Ny

Hejsan!
Har nu sett min nya header? Titta gärna och lägg sedan en kommentar är ni snälla. Så jag vet vad ni tycker, Tack iförhand:)♥

Kvällens tips:


Hejs,
Min mamma köpte den här ansiktskrämen till sig sjäv. Hon hade torr hud(som jag också har) så hon bad mej pröva den. Och den var skit bra! min hud har värkligen blivit bättre sen jag började andvända den.
Det är ett märke som jag inte sett så många gånger, VICHY.  Det svider lite när man tar på den om man har torr hud, men det är inget dåligt. Det är bara där du har torr hud. Den finns så att man kan köpa den på åhlens tror jag. 

Men ska se på mamma mia nu, puss.

Lust

heej påer alla igen!
Jag har jätte lust att blogga, vet inte varför..

Visst serdet gott ut!? vi hade inte så mycket godis hemma, men alltid finns det lite på lördagar xd.
Ha en bra fortsatt kväll, pussar♥

Bilder, 1

Hejsan,
nu lyder det rubriken. Jag tänkte visa öite fotbolls bilder:

















Dom här bilderna är fotade av: Emma flygare

Helgen

Hejsan:)
Förlåt för dålig uppdaterning i helgen. men det har varit mycket!.
Fredag:
Jag slutade klockan 1 istället för 3, för att våran slöjd lärare var typ sjuk. Sen gick jag hem och började fixa med clara, hon skulle på bal. Hennes kompisar fyllde år, och det visade sig att hon hade blivit balens drottning, (stolt) eller lite iallafall ;). Vi provade några klänningar som såg ut så här:



Och slutligen kom v fram till det hära:




Oc kronan ser ut såhär:



Lördag:
Jag gick upp kl. 06:50, och åkte till min cup kl 08:00. Och spelade till klocan halv1 eller 1, sen blev det pris utdelning. Vi kom 8:a och fick medalj:). Sen kom jag hem ock fick vara hemma i en timma kanske en skulle jag till stallet och rida, Jag fick drakula. Det gick faktiskt mycket bra. Och nu så sitter jag här och har precis ätit middag, kasler i ugn med pommes frites, Mums!.

 men ska avsluta dtta innlägg nu, pussar.

Torsdag, snart fredag!

Hejsan alla.
Hur har eran dag varit? Jag och emma har varit ute och fotat ute, det kändes typ som om det var minus 10 grader men när vi kom in så hade det bara varit minus 3 frader. När vi kom hem så såg vi lite på one tree hill. Sen gick vi till datan ock fixade alla dom 100 bilderne vi tagit. Jag tyckte att några bilder på mej blev rätt fina, och jag är ganska kritisk till bilder på mej. Och just nu sitter jag och emma och små bråkar om man skriver mig eller mej.
Jag kommer inte lägga ut alla bilder idag men här kommer några:

Söt va? I love it.

En hyffsad bild på mej. Vad tycks?

Emma och jag var ute bland ´´kottar och träd i regn och rusk och tog oss genom skogen och hittade net on net´´.
Haha nej jag skojjade bara. Men vi var faktiskt ute en bra stun och bland lite stängsel, träd stenar m.m.
Ha en bra fortsatt kväll, pus hej.

Jobbigt med läxor.


 Nu sitter man fast i läx varden.. Hoppas ni får en roligare kväll än mej.

Onsdag.

Hejsan allihopa. Idag är det onsdag.
Hur ha eran dag varit? Min har varit rätt okej. Efter skolan stannade jag och körde lite fotboll med några tjejer och killar. Det var kul, jag gjorde mål men jag gjorde också värdens största tabbe! Jag gick på alexander(som hade bollen) Och sen fick jag bollen och springer mot öppen mål ingen målvakt ingen spelare framför eller bakom mej, jag hade värsta chansen att göra mål. Men gissa vad jag gör?! jag skjuter STOLPE!? typ alla började garva åt mej, det var några killar som la sej ner på golvet av så mycket skratt. Men alla gör väll misstag.. (Antar jag?). Men men Skolan annars var som vanligt. Inget hände bara en vanlig onsdag. När jag kom hem så gjorde jag läxor och hjäpte min lilla syster med en klureng. Som inte jag klarade hehe. Och igår när jag red så gick det ju inte strålande bra precis.. Först så var donna (ponnyn jag red) jätte seg. Men sen när vi bytte varv så kunde jag knappast på stop på henne, hon flög runt som en galning!. Anyway,
här kommer dagens klädsel:

Jeans-JC
Linne-MQ
Tröja-gina trecot
Halsduk-gina tricot

Men nu ska jag sart äte. hej§

Läxor..

