Tomt

hejsan! Nu så ska jag snart gå och lägga mej och läsa samt plugga lite franska kanske. Imorgon är det biptest i skolan. Och det är också första avsnittet av jul kalendern,hehe.

Har ni kännt er tomma någon gång? Som om något saknas eller som något tagits bort från er. Så känner jag mej nu.Helt tom. Jag är inte arg men jag är inte glad heller. Det känns lixom bara tomt. Som om nåt har försvunnit. Jag vet inte vad. Det kanske bara är jag som är knäpp.

Bra låt!:

30 november-måndag

Hejhej! måndag idag. Det betyder att det är ännu en vecka att genomgå. Aja, hemma från skolan nu, jag tänkter göra lite mat. Har träning ikväll. Har huvudvärk.. Men jag behöver den här träningen så jag tänkter gå.
Skolan idag var vanlig och helt okej. Men när vi gick hem från skolan så var det nästan kolsvart ute. Vintertid alltså!. Aja, nu är jag jätte hungrig, så ska ta lasagne nu.

21.16-mitt stora feta grekiska bröllop

Tjenare! Har ni hadt en bra dag? det har jag antar jag :). Mysigt har det varit iallfall. jag sitter här vid datan och får det upplyst av en ljusstake:). Med det här inlägget tänkte jag säga god natt. Datan ska få vila nu, jag tänkte se på ´´mitt stora feta grekiska bröllop´´ har inte sett den men den ska vara en rolig komedi. Det gillar jag. Men vi får höras mer imorgon! god natt, dröm sött. ♥

julstök

Tja! Dans uppvisningen idag var bra! Min kompis Linnea var jätte duktig, min lilla syster med! Nu sitter jag vid datan och kllar på ett program som jag missat,hih.
Tycker inte ni att tiden går för fort? snart är vårterminen på 8 slut. Och man har ju hör att andra terminen i 8 är svårast/jobbigast. Jag har tyckt att första terminen varit jobbig, eller iallafall dom senaste veckorna.
Snart äe jul iallafall, haha det låter så konstigt. Snart är det jul. Ångesten kommer med julklapar och grejer. Julpyntet är iallafall uppe nu, eller bara julstakar,stjärnor,adventjulstake och värmeljushållare. Tomtarna och det andra får vi vänta lite med;)

29 november-första advent☺

Fpörsta advent idag! :D Nu börjar julen närma sig. Jag har plockat fram julsakerna från vinden. Eller adventljusstaken och lite så iallafall. Jag blir så glad när det är jul:P. Hehe, aja.
Idag:
Så ska jag titta på min lillasyster dansshow. Jag kommer också se min kompis dansa eftersom dom dansar på samma dansskola, sen tänkte jag tänka över mitt rum och städa det lite, jag ska nämligen få en ny säng, troligen iallafalll:D.
men måste gå hejdå, PÖSS

ljudet av ditt hjärta

Jag som alla andra, har väl fastnat för twilightserien. Jag fick låna boken av en kompis. Så jag tänkte gå och lägga mej och läsa den nu. Bättre sent än aldrig? eller? haha. Aja, god natt då. Imorgon måste det bli bättre med bloggningen också! :)

28 november-mörkrädd...


Det är så mörkt nu.. Ja blir mörkrädd av att bara titta ut.
Hejsan! Jag har just tittat klart på Harry Potter och halvblodsprinsen. Mamma hyrde den idag. Den var ganska bra. Jag är en typisk Harry Potter fan, höhö.
Sorry för dålig uppdatering idag, men har inte varit hema så mycket. Jag har varit med felicia nu på dagen och när jag kom hem så var det middag sedan Harry Potter.

27 november

TJAA! :)
Efter skolan idag gick jag och några till hem till emma och firade henne. Det var jätte kul. Mycket gott och mycket skratt. Sen nu för inte så lång tid sen så började jag snacka med en gammal vän och vi bestämmde att träffas nu snart. Så jag ska sova där, ochkså väldigt trevligt! Måste fortsätta packa nu. Men vi hörs säkert mer ikväll! :) Puss.

Jag gillar bilden. Tagen av Emma.

