Jeans modellerna

Foto: Linda! Modeller: Jag och en massa andra typ. Jag tycker bilderna blev jätte bra. Linda (om du ser) du är så duktig! :D 

När det blir sådär knasigt så låter man bli fast det ända men inte borde göra är att låta bli

Det går inte så bra för bloggen nu.. Men jag har faktiskt haft fullt upp typ. I torsdags var det skola och nationella efter skolan åkte jag med några andra till en söt häst sen åt va pizza ( så gott! ) och sen var det teater!! Det var sjukt kul och den var jätte bra. Jag gillar teater. I fredags så var det skola och innan den hade jag ett möte, typ, sen efter skolan var det plåtning för lindas moderepotage, temat var denim/jeans, och bilderna blev jätte bra. Linda är så duktig! Sen på kvällen vankades det match, vi gick hem med VINST 9-1, vi är så otroligt grymma. Bästa laget någonsin! Idag börjades det med ridning. Så härligt att rida ute i solen endast iförd en tjocktröja. Sen har jag solat och chillat och nu ska jag träffa Bästie. Jag har lite bilder.. :)
Ni kan ju fokusera på jordgubben...!
Heeeeting geeeting
Foto: Jag. Visst ser det härligt ut? Jag tog min brors solbrillor. De är nice! Jag tänkte visa bilder från jeansgrejen igår också! Puss

Dagen som varit lång

Nu ligger jag i sängen och mysar med katten. Bara det att det inte är så mysigt. Jag håller på att få nackspärr hehe. Men jag ska släcka och sova snart tror jag. Jag måste på ordentligt med sömn till nationella imorgon, det är svenska skriv. Jag tänkte ta med mig lite kivi kex och vatten/juice och sitta och smaska på medans. Meheheh. Men god natt och sov gott dåååe, puss!
Foto: Jag | en av dom ringarna jag bar på fingrarna idag!

Fler saker ni inte vet..

-- Jag älskar (läs: älskar) kakor. Har alltid gjort. En av mina favoriter är oreo-kakorna och sen om man doppar i mjölk. Åh det bara vattnas i munnen när jag pratar om det, så mycket gillar jag det. Jag älskar de flesta kakorna. Jag är ett kakmonster.
'
-- Jag gillar inte att stå still in en rulltrappa. Eller när jag har sällskap gör jag väl det men jag föredrar att gå, och speciellt då när jag är ensam. Jag får verkligen myror benen om jag står still.
'
-- Jag älskar frukost. Ni tittar på värsta frukostmänniskan här. Frukost kan vara det bästa målet på dagen. Utan frukost på morgon förstörs hela min dag, jag blir trött, jag blir hungrig, får ont i huvudet, jag blir på dåligt humör. Fukost in my <3
'
-- Mitt hår är inte vackert just nu. Det är fult och slitet och har konstig färg. Och bara nej. Varför inte klippa mig få kanske ni undrar. Jo för att det jag gillar med mitt hår nu är längden. Och om jag klipper mig blir jag kanske onöjd med det istället.
'
-- Och som många av er säkert vet är ju att jag är lång som tjej. Ganska lång alltså. Men hur lång får ni inte veta. Mihihi.
Foto: Jag |ehehe lite rolig bild? jag gick lös på photo filtre lite.. Det blev ett annat inlägg idag. Det blir lite roligare då. Godnatt.

Photo stream

Foton: Jag. | dessa är några foton jag tagit och sedan lagt upp på min instagram. emmakung på instagram folk! Follow me!
Fick sluta tidigare idag. Najs. Åkte hem. Jag har typ bara degat i soffan sen dess. Jag är så otroligt trött. Jag sov så dåligt i natt. Nu ska jag göra franska och sen är det träning. Och tagga till nationella imorgon. Hallelujah. Nu var det franska ja. Pusseeeen.

Hallå där du blåbär

Foto: Lilla syster.
Nya jeans! De sitter som en smäck. Jag behövde verkligen ett par nya jeans, men jag hade ingen idé på hur dom skulle se ut förutom svarta (fastän jag redan har svarta..) men med lite hjälp från mina käraste så hittade jag ett par. Från Ginatricot 199 :-
'
Det är lite konstigt för förut ogillade jag gina starkt, jag gick nästan aldrig in där och kollade. Men jag gillade H&M starkt och köpte plagg därifrån. Men nu har dessa affärer typ bytt plats. För nu gillar jag inte H&Ms kläder lika mycket men jag börjar gilla Gina mer och mer. Men det är väl skillnad på smak antar jag. Smaken är som baken, delad. Men men, ha det bra. Pöss.
'
Juste! Vill ni veta vad jag gjort idag? Jag har nämligen städat ur hela min garderob (det behödes!!) och städat och dammat hela mitt rum. Jag känner mig så duktig. Och sen var det ju match med bästa laget och vi gick hem med vinst. Vi var så värda det!

