TJABBO HABBO

HEJDÅ!
SKA RIDA POONNY NUU! ;D
PUSS OCH ADJÖ

Kommer dö när jag är 34?!

UUUSCH! Jag gjorde prcis ett jätte dummt test på facebook. Och jag kommer dö när jag är 34?!?! Jag vill inte dö så ung! Jag hatar sånna test! vet inte ens varför jag gjorde det..
Och nu har min mobil börja bli konstig också. Jag har typ ingen tävkning, och jag kan inte smsa, och ingen kan ringa mej. Fett skumt. ÅÅH! Jag behöver min mobil!. Aja, vi får se hur den är imorgon. Ska gå och lägga mej nu, godnatt.

Ni kan få se en bild på mej, som jag redigerat med Emma tagit. Se;


29 september-clara som skriver

Tja lillsyrran här.
vad håller ni på med?.Emma sitter och pluggar så jag skriver ett inlägg sålänge,hon pluggar franska och hon har prov i morgon, och innan idag hade hon inte ens öppnat boken. jag sitter och spelar upp lite låtar för henne medans hon pluggar.fast jag vet inte om hon lyssnar.

har emma någonsin berättat nåt för er om mig?.Iallafall jag är tvåsiffrig fylde år i augusti, och presis som min storebrorsa och syster går jag också  på fotboll,och har just börjat på dans...
jag har djur.nu.så om nån som läser emmas blogg har djur.nu så heter jag clara_äger!!!!

det här är jag!:)



hejdå! :)

28 september-hösten börjar komma på allvar!



Hejhej! Som sagt, nu börjar hösten komma på allvar, det börjar bli kallare! och allt fler löv ramlar ner på marken.
Juste nu sitter jag på mitt rum vid datan, fast jag måste igentligen plugga.. Höhö. Men jag pallar faktiskt inte!. Åh, blir galen på skolan ibland, för jag vet att jag måste måste måste plugga.

Aja, nu ska jag göra iårdning nåt att äta, annars klarar jag mej inte till middan.

Nu: playa del sol


Haha, älskar! ;)

It's dark outside

27 september- matcher

Hejhej!
Vad gör ni? Nu har ja varit hemma i en timma ungefär. På morgonen var det ju match. Det blev 2-2. Men vi var värda vinsten. Men det var lite synd om dom, för deras tränare hade gått bort bara några dagar innan. Så dom hade sörj band på sig och lite sånt. Så efter matchen gick jag fram till en tränare dom hade och sa att jag beklagade sogren.
Men tänk er att idag var den sista matchen som vi någon sin spelade i hela våra liv i st:cupen år 2009. Låter lite deppigt. Men nästa helg äre cupsom gäller ;D.

Efter matchen tittade jag på min brors match och sen på spånga sam U. Dom hade också match, seriefinal. Dom vann med 2-0! :). Mycket fotboll och matcher idag!.

Men nu måste jag gå hejdå. Men först, en bild från skol-DM som vi var med i. Jag var målvakt.. Jag suddade över mitt face.

22.39-dödligt vapen 4

Hejhej! :)
Lite dåligt med blogg idag. Men har inte orkat.. Var helt skut efter matchen. Vi var 12 stycken på matchen men clara blev skadad så vi blev bara 11. Jag sprang skit mycket så var helt slut efter. Det var typ 8 st som inte kunde komma.

Aja, nu sitter jag i Emils rum och lånar hans data lite ;). Och ser på dödligt vapen 4. Så ska återgå till de nu. Men hörs kanse senare.

26 september- till djurexpot

Hejhej!
Nu är jag snart klar. Jag har packat ner kakorna i mindre påsar. Och nu ska jag bara göra mej iårdnung. Sen bär det av till skolan.. På djurexpot. Hoppas vi får sålt allt ;).

Senare idag är det fotboll. Vi ska möta österåker. Vi måste vinna. För om vi vinner kommer vi 3 i serien. Och det är bra ! :). Men om vi spelar lika så är det inte säkert, och om vi förlorar så är det väldigt osäkert. Men dom här ligger 3 sist och vi 3 först. Men man ska aldrig jämföra så mycket.

Aja, nu måste jag borsta mina tänder. Puss och hej!


Bild på mej, när jag gör voltige på min underbara lägerhäst megnus ♥

God natt..

