jag fota nåt projekt emil skulle göra till skolan, då han skulle laga mat och efterätt. Det ser gott ut!

Idag i skolan hade vi kropps kännedom på gympan, då skulle man gissa vad man kunde innan, och sen göra det. En tjej i min klass gå på gympa, och så var det en gren då man skulle gå på händer, hon kunde gå hela gympa salen! Det var lite coolt!. juste idag så fick vi tillbaka vårat svenska prov, och det gick faktiskt bra för mej! jag fick 134 av 145. Blev väldigt nöjd faktiskt, för när vi började med substantiv verb och adjektiv, så kunde jag ingenting, jag visste bara att det fanns 3 ordklasser som hette substantiv verb och adjektiv.
Men ska gå. puss!

God natt!

Matchen idag blev 1-1. Domaren var inte så bra, han såg typ ingenting, aja måste gå mamma dampar, puss hej!

Bild; ser lite teknad ut, men jag redigerade den konstigt, hehe..

Ska åka om 20

Hejhej, som ni sett så ska jag åka om 20 minuter, så jag måste skynda lite.  Men vi hörs säkert ikväll. Om jg hinner skriva nåt d.v.s. Vi mommer komma hem rätt sent.

Bild; tagen av pappa, när vi vann mot skå.

Smoke


Jag tig bilden nyss,jag har sett att nån annan har gjort så gör nån månad sen, och kom på att jag ville pröva. Vet inte riktigt om jag blev jätte nöjd med bilden, men vad tycker ni?

14 maj

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag! Skolan har gått långsammare än någonsin känns detb som! Idag på gympan i skolan så körde vi yoga, det var rätt kul faktiskt.
Jaja, nu sitter jag framför datan och har ätit lite precis. Och eftersom jag aldrig städade igår, så får jag göra det idag, om jag pallar, jag måste plugga till prov vi har nästa vecka, och så äre match ikväll igen. Mot kallhäll.
Här kommer dagen outfit;

jeansleggings-gina tricot, lång-tshirt-H&M.

Fixa kläder och greys anatomy


Ja, som rubriken lyder, fixa kläder sen greys anatomy. Sista inlägget för idag. God natt!

Nån som kan rätta?


Nån som kan rätta min franska text som jag ska redovisa för klassen imorgon?!..
(sry, för att jag skriver så fult..)

19.48


Bild; solnedgång i lunda.
Antingen så städar jag mitt stökiga rum, eller så gör jag min franska läxa, kanske hinner jag båda om jag skyndar?.. Men jag är varken på städhumör eller på läxhumör. Och jag har fortfarande jätte ont i mina fötter!. Helst vill jag bara ta lite glass och varm oboy, och gå och lägga mej i soffan.. Men man kan ju inte göra vad man vill jela tiden. Aja, ska inte tråka ner er nu också.. Så vi hörs säkert senare!

Överredigerad



Den är lite överredigerad, men tycker att den är lite cool, vad tycker ni? (Jag såg några tips på en blogg.)

The sun is shining


Bild; tagen på landet.
Hejsan! Hur har ni det? Jag har det väll rätt bra, förutom att jag har ont i mina fötter, först i skolan idag, så hade vi frilufsdag. Min klass förlorade allt förutom en sak. Sen efter skolan så gack jag och några till, till kulan och spela lite fotboll, sen så kom min bror och hans kompisar, som köt bort våran boll, så man fick springa iväh och leta efter den -.- ..
Men men, sen gick jag och emma hem till ebba, och lämnade ett par skor. Och sen var vi där ett tag.Men sen skulle dom gå, för dom skulle till beonsey (eller hur man stavar..) , kul!.
Och nu sitter jag här framför datan och ska snart städa mitt rum.

Ny design och header


Hejhej, som ni ser har jag en ny design och header. Tycker ni om den? Gjord av emma flygare, tack!

Jag kom hem från träningen för att tag sen och har precis ätit. Det var en rätt lugn träning. Hade absolut ingen träningslust idag! Jag känner mej trött och hängig. Dessutom har jag mycket att göra ikväll. Och så äre DH(desperat housewives)ikväll också.
Men nu måste jag hoppa in i duschen för jag ska gå ner och köpa cola till imorgon. puss hej!

12 maj.

Just nu känner jag mej lättad, men endå lite halv ledsen och överraskad. Det har precis hänt en sak som gjorde att jag blev väldigt ledsen.  Jag blev väldigt överraskd när ebba och effi sa vad som hade hänt, det var som en histora. Men nu alldeles nyss så fick vi reda på att allt ändå var bra. Jag kan tyvär inte ta upp vad som hänt här på bloggen.
Vad har hänt idag då?
Min dag har väll varit sådär.
Nu är jag hos ebba, med ebba, effi och hennes bror och sysyter med hennes lilla bebis. Ikväll är det träning. Eller om typ en timma. Men ska gå nu, hörs senare.

