Cooking some dinner!

Sötisar ovan! Vi lagar köttfärssås med spagetti. Gu' vad gott! :D Är hungrig. Intresseklubben antecknar.. Heh. Puss.

Det finns bilder jag fastnar lite extra för..

Hello !
Bilderna ovan är inte tagna av mig, men det förstod ni nog. Men dom är fina dock. Är lite sommar också som så många trånar efter nu. Inte jag än, jag tror att vi behöver vinter för att kunna längta så härligt efter sommaren..
Update; snart dax att åka till träning som kommer bestå av fystest..! bara tagga och göra det bästa. pöss.

Fredag, lördag, söndag. Le week-end.

HEY! Det känns som om jag bloggar ofta minst på helgerna? Det borde väl vara tvärt om? Fär på vardagar är det ju plugg, skolan, fotboll med mera. Men det är faktiskt så att man gör mycket på helgerna också. Som typ sova.. nej men typ sova, vara med vänner, typ det..? Men jag tänkte dra lite snabbt vad jag har haft för mig bara.
I fredags efter skolan så träffade jag Emma med Emma. Sen på kvällen var vi hos en buddy i bromsten. I lördags började jag dagen med ridning, har träningsvärk nu, sen på dagen var jag med josefin och då bjöds det på mycket skratt. Jag behövde en bild på henne till ett arbete så det blev lite fotande också. Sen på kvällen gick jag på en träning och senare på kvällen hade jag en mysig chillig hemmakväll. Måste säga att det var jätte skönt. Var så trött. Jag bara drack läsk, åt godis, smaskade på lite chips, såg på gladiatorerna ( det är standard nu, älskart) och tittade film. Ni kanske inte tycker det låter värt, men det var ett litet tag sedan jag bara satt hemma och åt en massa gott till bra TV. Puss!
Foto-jag Modell- josefine | Från igår. Det blev några bra foton mellan allt oseröst ;)

Bloggtips

2 bloggar som jag börjat läsa nu är de 2 under. Jag älskar båda bloggarna för att de är bra och personliga. De har som en egen touch på deras bloggar. Och är dessutom väldigt snygga.
'
http://annaellinor.devote.se/
Denna tjej gör de bästa vloggarna jag någonsin sätt. Sitter och skrattar högt. Hon har braa humor. Inget tråk här inte.
http://imfancy.blogg.se/
Den här tjejen är sjukt snygg och älskar hennes stil! Bloggen är full med en massa fina och inspirerande bilder och jag kan då inte få nog.
'
Juste! Har ni sett blogg.se? Det är snyggt och får tumme upp av mig. Men jag förstår mig inte riktigt på dey än. Jag antar att det kommer. Men såhär ser det ut nu;
Älskar ring/armbandet!!

S N Y G G !

Jag dör lite för den här människan. Han är så otroligt jävla snygg. Herre min skapare. Skulle inte banga på honom. Heh. Och hans kropp är ju inte ett minus heller. Utan snarare ett stort plus!

Gina

Ginatricot är inte min favorit affär precis. Jag brukar inte tycka de har jättefina kläder, de har dålig kvalité och jag tycker det är lite dyrt för den dåliga kvalitén. Men idag så hittade jag något snuggt! Tyvärr ger inte bilderna nedan kläderna rättvisa men jag älskar shortsen, sen så hittade jag, Emma, en fin tröja som hade virkad spets där bak. Älskart! SHortsen är verkligen fina tycer jag! Jag hittade dom och sen var jag bara tvungen att pröva. Kommar nog köpa dem när jag har pengar.. Jag älskade också det virkade på den vita t-shirten. Skulle vilja ha hela virkad. Tror bikbok har en sådan? Får kolla efter det. Sund att bilderna inte ger plaggen rättvisa. Juste! hehe, angående idag så åt jag min första hamburgare, cheseburgare, sen tandställningen! Det var mums. Hehe.