..nu är jag riktigt trött och ska upp tidigt i morgon. Klassen ska ju stå fika. Men alla får sova gott nu! ♥

peace by me

Klar! :)


När jag hade tid över tog jag mej ett chips och lite läsk;)

Så otroligt fin låt

Bakar hallongrottor

Hejhejhej!
Gissa vad jkag gör nu? :) Bakar. Haha jag är bäst! (nooot). Men än sålänge har det väll gått bra. Nu är degen eller vad man ska säga i matberedaren. Så jag har lite tid över. ;) men nu börjar det bli dags att gå till degen igen..

25 september-är i skolan och har SO

Hejhejhej! :)
Nu är jag i skolan opch har SO. Vi har data sal. Men jag blev ju klar igår. Så jag sitter bara och surfar lite på internet. Det finns inte så mycket att göra;). Iadg är det ju FREEEDAG! :). Veckan har gått fort, men det är alltid skönt med fredagar:).

Ikväll ska det bakas. Min klass ska ha ett fika stånd på djurexpot. ALLA FÅR KOMMA! :) Köp från 8A:s fika! Det är vi spånga gymnasium och grundskola. Så alla ni som bor nära eller bor i spånga, KOM!.

Men nu måste jag gå, hörs senare.

Gammal bild jag hittade på mej från min inloggning här i skolan(?). Haha, det var förra vinter tror jag ;).

Gullig liten Zimba




Hejhej igen. Träningen idag gick bra. Nu är jag äntligen klar och skrivigt rent och låtit min bror titta på texterna. Nu ska jag bara plocka ner dom i väskan så att jag inte glömmer dom!.
Nejnu ska jag duscha, hörs kanske senare.

24 september- en ny sak

Hejhej! Nu är jag tillbaka. Det var bara lite adressändringsstrul igår. Men nu är det fixat:). Igår red ju jag. Det gick bra till en början men allt sket sig i slutet. Aja.
dagen idag har väll varit lite regning. Men annars bar. JAg var i vällingby med Emma,Emma och Jenny och köpte en ögonprynsgrej (´det är typ som 3 knivar, men svårt att förklara). Och så fick man ta en gratis chic tidning på K:fem.



Måste rusa nu, har träning om 5.

Jenny gästbloggar!

Hejsan!

Nu sitter jag och Emma i datasalen och pluggar NO... inte så kul...
Jag ska berätta lite om mig... Jag heter Jenny och är 14år och går i samma klass som Emma. Mina inträssen är att Dansa, Jag tävlar i Disco  Dans och dansar En massa olika dans stilar.. Som t.ex. Hip Hop, Lyrisk Jazz, Ballet.
Jag dansar typ varje dag. Jag har en hund som heter Vera och hon är en toy pudel. De är den minsta sorten i deras pudel ras, hon är 27cm och gränsen till Dvärg pudel är 30cm så hon är precis under.
När jag inte dansar eller är med min hund eller med kommpisar så går jag ju i skolan. De går ganska bra för mig i skolan. Om ni ser nåt stav fel så är det för att jag har dyslexi, när man har dyslexi så är man inte dum i huvudet. De är bara att jag har lite svårare en anndra att läsa och skriva. De många inte vet är att de är många kändisar som har dyslexi, t.ex. Will Smith, Kungen, Prinsessan Viktoria, Tom Cruise, Walt Disney, Lenoardo Da Vinci, Cher, Jamie Oliver, Albert Einstein. Dyslexi är nu jätte vanligt i världen just nu. De hindra inte att bli rik och berömd, De är bara att man får jobba lite mer en anndra i skolan.
Nu vet ni typ alt om mig... Hehe, Jag bloggade förut men jag slutade innan sommaren.
Tycker ni att jag ska börja blogga igen?

Emma Kunde inte blogga igår för att hon inte hade något internet.
 
Puss och Kram och nyp i stjärten!  // Jenny

22 september-helt okej dag

Hejhej! Dagen ha som sagt varit helt okej, om man bortser allt snuvlande och täpphet. Samt ont i halsen. Och juste fick vara först på skolfotot igen.. Fattade inte hur jag skulle göra, hatar att vara först. Vill inte veta hur jag såg ut ;). Men men, träningen var väll också helt okej, var typ död efter bara :P.
Aja, måste duscha nu, men jag ska slänga in en ny fin bild på Jenny.