Hejsan.
Jag har tånvis med läxor, eller jag ligger efter i matten och lite så. Och när jag var på väg hem från skolan så fick jag reda på att vi hade engelska läxa till imorgon, ÅÅÅH!. Det är så himla jobbigt med läxor!. Och ikväll ska jag rida, jag är väldigt trött just nu Så jag har ingen vidare lust att åka dit. Men jag blir säkert piggare sen.
Och mycket gladare blir man ju inte av vädret just nu, om man tittar ut..


Men men nu måste jag fortsätta med mina läxor. hejdå

Kommit hem

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag har precis kommit hem från stallet, och jag ska snart gå och duscha.
Dagens autfit:

UCLA tröja-bikbok
T-shirt(under)- fått
Linne-365 suneshine MQ
Strumpbyxor-vet inte
Hur har eran dag varit?
Lägg gärna en kommentar, men nu ska jag duscha. bye bye♥

Sitter

Hejsan:)
Nu sitter jag i biblioteket. Jag ska snart gå till emma flygare. I skolan idag så hände inget specielt, bara massa tråkiga lektioner..
Idag:
J
ag ska åka till effi´s häst och mocka och rida lite, hon ären sjukling just nu. Jag ska snart gå till henne och hämte stall nucklarna. Ikväll så ska jag titta på 90210, det var jätte bra senast jag så det!.
Imorgon:
D
å ska jag rida kl:20:00, Och om efii är sjuk ska jag nog ta hand om hennes häst innan.
men nu ska bibliotekarie stänga bibblan. Vi hösr puss hej!♥

Söndag

Sho!
det blev att jag blev som typ en barnvakt åt min lilla syster och hennes kompis anna. Dom ville åka och bada så what ever, jag behövde komma ut.. Men jag badade inget typ.
Och vilket j***a väder det är ute, usch!
Och vet nu vad? Jag hjälpte precis min lillasyrra och anna att sätta på en sån dära film, Asså inte DVD utan film. Karlson på taket. och det funkar fortfarande.

Haha najs va?!

Men nu saka jag gå, ses senare, pussar.

God morning!

God morgon på er.
Jag fick precis reda på att våran träning var inställd idag, bara för att det var typ en dubbelbokning. Det var ju lite tur för mej, för då missar jag ju ingenting, (hehe). Och nu sitter jag här och har precis ätit frukos och driker den sista sidern från kylen, (annars skulle pappa slänga den).
Men vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte, jag känner mej ganske mycket bättre nu än vad jag gjorde i fredags. Det är ju bra iallafall!.

Jaa men vi hörs kanske senare , pussar♥

God night!


Nu tänkte jag säga god natt till bloggen. Jag ska se på en film som är på TV just nu. Så vi kanske hörs imorgon,sov sött.

Ätit

Tjenamorsning!
Nu har jag precis ätit och städat mitt rum. Blev väldigt nöjd faktiskt. Och min bror sa att om jag hann städa mitt rum och få godkänt avv mamma och pappa på en halvtimma så skulle jag få 50 kr och en kexchocklad av honom, najs va?!.



I vanligafall så ligger det högar med kläder på golvet, massor med papper och glas som bara skräpar på skrivbordet, och i bokhyllan så ligger allt hullerombuller T.ex. mera papper och glas plast saker mina smink grjer ligger lite vart som helst och sånt. Så det är rätt skönt att det är städat nu.
Men vi hörs puss.

Lördagsmorgonen

Hejsan allihopa, lördag morgon och man är magsjuk..
Trevligt va? På helgen är man sjuk. Eller jag var sjuk igår med men men.
Vad ska ni göra idag då? Jag skulle igentligen rida och ebba och emma kanske skulle kommit till mej, men jag är ju magsjuk.. Fett boring! Men men det är iallafall lördag och jag tänkte fråga clara(min lillasyster) om hon kunde gå ner och köpa lite godis till mej, inte för att jag är så sugen nu men man kanske blir..Vilket skit väder det är idag! det bara regnar och regnar, det är också lite boring..
Igår då? Ja vad hände då? jag låg hemma och sjukade. men vad gjorde ni?
Aja nu tänkte jag gå och ta en dusch, men vi hörs säkert senare. pussar.
' Bild på mej från i sommras.

