31 augusti-lampan i huvet..

Hejsan! :)
Vet ni vad som hänt? Emma hade sönder lampan i vardagsrummet hemma hos mej. Så hon fick ampan över sig. Så nu har hon också en lite svullnad i ansiktet. Jag är visst inte den enda som är klantig;).
Jag sa ju att jag skulle jobba idag med emma, men det blev inte så, det blev nåt knas på Emmas pappas jobb.

Skolan idag var väll okej, men timmarna innan lunch hade huvudverk. Inte så nace. Men det gick över sen.
Men nu måste jag hjälpa Emma med hennes kläder. Haha hon har över flöd av dom.

Det ser ut som om det kommer börja regna när som helst, så jag tänkte att bilden passade ;). Tagen av Emma.

Nu börjar mörkret falla..

Nu börjar mörkret falla, och det är dags att stänga av datan. Fast jag sov i nästan 3 timmar innan idag så är jag helt slut!. Och nu i veckan är det mycket som händer. Imorgon ska jag jobba lite med Emma. Och på tisdag är det träning, och med mera.
Men god natt nu. Jag tänkte faktiskt gå och lägga mej nu, och titta lite på Eva&Adam. Dröm sött♥

Bild på när jag gjorde mål


Jag syns inte emd på bilden, men det är mitt skott! :) Emmas pappa är fotografen.

18.03

Hejsan! Hur mår ni? med mej är det sådär, men är mest trött.När jag kom hem sov jag i hela 2 och en halv timma. Haha. VAr verkligen trött. Men det var inte meningen att jag skulle somna. Jag skulle bara sätta mej och titta lite på TV, sen somnade jag bara..
Nu kom Clara och mamma hem från grannens land också. Dom hade skiiiit mycket svmp med sig!:P

Jag hittade en fin bild på mej, i ett mail jag fått av emma. Jag gjorde om den lite, och såhär blev det;


Vad tycker ni? :)

30 augusti- jag gjorde mål

Hejsan! Nu har jag tagit e låång skön dusch. Matchen idag gick väll sådär, vi vann. Med 2-1. OCH JAG GJORDE ETT MÅL! :D. Hehe, jag brukar inte göra mål;). Vi speade inte så bra. Iallafall inte i 1 halvlek. Men vi tog iallafall hem vinsten, och får 3 poäng. Jag torr att vi underskattade kista.

Idag; Vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hade lust att gå på bio.. Men är rätt trött.Jag vet inte om det är träning ikväll eller inte. Tror inteatt det är det.

Men nu ska jag göra lunch, om vi har nåt gott hemma ;).

bra spelat idag!

Hemma och bakar hallongrottor

Hejhej! Nu har jag kommit hm frå ebba. Jag och Emma åt middag där, och senare kom Jennifer. Va hade som en lite tjejkväll. Tog med kamerean, men glömde den där, hehe.. Men det blev rätt tidigt. Vi var trötta och har tidig match imorgonbitti. Och jag måste bara baka dom sista hallon grotorna. Men nu måste jag gå och titta till hallongrottorna som ligger i ugnen. Så länge bjuder jag på denna bild;

solros


 Vad tyckes om bilden? tycker den blev rätt cool.

Nu; om 10 min ska jag iväg till stallet och rida. Det ska bli kul, känns som om det var länge sen. Men veckan har gått segt.

29 augusti-ska bakas

God morgon! Vad tycker ni om det nya i bloggen? :). Jag gillar!. Det var ju såklart E M M A som hjälpte mej. Jag fixade till menyn lite och hedern är helt utbytt. Den gamla headern tröttnade man rätt fort på.

Så det var typ vad jag och Emmagjorde igår.. Hehe. Juste jag ramlade av stolen också, jag gjode illa min svanskota. F*N det gjorde ont, det gör fortfrande ont! höhö. Men har alltid varit lite klantig..

Här är 3 bilder från den lilla fotorundan igår;






Idag är det bakning som gäller. Jag har fikat för laget imorgon. Jag måste också hämta kaffegrejerna hos en kompis med. Sen Vid 3 ska det iväg och ridas igen, det är ju lördag ;).