What the day have to offer

Hjälp! Vilka dåliga bilder! Jag ser jätte bred ut på första bilderna.. Hehe. Jag säger ju det. Är dålig på klädbilder. Men ovan är min outfit. Det blev blått linne-JC ? med brottarrygg med läderbyxor-veromode (bara läder där fram och tyg där bak) och en love/peace ring- JC :) Jag tänkte visa en lite sak sen, snart. Pöss

The dangerous colour

Jag läste i en artikel här om dagen och då stod det att ''rosa är den farliga färgen''. Men detta kallar jag inspiration. 














Älskar färgerna på bilden ovan!
'
Update; Nu är det dags att börja plugga. Ska åka till skolan vid 12. De 2 första lektionerna var det fritt arbete på så man kan jobba hemma. Så jag tog tillfället i akt och tog en välförtjänt sovmorgon. Gick upp vid 9. Sedan har jag ätit frukost och tagit det lugnt. Nu måste jag läsa bok. Engelskabok. Sedan skriva om den. Måste läsa 6 kapitel. Fuck. Undrar vad jag ska ha på mig för kläder idag, känns lite onödigt eftersom jag har en lektion idag. Kanske ska gå naken? Nej juste, plugga var det ju. Puss.

En ovärd dag är en dag som börjar som denna

Tja! Idag kom jag till skolan klockan halv 10 bara för att få reda på att våran nästa lektion börjar 12.10. Jag var så nära att ringa mamma imorse och säga att jag hade ont i huvudet och ville vara hemma för jag var så otroligt trött, gick inte att ta sig upp i tid imorse, gick knappt att ta sig upp alls. Men jag skärpte till mig och gick upp. För att komma till skolan och för att ha en lektion, franska, och sedan gå hem. Ovärt. Tur att det blir god mat idag i alla fall. Pasta Carbonara. Sen när jag kommer hem måste jag plugga matte och göra en inlämning om färg (!). Ni får en liten bild på mig och Emma från en photoshoot.
Inte så visande bild. Men den jag har just nu. Bloggar från skoldatan. Ni kanske får se mer sådana bilder. Emma, Emma och jag hade en liten photoshoot. Tror/hoppas att några bilder blev bra på mig. Heh.

Oh my! It is so late.

Åh fy det är sent! Tiden går så fort på kvällen..
Det är verkligen så. Tiden går fortare på kvällen än på dagen. Tycker jag. Och vet ni vad jag är? Jag är såååå söt sugen! Så bilden nedan är ju inte lite suktande. Tänk vad gott det skulle vara att trycka in en sådan i munnen just nu. Heh. Men nu måste jag faktiskt sova, Är trött också. Det var en kvällsräddare när Emma sa att vi börjar kvart i 10 istället för kvart över 8 imorgon..! Nu ska jag mysa med katten och sova. Pöss.
Foto ; Jag

23 januari 2012

Ni får inte se mitt ansikte på bilderna, men mitt ansikte gillar inte att fastna på bild så det gör sig otittbart. Blev basic idag. Men med lte färg. :)
Foto; Jag
Jag är så dålig på att ta outgit bilder! Antingen blir dom suddiga eller så blir dom tråkiga eller så blir dom både och. Men jag kämpar på. Hehe. Idag är det plugg och träning på schemat. Hard work, work!

