Love to the horse

Foto och redigering: JAG
Love to the horse. Tycker att bilden känns lite höstig och härlig.
Min kväll har varit allmänt chillig. Hade hemst huvudvärk under dagen men gick bort innan träningen när jag tagit tablett, sen under och efter träningen mådde jag så himla illa, det kändes som om jag skulle spy hela tiden. Men nu har jag legat och vilat ett tag känner mig bättre. Vill inte bli sjuk nu jö! Men det var antagligen inget.
Ska antagligen sova nu snart så god natt! <3

The best Jenny

Foto och redigering: AG Modell: Jenny. Jag försökte redigera ögat som ett annat jag sett men jag tror inte jag lyckades.. ;)
'
Idag har jag jobbat :)
Det kändes bra. Få in ölite självförtjänta pengar. Sen har jag varit på träning idag också, det gick helt j*vla uruselt om jag får säga det själv, men endå så tyckte min ena tränare att jag skulle bli träningenslirare, Sara Klinga blev också det.
'
Nu ligger jag i sängen och tittar på 'Miss Secret Agent 2. Älskar båda filmerna! Den går på kanal 9 så slå på TV:n om ni också vill se :) Jag ska fortsätta tittanu BYE! <3

Näjmen sötan då

Foto och redigering: JAG Det är något höstigt i den här bilden tycker jag.
'
Tjatja igen! :)
Ojoj, nu vare mat, hinner inte skriva mer nu, puss hej! <3

Gym snart!

Här ska tränas!

Randomly

Foton och redigering: JAG Modell: första bilden: Jag andra bilden: Emma
'
Lite random sådär..
Japp.. Är skit trött idag. Kom hem vid halv 2 efter en jätte bra kväll, :). Gick upp 10 åt frukost gick och la mig igen, sen har jag legat i sängen och tittat på TV och datan. Nu måste jag gå upp för att börja vakna och göra iårdning mig för gymmet. Vi hörs, BYE! :)

Tävling!

Det är tävling hos en tjej som heter Michelle hennes blogg hittar du här! ,  direktlänk till tävlingen! .Temat är Vinter.
Det här är bilden jag tävliar med! :
Foto : JAG

The most beautiful animal.

Foto och redigering: JAG. Jag visste verkligen inte vilka bilder jag skulle börja med men dessa blev det .
'
Hej! :)
Idag har jag först ridit sen har jag gått i stan med mamma :) Jag köpte ett par jeans för 60 kr på weekday, fast dom var försmå :(, och en fin t-shirt från samma kostade samma, kap! :)
Nu ligger jag och chillar framför TV och dator. Fast snart äre mat tror jag, hörs kanske senare. BYE!

Tjuvtitt

Vad för tjuvtitt kanske ni tänker? TJUVTITT PÅ MIN NYA HEADER!:) Jag har haft en ideé i min hjärna och nu tar jag ut den, den är inte klar än, har några varianter.. ;)
Men nu är det läggdags är så sjukt trött. Sov gott! <3

Ny favorit?

Ne, inte riktigt men nästan. Hon har bra låtar och en cool stil. Videon är värd att se!
M.I.A:
M.I.A sjunger 'hello' låten är skriven av: Martin Solveig
'
En annan bra låt med henne är 'Paper planes' men den gick inte att lägga ut :/

The fire eats everything in its path

Foto och redigering: JAG
Jag gillar bilderna ovan, jag tycker att det är lite coolt at fota elden sådär. Orkar dock inte så ofta göra det.. Hoppas ni tycker det samma, så att det inte blir tråk? ;)
'
Nu ligger jag fortfarande i Claras soffa och väntar på maten, är sjukt hungrig ! :p Hon har iallafall börjat packa nu, ett litet framsteg iaf? ;)

