Valborg

Hejsan! Nu är jag klar med mitt rum.  Jag ska snart till jenny. Jag och 2 till ska till jennt och äta och tjocka i oss lite gottigheter. Sen fram mot kvällen, så blir det film twilight, filmen. Det blir en chill kväll men endå rolig, det känner jag på mej. Ja det är vad jag ska göra på valborg, men vad ska ni gör då?
Men nu måste jag bara fixa det sista, pussar. Och nu får alla ha en jätte bra valborg!

Bild; På min lillasyster, när vi var hos mormor i halland.

17:54





Här var några bilder som jag tycker bleb bra och fina! Vad tycker ni?
Update;
Just nu har jag på överdrivet hög musik (för att reta päronen lite, hehe) och städar mitt rum. Vad gör ni? om ni tittar in på min blogg kan ni väll skriva vad ni tycker om mina bilder, vill veta! Om det bara är jag som tycker att dom är fina eller om ni också gör det. Aja, ska fortsätta här nu, puss.

Horses





Några bilder från igår, när ebba red. Blev rätt nöjd med vissa, fast det är rätt dåligt ljus där så det var lite svårt att hitta rätt inställningar, men tillslut så!

Dagens outfit;


Tubkiol-JC,t-shirt-MQ,Strumpbyxor-H&M(?)

30/4-09

Bonjour!
Hur äre? Jag är bra, eller vad man säger. Idag i skolan, slutade vi 3. men kom hem vid 10 över 4 kanske. Jag och emma stannade kva i grottan och spelade biljard. Emma vann ena gången och jag andra.
Sen när jag kom hem så små bråkade jag med mina förälldrar och gjorde lite mellis, jag har ett behov att göra iårdning nåt att äta när jag kommer hem, jag blir skit hungrig efter skolan.. Jaja.Jag lägger ut dagensoutfit senare.

29/4-09

hejsan alla!
Sry för dålig update! Men jag blir så himla trätt efter skolan när jag kommer hem på onsdagar, vi går så länge.. Vi går från 5 i halv 9 till halv 4. Så när jag kommer hem gör jag bara nåt att äte sen går jag och lägger mej och tattar på tv oh typ halv såver i en timma, jag vet hur det låter, men sån är jag..
Idag iskolan hände inget särskilt, nu ska jag till stallet med ebba, tänkte ta lite foton också. Ni kanske får se nån när jag kommer hem, om jag hinner, men ska gå puss hej!

Bild; från igår, dom dära rosa blommorna är så fina/bra att fota! tycker inte ni det? xd.

God natt!


Nu säger ja god natt till bloggen! Om jag ska kunna konsentrera mej ordentligt så måste jag stänga av datan, annars fastnar jag vid den ;). Men vi hörs ju imorgon..Miss me!

22.08


Bild; tagen idag, tycker att den är lite cool, på sitt sätt. Ser lite ensamt ut, typ..
Udate;
Nu har jag typ precis satt mej och börja plugga efter att ha tagin en uppfriskande dusch. Jag hatar ordklasser! Jag suger på det! Men det svåraste att förstå sig på är npg verb, jag fattar nada av det typ. Adjektiv är nog enklast sen substantivet, men verb och jag är inte sams. Men aja måste försöka fatta lite verb här, så fortsätt att ha en bra kväll alla ni andra!

Dagens outfit

Hejsan! Vad gör ni? Jag har lust att säga att jag inte gör nåt, men nu äre så att jag måste plugga som en galning! 1 test, 1 läxförhör och 1 prov, till imorgon, och en läxa till på torsdag, tiden finns inte! Dessutom måste jag duscha, jag har ju haft träning och har precis ätit. Ena veckan kan allt vara lugnt i skolan, alltså inga läxor och inga prov eller nåt sånt, men andra veckan kan man få ångest bara för att man inte hinner mad alla läxor, plus fritiden, som fotboll ridning m.m. Så äre den här veckan, asså det är verkligen som emma säger, tiden finns inte till! Och igentligen hinner jag inte blogga nu, men jag behöver skriva av mej all stress och så..
Jaja här kommer dagens outfit;

Bild;Sry för att den blev lite suddig..
Klänning-gina tricot, strump byxor-H&M(?). Det var min outfit,fast jag hade en svart tröja över också.

28/4-09

Hejsan,  hur har eran dag varit?  Min har väll varit okej, bara det vanliga. Tisdag är våran tidiga dag. Jag och emma var iväg och fotade i en halv timma innan, emma hade sett en park tidigare, och där fanns det sånna dära fina rosa blommor som växer på träd.
Nu idag; Så äre pluggtime för mej och emma, iallafall mej, ligger efter i matten har läxa i engelska till imorgon och har test imorgon i matten har också prov i svenska till imorgon och sist franskaläxa tills på torsdag.Är hemma hos emma nu. Sen ikväll halv 7(kvart övet 6 ska vi träffas) så äre träning så måste cykla vid 6.

27/4-09

Hejsan. Sry för dålig uppdatering, men efter skolan så gick jag bara hem och tog en macka sen åkte jag till min kompis häst. Sen efter, eller jag kom väll hem vid halv 8 kvart i 8, sen så skulle jag gå upp till emma, hon hade några kläder som jag kunde få. En klänning och en vesk och ucla tröja och lite sånt, Och klännigen tänkte jag ha imorgon, tack så mycket emma! det är jätte fint:).Ja, men vad har ni gjort idag då?


Bilder; Visste inte vad jag skulle lägga ut, så det blev dom hära ;)

God natt!

Rubriken lyder, god natt. Nu ska jag se på van veetren.