Romme alpin

Hejsan allihopa.
Idag var ju jag i Romme alpin som sagt, och det var jätte roligt!. Jag är faktiskt inte så dålig som man kan tro. Och tyckte själv att det gick bra, jag åkte allt från dom enklaste (Blå eller grön jag blandar alltid ihop dom) till dom svåraste(svart).
Och till en början så ramlade jag inte alls mycket, men sen när jag gick upp på T.ex. röda och svarta så kunde jag ramla lite oftare.

Och som otur var så tog min kameras batteri slut efter bara en stund av resan, men några kort hann jag ta☺

Det här var våran buss chafför(eller hur det stavas)

Och det här är Emma, Hon som jag satt bedvid på bussen.

Bella hon ville inte vara med på bilden så hon vände bort huvet.

men här fick jag halva henne på en bild iallafall xd.

Här hade jag bara lust att ta en bild mellan alla sätena men viktor stoppade allt.

Här är en suddig bild på elin och linnea, men jag tror jag ska ha en bättre.

Och här kom den:)

Och sist men inte minst kom där vi åt, eller linnea åt. Hon hade med sig matsäck och fick inte äta där vi åt. Men vi gjorde henne sällskap dära istället.

Jag tog nästan inga bilder när jag åkta skidor, men jag ska nog ha på min mobil. Men jag orkan inte ladda in dom nu, jag har varit uppe i 16 och enhalvtimme idag.. Inte för att jag vet hur länge jag brukar vara uppe på hela dagarna, men det låter mycket..
Jag kommer nog inte blogga så mkt nu framöver, Jag slutar inte men jag kommer nog inte blogga lika mycket, men det kommer nog ploppa upp ett inlägg här och där så hållutkik!
Vi hörs/ses senare god natt och sov sött.♥

Tisdags kväll.

Tjenare!
Inte så mycket blogg idag.. Men ville bara säga god natt och sov sött!

Pussar och kramar!♥

Måndag

Hejsan idag tänkte jag faktiskt ta mej tid att se: 90210.
Det verkar jätte bra! Se den ni också, på TV 400

The day

Shuuu!
Nu kom jag precis hem från hästen, jag tog ju hand om effi´s som sagt. Det är därför jag inte bloggat idag..
Men nu är jag här, men inte länge till för jag ska in i duschen typ nu snart.
Å nu har ju snön kommit tillbaka också, Jag ville att det skulle bli vår!.
Men men ska gå, pussar!
 
(klicka på bilden så blir dom större)

Inte så mycket

Ja hejsan, nu sitter man är och ska städa rummet men fastnar vid datan som alltid.. Men det är ju mycket roligare att sitta vid datan än att städa. Och just nu komm jag på att jag har NO och engelska läxa att göra, (suck!).
Juste är det nån som vet om det är andra avenyn idag?
Idag:
Hände inte så mycket, Det var träning och sen har jag bara legat hemma och chillat.
Imorgon:
Imorgon händer inte så mycket heller, Eller jag ska till effi´s stall och skolan dårå. men annars är det väll inget annat.
Ni då?

 
Och nu blev jag sådära irriterat sugen på godis också.. Å vi har inget hemma!
Men nu ska jag städa mitt rum och göra läxor pussar♥

Tränat

Hejsan bloggen!
jag har varit och tränat idag. fast det var ju på morgonen.. men vad händer mer idag då? jag vet inte, jag tänkte kanske göra nåt med viktoria, men jag tror inte att det blir så.. Annars blir det väll bara chill idag.
Aa men ni andra får väll ha en bra dag. pussar

 Bild på mej, blev lite liten..

Lördag

hejsan.
Idag är det lördag, skönt. Vad har ni haft för er idag då? Jag har ridit och lite så, vi har precis ätit middag.
inte så mycket har hänt idag, tror jag. Förutom att
Ebba fyller år, 14 år! Så gratta !

jag ska snart gå till henne och ge henne sin prisent från mej.
Vad händer imorgon:
Jag har träning kl 10:00-11:00.
Och sen så ha jag inte planerat ngt mera. Ni då?
Aa men nu ska jag gå och fixa mej, puss♥

-

Hejsan !
Idag har jag varit i v-by med Emma och Ebba.
jag kommer nog inte blogga så mycket nu, jag mår inte bra..
Och det blir ingen dagens autfit idag heller..
Har ni haft en bra dag? Jag har köpt 2 presenter, till effi och ebba.
Aja ses/hörs puss.
Här är en blid på första snön som kom förra året, År 2008.

