Jag står här och ser solen går ner, medan du står där och ser solen gå upp

Foto: Jag
Vi har spelat match idag. Vi var så grymma. Vi bara körde över alla. Inklusive domaren. Härligt tjejer! Vinst med 4-1. Sen har jag pluggat idag. Fellan sa idag: ''Efter den här veckan kommer mitt liv vara härkigt igen.'' Och jag kan inte göra annat än hålla med. Men det är bara att kötta sista nu. Allra sista ska bli klart. Ska bli bra. Nu kommer sömnen. God natt och sov gott. Pussen!

Jag börjar ana ett mönster

Foto: jag
Nu har jag fortfarande inte pluggat klart, jag har väl inte riktigt ansträngt mig heller. Nu tittar jag på wermland forever, det måste ju vara ett skämt. Seriöst. Om dom nu skådespelar är dom sämst, är det på riktigt, är det sämst. Illa. God natt. Puss.

Fade in to the light

Foto: Jag | Lite vanliga bilder som jag tagit, jag tänkte att jag skulle bjuda lite på det, det var länge sedan.
Jag kom att tänka på att jag har bilder och en bra kamera. Varför inte visa lite sådanna bilder oftare istället för en massa ipodbilder.
Nu sitter jag och pluggar (läs: försöker men det går inte bra) men Emmsipemmsi kompis. Jag har ett dumt prov på torsdag sedan matte. Och jag måste återgå till mina instuderingsfrågor. Och vet ni? Jag har en sak att säga. Jag var påväg med värsta inlägget förut men sen när jag skulle blogga så bara slocknar allt och det är strömavbrott.. Som håller sig till natten. Men nu är allt på igen. Weho. Men somsagt, nu ska jag återgå till mina instuderingsfrågor (suck). Men måste göras. måste göras. Pussen!

V A M P I R E W E E K E N D

Foton från min instagram, @emmakung.
Lite bilder från idag och igår. Igår var en lång, annorlunda men en bra dag och en mycket rolig. Jag var inte i skolan jag jobbade, hihi. Och jag såg ut som ovan. Sen har jag gått endast i shorts (första gången!!) mysat med katten ätit underbara jordgubbar med mjölk fotat såpbubblor och lillasyster och hennes vän Malin. Nu ska jag iväg och ha mellokväll. puss.

I watch the sun go down so I can watch it go up again

Foto: Jag | gammal i repris. Fast inte så gammal ändå.
Nu är det kväll. Gräns på sova. Imorgon blev det ingen sovmorgon. Nu ska jag duscha sen sovaaa. Jag behöver sova. Upp 7 imorgon. Imorgon är en stor dag. En lång dag. Det är också fredag. Jag är nervös. Fast inte för att det är fredag. Natte pyss.

isn't she lovely? isn't she beautiful?

Foto: Jag |
Helt vanliga bilder när jag var ute och plockade blommor. Hehe. Nej jag tog bara kort på dem när Emma rastade hunden.
Idag har det varit bra väder. Bra dag. Hade en lektion klockan 8 som slutade halv 10. Hade dock franskaprov.. Nu ska jag iväg och köpa goda frukter på fruktdagarna och sedan är det möte. Och så har jag ju bråttom som vanligt. Hehe. puss och hej!

Något har intagit min kropp och jag väntar tills jag kan kämpa emot

Foto: jag | bilderna är färsta från idag!
Härlig dag idag! Med paddling och solsken och och vatten och sola. Jag bara njöd när jag göed runt där i vattnet på kajaken och solade. Det var härligt ska jag säga er. Men jag kan dock inte säga detsamma med bloggen. Den har inte varit lika härlig. Men jag har haft annat för mig, tänkt på annat och inte orkat. Jag är för tillfället sjuk, jag har gjort lite jobb och är det ju skola och plugg och träningar och så vidare. Och sjuk är jag också. Jag har dragit på mig en nedrans jobbig stor föryldning. Så jag mår väl som jag mår. Jag börjar känna mig bättre i alla fall.

