Mat-högtid

Idag har det letats påskägg, motionerats, ätits en massa mat och godis och spelats några omgångar kort. Mys-påsk med (delar av) familjen hemma, med andra ord. Jag hoppas ni har och får en fin påsk.
En mysig bild som pryder Emma och mig. Den påminner om vår, fast den är tagen på hösten.

Let's agree that we disagree.

Idag, idag, idag. Idag är det långfredag. Ledig fredag. Jag är ensam hemma med mina föräldrar över påsken, inga syskon hemma och inget landställe att åka till. Usch och fy vad jag saknar det stället. Jag trivdes så bra där. Och alla minnen och den otroligt vackra himlen sprängfull av stjärnor, varje millimeter var täckt och en måne som gav ifrån sig ett klart ljus och sen är det ju min kära vän.

Men det finns saker på den ljusa sidan också! (jag har börjat med att försöka se saker och ting från den ljusa sidan) och det är dels att jag får mer utav den goda traditionella maten mamma gör här hemma (tjockisen i mig talar) och att jag nu får utrymmet att fixa och dona med mitt rum som ska bli klart. Jag har slutat leka snäll och nu hör jag mitt eget, de andra i familjen får ta tummen ur röven själva. Bara idag har jag kommit en bit på vägen! Nu har jag paus men inte länge till....
Bilden är på mig, tagen och redigerad av min kära vän Emma

Vad som gör vissa dagar

Och sist uppe sitter självklart jag. Men paniken, stressen och pressen i halsen. Jag visste att det skulle bli att jag satt och panikade över denna promemoria (PM) sista kvällen. Det är därför jag velat ha påsk, så att denna nedrans uppgift skulle vara över. Jag blev klar i tid också! Men när jag ska lämna in mitt PM, klockan är väl 23.57 kanske och den ska vara innte 23.59 senast, så bestämmer sig internetet för att inte ansluta. Kul va? Så där sitter jag med panik, stress och press med ett internet som inte fungerar. Sedan börjar det fungera igen vid 00.13, vad är vitsen med det? 
Bortsett från det så har jag haft en ganska bra dag. Det bar påskäggsjakt i skolan idag och jag fick ett litet med godis, weho. Sedan efter skolan gick jag och hämtade kläder från Ann-Sofie BACK som jag beställt för att jag jobbar för henne. Det var 2 tröjon sen en ball jacka. Den hade jag längtat efter! Dock blev det ingen svart som jag egentligen ville men denna är också cool och lite mer speciell. Det är typ bomber jacka, så snygg! Så ja det gjorde ju dagen. Och nu kan jag förklara att jag har lov.
Såhär såg det ut för mig vid 22 tiden ikväll när jag tog en paus och åt goda kesella och värmda hallon (lite för värmda hehe)

känslan kan väl ändå vara en konstig sak att känna


 
Från tumblr. Lite gif som jag har samlat på mig på skoldatan. Snart exploderar det, resa vill jag göra, Rupert grint och Emma watson hur fina är inte dom? Coola läppar som sipprar rök, coolt liksom, teknade klassiker och dansa i glitter säger jag inte nej till och dansen är ju rätt bra den med haha. Nu är det skola och plugg som gäller, sista innan klockan slår 0000. Ha det bra, pyss
 
 

Fylld av ingenting om inte grå.

Heeeej där ute i världen! Idag har det hänt grejer. Det var liksom en sak som skulle bli bra, men det gick i kras och jag orkar inte limma ihop det nu. Men jag har tränat och nu ligger katten och ger mig kärlek och värme. Ibland är jag så glad att jag har min lilla bebis. Hon är så söt och vill ha en massa kärlek. Och ja jag pratar om en katt.. Annars så har ni en bild på två fina som ofta får mig gladare och på bättre humör.

Vara där jag en gång var. Eller komma dit jag aldrig riktigt kom.

Allt är så grått. Allt är så tråkigt. Jag är så omotiverad. Jag vill en massa men vad händer. Blir arg och ledsen på mig själv. Att jag alltid ska vara den. Jag är så trött och vill sova. Samtidigt som jag vill vara uppe. Vara där jag en gång var. Eller komma dit jag aldrig riktigt kom. Jag måste försöka få en bättre inställning. Men jag blir så trött på mig själv när jag bara tänker mig. Det här är varför jag inte bloggat. Har inte haft något intressant. Jag tänker på så mycket men samtidigt på inget alls, ibland drömmer jag mig bort till sommar. Ifrån allt. Jag är inte ensam om det. Alla drömmer sig nog bort lite då och då nu. God natt, god morgon.

dessa stunder man saknar och dom där stunderna man vill ha

Sjuklingen är tillbaka. Jag har varit med feber. Imorgon är det skola igen. Fredag också. Hoppas det blir en rolig helg. God natt.

Att ha ett liv värt att leva

Den här helgen som varit har inte ens varit en helg, känns det som. Har liksom inte gjort nånting. Jag har tittat en massa film (jag har bl.a tagit mig igenom 2 sköna klassiker från 80-talet, the breakfast club och sixteen candles(dog lite i båda filmerna)) och ätit en del choklad och sedan gått på promenader. Sådana här helger kan vara rätt behövliga och sköna, ibland. Men nu känns det som om det inte ens varit helg, typ. Och sen imorgon är det ju då måndag igen. Ibland kan det vara så skönt med helg, men sen ibland inte. På något sätt.
Nu ligger jag i sängen med bebis bredvid mig, kan inte riktigt sova. Det är lite skönt men oskönt också. Det är skönt för nu bara ligger jag och tänker. Ni skulle förvåna er för allt som händer i mitt huvud. Ibland blir jag helt fast i mina egna tankar och glömmer omgivningen. Men det är också det som gör det oskönt. Jag orkar inte tänka mer nu, jag vill jag vill men inget händer, det tänker jag på. Det och sedan att det blir så jobbigt att gå upp imorgon om jag legat och grubblat halva natten. 

fördomar är gammalmodigt

Foto: min lillasyster 

Lite glitter här lite glitter där lite glitter överallt

Denna underbara BH ovan har jag nu äntligen klickat hem. De hade kampanjpris på 299 kr istället för 499 men självklart när det är dags för mig att ta tummen ur röven och beställa den har priset gått upp till 349 kr.. Men fortfarande billigare så jag fick krut i baken och klickade hem den. Jag beställde den med ljusa diamanter. Kan knappt vänta tills den kommer och tills jag får en anledning att använda den. Hoppas ni alla har haft en bra lördag och får en bra kväll! 

man tar den kärleken man tror att man förtjänar

Ananas är gott det. Fast nu kliar det på tungan. Jag har varit borta, nu är jag här. Med fler mat bilder. Min fredag har varit, nästan inte några lektioner i skolan så jag har bränt tid med promenader i vårsolen i stan med fina nicolina (det rimmade, det var meningen). Kollat fina kläder från amarican apparel och top shop och monki. Köpt en tröja från top shop. Vill ha en kjol från topp shop. Ett par skor, inte från top shop, en crystal bra från crystalbra.se och en fin bikini från H&M. Har sådan lust att shoppa nu. In med våren, in med nytt i nytt rum som jag snart hoppas är färdigt.Jag har sparat massa så mycket nu och snart kommer lön, jag känner inte för att spara längre. Jag känner för att leva lite. Och gå promenader i solen med rätt människor.