Jag är kär i dig, du i han och han i kokain

Efter 6 timmars tågresa och 4.5 timmars sömn ser man väl ut som man förtjänar.. Jag och mina vänner har kommit fram till Östersund nu iaf! Vi har bäddat och grejer också. Nu ska vi ut och ner på stan, vädret kunde nästan inte vara bättre. Puss! (här skulle det ligga ett najs collage bara till för er, men det går inte nu. Jag har verkligen försökt men det går inte näven....)

där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Foto: Jag Modell: Maliiiiiiin
Tjatja. Alla åker bort. Även jag. Nu senaste har jag varit iväg på gothia, där vi kom till A-slutspel men där slutade det dock, sedan har jag varit hos mina kusiner samt mormor och haft det mysit och roligt. Där gick jag bland annat på en hamnfest, vid havet, sjukt vackert där. Självklart glömde jag kameran hemma så det fick bli lite ipod-bilder..
Den här veckan då. Då ska allt vara bra! Bara jag får min lön snart. Kom Kom Kom Kom. Nu Nu Nu. Jag och mina fina kära 2 ska iväg på festivaaaal! Whoop. Vi åker tidigt imorgon. Ska bli så roligt! Men nu måste jag packa. det kommer bli kaos mannen. Jag har inte ens börjat än, jag vet inte vad jag ska ha med mig. Snart blir det panik. Önska mig lycka till. Puss.

Some tiny bit of flying freedome

Foto: Jag Modell: Clara (lillasyster)
God morgon! Jag har ont i huvudet. Usch. Pappa tror att det är för jag tränat och sen druckit för lite, igår då. Om ni ville veta. Lagom instressant sådär. Idag står det packa städa och tvätta på listan som måste göras. Inför gorhia fotbollscup. Så jag måste kliva upp ur sängen och duscha nu. Pussen!

Baby, I was born this way.

På bilderna: Jag
Heyhey! Det blir lite olika bilder från min instagram nu för att min lillasyster tpg med kameran till Skåne. Och vad gör hon där kanske ni undrar? Släkten bor där omkring. Nu är det sent och jag måste sova. Det kommer bli en lång dag imorgon. God natt puss och kram :) 
 

Äta bör man annars dör man

Foto: Jag 
Tjatja! Efter, vad kan det vara, 2 veckor? Hehe. Men det är sooooommaaar dudes! Och vi ska nuta. Och blogga (?). Ovan ser ni vad jag har tjockat i mig och gjort mig av med. Hehe. Gooott. Jag har kommit på att när jag har tråkigt på sommaren så äter jag. Haha, tur att jag fortfarande tränar säger jag bara. Nu är det project runway finalen. Den ska ses. Ha det bra och njut. pyss

Frukost, det bästa målet på dagen, kan jag tycka

 
Min frukost. Yum. Smoothie och rullmacka. Idag är jag trött, och har ont i halsen. Det bådar inte gott. Så jag ska se till att inte gå ner i någon nedrans dum föryldning nu som många har. Krya på er! Nu har jag lite att fixa, pusshej!