Bråttom, nu åker jag.

Foto: jag
Jag låter rubriken tala.

Hon brukade le

Foto: jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)
'
Tjenare! Nu är jag i full fart med att packa och städa.
Senare, antagligen frammot eftermiddag/kväll, åker jag ut på landet. Jag är där i några dagar. Åker hem på tisdag kanske onsdag. Vi får se. Hoppas det blir bra väder så man kan ligga på stranden och sola!! Vill verkligen bli lite brunare, har inte solat mycket i sommar för jag har jobbat och det har väl varit sådär väder när jag kunnat sola. Aja. Nu ska jag hjäspa pappi. Pöss häj! :)))

Don't forget me, please.


Foto: Jag
Hello!
Egentlgen skulle jag ha åkt till landet idag, men pappa orkar inte idag, så vi åker imorgon..
Igår skulle jag ha fått min län från mitt sommarjobb, men det fick jag inte..! Åh! Jag hoppas den kommer snart! :O I want it now, I need it now!

Du tar kål på mig..

''I AM NUMBER FOUR''

Alew Pettyfer i '' I AM NUMBER FOUR''. Han är så snygg. Jag ska se filmen med Emma ikväll. Rekomenderar! ;)

Am I happyface?

Nämen tjenare! Länge sen nu.. Men jag har faktiskt några ursäkter.. ;) Först så hade jag intet internet här hemma. Sen så åkte jag ut till landet och där har jag inte något internet heller, efter det stack jag och Emma ut till Emmas landställe. Hade verkligen saknat den pricken. Och det är också det jag gjort den senaste veckan. Det har varit en värd vecka med andra ord.
'
Nu är jag hemma med pappi. Vi ska ha en chill kväll, är sjukt trött!? Så jag ska ner och handla pizza nu snart.
Jag hade också lust att ta lite bilder med min dåliga data kamera, på mig och mina nya shorts. Eller det är mammas gammelgamla jeans som jag klippte av :)
Photooooooo: MEEEE!

Profilbilder är inte min bästa erfarenhet..

Foto: jag Modell: Emma (jageja.blogg.se!)
Brukar inte bli jätte nöjd med mina profilbilder. Tycker det är ganska svårt att fpta just profil. Tror inte jag blev nöjd med denna heller. Men jag behövde visa mer foton på face och inte bara natur. Men natur är min starka sida inom foto, för jag tycker att det är enklare, man kan också göra mer redigeringar och leka lite med det mer än vad man kan göra när man fotar ansikte, men samtidigt kan en bild med ansikte bli så mycket bättre och mer värd, eller hur man ska säga. Jag tycker det är svårt. Nu blev detta inlägg lite långt på en sådan liten grej. Är det någon som har något tips om hur man kan fota bra profilbilder? :)

Hade lust att lägga ut lite somriga bilder på dessa..

Foto: Clara (lillasyster) redigering: jag
Lite random sådär. Men dom som känner mig vet att jag är lite sådär, ja.... ;) Aja, nu ska jag laga middag till mig och min bror. Adios!

Japan vann VM!

Dom var välförtjänta vinsten! När sverige förlorade mot japan i semefinalen så ville jag att
japan skulle vinna hela skiten, och det gjorde dom! Bra japan! :D

Ny header!

Yeey! Det behövdes! Jag tror att det kan vara därför jag inte varit jätte sugen på att blogga. Men jag sa åt emma att ta bort min header och sen efter lite tjat gjorde jag en ny, väldigt enkel. Men den duger för nuet. Jag är lite nöjd :) Här får ni en liten titt igen:
Vad tycks? :)

Släng med det

Foto: jag
'
Hejhej! Bilder från landet i början av sommarlovet. Om någon ville veta liksom. Idag har jag varit och handlat för veckan. Det kommer behövas. Nu snart ska jag och Emma upp till lunda och spela tennis. Ska bli kul, tennis är kul :) Finalen i fotboll är idag också, Japan mot USA. Jag hejar på Japan. SVRIGE KOM 3:A I VM! :D But now i gotta go. Ha det bra så hörs vi senare! :)

Lånar en data

Leeekt med malins kamera, och jag har lekt med med någongrej som är hennes inför kameran också :D Jag tänkte visa lite bilder :







Heheh. Pinsamt värre. Men jag bjuder. Det är jag skyldig er. Det röda är läppar btw.. ;) Jag får låna Malins dator. Och ojoj hon blev inte glad när hon såg det. Blev lite rädd , hehe. Men nu ska jag vara social! Pösspöss!!

Katten Gustav = bästa!

HÄJ :D
Snart ska jag till Emma :) Idag har jag typ sprungit, målat naglarna och var en snabbis i vällingby. Sen har jag chillat. Är typ sjukt trött..
Värt inlägg detta men är lite stressad. Jag bloggar mer imorgon, har lite bilder att visa.. ;)
jag, Emma och malin hyrde dom bästa filmerna: Katten gustav, hahah, älskar dom filmerna! SÅ nedrans roliga :D
Bild tagen från google.se!

Hehe, tjaaa!

Foto: jag
'
Heeej! Hur länge sen var det nu? Känns som typ 2 veckor.. Jag har sommarjobbat och det har tagit lite tid att vänja mig vid tidig uppgång och så. Plus att på min lediga tid har jag varit mycket med vänner. Jag vill utnyttja den lilla tiden med dom nu.
Nu måste jag duka. så måste gå. Hejdå! Men jag lovar att bli bättre på att blogga! <3

Various colors

Foto: jag
Tjabba, tjena, hallå! Haha på dagiset har vi lärt några barn att sjunga, tjabba tjena hallå och sen tecknena till dem, ni vet nicke och nilla?! Bästa där alltså!
'
Nu sitter jag och tittar på säsong 1 av 'one tree hill'. Älskar den serien! Ska fortsätta titta nu. Hejdå <3

Dagarna..

Foto:jag
'
Tjabba! Förlåt för ingen blogg men har jobbat och sedan antingen varit död eller varit med vänner. Jag har börjat sommarjobba på dagis, små gulliga barn :) Snart ska jag till Emma. Måste gåååå, puss hej :) <3

Filmernas film!

'
''Harry Potter, the boy who lived, has come to die''
'
''Why are you still alive?
''because i have something worth live for.''
'
'
Jag längtar så otroligt mycket tills dess att filmen kommer ut! Tyvärr kan jag inte gå på smygpremiären på natten för att jag jobbar.. :/

Sommarfrulle!


Nu sitter jag i sängen och äter god sommar fruost. Jordgubbar med mjölk. Så nedrans gott. Eller? ;)