Juste Hanna fyller år idag också, så om du läser det här, GRATTIS HANNA! :D

Nu är det dags för svenska hollywoodfruar

21 september- förkyld

Shoo igen! Det var inte så länge sen. DSagen idag var chillad och bra!. En lektion. Och massa prträtt bilder. Min dag;).
Men det är en tävling som jag tänkte anmäla mej i. Så jag har tagit lite porträtt bilder idag. Men har inte sorterat dom än. Men ni kan få se en nu;

Titta vad pappa kom med


Jag har ju blivigt så jätte förkyld! Tack pappa! :)

dagens klädsel


Jag var rätt osäker på denna oufit, men bestämde mej tillslut för att ha den.

Mmm


Mat.. Är hungrig efter den lilla frukosten jag åt. Och jag måste börja fixa mej snart också. Jag gjorde iårdning lite takos från igår;).

Besöksrekord :)

Hejhej! Nu är det den 21 septemmbder och en ny dag gryr. Idag har jag halv studiedag, skulle igentligen börjat halv 1, men har hål timma i engelska så börjar halv 2 istället. Då har vi bara en lektion. Nice!;). Men det kan bli ännu bättrr, för det kan nämligen bli så att vi har håltimma i SO med, får tommy ör sjuk, så då har vi ingen lektion alls(:D).

Men nu måste jag börja med svenskan och So. Samt ta in tvätten och plocka ur diskmaskinen.Men vi hörs senare!

Juste! Jag hade besöksrekord igår! :D mycket för mej.

Mörkret har nu fallit..

och jag ska gå och lägga mej. Men jag ska inte sova. Jag ska jobba på min bildläxa och läsa lite i min nya bok, en annan del av bromma, tror jag att den heter. Pappa köpte den. Den verkar ganksa bra faktiskt. Men nu 2 bilder;


2 bilder jag tagit för ett tag sen och redigerat nyligen. vad tycker ni? :)

Några av mina favoriter


Det här var några av mina favorit bilder från kanan. Jag orkade inte lägga upp alla, jag tog rtt många så det blev rätt många;).

20 september- fyller 14

Hejhej! Isag fyller jag år!:) Jag det är dels därför jag inte skrivit idag ;).Den här dagen har verkligen varit bra, och det måste jag tacka mina underbara vänner för. Jag bjöd hit Ebba,Jennifer,Emma,Linnea och Jenny. Sen kom farmor hit också. Tack för alla fina grattis komentarer, och tack för era fina presinter! TACK!:D♥.

Kanan


Mera bilder kanske kommer senare:)

19 september-3 timmar och 10 min kvar

Hejhej! Nu är det 3 timmar och 9 minuter kvar tills jag fyller år:)
Sry för inge blogg idag. Men har varken haft tid eller ork. Matchen idag gick väll sådär. förlust med 0-1. Men det var ett olykligt mål. Självmål.. Aja, vi spelade bra idag trots värmen.

Därefter frågade Emma om jag och Emma hade lust att följa med och fota lite. Vi bestämmde oss för kanan. Det var varm och solen stekte. Och vattnet var precis så kallt så att man kunde doppa fötterna i det. Det var härligt med andra ord. Jag tog lite bilder också. Ni ska få se några senare, men nu måste dom ladda klart ;)..


Så länge får ni se den här bilden. Tagen av Emma redigerad av Emma. Tycker ögonen blev så coola;)

Dirty dancing

Hejhej!
Fys träningen gick bra, och det var ganska roligt faktiskt. Fick lite ont i knät bara.

När jag kom hem och hade fixat och så, så hade mamma på dirty dancing. Den är så himla bra! fast jag gråter lite i slutet. Men men. Jag älskar filmen iallafall. Och så är han ju lite snygg också;)


Jag skulle lagt in en musik video, men det var typ inbäddning inaktiverad på begäran.

men nu ska jag gå och lägga mej, har match imorgon. Pusss!

18 september-fredag!

HEEJ! :)
Nu är jag äntligen hemma!. Jag har varit i stan med mamma och sen på tåget hem träffade jag Emma, Emma och Jenny. och när jag nästan var hemma träffade jag på Ebba som skulle iväg och rida. Istan idag fick jag lite presenter, men inga som jag vet om (säger vi ;) ). Nu snart ska jag på fyr. Den som jag berätta om igår. Den slutar kl 10. Så kommer vara bort hela kvällen. Imorgon på morgonen har jag match.

