Tillbaka från träningen

Hejsan! Vi på träningen hade tur med vädret! för precis när vi skulle säga hej då och åka hem så började det regna. Och nu är det ganska mörkt ute också..
Imorgon: Är det förhör i engelska och NO, det är samt prov i grönt kort. Och jag är hur nervös som helst! Jag måste bara klara det där provet! Och jag måste också plugga på NO och engelska..
På torsdag: Är det skola som vanligt, och en dag kvar till påsklov. Juste det är träning också. Sen tror jag att allt är lugnt. För det är på onsdagen allt är-.-..
På fredag: Är det äntligen påsklov! Och jag å emma tänkte åka till stan och fira det, jag behöver köpa lite saker också. Och senare på kvällen ska jag sova hos henne.
På lördag: Är väll allt typ vanligt. jag rider och har träning. Eller jo jag måste börja packa till mormor och morfar.
På söndag: Ska jag väll fortsätta packa och jag tror att det är träning också.
Och på måndagen: bär det av till halland.


Bilder: Tagna igår, på kvällen.

Hahaha, dagens roligaste!

Hejsan!

 Vad gör ni? Jag har tråkigt och gör läxor. om en och en halv timma är det träning, fys.. Jobbigt men vad ska man göra åt saken, man måste juträna för att kunna spela(detb gäller ju också konditionen). Idag har det varit rätt fint väder faktiskt. Men nu börjar det bli mulet igen.. Har inte så mycket att skriva, en helt vanlig dag i skolan. Tisdagar är rätt sköna. Börjar 9.10 slutar kl 2.Just nu sitter min lilla syster och hennes kompis och sjunger på stallkompisarnas låt, haha dom är jätte duktiga!. Men måsta plugga och fixa lite nu puss hej!

Bild: Sessan

No arbete om lavar

Jag vet inte alls vad lavar är.. Men som tur är jobbar jag men josefine! Den här lektionen slutar om 5 min typ.
Fast vi jobbar om svampar och lavar men jag och josefine ville jobba om lavar, för det var jätte äckligt att jobba om svampar!
 men måste sluta nu puss och hej!

Vill ha lov!

Denna dumma huvudvärk!  Har haft huvudvärk lite offtare nu på sista tiden, men det ha varit jätte mycket i skolan dom sista 3 veckorna. tus att det är påsklov nästa vecka då.
Idag har jag varit hos effi´s polle och mockat och ridigt lite. Sen kom jag hem och duschade åt en risifrutti och pluggade samtidigt som jag såg på ett program på tv 400 (vet inte hur man stavar det..). Och nu ska jag gå och lägga mej och plugga till mitt matte prov imorgon.
Så god natt dårå!

bild: Någon månad innan sommar lovet på skolan.

GG,mat sen wipeout

Ja nu är jag till baka från träningen. Det gick bra och det var kul. Vi hade lite fysträning och lite fotboll också. Jag stog stolen i 4 min och 20 sek. Mitt rekord :) . Nu så är det GG och snart är det mat också och efter det så är det wipeout. Så ser väll min kväll ut. Ska gå och titta på gossip girl nu, puss hej
 
bild: Sanna bråding ska typ vara med i wipeout ikväll.

Tillbaka

Hejsan! Tillbaka från v-by nu. Men snart bar det iväg igen, jag ska på träning som alltid på söndagar. SÖndag, imorgon betyder det att det är skola då. Men det är snart lov som tur är. Nästa vecka. Men då ska jag åka till mormor och morfar. För min morfar fyller 80. Men men tillbaka till nuet. Jag ska äta nu snart typ, sen börja byta om. Ja sen ikväll är det ju GG(gissipgirl) och sen wipeout.
Just nu sitter jag och lyssnar på Whitney houston ``I will alweys love you´´ jag älskar verkligen den låten!. I vällingby idag så köpte jag en prisent till mamma och sen pudeer till mej.
Om man tittar ut nu så börjar det bli grön. Hoppas hoppas hoppas att våren kommer!.
Men nu måste jag gå, puss!