Äntligen fredag- Äntligen lov


Foto och redigering: JAG Modell: Emma flygare. Underbar tjej.
'
Lov.
Har haft en bra dag idag. Men konstigt nog kände jag mig fett nere när jag haft min sista lektion. MEN det kändes bättre när jag var med sara,sara och anna sen kom emma också <3 :)
Nu är jag hemma och ska hjälpa min lillasyster packa, men hon börjar inte ens själv och jag vill inte / orkar inte göra allt åt henne.. Hur många är det som ska resa bort över lovet b.tw? Och vart ska ni? :)
Jag ska iallafall ingen stans, jag finns här hela lovet. Men jag har 4 saker jag SKA göra på lovet; Klippa mig (redan inbokat), jobba, städa min garderob och plugga (-.-!). Vi har skit mycket saker till veckan efter lovet.
Nu ska jag titta hur det går med maten, det blir tacos, är skiit hungrig! :p

You lights my way up..

Foto och redigering: JAG
Vet inte vad jag tycker om bilderna. Eller jag tycker dom är lite, gammaldagsa.. ?
'
Dagen har varit bra,
Träningen var sjukt kul. Vi var bara 4 pers där så vi och tränarna bestämmde oss för att ha en liten match.. ;) SÅ vi hade math i kanske 1 timma och 10 minuter. Det var sjukt kul att spela fotboll igen även fast jag SÖG, men men.
Förlåt för ett snabbt inlägg nu, men jag måste göra något att äta, ni vill inte höra min mage.. ! ;) Och mitt batteri håller på att dö ut så måste stänga av.

Glad tjey idag!

Foto och redigering: JAG Modell: Clara (lillasyster)
'
God morgon!
Idag har vi sovmorgon, det var meningen att vi skulle börja halv 9, men våran franskalärare blev sjuk. Vi har ingen franska lektion imorgon heller ^^. Glad tjej :)
Och ännu gladare när jag tänker på att jag inte behöver sitta vid claras data och häcka längre, jag har en egen! Då kommer jag kunna ladda in alla mina bilder och jag slipper fråga om jag får t.ex. blogga! hehe..
Det kanske till och med blir fler ouyfit bilder, vi får se ;) Men nu måste jag plåcka ut ur diskmaskinen
och klä på mig, puss hej! :*

Première

Foto och redigering: JAG. Ni fick en liten titt på i helgen, det mysiga hotellet (?) vi bodde på andra natten :)
'
Jag är sjukt dålig på rubriker.
Kommer aldrig på någon bra rubrik! :p Jag finner det ganska svårt.. Jag brukar inte ha dålig fantasi? ;p
Men nu måste jag sova, god natt! <3
B.t.w. Är sjukt glad över min data ! :D Mamma fick den från sitt jobb, eller fick och fick, om hon slutar där måste hon ge tillbaka den.. ;) Jag behövde ju en ny också eftersom min typ gick sönder.
J*vl*r är klockan så myckat ?! Jag som tänkte gå och lägga mig typ tidigt, typ halv 10.. -.-'

Ny data? :D

Foto och redigering: jag. Datan ser inte riktigt ut så i verkligeheten..
Är helt överlycklig nu!! :D
Update:
Måste äta, pöss <3

Hungrig flicka... ?



TJAAA! :D
Nu sitter jag hemma hos Emma. Jag äter en toast, förut drack jag smoothie. Haha, har ätit fett mycket sen jag kom hit, men jag blir alltid fett hungrig när jag är här! hehe :p
Jag sitter också och skriver franska, kulkul, eller ? ;)
Aja måste sluta Emma sitter och snackar som en jag vet inte vad och försöker få mig att skriva snabbare men det går inte så bra, så måste sluta innan hon blir värre.. ;) pöss häj!! <3

En bra lärdag!