Och titta vad gotti vi åt till middag idag ;


China thai. Jag tog friterad kukling:)

hejsan, saknat mej? :)

Nu är jag klar med min labbraport. Svår. Men men, jag har fortfarande läxor kvar att göra. Men dom fixas i sängen. För jag pallar inte sitta uppe;). Men då säger vi god natt, så hörs vi imorgon då ♥

20.47-svår rapport

Hejhej!
Min dag har varit skön. Torsdagar är min bästa dag. Dels för att det är fredag dagen därpå, men och för att jag börjar 20 i 10, och har 3 lektioner, och 2 av dom timmarna har jag bild. Nice, tycker jag ;).

Men min tå hurts!. Jag blev stämplad på träningen, jag tror att jag aldrig blivit ordentligt stämplad flrut. För fyyyyy vad ont det gör!. Det värker fortfarande. Men det var äll en olykshändelse, Hoppas jag (?).. :P. Annars var träningen rätt bra.

Men vet ni vad? Idag kom tidningen. Den som jag skulle vara med i :)


Imorgon blir det nog inte så mycket blogg. För först är det ju skolan, sen nästan direkt efter så ska jag in till stan och möta mamma. När vi kommer hem så ska vi köpa mat från kinaresturang, sen äta. Och efter det så ska jag på nån slags fysträning med en tjej i mitt lags innebandy lag. Men vi får höras senare på kvällen, eller i skolan om det finns tid.

Om nån undrar så göra jag värdens svåraste (änsålänge) labbraprt!

17 september-sitter i skolbiblioteket

Hejhej!
Nu sitter jag i biblioteket i skolan och ska jobba om fossila breännslen. Men Jenny stack till gympan så jag skulla söka lite själv. Men pallar inte. Haha, så jag logga in på min älskade blogg ist ;).
Idag måste jag plugga sen ska jag till träningen och sist plugga medans jag ser på idol. Hag älskar idol!:)
Iallafall uttagningen. Roligast haha.
Aa, men nu har jag lunch, så måste gå och leta rätt på Emma som försvann. Puss på er.


Jag slänger upp en bild på Emma,Emma och Jenny nät vi satt och väntade på tåget.

Juste! Om någon vet nåt om fossila bränslen, skriv en kommentar med det, skulle bli jätte glad! :)

16 september


Tjaa!
Hinner inte skriva så mycket. För nu ska jag till vällingby sen till stallet och rida. Men ville bara hära av mej innan ;). Skolan idag var änsålänge den värsta på hela terminen!!.
Måste sticka hej! ♥

15 september-Tisdagar känns så långa

Hejhejhejhej!
Hur mår ni? Jag mår lite illa annars är det bra. Skolan idag var lång,haha. Jag stannade hemma från träningen idag också. Så måste plugga. Aja, ska inte tråka ut er. Men jag tänktebara säga att jag gillar verkligen inte vår teknik lärare.

Nu ska clara ha match. Jag tänkte följa med och titta med jag fick lite förhinder eller vad man ska säga.
Dagens outfit;


Jeans-gina,Linne-JC,Tröja-bikbok

14 september-sjuk idag

Hejhej! Sjuk idag. Var hemma från skolan. Jag loggade precis in på datan. Idag har jag i prinsip bara legat i soffan och degat, och nu på kvällen läste jag högt för min lillasyrra ur min NO bok. Ja minns bättre då. Fast om hon lyssnade vet jag inte ;). Men vi har prov på onsdag.

22.05-kvällen

Hejhej! Matchen idag gick bra!. Vi vann med 1-0. Men vi var nog värda 2 eller 3-0. För alla spelade skit bra idag. Passnings spelet och allt var bra!. Linnea gjorde målet:).

Aja, nu på kvällen har jag pluggat och pluggat. Jag hade labbraport,matte läxa,franksa läxa och svenska uppgift. Det är så jobbigt med skolan tycker jag. Det blev så mycket mera plugg och läxor i 8:an. Visst jag hade förväntat mej mera, men så här?. Aja, jag är klar med det mesta, det är bara svenskan och franskan kvar, Men franskan gör jag i sängen, det är glosor. Men kanske matte också. Jag vet inte om jag ligger efter eller inte? haha.
Men nu pallar jag faktiskt inte göra läxor mera, så jag ska ta nåt gott att drika sen titta på TV ;).
God natt då. ♥

Vad tycker ni?

