Some from my phone

Alla bilder från min fon. Haha, åh vissa bilder är jätte gamla. Hade lust att visa lite bilder för er, lite från vardagen, lite för insparation.
Imorgon blir det träff med Josefine. Åh vad jag saknat det pricken. Vi hittar alltid på en massa galna saker sen skrattar högt åt dem. Jag behöver ett högt skratt med en saknad person just nu. Vi tänkte börja med att göra lunch. Sen får vi se vad det blir. Nu tänkte jag gå och sova. Good night, sleep tight, dream light.

Efter regn kommer solsken

Hej och go' natt!
Ikväll kör jag på en filmkväll med julmust, choklad, vänner och SATC! Det är vänner nu sen kör vi på SATC.
Idag har jag varit lite nere faktiskt, kanske bara en sån där dag? Jag vaknade med migrän och sen var jag tvungen att gå till tandläkaren.. Fick sitta med äcklig lera i munnen och hade inte ätit på 24 timmar, nice..

Illa

Illa, Illa. Jag vet!
Inte bra. Men jag orkade inte blogga under juletiderna. Har faktiskt inte ens suttit vid datan sen i torsdags, tror jag. Det har varit lite skönt faktiskt. Men nu är jag tillbaka!
Igår och lite idag har hag shoppat på mellandagsrean, nice. Kan kanske visa sen. Ikväll är det ridning som gäller. Sen nattbio med Jenny, mysigt :) Nu ska jag byta om sedan åka till stallet. PÖSS.
Foto: Jag

Mitt lov började ju bra!

Dagen blrjade med skolavslutning i ca 40 minuter.
Efter det går jag och några vänner från klassen och fikar, mysigt värre. Sen gick vi vidare till stan och kollade lite. Sen gick vi till urban oufiters. Urban outfiters är to die for! Älskar affären. Om ni ville veta dårå, hehe. Sen skulle jag på en sak. Klasskompisarna var ju så snälla och följde med då, hade inte vågat annars.. Men det gick riktigt bra faktiskt! Är typ lycklig! Men är lite orolig för tandställningen jag kommer få och hur det kommer påverka...... Men juste, kanske inte sagt det, men jag ska få tandställning! Nu i ettan. fml. Men jag hoppas det går endå! Jag kanske berättar någon annan gång vad det är, men det är nog lite tidigt nu. Jag antar att alla fått jullov nu? Min skola var lite seg med det. Men nu äntligen är det lov. puss.

Cause



The day of

Foto: Jag
Hello!
Idag är jag ledig! Så skönt. Jag kunde sova ut! Jag sov till typ halv 11 och nu sitter jag i soffan och chillar framför datan och jag behöver inte plugga. Så skönt. Nu har jag ätit lunch med min lillasyster som är sjuk och min mamma. Sen ska jag in till stan med Emma och Emma. Vi ska fika. Sen ikväll var det menat att jag skulle till stallet, men så blev det inte, haha. Nu måste jag städa lite och sem fixa mig och lite så. Pöss.

Utskällning..

Hey!
Jag började dagen med att bli utskälld av en snubbe för att jag inte hade reflexer på mig, även fast jag inte gick ut i vägen eller något? Det var lite skumt.. Han öppnade bildörren och stod och ropade efter mig..?
Idag är det sista riktiga skoldagen. Fast den är inte som den brukar. Vi ska ha tre timmar redovisning. Man måste vara med hela tiden, för att man/jag ska anteckna, kommer ha prov på allt sen.
Jag köpte en liten bar förut och en Mer, jag hoppas att det ska få min energi att flöda (?) Jag tänkte ta med mig min energidricka men glömde den hemma :(
Tågen var btw jätte försenade imorse, eller nästan en halvtimme. Så jag och Emma kom försent till skolan.. Sen när jag kom in i klassrummet (försent) så skulle jag redovisa, OMG! Det gick väl sådär.. Kände mig ganska stressad då eftersom jag kom in försent och allt..
När jag köpte min Mer och det så tittade Emma på tidningar och så hittade hon Emelie Ohlssons tidning. Det är en fototidning, oboy hon blev glad då.. ;) Det är första tidningen, det var jätte coolt enligt Emma.
Här är den, det är Lisaplace på framsidan!

