Hemma för en dag..

Hejhej! Som ni ser på rubriken är jag hemma nu, men bara för en dag. Mamma vill ut på landet idag igen.
Dom sista dagarna på landet har jag varit på markanden. Och där köpte jag en skinnjacka och en väska. Sen har jag cyklat en min 2 dagar, sen badat. Varit med li också. Sen så har jag inte gjort så mycket mer, än vad jag berättat innan.
Nu eller snart, så ska jag träffa ebba och emma. Det var länge sen nu!.

Bild jag tagit på landet. Tycker att den blev bra, vad tycker ni? :)

23 juli

Hejhej!
Hur äre med alla? Dålig med blogg nu, man DET ÄR SOMMAR! Man är bortrest och kan inte blogga.
Men men, idag har jag vait på arosfortet med några kompisar. Trevligt. Mitt lag vann, girlpower! :p.
Och igår var det fint väder!.På morgonen åkte jag och plocka jordgubbar med li, dom är mycketgodare då. Sen så åkte vi till stranden och badade, efter det så skulle jag jobba ihop lite pengar till idag;) Sen hjälpte jag li med hennes jobb, hon ska se till att stranden är fin och bra, så jag fick klippa lite gräsmatta ;).
Nu idag ska jag sova hos li.
Och imorgon ska vi in till stan:). Och på lördag ska jag på märknad medn familj,li och claras kompis ella. Så dom 2 dagarna som kommer är bokade :p..

Gammalbild på mej, från förrahösten.;)

21 juli- landet

God morgon!
Solig dag idag. Fast inte så varmt.. Idag ska jag åka till landet. Så innan det måste jag packa. Jag tänkte börja nu snart, men ingenting har blivit som tänkt idag, men det är ju bara början på dagen.

Just nu håller jag på att bli galen, jag vet inte vad jag ska ha med mej och så har jag fått ett myggbett på knät! Och det gå inte ock klia så att det slutar klia, för knät är för hårt..

Bild; från när vi var på landet vid madsommar ;) På bilden; Farmor,emil,clara,mamma.

20 juli-målningt


Hejsan!
Vad ska alla göra idag då? :) Jag har precis bytt om och ska gå till en kompis, sen senare ikväll måste jag packa för ska till landet imorgon.  Och nu ska jag äta lunch, så måste gå.. hörs senare!

Redigerade vs. orginal


Jag tog en bild på en blomma, och ridigerade den på olika sätt, tycker att dom överst blev bäst.
Originalet;

Vilken tycker ni blev bäst?


God natt!
Nu ska jag stänga av datan. Hörs imorgon, sweet dreams!

Fin låt!


Jag älskar den här låten! Vet inte varför, men den är så fin på nåt sätt.. Vad tucker ni?

19 juli-skönt att vara hemma

Det är såååå skönt att vara hemma!. Jag har varit hemma sen halv6-6 kanske? Vet inte riktigt. Men jag har hållit på att packa ur och så.
Det skönaste med att komma hem från att ha varit borta i 2 veckor, är att det är så skönt när man kommer hem att kunna andvända en egen toalett, discha i hemmets badrum, ta den tid man behöver, och såklart! Komma hen till sitt eget rum och säng. Håller inte nån med mej?
Men tyvär så åker jag till landet snart igen.. Men det ska bli kul också såklart!.

Lite bilder från båstad, efter vi hade åkt tåg i ca 5 tim. Dom första bilderna är på emil och clara på tågstationen. Och 3 är på själva stationen.
Det låg rätt högt upp så man såg rätt lång över båstad. Och det var bara en bild av många ;).

18 juli-gott med munkar

hejhej!
Vad gör ni? jag och clara satt och spela ett beroende framkallnde spel på minclip.com, skywire. Har nån spelat det nån gång?.
Idag har det varit åska och blixtrat med regn, så det blev ingen bergs vandring med fina foton.. Men men, jag har varit och handlat idag med mamma, mormor, emil och clara. Men där stötte vi på kusinerna;). Dom skulle också handla. Jag tänkte köpa ett par lätta flipflopps, fast dom var stora vid tårna och små ihälen, så jag palla inte lägga en 50 lapp på dom. Dessutom måste jag spara också. Jag köpte också nästan ett kilo godis till bilresan imorgon.

Juste glömt att berätta; Åker hem imorgon. Kommer att kunna blogga mera då :). Men jag åker igen på måndag..

Bild; Det är munkar, vi köpte det idag med, jag älskar munkar med hål i! höhö;D Ser det inte gott ut?

17 juli-härligt!