Nu ska jag börja byta om till min match. Jag är otroligt taggad, vill vinna!. Det är mot Lidingö. Vi har vunnit mot dom förut, och kan säkert göra det igen.

Juste, jag har redigerat en ny bild. Jag gillar ju somsagt ögon bilder. Så nu ska jag visa en till;). Det är på mitt öga;

Snälla säg vad ni tycker i en kommentar!

13 september-oboy med honung

Hejsan!
Regnig dag idag!. Matchen börjar inte försen sent på fetremiddagen. kvart över 4 är det samling.
Men men, nu sitter jag vid datan och fixar lite grejer. bla läxor;). Fick några stycken i veckan som jag inte hunnit göra. Jag har också gjort lite varm oboy, för att värma mej lite. Jag kläddeockså på mej varmt. Haha. Jga har ört att honung är bra för halsen, och man kan ha det i te. Men jag gillar inte te så jag hade det i min oboy ist. Jaa, vi får se hur det smakar. ;).

natt blogg

God natt! Är sjukt trött och har ont i huvet. Hos Linnea var det kul!. Vi spela kort såg på film var ute och gick m.m. Vi såg bla. Mamma mia. Haha, alla vi satt och sjöng med högt när det var dancing queen(kanske felstavat). Jag gillar mamma mia;). 
Senvid 12 cyklade vi hem. Jag älskar att känna den friska luften susa genom öronen och blåsa upp ens hår. Det är en sån skön känsla på nåt vis.. xd.

Aja, måste gå och lägga mej. Mår inte bra och vill vara med på matchen imorgon. Puss!. 


12 september-inget internet på dagen

Hejhej! Förlåt för dålig update IGEN! Men internet har inte funkat och emil håller på med ´´affärer´´ på datan, haha. Det blir ett snabbt inlägg nu för ska till Linnea. Fast känner att jag håller på att bli sjuk.. Aja, dagen har varit bra, jag var och köpte lite grejer med emma och hennes mamma. sen har jag varit hemma hos emma. Och nu till Linnea. ;). Jag hör npg av mej när jag kommer hem:).
Så här såg jag ut idag;

Lite cool bild va? :P

AAH! Jag älskar idol 2009!


HAHA! Dom ska vara nervösa!

Fett sköön! ;D Malena Andersson=Robin Bengtsson

Anders bagges fobi! Sit kul!

11 september-skolDM


HEEJ! :)
Nu har jag precis ätit. Och det är massa fotbolls prat om klubbyten och grejer.
Aja.
Idag var det ju skolDM i skolan. Det gick väl sådär. Vi förlora ena med 2-1. Det andra målet var mitt fel, tycker jag.. Och andra matchen 1-1. Jag spelade dock inte ute någonting, jag va tvungen att stå i mål. Ingen annan ville. Vi var bättre än det andra laget vi spelade mot tycker jag. Dom fick en en perfekt boll som gick precis över mej sen i mål. Medans vårat mål var snyggt;). Poulina gkorde hörna, skit bra! Och hanna fick bollen och sköt in bollen. Vi var verligen bestämmda på att få in bollen, så dom hade ingen skans, för vi skulle bara ha in bollen!.

Målvakt det var rätt kul också. Eller efter man hade gjort en räddning oc fått iväg bollen så var det lite kul, för då hade man endå räddat bollen från att hamna i mål. Men sen när man släppte in bollen så blev jag skit ledsen, och dunka huvet i stolparna..
(idag var vi inte inomhus och spela)

10 september- ibland finns det ingen tid

hejhej! Förlåt för dålig update!. Men jag har inte haft tid. Det är ju lite svårt att hinna blogga och så nu när man har träning 5, slutar 3, och måste plugga. Plus att när min mamma jobbar hemma kan jag inte vara inne på datan försen kvällen.
Aja, nu ska jag gå och titta lite på idol med min lillasyster.


Tyckte väll att jag kände igen killen som sjlng, men kom inte på vem det var. Sen såg jag på en blogg att det var kissies bror. Jag såg också min gamla fadder i idol. Men hon gick unte vidare, en tjej som gick i min brors klass var också med. Haha, vad mycket folk man kan se i idol;)

Glad nyhet!