V-by med emma

Hej! idag ska jag och emma åka till v-by, det är typ nån sak i k:fem för dom har fyllt 1 år. Men jag har lite grjer att köpa också. Och igår när jag var hos dom, så fick jag en typ rabatt sak av felicia..
Men iallafall så tänkte jag se ut så här:

Men nu måste jag sminka mej, för ska åka snart. xoxo

Bort tappade nycklar

Jag har tappat mina nycklar.. Jag lägger dom alltid i min jackficka men nu ligger dom inte er! ÅÅÅH JAG BLIR GALEN!
Och nu kom jag precis hem från att ha varit och ridit och innan det hade jag fotbollsträning. Och ni har jag mindre än en kvart på mej att duscha sminka mej klä på mej. För vi har blivit bort bjudna tdär vi ska fira. Så med det avrundar jag det här inlägget och säger hej då.

Och vinnaren..

.. blev... magnus och annika! Dom jag hejade på :)
Magnus vann Let's dance Foto: Daniel Ohlsson/TV4 
Haha sista dansen var ju bäst!

Men nu har emma gått och jag är själv välldigt trött så jag tänkte gå och lägga mej snart jag med. Så god natt nu! Sov gott.

090327

Sry för lite inlägg idag men jag skrev ett fast det försvann typ:S. Emma är här nu, vi har precis tittat på let´s dance. Jag tycker att lailas sista dans var bäst, fast jag hejar på magnus. Innan idag var jag på en fest hos en tjej i min klass(louise), hon fyllde år.kulkul! När vi kom dit så hade hennes mamma tagit fram 3 st kladdkakor, ett stort paket glass, en hel skål hallon och massor med chips ostbågar, salta pinnar och kakor, MUMMMMMS!. Så nu är jag lagom mätt, efter en god middag också.. Jaa, nu sitter emma och fotar på allt möjligt och jag bloggar och lyssnar påmusik emma också för den delen.
Aa men nu får alla ha en bra kväll, det har jag! Pussar och kramar. Och juste nu har ju snön kommit tillbaka också -.-.
Men ojsan nu ser man på klockan så börjar let´s dance om 5 min!

Randig tid

Hejsan!
Jag och emma sitter i datasalen och ska göra klart vårat teknikarbete om båtar. Det går rätt bra. Och vi jobbar på powerpoint. Idag: Först så är det skola dårå, men sen ska jag och några till hem till en tjej i min klass för hon fyller år. Seb ska jag och emma ner till spånga för att köpa lite pizza sallad till middagen. Och sen ska vi nog hem til mej. Och hemma ikväll blir det väll lets dance som gäller :).
Men det var väll allt just nu tror jag, hör av mej mera senare. puss och kram.

Bild: jag i sommras.

Lunda




Ni behöver inte kolla på skylten, men kolla på den fina himlen bakom!

Den här kanske inte är så fin/cool eller nåt, men den ser sommrig ut på nåt sett. Man ser liksom att solan lyser på den.

Det var lite bilder från lunda idag, men det här blir nog sista innlägget för idag. Är trött och fick presic reda på att det inte är någon medium idag så jag tänkte snart gå och lägga mej och läsa i min så kallade ``bibel´´, haha mitt TR till grönt kortkursen. Så god natt!

Är det de här du kallar kärlek?


Vet ni vilken konstig låt jag fick på hjärnan? Är det de här du kallar kärlek. Det är lite weird! För klara börja sjung på kolapappers kung, sen så fick jag den här låte på hjärnan :S.

New lipgloss


ja det här är mitt nya lipgloss. Eller nytt och nytt, jag fick det av emma så för mej är det nytt. Hon gillade inte färgen, men det gör jag ! :). Det ser ut ungefär så här:

Nice va?. Tycker jag. Tack enängång emma!.Ska gå nu men hörs senare♥

My outfit today


Hehe, ma ser inte så bra bara för min jacka är ivägen, men endå ;)
Tunika-JC
Linne-MQ(365 suneshine)
Leggings-H&M
Convirse-Vet inte.

