Halloween!

Det är halloween idag gott folk! Det är inte värsta grejen i min familj, men det är endå lite kul. Jag gillar att klä ut mig, hehe.
Nu har jag försökt skriva detta inlägg i några timmar. Men jag har inte kommit någon vart. Inget händer nu, är bara hemma. Vill göra något, vill göra något kuuul. Men blir att jag bara sitter. AH. Får damp.

det är roligt att hålla på med en iPhone som inte är ens egen måste jag säga

image description
image description
image description
image description
Lekte lite med Emmas iPhone i fredags. Gjorde en massa collage, tog en massa fula bilder. Hehe. Men det är roligt med iPhone för den har en massa redigeringar så till och med en ful bild skulle kunna bli en okej bild. Jag tar en massa bilder redigerar dom sen gör collage, så kan jag sysselsätta mig ett långt tag, heheh.
Jag är så ful.

omg it's vintertid!

Har ni hört något värre? Vinter redan? Nejdå. Det är bara vintertid, hösten är fortfarande här. Jag tycker att början på hösten är finast. För då blir alla löven färger, och sedan faller ner lite fint. Men sen i slutet på hösten är det bara grått och blåsigt.
'
Jag har inte kunnat blogga förut, eller jag har kunnat men inte haft tid. I fredags var det först skola, jag började tidigare för att jag skulle vara i studion (blev jättefina bilder, visa senare!) sen vanlig skola, efter skolan så åkte jag hem en snabbis och fixa lite saker sen bar det in till stan med emmor. Vi skulle titta lite sen äta ute och senare på kvällen gick vi hem till emma och åt citronfromage och tittade på ``red riding hood´´ den var riktigt bra!
Igår så hade jag och familjen gäster. Så jag började dagen med ridning (som gick dåligt) sen kom jag hem och då var det full rulle. Vi städade och fixade och donade och lagade mat och efterrätt och ja allt sådant. Sen kom gästerna, det blev en riktigt trevlig kväll! Men jag var dock väldigt trött fram mot natten.
Idag blir npg en dag då jag bara chillar sen imorgon är det looooooov och då blir det massa skoj :)
'
Och nu bara för att, så ska jag lägga ut 2 bilder från sommaren på min little sis!
Foto: Jag Modell: clara!

hehe, blev jätte sugen..

Blev såååå sugen när hon sa det,
Verkligen jätte sugen. Menmen. Nu har jag ätit middag och ska gå och lägga mig. Jag ska se klart på ett avsnitt av modelljakten sedan slagga. Är sååå trött. Inte så konstigt. Men ska borsta tänderna nu, väldigt nödvändigt inlägg BTW.. Men jag kände för att sukta er också lite? Men tänk på vad Emma sitter och äter nu, mummmms! Hehem tjockis här! Men juste! Borsta tänderna var det! Somsagt, nödvändigt inlägg! PuSS

Leker lite, hihi

Foto: jag | jag har redigerat bilderna med min kamera :)
'
Hejhej! Dagen blev inte så lång som jag trodde.
Den gick ganska snabbt faktiskt. Förutom att jag typ somnade till lite på föreläsningen vi hade sista lektionen, jag vaknade till när Emma tittade på mig och börja fnissa lite, he-he-he.. Men förutom det och tröttheten har den varit helt okey. Blev ingen träning idag, vilket var lite trist :/ Men life goes on, på måndag kör vi igeeeen!
'
Nu ska jag inte göra någonting typ. Men vi höres väl antar jag. PÖSS!

Mina damer och herrar, nu ger jag er; Saraa

Foto: jag Modell: Sara | En till bild från helgens foto.
'
Häjhej! Åhfy vad dagen kommer bli lång.
Är jätte trött! Kom hem runt 10 igår från matchen, och då måste man ju bara komma hem, duscha, äta, borsta tänderna innan man kan gå och lägga sig. Blev alltså rätt sent igår och började 8.15 idag så är rätt så trött.. Tror att dagen kommer att bli lång.
Ikväll är det träning som gäller. Sista träningen den här veckan. Ska nog bli kul, träningen i måndags var också riktigt rolig, lite annorlunda men rolig!
'
Matchen igår gick bra! Tyvärr slutade den 4-3 till andra laget. MEN vi spelade jätte bra och hade fina chanser till mål. Synd att de inte blev det bara, men vi gjorde i alla fall 3 snygga mål, gjorda av Sara, Sanna och felicia. Om vi kommer möta dessa en till gång så ska vi se till att vinna! om någon i laget ser detta;
Bra spelat tjejer, alla var sjukt bra! Vi är bääääst! <3
'
Men måste nog återvända till lektionen nu, har franska, min favorit! eller? Amen PÖSS!

Man tänker att vintern kommer bli snöig, men jag tycker alltid att den blir snöigare..

Foto: Jag | Vintern 2009
'
NU är jag på svenska lektion. Det är redovisningar på gång. Jag har också redovisat, det gick väl sådär.. Men oj, nu måste jag sluta, hehe. PÖSS!