28 augusti-fredag!

Hejhej! Nu är jag hos Emma, och har ätit här idag.

Hänt idag; Skolan dårå, efter så åkte jag till v-by med Linnea,Jenny och Emma. Där träffade vi också Ebba, Frida och Vendela.
Sen åkte jag hem, och strax efter ringde Emma och fråga om jag skulle hänga med ut och fota lite. Och varför inte ;).

Juste! Ikväll ska jag och Emma jobba på min nya header och lite i menyn. Det var häromdan jag inte kunde sova och kom på värsta braiga ideen, tycker jag iaf ;). Men den får ni se imorgon, eller ikväll om ni har tur.
Men men, nu börjar Emma tjata om att jag tar för lång tid på mej. Så måste gå, puss!

Bild från dagen;

27 augusti- helt okej dag

Hejhej! Hur har ni haft det idag? jag har haft det rätt bra. Lite dålig uppdatring idag, men jag sa ju det innan. Det kommer bli lite så dom dagarna det är täning. För jag går oftst bara hem och packar fotbollsgrejerna och sen sticker till en kompis som bor närmare bollplanen vi spelar på.

Men men idag har jag; varit i skolan, sen drog jag Emma och Emma till Linnea. Efter så cyklade vi till träningen. Och den gick ganska bra. Vi var rätt många, och det är bra!. Lite efter så åkte jag och mamma och handlade saker till fikat. Jag fick också min efterlängtade almenaka. Den behövs, har ingen koll alls när läxorna ska vara inlämnade.

Aja, nu måste jag räkna lite matte, sen ska jag gå och lägga mej. Börjar 8 imorgon, så måste upp vid halv 7- kvart i 7. Men imorgon är det fredag! :). Haha det var länge sen man var lättad över att det var fredag;).

Här kommer en bild på mej jag inte tror ni sett. Och ni får gärna komentare och säga vad ni tycker om bilden! ;D

21:17

God natt! Nu ska jag gå och lägga mej och titta lite på Eva&Adam i sängen. Är skit trött.
Jag börjar vid tio tiden imorgon och slutar vid halv 3 ungefär. Men vi hörs väll när jog kommer hem. Men det kommer nog inte bli så mycket blogg imorgon. Först ska jag ha skola, sen vid 5 är det träning och nästan direkt efter ska jag åka iväg och handla. För det är nämligen jag som har fikat för hemma matchen i helgen, så jag måste handla lite ingredienser och sådant.
Men men. God natt nu kära läsare! ♥

Dagens outfit;




































Tröja-bikbok
Vitt linne-JC
Leggings-H&M?

Det blev en väldigt enkel och skön klädsel idag, var sjukt trött imorse. Har inte vant mej helt med dom tidigaste mornarna än.

26 augusti-regning dag

Hejsan!
Nu är jag hemma. Innan var jag hos jenny. Hon var sjuk idag igen så jag och Emma bestämmde oss för att pigga upp henne lite idag också.
Skolan idag var väll bra. Var lite trött bara. Men men.
Idag har det regnat nästan hela dagen. Det regnade när vi började i skolan och slutade när vi slutade skolan.

Och när jag kommer hem så ser jag typ 5 cyklar står utanför vårat hus. Så jag cyklar runt och går in säger hej till pappa. Och så hör jag Clars och hennes 4 kompisar hon tagit med hem, och tänker att dom sitter i claras rum. Men sen när jag ska lämna väskan och hänga av mej jackan och sätta på datan, m.m. Så sitter dom i mitt rum?!. Och har typ erövrat min sköna stol, och sitter och förfullt gungar på den, sitter vid datan och bara stökar till. Och nu har dom gått, så har dom hällt ner alla mina fotbolls saker som kommit från tvätten ut över hela mitt golv!?. ÅH jag blir så irriterad bara..

Bild; tagen på landet.