Birds

Hejsan alla!
Just nu är jag på bra humör. Jag vet inte varför eftersom det känns som om det är fredag fast det är torsdag, och jag har massor med göra. Men det är väll en bra sak att jag är glad?!. Aa men jag och emma var på en liten fotorunda förut, och jag ville fånga bilder på fåglar. Jag fick några fina men fåglarna är rätt så små och jag kunde inte gå för när då flög dom iväg. Men aa dom blev rätt bra iallafall somsagt.Jag Gick i snön med mina converse och sen blev jag skiiit kall, och kamra batteriet tog slut -.-! (det var lite därför vi tog en kort)

Titta på fåglarna på taket

Vet inte om det snyns så bra men det flyger en lite fågel över taket

Och där en lite till

Fast den här tycker jag nog är bäst, man ser liksom fågen på ett relativt nära håll och den sitter i trädet och tittar ut.

Nu måste jag duscha! Men hör säkert av mej innan middagen och tv kvällen börjar ;) Ikväll är det gost wisper(tror att det stavas så..) och sen medium.:)

Greys anatomy och sen sängen med pluggläsning.

Rubriken lyder, nu om typ 5 min är det greys anatomy. Och sen läggdags med pluggläsning. Så nu säger väll jag god natt då, sweet dreams.

Bild: På stan, jag och emma fick skjuts dit på en söndag kväll. Tycker den är fin, man ser lysen och de i bakgrunden
fast alla snö flingor.

090325

Hejsan!
En finre dag idag tror jag, men fortfarande lika kallt!.Hur jar eran dag varit? Min har väll varit sådär..Jag har inte så mycket att skriva om. Jag är rätt irriterad. Och har massor att göra, SUCK!. Aja orkar inte skriva mer för till fället .
Men skulle bli glad om ni blev medlem på Freestreet.se. En gratis sida där man samlar poäng så får man ett prisent kort på 200 kr. klicka bara här: http://www.freestreet.se/?r=4945. Och om ni undara varför jag skulle bli glad då så är det för om jag värvar(gör så att en peron går med p.g.a mej) en person så får jag 6 poäng.
Ha en bra fortsatt dag!

Bild: Jag gillar färgerna och solen som lyser på den. Den är lite tidig höst aktig när löven hunnit bli bruna.

Freestreet


Hejsan! Jag har sett på emma flygares blogg att man kan bli medlem på en sida som heter freestreet. Och där ska man samla poäng och efter man fått en viss summa av poäng så får men ett prisent kort (med pengar på, såklart!). Och om ni inte tror mej så har jag sett att en tjej har fått 200 kr på ett prsent kort och det är på valfri affär t.ex. Kicks, Jerns, Åhléns, Nelly och med flera.Så om du/ni vill bli medlem så klicka här:http://www.freestreet.se/?r=4945. Då hjälper ni även mej att samla poäng. Och när ni blir medlem så får ni börja med 25 poång.

Lite fotbolls bilder







Det där är inte mitt utan min lillasysters lag. Hon hade en minicup i helgen och jag åkte dit och tog lite kort och dömde en match faktiskt :). Men måste fortsätta här nu.

J*vla väder!

Hejsan!
Lite dålig uppdatering jag vet men jag har inte haft tid. Men nu är det så här att jag trodde att det skulle bli vår, med sen börjar det snöa igen, och sen när snön har nästan försvunnit så kommer det västa sö stormen som hålli på i typ 10 minuter och så har vi fårr en decimeter snö igen.men nu har det slutat snöa helt iallafall.
Ja ja. Hur har eran skoldag varit? min har väll flytit på.
Jag och emma fick sljuts av hennes pappa förut för vi ville ta några bilder ute i stan och såhär blev några dom:




Men nu MÅSTE jag göra mina läxor. Pussar!

