Feb. 27, 2013

Wow! Först ba inga inlägg och nu ba två inlägg på en dag. En liten paus kanske kom lägligt ändå. Och jag ba gled runt i min jeansjacka och njöt och log. Jag log utan rälsen på tänderna. Man ba wow man ser hennes tänder. Det trivs jag i. Sol, vitt leende och jeansjacka. Idag har jag också målat klart i mitt rum. Inte utan söl och fläckar dock. Jag har haft lite kvalitetstid med min lillasyster också, eller det var ju hon som hjälpte mig måla. Inte utan bråk för den delen heller. Lite färg på väggen, lite färg på mig. Lite mer färg på väggen och lite färg på lillasyster. Jag ser fram emot tills allt blir klart. Målet är att det blir klart under lovet. Imorgon bär det av mot IKEA. Ni får ha det bra!

Du saknar solen när det börjar snöa

Idag skiner solan och det är så härligt. Idag står det måla på schemat. Måla om i rummet är vad jag håller på med. Det är snart mitt rum, snart flyttar jag in. Jag måste bara måla klart och flytta in allt. Så fint det ska bli, hoppas jag. Älska lov.

Dansat runt i kjol till bra musik

En ganska bra början på lovet ändå. Veckan har gått jätte segt men den har innehållit något. I onsdags gick jag en rolig (fast mest smärtsam) visning för indiska, jag har tränat på och failat på en debatt (jag som brukar prata på så bra..). Idag har nog varit en av de bättre dagarna, bara att det är fredag är ett plus samt att kommande vecka är lov är ett till plus. Men även har jag hoppsat runt i kjol idag, skrivit klart ett prov, konstaterat att jag inte har något allvarligt plugg över lovet (tror jag), gått på spontan bio med Nicolina (ego, den har jag velat se ett tag nu men det har inte blivit av, men idag! (måste bara säga att det var en mysig film!)), ätit god middag med familjen och dansat runt i hela köket till Oskar Linnros nya med lillasyster.
Nu är det sportlov och efter det kan det äntligen tillåtas att bli vår! Jag behöver lov och jag behöver vår. Puss och god natt.

jag vill resa runt världen med de som betyder

Ta mig till havet och stanna tills natten blir dag

Just alldeles nyss gjorde jag antagligen stans godaste guakamåle (jag vet inte hur man stavar det så jag stavar det som jag stavar det). Det är så gott! Annars då, vill ni veta vad jag gjort hela dagen? Jag har gått runt och hoppats (gör fortfarande), tagit de sista bilderna till en foto uppgift, jag har också gått runt och tänkt något i stil med; Trött. På. Livet. Jag är trött idag. Men en (eller typ två) saker kan få min kommande vecka att börja bra! Det jag hoppas på.
Jag tänkte lägga ut lite bilder från min instagram, ni får gärna följa mig om ni vill! emmakung heter jag där, här har ni 8 från min instagram (hälften av bilderna är på mat, haha). Jag har inga roliga eller bra bilder som jag kommer på att visa tyvärr. Men imorgon kanske!

När fysikens lagar inte längre gäller

Här sitter jag, på sämsta, eller bästa (det beror på), sändningstid. Jag måste säga att jag är ganska uttråkad, det är mysigt att ha hemmakvällar (!) men jag lyckas ofta bli uttråkad. Jag är ganska uttråkad på vintern överhuvudtaget, det känns som om det inte händer något, jag vill springa runt, skratta, hoppa dansa, ja allt det och mer. Jag kan knappt bärga mig till snön smälter, plusgrader kommer, solen värmer (D-vitaminen!), fågelkvitter på morgonen, slippa vinterjackan, förhoppningsvis orka mer. Jag kan inte titta på en massa sommar/vårbilder på weheartit eller tumblr eller nåt för det bara skriker i mig. På varmare dagar gör man mer, man kommer ut och alla härliga promenader. Jag älskar att gå på promenader, speciellt på mitt gamla landställe, åh vad jag riktigt saknar det stället med. Det var ett sådant perfekt ställe att rymma till när man inte orkar med. Det gör lite ont i mig när jag tänker tillbaka på det stället och alla underbara minnen och platser som finns där. Alla otroligt vackra stjärnor på himlen och det härligt starka ljuset den fina månen gav ifrån sig. Jag kommer ihåg det som om det var igår, klyschit värre.
Bilder jag minns, från sommaren, från landet..