Dagens outfit


fotograferad och redigerad av: sommarfreak.blogg.se
just nu har hon frågestund, klicka gärna in och fråga en fråga.

munkjacka - gina tricot
halsduk - julklapp
t-shirt - fick av emma
linne - 365 sunshine
strumpbyxor - julklapp
stövlar - nyårs present

Hemma hos emma

hallojsan!
Hur äre med er då? Jag vet att det inte varit så mycket bloggande på sista tiden, men jag har inte haft tid..
Men men nu är jag hemma hos flygare, vi har massor av läxor att kampas med!. Våran engelska lärare gav oss 2 läxor i engelskan, Och så ligger man efter i matten också.. (SUCK!)
Men nu ska jag gå ut och fota lite fina bilder med emma, kankse lägger in nån sen.
Hörs senare pussar! ♥

Skola

hej på er alla!
Ingen uppdatering igår, men det var ju tisdag och då är det fullt upp. Men idag är det som vanligt igen.
Just nu sitter jag i skolan och har SO-lektion, fast jag är redan klar med mitt arbete så jag behöver inte göra nåt.
Men vad händer idag? Vet inte vad jag ska göra idag. Men jag mår inte så bra heller. 
 
Och nu har jag inte så mycket mera att skriva om, så vi hörs senare♥

Dagens autfit:


Grå munk jacka- ginatricot
Blå wesc t-skirt- vet inte.
Sosa linne- vet inte
Strumpbyxor från H&M

Är i skolan.

shulululu!
nu sitter jag här i skolan, och jag och min grupp blev precis klara med vårat grupparbete.
Jag kommer noginte hinna blogga så mycket idag för jag ska iväg och kommer nog inte hem försen sent ikväll..
aja nu har vi slutat puss och kram♥

Christian the lion.

Alla måste se det hära jag höll på att börja gråta när jag så det!
      (läs texten i filmen så förstår ni bättre)



John rendall och Ace berg såg att ett lejon var till salu i london varuhuset harrods. Ensam och ihoptryckt i en förliten bur, och valde sedan att köpa hem lejonet. Efter ett tag blev lejonet förstort att ha på tomten så dom skickade hem lejonet till Afrika för att låta honom leva ett vanligt lejon liv. Och däruppe fick ni se deras återträff, det var många som trodde att lejonet inte skulle komma ihåg lejonet. Men många kan ha fel..

Träning.

Hejsan gott folk!
nu snart ska jag på träning.
Så det här blir nog sista inlägget idag.
Vad händer imorgon då? Skolan såklart eftersom det är måndag men sen så ska jag till effi´s häst.

God natt och sov gott iförväg ;)♥

God morgon!

Hur äre läget?
vad ska man göra idag då? Det var ju meningen att jag skulle till effi´s stall men det blev inte så..
Så nu vet jag inte vad jag ska göra idag, men det är ju fortfarande träning ikväll.
Om man tittar ut genom fönstret nu så ser man hur snön har börjat smälta, och det är väll ett tecken på att det börjar bli vår?! Men innan det blir vår så kommer det vara slaskigt och äckligt. Men hösten är också rätt fin, det finns så mycket fint man kan fota då, som den här bilden t.ex:

Vad tycker ni?

Men vi får se vad som händer idag, vi hörs senare puss.

Good night.

Aa jag tänkte inte gå och lägga mej än, men snart är det väll dags.. Jag är rätt trött.
Vad händer imorgon då?
Ja ska till effis häst och sen har jag träning.
Men nu ska jag gå och titta lite på mamma mia,och ha det lite mysigt.
 Sweet dreams, to you al!♥

Dagens:

Tjingtjong!
Vad har ni gjort idag då? Ledsen för dålig uppdatering, Men det lyder rubriken. Internetet laggade så fort jag gick i på min blogg :S.Aja men nu är jag här. och vad hade ni planerat in ikväll då? Min farmor är här på middag. Och jag fick en ny faundation som jag ville ha av henne:)
Idag så har jag varit hemma ridit och varit och kvällsfodrat. Inte så mycket men jag gick upp vid 11 sen så satt jag bara vid datan och kolla på TV tills klockan var kvart över 2 typ..


Det var allt för mej den här gången men vi hörs senare, puss♥

Redan efter?!