Kanske ska döma en match:)

Hejsan!
Som rubriken lyder så ska jag kanske döma en av min lilla systers matcher:). Dom behövde domare och spångas lag skulle fixa det. Jag har endå gårr på fotboll i typ 5-6 år nu.
Men men igår då var jag med ebba och emma, vi gick ner till spånga och hyrde film. Det bliev jhon tucker most die(eller hur det stavas) och she is the man. Det var kul! Men nu måste jag gå och klä på mej varmt det var typ kallt ute sa pappa. Önska mej lycka till ;).

Finaste låten!

Tränings match

Hejsan!
Nu har jag kommit tillbaka från min träningsmatch och det gick väll sådär. Vi förlora dels p.g.a dålig kondition. Vet inte riktigt vad det blev men vi gjorde inga mål. Jag var mittback, första gången och jag tycker att det gick ganska bra faktiskt. Men vi kämpade på bra iallafall.
Idag ska jag rida och kvällsfodra, men sen har jag inget planerat.

Bild: Några i laget på en fotbollscup

Nu ska jag gå och slappa, c ya

``Whit out a trace´´eller``Lets dance´´?

Hejsan!
Vad gör ni då? Jag håller på att välja mellan att se Whit out a trace eller Lets dance. Båda är jätte bra.. Men jag får väll byta i pauserna antar jag..Och nu är det cola och chips som gäller, hehe.Nu kan också dansa till Let's dance-låtarna hemma. Foto: TV4

Jag tycker/tror att magnus och laila ska komma vidare till final. vad tycker ni?

Beautiful heaven

Hejsan!
Det är fredag! Veckorna går rätt fort nu tycker jag.Det finns inte så mycket att berätta om idag jag blev klar med min kudde idag på syslöjden. Och ja, inget mera..
Imorgon:
Är det metch som gäller, eller tränings match mot skå. På skå. Kl:10.15 . Det var så länge sen nu det var utomhus så är taggad redan nu! Och därför kommer det nog bli rätt tidig kväll.


Vad tycks? jag gillar bilden, den första bilden är fixad i photofiltre studio, och den andra är original. Vilken är finast tycker ni?

Och Creative Zen V PLUS är fortfarande till salu det är bar höra av er om ni är intresserade. Den har 4 GB, och kostar 350 kr.Köpt för två år sedan och är i fint skick. När vi köpte den kostade den 1500 kr. Vid intresse, skriv en kommentar i bloggen eller kontakta mig på [email protected].

Till salu



Creative Zen V PLUS 4 GB,   350 kr
Köpt för två år sedan och är i fint skick. När vi köpte den kostade den 1500 kr. Vid intresse, skriv en kommentar i bloggen eller kontakta mig på [email protected].

.

Hej!
Jag vet att jag bara har lagt ett inlägg och det är på kvällen dom senaste dagarna men ni vet inte hur j*vla mycket jag ligger efter i skolan, jag var ju sjuk.. Så nu måste jag plugga 3 kapitel matte,läsa 7 sidor NO och plugga till ett omprov till stallet. Men så fort jag jobbat i kapp i skolan så kommer det bli ändring på det.
Just nu sitter jag i data salen, igentligen har jag lunch rast. Men det är roligare att vara här. jag och emma jobbar på vårat arbete om båtar som vi jobbar med på tekniken.
Men jag hör nog av mej senare, pusshej.

Dagens

Hejsan!
Sry, för dålig uppdate idag, men jag har pluggat till prov och läxförhör. Och dessutom så klämde jag min tumme i min altan dörr idag, F*CK vad ont det gör! Och det bullter fortfarande och jag har blivit blå på tummen, gud vad klantig jag är!.
Men men det verkar som om våren kommer mer och mer. Idag så sken solen och nästan all snö och slask är försvunnen, och det är inte blött på altanen. Och det ska bli varmare till helgen. Så kanske kommer den efterlängtade våren till slut?.
Aja ,åste gå och lägga mej och läsa samt träna på glosor, så god natt och sov gott!

Bild: höstas

Nu säger jag god natt till bloggen.

