13 juni- allt är bara grått nu..

Hejhej!
Förlåt för jag inte bloggat! Men min data är som sagt fortfarande på lagning. Och då måste jag ju sitta på emils data, och jag kan inte lösenordet, men nu äntligen (efter mycket tjat) gav han det till mej, så nu är jag tillbaka. Hoppas jag, om han inte byter igen..
Men men, igår var jag i nacka typ hela dagen och på kvällen var jag skit trött. så jag bara var hemma och såg på tv.

Jag skulle vilja säga såhär; Snart fösta veckan på sommarlovet, solen skiner och man ligger på stranden och steker och badar hela dagarna, livet leker.
Men det är ju inte riktigt sant..
Vädret just nu är grått och regningt, snart första veckan på sommarlovet och inte en enda dag på stranden, och sist men inte minst, livet leker inte! Inget känns bra just nu, jag är ledsen och deprimerad. Dels över vädret,och en annan sak.. Men av vädret det blir man väll automatiskt?. Allt är bara grått nu..
Aja, nu ska jag åka till stallet, sista ridningen för sessången idag. Ha en bra dag!

Bild; tagen på landet.

Juste en posetiv sak! Jag kom delad etta på nocole bambis tävling! :D. Tack så mycket för att ni röstade på mej och gjorde så att jag vann, med en annan tjej!.(http://nicolebambi.blogg.se/)
Zandra

nu har vi varit och storhandlat-sådär kul men gott nu när det är gjort;)

2009-06-13 | 15:32:50
Blogg: http://fashionisme.blogg.se/
Khalid

Japp! Jätte fin bild ;)

2009-06-13 | 15:47:59
Blogg: http://khalid.blogg.se/
Melle

Ska vi Lägga till varann via bloglovin? skriv i såfall en kommenter när du lagt till mig så lägger jag till dig också! :)

2009-06-13 | 16:14:36
Blogg: http://meellee.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0