Typ den finaste någonsin

Foto: jag
Bilden ovan tog jag på mitt ridläger, det är hästen jag red på. Han var typ den finaste och mest underbaraste! Saknar honom faktiskt. Magnus heter han. Han var så söt! saknar hela ridlägret när jag tänker efter. Saknar vännen jag åkte dit med och de andra där, både djur och människor. <3

Bara för att jag har tråkigt.

Gå in på inkorgen på din mobil och bläddra neråt utan att titta , så stoppar du efter ett tag så skriver du vad det stog på smset under frågan.


1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha ja, ät nu bara! :)

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Det gick med emmaphoto.webblogg haha :)

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej

4.
Vilket sms blev du mest berörd av
du kanske har galen kropp(a)

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ta en<3

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ta med dricka. våran är snart slut.:)

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ska se beastly imorrnkväll? :D <33

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Vi åker nu.:)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Aha :(<3

10.
Din romantiska replik?
Okej,ska du också med eller? :)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Tja :D

Someone like you..

Foto: Jag Modell: Clara/lillasyster claravem.blogg.se
'
Fortfarande sjuk.. Jag orkar inte. Jag känner mig bara allmänt eländig. Blir typ deppig när jag är sjuk. Vill inte vara sjuk nu! Jag blir sällskapssjuk också! hehe :) Men ska göra något och äta nu, vet inte vad.

Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte!

Jag orkar inte! Jag orkar inte vara sjuk nu, jag orkar inget just nu. Jag orkar knappt med mig själv just nu..! Förkyld.. Kommer inte komma till skolan imorgon, för att jag är sjuk. AH!. Jag orkar inte. Roligt inlägg va???!

Sjuk, rolig rubrik!

Hejsan! Det var länge sen nu! Men jag har börjat i gymnasiet, det tar tid att åka till skolan och så, typ 40 minuter.
Har lite blandade känslor just nu bara.. Jag är typ ganska sjuk, förkyld. Sen blev jag skit glad när påli skulle börja i min klass, sen kom hon in på spånga gymnasium och ska nu börja där istället. Det är det hon vill så är glad för henne, men det kommer bli lite tomt nu. När jag tänker efter känns allt lite tomt, man har liksom inte bästa vännen bredvid sig längre. Så man kan inte förlita sig på att bästa vännen står bredvid en alla dagar. Man måste liksom klara sig själv.
Allt kommer säkert gå bra, men i början känns nog allt rätt konstigt.
Jag, i sommras

Fyra timmar man inte har skola

Foto: Jag
'
Hej! har inte så mycket att blogga om just nu..
Lite blogg torka är det nog. Men sådant överlever man. Just nu är jag hemma. Har lååång håltimme idag. Men ska snart dra mid till bussen och börja min resa till skolan för andra gången idag. Ha en bra dag! <3

Gotta sleep!

Foto: Jag
'
Hej! Jag måste sova. Hehe roligt inlägg, yes! Nej men jag måååste sova, ska upp tidigt imorgon, suck!.. Men god natt och sov gott! <3

Första matchen idag, nu!

'

Barnvakt

Hey! Idag är det lördag och jag ska vara barnvakt. Det var första ridningen idag också, det var kulkul att vara till baka ! :)
Jag måste förbereda mig och så, för snart ska jag vara barnvakt tillsammans med Emma. Måste gå, puss! '

Foto: Jag Fotot passar in på denna dag. Har regnat hela dagen. Men jag ville sätta in lite färg :)

A happy smile!