26 november-smyckning


Tjatja! Udag körde jag på smycken;) Det är fint. Och det var länge sen. Första bilden kanske är lite dåligt utklippt, menmen.
Idag efter skolan så åkte jag och Linnea till vällingby. Vi tittade lite på smycken och så. Och imorgon efter skolan ska jag Hem till Emma som har lite födelsegre för hon fyllde år igår. Och så nice att det är fredag imorgon!
Men nu måste jag fortsätta med en grej, pöss! :)

25 november-1 år idag!:D

HEEEEEEEEEEEEEEEJ! Idag har jag bloggat precis 1 år! :D. Tiden har gått så fort. Haha, jag kan inte tänka mej att jag har bloggat i ett år nu:P. Men det är inte bara min blogg som fyller år idag, nämligen Emma också! GRATTIS! Klicka in här och säg grattis!
I helgen kommer jag fixa lite nytt i bloggen och så. Jag kommer att ha antingen en frågestund eller en tävling, vi får se. Vad tycker ni?:).

Dark pictures




Hejsan! Ovan ser ni lite bilder jag tog förut. Jag gick och mötte upp Emma och Emma. Idag var inte min fotodag iaf. Det gick inte så bra, men det var så länge sen jag fotade nu så det var väl lite därför. Får bli bättring med det nu.
Just nu är det verkligen mörkt ute. Helt svart.. Men jag är nöjd över mitt rum. Hehe.

Nej nu tänkte jag sätta mej och plugga en rejäl omgång för att sen ska kunna se desperate housewives och Andra avenyn;)
Det här blir det sista inlägget för den 24 november 2009. Men vet ni?:D Imorgon fyller min blogg 1 ÅR! Då kommer en liten tävling anårdnas av mej, fast inte försen på helgen som kommer samt en ny header och kanske en ny design! Kul kul. Men då får ni inte glömma att titta in och gratta. En till person fyller också år imorgon, men det får ni veta då;) Juste! Glöm inte att hålla tummarna för mej i dustinhome tävlingen!:)
God natt!

24 november- nu är rummet klart

Tjaa! Det har varit skiit skönt att inte behöva gå till skolan idag. Men värre här hemma. Nu har jag städat HELA mitt stökiga rum. På vissa ställen var det äkligt att städa,till exempel under min bokhylla. Fy fan säger jag bara. Haha. Massa dam. Jag som trodde att jag bara hade katter och fiskar men idag har jag fått reda på att jag har/hade damrottår också.. Jag har tillochmed damsugigt och städat av bokhyllan. Det har aldrig hänt förut, eller kanske någon enstaka gång men inte ofta,hehe.
Men då måsta jag ju säga att jag är inte klar med städingen heller.. Jag måste dixka och hellst stryka också.
Det hjälper inte heller att det bara är grått och typ regnar också.
Men vi får höra senare.

God natt..

.. ja nu tänkte jag iallafall gå och lägga méj. Men inte sova, jag ska plugga lite franska till och sedan ska jag läsa i min bok. Klockan är kvart över 10 ungefär så börjar väl bli trött.
Våran skola har ledigt imorgon, eller ledigt och ledigt.. Vi har srilanka da, då ska vi jobba någonstansoch samla ihop pengar som vi sedan ska skicka till srilanka. Men jag och Emma hittade inget jobb så jag ska vara hemma och städa heeeela mitt rum, diska och stryka imorgon suck.. Men vad gör man inte för att hjälpa barn? Jag skulle tro att jag får en hundring eller något för det. Jag hoppades bara att det fanns något roligare än att vara hemma och stäa och plugga hela dag. Höhö. Men vi kommer nog höras av mera imorgon eftersom jag kommer vara hemma. God natt folks!♥

Lite ball bild va? det är ett ljus, jag har nästan inte redigerat den alls..

snyggingar med i ica reklam..

Hahahah! :D

23 onvember-mörkt redan


Tjatja! Läget då? Själv är det bra. Jag fick håltimma sista lektionen så vi fick komma hem medans det var just ute, om vi slutat 4 så hade det varit mörkt när vi cyklade hemmåt. Fär nu är klockan ca halv 5. Och det är kolsvart ute! helt sjukt när vintern kommer alltså. Idag hade jag matte prov. Det gick väl sådär, men jag får G tror jag iallafall. På onsdag har jag franskaprov som måste klaras av. Så det gäller bara att plugga nu. Hela den här veckan är stressig. Men nästa vecka är chill, än så länge iaf. Men nu får även ni hoppas på att jag vinner tävlingen på dustinhome! jag kan inte ens beskriva hur glad/lycklig jag skulle bli:D.
Men nu tänkte jag plugga och äta lite till, hatar att bli hungrig på träning. XOXO:P

