En good, good day!

Nyttiga tjejer äter pizza! :D






Dagen har varit gräjt. Vi slutade 11 idag så 2 fina tjejer kom på att vi kunde fira dom med att göra något kul. Så vi åkte och spelate lasergame. SKITKUL! :D Sen så gick vi hem till Anna och hade allmänt trevligt. Åt marängsciss blandannat. Jag, Emma, Emma, Perham,Linnea och Sara  gick hem runt 7..?
Nu ska jag titta på DH, HEJDÅ :D

Längtar tills morgondagen

Ligger i sängen med en cola i handen. Och skriver teknik. Som skulle vara klar i fredags, hehe. Nu blev jag i och för sig klar. MEN nu har jag bara NO kvar.. -.- Och NO:n som är viktigast. Jag kommer inte lägga mig i tid inatt inte. Hela familjen sover och här ligger jag med en cola i handen. Funtar på att ta några kakor, eller glass? Har varit sugen på det hela dagen, hehe. Det är rätt skönt att vara uppe själv. Om jag bara var ledig imorgon.. Längtar ändå till morgondagen. För då är ALL plugg klart för hela år 9. Lite sorgligt endå, fast nej. Haha ;) Nu tänkte jag börja med NO:n. Samtidigt som jag tittar på filmen; miss secret agent 2 på 3:an! Japp. Men vad ska jag säga? jag älskar både dom filmerna! Det går inte att göra något åt det. Men jag gillar i och för sig Sandra Bullock (stavning?) också. Hon är så bra och rolig i sina filmer. Haha! Speciellt i dessa och i 'the proposal' Älskar den filmen med! Gör inte ni?! Haha garvade på mig när jag såg den. Älskar sådana filmer. Och sen så ser man på dom med några fina vänner eller familjen. Det är mys. God natt!
Lite random inlägg sådär.. ? ;)

Foto och redigering: Jag

Måste ha sommarjobb!

Jag får seriöst damp! Nu har Emma också fått sommar jobb. Jag måste få ett jobb, seröst! Speciellt
nu om Emma har fått ett. Hon har fått ett fett bra jobb. Ett på en secon hand butik!!! ÅH! Jag måste få ett sommarjobb, jag behöver ett sommarjobb, jag vill ha ett sommarjobb! :'( &¤#%/=# om inte jag får ett sommarjobb! :@ orkar inte! Och nu måste jag plugga, teknik! kan det bli bättre eller?!

Borde gå och lägga mig är trött.

Kom hem från pelle för inte så länge sedan. Är fett trött. Borde sova. Jag har match imorgon. Måste vara utvilad då. Inte för att matchen är särskilt tidigt. Men endå. Jag har varit som en zombie. Har varit helt borta hela dagen. Fick inte många timmars sömn inatt. Skulle ju upp typ tidigt. ;)
'
Hoppas alla hade en trevlig kväll igår på balen! Alla var sjut vackra! Helt sjukt hur många fina klänningar och sådant det finns. Jag har lite bilder på mig, Emma, Emma och Pelle innan vi stack. Ni kanske kan få se dem. Men jag såg helt jätte konstig ut på dem, hade typ värsta stirrblicken på alla foton.. ? Åh, att man aldrig blir bra på bild.. Man borde ju vänja sig efter ett tag, men det är helt sjukt hur ofotogenisk jag är! haha...

Gammal tråkig bild som jag tagit och nu redigerat om den.

Snart

Mitt hår inför balen! Det blev värsta uppsättningen! Skit fin tycker jag. Jag som hade tänkt mig något enkelt? ;) Detta blir sketa bra. Men nu snart kommer Emma och Emma. Vi ska göra oss iordning! :)
Puss hej!

Vårfest

Imorgon.
Då är det vårfest. Jag slutar klockkan 12 och halv 1 ska jag till frisören. Jag ska färga och klippa. Jag behöver verkligen klippa mig! Jag har fortfarande en massa saker som måste skrivas klart. Och jag måste duscha och raa benen. Men det får jag göra imorgon. Hos frisören får man ju håret fixat, sen så är det bara att ha en lite badmössa kanske (?) och sen hoppa in i duschen när jag kommer hem. Det blir säkert bra. Jag tror att allt kommer att bli jätte fint också. Jag Emma och Emma var och köpte all mat och det till imorgon. Eller mat och mat. Allt det onyttiga och drikan. Vi köpte myycket dricka! ;)
Aja ska fortsätta skriva nu. God natt ? :) <3
Bild tagen från google.se!

Jag vill ha en bikini!!

Jag vill verkligen ha en ny bikini! Jag gick in på H&M's hemsida och kollade runt lite. Jag gillar verkligen den sista oranga bikinin + att den bara kostar 50 kr! Och den finns i min storlek, vill ha! Men jag hittade dock inga trosor till. Men jag gillar den första orang också, och alla andra bikinis! ÅÅH! Jag vill ha!
Och jag har fastnat för orange just nu också, hehe. Men det gillar vi !...?