Hejhej!
På ridningen gick det väll sådär.. Inte så jätte bra med andra ord. Men men.
Jag fick just höra en rolig nyhet! Pappa var på ett möte med min fotbollsklupp idag. Och då hade Johan (lagledare) frågat pappa om det var okej för honom om att jag var med i tidningen! :) Fast det kommer ju vara västerort tidningen, men endå kul. Tycker jag :), det kommer handla om den där interjuvn jag berättade om i ett inägg. Bara skrolla ner och kolla.
Iallafall, så fick pappa se en bild på mej som dom tagit på träningen med. Typ profil bild för ena tjejen som fotade kom fram och frågade om hon fick ta kort på mej. Pappa tyckte att bilden var jätte fin. Och det var ju bra det med!:)

Men men måste gå och lägga mej och läsa. Och dessutom är jag jätte trött. God natt nu! ;)..

bild; tagen från google. Är inne på mammas sida och har inga bilder här.

090909

hejhej!
Hur har eran dag varit? Min har varit seg. Dom 2 sista dagarna har varit sega tycker jag. Lektionerna har verkat längre än vanligt, och tiden har gått långsamt.
Men nu är det iallafall dags att snart åka till stallet. Och rida:). Har faktiskt längata lite.
Men men, jag kanske hör av mej senare ikväll om jag hinner. Så länge slänger jag in en halv tecknad bild på mej;


Jag har inte så mycket bilder att lägga upp just nu. Men det kommer väll mer snart.

Hejhej..

nu kommer ett lite argare inlägg. Bara så att ni vet det.

ÅH! Jag hatar matte när man har en dålig lärare! Då suger det!. Jag skulle göra 2 sidor nu idag tills imorgon. Men Jag har inte hunnit göra klart dom. Jag är för trött för att tänka matte nu. Mitt huvud bara exploderar.
Min matte lärare suger verkligen! Och jag har lite svårt med matte också. Hon kan inte förklara så att jag förstår. Hon höll på att förklara en sak för mej i 10 fruktansvärda minuter (för hennes andedräkt STINKER!!!) och jag förstog inget. När min bror förklarade i 5 minuter och då fattade jag. Och då blev det väll halv enklet, istället för att fatta nada.
Men sen när vi började på kilo så pallade inte min hjärna mer. Jag blev för trött. Så jag bestämmde mej för att börja där vi ska börja imorgon, sen göra klart hemma det jag skulle gjort idag. Medans jag fortfaande är pigg..
Är det någon som känner lika dant som mej?

Och jag måste bara berätta lite om träningen idag!
Först så kom det nån fotograf till våran träning och fotade lite på alla. Sen så blev jag (och min kompis Emma) interjuvade av en kille, han frågade om vad vi tyckte var bra och dåligt med den nya klubben vi ska byta till,och lite mer saker. Alltså Spånga DFF, ist för Spånga IS. För Spånga DFF kommer satsa mycket mera på tjejer. Sen kom fotografen och skulle ta ett profilfoto på mej. Och lite så.
Sen när vi spelade 2 mål i slutet på träningen så blev jag stämplad preciis utanför benskyddet, så nu har jag 3 dobbmärken (kanske felstavat) på benet och det har blivigt lite svullet.

Det är blev ett ganska långt inlägg, men behövde skriva va mej! Och då är det riktigt bra att man har blogg. För det är så skönt att bara få skriva om saker man har på minnet som man bara vill ha ut.
Oj nu är klockan över halv 11. Så måste gå och lägga mej!. God natt!

säsong start av Andra avenyn

hejhej! Nu är jag tillbaka från träningen för ett tag sedan. Jag har hunnit ätit middag och nu tänkte jag hoppa in i duschen.

Jag vet att jag borde sitta och räkna matte förfullt nu, men jag kan inte. Jag har absolut inte nån lust!. Och vet inte varför. Och så måste jag räkna hela 2 sidor. Men men, jag får väll sitta uppe hela natten och göra det.. Höhö, skoja!. Jag kommeer nog göra det under andra avenyn, om jag hinner se hela..

Aja, innan det här inlägget blir ennumera fullt av klag om matte så ska jag sluta;). Me vi hörs kanske mera ikväll. Hejdå!

Andra avnyn börjar idag kl:21.00. Och håller på i en timma !:)

Lite gammal bild, men men.