19.33

Hejsan, hur mår ni? Jag mår inte så bra, det blev ingen liten tv kväll som jag sa, jag pallade inte titta på tv. Jag har lust att komma bort. Som typ bara cykla iväg, från allt. Bara cykla rakt fram och aldrig sluta, bara cykla,cykla och cykla. Har ni känt så förut? Jag har gjort det nån gång innan. Det kanske hjälper att cykla?
 Aja ska typ cykla ner och köpa läsk,pussar!

Stan

Hejsan!
Det blev att jag och emma åkte till stan. Det var trevligt, hittade tyvär inget som jag skulle köpa, jag var nära på att köpa en lite väska och ett par örhängen, men det var i den första affären jag och emma gick in i så vi bestämmde oss för att gå lite och komma tillbaka senare, men det glömde vi x). Jag tror att jag och emma gjorde rätt med att åka hem när vi gjorde det, för det ser ut att bli regn. Eller det blåser med möska moln. Men emma fick skavsår också..
Update; Ja nu är jag som sagt hemma, och sitter vid datan med ett glas fanta. Ska nog ta lite glass också blev så himla sugen ;). Ikväll äre ingen träning, så nu ikväll blir det tv kväll. Först äre oth(one tree hill) och se äre gg (gossip girl) Och efter det wp(wipe out) och så får vi se om jag pallar se på van veteren..


Nu börjar oth, puss.

Bubblor




Bild; Det är några bilder från igår.
Jag tycker att bilderna blev rätt coola faktiskt, Vad tycker ni?

Morning?

Hej, sen morgon idag, men det blev rätt sent igår med. Det är varmt och skönt ute idag, så då undrar man ju vad man ska göra. Jag har ingen träning eller nåt sånt idag, så jag har inga vidare planer, men nått kul blir det säkert.
Vet ni? alldeles nyss när jag gick ut och skulle fota lite, så precis när jag skulle ta kortet hör jag någon skrika ``hej emma ahlin´´ Och jag blir lite såhära, va ropade nån? Så jag kollade dit åt det hållet jag hörde det, men ingen var där, sen så kollad jag åt andra sidan och rakt fram, och ingen var där! Lite läskigt faktiskt.. Men jag kanske bra hörde i syne.

Det var precis när jag skulle ta det här kortet som jag hörde..

22.18

hejsan!
Vad gör ni då? Jag och felicia sitter och pratar och värmer oss lite. Vi gick till grottan, men det var några eller 2 st SKIIIT jobbiga killar där, ena hade ett mc donalds M som ögonbryn, eller asså dom hade växt ihop.. Så då gick vi därifrån. Det är rätt kallt ute.. Men ska vara lite social nu, puss!

Bild; tagen i vintras på landet..

18.23

Hejsan allihopa! Vad håller ni på med då? Ja nu har lite gäster kommit. Eller 2 av 5, hehe. Men ridninge idag gick bra och vi red ute, det är ju så fint väder!

Ikväll; Kommer jag bara vara hemma eftersom vi har gäster.
Men nu måste jag gå och vara lite social,  pussar!

Bild; På himlen, fotat i lunda. Tror att jag satt högst uppe på ett fotbolls mål, xd.

11:22

Nu ärer match på g och jag är redo!

Önska oss lycka till! :)

God morgon!

Visst är det härligt när det är så här strålande väder? Jag blir så glad!.Jag är rätt pigg också, men det är bara för jag gick upp rätt tidigt imorse. Eller typ 9 ungefär. Men clara och hennes kompis väkte mej -.- . Men dom bakade skones (eller hur det stavas) till frukost, gott!.
Idag; Det är ju match idag som jag ska gå på, sen så en timma efter ungefär måste jag åka till stallet och sen efter så får vi gäster. Jag vet inte om jag hinner blogga så mycket men jag kommer att ta bilder som ni kommer få se senare :).
Tog lite bilder på blommor, vad tycks?


Bilder; Dom blev inte riktigt som jag tänkt mej, men jag får öva lite så blir det väll bättre antar jag..

Ute, fotboll, grottan

Hejsan kära läsare! Varm kväll ikväll, intesant? Jag och några till gick ut ikväll, eller vi tänkte gå till kulan och spela fotboll, men det var typ 20 pers där så vi tänkte gå till skolagården och spela där ist, men där var det ett läskigt gäng, så vi visste inte vad vi skulle göra, men sen kom vi på att grottan hade ju öppet så vi kollade in dära lite, sen så kom en kille som jobba där fram till oss och fråga massa saker som typ äre första gången ni är här och går ni i den här skolan och massa sånt, sen så bjöd han oss på en choklad delux, skiit god! Det är såhär typ oboy md grädde och marsmellows ( vet inte hur man stavar!). Trevligt trevlig. 
Sen så vid halv elva var alla tvungna och gå hem, eller iaf jag emma och linnea. Och jenny pallade inte vara kvar själv, men det förstår jag.

Imorgon
äre ju match på gång igen, mot täby. Dom är bra, dom vann aroscupen förra sommaren.. Men vi får se hur det går. Matchen slutar vid 2 ungefär, då äre bara hem och få i mej lite mat sen oka till stallet typ, och efter det har jag gäster. Så det blir en rätt full speckad dag.

Men ska väll säga god natt till bloggen nu, kommer nog inte gå och lägga mej, men pallar inte att datan ska vara på och låta.. Så god natt på er alla!

Bild; Tagen på landet. Tycker den ä cool med isen ocg det. Ännu en gån(xD) Vad tycker ni? Vill höra eran åsikt!