Ja som rubriken lyder. Jag tänkte gå och lägga mej och läsa nu, har faktiskt lite ont i huvet. Men som tur är har jag en till soooft dag imorogn! Jag börjar kl.09:10 och slutar 10:40. Fär det är utväcklingssamtal. Så i morgon har jag datakunskap i 40 eller 50 min(kommer inte ihåg) och sen mentorstid i 20 min.
Men aja god natt nu folket!

Bild som jag tog i sommras med min gamla mobil.

Jour

Hejsan, nu kom jag precis hem från stallet och ska nu snart ta en dusch.
Dagens:
Idag i skolan hade jag och en tjej (juliana) i klassen jour. Jag visste inte ens om att vi skulle ha det, så det kom fram några tjejer i klassen och ba: Emma du har jour nu!. Så hela dagen har jag gått tunt och plocjat äckliga fimpar banan skal och festis flasor, och pantat flaskor och torkat alla bord i mat salen, samt ställt upp alla stolar. Men vi slapp alla lektioner (utom en, fast de var bild) så det blev en rätt soft dag. Jag har aldrig haft jour heller..

Tur att det inte ser ut så här längre.. Fast det där är på mej när jag stog mitt ute på isen på mitt land.

Bilder från K:fem







Foto:elin (http://fashiondesignbyelin.blogg.se)

E.M.D

HEJSAN!
Just nu är jag skit glad! för vet ni vad? jag fick träffa E.M.D idag! och krama Erik och Matias! (fast danny är sötast/snyggast!) Men men, och elin tog massa med fina och bra bilder, jag har bilder på min mobil men man kan inte ladda in bilder på datan från min mobil:S. Jag trodde att det skulle vara fullt med folk där men det var inte så farligt.

Så nu har jag hängt upp den på väggen. Bilderna som elin tog kommer senare för hon måste skicka bilderna ;)
Aja nu ska jag gå och duka fram.

Som på räls





Idag..

..ska jag kanske åka till välling by med emma flygare. För att E.M.D och massa andra ska typ komma dit.
Ja det var inte mycket.. Imorgon är det skola.
,

Breakfast


Stekt ägg på macka, och en nuttella macka med en yoggi, mumms!

At the night 2




Jag och emma skulle å ner och köpa godis förut ikväll. Det var en ganska varm kväll faktiskt, men det sägs ju att det ska bli varmare nu. Men iallafall så tog vi med oss kamerorna och tog lite foton också.Det var rätt dött i spånga.
Men jag blev mest nöjd med den mellersta. Jag tog den på en bil som kom förbi.
Men nu säger jag god natt. Sov gott så hörs vi imorgon.

Skam!?

Såg ni vem som vann melodifestivalen fär sverige? Nån som typ sjöng opra! Jag ville att EMD eller måns skulle vinna!

Jag sycker inte hon var bra, hon sk*t dålig. Vem tycker ni skulle ha vunnit?

Finally

Hejsan!
Nu är jag hos emma och vi har tagit bilder ock fixat min header och profil bild/text. Vad tycker ni? ni som titta på det här innlägget kan väll skriva en kommentar och skriva vad ni tycker, det är alltid roligt att höra vad ni läsare tycker.
Och nu snart ska jag gå hem för att jag ska äta lunch och sen åka till stallet och rida, jag är faktiskt lite nervös. Jag har inte ridit på 3 veckor och inte suttit på en häst på 4 veckor. Men men det går väll säkert.
Aja ni ska jag gå till emma, hörs senare! pussar.

Skol-DM




Vi var bästa laget! (Haha fast det gick inte så bra men endå!)

Flower power



Smälter

Hejsan!
Idag, nu ska ja städa rummet, mamma tvingar mej´-.- . Men sen ska jag och emma gå och fota. Vi ska ha en bild på mej, för jag behöver en ny header bild. Sen kl.15:45 rider jag. Så jag måste vara hemme senasthalv 3. Och sen på kvällen har jag inget planerat. Men det verkar som om det är kallt ute.. Men man ser att det börjar smälta iallafall.