Hejhej:) Vad har ni gjort idag då? Jag har legat på stranden idag igen, varmt!. Havet är så fint ibland, som idag. Det var jätte klart och ganska långgrunt. Men man såg exakt vart man gick och så, det var som glas, man brukar ju säga glas klart;). Och jag överdriver inte nu, men såg varenda lite fisk som simma förbi. Juste, jag såg en krabba som var lika stor som min näve typ.Vattnet hade en bra tempratur också, jag vet inte vilken, men asså det var lixom svalkande när man kom i, men sen när man vant sig så blev det varmare men endå svalkande, det är lite svårt att förklara;).
Dom sista 3 dagarna har verkligen varit soft, det har varit brännande hett, lite vind också, klart vatten (speciellt idag) utan maneter eller brännmaneter. Nice!

Har ni smakat värdens godaste chips? På vägen hem från strande stannade vi vid ett par affärer, och mamma/mormor köpte chips, potatischips gjorda på färsk potatis. Dom var skit goda!.

Juste! En sak till;). Imorgon så ska jag, mamma,emil och clara ut med med kusinerna, och gå i bergen. Där som jag berätta om innan. Fast nu kan vi komma längst upp, och enligt bosse (morbror) kan man kanske, om målnen ligger lågt, vara över dom, lite coolt va?. Fast jag vet inte om vi kommer vara det, men kameran hänger med såklart!. Jag tror att det kommer bli bra och fina bilder. Tycker att det ska bli kul! Fast vi kommer få gå upp vid halv 8-8.. Det är den sämre saken, höhö. är inte en morgon människa!.

Men nu måste jag gå och ta nåt att äta är jätte hungrig!. Puss hej!

Bild; tagen igår, den är på mej i backspegeln när vi var påväg till stranden;).

Kort och bildlöst inlägg

Hejsan! hur mår ni? Jag mår bra! Jag har solat och badat dom 2 senaste dagarna. Fått lite färg. Det behövs!:) Igår var jag och tittade på en landslagetmatch.Sverige vann mot norge på straffar.Det var rätt kul och titta på matchen, svarige spelade bra!. Men nu är det mat här hos mormor, eller förrätt.
Nu gör jag inte så mycket, är inne på facebook och bloggar, som ni kanske märkt;).
Bloggandet går väll lite sådär justnu, men jag har inte så mycket att skriva. Iallafall inte så mycket om dom senaste dagarna då man bara varit på stranden typ.
Måste gå nu, hejdå. Pussar!

välldigt sugen på att se

Just nu är jag bara lite mer än jätte jätte sugen på att sen den nya ``Harry potter´´ filmen.
Den verkar skit bra, och jag längtar tills jag får se den!
Klicka på bilden nedan så kommer du till trailern.
 

Hallandsås

Hejhej! Vad gör nu då? Jag sitter vid datan,fast det vet man väll nu.. Aja.
Mamma tig med mej och klara på en lite biltur innan. Över hallandsås lya. Man ser typ ut över hela skåne. Mamma sa att det var det finaste stället hon varit på. Det är en så j*vla härlig utsikt. Man ser över bärg och hav, allt, man ser alla husen hur allt är, det ser ut som små byar om man tittar ner. Men som otur var så hade jag inte med mej kameran..

Där och lite högra upp åkte vi.

Länge sen nu

Hejhej! Länge sen nu!. Men jag är hos mormor, och då blir det inge mycket blogg. Men men, nog tjatat om det.
Idag har jag varit på loppmörknad med kusinerna. Det var kul och jag hjälpte att sälja en massa också. Själv sköpte jag inte mycket, en väska. Den är lite och mörk mörk blå, blev nöjd med den. Och vet ni vad?! När jag står där i ståndet, eller vad man ska säga, så går det förbi en tant MED MUSTAGE OCH SKÄGG!?. Haha, och så var det en annan som var klädd helt i råsa, och jag menar allt! Då kan ni gissa vilken hårfärg och vilken färg hon hade på läpparna(som läppstift asså) råsa/lila hår och lilaglansigt läppstift, haha.
Dom närmsta dagarna har det varit rätt grå, och lite regn också. Men nu börjar det bli lite sol.

16:11


Tjena kära läsare. Andra inlägget idag, men nu lånar jag angelicas data,Ottos (kusin) flickvän.
Saften som vi skulle göra av bären vi plockade idag är nästan klar. Det luktar sk*t gott!.
Bilden är tagen med kameran, som självklart är med her i skåna/halland.Höhö..
Men men, nu måste jag gå. Hej då,vi hörs senare.


Och glöm inte att rösta på mej här; http://nicolinaslillaskrivbok.blogg.se/2009/june/fialisterna.html#comment, är ni jätte snälla<3

7 juni-hos kusinerna

Hejsan bloggen! :)
Hur har ni alla det? Jag har det bra. Jagär hos mina kusiner nu. Jag hann inte blogg ugår, ledsen för det.
Igår;
Varag hos mormor. Jag emil och clara var och badade i havet, det var varmt men endå svalkande. Efter bjöd emil mej och clara på glass, sen handlade vi ochlite så. På kvällen blev det beck.
Idag;
Åkte jag, emil och clara till våra kusiner. Än så länge har vi plockat körsbär, och badat. Vi ska göra saft av alla körsbär vi plockat. Det blev rätt många.