Freestreet

 
Jag är fortafrande medlem på freestreet.se, men skulle behöva lite mer poäng. För vill inte alla ha gratis kläder? Det är bara att klicka på min länk för att bli medlem. Det är jätte enkelt och HELT gratis! Så bli medlem skaffa poäng, få gratis present kort och köp kläder, via min länk hjälper du även mej. Tack i för hand!

Fire




Bilder; Tagen på landet, tycker bilderna är coola.
Vad tycker ni om bilderna, skulle vilja ha eran åsikt.

The sun is shining

Hejsan,
Min dag har väll vrit bra. Sry för dålig uppdaterning, men har varit tvungen att städa mitt rum.  Och det gick inte särkilt bra, jag är inte på städ humör!. Lite eftersom det är så himla bra väder!. Jag och emma cyklade ner till lidl innan också.

Bild; Mitt öga, emma tog bilden. det blir ingen dagens outfit, för ingen bild blev bra hehe..
Hör av mej senare, men ska och heja av emma nu, puss.

Nu äre dags för medium!


Rubriken lyder, ikväll äre medium. Och det börjar nu på 4:ran. Så måste gå. Tror inte att jag kommer blogga mer idag/ikväll. Men vi hörs imorgon, puss på er och god natt!

Heting där!


Äre bara jag eller är han snygg?!

Update;
Det blir en kort uppdaterning, jag ska snart äta. Är så j*vla hungrig! Fast det blir jag ju alltid efter träninger, hehe. Men härs senare, pöss!

Hejsan!

Nu är jag hemma från träningen och har duschat, rätt trött och så.. Jag skrapade upp armbågen, händerna och ena knät på träningen så det gjorde lite ont att discha, men det är inte så farligt. Emma flygare fich värre, stackaren!. Jag håller på att köta ett jätte tråkigt spel som har med matte att göra, jätte enkelt och tråkigt, men man blir beroende av det, hehe.
Imorgon:
Är det ju skola som vanligt, och sen måste jag hem och städa mitt rum, eller ta upp lla kläder som jag slängt omkring mej, sen så har jag inget planerat, men jag hittar säkert på nåt kul.
Dagens outfit;

Jeans leggings-gina tricot, lång t-shirt-?, oc linnet under- H&M

23/4-09

Hejsan. sorry för sålig update! Men jag pallade inte skriva nåt igår, och så hade jag och min familj ett litet deprimerande samtal igår.. Men nu ä jag till baka!.I dag i skolan så var det några ryssar på studie besök, eller dom ska typ vara här hela vecka, men iallafall, dom var skit läskiga.. Eller när jag och några kompisar datt och åt och don satt ett bord bort, och dom typ stirrade hela tiden!.. Men visst har det varit härligt idag! När jag kom hem var det minst 20 grader  i solen:).  Vilken bra dag att ha träning på. Kvart i 5 börjar det. Så jag måste väll fixa nåt att äta poch sen byta om. Dagens outfit kommer senare, så då hörs vi. Puss.



Bilder; tagna av mej, på landet. Vad tycker ni? Skriv gärna en komentar och skrib vad ni tycker om bilderna.

22:19

Är hemma nu sen typ några timmar, men har inte haft tid att blogga för jag skulle äta duscha och titta på andra avenyn. Och såklart så blev det en sen kväll.. Jag vill hinna gå och lägga mej tidigare så jag kan få sova ordentligt! Jag är så trött på mårnarna.. Så måste väll stämga av datan nu innan jag fastnar vid den. God natt och sov gott.
Hinner inte lägga upp en bild. pappa väntar..

Dagen på skansen

Hejsan!
Nu är jag hemma från skansen med klassen. Det var rätt kul faktiskt. Eller det var roligt att se alla djur och så, vissa var söta vissa var fula och andra var både och. Vi såg bl.a. babianer, sälar,apor och massor av fiskar. Jag tog med mej den lilla kameran så ni kan få se lite bilder.

När vi skulle gå och äta så var det massa fåglar och massa sånt där, och så kastade niki ut en bull bit på marken, och sen efter det började typ alla fåglar bli galna! om typ dök ner jätte nära oss och flög precis ovanför våra huvuden, så vi blev skit rädda!. Sen så sa niki att det fanns en karamell affär med jätte goda karameller i. Så vi gick typ igenom heela skansen och fråga massa vart det låg. Och vi gick igenom en buske för att komma till en liten gammal dags stan i skansen, så gick vi in i nån affär som hette konsum, och hon som jobbade där sa att den hade stängt eller nåt, så då köpte niki ett paket karameller som hon (trodde) smakade hallon, hon sa att hon var typ säker, fast jag sa att hon inte skulle köpa dom så gjorde hon det, och gissa vad dom smaka? LAKRIS! Och sen så råkade jag stå och känna den vidriga lukten av fågel bajs, bara för vi skulle stå på nåt staket..
Men iallafall, här kommer lite bilder:















Bilder: Det här var en del bilder, men jag tog inte med på alla djur som jag tog på det skulle bli för många då ;).

Snart;
Så kommer emma, vi ska göra mat plugga på engelskan och sen gå på träning, fast det är rätt lång tid till träningen börjar, Den förjar halv 7. Men måste gå och börja med nåt att äta. hörs nog senare. puss.