22 november-lång men endå kort dag

TJAA! Läget? dagen idag gar varit ganska bra. Eller jag mamma Emil och emils kompis satt fast i en kö på vägen hem från handbollsmatch/IKEA i en halv timma eller längre! Det var typ några som krockat..
När jag kom hem då så pluggade jag matte. Har prov imorgon. Jag har gått och hoppats på att jag ska vinna tävlinegn på dustinhome, men det är typ en på miljonen, eller inte ens det. Men jag får fortsätta hoppas!.Dagen idag har kännts väldigt lång, men jag har inte gjort så mycket. Hehe, jag förstår hur det låter..
Men nu tänkte jag gå och lägga mej och läsa med min gulliga katt ;). God natt♥ haha det rimma :P.

Söt va?:P

Jag tävlar i dustinhome.se

Hej på er alla igen!
Jag är med i en tävling på dustinhome.se. Det kommer bli jätte kul att tävla eftersom man vinner 15.000 kr i present kort på dustinhome. Jag tycker att det är kul eftersom jag både kan utrusta mina kameragrjer och bli bättre på det jag gör och göra mej mer bekväm i mitt rum.

1. Jag vill ha den här modellen:PHILIPS 220C1SB och den kostar 1590 kr.
2.Mobil som jeg behöver!
3.Data, min står i mitt rum och mi syster använder den hela tiden så jag får inte mitt rum ifred!

4.stativ, det är bra att fota med när man inte kan hålla handen still och ska fota utan blixt.
5.Objektiv. Jag vill kunna fotta från andra håll eller vad man ska säga. Inta bara från det hållet med kitobjektivet. Jag vill  kunna komma närmare saker och ting.
6.En liten kamera, man orkar väll inte ha med den stora systemkameran när man ska träffa vännerna på stan eller något. Men man vill endå ha bilder som man kan ha minnen på bild.

Det här var lite grejer som jag behöver/vill ha och tänker köpa om jag vinner.

Nu kanske ni undrar varför jag vill ha dom här sakerna och vinna. Det är så att jag vill utvecklas i det jag gör. Jag tycker att det är kul att fota och jag vill fortsätta göra det men med lite proffsiga grejer. Mina bilder skulle bli dubbelt så bra. Den lilla kameran vill jag ha för att man orkar kanske inte ta med sig den stora hela tiden men man vill ta bilder som man senare kan ha minnen om eller visa här i bloggen. TV:n vill jag bara för att jag är lite bekväm av mej och vill ha en TV i mitt rum. Min data är så seg och min lillasyster sitter vid den hela tiden så jag får aldrig ha mitt rum ifred. Och en ny mobil BEHÖVER jag, min är sönder.. Jag vill samt köpa Adobe Photoshop.
Jag är med och tävlar för att varken jag eller min familj har råd med det här just nu.. Jag skulle bli överlycklig om jag vann priset och äran!

Om du också är intresserad av att vara med och tävla eller bara ttta in lite. Klicka här!

scrubs

Bonjour! Hemma nu. Det blev att jag följde med till kista med Pappa och Clara. Jag hade sån lust att gå i affärer. Då är det ju passande att få med sig något hem med. Så det blev 3 plagg som min snälla pappa betalade. Ni kan få se dom lite senare. Men nu ska jag se lite på scrubs, bye bye!

21 november-solen skiner!

Hejhej! Nu är jag vaken och uppe. Mammaoch Pappa väkte mej vif typ halv 10, aaah, var skit trött. Solen skiner för typ första gången i november! :PNovember är sådan tråkig månad annars, förutom att min vän fyller år. Men jag måste göra ett collage till min farmor. Hon ville ha ett på alla oss. Sen kanske jag ska åka och handla med Mamma eller åka till kista med Pappa och Clara, men jag vet inte. Senare lite mer mot kvällen har min syster fotbollsavslutning och då kanske jag ska med, men vi fårse där med.. visst är jag bra på att planera? höha. Nu ska jag börja med collaget då♥

New moon


Kolla hans muskler! Jag vet att jag tjatar, men så jävla snygg, jag älskar honom! :P

Nu har hela inlägget handlat om Taylor Lautner,så jag lägger in en bild på Robert Pattinson med henne. Han är också ganska snygg.. :P


``New moon´´ var enligt mej riktigt bra. Jag älskade hela filmen. Jag skulle kunna titta om den direkt efter. Jag ville inte att den skulle ta slut. Jag tycker att filmen hade lite roliga scener i sig också. Och den är inte lika grå heller. Det är spänning i filmen med. Och så tycker jag att Taylor Lautner är så himla snygg när han inte har långt hår. Fy fan alltså. Hihi. Men jag ska rekomendera filmen grymt mycket. Jag tycker att alla ska gå och se den.