Foto taget av Emma Flygare (emmasfoto.com)
Åherregud!
Islandshäster är sååå mysiga! Vi red i 2 timmar idag plus fika. Det var så mysigt och jätte kul! Men mitt vänstra lillfinger tappade kännseln och det känndes fett läskigt! :O Och båda mina fötter, det kändes inte lika läskigt eftersom jag är van med att tappa känseln i mina tår efter alla dessa kalla träningar.. ? ;) hehe..
Nu är vi på ett mysigt hotell. Eller hotell och hotell. Det är som ett stort hus med en massa sovrum och ett gemensamt TV rum. Men efter ett tag så blev det riktigt mysigt här!
Imorgon så ska vi till en annan gård och rida fler islandshästar. Mer mysigt. Den här helgen har varit så värd alltså! Det var bara mycket mycket synd att jag och Emma missade lagmiddagen.. :( Men vi får hoppas att det kommer fler lagmiddagar!
'
Tyvärr så blev det inga bilder idag på islandshästarna med min kamera, det var ganska svårt att få med det.. Men det blev några med Emmas mobilkamera. Men imorgon ska det nog bli några bilder ska vi se. Jag har några bilder på där vi har bott, dom kommer jag lägga ut när jag har kommit hem :)
Puss hej! <3

En bra fredag!

Ligger i en mysig säng på hotellrummet med Emma Flygare bredvid mig, TV:n påslagen och datan i knät. MYS! ♥
'
Och imorgon fortsätter vi bilresan, och efter det ska vi rida i några timmar. SÅ SJUKT KUL DET SKA BLI!! Vi ska rida islänningar också :D
Ni kanske kommer få se lite bilder imorgon, kommer nämligen ta med mig kameran, det kommer nog att bli finfina och gulliga bilder :D
'
Hur har ni haft det idag då?
SJälv har jag varit på skolDM halva dagen, det var kukul. Men vi borde gått vidare, det var några jävla fusk regler.. -.- Vi hade gjort ett mål mindre men de hade gjort ett mål mer och sen så gick de vidare på det, fast i målskillnad så var det ju lika. Nedrans fusk alltså. Ví var iallafall grymma! Och det var sjukt kul alla var jätte duktiga. Tack för en bra dag tjejer! :D
Aja måste gå, god natt och sov gott cuties ! ♥

I am so sorry!

Har dunkande huvudvärk och måste plugga matte, bra kombination va? ;p Vi får höras mer imorgon, god natt! <3

Sötnosen!

Foto: Clara (lillasyster) Redigering: Jag
'

ÅH HAR ÅNGEST VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!!! :@

Firat bror

Foto JAG, krävdes ingen redigering ;)
'
TJAA! Idag har jag firat min bror. Han fyllde 18. Eller idag firade vi bara honom med farmor, vi bara i familjen firade honom nör han fyllde år i torsdags. Haha onödig information! ;)
Annars så har jag hittat finfina kläder i Vby, jag som är näst intill pank och mamma t'nker nog inte betala all.. ;p Men innan det gymmade jag, det behövdes (!) men var så inte tagg för gym, verkligen inte! :p
Aja ska fortsätta se på 5:an nu, det är 'en prinsessas dagbok 2' ! :) pöss häj :)

Winterland

Foto och redigering: JAG. Hade vääärsta fotolusten när jag kom hem från Emma idag, så tog kameran och klippte några (många) bilder:)
'
Vinterland i stockholm idag!?
Har ni det och kallt, blåsigt och snöigt? Det var flera skolor som ställde in eller hade "frånvarolös" dag för att man kunde knappt ta sig fram. Det tog mig nästan en kvart att komma till skolan idag, i vanliga fall typ 7 minuter.. Men givetvis inte min skola.. -.- Min franska lärare kom en halvtimma flrsent idag (?!!!!!) och det är väl klart att vi får håltimma då (!!???) men nehejdå, hon går och letar efter alla sen tvingar några andra att ringa dom som hon inte hittade, för att sen kunna jobba i ungefär en kvart, så j*vla ovärt! :@
Men det är freeedag orkar inte lägga mer energi på det nu.
Vi hade bl.a. idrott idag i skolan och vi körde kryssarkung, tjejerna mot killarna, Gissa vilka som vann?! HAH! Tjejerna! Vi vann 2 av 3 gånger, den 3:dje hann vi inte spela klart, haha det kommer killarna i 9A få suga på länge! ;D
'
Men nu ska jag vara lite social med min lillasyster, har en hemmakväll med henne, det var länge sen!
Pöss hääj! <3

Nationella, första provet!