God natt..

nu ska jag sätta mej framför tv:n med en varm kopp oboy, och titta på life of american teenager. Det går på tv 400, nu.
Men säger god natt nu för ska stänga av datan. Sov gott!

Tävling


Jag tänkte vara med och tävla i lifeoflisa.blogg.se´s blogg. Jag tänkte täva med bilden ovan för. :)

Hos flygare


Bild; tagen av flygare.
Hejhej!
Jag är fortfarande hos emma. Det blev att jag skulle äta här, det blir korv med mackaroner. Malin har masrat mej, hon är så himla duktig! Och jag sok älskar att bli masserad, det liksom mjukar upp hela kroppen på nåt vis. Jaja, ska väll gå och hjälpa emma med maten, puss hej!

16.54


Kan ni se vem det ska föreställa? Me! Emma,(klickahär för att komma till hennes blogg) en kompis ritade den. Jag tycker att den blev jätte fin! Hon titade av en bild på mej. Jag har den inte på bloggen just nu.
Idag;
har jag varit med ebba, effi och emma. Vi hyrde sex and the city serien, dom senaste avsnitten. Det har varit jätte skönt att vara ledig idag! Jag hade inte pallat gå i skolan idag, helgen (iallafall lördagen) har varit fullt upp! Med matcher och så.
Nu;
Är jag hos emma, ebba och effi skulle till effis häst, så vi gick till emma. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men nåt kul blir det.
Aja, ska gå och vara lite social nu, puss!

11/5-09

Hejsan, och god morgon!
När vaknade ni då? Jag vaknade vid 20i 9, för mamma kom och öppnade dörren till mitt rum så det blev ljust, men jag gick upp vid halv 10 ungefär. Jag trodde att jag hade bråttom att komma upp och klä på mej, men nu blev det så att jag skulle kunna ligga och såva, för städaren kom inte (vet inte varför). Men men.. Har iallafall gjort frukost och tittat lite på tv. Det ser rätt grått ut ute, hoppas att det blir bättre!Men det var väll allt jag har och säga för stunden, men vi hörs senare!

Bild; så här ser det ut nu, grått..

4 olika


Hejsan! En galen ideé. Ville pröva nått nytt. Vet inte riktigt om det blev bra eller om det bara ser konstigt ut, men det får ni avgöra, hur ser det ut? svara på fråga så jag vet ;). Den första bilden är originalet.
update;
Sista inlägget för kvällen, tror jag. Är ganske trött så ska nog gå och lägga mej snart. Jag har ju ingen skola imorgon. Jag önskar att jag kunde sova hur länge som helst imorgona, me eftersom städaren kommer hit så kan jag inte det, måste gå upp vid 9 ungefär, suck!..
Men men, god natt nu. Sov gott!

21.39

Hejsan ! Hur äre?
Vet att det har varit dålig uppdatering idag, men var på match till klocka var 4 nästan. Juste! Matcken igår gick bra, vi vann med 2-1. Matcken idag var mot sammalag, fast det här var förstalaget, inte lika bra, förlorade med 3-1"/.
Jag kom nyss hem, jag och emma var och såg bio, ebba skulle igentligen också följt med, men hon fick ont i magen, hoppas att det blir bättre!
Nu ska jag inte göra så mycket, det är en bra film på tv som jag tänkte se med ett glas cola ;). Mission in possible 3 ( vet att det nog är fel stavat..)

Det här var filmen vi såg:) riktigt bra och rolig faktiskt!

Morgon

Hejhej! Match idag igen, men det blev inte så jätte tidig uppgång. Jag hade ställt klockan på 10 men själv vaknade jag vid 20 i 10. Så då är man uppe igen. Igår kväll var jag i grottan, dom hade film kväll där. Och jag spelade lite biljard också.
Men nu ska jag äta lite frukost, hörs väll senare!

Bild; flagga.

18.54


Bild; Tagen på landet, gillar den bara för solen speglar sig i vattnet, och men ser typ som strplar. och det finns en lila typ..

Update;
Nu sart ska jag äta, min mage typ kurrar HÖGT! Så jag måste gå och duka bordet nu, annars blir det inge mat, puss hej!