21.45

Jag har precis sett 90210 och ett program som gick efter. Är jätte trött! Gick och la mej jätte sent igår också, så tänkte ta en lite tidigare kväll i kväll. Så säger god natt till bloggen nu. Jag har rätt mycket att fixa imorgon också, jag ska ju till skansen.. Sov gott så hörs vi imorgon:)

Måndag, 20 april-09

Hejsan!
Vad har ni gjort idag då? Jag har haft fullt upp. Först så var jag ju i skolan och sen skulle jag till jennifers häst, och efter det var det bara ner till spånga för att köpa mat till imorgon, jag och min klass ska till skansen. Sen så när jag kom hem så har jag lovat att hjälpa mamma med min lilla systers rum. För det så för jävl*t ut!. Och det är var jag är nu. Och mamma hittade våran lilla nikon kamera i claras rum också, som alla trodde var mitt fel att den var borta. Men jag ska väll äta snart börjar att bli vällgigt hungrig..


Bild/bilder: Jag har fastnat lite för färgat glas ´, tycker det är ganska fint när man ser att solen skiner på dom och man ser lite glans. Vad tycker ni?

Is kallt!

Nu är jag hemma, och som ni nog sett så var det iskallt  att vara bollflicka. är fortfarande frusen! Det kom inte så många bollar heller dom tog dom mesta själva.Och eftersom det är söndag iadg så betyder det att det är skola imorgon...
Ikäll går det en bar film på tv, den heter ... och så kompolly. Tror att jag har sett den nån gång innan.
Det blir nog inge mer blogg ikväll, så god natt på er alla!

Söndag eftermiddag.

Hej! Nu ska jag snart åka och möta linnea och maria, vi ska ju vara bollflickor. Så nu är jag redo för det. Jag har precis bytt om från mjukis byxor och mjukis tröja, till jeans och spånga tröja.

Bild: Flagga,Ftagen i fredags.

knäckebröddansen-haha fan vad kul!


Jag satt och såg på talang på reprisen och så kom dom här in och dansa, hahha! xD

Bollkalle

Hejsan! Jag känner att det blivit mycket fotboll i helgen. Men nu när serien har börjat så blir det lite så. Jag ska snart, eller snart och snart, om en timma ungefär. Så ska jag cykla iväg och vara bollkalle till damlagets första St:eriks match. Det ska vara jag och 6 andra från laget. Jag ska möta linnea på skolgården, palla inte cykla själv;).
Vad gör ni då? eller vad ska ni göra? Jag har rätt tråkigt just nu. Så jag tänkte bjuda på en liten bild på mej och min katt, majsen;

Fotbolls bilder








Bild/bilder: Om nu undrar varför inte hela min 2:a syns så är det bara för att den håller på att åka av, men vi ska fixa det.

Riktigt bra!

Hemma igen nu, matchen gick bra! Vi vann med 1-0. Målet gjordes av Sara Klinga. Själv spelade jag som back. Nu tänkte jag bara chilla lite. Är rätt trött. Det var tidig morgon idag.
Senare idag ska jag vara bollflicka eller vad man säger, till spånga dam´s första St:eriks match.
Bilder från matchen kommer senare..

Bild: Fågel,tagen i lunda.

Match!

Hej, idag ska jag ha match också. Det är mot skå 2. Jag har rätt bråttom så det blir ett snabbt inlägg. Hör av mej mera senare, för ska byta om nu. Och önska mej lycka till, hejdå!

God natt!

Hejsan. Vad har ni gjort ikväll då? Jag har firat min mamma som har fyllt år, trevligt. Men det blir en rätt tidig kväll, för jag har en tidig match imorgon. Och man vill ju vara frisk pigg och bra! På matchen idag blev det 1-1. Är välldigt nöjd! Vi spelade jätte bra. Vi gjorde första målet, och dom sköt in en rätt hård och hög boll på frispark, men det var väll lite tur. Det var våran svåra serie som vi spelade i dag, imorgon är det den lättare serien. För man blir inndelad i olika serier.
Men nog om fotboll. Nu snart ska jag gå och lägga mej, mamma, emil och clara ska gå med farmor till bussen nu. Så jag pasar på och göra mej iårding. Så natti natti, på er alla. Hoppas ni har haft en bra kväll.
Bild: Tycker den är lite cool, den ser liksom lite tecknad ut..

Ska åka nu


Nu bär det av mot våran första ST:eriks match. önska oss lycka till!

17 april 09








Det var lite bilder från igår.
Update:
Nu ska jag göra iårdning lite lunch och sen klä på mej lite bättre kläder(går fortfarande runt i morgonrock och mjukisbyxor, hehe). Och sen om typ2 och en halv timma är det match. I djursholm. Där vi ska möta stocksund tror jag att det var. Så det blir ingen ridning för mej idag. Ska gå puss hej!

Andra färger



Jag testar lite med bilderna, och tyckte att det här var ganska coolt, vad tycker ni?

Äntligen! Internet funkar :D

Hejsan !
Jag är så himla glad att mitt internet funkar! Det gjorde det inte igår kväll eller imorse! Min kväll var bra igår. Jag emma, linnea, paulin och hanna var ute igår. Jag och emma skulle igentligen upp till lunda och göra en sak åt mamma, men vi pallade inte så vi gick till gläntan istället. Och dår träffade vu paulina och linnea som skulle gå och möta hanna. Och sen gick vi runt lite i spånga/lunda och sist så kom vi till vinsta skolan. Och där skulle linnea hem, hennes pappa kom och hämtade henne. Och sen gick jag hanna och emma också hem.

Jag har inte hunnit fixa bilderna än. Så här kommer en bild som linnea tog igår.

Jag var då inte värdens finaste, men men..
 Nu ska jag fixa bilder, lägger ut några senare.