Varning för känsliga tittare, nu kommer det komma bilder som kan uppväcka svåra känslor som saknad och längtan.

Foton från sommrar som passerat. Nu sitter alla spänt och väntar på våren och så småningom sommaren med bara, bruna ben. Men, ner faller snöblandat regn och spolar hoppet bort. Jag gillar snö men nu är jag redo för varmare tider! Är jag ensam? Knappast. Nu ska jag ut med bästisarna på en varm (läs: *inte) kvällspromenad. Måste byta om nu, pusssssss på kinden.

BIG wantie man

Hittade på lisaplace's blogg. Hon hade köpt dem i typ malmö om jag inte minns helt fel. Men iaf, sjukt snygga. Vill ha. Jag tror att man skulle kunna matcha dem snyggt med en vit, eller annan enkel t-shirt, och sen ett par typ gladiatorsandaler till. Mums.

Man har något att se i alla fall.

Foto: Med Iphone, inte min dock.
Heheheheheheh.. Jag bjuder på mig själv. Det blir roligare då.
Även om ni inte tycker bilderna är roliga utan bara fula.. Dagen min började med god frulle för att sedan bli helt dyngblöt av regnet. Det var inte lika gott. Nu sitter jag i skolan och egentligen får jag gå. Ikväll är det lagmiddag på pong som gäller. Det ska nog bli kul och gott. Då kanske jag ska smaka sushi för första gången? Vi får väl se. Bilderna ovan är lite random men man tager vad man haver. Jag tycker det är lite kul att se/ lägga ut bilder som dessa ovan lite konstiga och hör inte hit. Heh. Puss.

I want to party. I want summer. I want love. I want to fly. I want you.

Och jag måste ha ett sommarjobb. Snälla snälla snälla låt mig få ett sommarjobb! jobbajobba! | Om man har lust så har man lust.


Foto: Jag
Jag vandrade runt i ljusa jeans, t- shirt och hoodie med en ryggsäck till idag. Sedan ett halsband och lite ringar matchade jag till. Jag gillar min nya ryggsäck måste jag säga (det är den ni ser på bilderna ovan). När jag kom hem till orten där jag bor så var det fruktdagar på ica så jag lyxade till vardagstorsdagen med lite finfina godgoda jordgubbar. Mums. Det och tunnbröd blir perfekt & gott till frukost imorgon. När jag kom hem fick jag lust att ta lite kort så jag kravlade runt lite i sängen för att få några bilder, men jag har inget bra läge i mitt rum så många blir inte bra. Man tager vad man haver. Ha en god natt och sov gott. Pöss.

Överskattad? Ja.

Foto: Emma Flygare imorse
Jag började dagen med gratis glass i tc. GB gav ut alla nyheter imorse, gratis.
Det sitter aldrig helt fel. Men jag måste säga att glassen ovan är överskattad. Visst den var god! Smaken var god men den liksom försvann i eftersmaken och det gillar inte jag. Nog pratat om glass. Snart är det träning. Jag ska snart börja byta om men jag sulle behöva en powernap. Hehe. Idag har jag inget att plugga. Hur skönt är inte det? Det jag hade var tills idag. Så efter träningen ska jag hem, ta en lång dusch, måla naglarna, blogga och sådant som jag inte har tid för när jag måste plugga. Härligt. Sen imorgon är det fredag och jag har sovmorgon. Vad skönt det ska bli att sova mer än 6 timmar i natt.. Puss!

Everyone's calling me crazy.. If they have to look at me and be rude, I'll just look at myself and be nice.

Inspiration.

Detta är min inspiration för ett projekt i skolan. Jag har smink, making faces. Vi får se hur det går sen.. Det ska nog bli bra.

För när man vet något då vet man det

Foto: jag | det blir mycket konstiga bilder nu..
Det är dåligt. Jag är trött. Jag har huvudvärk. Fattar inte. Måste sova jag har gått och lagt mig alldeles försent senaste. Pyss.

Hipstaaah

Foto: Jag | jag kanske är eefter, men jag gillar det ovan. Det är lite Hipstaah man. Och sen tyckte jag bilden var lugn, hehe. Nu sitter jag i skolan och jobbar på för fullt. Jobbar om något som faktiskt intresserar mig mycket. Det blir mycket roligare då! Puss.

You can't do anything but wait

Foto: Jag
Nu har jag ätit min middag. Sådär halv 11 på kvällen. Jag ska gå och lägga mig snart. En till dag väntas imorgon, med skola. Träningen ikväll gick skit. Bläbläbläochblä. Bra att det kommer en till träning snart. Somrig ovan va? Mysigt. Pyss.