Bara hemma och chillar

Hejsan alla!
Som sagt är jag bara hemma och chillar nu, har varit wn jobbig och stressig dag. Första gången jag bara kan sätte mej ner utan stress eller nåt, idag. Men det har varit fint väder, annars hade det ju varit värre.Men men. Det luktar god mat i hela huset, och jag som är så j*vla hungrig! Och hinner inte äta nåt innan för då kommer jag att bli mätt. Och grillat kött med bakpotatis är inget man vill missa, eller hur?! Jaja. tänkte gå och ta mej ett glas cola eller sprite.
Hare bra, hör av mej senare.Puss.

Bild; jag var just ute och tog lite bilder.

God morgon bloggen! :)

Hur har ni det? Jag ska äta frukost rostad macka med nåt på. Idag har jag match, sen skola, och sist clinik. Och allt är så att det precis inte krockar, så jag hinner inte blogga nåt idag fören sent på eftermiddagen eller på kvällen. Men men.. Då ställer jag denna fråga till er; Vad ska ni ha för er idag? Skulle vara kul och veta vad ni ska göra ;).
Men nu måste jag gå och äta frukost, puss.

Bild; Tagen på landet i sanden ;)

Har tråkigt!




Bilder tagna på landet
Blev nöjd, men mest med den sista.

Update;
Jag har just dansat lite med emil, eller han ville lära mej hur man dansade bugg. Klarade mej rätt hyffsat, tyckte jag.. Men emil tyckte att jag var förslrävklig. Men vad ska man göra?.. Men nu har jag tråkigt.. Så jag bjöd på några bilder. Och nu när jag kolla på klockan så är den redan 10 i 6.
Det blåser som bara den ute!. Ikväll ska jag och några kompisar till grottan hade vi tänkt. Vad händer ikväll hos er då?

Splittrat glas




Bilder; Glas, tagen på ett gammalt tåg spår i april.

Hard day


Hej, hej.
Nu är jag hemma. Det har varit en jobbig dag. Först så vare ju spånga lunken i skolan, sen så blev jag skit trött. Men jag bestämmde mej endå för att vara med några kompisar, och vi åkte till v-by. Jag köpte inget förutom och så. Sen fick man ont i huvet, men nu är jag hemma, och det känns bättre. Men tanken på att behöva gå i skolan imorgon hjälper ju inte precis..
Och vet ni?På väg hem från vällingby, så tog vi 116 som vanligt, men så satte sig 2 SKIT jobbiga killar på samma. Och först så satt dom där oc typ låssades prata med oss, men sen flyttade dom beradvid oss. Och började dra min kompis u håred och slå henne med en sko och så spottade ha på stolan och allt. Sen så tyå höll dom på och slå nån med en sko, sen när dom skulle sätta sig igen så typ satte dom sig på min kompis. Och börja prata om oss, som typ; ååh hon är fin. Och ; det var fint. Och massa, jag blev skit irriterad! Men sen när vi skulle gå av bussen där vi skulle av så sparkade ena killen mej i baken(?)Jag blir ju självklart välldigt arg, så jag vänder mej och och säger; vad håller du på med?! Han ba; det var han. sen går vi av.. Så nu har jag typ ett grått sko märke i baken..

Men men, jag hör av mej senare. puss.

21.09

Hejsan alla! Nu ska jag snart gå och lägga mej, jag tänkte bara titta lite på medium. Jag har inte hunnit lägga mej i soffan än, för clara ville ha hjälp med nån sak, suck. Och nu snart börjar jag att känna mej som en tant, för jag förjar få ont i ryggen.. Men aja, inge mer blogg idag, puss och god natt!

Bild; Tagit den i stan to jag, den är på en bil x)

Hejhej..

.. nu har jag precis duschat och fixat mej lite. Är helt slut! Och har ont i bena. Dagen har ju bestått av, fotboll, pizza och fotboll. På träningen kom typ 8 st. Vi lajade bara lite idag, gjorde nån övning, alla var rätt sega och  trötta. Nu på kvällen tänker jag bara chilla. Äta och titta på tv typ.. För imorgon äre typ spångalunken. Då ska vi springa typ 4 km.Och på lördag; har jag hela dagen full, 4 saker som nästan krockar med varandra. Först match, sen skola(vi har öppet hus, så då går vi i skolan på en lördag och blir lediga på en måndag) efter det har jag clinik sak i stallet, och sist så ska jag rida. Allt går med en kvart eller halvtimmas mellanrum..
Men nu är pankakorna klara, är skiit hungrig så ska gå. Puss.