Min fredag i bilder..

Hejsan! Jag kom hem för lite mindre än en timma sen. jga har fixat bilder och ska snartgå och lägga mej. Men nu ska ni få se en liten bildbomb från dagen:
V-by/donken

Hos jenny

20 november-SJUUUUUKT SNYGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TJA! Snabbt inlägg nu, för jag ska sticka till JEnny om 5, med Emma. Men vi hörs senare ikväll, vet inte när jag kommer hem.. Menmen.. Här kommer världens SNYGGASTE kille. Jag är kär säger jag bara!


Så jävla sjukt snygg! Han var med i New moon som jag såg idag, berättar mer senare. Men en sak kan jag säga. KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! ♥♥♥♥♥

19 november- ont i huvet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjatja! Lääget? Jag är j*vligt trött och har ont i huvet. Så jag tänkte gå och lägga mej nu. Jag måste plugga lite extra på ID bara. Har prov på det imorgon. Men vet ni vad? jag är enkligen kvar med min novell! Mamma tyckte att den böev skit bra :). Sry för lite blogg igen.. Men somsagt ni skulle nog kunna gissa vad ordet är som jag snart kommer skriva.. Jag pluggade. Så j*vla mycket nu.. Man blir fan lite deprimerad, jag hinner knappt göta något annat.. Aja, god natt då. Imorgon är det ju fredag då hör jag kanske av mej mera. Jag och Emma ska gå och se på premiären av ``new moon´´. ÅÅH! Det ska verkligen bli skit kul!. Jaja. God natt!.

Över redigerad? :P Hade lust att pröva..

18 november-snart mörkt, igen


Hej! Och förlåt för dålig uppdatering! Men jag han verkligen inte igår.. Bara plugg barabara plug, höhö. Men nästanästa vecka kommer bloggen börja vara som vanligt igen, för då är det den första lugna veckan vi har på typ en månad eller mer.. Aja, nu ska jag sticka till skolan och träffa Jennifer och sen ska vi möta upp Ebba, sedan sticker vi till v-by. Ha det bra allihopa! PUSS.

Tidig morgon imorgon ;)

Läget? Jag är så j*vla trött i mina ben. Jag hade ju träning, jag kämpade på bra tycker jag. Och nu har jag tränat på min uppvärmningsdans tills imorgob, det tar lite på mucklerna :P. HÖHÖ. Men nu har jag tagit en lite paus. Jag behövde skriva ut pappret med mina steg på. Så varför inte titta in och säga hej?;) Men jag måste snart fortsätta träna, iaf en gång till, måste kunna hela tills imorgon. Visst är jag smart som börjar och slutar min uppvärmningsdans idag och den ska vara klar tills imorgon. Jag kommer antagligen vara uppe et tag till också, jag börjar ju 8 imorgon. Men det är bara att acceptera att det är väldigt väldigt mycket nu antar jag.

Men man ska alltid tänka på det possetiva. Om tiden fortsätter gå såhär fort så är det snart jullov:). Eller är det kanske bara jag som tänker så?. Aja god natt kära gulliga och fina läsare, XOXO.


Vad tycker ni om bilderna? det är samma bild men redigerad olika.

16 november-snart trääning!

Tjatja! Nu snart ska jag på träning. Har lite bråttom ska sticka om 5. Innan idag var jag med Linnea, vi tränade på en uppvärmningsdans som jag måste kunna tills imorgon. Jag tycker att den blev ganska bra, för jag hatar att dansa! Jag kan verkligen inte det, men det är ganska coolt att titta på det. Men men, nus ka jag fylla min vatten flaska, hejsålänge!

Me like this picture!

Och nu är det dag för...

..hartbreak hotel

Jill Johnson i Heartbreak Hotel. P.S Sorry för dålig bild..

