Första advent? Första advent!

Foto och redigering: Jag
'
OMG! Det är första advent idag! (?)
Tiden går fort! När oktober månad kommer flygare tiden på, det blir grått, löven faller, det blir gråare och tråk, allt blir vitt, och vips fösta advent!
Mamma (underbara mamma!) håller på att baka lussebullar också! Jag är inte jätte förtjust i lusse bullar, men jag ÄLSKAR doften av nybakad lussebulle! ;)
'
Aja, måste fortsätta plugga nu, har franska prov och svenska inlämning imorgon.
'
Kände att jag bara var tvungen att blogga. Jag menar, nu känner jag bara, Åt helvete med skolan!!!

No i'm not back..

Nu är det ju så att det är grymt mycket i skolan. Jag går i 9:an det är betyg, det är prov (nationella) det är gymnasieval. Så det kommer svaja lite med bloggen och bloggandet nu. Men jag känner på mig att till jul så kommer det att förbättra sig. Jag kommer inte att sluta blogga helt. Jag kommer bara blogga när jag har tid,lust eller har något att säga. Som nu typ ;)
Nu i November tider är det så grått och tråkigt väder också. Men nu är det faktiskt ganska vackert ute. men blåsigt,kallt och halkigt värre.
'
Så här såg det ut en mörk januari dag 2010:
Foto och redigering: Jag

Well,well,well, now i'm back, huh?

foto och redigering: Jag
'
Hehe, saknat mig?:)
Idag var jag och såg på första delen av harry potter 7med emma,emma och jenny. Jag tycker att den var skit bra. Jag vill se andra delen nu,nu,nu! Den var såå bra! Me love harry potter! :D
Men måste tyvärr gå nu, pöss:)

14 november - det börjar bli kallt..

Foto : jag
'
Förlåt för kass uppdatering! Men har fått en skärm till datan nu, så kommer nog att blogga mer i nu. För min andra skärm pajade ju ;)
Aja ska sova, pöss!!

Inte alltid bäst, men bra endå

2 låtar som inte är originalen, men jag gillar't! :)
Lyssna och känn igen!
'
Black eyed peas - the time (remix) känner ni igen den ? ;) Gillar låten i början 

September - mikrofonkåt (gjord av Petter)

Några saker ni inte visste om mig

Ibland kan jag bli riktigt oseriös på photoshuts. Så sant. Emma och Emma kan nog tycka att jag är riktigt jobbig ibland. Ibland får Emma lite damp på mig och skriker : åh emma! Och gör gråt ljud i luften, heheh ;)
Jag tycker oftast att jag blir ful på bild. Alltid. Jag hittar alltid fel på mig själv på varenda bild. På alla bilder ovan kan jag hitta minst 1 fel på mig själv.
Jag har riktigt dåligt självförtroende när det gäller fotboll. Enligt min syster iallafall, och det kan nog inte vara helt fel heller. Själv tycker jag att jag oftast gör dåligt ifrån mig. Och jag har tänkt över på att sluta på fotboll några gånger för att jag intalat mig själv att jag är dålig.
Jag älskar att göra grimaser till mig själv framför spegeln. Varje gång jag ställer mig framför spegeln så gör jag en min, eller räcker ut tungan eller gör grisnäsa på mig själv. Ja och liknande.
Jag är orolig för att jag ska tappa mina vänner sen när jag börjar i gymnasiet. Och det är rätt sad tycker jag..
'
'
Och nu förlåt för den förskräckliga uppdateringen och den tråkiga bloggen. Men min skärm typ började ´brinna´inombords i måndags. Så har ingen skärm, nu har jag lånat min lillasysters data. Tack för det Clara! <3

5 november - cold face

Färg vs. svartvit
Fotograf: Jag Redigering : Jag Modell: Emma (Jageja.blogg.se)
Prövade en ny redigering idag. Säg gärna vad ni tycker om bilderna! :)
'
Tjabba! idag har jag..
gjort nästan ingenting alls :p. Jag har spelat lite wii (höhöhö...) sen så har jag hjälp min bror med att renovera och måla om hans rum. Jag trodde att jag inte alls skulle bli färgig och så när jag målade, men hehehe, det blev jag.. (A)
'
Ska fortsätta nu, hoppas jag inte blir färgig i håret iallafall ^^.

4 november - ska hem till en söt tjej som denna

Fotograf: Jag Redigering: Jag Modell: Emma (emmasfoto.com)
Ha en bra kväll!

3 november - nästan ett år sedan

Fotograf: Jag Redigering: Jag
'
Dessa bilder ovan är tagna för nästan ett år sedan.
Det känns som om det inte var ett år sedan, tiden har gått så himla fort. Men snart är det vinter och dags igen.
'
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Nu snart ska jag gå till Emma iallafall, jenny kommer nog också, men vi kan bara vara där i en timme. Så sen ska vi dra vidare, någonstans hehe..
Men ska gå nu då, BYE! ♥

2 november.. - Lite sent ute

Japp lite sent ute eftersom klockan inte visar andra november längre men men, hehe..
Aja, jag har inte kunnat blogga idag för först så vaknade jag ganska sent, sen kom emma hit vi bakade kladdkaka:) Sen kom andra emma hit och då bakade vi en till som var utan ägg i (till henne alltså, he-he-he) vi hade bestämt att vi bara skulle ha en chill dag och bara titta på film och inte göra så ansträngande saker eftersom vi alla 3 är förkylda. Så vi såg på film spelade lite wi..
'
Nu på kvällen kom Emma hit, och senare på kvällen (blev klar nu) så hjälpte jag min lillasyster med hennes header+design, blev lite avundsjuk faktiskt ;p.
Så nu vet ni Nästan vad jag har gjort hela dagen, höhö. Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött.
Ni får se Claras snygga design och header här: (Btw. Klicka bara på bilden för att komma till hennes blogg, hon skulle blir jätte glad om ni gjorde det.. ;) )

Emma la in själva headern såklart, sådant kan inte jag ;)

1 november - What, är det första november idag?!

Fotograf: Jag Redigering: Jag
'
Tjaa!
Ni ser rubriken, huh? Det var min reaktion när jag såg/fick veta att det var första november idag, REDAN?! Är det inte någon som håller med mig, redan första november.. Ojojoj, men det betyder att min halsduk ska komma när som helst ^^) och det är bra !:)
'
Men nu ska jag fixa och ladda ner med mina bilder, god natt! tror inte vi hörs någe mer för den första november (?! fortfarande chockad.. ;p) , förlåt för en så kass uppdatering men det har varit lite strul med skärmen på datan och med själva datan också, men det är nog fixat nu, efter att min kära bror har hokus pokus:at  lite med den ;)
Men puss på er alla trogna läsare! ♥