Matte sen träning

Nu ska jga äta sen göra matte. Och sist äre träning som gäller ;)

Först en tallrik med fil, och nu nudlar. Hihi.

8 september-2 sidor!

Hejhej!
Denna dag har varit låång! Eller det har kännts så, fast jag slutade 2 idag. Nu måste jag räkna matte. Min matte lärare är konstig så jag måste ha klart 2 sidor till imorgon!. Senare har jag träning, vid 5 ungefär. Och vi får se om jag hinner åka till Linnea innan, hon ville det. Aja, måste äta, hejdå!
Har inga bilder att lägga upp så jag slänger in en på Linnea ;)

Fråga;

Hejsan igen.
Nu håller jag på och säker på google. efter nåt tips om att ha knästrumpr. Tycker att det är fint. Men vet inte vad man kan ha till. Har ni nåt tips? jag hitter inget..

7 september-måndagar är speciella

Hello!
Är jätte trött. Jag gick och la mej vid 12 igår och gick upp vid halv 8. Slutade 4.
Nu blev jag precis klar med engelska läxan, det är väll skönt men jag har mycket mer att göra. Man har lixom mer press på sig i 8, känns det som iallafall. Jag sätter mer press på mej själv för att jag vill att det ska gå bra.
Jaja, ikväll jag jag; Börja på en till labbraort, räkna matte,träna på franskan och gå oh lägga mej i tid för jag måste läsa svenska boken.

Men nu måste jag gå och äta, det blir pytt idag. mumms. :)

23:16-göra det sista

Så nu ska jag bara fixa det sista, som att spela klart poker med emma xd. Men typ välja det sista till kläderna imorgon, fläta mitt hår tänkte nämligen ha lockigt imorgon;) och så måste jag kolla vart min bok är ligger efter i lässchemat vi har i klassen. Vi läser gemensam bok. Så..

Fotbollspappor


Hahaha typiskt fotbollspappor!. Tagen av Nils Flygare.

sötsugen..

Hejhej! Nu är jag äntligen klar med min labbraport! Det kändes som om det tog evigheter, men det kanske det gjorde också? hehe. Vi kommer få betyg på den också. Första betyget i hela mit liv. Lite pirrigt. Så nu när jag äntligen är klar blev jag jätte godissugen. Eller chokladsugen ivarjefall. Så jag snodde lite choklad som mamma gömt bort;)

Från början till slut



Har städat mitt rum. Och då har jag på spotify.
Efter matchen har jag bara städat. Vi hade en liten städdag här hemma. Så jag städa nästan hela mitt rum. Inte skriv bordet och bokhyllan, men alla kläder från fotöljen, städa mitt rum samt garderoben. Det tar lite tid. Och då han jag lyssna på hela min spotifylista, + några låtar till.
Nu håller jag på och göra NO läxan till imorgon. Det är labbraport. Skit jobbigt!.

6 september- Vi vann

Hejhej!:)
Matchen gick skit bra!. Gissa hur mycket vi vann med? 0-7! :D. Johanna och Celia gjorde målen. Det var ju kul att vi lyckades hålla nollan också. Snygga fram spel. Många assister. Och många anfall. Vi missde dock målet några gånger. Linnea gjorde ett skit snyggt mål, som kom på ribban och sedan studsa in, men sen kom molvakten och tog bollen i molet. Och domaren visade att det inte var mål. Men sånt är svårt att se. Domaren var bra.

Och han sa en rätt rolig sak till hanna i vårat lag. För att vara exakt sa han såhära; Ni gör mej trötta. Ni springer så mycket. Nu är ju bättre än killarna. Då blir mn ju lite extra glad;).


Jag har igentligen #20, men 2 har börjat försvinna..
Nej nu ska jag gå och göra lunch. Min mage kurrar högt! ;)

till matchen

Hejsan! Nu är det match som gäller! Och själv är man skit taggad. Jag vill verkligen vinna mot bromma. Och jag tror att vi kan göra det också. Jag vill göra mål nu med. Höhö. Jag är skiit taggad! jag vill!

När jag kommer hem ska jag och mamma åka och köpa ett linne som jag la undan igår. Sen ska vi titta på lite saker också. Senare måste jag skriva en labbraport på datan. För om man inte lämnar in den imorgon så ska man inte lämna in den alls sa våran lärare. Och vi kommer tydligen också få betyg på den också.Så jag blir lite närvös.