Min egen blomma som aldrig vissnar

Foto: Jag

With a cup of tea

Foto: Jag
Just nu sitter jag och äter frukost. Jag äter en fet äggröra och dricker te (läs: jag gillar inte ens te..?) jag har känt att jag fått ont i halsen nu i några dagar så jag tar den billiga medicinen ut och dricker äckligt te. Ni kanske undrar citronen? Jag dricker lemon te, för det är ett te som jag faktiskt kan ta en klunk av utan att vilja typ spy, och för att förstärka smaken och göra det godare har jag i en halv sked honung och en citronskiva. Men jag undrar om varmt vatten med citron och honung är godare, för detta var äckligt. Let's face it, jag är ingen människa som är ämnad att gillar te. Ikväll väntas match, taggaaa. Pussen

Lovely

Foto: Jag | Jag tycker det gamla kärleksparet var så fint och gulligt. Var tvungen att knäppa en liten hemlig bild.
Här sitter jag mysigt i min säng och äter, tittar på tv och sitter vid datan sammtidigt. Det är bra att vara kvinna så man kan göra flera saker samtidigt. Fast jag är ju inte riktigt kvinna än. He he. Jag hade lite saker för mig igår så jag kom aldrig riktigt fram till datan. Men nu är jag häääär.
'
Idag blir det sista lovdagen för mig för i helgen blir det jobb. Jag ska döma matcher hela lördagen. Idag har jag tittat på smallville och målat mina naglar fint ljust rosa och gröna. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha gröna eller rosa naglar så det blev en blanding. Hihi. Snart ska jag till Emma och plugga. Jippie. Men klockan 2 är det smallville på TV. Woop. (bästa serieeeen!)

I have lost it

Foto: Jag
Jag har tappat det. Jag är ledsen kompisar. Faktiskt. Men jag har blivit dålig. Dålig på att uppdatera och dålig på att vilja. Men det lär ju förändras eftersom jag gillar att skriva och visa bilder. Idag har jag slappat och tagit spruta och bakat och tränat och sen tagit det lugnt. Nu är jag trött. Tuff dag. Tuff Emma. Eller inte. Men träningen gick skit. Och är trött och jag vill sova. Imorgon blir nog en rolig dag. Jag tänkte börja dagen med att baka lite bröd med syster. Men vi får se hur det går. Hehe. Pöss

Tillbaka i stockholm

Foto: Jag Bilder gamla från landet.

Glada kycklingen!

Till er som inte tycker detta är en helgdag, NJUT BARA AV LOV OCH GOTTI! Glad påsk på er alla.

Det är lov och nu sticker vi!

Foto: Jag. Ingen smikrande bild direkt. Men ni vet det är ju så svårt att bli bra på bild! Eller ni kanske inte vet förresten. Det kanske bara är jag. Ni kommer få se från mig under påsken, om ni inte har fullt upp vill säga. Puss på kinden!

Spin and sit and then spin and sit in the sun. And do it all again.

Foto: Jag
Lov idag! Och jag har inte mycketatt säga. GLAD PÅSK! Snart åker jag och la famille ut till landet för att fira en härlig påsk där. Jag kommer samtidigt träffa en av dom bästa. En av mina närmaste vänner som jag saknat så. Vi hörses. Ha det bäst! Pöss.

Aaw cutiest!

Foton från tublr!

Oj så mycket det kan bli. Jag har varit duktig idag. Tvättat, städat pluggat och tränat. Sedan mer plugg igen.

Jag längtar till morgondagens eftermiddag då hysterin är över. Då kan jag andas ut. Ni får ursäkta mig men nu måste jag plugga.
Foto: jag. Detta ser så skönt ut. Varmt och blått. Härligt.

Most insane people are funny.

Foto: första bilden jag andra bilden Emma. | Två bilder från utkast. Det är nu jag vill ha sommar. Nu när man blivigt snuvad på våren då vill man genast ha den tillbaka. Jag brukar inte vara anti vinter men i april är det dags för våren. Blommorna började blomma knopparna började knoppa. Snart är det påsklov och då är det ägg som gäller. Ägg som är fyllda med gottit godis som föräldrarna köpt. Mumms. Påsken firas på landet. Mys. Och imorgon är jag ledig. Jag har inga laktioner. Och jag somnade på första lektionen idag. Jag var så trött. Ögonlocken blev tunga och jag kunde inte hålla dem uppe. Nu är det franska. Puss.

4 gamla.

HAhahahah, omg. Foto: Emma Flygare.
En trött och arg dag idag som slutade med slitande på gymmet med laget och spykänsla. Så skönt att träna igen. Som jag hade längtat. Imorgon kör jag igång med fotboll också. Härligt. Nu måste jag sova. Men vill inte. Sov sött hörni! Pyss.