Nytt och fresch

Hejhej! Emma och Emma var nyss här. Vi bakade lite kladdkaka och tittade på mamma mia som går på TV. Vi var så himla sugna på det så vi bakade. Heh. Men det är fortfarande helg än. Jag har inte hört av mig så mycket i helgen. Men har haft mycket för mig. Faktiskt. I fredags hade vi temadag med sång och dans. Värt. Efter det bio med fina prickar. Vi såg en vecka med marilyn. SKIT BRA! Rekomenderar! Jag som älskar Marilyn. 
Efter det, senare på kvällen träffade jag bästa. Vi har hos en kille jag inte träffat förut, men nu har jag, och hade det bra. Fast förutom den lilla detaljen att vi såg på skräckfilm (!). Paranormal activity 3! OMG, läskig! Jag satt och kramade ihjäl handen på killen som satt bredvid mig och blundade mig igenom det läskigaste. Åh herre vad läääskig! Det är roligt med skräckfilm för att det är så läskigt och man tränger ihop sig. Men det är inte roligt med skräckfilm för att man blir så j*vla rädd.
I lördags så red jag på morgon. Gick väl sådär. Lite till och gråtgränsen, hehe. Sen åkte jag till stan och gick i favorit affären. Och efter stan var det träning, igen. Det var inomhus och vi spelade mest bara match. Skit jobbigt. Sen på kvällen så åt jag chokladmousse och citronfromage. Det var enklast och minst smärtsamt så. Och idag har jag tränat, igen. Härligt.
Veckan gick att rädda med en bra helg! Behövde det.
'
Ska gå och lägga mig nu. Har nya fräscha lakan. Alltid en skön känsla att gå och lägga sig med nya sängkläder. Tänkte läsa något kapitel i engelsa boken sedan sova. Imorgon är det måndag. Då hörs vi igen. Pöss.

2 rutor choklad

Min egen hemgjorda godaste smothie.
Jag älskar hemmagjort smothie. Det är det  som räddar min dag nu när mina tänder smärtar.
Idag lyxade jag till det lite med 2 rutor choklad i. Det blev som pricken över i. Nu ska jag byta om till träningskläder sen står det styrketräning med laget på schemat. Bara jobba hårt och svettas mycket. Härligt.

Måste skriva av mig om denna dåliga vecka..

Jag vet inte ens om jag orkar det. Vill inte upprepa allt skit som hänt under denna vecka. Nu är jag trött och sliten och har ont i munnen. Men jag har lust att bara skrika. Ibland vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Vill bara åka, åka, åka, åka. Gömma mig. Komma tillbaka när jag är redo. En bra sak har hänt i veckan. Men det hoppet håller på att brinna ut på grund av min oro. Måste fan börja tänka mindre, Vill slå mig själv i huvudet ibland. Hoppas det blir bättre imorgon. Borde inte säga det här men vad kan bli sämre? Imorgon är det fredag. Slutet på veckan. Skönt. Har temadag imorgon så det är väl något att se fram emot. Fast jag ska sjunga kör och dansa..? Alla roliga kurser var upptagna så jag tog de kurser med bäst schema. Kör och bollywood-dans, here I come.
Bilden är från nyårsafton. Tagen och redigerad i Emmas iPhone. puss.

Domedagarna

Jag har fått min tandställning nu.. Inte såå kul faktiskt. Jag har stor lust att gömma mig under en sten och komma fram när tandställningen ska bort. Idag fick jag tandställning bara på undertänderna. Ska ut nu. Puss.

We call it wild. Because it is wild.

Sent blev det idag. Men det bara blev så. Jag har gått på tröttenergi idag. Ni vet sådan energi man får när man är alldeles för trött så att man blir pigg. Kanske ni inte vet. Men sådan energi har jag haft. Ena stunden legat och sovit på bänken, andra stunden varit pigg. Jag har sovit dåligt/lite de senaste 2 nätterna och jag la all min sista normala energi jag hade kvar på provet vi hade imorse. Var en viktigt prov. Efter det så var jag lite halvt borta hela dagen. Tur var att jag åt väldans god middag. Värsta lyxen enligt mig. Nu ska jag sova och drömma sött. Imorgon är en stor dag. En jobbig dag. Måste sova. Vill vara pigg. SOV GOTT PÖSS.

Ni vet sån där träningsvärk i rumpan..!

Rumpan och låren får lida idag. Mina axlar och en liten bit ner på armarna får dessvärre också lida. Men det är en skön ondhet, typ. Men det är bara tagga för träning ikväll! Nu är det dock bara plugga på. Har viktigt prov imorgon. Ska börja med pluggandet nu. Bilden ovan är inte tagen idag. Jag hade bara jeansen på mig, med ett svart lössittande linne från H&M. Bara basic, kände för det idag. Men ha en bra kväll! Pöss. 
Jeans från ginatricot.