You know what they say; Worry less, smile more.

Foto: Jag Modell: Emma
Rybriken lyder. Det är något jag måste tänka på. Jag oroar mig mycket. Gör små saker till stora saker och tänker mer på saker är jag borde. Det jag borde göra är att låta tiden gå och ta det som det kommer. Men så gör jag inte. Jag tänker alltid frammåt, vad som kommer hända, vad folk kommer tycka. Även fast jag försöker att inte göra det. Det kan vara ganska jobbigt faktiskt. En smart tjej sa; Worry less, smile more.

Fjärde advent (!) - Jag har nästan inte gjort något alls denna helg. Men sådana helger behövs också.

Här kommer bilder från fjärde advent, pepparkaksbak. Myys.
Foto: Jag
Lite bilder från fjärde advent 20011!
Jag har knappt gått utanför dörren idag. Eller jo det har jag förresten. Men jag har haft lite över energi idag, så jag satte mig och pysslade med mina naglar sen var det klart och jag fick tråkigt. Så då tog jag fram lite pepparkakor sådär random och dekorerade dom lite med nonstop och glassyr. Sen blev det klart, jag fick tråkigt igen så pyntade fint på lilla systers naglar sen var det middag, typ. Och sen gick jag ut och gick. Sen imorgon har jag sovmorgon, sköönt! Men ska sova nu. Är trött efter allt pysslande idag, hehe. Pöss.

du tittar dig i spegeln och märker ingenting, men när du tittar på dig inombords märker du att inget är helt

Taco at my place avec ma chere amie!

Man vet aldrig vad som kan hända när jag lagar mat..
Foto by me!
Just nu, precis, har jag lagat mat!
Jag lagade tacos, skit gott, i know! Jenny är här också, roligt att träffa den lille pricken. Nu är det mat. Pöss.

Bara för att jag har mediaproduktion nu..

.. så får ni se resultatet av min inlämning. Vi skulle göra ett bokomslag och såhär såg mitt ut. OCH VAR SÅ GOD SARA OCH ANNA OCH EMMA SÅHÄR BLEV DET!!! :D

Bara för att jag mår illa och har migrän får ni se dessa bilder

Foto: Jag
Från bullbaket i fredags. Orkar inte skriva mer. Kommer spy när som helst känns det som. Fuck.

Lill-lördag kallas det.

Idag har det varit en bra dag, faktiskt.
Fick sovmorgon, fast slutade senare, det var lite surt. Men dagen har varit rolig. Var på moderna museet med klassen. Det är några sköna kisar där. När jag och två till gick dit så gick vi genom stan och kungsträdgåred och dära, då var det en jätte mysig julmarknad som vi gick igenom. Jag älskar sådant, så mysigt! Sen var det tyo perfekt fotoväder ute så Emma stannade hela tiden för att ta kort. Jag och Felicia med, men Emma var så seg. Även om det var bra fotoväder, så var det sjukt kallt. Det blåste typ iskalla vindar och mina händer frösihjäl. Det ända jag saknade då var snön och ett par vantar. Nu ligger jag skönt under mitt täcke och ska snart släcka lampan. Jag ska bara skriva klart detta inlägg och skriva till en grej på en skoluppgift, sen ska jag släcka och se lite på the fast and the furious. Hoppas ni har haft en bra dag! Jag är lessen att jag inte hört av mig på senaste tiden, men har haft fullt upp. Jag hade dömning hela helgen och har varit trött, haft mycket att göra nu. Det är sista spörten i skolan. Måste hinna med allt. Och jag har bestämt mig. Nästa termin ska jag satsa och försöka mer. Men detta var nog det sista jag hade och säga nu, eller egentligen inte, men måste stänga av datan. Pöss.

