Sen torsdags kväll, eller tidig torsdags natt

Är sjuuuky trött. förlåt för dålig blogg, men saker har hänt denna vecka.
Men imorgon är det freeeeeeedag! Sen blir det meeera blöögg! Men god natt, kommer somna ty nuu! Pöss.
Foto: Jag Modell: Jenny! Lägger ut en vinterbild på en fin vän.

Hello, over here !


Foto: jag, höstbild från förra året
Jag pluggare matte. Inte så kul. Men matte är en sådan sak man bara måste göra. Det är ingen lek, jag tycker att det är sit svårt. Därför måste jag fortsätta nu. Men ha det braaa! Hejdå. pöss

Ibland alltså

G O D   N A T T !
Nu ska jag gå och lägga mig, eller ligger redan i sängen. Är sketa trött, det var nära att jag inte kom upp imorse.. Just nu. Mamma är sur på mig för ingenting. Och jag är ****** ** *** ***** ***. Japp, sådär där dårå. Men måste sova nu ska upp relativt tidigt imorgon och rida polle. Men ha det bättre, pyss! <3

Fin bild, JA! Eller? Men haha aa. Den är inte från ikväll, det var nog några kvällar sedan ;) Bra kvalité också!!

Lite mysigt efterskott sådär

Chokladmousse tårta, skiiit god. För en gångs skull en tårta jag gillar hehe.
Ni kan få se lite fler bilder sen, på saker som jag fått :) Men nu: Kortspel med Farmor! Stabdard ;) 

Skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!

Foto: Jag
'
Typ grå dag. Min dag har varit sådär. Jobbigaste dagen i skolan och sen så gick träningen verkligen skit idag. Suck. Jag ville bara lägga mig ner och skrika och gråta, haha. Var nära att bara skrika. Det jag tänkte och kände då var: Jag. Orkar. Inte. Men jag får ta igen det på matcherna i helgen. Det kommer vara kaos mannen. Hähä. Meeeen nu är jag typ  J Ä T T E TRÖTT. Så god natt och sov gött! Pyss. <3

Fast enough

Hejsan! Jag är uppe. Jag börjar 12 idag, sköönt! Jag gick upp kvart i 9 och duschade, och nu ska jag plugga. Ligger efter i SO, och det ska vara klart imorgon. yeeey.. Så nu måste jag börja, hejdå!
Foto: Jag
Nu regnar det ute också, då är det lite extra skönt att ligga inne i soffan med filten :)))

Då var man födelsedagsbarn. Och så var man ju 16 också!

Foto: Jag På bilden
It is my birthday today! Jag är 16 nu! Är på braa humör, puss på alla! :D

Vet bara inte riktigt vad jag sa skriva om,

eller lägga ut för bild för den delen.. Men idag har jag inte gjort mycket, jag sov över hos Emma igår med Emma, gick hem runt 1 för då skulle dom till kista och jag skulle städa och plugga. Men så mycket pluggande blev det ju inte eller inget alls faktiskt.. Sen skulle jag döma match och nu ligger jag i sängen och MÅSTE plugga. Jag har ett SO arbete som ska in på onsdag och ett idrottsprov imorgon som jag inte ens öppnat boken till. Men jag är såå omottivrad. Kanske om jag bytt skola hade jag varit med mottiverad? Men nu blev det inte så.. -.- Jag har 2 ord till mitt liv just nu: Orkar inte.
'
Menmen nu ska jag inte göra er deppiga, men jag hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag haft iallafall. God natt och sov gott!
Foto: Jag. Bara 2 lite random bilder sådär..

Ni vet, en sån där timme för tidigt

Ni vet en sådan där cool saksak

HEJ!
Nu har jag varit hemma lite, och typ vilat. Nu är det plugga so  gäller! Bajjamajja liksom. Vill typ inte ens gå i min skola och nu måste jag typ rå plugga för den, känns sådär inte bra. Men jag får göra det med vänner och det gör allt så mycket bättre. Vad skulle man göra utan dom? Jag skulle inte överleva.
Foto: Jag. Hehe, det är värsta coola datormusen.. :D

To cool for school

Eller?
Aja, ska sminka mig nu sedan promenera ner till spånga och ta pendeln till sundby och sedan ta tunnelbanan. Idag har jag mucho grande huvudvärk. Tror att det är för att jag sovit för lite och sen så vädret.. Jag är rätt så ganska känslig med huvudvärk och sådant, om jag sover för lite, om jag sover för mycket osv. Så jag fär väldigt lätt huvudvärk, och migrän kan jag få också. Och det är inte något man vill ha.. Menmen hoppas det går över, ska ta en treo. Men vill inte tråka ut er mer nu? Hehe. Jaja, har inte bild att lägga ut just nu, men BYE!