At the night

Hejsan! Bara ett inlägg innan det är ``time for bed´´.



Foto:Översta fotot taget av emma, dom 2 andra av mej.

Good night and sweet dreams!

Äntligen fredag

Hejsan kära läsare!
Idag är det äntligen ferdag! skönt.Det har varit en lång vecka..Jag har typ nästan nyss kommit hem från en lite fotorunda(kall) med emma flygare och hennes lilla syster. Emma håller på att ladda in dom nu typ. Så dom kommer inte försen ikväll.
I skolan idag så var det bara en heeeeeelt lugn dag, inget hände allt var som vanligt. Ocg det blev GRÖT till lunch?!.
Måste skunda nu, emma säger att vi måste gå hem till mej nu. Men emma själv sitter och trycker i sig 2 muffins, det ser rätt frästende ut och ibland önskar jag att jag gillade sånt(asså muffins och kladdkaka m.m). Men men vad ska man göra?. Aja nu ska jag hjälpa emma med belysningen till nåt hon ska ta kort på, se ya.♥

Bild på min och emmas sko..

Spanien 06


Här är när vi hade kommit till madrid, och gick ute på stan.

När vi hade gått i hettan lite ville vi ha skugga så fick vi syn på det hära jätte trädet.

Här sitter jag och min lillasyster och amanda och hennes lillebror, det var några vi träffade i spanien . Jag kände henne innan genom stallet.


Vi så också JÄTTE coola sand saker som några hade gjort till en tävling.

Vi var också där med en annan familj, dom bor 1 hus nedanför me, dom visade oss runt i den lilla staden vi var i.

När vi hade ätit gick vi till en glassbar och beställde glass.

Mmmmmmmm, kolla glassen!

Vi åkte också till det dära jätte höga beget, kommer inte ihåg vad det heter. Det var skiit fin utsikt!

2 dagar innan vi skulle åka hem så bestämmde vi oss för att gå ut och äta en sista gång på resturang.

Och dagen innan vi skulle åka hem så bjöd vi dom på middag. But I look like a boy on this picture..

Asså gud vad brun man var!


Aja nu ska jag fortsätta men mina glosor, puss och kram!

-

Hejsan!
Ingen bloggning idag för att jag är tvungen att plugga till franska provet imorgon, och göra no läxa(boooooring!).
Och läxan var att vi skulle göra nåt instrument och sen skriva vad det var flr pH-värde, och om det var surt eller basiskt.
Och i franska var det typ 10 eller mer sidor som jag skulle göra eller titta igenom och repetera, Och fortfarande har jag 1 HEL sida och lite av en andra glosor att repetera!?!ÅH!.

det ser kanske inte så mycket ut.. Den översta lilla boken är min ``bibel´´. Hehe, nej men asså det är ett TR(det står alla svar i den, till mitt gröntkort prov) som jag MÅSTE läsa ut till på onsdag för annars kommer jag inte kunna hitta nåt i den, och då får jag underkänt på provet och kommer få göra om..

AA men nu får ni ha en bra kväll! Juste det är medium ikväll det ska jag se.

Nu greys anatomy

Och nu greys anatomy :)

Bok

Eftersom välldigt många verkar läsa mycket nu(och spec twilight) så kanske jag ska säga vilken bok jag läser. jag har endå ingenting för mej,hehe..

Jag läser``tiden och trädet´´. Den handlar om en tjej som är lika gammal som mej, hon är 13 och ska fylla 14. Och hennes mamma tvingar henne och hennes pappa att flytta in till gammlastan. Hon trivs inte i stan och har nästan inga vänner i hennes nya skola, hennes bästa kompis lovisa typ sviker henne,så fort emma flyttat och dissar lovisa henne. Och lovisa förändras välldigt mycket och blir samtidigt välldigt dum mot emma. Och hennes föräldrar håller på att skiljas.Emmas pappa flyttar också in i sin värksta. Och senare så börjar hon skolka i skolan för att hon tror att hon kan resa i tiden och hjälpa sin gammel  mormor matilda att få sin syster tillbaka. Som omkom, hon blev på körd av en bil för att rädda sin systers(matildas) katt.
Jag har inte läst slutet än men den verkar rätt så bra.