Foto och redigering: JAG
'
Idag hade vi våret första nationella prov!
Nationella, inte lite nervöst! Jag har knappt kunnat vara hungrig.. :p
På torsdag har vi nästa, skriv delen.. :p Men det är bara att öva! Nu ska jag plugga Musik till imorgon..
Puss på er så länge! <3

God natt!

Är ganska död efter en jobbig träning där jag typ gav allt. Skönt att komma hem äta och duscha! Nu sitter jag och pluggar, eller skriver klart mitt engelska arbete.
Vi kommer nog höras mer imorgon, PUSS OCH GOD NATT! <3
Gammal bild!

Foto och redigering: JAG Läppar; mina.. ;p

I want summer

Foto: JAG Modell: E M M A (emmasfoto.com) Bilden är helt oredigeriad, förutom storleken dårå.. ;)
'
Snart är det gym.
Jag vet inte varför jag inte är så taggad till gym, eller jag vet nog men endå.. Jag får kämpa på, jag ska bli stark och vältränad MOHAHAHAHHAHAHHAHAH! ÖH, skojja..... ;p
'
Igår var jag med Sara, Sara, Emma, Emma och anna. Vi såg Burlesque (felstavat?) DEN VAR SJUKT BRA! I love IT. Och Christina Aguilera var grym, hon har verkligen en jevligt bra röst, hon visar bara inte upp det..?
Sen efter stack vi till Sara, vi var nog ganska trötta men vi hade himla roligt och mysigt endå!
Nu måste jag fixa mig, hörs senare! <3

4 februari - happy face! ?

Tjabba! Freedag idag dårå! :)
Häärligt! men jag måste jobba med SO:n.. Måste vara klart idag som ni säkert vet, men jag är ju då inte klar.. :p
Men men, fredagen har varit bra, har varit sjukt trött bara, vaknade inatt av att jag inte kunde andas med näsan och när jag andas med munnen så hostar jag. Kanske inte var helt frisk ändå, borde nog ha tagit det lugnt igår.....
Jaja, hörs senare!!! :D
Blir inge bra bild nu, sitter vid emils data och har verkligen INGA bilder här.. ;)

Foto och redigering; JAG Lite störd bild...... MEN det är ju fredag, right?! :D

En ganska så pissig ....

BajaMajaBAJSKORVSKIIIIIIIT!

Så bra gick det på min träning idag. PISS ned andra ord. Blir så besviken på mig själv. Jag är bara allmänt otränad och seg. Jag var först i ledet också så fick extra uppmärksamhet. ÄNNU mer pisamt, ÅH. Känner mig bara så dålig just nu..

Var bara tvungen att skriva ut det som jag hade inom mig just nu. Kan inte plugga om jag har det inom mig så var tvungen.. En sak är säker, jag får huvudvärk av hela skiten.. Aja ha en bättre kväll än mig! puss.


Foto och redigering:JAG Bilden har egentligen inget att göra med inlägget eller dagen, men kännde för att lägga ut den.. ;p

Dagens..

' Om jag orkar kanske ni får se detta oftare, vi får se ;)
Jeans-Ginatricot
Linne-JC
Cardigon- HM
Jag hade 3 ringa på mig också, en från mamma och de 2 andra är från JC. Ringarna ser ni inte på bilden.

Oh rainy day

Foto och redigering; JAG Varken bilden eller rubriken hade något med dagen att göra, men jag bara känner mig så.. DRÄNKT i allt jävla skolarbete nu.. ;(
'
TJO!
Första dagen i skolan idag efter att jag varit sjuk. Den började förjävligt på NO lektionen. Fortsatte att vara kass. Men de underbara människorna i skolan jämnade ut allt så dagen var okej. Men själva skolan och lektionerna var ett rent helvete idag, lite för att jag mådde inte bra i början och slutet av dagen.
Aja, lägger ut en dagens klädsel senare, kul va? :)