Bild; Rätt gammalbild på mej, tagen av emma.
Nu sitterjag vid min kusins data, Ebbe heter han.
Har ni regnigt därni är? Här skiner solen:).

Är hos mormor

hejhej!
Hejhej! Nu är ja hos mormor, jag sitter vid emils data. Men det kostar pengar. Så jag får skynda mej. Förlåt för att jag inte sagt att jag åkt, men jag hann aldrig göra det, mamma höll på med min data för att fixa virusskydd, och jag var tvungen att packa. Vi åkte igår med tåg. 5 timmar sammanlagt blev det.
Jag kommer kunna lägga ett inlägg ungefär varje dag på eftermiddagen/kvällen.
Jag kommer åka hem från mormor på lördag om 2 veckor, men då kommer jag direkt åka till landet och stanna där i en eller 2 veckor, så jag kommer vara borta i ungefär 3-4 veckor.
Men nu håller tiden på att gå ut, hörs senare. Sry för bildlöst inlägg..

3 juni-fredag

God morgon!
Imorse har inte varit en bra morgon för mej! Gissa hur jag vaknade? Först så hörde jag lite buller, men jag trodde bara att det var företaget som ligger framför oss som höll på, men sen lite senare (typ en min) så hör jag ett till, och nästan direkt efter så hör jag min lillasyrra och hennes 2 kompisar springa till köket och skrika. Så då gick jag upp, sätter mej vid TV;n men där får jag tydligen inte sitta för dom skulle sitta där.. Men sen efter typ 5 min går dom därifrån endå. Sen efter ett tag frågar dom om dom fick baka, och jag sa att dom var tvugna att städa efter sig då, men det ville dom tydligen inte, så dom smög ut ist. Fast fattade inte varför dom smög.. Men sen när dom kommer in så ringer det. Och då svarar jag och börjar prata lite med pappa (pratar inte länge, typ 2 sek?)innan clara kommer och greppar tag i en annan telefon och börjar skrika att det är hon som har ringt han och att hon ska prata och blablabla.. Så jag lägger på åt henne, då slår hon mej allt vad hon kan. Och aa, jag får bara damp på sånna jobbiga som hon!!!!.Så nu är jag sur, bra start på dagen va? Aja, det var min morgon hur har eran varit?. Juste efter åskan imorse, så blev det sol, så nu är det fint igen..
Så nu blir det också ett bildlöst inlägg.. hörs senare.

purple flower


Bilder; Tagna igår. Jag giller dom, man ser lixom färgen och så..

Hejsan! Vad gör ni då? Jag pratar lite med emma, fast vi ska gå till emma snart skullejagtro, fast vet inte. Jag ska ge min present och lite sånt. Kort inlägg det här med. Men jag ska skriva lite vad jag har gjort, först så åt jag emma, emmas pappa och malin lunch på resturang i spånga. Sen så åkte vi och bada. Och nu ska vi till emma snart. Men måste gå mamma dampar :S..

2 juli-emma fyller år

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår prima!
Det är varmt idag, och ska vara typ 30 grader.Bad väder!. 
Idag ska jag tillbringa dagen med emma flygare. För idag fyller hon 14 år! :) Grattis emma nu är du fjortis;).

Gratis glass




















Samla poäng
och få gratis mobilcheckar som du sen kan lösa in till glass!:)
 
Kliska bara på bilden, den är en länk till gratisglass.com.





Glöm inte att rösta på mej! :) klicka här.Och rösta på mej, jag är nummer 3.

Dagen tillbringades på kanan

Hejsan! Hur har eran dag varit? Min har varit bra, jag har tillbingat den på kanan, som jag sa innan. Först så trodde jag att det skulle bli kallt för en halvtimma innan så var det måln. Men sen när vi skulle åka så blev det sol och varmt. Vi cyklade dit. På hemvägen tog vi en annan väg, som lite omväxling. Så då kom vi ut från hässelby.
Nu är det kväll och det börjar bli målningt igen. Vet inte hus jag ska tillbringa min kväll, men min lilla syrra ska vara borta ikväll, så henne slipper man iallafall.

Bild; tagen på landet.



Glöm inte att rösta på mej! :) klicka här.Och rösta på mej, jag är nummer 3.

1 juli-röda bär


God morgon sunshines!
Solen skiner idag med. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, tror att jag ska åka till kaanan. Det kommer att bli fösta gången jag badar där. Förra gången jag var där så hade jag inga badkläder..
Nu ska jag börja fixa min frukost-lunch. Är jätte hungrig, men vi har inget gott hemma.. Men jag får väll göra lite mackaroner med skicka till.

Glöm inte att rösta på mej! :) klicka här.Och rösta på mej, jag är nummer 3.