Det stora bullbaket

Foto: Inte jag detta inlägg. Fotografen är min lilla syster. Hade ingen att lägga upp och dessa var där och har lite julkänsla så tyckte dessa passade.
Idag/ikväll var det bullbak här hemma. Det stincker lussekatter långavägar.
Det får jag en härlig mysig julkänsla av. Sedan kom jag hem och redan innan hade jag bestämt mig för att göra Tryfflar. Såg nämligen på Leilas jul igår (det heter väl så?) och då bakade hon tryffel. Det såg SÅ gott ut, var bara tvungen att köpa med mig lite blockchoklad hem och göra egna. Jag är lite av en chokladgalen. Jag tog smarriga bilder, tänkte visa sen. Jag tycker btw att Leila i Leila bakar är så söt. Hon är verkligen söt! Och spec när hon tittar upp från sitt bakande och ler ett stort varmt leende. Men jag har dock hört att hon är ganska dryg/otrevlig i verkligheten, det gör mig lite lessen. Men hon är fortfarande söt. Nämen nu ska jag kolla till min chokladtryffel-smet. Sedan diska lite, är jätte stökigt i köket efter att lillasyster, mamma och pappa varit här och försökt, läs:försökt, baka. Eller mamma är riktigt duktig, men pappa och Clara undrar jag vad de håller på med ibland.. Sedan kommer jag sukta er med lite smaskens bilder på tryfflar, hoppas jag lyckades med dem.. ;) Jag kan ha en viss tendens att misslyckas ibland. pöss.

Don't make it rain again..!

Foto: jag
Det var så fint att titta ut genom fönstret imorse.
Det var typ vitt ute ! Yey, tänkte jag. Men när jag går ut så håller allt på att smälta, och det är yttert slaskigt ute. Det körde förbi bilar som skvätte upp slask och vatten mot en, så jag och Emma gick och halvt gömde os bakom träd och grejer påväg till skolan när större bilar körde förbi.. Det var lite roligt. Nu sitter jag i skolan på sista lektionen i skolan och gör ingenting. Jag ska fortsätta lite med min bildanalys, kanske blir klar denna lektion, skönt det i sådana fall. Sen efter lektionen är det freeedag! Skönt värre på den tycker jag. Har jobb hela helgen sen, eller jobb och jobb, har domarmatcher, 11 stycken på lördagen och sen på söndagen vet jag inte. Men helgen kommer nog bli ganska fullt upp. Men sådant gillar vi också! Vet ni vad? Jag längar mycket till jullovet och julen!! Åh det är sp mysigt och fint :) På tal om inget sådära. Men oj,
gotta get goin. Pöss.

Fearless we can talk, hopeless girl still walk

Heart it ♥
I love weheartit! Det är insparation och ett bra tidsfördriv,
skulle kunna sitta i timmar och bara titta på en massa bilder.
Men jag är ju lite intresserad av foto och.. ;)
'
Idag har det inte varit så mycket. Skolan har varit bra. Sedan träning där vi tjejer hade fys, känner mig lite bra nu. Även fast jag inte var med på allt. Eftersom jag nyss varit sjuk ville jag inte trötta ut mig för mycket, känner mig fortfarande lite hängig. Men lite jobb blev det ju i alla fall! Bra jobbat! När jag kom hem fixade jag håret och nu snart ska jag gå och lägga mig i min sköööna säng. Är trött och har huvudvärk.
Det är det som är jobbigt när man (jag) får huvudvärk väldigt lätt, om jag sover för lite ena natten och sedan inte tar igen den ''förlorade'' sömnen så får jag huvudvärk hela veckan ut på kvällen. Och jag har migrän också, så om jag inte sover, dricker, äter (eller något sådant) för lite, så får jag lätt huvudvärk och det leder ganska lätt migrän. Ni som inte har migrän kan vara glada, för när jag har det vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen, förutom till toaletten när jag måste spy. Hehe. Onödig information.. Jag vet inte riktigt vart allt detta kom från, men men haha. Hej då, god natt, dröm sött och allt det där man säger. Pöss.

Länge sen?

Bild på Emma och Elin känns som om det här på bilden ovan, var jättelänge sedan! Den är nog tagen någon gång under högstadiet, när annars? Men söta tjejer i alla fall! :)

Always laugh when you can, it´s a cheap medicine

foto: jag Modell: sara
Haha åh, idag var det en kvinna på tåget som var rolig. Emma satt och sa för sig själv ( hon försökte vara rolig men jag lyssnade inte, forever alone ): ''dårarna stängs'', när dom stängdes vid kalberg. Och då börjar kvinnan bredvid mig skratta högt och ba: ''Åh dårarna haha!'' Då säger emma att det är en film som heter så och så svarar tanten: ''Har dom gått på stan? haha ? Dårarna är inlåsta någon stans, hahahahah.'' Och jag och Emma bara sitter där, tittar lite stelt på varandra och sen skrattar vi också lite. Haha sådana människor är så söta som bara kommer fram till random människor och skrattar, lyser upp vardagen lite sådär. :)