Bild; ett träd som speglar sig i vattnet, jag tycker att det ser verkligt ur liksom. färgerna på trädet kom med lite(men har redigerat lite också) och det framför at helt vanlig vass ;)

7/5-09

Hejsan, nu har jag kommet hem från en jobbig dag! Men när vi kom hem så köpte vi pizza, är skit mätt! Och ikväll har jag träning, suck.. Jag hoppas att det blir flyttat till gläntan så vi slipper spela på den där dåliga grusplanen. Just nu är jag skit trött, så jag ska nog bara go och lägga mej och titta på tv en stund. Men kom på att jag måste hjälpa clara med en sak -.-..
 Hör av mej senare, kanske innan träninge, puss hej!

Bild; Tagen igår, blev riktigt nöjd.

Greys anatomy,fixa till imorgon och go och lägga mej



Ni ser säkert rubriken och det är det som gäller nu :).Och det här blir siste inlägget, så jag säger god natt nu. God natt och dröm sött!

Bild; Tagen i lunda

Flowers and drops




Jag blev faktiskt riktigt nöjd med dom här bilderna. Vad tycker ni?

Dagens låt;

Jag brukar inte köra dagens låt, men idag blir det en. Den är halv gammal, men jag tycker att den är bra.

19.08

Hejhej!
Vad gör ni? jag kom hem från emma för ett tag sedan. Har rätt mycket att göra nu, eftersom clara är sjuk.. Men pallar igentligen inte göra nåt. Jag måste städa mitt rum också. Aja vädret idag har ju varit skit. Men nu börjar det faktiskt att bli bättre.
jaja, här bjuder jag på 2 bilder, som jag tycker är fina;


Bilder; Ena är tagen på min senaste fotorunda, och den andra på landet.

6/5-09

Hej!
Idag i skolan så var vi på tekniska museet. Det var rätt kul där faktiskt. Man fick pröva och en massa saker. Vi skulle igenligen sluta halv3, men tåget stannade på spånga station 20 i 2.
Nu är jag hos emma. Vi tänkte väll inte göra nåt speciellt. Bara chilla lite. Men ska gå nu, pussar!

Bild; jag, emma tog fotot i vintras.

Yes man!

Hesan! Nu ska jag sätta mej och titta på yes man, en film som clara har hyrt, hon är sjuk nu.. Äre nån som vet om den är bra? Jag har aldrig sett den men den har verkat rolig. Men men, ska fixa på filmen nu, pussar!

Dagens;

Dagens humör: Jo jag är väll glad
Dagens träning: Fotboll
Dagens väder: Regnigt, igen..
Dagens smink: Puder,ögonskugga, mascara och leppglans
Dagens outfit: En svart tunika men en grå tröja till.
Dagens vill ha: Hehe,glass?
Dagens hälsosamma val: Tog macka istället för glass?
Dagens mindre hälsosamma val: Tog choklad på mackan, hehe...
Dagens tv-serie: Andra avenyn
Dagens roliga: Fick sluta tidigare?
Dagens tråkiga: Regnig träning..

Fotboll


Bild; laget ;)
Nu ska jag bara göra iårdning vattenflaska och lite så. Vad gör ni då?

5/5-09

Hej!
Nu är jag hemma. Vi fick gå lite tidigare om vi ville.. I skolan idag gjorde vi tvål och lite sånt. Har inte så mycket att berätta.. Men nu måste jag börja fixa mej till min träning, puss och hej!

Bild; Jag som hoppar stutsmatta på landet hos min kompis. Försök att undvika mitt miffade face!

Tema vecka

hejssan! nu sitter jag i skolan med emma felicia camilla sofia och pawolina.  Vi ska göra ett grupp arbete om gummi.. Idag blir det inge mycke blogg, för jag slutar halv 4 och en och enhalv timma efter har jag träning, men kanske hinner lägga ett inlägg när jag kommer hem. Aja måste fortsätta nu. puss!.

Bild;Små gunmmi björnar, ser det inte gott ut? ;)

Regnigt







Oj det blev rätt många bilder iallafall.Men det var så svårt att välja, jag tog så många som blev bra. Och det där var bara en liten del av det,hehe..Jag tyckte att bilderna passade lite, eftersom det har varit en rätt så från och regnig dag.
Update;
Nu har jag just tittat klart på 90210 och a secret life of the american teenager. Och snart ska jag nog gå och lägga mej och läsa, det finns inget bra på tv nu, eller runway är nu, men jag gillar inte det så mycket längre..
Aja sista inlägget för idag iallafall. Puss och god natt!

