Vi gör oss redo

 
 Foto taget av min lillsasyster.
Midsommaren kommer! Hemma i mitt hus har vi alltid åkt ut till landet och firat med familjen och ätit massa gott i form av buffé av massa gottigt. Men inte i år. Maten kommer nog vara densamma men det är nog det enda. Jag hoppas på att det blir bra väder så man kan njuta av helgen och midsommar. Förutom mysiga midsommar så jobbar jag på. Ledig imorgon dock. Sen har jag massa vänner som rest utomlands nu, inte alls avis.. Men i slutet av lovet då är det min tur!
Nu hade jag tänkt avsluta min dag med en klassisk disney film. Det blev jag sugen på. Det var så länge sen, nostalgi. Helst hade jag ju velat ha kladdkaksmuffins och ett stort glas mjölk i mitt sällskap också, men man får inte alltid vad man vill ha så jag får nöja mig med min lillasyster så länge. Hoppas ni får en fin midsommar!
 

We are the true freedom fighters, we come from everywhere, we believe in everything, we are open to everyone, everyone. Conecting is our stratigie, this is all Home. Welcome to our world.

Rubriken ni ser ovan fick jag från en reklam. En mycket bra liten trudilutt tyckte jag, så jag sparade ner den.
Mitt sommarjobb är nog något utav det roligaste, men trött blir man! Speciellt nu när det är dagkollo och en massa barn kommer och ska lära sig om hästarna. För er som missat så jobbar jag på en 4H-gård här i Spånga/Tensta med djur som getter, får, hästar etc. Visst är det mysigt och härligt men det kommer ju mycket arbete till också. Och idag har jag lidit av huvudvärk.
'
På tal om mitt sommarjobb då så berättade jag om inriktningen jag går i skolan, estet-foto, och nu tror dom att jag är värsta bra och dom vill att jag ska ta med mig kameran och ta massa fina bilder på deras djur. Det kan jag ju inte direkt säga nej till, så jag hoppas på att det blir några fina användbara bilder!
'
Bilderna nedan har antingen Emma eller Fellan tagit. Visst är dom härliga?(även fast jag inte fick ena bilden jag ville..) det mina vänner var en bra och härlig och somrig och njutbar dag. Dagen vi fick sommarlov och det var nog det bästa tänkbara vädret.

Det mesta regnar bort så ta för dig solen skiner idag

Det har varit en bra dag idag. Det har varit en bra helg också för den delen. Jag jobbade ju på igår så det känns fortfarande som lördag för mig. Men idag har jag övningskört, gick faktiskt bra för mig! Ingen dog eller skadades och det gick inte så dåligt. Det var typ första gången. Sen har jag spelat match, vann matchen gjorde vi också, vi i laget. På köpet fick jag 2 nya brännsår (fint till sommaren ju) men roligt var det! I samband med det tänkte jag visa en fotbollsbild. Det är inte ofta! Jag är tönten i blåvit, lite bakom actionen, som gapar.. Ja, den bjuder jag på. Nu tänkte jag se på lite new girl, härlig serie det där!

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för det

All done, for today. Jobbat hela veckan nu med sommarjobb. Förutom i onsdags då jag modellade för Dagmar och sen idag har jag jobbat på igen, en heldagsplåtning. Kul men utmattande. Det tar så mycket på energin. Man måste ju hålla energin uppe hela tiden under hela dagen man jobbar. Men det är alltid ett plus när man jobbar med sköna pers.

Allting har en mening Det är vår värld En värld full av liv

Foto: Emma - emmaflygare.blogg.se
Ovan är det jag Nicolina och Emma som badar. Jag tror att jag är tönten som vinkar. Härligt var det. Och nu är det jag som ligger och tjurar på min familj. För det är så det är här. Bajs på dem. Snart ska det hända grejer, det ska jag se till. 

Många små problem kan göra lika ont som ett stort

Detta hade jag på mig här om dagen när jag skulle på min kära väns studentmottagning. Jag trivdes bra i kläderna ovan, men inget av plaggen är mina. Den fina tröjan är Nicolinas och den ypperliga kjolen är ingen mindre än Emmas. Mottagningen var ute vid mitt gamla landställe som vi var tvugna att sälja förra året. Det var så roligt att se henne igen, det var alldeles jättelänge sen. Och sen har vi ju Landet. Kan knappt beskriva hur mycket jag saknar det stället, landet, huset, vännen, naturen, bilderna, lukten, tystnaden, lugnet, natthimlen, sjön, badet, ja allt.
'
Annars så har mitt sommarlov börjat bra (det är helt sjukt att jag har sommarlov)! Jag fick sommarlov igår (fredag) förmiddag, för att fira åkte vi iväg, jag tog mitt första dopp i sjö, vi solade, badade, grillade korv, tog bilder. Jag åt sushi och njöt av vädret och värmen ute på kvällen med vänner (tog nästan ett kvällsdopp). Vi vann och matchen som spelades idag, jag var nära att göra ett andra mål (hade ju varit för bra för att vara sant om jag gjort 2 stycken en säsong!), sen har jag gått kvällspromenad och ätit godis. Nu ligger jag i sängen, proppmätt och hur trött som helst. Hoppas ni har det bra, hej då så länge!

Jag behövde bara sitta där och vara i sommaren

Alla foton är från i lördags. Det vankades en liten middag för Felicia som fyllt 18 och klart att det ska firas! Det var också sjukt länge sedan (!) vi gjorde något sånt här. Trevligt och mysigt var det. Jag hoppas hon blev nöjd och glad över kvällen bara.
'
Efter det njöt jag av en helt pluggfri söndag, en söndag utan söndagsångest. Eller lite ångest blev det för att match skulle spelas i ett väldigt varmt väder samt att vi förlorade matchen vi behövde vinna. Idag har jag gjort absolut inget alls förutom skolan. Så skönt. Går in på sista veckan. Helt sjukt. På fredag får jag sommarlov. Jag hoppas och mer att sommaren kommer bli grym. Vet ni vad? Jag ska ju utomlands i augusti. Snart vankas det träning och nu vankas det mat. Ha det gött. Puss.