''sometimes it takes courage to stand still ''

Det står bara helt still just nu! Jag sitter med denna fördannade svenskan igen. Jag har skrivit en sida och är nöjd med vad jag åstadkommit, men jag måste skrive en sida till och det står still läs: still! Och jag vill inte börja plugga på något annat försen jag är klar med svenskan, och vill bli klar ikväll. Så jag har det gjort liksom. Men jag vill inte bli för sen heller, för jag vill ha sömn. Hela jag är bara trött nu, även fast jag legat och vilat hela dagen idag. Men jag gissar att det kan vara för att jag varit sjuk och nu återhämtar jag mig. Jag tog en dusch innan för att jag kände mig så ofräsh, jag hoppas att sjukdommen rann av mig tillsammans med vattnet. Men måste återvända till min stillastående svenska nu. Wish me luck. I r e a l l y do need it! puss.
Taget med min bra(*inte) modil kamera!

God only makes happy endings, if its not happy its not the end.

foto: jag
Tjatja bloggen!
Hehe. Jag har varit hemma hela dagen idag. Tror det behövdes, jag hade inte fungerat om jag hade gått till skolan idag. Jag hade tänkt plugga lite också, men har varit så otroligt trött så jag har typ bara legat under mitt täcke, sovit och tittat på film. Det har varit ganska mysigt faktiskt. Ibland kan det vara otroligt skönt att bara vara ensam ett tag. Men ibland verkligen inte. Nu ska jag försöka sriva klar min svenska. pöss.

En liten fågel viskade i mitt öra att det hade fallit vitt pulver över staden idag

Lite vinterbilder som jag tagit tidigare vintrar, ett eller två år gamla skulle jag tro. Jag hörde att det hade snöat här där jag bor. Men det är rätt varmt ute så det har redan smällt, jag såg det inte ens.. Men det ska snöa på torsdag, hoppas det kommer massa snö som stannar! Jag tycker det är så mysigt med snö och vinter och kallt! Speciellt nu när allt är så grått, som om det fortfarande är november.. Men jag måste också erkänna, jag älskar vintern, men när snön inte vill försvinna i mars blir jag riktigt trött på den. Men nu välkomnar jag snön med vidöppna armar! Men är nog inte helt ensam om det? Jag älskar typ alla årstider, bara de har sitt slut. Men nu har hösten pågått alldeles för länge. Jag skulle kunna göra värsta för och emot texten om allt detta, men jag besparar mig och er den mödan och säger god natt här. pöss.

"It will be okay" does everybody say

foto: jag
Framsteg! Det är frost ute. Jag ligger hemma och sjukar idag igen, är trött och hängig, mamma sa igår att om jag har feber idag skulle jag inte gå. Jag måste nästan gå imorgon för att inte missa alldeles för mycket, men jag vet inte. Det är skönt att vara hemma, men jag missar så mycket i skolan nu, speciellt i slutet på terminen. Det är då allt händer. Men nu tänkte jag skiriva lite på svenskan och dricka lite läsk. pöss

Go where the wind takes you..

What's new?

old one:

new one:
That's new! Behövde verkligen en ny, den andra var ful, men denna är inte heller precis skit bra, men duger än så länge. Jag har ju typ haft som en paus och och det är vinter så ville ha en nystart idag! :)

Long time, no see

Bra mobilbild!.. På mig och Emma
Länge sedan nu..
Men har väl haft en liten blogg paus. Jag har varken orkat eller haft tid för bloggen. Har varit sjuk, suck. Och jag har haft 4 prov och ett muntligt tal. Fy denna vecka alltså. Men nu är den äntligen ööööver! Nu är det helg. Fast jag har ganska mycket kommande veckor fram till jullovet också.. Jag längtar till julen, och till snön och till kylan och till brasorna och till allt som vintern för med sig, för nu är det bara grått.
Nu ska jag gå på sista lektionen för dagen, och jag mår toppen! Eller? Men det är föreläsning, kommer nog somna.