När gräset kapas

Dagen i ära har varit så härlig och bra. Massa sol och sola. Jag och mina kära har också haft lite pyssel hörna. Jag tog bilder, men det visade sig att bilderna var i RAW och på denna data kan jag inte öppna dom filerna. Ni får se någon annan gång. Jag klippta lite i en tröja och prövade mig fram med ett par shorts. Emma fixade sjukt snygga nitar på sina shorts. Det blv jätte bra. Och nu mår jag väl sådär. Det finns inga näsdroppar hemma så jag kan inte andas med näsan för tillfället. Det är skit weird för det kom typ över natten..?! Aja, måste stänga av nu innan datan dör. Pyss.
Foto: Jag | äntligen kom lukten av nyklippt gräs tillbaka. Det är sommarlukt.

Ett par högklackat och en bar rygg

Foto: Jag | nytt från helgen. Ett par enkla klackskor (dinsko), 10 ringar för 10 kronor (H&M) och ett linne med bar rygg (Gina)
Min helg har varit mysig och bra. Klassisar har varit här, det har bjudits på tjejmiddag och tjejkväll. En match vilken resulterade till yttligare 3 poäng (alltså vinst). Nu känner jag mig dock hängig och snuvig. Behöver mat, bränsle, något. Ha en söndag. Puss!

caterpillar in the tree, how you wonder who you'll be. can't go far, but you can always dream

Foto: Emma flygare (justfaith.blogg.se) På bilden: Jag. | Hihi. Dessa bilder tog Emma igår om jag inte minns fel.
Jag vaknade imorse och tänkte att; snart får jag inte sova mer, snart måste jag gå upp från min mjuka säng. Men sen kom jag, som alla andra, är lediga idag. Så skönt. Jag har nyttjat dagen med att inte stressa. Åkt och handlat med älskade mamma. Jag fick ett par skor (kan visa sen!) och sen köpte jag lite hudfärgade, tråkiga, underkläder. Lite behövande sådär.
Och jag tänkte säga att jag faktiskt också plockade med mig kameran igår när jag och vännen min var ute och gick. Jag bara undrar om det blev något bra eftersom mitt objektiv är lite argt på mig nu. Det var inte med flit, hehe.

The best things in life are not things

The best things in life are not things.. They are food. Haha skoja. Typ. Tjockisen har talat. Nej men det bästa nu är vädret och mat. Och sen lite andra saker såklart. Men nu måste jag kissa och sen gå. Och nu är det heeelg! Härligt. Puss och hej.

Foto: Jag Med iPöd

Go and die

Hejhejhejhemsktmyckethej. Det blev jobbigt att läsa va? mihihi. Skojadeee. Idag har varit en halvhektisk dag. Jag kunde ta det lugnt fram till 1, sen var det full rulle. Jag skulle döma match, efter det var det att skynda sig till bilen för att byta om påvägen till lagfoto och efter det blev det mer skynda och mer byta om i bilen. Men sen blev det en skön promenad till tåget och sedan en skönpromenad hem från tåget. Jag köpte med mig lite jordgubbar från hötorget också som jag prutade ner priset på lite. Härligt. Man bara måste älska vädret som varit idag. Älskart. Nu måste jag göra hemläxaaaa. Ha en så mysig söndagkväll, pyss.
Foto: jag texten: weheartit.com

Fly, jump, climb, lie, build, pretend, catch, run, play, reach, imagine, sleep, make, dream.

Foto: Tumblr
Min dag har varit en av dom bästa! Men jag måste säga att det var skönt att komma hem till värmen och det säkra. Nu ska jag hem och mysa ner mig hos och med Emma. Ska bli riktigt gosigt. Och jag måste gå nu. Pussen och kramen och ha det bäst!

tredje gången gillt

Foto med iPod på mig och drömfångare.
Hörni! Tredje inlägget idag liksom. Whoopwhoop. Det är inte likt mig. Men jag antar att jag haft lite tid över. Fast egentligen inte, hehe. Men nu ska jag i alla fall sova. Som vanligt har det hunnit bli alldeles försent igen. DÅLIG VANA! God natt! Pyss

Sneaky förrådet fylls på

En liten sneakpeak. Från min instagram. Ni kan fälja mig där också, mitt användarnamn är -> emmakung <- follow me. Modellen på bilden är ingen mindre än min kära lillasyster. Jag hade en liten photoshoot med henne idag, jag behövde fler bilder till ett projekt. Hon har också instagram där hon heter -> ahlinen <- follow her too, tihihi. Då skulle hon bli gadiligladglad.
'
Idagidagidag. Dagen dagen.. Min träning gick inte så bra, missade boller, träffade fel på bollen, pasningar gick åt tjotaheiti, jag gav upp och ja så. Men efter var det styrka då gav jag lite mer ändå. Nu, eftersom jag är estetaren i familjen, ska jag göra min kära storebrors studentkort. Detta måste bli bra. Sen ska jag gå igenom bilderna från idag. Sovmorgon imorgon Pussen!