Emma

Hej!
Titta hit alla som heter emma!
jag såg på min kompis blogg att man kunde gå in på en hemsida (klicka på på hemsida om du vill komma dit) och söka på sitt namn och få reda på vad det betyder, så här stog det på mitt namn:


Namnsdag 23:e Juli

Plats på namntoppen 2008: 2

Emma är ett kvinnonamn av tyskt ursprung med betydelsen "den höga" eller "den uppsatta".
Emma är just nu ett av de populäraste flicknamnen. Sedan början på 1990-talet har namnet legat på första eller andra plats på topp-listan varje år. I de äldre generationerna är Emma inte ens med bland de 100 vanligaste namnen. Under slutet av 1800-talet var Emma däremot också mycket populärt, 1875 var Emma det åttonde vanligaste förnamnet. 31 december 2005 fanns det totalt 64 069 personer i Sverige med namnet, varav 43 461 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1813 flickor namnet, varav 1349 fick det som tilltalsnamn.

Munkar

Hejsan allihopa!
jag vet att det värkar överdrivet, men jag älskar munkar med hål i! jag och emma gick ner och köpte det idag efter skolan, och dom var så goda. själv har jag bara smakat med socker på, men dom andra med typ glasyr(vet inte hur man stavar) och chocklad och strössel på vill jag också smaka men deet finns typ inte affärer..
Är det nån som har smakat sånna? hur smakar dom?

funny cats


Haha

Tankar

Hejsan!
nu ska jag äta lite, jag sov i soffan innan så alla åt innan mej.. Ikväll är det greys anatomy. Det ska jag se!. I övrigt känner jag mej välldigt seg och är bara på ett trött humör. Jag har börjat tänka välldigt mycket. På mej och på skolan på kompisar och massa sånt, och det är så mycket som jag kunnat gjort bättre. Mitt huvud har fyllts men tankar på bra och dåliga, det är som en kanna som snart välet för den är så full med vatten..
Aja ska äta mat nu, I C U♥

Dagens kväll

hejsan!
Idag var det skola-DM. Det var rätt kul, vi fick åka till ekerö och spela 2 matcher. Vi missade typ hela skoldagen för att spela fotboll, eller vi gick i typ 20 min;). Sen när vi kom hem vid typ 3 tiden så skulle jag gå hem till mej och lämna stall nycken till effi, för jag glömde att ta med den till skolan idag. Ocg sen åkte jag och emma till V-by. Hon skulle köpa prisent till hennes mamma, vi köpte samt tårta också (eller då var hennes pappa och suster med).
Det var väll typ allt jag gjorde idag. När jag kom hem från vällingby så var det 2 st sjuklingar här, min lillasyster och hennes kompis. Båda dom var sjuka och var hemma hos oss och såg på ``spy kids´´ och sen såg vi en film som pappa hyrde ``systrar i jeans´´ tror jag den hette.

Jag var också ute innan vi skulle äta och tog lite test bilder med claras och tereses (hennes kompis som också var sjuk) kamera, som dom har fått från jultidningarna. På snön dårå.





Den här bilden blev väldigt mörk, men blixten var inte den bästa..
Lessen för att det inte har blivit så mycket skrivande, men jag har varken haft så stor lust eller haft så mycket att skriva om. Och det är väll därför jag inte haft så tsor lust. god natt, puss kram.