Hunger!

Tjabba! Snart ska jag sticka till vårfetstkommitté mötet. Som är varje onsdag. Och på fradag är balen! GAH! Jag är lite nervös, hehe. Men är fett tagg också. Men men,idag är det fett mycket plugg, igen. Det är en massa inlämningar.. -.-. Men nu ska jag ta något att äta är fett hungrig, åt inte mycket i skolan idag..
Foto och redigering: Jag. Det ser inte lite gott ut! Varför gör jag såhär mot mig själv? Jag är konstig, haha.

Vi kör en sån där

dagens oufit..
Foto och redigering: Jag
Oj, idag kör vi med stora bilder med dålig skärpa, japp! Men är så dålig på att ta självutlösare.. He-he.
Skor - coop forum
Strumpbyxor - ginatricot
Shorts - Frankrike!
T-shirt - H&M
Cardigon - Mammas ^^
Halsband - fått av lilla syster!

Hello,hello, baby U call I can't hear a thing

Hello!
Nu ÖSER regnet ner alltså. Jag över driver inte! Och det är typ värsta stormen.. Men det är väl lika bra det, jag är endå fast inomhus med plögg. Roligt värre. Nu ligger jag i min syrras rum, hon är på klassresa och hennes rum är större än mitt så jag kan ha alla plugg saker omkring mig i stället i en hög.
'
Och nu ser jag att det sol-regnar, vädret är ju bara fööör knas alltså. Solen skiner, det blåser som bara den och det ösregnar. Japp. Idag efter skolan så jobbade jag och några sötingar med vårat grupp arbete i SO, det är muntligt men det finns så mycket om Hinduismen!. Vi hade tänkt lämna in ett häfte vid sidan av som Tommy kan läsa, det blev hela 31 sidor!:O Hehe, Vi måste få MVG nu! Nu ska jag återgå till pluggandet. Puss.
Foto: Emma Flygare (emmasfoto.com) Redigering: Jag. Haha, gammal bild! 2 Sommrar sen tror jag.

Nörd.

Vad skulle jag göra utan min data? Är typ beroende av den, haha. Puss på dig data! Och puss på er läsare!:D<3
Foto: Jag ] Love. Hehe. Ni måste tro att jag är världens nörd nu, men det är jag inte ^^

I feel like the blog is on top! I feel like I'm on top! And then I do not think so. Sorry for bad update, but Mondays are booked to job and training.

Foto: Jag Jag hann inte redigera bilden nu.. ;p
'
Bonjour!
Min dag har varit fullbokad. Jag om hem för första gången idag (forutom imorse) klockan kvart i 9 ikväll. Jag har knatteskola sen träning. Jag hade lite damphumlr idag på tröningen så det var skönt att springa av dig. Även fast jag hade match igår så behövde jag det, haha normal tjej här! Men skolan är så lång och tråkig så det är nice att springa sen.
'
Nu när jag kom hem har jag ätit sen gjort iårdning mig för sängen, packat in det sista från frankrike och sen skrivit på datan. Jag har 5 stycken F*CK*NG inlämnar till denna vecka. Eller en är till på måndag nästa vecka, men endå. Man undrar ju hur lärare tänker ibland alltså. Just jag har prövat mina nya BH:ar också. Jag behövde en axelbandslös BH till balen som är på fredag (?!). Så ikväll när jag kom hem låg det 2 st BH:ar och trosor på min säng. Det var precis sådana jag ville ha! En svart, axelbandslös, med spets, jättefin! Och sen en lite randig aktig med lite spets, fin den med! :) TACK MAMMIS! <3 Och Clara som var med.. ;)
'
Men nu ska jag gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon och jag hade himla konstiga drömmar inatt så sov jätte dåligt. Haha ni vill inte veta drömmarna.. ;) God natt! Pussar!

Vilken dag!

Vilken dag! Hej förresten, jag är hemma! :D Idag har jag haft match, vi spelade fett bra, men jävlans skit domare. Alla spelade på bra :) Juste igår hade vi thaiboxning med laget oxå, så neeedrans kul! Men sketa jobbigt. Men skita kul. Man var lite stel till matchen idag då. Nu hela eftermiddagenoch kvällen har jag skrivit hemkunskap. Och sara bara fortsätter att förvirra mig :O Nej men nu måste kag skriva, jag tänkte mer visa att jag inte dog i en flygolycka eller något.. hehe.. ;p BYE!

Bara för att jag är en så snäll syster!