Först känns det bra, sedan kommer värken, då känns det lite bättre.

Min kropp kommer värka imorgon.
Jag hade en sjukt jobbig (men givande) styrketräning med laget idag. Det var grymt jobbigt. Det som jag behöver. Jag har redan träningsvärk i mina axlar sedan ridningen igår. Jag känner nu att jag kommer känna imorgon. Ojoj. Sen på kvällen imorgon har vi träning också, då skulle vi antagligen köra mycket fys. Det är hårt nu och jag måste säga att jag gillart. Än så länge i alla fall ;). Jag har också insett att jag måste bli lite nyttigare. Och då menar jag inte att jag ska äta en massa sallad, utan mer att jag ska dra ner på sockret lite. Äta mindre socker och mer vad kroppen behöver. Men det får jag ta tag i imorgon. Nu har jag just köttat mig igenom 30 fakta sidor. Höll på att somna. Nu ska jag gå igenom ett papper sedan sova. Imorgon kommer måndag. Ska försöka ta den med storm. Och nu ska jag ta natten med storm och sova gött. Sov gott pöss. Juste. Bjussar på bilden nedan också. Jag och Emma står i kön till McDonalds när denna snubben kommer in med coolaste jackan. Behöver inga andra ord än; Jag Vill Ha Den Jackan. Fotografen är Felicia.

Kladdkakemuffins är godast

foto: jag
Bakade igår. Onyttigt men så gott. Nu sitter jag och tittar på maraton av Awkward på Mtv. Älskart. Pöss.

NU;

Jag Älskar Gladiatorerna. Oslagbart! Jag gillar han (som jag kallar honom) ''charmtrollet'' mest. Om ni vet vem jag menar. Hehe. Han är snygg. Och lång. Ska fortsätta äta chips nu medan jag kan. Låter knas. Men a.. Pöss.

You didn't know, huh?!

3 saker ni inte vet om mig..

'
- Den som får mig skratta mest, i alla fall i min familj, är min storebror. Ni som känner mig; tro det eller ej. Han vet nog inte om det själv hela tiden och vi kan verkligen vara varandras motsatser och fiender ibland och han kan göra mig hur irriterad som helst. Men i det stora hela är det han som får mig skratta som mest i familjen. Han är en utav dom roligaste personerna jag vet, även fast han kanske inte vet om att han är rolig själv hela tiden..
'
-Jag stör mig på när dom uttalar E iställer för ÄR i TV reklamer..
'
-Jag måste alltid fälla ner toalocket, det måste alltid vara stängt. ALLTID..

Catch the day, make it stay, then let it go away

Lite bilder från min fredag den trettonde. Det var en ganska normal dag. Var i skolan, var i stan efter med Emma och Nicolina. Åkte hem. Åt middag. Tog bussen bort. Kom hem vid halv 1. Sen sov jag, var fet trött. Det var en bra dag med en bra kväll. Imorse gick jag upp vid halv 9 och åkte sedan till ridning för att väcka min lata sida. Som måste förminskas. Sen efter har jag bara chillat. Snart dax för träning. Weho! pöss

Fredag den trettonde-

Idag såg jag ut såhär. Bilderna blev lite tråkiga så redigerade upp dom lite så dom blev lite roligare. Jag vet inte rikitigt hur jag ska göra för att få till en rolig outfit bild, något förslag? Bilderna hade liite bättre kvalité iaf ;)
Jag hade verkligen inget att ha på mig imorse. Fanns inget tyckte jag. Så när det blev ont om tid så slängde jag på mig det ovan, ett säkert kort att spela på. Det blev lite tråkigt och enfärgat så livade upp det med smycken.
Linne-H&M | Skärp-H&M | Jeans-ginatricot | halsband-julklapp, glitter | Jag hade vinröda converse till det och sen en rosa klocka och lite ringar. Det blev tyvärr inte med så mycket på bild. Jag gillar inte blixt. Pöss