4 maj

Hejsan! :)
Nu är jag hemma. eller jag kom hem igår, men jag pallade inte göra nåt då hade ont i huvet och var skiiit trött!. Har ni sett vilka vinnarna var i min tävling? Skrolla bara ner ett inlägg så ser ni vad svaret var och vilka som vann(såklart). I dag i skolan så var det rätt kul, vi har ju tema vecka, och jag har valt att jobbs med NO. Så idag fick vi göra godis och papper. Och så kom det nån tjej som skulle hålla föredrag om sig själv hennes barn dom och hennes företag. Hon hade en alkoholost som mamma och så berättade hon hur hon tog sig igenom det och sånt. Det var faktiskt välldigt intessant.

Efter skolan så åkte jag till vällingby, med jenny linnea och emma.
När vi kom dit så gick vi runt  lite affärer och sen in i k:fem. Jag emma och linnea går in på ginatricot medans jenny försvinner åt ett annat håll. Och sen så kommer hon efters oss och säger att dom spelar in nån serie eller nåt inne på nån affär, best of brands tror jag. Men vi tror ju inte poå henne. Men sen så går vi iallafall dit och tittar. Och där bakom kassan står Petra Mede ( hon som var program ledare för årets melodifestival) förs så kände vi inte igen henne, för hon hade en annan sminkning och typ 3 decimetarlängre löshår, och ett jätte rött läppstift. Men det var hon, oxh några andra. Det var rätt kul att titta på när dom spela in en sken faktiskt, för det var typ humor, hehe..
Och när vi skulle åka hem så började det duggregna, men sen slutade det när vi gick på bussen. Men sen när vi skulle gå av bussen, så började det typ spö regna. Så man blev rätt blöt. Men sen när ci nästan var hemma så slutade det regna och solen kom fram..
Och imorgon börjar vi 11 fett skönt!
Jag kommer lägga in bilder från landet och annat sen, mamma vill ha datan nu så måste gå.

Vinnarna

Jag jag tror att jag tar alldeles för enkla bilder, det är så många som gissar rätt! Eller så äre ni som gissar bra. Svaret är iallafall: frod yngel, eller grodägg, det beror på hur man säger ;).
och vinnarna är vinnarna är:

http://viilma.blogg.se/

http://sommarfreak.blogg.se/

http://stockholmsbarn.blogg.se/

http://lajn.webblogg.se/

http://youknowyouloveit.blogg.se/

http://carolineamandaanette.blogg.se/

http://eimj.blogg.se/

http://sommarungarna.blogg.se/

http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/

http://elinanimmer.blogg.se/

http://beellae.blogg.se/

http://ceeelias.blogg.se/


Grattis till er och jätte bra gissat! Ni andra gissade också självklart jätte bra!.

Gissa motivet!



Nu har ja dragit igång en gissa motivet tävling igen. Kan ni se vad det är? Gissa på bara, skriv en kommentar och gissa på eran gissning!
Priset är äran och en länkning här i bloggen. Tävlingen avslutas när jag kommer hem från landet. Den 3 maj. Så ni har lite tid på er.

Tävling avslutad

13.07

Nu snart sticker vi till landet. Om ungefär en timma kanske, jag ska bara fixa det sista. Jag kommer inte ha internet, men jag kommer ha med mej kameran och kommer ta jätte fina bilder!.en nu måste jag bara hitta min MP4 laddare så jag kan lyssna på musik. Jag tänkte dra igång en tävling hä på bloggen medans jag är borta, gissa motivet.
Men nu får alla ha en underbar helg! Miss me ♥

Bild; tagen på landet i vintras.

Valborg-09











Det blev rätt många bilder det.. Men det var bara en liten del av vad jag tig igår..

Första maj!

hejsan!
Idag äre fredag, första maj. Idag ska jag och pappa till landet, och det betyder att det inte blir något internet. Men vi kommer hem på söndag som vanligt. Igår kväll vare kul!. Fast jag åt så j*vla mycket så det kändes som om allt skulle komma upp igen, men det gjorde det inte so  tur va. Vi såg ju på twilight igår, jag hade verkligen underskattat den filmen, för nu vill ja bara se den igen! Den var vekligen skit bra! Först så typ tänkte jag att det kan väll vara roligt och se den emma säger ju att böckerna var skit bra, men jag tänkte att den inte kunde vara så bra eftersom det var vampyrer och att man skulle få se blod och massa sånt hela tiden, men så var inte! hon författaren hade verkligen gjort den bra, för den var inte så överdriven, aja den var skit bra! Och jag rekomenderar den verkligen! Vissa scener var skit coola. Jaja.
Nu snart ska jag in och dusha.

Bild; Tog den på den senaste fotorundan
Jag kommer lägga ut nåt inlägg till innan jag åker, jag kanske drar igång en tävling över helgen, en till gissa motivet tävling. Det är alltid kul, eller?