En gammal bild på mig :) (tiden på bilden är fel)
...så tänker jag blogga åt henne igen! Hehe
Aja hon kommer ju hem imorgon så då slipper jag blogga åt henne ;)
Idag vet jag en sak som hon har gjort, hon har köpt en present till mig wiho :D :D :D :D
Okej nu ska jag byta om till min träning som är om 1 timma och 50 minuter! ;)

Emma vet inte


Fin fin bild på min kära vän som jag gärna skulle vilja ha hemma hos mig igen, men nej nej, hon ska vara i Frankrike! :P

Hej hopp allihopa! Som ni vet så är Emma i Frankrike nu så jag tänkte att jag skulle vara lite busig och gör att inlägg fast hon inte vet om det, hihii :))
Förhoppningsvis har hon det toppen där hon är. Jag är verkligen avudsjuk på henne! Själv valde man spanska och fick bara äta natchos i kista med klassen, medans Emma som valde franska både har fått gå på bio OCH åka till Frankrike!! :O Åh snacka om att välja fel! I och försig verkar franska svårare än spanska så jag kankse valde rätt ändå? :P

Aja, nu måste jag gå, eller gå och gå.. Jag vet inte vad jag ska skriva mer här så.
Adíos amigos! :D Hoppas vi hörs någon annan gång, eller kan du inte vänta? DÅ kan du ju kolla min blogg :D Hehe, reklam, men man måste ju! :P
Emma Lindmark

Hon mår bra!

Hej Hej!
Emma är i Fankrike nu ju, och igår så skulle dom fika hos borgmästaren :o?!
Hon får iaf bra och har det antagligen roligt men svårt med franskan ;) (hehe hypotes från min sida)
Gud vilket menings löst inlägg med jag har sagt till emma att jag skulle blogg åt henne ibland!
Aja ni kan ju gå in på världens bästa blogg om ni inte vill läsa mina meningslösa inlägg!
Länk till världens bästa blogg:  http://claravem.blogg.se/ http://claravem.blogg.se/ http://claravem.blogg.se/
http://claravem.blogg.se/ http://claravem.blogg.se/ http://claravem.blogg.se/ http://claravem.blogg.se/ hehe
Bye/Clara♥

So long!

Foto och redigering: Jag
Drar till frankrike i 5 dagar nu! Kommer sakna alla mycket, men nice med Frankrike! Med värme och brunhet, (a) :D Börjar få lite resfeber. Det ska bli kul att flyga, det var 5 år sen sist. Och jag har aldrig varit i frankrike, NICE!! :D Puss på er alla som vill ha,  från mig! Hoppas ni kommer sakna mig (a) !<3

Klassresan 2011

Haha! Emma ramlade i vattnet, eller hon sprang ut i vatnet och snubblade ;) HAHAH! :D
Driv bild! Inte fin! ;)
Vi handlade lite 'mat' till resan ;D
Bildbomb! Men det är trevligt ibland. Klassresan var lyckad. Roligare än vad jag trodde ! :D Mer gemensamhet.

min vackra blomma

Foto och redigering: Jag
'
Hejhej!
Nu är det Emma här. Inte lilla syster ;) Jag har nästan packat klart nu. Jag vill verkligen inte glömma något. Gah. Jag blir galen! ;p Men just nu sitter jag och chillar. Med benen över resväskan. Jag var tvungen att ha 2 necessärer för allt fick inte plats i en, hehehe ;)
Men nu ska jag ladda in lite bilder från klassresan! ;D Pösshej! <3

Då åker hon igen!

Foto:Emma! Hittade denna bild när jag kollade runt i hennes arkiv!
Hej!
Det är inte emma utan hennes syrra Clara ,jag tänkate vara snäll och blogga lite åt hennes eftersom hon är säääämst på att updatera!?
Aja hon har ju inte kunnat blogga för hon har varit på klass resa, och idag packar hon till frankrike som hon ska åka till med sin franska grupp ;)

Old one, last one

Foto och redigering: jag
'
FAAAN VAD NICE! Sista nationella idag! Det gick skit dåligt, men endå ^^. Men sen så blev dagen sämre och sämre. Fuck. Det enda positiva idag var att vädret var underbart. Men det är bara fortsätta kämpa, right? Nationella är över, men nu kommer inlämningarna.. Suck. Fortsätt kämpa.
Jaja, nu ska jag slappna av. Jag spänner mig så jävla mycket hela tiden så dår huvudvärk.. PUSSGODNATT! <3

Kossan säger mu

Foto och redigering: jag
'
Tjaa! Har fortfarande lite damphumör, och kossan? jag den var söt! :D Hehe. Men nu ska jag se på DH, det är fett bra!! PUSS på alla snyggingar där ute! :)))))))

Beautiful

Foto och redigering: jag, gammal bild :DDDDDD Bilden har absolut inget med inlägget att göra.
'
Tjaaa! Har lite damp humör idag. Hehe. Hade netionella idag, muntligt matte och engelska gick väl sådär dåligt... Nu är jag hemma. Tänkte kanske smsa Emma och kolla om hon vill komma hit. Kanske baka något onyttigt? (A) nej skoja, jag måste plugga -.-
'
Just nu är det ju verkligen det bästa vädret, gick i shorts idag! (lite längre shorts men endå!) :D
Aja ska se klart på ANTM nu sen gå ut i soooooolen! ;D

So scary!!

