Dare to break the rules, if that makes you happy

Foto: Jag
Nu ska jag ut och ha picnic med bästa tjejerna. Jag har lite bråttom. Som vanligt för mig då. Ibland förstår jag inte hur jag lyckas.. Puss

Nej, jag är. Jag är inte beredd att gå än, inte än. Nej, jag är, Jag är inte beredd att gå.

Foto: Jag 
Hehe tjaaa! Jag gillar rubriken på mitt förra inlägg.. Efter det försvann jag ju liksom lite. Men jag tog en liten tyst-inte-säga-något-utan-bara-ha-bloggpaus. Kanske märktes? Men det har varit mycket nu med jobb och vänner och husdjur och mycket. Jag tänkte blogga öite nu. Men det beror på om jag har några bra bilder att visa. Annars blir det så tråkigt att se på och tråkigt för mig för då har jag ju inga bra grejer att visa. Och det är ju lite det jag vill med bloggen. Typ visa bra eller roliga grejer och skriva lite. Som de flesta andra kanske. Och nu ska jag dra ut. Det blir nog kul. Vi hörs när vi hörs. Puss! 
 

i am alive, but still

Jag lever! Jag jobbar. Jag trivs som ficken i vattnet på mitt sommarjobb. Bra människor fina djur och slit. Det jag gillar. Nu luktar jag får. Och nu ska jag ut.Måste byta kläder bara. Och så blev det brått, som vanligt. Ojoj. Puss och kram!
Foto: Emma Flygare Det är jag på bilden

Det blev stressat och jag sprang ut

Alla foton: Jag
Jag klarade första dagen på sommar jobbet idag. Och det var roligt, wheey. Jag klappade keliga får för första gången.. ? :)

Sommar, sol och vi har korta.. shorts

Foto: Jag
Salut! hehe, A i franska! Eller? I helgen har det regnat typ 70% av tiden. Första veckan på sommarlovet regnar det alltid på, alltid som jag kan minnas det förståss. Idag har jag lämnat av min goda vän på tåget och sedan spelat en match. Som gick helt åt skogen kan jag berätta. Helt åt skogen, åh fy, jag spelade dååliigt. Nu ligger jag och tittar på i hennes skor i sängen. Tidig kväll, ska upp och jobba imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Men pengar ska tjänas. Ha det gott i natt. Själv ska jag sova bra. Pyss

Vi lever med känslan att falla

Hej hej och god natt på er!
I helgen har jag en fin barndomsvän här, därav ingen blogg. Nu är det sent men jag lever! Hörs mer imorgon, nu är jag trött. Sov gott!
Gammal goding på mina andra två fina med kameran på bilden nedan.

I don't want to fall asleep, I don't want to fall unless you catch me

Lite bilder från skolavslutnings-dagen. Alla bilder har jag tagit från Nicolinas blogg (nicolinaslillaskrivbok.blogg.se). Vi hängde med skönt gäng, åt god mat och hade det kul!
Nu måste jag sova, jag ska nämligen upp och jobba imorgon. Pussen och sov gott!

Utan om och men

Natten är ung och jag ligger vaken

Jag ska upp tidigt imorgon, varför sover jag inte? Jag städade nyss, duktiga jag. Tränade gjorde också, fast det gick ju skit.. Ojoj. Annars så har jag gjort något av dagen. Ha det! Pyss

Friheten sätter sig in likt feber, det känns konstigt

Foto: jag | Jag gick iförd endast en kort klänning hela dagen idag. Det låter bra att säga. Nu ska jag sovaaa. Dröm sött.

4 snabba från helgen

Jag har firat studenten, blåst balonger like a boss, hängt med bästa och jag har varit duktig och hörtig med att jobba och träna (förutom fotbollen då). Idag var det skolavslutning. Sommarskolavslutning, jag kan inte fatta det. Känns knas! God natt. pyss

För du har tagit studenten, för du har tagit studenten, för du har tagit studenten, fy fan vad du är bra!