21:35-stänga av datan


Tycker att bilden blev lite cool ;).
God natt! Tidig dag imorgon, måste upp vid halv 7 för ska duscha.Och så moste jag hinna måla naglarna ;). 
Imorgon slutar jag vid kvart i 3. Så vi hörs väll imorgon. God natt och sov gott!

söta isa


Visst är hon söt?

Och jag blir jätte glad om ni röstar på mej i Emmas blogg! Klicka bara där-->klicka här för att rösta på mej! :D<--. Jag har alldrig vunnit en tävling helt själv förut, bara kommit delad etta. Skulle vara jätte kul att vinna!. Tävlingen avslutas idag kl 22:00. Så skynda på! ;D

25 augusti-kändes som en väldigt lång dag

Hejhej! Förlå för dålig update idag. Men dagen hsr varit full. Vi slutade vid halv 2 idag.
Idag;
Cyklade jag Emma och Linnea till sara för att hämta Linneas cykel. Efter cyklade jag och Emma hem för att hämta fotbolls saker. Efter det så cyklade vi vidare till Jenny som ligger hemma och är sjuk. Vi tänkte att det skulle väll vara trevligt. Och dryga timmen innan träningen cyklade vi till Linnea för hon skulle byta om, och då höll jag på med hennes grymt söta kattungar!.Och sist cyklade vi tll träningen.
När jag kom hem var jag helt slut efter dagen, att börja 8 är rätt tidigt för mej fortfarande.. Börjar 8 imorgon med.


Steckars lilla sjukling. Ligger hemma med feber och är förkyld, tror jag. xd.

Och jag blir jätte glad om ni röstar på mej i Emmas blogg! Klicka bara där-->klicka här för att rösta på mej! :D<--. Röstningen avslutas på Tisdag 22.00. Så skynda er :). Tack i förhand!:D

20:24-hörs mera imorgon


Nu ska jag logga ut från min sida, för mamma behöver datan. Och det bli tidig morgon imorgon så kommer inte skriva mer idag. Så med detta inlägg säger jag också gos natt.
Hörs imorgon. Dröm sött! PUSS♥

25 augusti-jobbig dag

Hejhej!
Vad gör ni? Jag håller på att ladda in lite låtar och film på min MP3, men det går inte så bra med låtarna.. Jag fattar typ inget ,xd.. Men det är bäll det man har brorsor till?! :P

Skolan idag var rätt tuff.. Jag hade jour, och det mästa obbet var att bära massa saker. Sen dom 2 sista lektionerna var det SO oh musik. Men vi slutade 4. Så när jag kom hem så vilade jag bara.

Haha, ni kan inte gissa vad jag sitter och gör nu? :P

Haha, sitter och spelar sten,sax oxh påse på msn! HAHA, jag äger! :P

Skulle bli jätte glad om ni röstade på mej! Klicka bara där-->klicka här för att rösta på mej! :D<--. Röstningen avslutas på Tisdag 22.00. S skynda er :). Tack i förhand!:D

Bilder från dagen;


Presenten clara fick av mej
Mummms! Jag fick dom av farmor :p
Tårtan, hehe tog typ slut.. ;)
Mor och son

morsan skötte grillen




Jag har blivit en av finalisterna i Emmas blogg. Skulle bli jätte glad om ni röstade på mej! Klicka bara där-->klicka här för att rösta på mej! :D<--. Röstningen avslutas på Tisdag 22.00. S skynda er :). Tack i förhand!:D

23 augisti-clara (lillsis) fyller år

Hejsan!
Sry för dålig uppdatering idag. Men dagen började med en tidi match. Och sen så fyller syster år idag. Så jag har hållit på med henne och hennes wii spel, samt ätit tårta;).

Och på matchen idag gi´ck det bra! :D. Vi vann med 2-1, nästan 3-0 skulle jag säga. Men dom gjorde ett mål när det var lite klupigt på en hörna och så missade Linnea målet, eller typ,höhö. Men alla gjorde en bra match idag!. Och hurra för Hanna som satte 2 mål, och hurra för en skit snygg frispark av maris som också blev en assist. Och en den andra assisten gjordes av emma!.