15 november är en riktigt rengig och grå dag.


Jag tycker att bilden blev riktigt bra/cool.
Tja! Innan idag var jag påå IKEA, jag har hittat lite sänga som jag vill ha. Höhö. Men jag står inte ut med sängen jag har nu. Den är inte så obekväm, men jag vill ha en mjukare säng. Och så är min en våningssäng och det önskas inte!.
Men nu är det dags för mellanmål, jag börjar bli hungrig ;)

20.31

Det blev en liten tjokiskväll med familjen. Jag och Clara kom hem från spånga för ett litet tag sedan och nu sitter jag i Emils rum vid hans data för min datas internet har blivig knasigt. Nu ser jag på c, haha lite kul faktiskt! Men nu ska jag gå, och om vi inte hörs mer ikväll, GOD NATT! :)

smaskigt godis till kvällen

Tjaa! Kvällen nu. Nu ska jag och min lillasyster clara ner och köpa smaskigt godis till kvällens film. Die Hard 4.0. Jag har sett den en gång innan, den är bra! Så titta på Tv.4 kl:21.30, och den är inte så läskig som den kanske verkar! ;)

Gammal men bra låt!

Sandi Thom - I Wich I Was A Punkrocker

novell skrivning


Jag som ni ser i rubriken så håller jag på att skriva en novell. Det är svenska arbete, jag blir faktiskt nöjd. Den verkar vara bra :).
Nu har jag precis gjort lunch också. Makaronilåda á la emma! hihi. Och snart så ska jag hjälpa mamma med maten, ska potatis. Dagen idag har hittils varit tråkig......

Och ja jag vill fortfarande ha denna skönheten!!

14 november


God morgon! Läget? trötta? inte jag längre, gick väl upp vid 10. Nu ska jag städa och damsuga mitt rum,kul!

god natt då! ♥


Nu säger jag god natt till er kära läsare,till bloggen, datan och familjen. För nu väntar världens gulligaste katt på mej uppe i sängen. Vi ska krypa ner till sängs och läsa lite till svenskan. Det blev en rätt tidig kväll, eller tidig och tidig, men för att vara mej och för att bara helg. Jag var frusen och så när jag kom hem, sen när jag tagit en varm och sköön dusch så blev jag jätte trött.
Jag var frusen för att jag varit i stallet och det var ganska kallt, men jag tittade på min kompis när hon red. Jag tycker att det kan vara kul att titta på en kompis när man rider.
God natt då! ♥

fredag den 13-haha ingen otur precis!




Dagen som för med sig otur.. Ja, mycket otur har jag då inte fårr, men min ridlärare och en tjej i stallet har..
Själv slapp man franskaförhöret, för att lyssna på en informationsgrej om en snubbe som varit med om tsunamivåg. Det var MYCKET intressantare än franska, haha.
Idag har jag också varit i vällingby med Ebba och Emma. Ni ser bilderna ovan. Vi slutade dagens vällingby runda med waynes coffe och jag tog en varm choklad med grädde och marsmellows (felstavat?) gott:)

Plugg,plugg,plugg,sova,sova,sova,sova hehe

Tjaaaaa bloggish! Haha är på lite bättre humör nu ;) Men jag tänkte iallafall gå och lägga mej och plugga, jag måste läsa i 20 min plugga franska och SO.
Men nu tänkte jag bara säga god natt. PUSS!

Fin bild va? Jag gilllar. Solnedgång, vad tycker ni? :)

12 november-som sagt mycket plugg nu

Hejsanhejsan!
Vet ni hur länge jag suttit och pluggat? Ända från klockan 3 till typ nu. Jag har skit ont i ryggen efter att ha suttit och skrivigt och skrivigt. Haha. Nu tänkte jag ta en lite vila på 10 min, sen ska jag fortsätta med pluggandet och plugga franska, yeeey! Mit absoluta favorit ämne ...host...
Men nu tänkte jag visa er en liten bild, Louise i min klass kom på ideén. haha;

Hahaha! Det är på två böcker som Elin och Louise satt ihop, haha, gris näsa:P Jag tycker det ser skit kul ut! ;)