DOMARMATCH, TAGGA....

Är typ jätte trött!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATCH, TAGGA!

Nu krigar vi oss mot 3 poäng!

Har nu varit ute med E

Tjabba! kom hem från att ha varit med den finaste Emma Lindmark och nu snart ska jag iväg på tjejkväll med några i klassen. Jag måste åka rätt tidigt för det är lite långt borta. Menmen. Vet inte om jag kommer hinna uppa er mer ikv men kanske, vi får see. Pusshej! <3

Vet inte varför jag la ut bilden, men det såg gott ut och hade inte mycket att lägga ut :D

Gammal kärlek. Typ.

Ä L S K A R denna filmen. Har sett den fleera gånger.

Kossan säger mu

Foto: Jag Modell: Jag
Japp. Visste ni det? Kossan säger mu!
Åh. Det är en sådan kväll. Då man inte har något att göra. Man bara sitter. Sådana kvällar kan vara riktigt sköna, men inte ikväll. Känner inte riktigt för det. Jag har ont i magen, jag åt gammal fetaost, och den var äcklig! Nu har jag ont i magen. Blä. Amen jag hoppas ni har en bra fredagkväll! <3

Möte!

HEEEEJ! Har bråttom!!! Ska snart på spelarmöte, det behövs! Just nu är jag med vännen nedan. En av dom bästa. Vi ska göra något att äta nu hinner inte blogga egentligen men pallar inte inte blogga ;) Aja ha en braaaa kväll, pusshääj :))

Det regnar!

Foto: Jag
Ska till skolan nu snart och det regnar! Fast nu såg det ut som om det slutat, tur det. Orkar inte gå i regnet. Är så otaggad på skolan!! Skönt att jag började sent idag. Men nu ska jag sminka mig så hinner inte skriva mer. Pusshej!

Skola idag

foto: jag
Skola idag efter att varit sjuk i några dagar. Om jag ska vara ärlig känns det inte jätte bra, men jag överlever nog. Jag börjar runt klockan 12, det är ju  skönt i alla fall. Jag slutar sent sen så har jag knatteskola efter det har jag träning, kommer hem sent. Skönt att jag slutar tidigt imorgon. Ska fixa mig nu, hejdå.

Snälla vän lämna mig inte glöm mig inte

Foto: Jag Modell: Emma Lindmark/www.jageja.blogg.se/bästavän! <3

Försöker att inte tänka

Jupp. Jag försöker inte tänka. Då tänker jag dåligt och då får jag ont i magen. Och jag är typ trött, vet inte varför.. Jag har inte haft något att göra idag, jag har bara ridigt imorse. Och det är när jag får tråkigt för länge jag börjar tänka, på typ saker som kan hända saker som har hänt och så vidare. Det gör mig typ deppig. Men ikväll ska jag iväg och träffa fina och roliga människor. Det borde göra mig gladare! :))

Foto: Emma flygare? För ungefär ett år sedan?

Senapsgul

Foto: Jag
Vet inte vad jag ska göra idag och just nu har jag tråk.
Så jag ska måla naglarna, dom är jättefula som det ser ut nu. Och lillasyster hade fått några nagellack i födelsedagspresent. Jag kan ju lyxa till det med en fin, ny färg också. Jag hittade en fin typ senapsgul. :)

Last summer

Foto: emma flygare/ justfaith.blogg.se Modell: jag..
4 svartvita bilder, alla tagna av emma förra sommaren.
Det var väl det. Har i te så mycket att säga, är sjuk så gör inte så mycket om dagarna. men freeedag idag RIGHT !?!

Sol och åska

Foto: Jag
'
HEY! Fortfarande hemma och sjuk..
Gansla trist, iknow! Men orkar inte gå till skolan. Jag bara ligger hemma och chillar gaaleT. Och det tänkte jag fortsätta med nuu, Pöss häj. <3