Tjillevipen!
Hur har eran dag varit? Min har varit seg! Första skoldagen ni vet.. Jag var as trött, så jag somnade typ i soffan när jag kom hemoch hade sett på one tree hill, Jag älskar den serien!.Och han Chad michel murray Är så himla söt, tycker inte ni det!?.

Söt visst!

Aja här kommer dagens klädsel:
Ett par svarta jeans - Nudie jeans co
En vit stickad tröja - julklapp
Och ett vitt linne - 365 sunshine

Men nu måste jag plugga matte ligger redan efter (suucj!).. pussar♥

Sista dagen på lovet.

God morgon! visst är det en härlig dag! sista jullovsdagen för mej. För imorgon börjar ju skolan(buhuhuhuhuhuhuhu!)
Ja vad händer idag då? jag vet faktiskt inte jag tänkte ta hand om min garderob lite. Och fixa kläder sim jag ska ha på mej imorgon. Jag vill behöva gå upp så sent som möjligt för jag har inte vänjt mej vid tiderna än. Men idag gick jag faktiskt upp 20över8, men var som sagt väldigt trött.
Och nu tånkta jag gå och göra iårdning lite nudlar.
Hej då♥

Ny header vad tycker alla?

Hejsan, som ni kanske sett så har jag fått en ny header, vad tycker ni? skriv och tyck till!♥

Trött

Tjingelling!
Jag är skit trött. Jag vet inte varför men det kommer iallafall bli jätte skönt att få gå och lägga sig i sin säng sen, som är uppvärmd av nästan värdens sötaste katt:

gullig!
aja god natt på alla ♥

Dagen:

tjenamorsningkorsning!
Vad har ni gjort idag då? Det var ju tänkt att jag skulle med emma till kista men det blev inte så. Så därför så åkte jag med ebba till stallet, hon skulle rida igen. Sen så var vi båda skiit hungriga så vi åkte ner till gärd´s och köpte pizza. Och så såg vi ``Fröken svensk´´ när vi åt den xd. Och sen så hjälpte hon mej att fixa min nya header, eller hon gjorde bilderna sen så la emma in dom och satte ihop dom och så. TACK så mycket Ebba(http://hejebba.blogg.se) Och Emma (http://sommarfreak.blogg.se).

Ebba

Ska gå nu , Vi kanske hörs senare jag vet inte. Puss hej♥

God morgon!

Hur äre med er idag då? har ni vaknat än? Jag gick upp kl: 09.50. Man måste ju vänja sig vid tiderna nu för skolan börjar snart.. Vi börjar på torsdag, guud vad jobbigt!. Men man kan inte ha lov hela livet.
Vad ska man göra idag då? Jo jag ska nog följa med emma flygare till kista. Och jag måste köpa prisent till effi ochså. Och jag ha typ inga pengar.
Aja vi får se hur det blir hörs senare pussar♥

Jeansen

Hejsan allihhopa!
ville bara visa mina nya jeans som jag och mamma var och köpte idag.:

Märket:

Hemma

Helloo!
Vet ni Va jag satt och såg på tv alldeles nyss? Jag såg på ``horse show´´. och det var skit coola saker som dom gjorde på hästen,dom var typ utklädda till indianer eller nåt, Och så hade de kändishoppning och massa annat.

Måndag

hejsan!
Vad har ni haft för er idag då? jag har varit i solna centrum och i stinsen. Jag var i full gång med att leta jeans för jag behövde värkligen åtminstånde ett par. Och dock så blev det inte dom som jag blev kär i igår utan ett par andra. För mamma tyckte att dom var för dyra. Så det blev ett par svarta också jätte fina såklart. Men nu är jag med eEmma(http://sommarfreak.blogg.se) Och vi tänkte bara chilla lite. Göra iårdning lite nudlar kanske och se på en film och kanske spela lite wii.
Och nu får ni alla ha en jätte bra fortsatt dag, det tänkte jag ha iallafall. Puss på er alla från mej ♥

En söt liten bild på Emma

Good night!