11 november- rida snart


hejhej! :)
Jag har inte bloggat idag för... Plug plugg och plugg! Surprise! Nej men typ, eller jag var på skol-DM träning också. Men jag måste plugga jätte mycket franska, jag har blivigt underkänd i ämnet............ :'( Jag tänker inte jobba med nåt som har med franska att göra, men jag vill endå inte bli underkänd i ämnet. Aja..
Ikväll nu snart, är det ridning. Jag ska absolut gå! Men jag kanske hinner skrva något mera ikväl, vi får se. Hejdå ♥

klädsel-dagens


Det var läneg sen jag körde dagens outfit, men det kommer kanske komma fler av det. :)
halduk-fått,tröja-(gammal från) lindex,Linne-H&M,Jenas-(puss&kram) fått.
Jag ser lite konstig ut på bilderna, men min illasyster fick en tedens att ta kort när jag inte var ''redo'' eller vad man ska säga.. :P

10 november- hektisk vecka

Hejhej!
Nu sitter jag och ska plugga lite, men fastande vid en klick tidning ist, hihi.
men jag tycker att det är skönt att ha klartt det mesta av plugget nu så har man mer fritid senare. jag, Jennifer och Emma satt kvar i skolan och pluggade lite. Jag och Jennifer franska och Emma spanska. Jag behövde verkligen plugga franska och det är mycket lättare att plugga med någon. Nu tänkte jag fortsätta. Fast med NO och matte, till och med So. Men So och NO är nog viktigast.
DSenna vecka kommer att vara hektiskt, jag har kanske minst 5 läxor i franska, So prov fredag och massa annat, kolla bara min kalender:

Alla lappar står för dom dagarna jag har läxor,prov eller något annat viktigt jag inte får missa. Oranga lappar:läxor, Gröna lappar:prov, Rosa/gula lappar:annat.
Så ja dom 2 veckorna som kommer kommer ha mycket plugg i sig.

Love from emma!


Ni fattar rubriken va?? Jag gilar bilden, den är fin. Men själva bilden är liksom en bild i en bild, hehe om ni fattar.. :P
Hej på er igen!
Nu håller mobilen på att ladda, jag måste ladda den i datan för uttaget i mobilen laggar. Men det är inte så jobbigt, bara på kvällarna då man är trött och vill bara gå och lägga sig. Som den här kvällen :P. Men det här blir nog det sista inlägget för dagen, sry för att det bara blev 2, men men. Vi hörs ju imorgon! ♥

Och snälla snälla snälla (höhö) rösta på mej jag skulle bli jätte glad, klicka bara HÄR! Du röstar genom att skriva min bloggadress eller numer 7!

9 november- jag kan varken smsa eller ringa!?

Hello! nu är jag hemma från träningen och har ätit. Ska ta en dusch nu också. Träningen var okej. Skolan var okej, förutom att jag fick veta att jag skulle gör typ nåt musik prov/förhör som jag heeeeeelt hade glömt! Så jag satt på engelska lektionen som vi inte hade nån lärare på och reäna. Men det gick faktiskt bra, jag fick G nästan VG, han sa att om jag tränat mer så hade jag lätt fått VG+! Då kännde jag mej lite nöjd.
Vet ni? min mobil knasar! Jag kan inte smsa eller ringa?! Jätte irriterande! Men mamma tror att det bara är
något med abbonumanget.. (felstavat?)

Men vet ni vad? Vi har nästan 2 prov i veckan 4-5 veckor framåt i skolan. Jag kommer ha det jätte stresseigt, för jag ska absolut inte ha ett enda IG till i 8:an. Men jag kan nog klarar det. Jag måste bara fokusera, då gör man ju det mesta av pluggande i skolan också?! Eller typ iallafall.. Höhö. Aja nog prat om skolan och grejer.

Haha, var det någon som såg ullared då? HAHHA! Jag älskar dom gamla '' glada vänninorna'', haha! Missa inte nästa säger jag bara.
Jag hör säkert av mej senare ikväll. Puss!

nu ska även datan få vila

Yoyoyo! Hur är läget? Jag är trött, jätte trött! Jag tänkte faktiskt gå och lägga mej nu snart och läsa min braiga bok.
Fotbollsmötet var kul. Vi pratade mycket om året som kommer och året som gått. Och det slutade med fika,höhö.

Men nu har jag både ätit middag och sett på playa del sol. Haha bästaste! Aja, nu ska datan vila också. God natt! ♥

bild på mej, tagen av Emma, sommarfreak.blogg.se.