Ska till lektion

Hejsan!
Idag blir det en snabbis, jag ska snart gå på lektion. det blir inte mycket blogg idag för jag ska till stallet och ta hand om effi´s polle och direkt efter det så ska jag på gröntkortkusr.Ville bara säge det, men nu måste jag dra! jag hör nog av mej ikväll. Hejs så länhe♥

Match

Hej.
Nu har jag ätit frukost och ska klä på mej. Min lilla syster har nån tränings match idag som jag tänkte följa med och titta på. Det ska bli rätt kul, jag menar dom är ju så små ute på en 7 mannaplan (haha).ikväll är det typ träning också. sen vet jag inte vad jag ska göra. Men det skog att matcken höll på till halv4 typ :S, skiit länge! men det kommer nog att sluta tidigare. det är utomhus. Så jag tänkte gå och göra iårdning lite varm saft och ta med lite chips eller nåt:).

Bild på vårt lag.jag är längst ut till vänster,hehe.
Aja nu måste jag fortsätta med saften, pussar!

Gott folk!

Hejsan!
Nu ska jag gå till emma, vi ska nog bara chilla lite. Jag ska ta med mej nåt gott också, antingen drika eller choklad.
Ja idag har jag inte gjort så mycket, jag var och handlade en snabbis med mamma sen har jag tittat på tv.
Men nu har jag lite bråttom till emma, så puss hej!
 Love cola!

Sjuk i 3 dagar

hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering, men som rubriken lyder: jag har varit sjuk i 3dagar. Feber och snuvig samt huvudvärk. Så sen i onsdag har jag inte pallat blogga, inte bara för jag har varit sjuk jag har inte haft nåt att skriva om heller, men det är väll bara för att jag har varit sjuk.Det enda jag har gjort är att ligga i soffan och tittat på ntv och sovit, ätit pch drukit liye grana 1:an av rosa pantern.

Snabbt inlägg

hejsan!
Vad har ni haft för er? jag har varit i skolan och jag ska snart till stallet, ska på grönt kort kusr med ebba och effi:).
Men nu tänkte jag ta nåt att äta sen plugga lite om jag hinner.
Men jag hinner knappast skriva nåt nu, aja jag får skriva mer imorogn. puss på er!

Bild på mej som emma har tagit.

Måndag 2 mars

Hejsan!
Jag tror att jag håller på att blir sjuk, för imorse vaknade jag av världens halsbränna och samt jätte snuvig. Och när jag kom hem från skolan somnade hjag typ i soffan :s, jag såmnar inte på dagarna om jag inte är sjuk. Aja vädret idag: inte så bra, JAG VILL HA VÅR OCH SOMMAR! är trött på all snö, jag vill ha värme. Men men ikväll är det 90210och the seecret life of a tineger(vet inte hur man stavar ;S).



Här är några cilder som jag hittade i min landet mapp. Bilderna är som typ motsatsen av varandra. Som typ vatten släcker eld och kallt är motsatsen till varmt och snö ar kallt och eld är varmt,hehe.. Men nu ska jag gå och fortsätta se på vänner, puss och kram!

Brrr

Hej hej igen!
Jag fryser, jag vet inte varför men jag tänkte gå och sätte på en bra film och drika cola och äta chocklad,mmm!
men vilken film det blir vet jag inte..Men men det blire väll en bra hoppas jag,xd. Ni får ha en bra dag. men jag känner att jag håller på att bli sjuk "/ .

Tagen av mej ute på landet, jag bleev faktisk riktigt nöjd mej bilden.

kolla!

hejsan☺
Jag hade lite tråkigt nu så jag började bläffra i en utställningstidning och titta vad jag hittade:

1 mars 2009

Hejsan hoppsan!
Nu är det så att det är 1 mars idag! och då som alla vet måste men ju vända blad på almenakan(eller hur det stavas?!)
Och då tar vi bort den söta snygga Chad michael murray, och då kommer han fram:

Och då kommer den söta jude law fram.

Breakfast

Tjena!
Nu har jag gjort iårdnung min frukost. Det blev färskpressad apelsinjuice(eller hur det stvas?..jag pressade den,xd) med rostat bröd med nuttella på, mmmmm!. jag gick upp 12.15 idag, det är ovanligt för mej att gå upp så sent men vi var ju på tjej middag igr kväll och jag och mamma kom hem imorse kl halv 4.