Foto: Jag Modell: Li
'
Hey!
Ida är det fredag! Skönt! Haha, har gått 2 daar i skolan.. Men idag var det bättre än igår. Nu ska jag gå och göra middag, sedan ska jag iväg och typ titta på en match. Men vi hörs nog senare, good bye! <3

HEllo! :D

Foto: Emma Flygare!!
Old picture.
Somsagt. gammal bild. Ny skola. Känner ingen i min klass.. Mitt schema är helt jävla fuckt up! Sjukt dåligt! Men det med klassen kanske kan orda upp sig, hoppas det ! :)
Nu är jag skit trött. Jag gick inte och la mig klockan 6 igår kväll, men endå sent. Så ska nog bädda ner mig i sängen snart och samtidigt se på hawaii five-o. Jag har börjat på ont i halsen igen! Jag som trodde jag var påväg att bli frisk!?
Jag tänkte berätta lite om min dag. Första dagen på gymnasiet då. Jag kom dit själv, hade ingen att prata med. Orkar inte gå igenom det nu, men första dagen var typ hemsk, hehe. Efter det åkte jag hem och träffade Jenny för lite lunch. Runt 2 åkte jag till vällingby för att möte upp josefine, vi stannade i vällingby och fikade på waynes coffe, skit goda smothies! Efter det var det bara att skynda hem och byta kläder för det var trääning! Och nu ligger jag är, och är skit trött! Hehe. Men ska gå och lägga mig nu, god natt! <3

Så sant!

Bilden är inte min. Jag hittade den på en blogg! Jag har alltså inte gjort något med den eller något. Jag tycker den var sann.
Bilden ovan.. Det stämmer in på mig..
Men somsagt har kopierat bilden från en anna blogg kära läsare!. Just nu är jag bara så nedrans godis sugen, rikgtigt jobbigt, jag funtar på att gå ner till spånga och köpa mig lite. Men då vill jag ha sällskap, och det sällskapet vet jag inte riktigt var jag hittar just nu.. :/ Hehe. Aja, ser på någon film på sexan nu, pöss!

Today's clothing

Stickad tröja- från märket Emilio, fått den av bror min. Chinos- cubus. Armband-från en tidning. Lillfingerring- Från när jag var liten (!). Långfingerring- fått av farmor. Tyvärr ger bilderna inte byxorna rättvisa.
'
Men det var dessa jag införskaffade mig här om dagen. Jag älskar den stickade tröjan, jätte skön och ganska stor, mysig med andra ord. Snart vankas det träning för mitt lag. Jag sla däremot inte träna ( :( ) jag är fortfarande förkyld och det sista jag vill göra det nu, är värre. Men jag ska följa med och titta. Ikväll är det sova över med Emmorna hos Emma igen. Vi har köpt mat vi ska göra efter träningen och glass vi ska käka efter maten. Sedan ska vi nog bara chilla. Emma har som sagt redan börjat i skolan ( haha! ) | <3

Bajsbullar/ Emma

Foto: jag
'
MMMM Bullar!
Titta vilken god bild jag hittade! Vad sugen jag blev på det nu! Jaja. Äum. Det blir ett kort inlägg nu, jag ska iväg yill vällingby med Emma nu, sedan ska vi träffa Emma. Hehe. Men ska fixa mig nuuu, BYE! :))))))))))))))

Låt vinden föra dig vidare

Foto: Jag Modell: Clara
'
Idag mår jag lite bättre. Igår mådde jag inte bra. Jag hade nog feber. Jag var hängig och mådde allmänt dåligt. Speciellt på kvällen. Men idag är det bättre. Skönt det. Ikväll kommer Emma hem, yeey. Då ska jag till henne. Hon är nämligen ensam hemma. Hon kommer hem sent ikväll. Men måste gå nu, hörs senare!

Sluta leta, för det är när du slutar leta du hittar det du söker

Foto: jag

Är det såhär siste dagarna ska se ut?

Foto: jag
Tjenare mannen! Idag än så länge har jag haft tråikigt. Varför har jag så tråikigt för? Dont know.. Dels för att jag är sjuk kanske. Blir lite yr när jag reser mig.. Men jag är så rastlös! Jag vill ut. Jag vill göra något med någon kompis! Varför gör jag inte det? Vet inte.. Är någon är hemma?! ÅH! Jag hatar att vara rastlös!
Ikväll kommer farmor hit, det betyder att jag måste städa mitt rum.. Pallar inte. Haha, oj vilket roligt inlägg det här blev..! Förlåt. Ska nog göra lunch nu, fast är inte så hungrig, hehe. Men vi hörs senare!