14.40


En bild på mej från mittridläger i sommras. Haha, ibland får man bjuda på sig själv lite. Det var iallafall ett skit kul läger!
Men nu sticker jag till fotbollsavslutningen, god bye!

2 pics

Gud vilken trist dag! Det blev ingen ikea iallafall. Mamma är fortfarande ute och går och pappa har fixat nån jobbsak. Jag har verkligen urtrist! Så här får ni färg/svartvit bilder på mej:

8 november-söndag

God morgon, god morgon! Grå dag idag. Men det är november, vad mer kan man vänta sig? November är alltid så himla grå och kall. Det kanske snöar och så, men snön lägger sig inte.
Dagens planer:
Nu så tänkte jag bara slappa, sen om jag hinner så ska jag och mamma åka till ikea och titta lite där. Grejer kanske till mitt rum, men mamma skulle titta på nån grej till köket. Jag följer med för jag gillar att åka till ikea;). Man får liksom lite mera planer för hur ens rum kan se ut i framtiden elr vad man ska säga. Haha, aja tillbaka till saken. Efter ikea är det fotbolls avslutning för fotbollsåret. det håller på in 2 timmer. Kl 3 till kl 5. Så mellan det blir det inge blogg. Sen har jag inte så mycket mer instämplat.
Och snart börjar väl söndagsångesten också;)

jennys hous!

Shuu! Nu är jag hos Jenny med Emma. Innan såg vi en lite mer läskig film, skit bra! Och sedan Fullt hus, haha bäst :P. Vi såg ettan. Aja, nu ska jag återgå till det sociala, höhö. Hörs senare!

Nagel fixning

Hejsan! Igår så fixade jag och min lillasyster naglarna lite, mina hade massa gammalt nagellack på sig som ibte ens var helt. Min naglar var jätte fula med andra ord;). Så vi hade lite som nagel spa,höh...

Men först så gjorde vi så att vi tog hett vatten i en skål, sedan hade vi i tvål som skulle göra händerna mjuka + lite lukt olja, rosblad hade vi också i ;). Sedan stoppade vi i våra händer i skålen. Väntade i ca 5-7 min och sedan tog vi upp händerna och torkade dom. Efter det så tog vi bort ev. smuts under naglarna och valde sedan ett nagellack. Vi målade naglarna, och sedan tog vi på handkräm.
Jag blev jätte nöjd, med båda händer och naglar! jag fick mitt tips från en tidning och förde nu videre det till er.
Här kommer lite bilder från igår, hur vi gjorde det också vidare:


Såhär blev det när det var klart:

Bara för att mysa till allt, tände vi ljus som flöt på vatten ;).


Clara gjorde ett hjärta i spegeln när vi var klara:) men jag vet inte riktigt om man ser att det är ett hjärta..

Jag skulle bli jätte glad om ni röstade på mej, klicka bara HÄR! Du röstar genom att skriva min bloggadress eller numer 7!

7 november- veckans blogg!

hej på er! En ny dag gryr, och jag är på bra humör! Idag har jag lust att göra nåt kul. Alltså inte bara sitta hemma ;). Min lillasyster har kompis här också, och dom skulle få datan efter jag hade bytt om.. Jag har inte ens börjat, jag knyckte datan istället,hihi. Men dom ska väl snart få den igen.

Jag fick precis reda på att jag har blivigt en av finalisterna i sommarfreak.blogg.se's tävling! Jag skulle bli jätte glad om ni röstade på mej, klicka bara HÄR eller på bilden nedan! Du röstar genom att skriva min bloggadress eller numer 7!

Tack i förhand. :)

Kläder, behöver och vill ha!


Det här är det jag behöver och vill ha. Som ni kanske märkte så går dom flesta tröjorna över rumpan, men jag gillar det. Men dom ska inte vara för långa, jag vill kunna ha dom till både jeans och leggings.

Här är 4 andra plagg som jag vill ha, men dom är inte så stort behövande. ;) Kälderna är tagna från H&M.

fredagen den 6 november

 YO! Fredag idag! Men det har väl ingen missat?:P
Dagen idag var bra. Jag har jätte ont i ryggen sen gympan. Men det är en annan historia, inte så intresant,höhö...
Men nu måste jag gå och uppfostra min lillasysyter, för hon är extreeemt jobbig just nu.. :P God byee.