Fredag, 17 april

Hejsan !
Vad gör ni alla för nåt? Jag sitter hos emma. Vi har varit ute och fotat lite. Bilderna blev ganske bra faktiskt. Jag ville ha lite glans i dom. Men vi får se hur det blir. Vet ni vad? Idag när vi hade träslöjd tror jag att det var, så sa några att dom och nåra till skulle gå till kulan för paulina hade sagt åt alla att gå dit och spela fotboll efter skolan. Och hon sa så till mej och emma också. Så vi bestämmde oss att gå dit. Men när vi kom dit så var INGEN DÄR!?! Förutom 2 killar. Och jag fick såå damp på paulina (fast hon var inte där, hehe) För det är så jäkl likt henne att göra så också.. Fast jag vet inte om det var meningen men ingen kom iallafall. Men men, nu ska ni få se dagens outfit:

T-shirt,linne, skärp, stumpbyxor, skor.

NO

Hejsan alla!
Det blir ett snabbt och kort inlägg.Nu sitter jag i vårt klassrum, vi ska ha NO. Fast våran lärare försvan, så jag bloggar lite vid den bärbara datan jag fick ;). Jag skulle behöva lobba lite om min grupps arbete men jag vet inte vad jossefine har gjort och inte, och hon är typ sjuk eller så är hon rätt försenad. Ojsan nu kom min lärare måste sluta.

Dagens outfit


Bild: min outfit, 16 april.

Update:
Jag kom nästan precis hem och fick nyss reda på att jag måste åka till träningen om 20 min så hinner inte skriva mer, puss.

Rent hus

Nu ligger jag och ser på rent hus, FY FAN VAD ÄCKLIGT! Det är en kille som ligger på kryp i sängen och ställer in odiskad disk i skåpen och andänder det igen, gud vad äckligt! Tycker inte ni det? Och hans toalett at helt brun och röd! han hade typ målat i toaletten.  och hans badkar så fanns det massa hår och fryp ich damm, och han har typ astma också. FY FAN! Jag har aldrig sett når värre...

Hemma, är sjuk.

Hejsan, sry för dålig updeta men jag är sjuk och har knapast orkat lämna soffan fören på efter middagen. Så jag har väll bara chillat idag. Nu ligger jag i soffan och har lånat min brorsas data medans han är på match. Clara min lillasyster är typ min lilla tjänare nu också, haha nej men hon kommer med dom saker jag vill, som datan till exempel. Vad har ni gjort idag då?
Har inga bilder på den här datan så ni får nöja er med det hära sålänge.
Ska gå nu, puss.

Massor att göra

Hejsan, hur äre med er då? Med mej äre väll sådär.. Är rätt hes och förkyld och så. Det gick inte så bra på träningen idag. Eller asså det rulla väll på som vanligt, men det finns några som inte satsar ilaget och några som satsar. Och när det är så så blir det lixom inge bra i laget, ingen bra stämning och sånt. Ochså är det få som säger att dom kan vara med på saker och sånt. Och det gör mej lite arg och besviken. För dom som inte satsar går det ut på hela laget och inte bara dom. Så hela laget får sota för att kasnek nån eller någrainte pallar spela. Och vi hade ett möte innan där vi kom fram till massa saker som inte ens har hänt än. Oh det är det som gör mej lite arg ch besviken.
Men imorgon blir deet inge mycke blogg, för jag slutar halv 4 och och ska träffas för en match en kvart efter. Så skulle gissa på att jag kommer hem mellan 6 och 7 ( på kvällen). Och jag har massor att göra så måste säga god natt nu, hoppas ni har haft och kommer att ha en bra kväll.

Bild: stranden i hallan, skummeslöv.

Billys pizza

Hejsan, fortfarande hos linnea. Fats hon skulle gå och hämta en liten tjej som hon skulle vara barn vakt till. Så vi värmer en billys pizza så länge. Jenny var först s jag skriver lite medans. Men jag kom på att dom kommer säkert göra nått med den så jag måste gå. puss hej.
Billys pizza

Skit kass film!

Hej!
Nu är jag hos linnea. Med Jenny,Emma, Elin och jag å linnea dårå. Vi ser på en jätte tråkig film, jenny och linnea hyrde den, dom trodde typ att det var en komedi. Fast den är helt konstig. Jag kan inte nes förklara den.
Dey bli nog inge mycke blogg idag. Vi ska vara här tills träningen. Och den börjar halv 7 till 8.

Lavar OCH svampar ?!

Hejsan allihopa!
jag sitter i biblioteket med josefine. Vi håller på med ett arbete in NO. Om lavar. Det går inte så bra, för vi är pers, ena är sjuk och den andra typ gick härifrån... Vet inte varför.. Så nu måste jag och josefin göra svampar också. Fast vi har fullt upp med att gära våra städord till lavar. Asså damp jag får!. Så nu är det bara jag och josefine kvar. 
Aja nu måste jag fortsätta, puss.
 
så ser lavar ut..

Sitter hos emma

Sitter här hos emma. Vi håller på och välja kläder till imorgon. Asså till henne. Jag vet inte vad jag ska ha imorgon, har nån någon idé?´Haha , ni vet inte vad jag har precis, men säg nåt endå, så får vi se vad det blir;). Jag tänkte kanske ha en frågestund här på bloggen, men jag vet inte.. Vad tycker ni?. För jag tänkte antingen ha en till gissa motivet tävling till eller en frågestund, skriv en kommentar och säg om ni tycker att jag ska ha frågestund eller gissa motivet.
Aja nu ska jag hjäpla emma lite, pussar!

Magnum mandel

Hejsan.
Jag och Emma har precis sett på tv. Innan iadg så var vi och köptr glass. Jag köpte en magnum madel, skit god :).

Jag har inga mer planer för dagen, men kommer nog vara mer med emma. Vi kanske går ut och spelar lite fotboo. Fats hon vill inte, men jag kan tjata lite på henne;). Ha det kul.