Sådana här kvällar behövs också.

TJOOO! God natt, bonsoir, Detta är jag som tjeckar ut. Är trött. Min hals sprängs när jag hostar, och jag hostar och nyser. Tur att jag inte är jätte täpp eller rinnig, det är jag bara på mornarna och kvällarna.
Ikväll blev det bara mys med lillasyster. Vi gjorde lite gott, satte oss framför TV:n och tittade på 102 dalmatiner. Jag älskade den filmen när jag var mindre. Den slutade för ett litet tag sedan. Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på one tree hill på Claras data. Sådanna här kvällar behövs också. Speciellt när man/jag är sjuk. Bara chilla och vila upp sig och må allmänt skit. Fast jag hade ju hellre varit på fisens landställe och förträngt min föryldning, det hade varit roligare. Menmen, om fisen blev sjuk blev fisen sjuk.
Foto: jag På bilden: Clara, syster

''längtan efter längtan''

Foto: jag Modell: Clara, syster
'
Nu är jag ute och cyklar. Jag har tagit vatten över huvudet. Men men, ibland måste man. Haha ni har ingen aning om vad jag snackar om va? ;)
Jag var i kista innan idag. Var inte på det humöret alls. Men jag fick med mig 2 saker. Mycket nöjd :) ni får se det senare. Nu ska jag chilla.

Hatar rastlöshet..!

Hej!
Idag hade egentligen jag och 2 finisar planerat att åka ut till Saras landställe. Men nu blev den fisen sjuk. Så det blev unget av det. Fett nere jö. Så nu ska jag åka till kista med Mamma och syster iställe. Egentligen är jag inte sugen på att åka till Kista eller shoppa över huvudtaget (vad är det för fel på mig idag?), men jag åker med för att jag är sååååå rastlös. Hatar det. Jag är dessutom sjuk också, har åkt på en nedras förkyldning-.- Låter som en man och min hals smärtar. Men det förtränger jag snabbt och intalar mig själv att jag är frisk, fast jag mår skit. Men man har ju inte lust att ligga och göra ingenting sista dagarna på lovet?! Aja, har/hinner inte lägga upp någon bild. Och ja mitt humör är på topp idag! :D Eller?
Ha en bra dag! :)

K

Foto: Jag
'
Tjenare! Snart är jag påväg till kista.
Jag ska till kista med Emma. Jag tänkte försöka få tag på sara också, men hennes mobil finns inte.. Bajare. Men men, måste göra mig iårdning och fixa till i mitt rum nu!! Hejdå. :)

Vännen ni inte sett färut

Foto: Jag Modell: Li
En vän jag tror att ni inte sett förut.

Fin eller inte? ni får tycka till!

Foto: Jag Modell: Jag
'
Hejsan! Long time no see, huh? Men jag har varit på träningsläger sen direkt efter, typ, stack jag till landet. Var inte direkt taggad för att åka ut till landet nu när det är sista veckan innan skolan (?!) men jag ville inte direkt bara sitta och typ inte göra ngot heller, så jag hade lite fotografering med mig själv sen med min lilla syster, bilder får ni se allt eftersom.
'
Bilden ovan är en av bilderna jag tog, jag vet inte. Haha, vet inte ens om jag vill lägga upp bilden, men jag gör det endå.. Aja, ska göra sallad nuuu, hoppas det blit mat snart är hungrig!! Hejdååå :))))))

Alla förändras, varför står jag kvar?

'
'
Nu är allt packat och klart. Snart bär det av till träningsläger i trosa. Är inte nervös eller nåt än, konstigt nog. Men humöret idag är lite nere. Än så länge, hoppas det ändras sen. Nu ska jag äta lunch, gulaschsoppa.

I wonder what goes on in the mind of cuties like this one.

Foto: Jag
'
Tjenare!
Idag fyller farsgubben 51 år. Och för att fira honom gör jag en tårta, en maräng tårta. Skit gott. Men tyvärr blir jag lite lätt galen. Men det gick tillslut. Nu ska jag äta födelsedagsmiddag. Ha en great kväll!! :)