You don't know me. Why are you doing this?

Hejhej! Allt går skiiit. Ligger efter. Är inte nöjd. ska gå nu. Bli slängd genom ett fönster eller något. Heiiiiii dååååå. Puss.

Jag vill se

Foto: Jag | sunset. Förra sommaren.
Nu ska jag sova. Lång dag idag, tidig morgon imorgon. Har inget intressant att säga om dagen och måste plugga, god natt.

Jag är glad jag har fått sommarjobb jag är glad glad glad glad

Foto: Jag.
Jag är verkligen euforisk nu. Jag har fått sommarjobb. Det är verkligen en tyngd som lyfts från mitt hjärta. God natt. Pyss.

Jag är glad jag har fått sommarjobb jag är glad glad glad glad

Foto: Jag.
Jag är verkligen euforisk nu. Jag har fått sommarjobb. Det är verkligen en tyngd som lyfts från mitt hjärta. God natt. Pyss.

You are my star


Det är mina Emmas och Emmas händer på bilden. Emma Lindmar tog bilden. Jag gillar bilden, den är cool man.
Hei! Nu bloggar jag. BIG SURPREISE HUH? Hehe. Men inte länge till för snart ska jag göra lite på ett projekt till skolan. Fast för till fället har jag fastnat vid TVn vid 90210. TV är en farlig fälla. I alla fall för en TVnörd som mig. Jag får försöka slita mig. Puss.

Oh. My. God. Sara is in a movie!!

Movieposter | made by me | foto: Jag | Modell: Sara | Hehe, vet inte om jag blev nöjd men såhär blev den och såhär lamnade jag in den. Sara (på bilden) blev ju snygg som alltid. Tack för hjälpen sara! ♥  Nu är det skola.. pussen.

Tro inte för ett ögonblick att jag skulle tveka.

Foto: Jag
Idag har det varit söndag. Inget fel på det. Jag har pluggat, gjort svenska tal nationella, spelat match, vunnit, pratat, ätit gott, varit hemma med le familj. Jag det är väl typ det en söndag, eller iaf denna, har att bjuda på. Nu är det sent. Sov gott, puss.

Kommer ni ihåg den? kommer ni ihåg dansen?

I like you because you join in on my weirdness


Foto: Emma Flygare (justfaith.blogg.se) | gammal bild på mig, från förra sommaren.
Hejhejheej! De sensaste dagarna har varit fulla. Men igår var det ju då skola och fredag och sen direkt efter så köpte man mat för att sedan bege sig mot grönan där LMFAO skulle spela på kvällen. Man köttade och gick förbi hela kön in med det gröna kortet och sen köttade man för att komma långt fram. Det var så  otroligt kul och bra och coolt. Dom är/var så nedrans grymma. Det var sånt tryck i publiken och allt bara började med brak och smäll. Det var jätte roligt. Aja, heidååååå.

Man lever men knappt. Det finns svåra skador men man kämpar på. Man är djupt sårad men försöker läka.

Foto: Jag
Hej på er! jag lever. Men jag har svårt med planeringen. Jag har energi men ingenting att spendera den på. Känns det som. Fast egentligen mår jag ganska bra. Jag måste dock sova nu för jag har nationella prov i engelska imorgon. Puss och god natt.

Ju mer jag är borta desto mer vill jag bort

Min helg har varit bra. Om jag tänker efter har hela denna helg/lovet varit stört bra. Bara något litet som saknas. Jag har varit modell för en kompis, jag har ridit, varit med en massa fina människor, haft kul, fått skoljobb gjort, tagit det lugnt, ätit gott, solat, njutit av vädret, fått goda (och onda) besked, lockat mitt hår i tristess så jag såg ut som ett troll, kollat på vänner som spelat match, hoppat stutsmatta, gått runt i shorts, tittat på majbrasa, vad mycket mer kan man bejära?
Alla bilder är inte tagna av mig, alla bilder är tagna med mobil, bilderna som är tagna långt ifrån på mig är tagna av en annan.