Jag har just mailat den personen som jag ska sova hos under frankrike nästa vecka, aah!! Jag skrev allt på franska och jag andvände mig till mesta dels utav google translate, bra emma bra! åh, suger verkligen på franska. Man kan ju undra sig varför jag ens förljer med. Men jag fick höra att man vill ju inte ångra sig?.. Och det är ju bara 4 nätter...!!!!! Omg, kommer jag att klara mig? haha. Vi får tro på det bästa. Jag skrev i alla fall i mailet att jag inte är så bra på franska. He-he. Men jag kommer att ha med mig kameran!
'
Nu; Mästarnas mästare, standard du vet ;) Fast Hanna Ljungberg åkte ut förra veckan.. ;/ Båda personerna jag hejat på har åkt ut.. ;p
Och nu funderar jag också på om jag ska baka kladdkaka, tjockisen som är är är jag fett sugen på det! ;)))
Cool bild hittad på Google.se.
'
'

'
Jag publiserade mitt inlägg för typ flera timmar sen, men det har inte kommit upp?!!!

Och med detta säger jag kanske god natt

Syster och jag <3
'

Hejhej igen!
Jag ligger fortfarande här och bara myser lite. Är ganska trött, efter tidig uppgång, ridning och match. Matchen var inte jätte jobbig men man blir ändå trött, i typ kroppen och så var det ju så nedrans varmt också! Det är härligt med värme, men det bästa fotbollsvädret är grått och kanske lite duggregn.. ;). Matchen gick iallafall bra! Jag tror att vi behövde denna match. Laget vi mötte var ett lite mer lallar lag. Men det var nice. Nu ska jag hämta något att dricka, BYE! <3

Meryl Streep när hon ser som bäst ut

Djävulen bär prada!
En sjukt bra film. Me love. Den går på fyran nu så slå på TV:n. Jag älskar den filmen. Och eftersom jag bara kör på en mysig hemmakväll idag så är det toppen att den går på teve nu :)))

Match idag, TAGGA!!

Foto och redigering: jag
'
HÄJ :)
Nu snart är det match. Tagga! Jag tror att vi dock är ganska få idag med.. Men jag hoppas att vi kan låna in någon :)
Ridningen idag var kulkul! Vi fick gallopera mycket rund gallopbanan. Det var fett kul, fast jag och sara ville bara att det skulle ha gått lite fortare.. ;p Aja, nu ska jag tagga inöfr match, hejdå ! <3

Alltid lika dålig på rubriker, he-he


Foto och redigering: Jag
'
Dagen har varit allmänt trött.. Dagen började med att det snöade, Wtf liksom!? Sen så regnade det bara heela dagen.
Nu måste jag räkna matte. Nationella på torsdag. Yeey! Fast nej. F*n vad jag längtar tills alla proven är över. Nästa vecka på fredag? suck.

Ni vet.. Sådana vanliga måndagar

Heey!
Dåligt med blogg idag men jag har varit i skolan till halv 5. Sen var det knatteskola och träning. Nu snart ska jag sova. Tog inte med matte boken hem idag, trodde jag inte skulle hinna/orka plugga något. Lite dumt egentligen men men.
Nu måste jag bara få en idée om vad jag ska ha på mig imorgon, men jag har ingen aning, ingen insparation liksom.. ;/ Men jag tar hjälp av Emmorna. Hoppas jag hittar något, annars går jag näck. Fast ne...

Foto och redigering: Jag Modell: E M M A (emmasfoto.com) Jag gillar bilden! :)

Helgen..

Denna helg har varit Toppen! :) Jag hade mycket att göra igår så hann inte blogga..
Igår så började jag dagen med att rida. Jag fick rida en liten surkärring som heter afrodite, skit söt. Sen hann jag bara hem och byta om sen vare match. Den gick inte sådär suuuper. Sen kom jag hem. Och efter jag duschat så skulle jag egentligen möta upp Emma, men jag somnade, hehe, var skit trött.. Sen så åt jag middag hemma hos Emma med några sköna pers. Vi gjorde ganska mycket under kvällen.
Imorse var det upp ganska tidigt för att spela match. Rent spelmässigt så gick det bra! Sen kom jag hem och typ bara slappade och sen dömde en match i fotboll. Nu sitter jag här och Måste räkna matte. Kul...
Foto och redigering: Jag Bara en Random bild sådär ;)