Utfryst.

foto: jag
'
Lite tråkiga bilder kanske.. Haha min lilla syster sa idag att mina inlägg som jag gjort på senaste tiden på bloggen har varit typ bittra? Det har inte riktigt varit meningen men mina inlägg avspeglar mitt humör så jag kanse har varit lite bitter, eller bara trött när jag skrivit inläggen. Får bli lite ändring på det. Men man kan inte vara sprudlande glad hela tiden för alltid. Eller jag kan då inte det. Nu ligger jag med göllkatten i famnen. God natt.

Duuude!

Klockren.

Sorry but I do not have nothing to you

Hey! Detta kommer nog inte bli något roligt.
Då menar jag inlägget. Har träffat några vänner idag och varit i skolan. Somnat på första lektionen för att sedan fucka upp den andra. På första lektionen hade vi estet (tråk) och andra hade vi idrott, då vi hade dans, då vi hade street. Det var skit kul, men jag sög. Jag borde verkligen tagit på mig mjukisbyxor istället för tajta springbyxor, såg verkligen dum ut.. Men han snubben som lärde oss, klassen, var jätte bra och rolig. Nu måste jag tyvär gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Jag slänger in 3 tråkiga bilder på mig, det var det det blev. Jag har visat alla 3 i tidigare inlägg dock.. Dags att plocka fram kameran och börja plåta lite? Ja.
Jag hoppas jag får en bättre natt i natt än förra. Förra natten var seriöst den längsta natten jag varit med om. Sov så himla dåligt, mådde så dåligt och drömde så konstigt. Behöver mig sömn. God natt och pöss! <3

Man öppnar garderoben och väljer

Bilderna tagna med min grymma (not) datakamera.
Kofta-(lånat av lillasyster) ginatricot | Linne- JC | Byxor/chino&skärp- Cubus | love/peace ring- fått från JC | Tunn silverring- fått från åhlèns(?) | armbanden vet jag ej | Earcuff (fake...)- glitter | örhänge vet jag ej.
Bilderna är inte så bra och ganska tråkiga. Inte så personliga heller men mitt ansikte vill nog ingen se endå. Är röd om nosen och har papper i näsan för att jag blöder näsblod, gör alltid det är jag är förkyld.. Men jag hade lust att lägga ut min outfit idag. Kanske gör det lite oftare nu? Ingen ve.t. Pöss.

När jag drog upp persiennerna och såg ett vitt täcke över staden

Foto: Jag
Första skoldagen på året dårå.
Åh fy. Är förkyld som bara den så skoldagen var inte jätte rolig.. Men det var roligt att träffa människorna :)
Nu måste jag skriva på min svenska. Vi har plugg direkt när vi kommer tillbaka till skolan. Inlämning på torsdag och ett stort prov nästa vecka på många sidor.. Bara öppna boken. Men nu svenska. Pöss.

Den sista lediga dagen

Hinner egentligen inte blogga nu. Ska skriva en svenska uppsats. Den kommer bli jobbig. Det är nog därför jag inte orkar börja. Jag ska skriva den på datan, det är mycket skönare. Då är det bara att skriva. Men det är rätt lätt att bli distraherad när man gör det på datan också.. Jag måste börja skriva nu. Puss.