Hehe glömde

Jag har ju helt glömt bort att vända på kalendern. Och från Jude Law till den uber snygga och söta Zac Efron.

Birds






Det var lite fågel bilder. Jag älskar att ta kort på dom fast det är rätt svårt, eftersom jag inte har nåt annat än det orginalobjektivet. Men dom här blev rätt bra ;)

God morgon på er!

Har ni vaknat än? Det är jag. Gissa vad jag vaknade av, jag har blivit typ skit förkyld. Så jag vaknade av att jag var jätte torr i munnen och kunde inte andas med näsan(för att jag var täpp). Men nu äre bättre.
Jag har en ny gissa motivet grej på gång. Så håll utkik om ni vill vara med.

Bidl: halland, på stranden

Mine, yours and ours


Haha, skit kul film faktiskt!
Handlar om 2 familjer, ena har bara en mamma och andra bara en pappa. Och mamman har 10 barn, 4 som hon fött själv och 6 som hon adopterat. Pappan har 8 barn, alla är hans. Hennes man dog, hans fru dog. Och så är dom gamla vänner från highschool. Och sen en dag så träffar dom varandra på en resturang pch sen på en kryssning,han friar, hon säger ja. Och barnen trivs inta alls med varandra. det blir bara bråk.
En jätte kul film, och jag rekomenderar den, såklart!. Den går på TV nu på 5:an. Men halva har typ gått. Det är paus nu.
Ska gå och poppa popcorn, puss.

I´m home and back!

Hejsan! :D
Äntligen hemma efter ungefar 12 timmars bilresa( 6 timmar till halland och 6 timmar hem till lilla spånga). Det har varit väldigt skönt och så att åka till halland. Det har varit kul och mysigt och allt. Man kommer bort från allt ett tag. Men det är ju alltid skönt att komma hemi igen.
Vad äre man brukar säga? borta bra men hemma bäst. Jag har precis pratat loite med ebba och packat upp mina saker.
Men nu är jag klar och har inget att göra. Eller jo jag måste fixa alla bilder.

Bild: tagen i lunda i början av april.

Hos morförälldrarna

hejsan ! :)
Nu var det länge sen. Glad påsk förresten :). Har ni letat efter påskägg än då? det har jag. Fast dom låg under min kudde. Jag har ätit vårens första GB glass nu. Vädret är strålande här! Jag och min lillasyrra har spelat lite minigolf också. Jag vann såklart :). Vi sover i hus vagnen nu, det är jätte mysigt. Jag sover i en över säng. Det är lite trångt men det är mysigt. Jag, min pappa, min lilla syster och min bror har spelat mycket fotboll också. Man måste ju hålla igång ;). Jag har fått jätte fina bilder förresten. på havet och på den fina naturen som är här. Jag är ju i halland. Hur har ni det? Har ni åkt nån stans över lovet? Eller har ni inte lov än? .
Jag har sätt att min statistik har minskat. Hoppas att ni vet att jag kommer med friska tag igen efter lovet. För vill inte att alla ska försvinna bara för att jag var borta i 5 dagar. Men men. Nu måste jag gå och hjälpa till lite här.  Puss och kram, så hörs vi snart!
GLAD PÅSK! :D

Är i Halland


Hejsan Allihopa!
Hur har ni det? Jag har det bra! Jag, min syster, mamma, mormor, morfar och pappa sitter och små solar på altanen. Vädret är jätte bra! Jag har fått några jätte bra bilder på kameran. Men kan ju inte lägga in dom på bloggen nu. Emma skriver det här inlägget förresten. Tack Emma! Ha en bra kväll. Puss och kram.  / Emma

Spana in Emmas blogg, http://sommarfreak.blogg.se
Den är bäääääääst! :)  hihihihiih  /  Emma [sommarfreak]

Glad påsk!

Hejsan !
Nu är klockan 05:40. Jag måste skynda mej nu, vi ska försöka komma iväg när klockan är 6.00 . Så måste äta och så. Men jag är skit trött! Jag kunde inte såva igår heller. Jag kommer nog inte kunna blogga sp mycket hos mormor. Men på nåt sätt ska det bli inlägg. Nu är mitt rostbröd klart. Så jag måste gå. Men nu får alla ha det bra!Glad påsk! :-)

Bild: Jag hemma hos emma, emma tog bilden. Tagen för några månader sen.

Vinnarna

Och vinnarna till min tävling är:
 
Loux.blogg.se

halldin.blogg.se
Min profilbild 
eemmahw.blogg.se

sommarfreak.blogg.se
 
Amandiss.blogg.se
Min profilbild 
stugans.blogg.se

Och här var då vinnarna. Grattis på er! Ni gissade riktigt bra. Och det gjrode ni andra också såklart!
Ska gå nu. puss!

63 besökare..

..nytt rekord! För mej är det mycket. det senaste rekordet låg på 42. :) Igår fick jag 63 besäöakre! :D
update;
Jag har precis kommit hem från träningen. Och ska äta. Så ni får vänte lite till för att veta resultatet.
För vi ska äta pissa, mumms!

Ont i huvet.

Hejsan!
Nu är tävlingen``gissa motivet´´ slut. Jag kommer lägga ut vinnaren/vinnarna senare. Kan inte nu jag har jätte ont i huvet.
Men alla andra får ha en fortsatt trevlig dag! puss.

Bild: lillasyster

Packning nästan fullbodad


Bild:Jag rubriken lyder. Det är snart klart:D.
Nu väntar jag på att emma ska svara på msn.