2 bilder på mej. Fast typ en av dom första jag visar en som jag inte ler på, men jag ser så konstig och sur ut när jag inte ler. Men denna bild ser rätt okej ut tycker jag :).
Vad tycker ni?:) Skulle gärna vilja höra eran åsikt.

Tv-kvällen


Först ska jag se mammas pojkar efter det inlåst och sist film med pappa troligen, män som hatar kvinnor..
Då är min kväll framför TV;n bestämmd, haha. Men jag hör säkert av mej mera ikväll;)

Pannkakor med grädde och sylt, smarrigt

Haha, dagens skämt; en veterinär heter DR CO..

Nu är jag snart klar med ena sjuk dommen av 4... suck.. Aja, jag har bara en kvar tills imorog iaf. Men 2 andra plus ett arbete om typ magen tills nästa fredag. Vi har börjat få så mycket att arbeta med i NO, någon som känner igen sig?
Ska väll fortsätta dårå. Men igentligen, ofta ma heter Dr co?.. Haha! Och jag vet att det var ett lite onödigt inlägg, men endå;)

lyckokaka och horoskop..?

Jag har börjat fundera lite, häromdagen så läste jag ett horoskåp där det stog att jag skulle börja träffa en person i det här året och lite mer, och för 2-3 veckor sedan så köpte jag en lyckokaka där det stog ''you will meet your ideal parter befor this year ends'' (typ att jag kommer träffa min livs parter innan årets slut). Det är säkert bara slumpen, men det fick mej att börja undra lite. För det var ett litet underligt sammanträffande, eller vad tycker ni?


Haha, jag har sparat lyckokakan, den var så äcklig.. :P

5 november-nu är jag tillbaka!

Tjenare! Hur är läget? Nu kommer bloggen livas upp lite, för jag är inte hemma och är sjuk längre! Så nu kommer jag troligtvis blogga mera, och roligare.
Förresten, är det nån som smakat chai-te? (om ni inte gillar chai-latte gillar ni inte chai-te..) det är nästan som chai-latte fast med mindra smak. Och det var super äckligt! BLÄ! säger jag. Vi fick te på bilden, och jag som inte ens gillar te prövade, min bildlärare sa att det var hennes favorit smak. Men som sagt, BLÄ. Haha.

Dagen idag har varit sköön, jag älsar torsdagar. 3 lektioner, börjar 20 i 10 slutar 3, 2 av dom timmarna år bild. Och när torsdagen är slut så vet man att et är fredag efter. Haha, därför gillar jag tordagar ;).
Men denna dag har bara varit allmän grå regning/snöig och tråkig! Men det är ju november, och den månade är lite grå i sig.
Men nu ska ni se en bild jag tagit med min mobilkamera, den är inte så bra..

4 november-bråttom

Tjaa everybody! var i skolan idag så nu ska jag iväg och riiida! :) Hinner inte skriva nåt mer, så bye bye.
Juste idag kom linnea hem, hon har varit i kanariörna (felstavat!) i en vecka. Nice väder har dom där. Aja, välkommen hem! :)

3 november- fortfarande sjuk

Hejsan! Jag var hemma och sjuk idag igen. Men jag kanske ska till skolan imorgon, vi får se hur jag mår. Men nu måste jag plugga! Jag har en No grej som ska in imorgon, och jag måste börja skriva rent!. Så nu måste jag gå,faktiskt. God bye.

haha,ullared roligaste!

Haha! älska ullared! Fan vad sköna människor asså. Det var 2 tanter, skönaste! Ni som tittade fattar;)
Ja, nu ska väl även jag gå och lägga mej. resten av familjen verkar ha gjort det, förutom Emil dårå.
Jag ska försöka läsa boken jag lånade för några veckor sen. Jag har knappt hunnit läsa på i den. Men först måste jag få bort min söta katt från mitt knä. God natt då, så hörs vi imorgon!

titta på min gulliga katt!:)

2 november

hejsan! Dålig update idag, men jag är sjuk.. Fortfarande. Jag kommer vara hemma imorgon heller. Ni kanske tycker att man har all tid i värden att blogga när man är hemma och sjuk. Men när jag är sjuk orkar jag inte göra så mycket annat än att ligga och slappa, speciellt när jag har feber.
Men nu börjar ett program på 5:an jag tänkte sen, Ullared tror jag att det heter. Titta ni med ;)

AIK!

AIK AIK AIK AIK! AIK Svenska mästare 2009!