rosa små röda hjärtan

Foto från tumblr. Jag uppdaterar tumblr också, min tumblr är full av massa bilder jag finner fina, roliga, kanske lite heta ?(;)) och inspirerande. itisfamous.tumblr.comAnnars har min alla hjärtans dag idag varit bra, en helt vanlig dag i fylld med en massa hjärtan och lite stämning. Lite mysigt sådär men lite överskattat också. Och alla dessa töntar som sitter och gråter för att de är 'ensamma' på alla hjärtans dag, omfamna dagen och era vänner och familj istället. Hoppas ni haft en hjärtlig dag, nu är det jag som måste sova. Pyss.

Vi tar vägen mot stranden Det var enkelt för båda Sommarnatten är från och med nu din och min, med en suck rullar vågorna in

Sommar foton.. Det här kanske är första gången som jag längtar till varmt väder och vår i februari då det är meningen att vara vinter och snöigt. Nämen här sitter jag och pratar om väder och drömmer mig bort till varmare dagar och härligare kläder. Förövrigt måste jag börja packa och fixa inför träning nu snart. Och Glad fettisdag och semladag och allt vad del kallas hörni!!

hård som sten

Hård som sten, eller? Foto: lillasyster (claravem.blogg.se)
Den här söndagen har bestått av mat och the vampire diaries, jag är helt fast! Det enda jag tänker är vampire diaries, detta är illa mina vänner. Så har jag småätit hela dagen, jag är hur mätt som helst men jag vill fortfarande ha. Jag fattar inte? Varför? Och kära kära måndag imorgon. Det är som tur är en skön dag, om inte hade jag inte orkat. Just nu tar min rygg kol på mig. Något har hänt, men vad är ett mysterium. 
 
Nu snart är det dags för bra söndagsfilm med lite snacks. Gjorde just klart lite plugg, skönt att få det ur världen, för tillfället.

hat lämnar fula ärr, kärlek lämnar vackra.

Foto: Jag De fina modellerna: Anton och Julia | visst är de gulliga och fina! Kärlek. På tal om kärlek, idag är det fredag och helg. Jag ska tillbringa min fredagskväll med två vänner. Det kommer bli trevligt. Och kärlek till middagen som snart ska serveras.

we are the true freedom fighters

Foto: Jag Den ursnygga modellen: Nicolina (nicolinaslillaskrivbok.blogg.se)
Studiedag=underbart. Jag ska baka kakor sen plugga lite, ett tag (i onsdags) trodde jag att jag skulle få en pluggfri studiedag, dumt av mig, torsdagen kom. Men jag har sovit ca10 välbehövda timmar inatt, jag är utvilad, det behövdes. Puss på er.

ELLE galan, något av det roligaste

Jag tänkte nu (lita ganska sent) visa lite bilder från ELLE galan. Det var ju ett tag sedan, hehe. Och det är mest ego bilder, typ det man gjorde när det inte fanns något bättre att göra.. ;)

Min stortå och jag

Oldie but goodie. Foto: Emma Flugare, emmaflygare.blogg.se
Idag är det öppet hus i min skola. Jag kommer vistas här. Och snart vankas det mellan mål. Mums. Kankse ses vi? 

Jag bara tror att du skulle haft det bättre utan mig

Söndagslyx. Vi har kiwi och granatäpple sedan vamiljkesella. Så himla gott. Något att tipsa om! Eller kanske på sommaren kan man ha jordgubbar och blåbär. Nu tittar jag på 90210 med min lillasyster. SÅ bra. Beroende framkallande. Ha en mysig söndag!

inte tuff och kall och hård som andra

 
foto: jag
Den här veckan. Så skönt att det är fredag och jag har fått sätta i mig den där godispåsen, det som ska ha blivit gjort har blivit gjort. Denna vecka har varit en sån börda, men även haft sina ljuspunkter. Så som BACK visningen och borttag av tandställning. Men fy vad skönt det är att det äntligen är helg. Den kunde inte komma mer lägligt. Jag har denna kväll myst till det med en enkel film och 2 av de bästa. Jag har ätit alldeles för mycket, men inte orkat bry mig. Nu är jag äckligt mätt. Eheh. Natti.