090407

God morogn allihopa!
I morse vaknade jag av att jag trodde att det var skola, och att jag hade glömt ställa väckar klockan så jag flög(nästan) upp ur sängen och kollade på klockan. sen kom jag på att det var LOV! :D
Solen skiner ser jag. Jag och emma ska kanske åka nånstans idag, vet inte vart bara ,xd. Men vi får väll se ;). Jag måste packa det sista också. Idag när jag loggade in på bloggen så hade jag fått 13 nya kammentarer i min tävling! Och det är bra tycker jag. Men några av dom kommenterade/gissade på fel inlägg. Det står `` Gissa motivet´´ som över skrift på inlägget. Så för att gissa skrolla ner 2 inlägg.
Men nu snart kan man höra min mage kurra, så jag ska gå och göra frukst.

Bild: Min andra katt sessan, ute i solskenet.

God natt

Godnatt alla!
Jag är jätte trött! Men jag msåte endå fortsätta packa och det går inte så bra om jag fastnar vid datan hela tiden, så nu säger jag god natt för den här gången.


Min tävling ``Gissa motivet´´ är i full gång så gissa gissa gissa nu! Det är bara att skrolla ner ett inlägg, så har du det där. Man vinner äran och en länkning här på min blogg! Så tveka inte gissa!:D

Gissa motivet

Jag tänkte göra en lite tävling här på bloggen. Den heter ``gissa motivet´´. Och då kmmer jag lägga upp en bild och då ska ni gissa vad det är för nåt, genom att skriva en komentar. Man vinner äran och en länkning från min blogg:)
Här kommer bilden:

Någon som kan gissa vad det är?
Ni har tid på er, till imorgon kl halv 4(7 april 09). Så gissa på bara!

Klippt mej


Bild: Jag.Hehe,inte mitt finaste jag precis..Blixten gör så att jag ser välldigt blek ut.

Hejsan! :) jag har precis kommit hem. Jag var och klippte mej innan. Jag klippte lug som ni kanske ser och toppade lite också. Toppade det uppklippta. Syns inte så bra på bilden. Men jag blev väldigt nöjd, när jag kommit tillbaka från mormor så ska jag kanske slinga det. I lite ljusare färg, till sommaren.

Har knappt börjat paka så måste göra det, hörs senare.

Och så lite mer hästar


(hund)




Här var lite till bilder. Fast det var bara en bild på fanta här, det var hon med träns.
Update;
Jag kom precis ner från vinden. Vi hade låtit lukan och stegen vara nere sen jag hämtade resväskorna. Och sen när pappa ska ta upp skriskorna och de. Så (tror) ser pappa en rotta på vinden, en jätte stor. Men sen när han riktar lampan mot den så är det våran dumma katt, majsen.Då hade han klättrat(på nåt sätt?)upp för stgen och så går han omkring där. Och vi har inte golv på hela vinden bara på en del. Och han går runt där vi bara har issolering(vet inte hur det stavas) där vi inte kan gå. Och luktar. Så jag fick gå upp dit och ropa och prassla med saker. Men det blev ännu mera problem när vi skulle få ner honom. För han blev skiiit rädd! Så när jag skulle ge honom till pappa som stog lite längre ner på stegen, så börja han röra sig skit mycket och så, så det slutade med att jg fick ta honom i famnen och klättra ner med en hand. Min katt är så dum ibland!
Men nu MÅSTE jag packa, hörs.

Lite häst bilder






Den här sista bjuder jag på;)

Rädd för kossor


Här ha man skrapat ihop lite nytt och fint igen. 3 st söta trosor med betty boop på(eller hur det stavas) . En tub kiol, den jag pratade om igår. Och ett linne med nåt mönster på från JC. Jag gillade inte deras kläder förut men nu har dom blivit finare, och rätt billiga.. Tycker jag iaf. + en BH som jag har på mej, xd.
Dagen;
Jag och emma var ju hos våran kompis häst idag. Det var kul och jag red. Emma gick efter och tog massa fina kort. Hon tog kort på några kor som stog i en hage, och fanta blev skit rädd för dom. Fast jag var typ 30 meter ifrån. Så jag red bort lite, sen när jag kom tillbaka så kom emma och ba: jag har fått skit bra bilder!. Och då började en tjock hårig kossa komma emot oss, och fanta fick typ spel! Men hon lugnade sig när vi hade kommit bort. Sen så gick allt bra.
Update;
Visst är det bra väder!? Aja nu ska jag typ börja packa lite smått. För jag hinner inte göra det imorgon. För då ska jag och emma till stan. Hörs senare. puss.

Gost?

God morgon! Strålande morgon, entesant? Jag och emma ska gitta till hästen snart. Jag ska bara äta och klä på mej.
Senare idag ska jag börja packa lite smått, och göra det iårdning eftersom jag har städat min garderob, så nu är den fin. Mitt JÄTTE stökiga rum försvann också efter att ha tatt bort alla kläder, wohow! Så nu har jag en fin garderob och ett fint rum, det känns skönt. Då hittar man saker iallafall.
Men ska gör frukost nu, puss på er.

Baka coklakaka





Jag och clara hade lust att göra nåt gott lite snabbt. Så vi smälte choklad och tog fram små former och tog i lite special K. För vi hade sett att man kunde göra så på nåt pyssel program.
Men ska gå och lägga mej nu, sov gott.

Nya

Hejsan!
Innan idag var ju jag och mamma och shoppade , och då köpte jag de här:

Nica, va?
Jag önskar att jag kunde säga att jag hittade den kiol jag ville ha och att jag köpte den. men jag hittade en inte, eller jo fast i typ 3 storlekar större. Men jag hittade en svart tubkiol på JC. Som mamma ska åka och hämta istan imorgon. Vi kunde inte ta den idag fär dom hade den inte där. Vi var i stinsen, vällingby och kista. Och ingen hade det jag sökte. förutom skorna dårå. Som är köpta i vällingy på din sko. Men ska göra en köttbullsmacka nu. Puss hej.