Från igår

Foto: jag Modell: Sara
Idag har varit en trött med ganska chill dag.
Jag vet inte vad jag ska skriva.. Idag har jag inte gjort så mycket, typ chillat, åkte till skolan för att sedan åka hem. Sen har jag lunchat med mamma och sen bara typ legat. Det känns som om jag måste plugga, men vet inte på vad.. ? :p
'
Här ovan ser ni en bild från igår, när jag och Emma tog lite bilder på några fina. Bilden är på fina sara :)

det gammaldagsa före nutiden

Ibland är jag bra töntig..
Sitter och har det mysigt med lillasyster nu, och tittar på tecknad film :) Ha det mys. PÖSS

Anyone who says whaaaaat?

Foto: jag | gammal bild på emma flygareeee!
Tjoooo!
Sitter i skulan nu bah. Nej skoja. Men nu sitter jag i skolan. Jag har engelska. Vi ska skriva en baksida till en bok och äntligen har jag fått en idée om vad jag ska skriva, jippie!
Efter skolan idag ska jag och Emma och en tjej från våran klass fota lite. Vi har hyrt studion i våran skola, sen kommer Emma komma och vara lite modell också :)) Sen bär det av hemmår för farmor kommer på födelsedags middag. Meeeen, nu måste jag skriva ner min idée för annars försvinner den och det vill jag ju inte. PÖSS!

En rosa sak

Foto: jag
Heihei!
Nu har jag tränat, ätit middag och duschat. Det återstår bara att plugga till matte provet imorgon, men jag orkar seriöst inte. Måste ändra min inställning, hehe. Imorgon är det somsagt fredag. Farmor kommer på middag, hon har fyllt år. Blir då nog en lugn hemma kväll för min del! Sen får vi se vad jag gör för roligt.
Men ska titta lite på teven nu, sen sova. PÖSS.

en tur i staden en vacker dag

foto: jag
heeej
Nu sitter jag i skolan. Jag ska jobba om einstein. Men jag orkar verkligen inte. Är trött och har ont i huvet. Men jag måste jobba. Vad roligt att jag hade typ franska prov första lektionen också, det gick typ rätt så dåligt. Idag är en sådan dag då jag inte orkar. Men det är också en sådan dag då man måste orka. Så jag fortsätter. Längtar till helgeeen! Men vem gör inte? Imorgon är det fredag (:D).
Oj, nu måste jag fortsätta med einstein, PÖSS.

Today.

Förlåt för dålig blogg. Men har varit/är mycket i skolan.
Nu är jag i skolan, har en lektion kvar. Idrott, sen ska jah hem och göra mat, sedan plugga. Men vi hörs! Pöss.
Hehe, en liten bild jag redigerat i skolan..

De absolut bästa


<3

Hallå. Jag sticker ju nu, till donken cup!!

So long suckers, liksom.
För nu drar hela laget för att vinna hela Mc'donalds cupen! Vi kommer ha en grymt rolig helg med en massa fotboll och skoj. Vi är det bästa laget och nu drar vi! Ni får ha det bäst så hörs vi av någon gång. PÖSS

The best way to cheer yourself up is to try to cheer someone else up


Foto: Emma flygare!

Tjotjaaaaaaa

!

Träningsmatch snart!

Tagga.
Nu ska jag göra lite mat innan träning och sen sätta på mig lite underställ. Och träningskläder såklart ;)

Bilden är inte tagen av mig

Me like very much

Snygg Rihanna på denna bild!

Tog bilden från en artikel!
Jag såg en artikel och bilden var denna! Rihanna är modell för Armani. Första reklamfilmen med Rihanna för Armani jeans och Armani underwear har nu släppts. Älskar bilden ovan! Och vill se fler.

Det närmar sig

Taggad eller vad?
Är skit taggad. NU KÖR VI TJEJER! Vi är grymma!! <3
Imorgon ska jag åka till vällingby för att köpa lite värme grejer, dvs sånna här typ små kuddar som man trycker på  så blir dom varma, vill verkligen inte vakna av att jag ligger och skakar för att jag fryser igen..! Så när jag går och lägger mig ska jag slänga in en sådan i min sovsäck så blir den vaaarm och sköööön :) Jag vet inte riktigt var dom finns, men mina föräldrar trodde på en sportaffär, så vi kör på det. Nu måste jag bara hitta några, tvek på om jag kommer kunna stå ut annars. Jag måste ju vara mjuk och fått någon sömn när man går in på planen. Men ska nog sova nu, är trött! God natt och pöss! <3

Tänkte ta en dagens

Dagens dårå.
Jeans-cubus | Tröja-H&M | Mössa-BikBok | Armband-mammas gammla | Ringa- BikBok, JC, BikBok | Örhänge(fjäder)-jag har köpt det på en marknad vi har där jag bor när jag var liten ;) | Halsband-från papi.

this is me saying goodbye

Foto: Jag Modell: Emma. Gammal, gammal bild

Det där väntade jag mig inte av dig.