01:00- Tidig match

God natt. Som rubriken lyder så har jag en rätt tidig match imorgonbitti. Men jag ska försöka hinna lägga upp ett inlägg innan jag sticker.

Jag redigerade en bild lite ochså. Vad tycker ni?


Jag tycker att den blev riktigt cool faktiskt.

Zlatan gjorde måål!












YES! Zlatan gjorde det avgörande 2-1 målet när det var 3 sek kvar på matchen och avgjorde det mot ungern. SVERIGE VANN!:D Målet var så snyggt!Han får en passning och går på mål, målvakten tar inte bollen och den studsar in i mål!.
Jag säger bara det, snyggt mål!

Tog med kameran igen



Vi väntar på tåget

När vi kom fram hade de typ brunnit

Vi tittade på lite roliga skor, och Emma hattar ;)

Sen hittade vi värsta stora godis ståndet och affären

På tåget mot V-by.
Där ser ni också min klädsel för dagen. Leggings-H&M, Linne-MQ (365 suneshine),tröja-vet inte

5 september-det här köpte jag

Hejhej! :)
Idag har jag varit i stan och vällingby. Med Emma,Emma och Jenny. Och jag hade bestämt mej att jag inte skulle komma hem tomhänt. Så tillslut hittade jag en fin tröja och ett fint nagellack. De här;

Hej är hemma nu


Ja nu tänkte jag gå och lägga mej och läsa. Fast jag är fett trött. Men vi hörs mera imorgon ;)

4 september-stan

Hejhej! :)
Idag är det ju FREDAG! :D. Skönt. Veckan har varit lång men endå gott fort. Det låter lite konstigt, men men.
Idag efter skolan åkte jag, Jenny,Linnea,Emma och Emma till stan. Jag köpte inget. Men Jenny och Linnea gjorde det. Jag tog med mej lilla digital kameran. Så ni kan få se lite bilder.
På vägen hem så mött vi en gammal skön fritids lärare. Pontus. Det var kul att prata med honom igen!. Han hade blivit personlig tränare och grejer nu.
Men hä kommer lite bilder från dagen ;




Kvällen kommer spenders hos Jenny :)

21.33-dumma domare!

hejhej igen. Matchen gick ingevidare idag. Förlust. Jag vet att det här är en vanlig ursäkt, men domaren sög!. Han var jätte dålig och såg ingenting. Dom fick 2 gula kort, men sista taklingen var som en hockeytakling.På matchen blev jag knäad mitt på låret, vid muskeln. Så har lite svårt att gå och så. Och det gjorde skiit ont.. Jaja.

Imorgon börjar jag 8, så måste gå upp vis 6-halv 7. Så måste gå och lägga mej snart, fast jag har inte ens ätit middag. Men jag mår rätt illa.

Måste gå. God natt. puss!♥

3 september-match

Hejhej!
Idag är det match dom gäller!. Är taggad efter kista matchen. Och ridningen igår gick faktiskt rätt bra!.
Emmas pappa skjutsar till matchen, så jag ska dit snart. Så ska jag och emma gör nåt att äta också.
Så det blev ett kort inlägg idag med, men sånt blir det ibland. Men jag kommer blogga mer sen om jag hinner.

Jag slängde in en bild på mej själv.

2 september-snart iväg

Hejhej! Förlåt för den dåliga uppdateringen dom sista 2 dagarna. Men blogg.se var konstigt igår. Iaf på min data. Och idag har jag inte hunnit blogga. Jag har varit hos emma och jobbat lite, och nu snart ska jag till ebba, vi ska till v-by. Efter så är det ridning som gäller. Jag har bytt grupp.
Kort inlägg idag. Måste sticka hejdå!


Så länge slänger jag in en vacker bild på himlen/solnedgång.

första september

Hejhej!
Nu har jag tagit en duscha och känner hur hungerns börjar stiga i mig. Men det kommer inte bli middag försen sent sa pappa. Dom är på fotbollsmatch.
Jag har jätte ont i fötterna. Jag tror det är för att jag sprang i bara tyg skor på hård asfalt idag på gympan.

Men nu måste jag gå och göra iordning en macka och göra franska läxa som ska lämnas in imorgon.
Men vi hörs senare. Hej då.


Jag är inne på mammas sida, så jag tog en bild som hon hade på den. Bilden har Emma ritat.