Städat hela garderoben

Att gå från att ha slängt alla kläder på golvet och en tom garderob:


Till det här, det tar tid..

En full garderob, och ett tomt golv. Höll på sen typ havl 4(-träningen i en och en halv timma och middag) till 11 på kvällen.
Så nu är jag nästan helt slut.

shopping med mamma

Hejsan ! :)
Nu ska det bli shopping med mamma och lillsyrran Vi ska åka till stinsent. Min kiol måste finnas där! Men i annars så får vi åka till v-by. Men måste gå nu puss hej.

Bild: Jag, från lunda. (det är inte vad jag har på mej nu,hehe.)

23:02

Hejsan.
Vad gör ni? Jag är hemma.Tidigare idag så var jag och shoppade lite med ebba,båda vi hade grejer vi skulle köpa.Men jag hittade inte den kiolen jag ville ha. Men ebba tipsade om en jätte fin tröja som jag köpte.

Den är köpt på ginatricot. Det blir nog en tripp till vällingby imorgon för att köpa kiolen. Är nästan säker på att den finns där.
Men nu ska jag ta ett glas cola. hej då.

Flower power





Visst är det härligt? Det är varmt blommorna blommar och solen skiner! Jag älskar det här vädret.
 
Ska iväg och rida nu, hör väll av mej senare. Puss.

04/4-09

Morrn!
Vad har ni haft för er nu på morgonen? Själv vaknade jag av att emma satt och skrev på datan. Vi har precis ätit.
Vi gick och la oss vid 2 igår ocg gick upp vid 11. Snart så är det träning, för emmas del iallafall. Jag har fortfarande lite ont i foten sen det där med träningen. Men jag ska rida senare. Men visst var det en fin morgon idag?

Bild: Jag, emma tog bilder vid kvarnen.

Me and emma.



Här bluder jag på 2 bilder, från i förrgår och idag. På mej och emma. Vi ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänder och ja göra klart oss för sängen. Så jag säger väll god natt för den här gången, så hörs vi imorgon.

Fool´s gold

Nu sitter jag hos emma, vi har typ nästan precis tittar klart på en film. Tidigare idag var jag och emma ute och fotade, vi fotade på himlen och på emma till en eventuell ny header. och på malin.
Filmen vi såg på handlade om: Ett nyskilt par(tess finn) letar efter en skatt. Och dom får hjälp av en rik gubbe och hans besättning. Det finns också en ``ond person´´ i filmen, som finn var skyldig en massa pengar så därför vill hann hitta skatten ennu mer.
Men nu snart får emma damp så jag måste sluta snart. Emma håller snart på och äta en gammal jordgubbe blandat i flingor och mjölk,. Men jag hör säkert av mej senare, hejsålänge.

fredag, äntligen påsklov! :)

Hej!
IDAG BLIR DET PÅSKLOV! :DNu sitter jag hos emma, jag ska ju sova här idag. Vi har varit i stan idag, istället för att bara vara jag och emma så fäljde jenny linnea och ebba med. Kul kul. Jag köpte inget idag, jag hann inte... Men jag får väll åka till v-by med mamma nån gång i helgen, jag måste ha den dära kiolen och en vårig topp.
Imorogn:
Ska jag kanske träna, vi får se hur det är med foten. Jag fick ont i den i går på träningen. Och så kanskå åka upp till v-by med mamma. Och ridning är det också.

 Men det var väll allt för mej just nu, puss och kram!

bild:my shoes;)

Knoppar




Nu vet man att det håller på och bli vår och sommar, Knoppar börjar komma och blommor slår ut.. Jag blir mycket gladare av det här vädret blir inte ni det?

Men nu måste jag säga god natt, är jätte trött och har fortfarande saker att göra. Dröm sött.

Färg glatt



Ja, här kom lite färg glada bilder :)
Kvällen:
jag ska fixa kläder som jag ska ha på mej imorgon, och kolla vilka lektioner jag har imorgon så jag vet vilka böcker jag ska ta me(om dom är hemma). Och stoppa med plånboken. För jag och emma ska ju till stan imorgon:). Och försöka hinna titta på medium.
Jag tror att jag kommer lägga in något mer inlägg idag med bilder från idag ;). Hej så länge.

Dagens outfit

Hejsan, tillbaka från träningen nu. Det gick bra och var kul. Men trampa snett så fick lite ont i foten, men den klarar sig.
Ikväll, nu snat ska jag duscha, äta och välja kläder till imorgon. Det är medium på tv idag också. Men nu måste jag hoppa in i duschen, så hörs senare!
Dagens outfit:

Munkjacka-?
T-shirt-fått
Shorts(avklippta jeans)-JC?
Legings- H&M
skor-converse

Träning

Hejsan !
Förlåt för dålig uppdatering, men hann inte igår. För jag slutade halv 4 och skulle till stallet vid hal6, och så hade jag jätte mycket att göra. Och en glad nyhet, JAG KLARADE GRÖNTKORT PROVET! :D. Idag nu efter skolan så var jag och emma ute och tog lite fina bilder. Kan tyvär inte visa dom nu för jag hinner inte. Vi ska snart på träning. Jag blir så himla glad av det här vädret! Det är så fint och så soligt och varmt. Blir inte ni det?.
Men vi får väll se vad Emma har för fina bilder ;) .

Bild: jag, emma tog bilden.
Men vi hörs senare puss!