I helgen har det varit studentfirande i huset. Det har varit mycket trevligt och roligt ska jag säga. Denna helg, helgen innan det omtalade sommarlovet kommer har varit väldigt bra och jag får säga det själv. Ganska lugn men bra ändå. I fredags var det ju studentfirande, i lördags började jag dagen med en sjukt rolig ridlektion som varade i 2 timmar, fortsatte dagen med att se på en grymbio, snow white and the huntsman, den var verkligen grym i min åsikt, och idag har jag både jobbat och tränat. Jag har dömt match och sen så följde jag med och sprang sedan gjorde jag styrka och nu har jag bakat muffins åt hela klassen. Det låter bra tycker jag. Fast nu måste jag göra svenska, suck. Jag tänkte lägga in 4 snabba bilder från helgen sen. Hörs. Pussen!

When i miss someone, it's like sky full of stars, I want to reach it but I can't because it's so far

Foto: Jag
Min dag har varit bra. Ja åh vilken start jag fick! Och sedan lite spontan bio sådär och nu sitter jag här. Fast jag är/var fett taggad på att göra något, typ dansa eller något. Inte ofta jag vill dansa, hihi. Jag och de 2 bästa såg då denna omtalade snow white and the huntsman, den var skiiit bra! Jag rekommenderar! Jätte gulliga djärgar, hehe. Hoppas ni har haft det bra. puss!

I rymden finns inga känslor, men vad vet jag

Jag satte på datan för jag tänkte; innan jag går och lägger mig ska jag göra estet! Gjorde jag det? Nej. Jag fastnade vid fb och bloggar och allt sådant skit istället. Imorgon väntas en lång rolig men annorlunda fredag. Jag ångrar ju bara liiite att jag sa nej till att åka flak på en kompis flak. Tråkig tjej.. Men jag fega ur liksome. Min kära storebror tar förövrigt studenten. Ojoj lilla gubben ska bli stooor. Nu ska jag sova. Igen. Jag somnade efter jag åt middag, hehe tjockis hära. Borsta tänder dags. God natt, puss.
Foto: Jag På bilden: Jag | God natt och sov gott och dröm sött och good night och sweet dreams och bon nuit allt man säger!

Kärlek. Men inte en lycklig sådan.

Unhappy love. Olycklig kärlek.

A (summer)kick in the assssss

Foto: jag |
Sveriges nationaldag. Jag kom på en studentpresent till min brooooor! Jippiie. Nu ska jag sova. Jag börjar alldeles för tidigt imorgon och jag ska titta på en meninglös hemsk film som utspelar sig i första världskriget på franska. Jag gillar inte. God natt!

Sometimes I wish I was a bird.. so I could fly over certain people and shit over their heads

Foto: Jag Modell: Malin
Denna vecka har bjudit på en massa kakor, bullar och saft till och med nutella. Alla lärare bestämmer sig för att bjuda. Och här sitter jag och blir tjock. Ackack. Imorgon är vi lediga, men dagen är planerad. Och den börjar med match. Fast nu ikväll tänkte jag äta lite glass. Jag köpte in ett nytt linne till studenten på fredag idag, ett stickat från monki, nöjd hihi. Nu då? tragisk. Puss.

Yummy yummy yummy I got love in my tummy

Jag har ju skrivit att det var gott. Men MhM var det gott eller var det GOTT. Och som grädde på moset var ju klickarna av smält mörk blockchoklad i smeten. Sedan hallon och grädde till. Fast ikväll tog jag det som blev över med mjölk till och det var ju mer än lite gott det med. Älskar att ha mjölk till kladdkaka! Tjockisen har talat! Tillåt er nu att bli suktade, jag blir suktad.. Haha åh.

Gråt ut kära du det är lika bra och tyck synd om mig nu


Foto: Jag Modeller: Malin och Clara
Förra veckans väder.. Saknat mig? Jag tänkte i torsdags att jag har ingenting planerat i helgen. Sen kom jag på att det var ju studentfirande i fredags, ridning och match i lördags och sen har jag jag dömt matcher mestadels av denna dag. Jag hade nog lite planerat ändå. Det var meningen att jag skulle skriva svenska också, men jag vet inte vad jag ska göra.. Åh juste, jag berättade inte, jag och min lillasyster gjorde världens godaste kladdkaka igår. Vi lyckades verkligen! Vi tog också 2 rutor blockchoklad som vi delade till småbitar och sen tryckte ner i smeten sedan in i ugnen och ojojoj vad gott det blev! Det kan jag bara tipsa om! Alla borde pröva. Ni får se mummmmsiga bilder sen! Nu ser jag på film. på kanal 3. Trubbel i paradiset. Pyss