Nu tänkte jag gå och lägga mej, så god natt! sov sött♥

Emma shteker

Go´kväll allihopa!
Nu står jag ebba och emma och göra maten.
Och vet ni vad emma sa?! Hon ba: ``Men fixa ailoin ni så steker jag´´ (höhöhöhöhöhö) Fattar ni? shteker. Haha jag och ebba börja as garva. Och nu när jag satt mejså rammlade en påse ner på golvet, Vet inte varför.. Men iallafall så hittade jag massa söta bilder på ebba när hon var liten. ASSÅ SKIIT SÖT!
Men måste plåcka upp dom nu ville bara göra satt alla som har det tråkigt eller nåt får ett gott skratt. puss på er alla!

söndag

Shoooo alla glada!
Hur äre med er i dag? Med mej är det bara toppen! Jag var i stintsen med Ebba och Emma idag, och jag blev olyckligt kär i ett par jeans som kostade 1500 Kr typ.. Och då är det bara att börja smöra för mamma och säga att jag kan betala lte när jag har pengar. För jag har funderat på att börja jobba på exressen och sälja tidningar, Man ska tydligen få rätt bra betalt där.. Aja jag emma och ebba ska göra middag hemma hos ebba ikväll. Och det ska bli kul/mysigt. Vi hörs senare för nu tänkte jag med hjälp av ebba och emma kanskefixa en ny header till mej.

här är en bild på mig, när jag har Ebbas löshår. va tycks?

Vann

Hejsan alla!
Sry för dålig uppdaterning idag, men jag har varit på cup typ hela dagen. Vi vann B-finalen och kom 5:A i hela cupen; det var länge sen!..

Och nu snart tänkte jag gå till emma med ebba (http://sommarfreak.blogg.se och http://hejebba.blogg.se)
så alla får ha en bra kväll för det ska jag ha, PUssar och kramar♥
JUSTE!!!! Jennifer gilchrist fyller år idag så smsa och gratta henne!!!!!

Lite bilder från nyårsafton:


Det är jag när jag sjunger singstar xd.

Jag och en tjej som hete johanna, Dom som vi var hos när vi åt middagen;)

Min bror

Efterrätten; den var skit god!
Aa det var bara några av många bilder..

Home sweet home!

go´kväll!
Hur har ni det? Jag fryser som jag vet inte vad. Jag kom hem från cupen för en timma sen ungefär. Jag tyckte att det gick rätt bra för oss, Vi spelade lika mot AIK med 1-1. Och jag gjorde ett mål i sista matchen, jag blev skit glad för jag brukar inte göra mål. Vi kom till B-slutspel iallafall, Och nu är jag rätt så trött.. Men vi får se Jag kanske gör nåt med ebba och emma eller nåt ikväll det är alltid kul. Men nu ska jag äta puss på alla ♥

Sover hos flygare

Godkväll allesammans!

Nu blev det så roligt att emma van mat tävlingen hon hade med mina syskon. ocj det blev också att jag sov hos henne:). Det var länge sen nu men nu måste vi nog gå och lägga oss. Det är Rissne Rakten imorgon, en fotbollscup. Vi måste gå upp klockan nio så det får inte bli försent för vi måste vara pigga och glada och vilja vinna och inte vara trötta. Jag ville bara höra av mig och säga godnatt.♥



Home

Shulululu alla sötisar!
vad har ni haft för er idag då? Jag och Emma tänkte åka till v-by eller kista men min bror trodda att allt skulle vara stängt så vi ville inte åka dit om allt skulle vara stängt. Så jag och emma spelade lie wii och sen så gick vi ner till spånga och köpte lite godis och så. Och nu äe emma här och hon ska äta middag här. Vi ska äta makaronipudding, trevligt trevligt. Imorgon är det rissne raketen(fotbollscup) Hoppas det går bra. Men nu måste jag gå för Emma rammlade av stolan, och hon vill inte sitta vid datan, eller hon vill inte att jag sitter vid datan.


http://sommarfreak.blogg.se

God morgon!



God morgon!
hur äre idag då? Det är rätt bra för min  del. Jag ska snart klä på mej och gå till emma flygare.
Vad ska ni göra idag då? Jag vet inte riktigt vad jag och emma ska göra , men vi får väll se vad vi kan hitta på..
nu ska jag klä på mej pus hej♥

Gott nytt år!☻

hejsan!
Kan du fatta att nu är det år 2009?!. Det här året ska bli ett händelserikt år och ett bra år som man aldrig kommer glömma bort. År 2008 har ju också varit bra, men inte det bästa om man säger så..
Juste, vad har du fått i julklapp iår då? nej jag skojade bara det är typ världens äldsta skämt (haha), Vi har ju inte fått några julklappar i år fär det är ett nytt år ;).
Men GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING!:D
Men det var väll set jag tänkte säga, god natt alla! puss och kram!♥