Verkligen inte.
'
Själva dagen idag har varit bra. Men det är bara något som legat och gnagt i mig nästan hela dagen. Förut var Emma här så då gjorde det inget, men nu när jag är själv finns det liksom så mycket utrymme för mig att tänka på det. Och jag kan inte få det ur tankarna. Och sen, efter ett tag, blir jag rädd för att bli bortglömd. Kanske för att jag inte går i samma skola, eller i närheten av dom andra? Dom som jag ändå känner.. Men det var en sak som jag endå inte trodde, som hände, och det är det som legat och gnagt i mig idag. Det var inte värsta grejen eller något, men endå, det var på gränsen till nästan inte ens sant. Och sen då oroar jag mig för vad alla andra tycker om mig då. Det är också lite jobbigt. Ibland känns det som om jag inte har någon att prata med. Det känns som om mitt liv är kaos, fast det är inte det, eller? Men sen tänker jag att varför sitta och tänka så och typ tycka synd om mig själv när det finns människor som har det värre! Som barnen i Afrika eller några och då får jag dåligt samvete.
<3

Mys

Foto: Jag
Nu sitter jag Sara och Anna här hemma hos mig.
Vi kanske inte är jätte sociala för tillfället, jag bloggar, anna sitter med iPhone och sara sniffar vaniljsocker. Snart ringer ugnen och kladdkakan är klaaar. Jag vill gärna blogga lite mer, men vill vara social när man har sådant roligt besök som dessa gullungar. Jag var i vällingby innan och shoppade in lite nytt. Typ en (till) stickad tröja, men den är halv, ett linne och ett par vinter skor. Blev nöjd :)
Men nu måste jag faktiskt återgå till mina älsklingar, hoppas ni får en great kväll. Pöss!

Lippssssssssssss


Foto: jag

Nu ska jag till Emma.
Men hon har ingen dricka, buhu. Menmen. Får väl klara mig med saft, hehe. Aja ska byta byxor sedan gå. Vi ska bara chilla i kväll, är typ jätte trött! Men vi hörs mer imorgon. Då hoppas jag att jag gör något ruuuligt! God natt!

Don't judge each day by the harvest you reap, but by the seeds you plant

Foto: Jag
Har engelska nu, och det är freeedag och den 7 oktober.
Jag fick väärsta hostutbråttet på lektionen lyckades kväva några hostningar, men började gråta.. Eller inte gråta gråta, men tårarna rann för att jag hostade.. Jag får bara inte bli sjuk eller hostig nu, det får inte hända!
Efter skolan ska jag hem och städa mitt rum och typ sova, men om jag får något roligare för mig kommer jag göra det, hehe ^^.
Min sista lektion är mediaproduktion, det är roligt, så det är bra att ha den som sista lektion på en fredag. :))

Det är freeeedag! Jiphi

GOD MORGON!
Börjar 11 idag, såå skönt! Men nu ska jag måla naglarna sen klä på mig. Bilden ovan är på mig och emma. Hehe. :D

Inget att göra

Nu sitter jag här på media lektionen och gör typ inget. Eller vi har inte börjat än men endå. Efter skolan har jag skolfoto, induviduellt.. Funtar på att inte gå, kommer ha FET bråttom till min träning om jag går, och jag kommer ju endå behålla fotot? Aja, vet inte hur jag ska göraaa. Men nu kom visst läraren, måste kila, pöss!

Bjuder på mig själv lite här. Rätt gammal bild.

I can't deside wich one, but now i'm in school

 
Jag och emma! :))
Slutar halvsent idag och sen har jag träning, är så sjukt nedrans trött också så kommer sova gott.
Jag blöggar nu i alla fall! från min data som jag fått från min nya skooola, nice eller? ;) men nu måste jag söka fakt om Einstein, jag ska jobba om honom i Svenskan. Han har tydligen bra citat.. ?

Då var pluggfriheten slut.

Foto: Jag Härlig lite sommarbild?
Gotta plugga! Typ franska, yippie! Men gotta go, god natt och puss på er!!

Hola! Its me again

Foto: jag
Börjar tidigt, men slutar tidigt också. Sköönt att sluta tidigt!

Hot choklate = mmmm

Foto: Jag
Hello!
Åh idag hade jag min första franska lektion.. Det gick väl sisådär, typ dåligt! Han snackade på franska heela tiden och jätte snabbt, fattade nada.
Menmen! Idag efter skolan skulle jag och Emma fixa en foto läxa, så tog nikon kameran jag fått från min nya skola (läs: Nice!) och knäppte lite bilder på mig själv. Vet inte om bilderna blev bra bara och kan inte titta på dom nu i min data för dom är i raw. Men får min data från skolan imorgon så fixar dom då, oooh.
'
Men hallå! Jag har glömt, det är Desperate Housewifes på femman nu, slå på TV:n!! Jag tittar! ;) PÖSS

One picture

'
Hola!
Ska döma match snart. Är typ DÖD, skit trött och träningsvärk. Jag och Emma ska köpa godis innan så vi inte faller ihop under matchen och somnar..  ;)