Fan vad nice att dom har ett bra liv

Jag ligger och läser alla storbloggares bloggar. Så som kenzas blogg. Hon är ju utomlands med hennes livs kärlek och går på stranden i massa nya kläder med ett stort snyggt leende på läpparna, helt osminkad. Jag skulle vilja vara i hennes skor bara för en dag.
'
Nu ligger jag i min säng och har lite ångest för att skolan börjar nu igen. Har min sista lediga dag imorgon. Då skulle man ju kunna tänka sig att jag ska njuta och så. Men jag tänkte gå upp tidigt och göra svenska uppsats... Men den svenska uppsatsen inkluderar film och film inkluderar cola och chips, hehe. Ikväll tänkte jag gå och lägga mig tidigare, läs: tidigare. Inte tidigt. Det kommer jag inte lyckas med. För övrigt mår jag ganska dåligt. Har mycket i huvet och har blivit smittad. Är förkyld. Jag hostar, jag snyter mig hela tiden, jag är täpp i näsan, halsen smärtar. Fuck. Nu ska jag se lite på Blades of glory på femman. Den är rolig :)

Go' fredag allesammans.

Ikväll blir det film. Har blivit sådär lite jobbigt förkyld över natten.
Är trött. Och har rinnsnuva (stavning?), nyser hela tiden och har ont i halsen. Kul. Det skulle vara likt mig att bli sjuk just när skolan börjar.. Så ikväll blir det mys/film/ta-det-lugnt-kväll. Ska nämligen upp tidigt imorgon också. Har ridning, åh har saknat hästen! Imorgon gäller det. Men nu är det dags för fredagmys. Pöss.

Gone with the wind


Foto jag
Hej fina underbara gudomliga läsare! Haha skoja vi tar om det där..: Hejsan alla fina läsare!
Idag, idag,idag. Sov jag till 11. Gjorde god frukost. Städade lite. Åkte in till stan. Bakade kladdkaka. Det har jag gjort idag. Nu har jag huvudvärk. Vete f*n varför. Är sjukt trött också. Jag tänkte sova nu. Men för att sova måste jag byta om till pjamas, tvätta av mig sminket, ha ansiktsvatten i ansiktet, smörja in mig på ryggen och bröstet, ha fuktgivande kräm i ansiktet och borsta tänderna. Vad skönt det skulle vara att bara behöva borsta tänderna. Men det går inte. Om jag somnar såhär jag jag 10 nya finnar i ansiktet när jag vaknar.. Oj hjälp vilket muntert inlägg. Jag känner mig inte så munter. Tänkte fixa mig nu. Pöss.

It's a shadow over my head

foto: Jag Modell: Lilla syster (claravem.blogg.se)
Natt blogg inatt igen.
Idag har jag åkt skridskor. Det var jag, Emma och Emma sen några till som går i samma klass eller skola som Emma. Det är alltid kul att träffa nya roliga människor. Haha jag sög verkligen på skridskor! Jag kunde knappt åka, fast jag ramlade bara 2 gånger. Är lite stolt. Heh. Sen på kvällen möttes upp och åt pizza. Sen gick vi hem till en tjej och hade kul :) Dagen och kvällen har varit väldigt rolig. Imorgon ska jag göra god frukost, städa mitt rum sen åka in till stan. Det ska nog också bli bra! Nu ska jag försöka sova. pöss.

Handsome

Leonardo dicaprio. Han är en cool snubbe, tycker jag. Snygg också för den delen ;)
Jag vet inte riktigt varför jag la ut dessa bilder men hade lust. Lite random sådär. Hehe.

The american way

Brunch. Vi små tjockisar.
foto: jag
Brunch at my house today. Yummi.
Idag känner jag mig hängig och trött i kroppen. Har lite ont i halsen efter allt skrikande på mario kart, hehe. Får damp på det spelet ibland. Nu ska jag chilla lite, vill bli lite pigg så jag kan åka in till stan sen. PÖSS

2012- hurtiga jag ibland

Hey! Jag lever! Tänkte säga det! Gott nytt år förresten! :D Igår var det ju partey! Haha. Jag var med Emma och sen några i Emmas klass. Det var roligt! Jag hoppas alla tittade på raketarna vid 12 slaget! Det är ju tradition. Så himla vackert. Idag har man ju då varit lite hurtig och tränat. På gym då. Bra start på året va? ;) Jag är liiiiite stolt över mig själv att jag orkade träna idag. Kom hem sent i natt. Nu ska jag iväg. PÖSS!