Och det här är mina syskon nu typ;)(+en kompis till clara) ;

Och lite fler bildern från dagen får ni se senare :).

natt

Hejsan! Ikväll var jag med Ebba och Emma. Vi tog det lugnt snackade lite, och sen såg vi på Eva&Adam. Älskar det.
Men men. Måste gå och lägga mej, tidig morgon imorgon igen. Match på morgonen och lillasyster fyller år. Och är jätte trött!.
Juste när Ebba var här så redigerade hon en bild på mej, och jag tycker att det blev jätte fint! Så blev det; 

Jag tycker att det blev skit snyggt!. Tack ebba! http://ebbaelwira.blogg.se

Men god natt nu gottfolk! Sov gott så hörs vi imorgon.

22 augusti-match


Hejsan! Hur äre med er då? Med mej är det bra! :).
Matchen idag gick väll rätt så bra tycker jag. Det blev 1-1. Men vi hade fina målskanser! Det var 2 st som var riktigt nära att det blev mål. Det var Linnea och Hanna. Dom båda dribblade av målvakten, men sen tyvärr missade målet. Men vårat mål gjordes av Sara sandström på en hörna. Snyggt om du frågar mej ;).
Men blött var det! Det regnade hela morgonen.Och ända till andra halvlek. Men det är bättre än sol och 30grader iallafall ;)

Nu ska jag städa rummet.. Och snart ska jag iväg och rida:).

Tävling

Hejsan! Jag tänkte vara med och tävla i Emmas blogg. Alltså sommarfreak.blogg.se. Temat är glädje och jg tänkte vara med, med denna bild;

Jag tycker att det finns glädje mellan dom 2. Och jsg gillar bilden. På bilden är det min kompis Jenny och hennes hund, Vera.

Eva&Adam med lillasyster

Hejsan!
Nu är jag hemma. Ikväll kommer det bli en lugn och tidig kväll. Har nämligen tidig match imorgon. Och det ska bli kul!.
Jag tänkte bara tillbringa kvällen med min lillsis. Hon fråga om vi kunde se eva och adam ikväll också, fast fortsättningen dårå.

Juste hos Emma, så tog vi några kuliga bilder på hennes kamera hon har på sin data.. Och här är några av rätt många;)


Höhö. Kommer nog skriva ett till inlägg sen när jag ska gå och lägga mej. Så hörs då, puss!.

21 augusti

Hejsan!
Nu är jag hos Emma, med Emma, Linnea och Jossan. Vi gör inget särkilt,bara chillar. Dom håller på att göra nudlar nu.
Dagen i skolan idag var det inte så faligt. Jag menar det var ju första riktiga skoldag idag. Men det var somsagt inte så farligt.

Och imorgon är det match! Åh det ska bli så kul! Det var ju så länge sen. Jag längtar, hehe. Men det var så länge sen.
Vi ska möta engby imorgon. Och jag tror vi kan vinna. Alla är så taggade tror jag. Men nu ska jag också gå och fixa mina nudlar. Hörs!.

Höhö, det är smaken jag tog ;).

20 augusti-vann 5 kamp

Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering. Men har inte hunnit. Slutade 3 och efter det skulle j till Linnea emma Emma. Hon har skit söta kattungar! Men jag som är såå smart glömde minneskortet hemma.. Så det blev inga bilder för min del.
Men men, träningen gick väll såfär, inte så jätte bra för min del. Min fot krånglar. Eller det gör ont när ja gå en länngre sträcka och när jag skringer..Så det va lite surt.
Juste! Min klass VANN 5 kampen vi hade i skolan, eller det var 8A mot 8B. Och vi vann! :).
Nu så är jag rätt trött. Och clara kom hem med en massa adam&eva avsnitt hon lånat av sin kompis, så jag tänkte sätta mej och titta på några med henne.
Så god natt! ♥

Hur lyckas man?!

Idag i skolan Så lyckades jag göra bort mej totalt!
Jag och några kompisar skulle gå till maten, men jag var mätt så jag vill inte ha, men en min kompis E tyckte att jag skulle ta lite endå. Så jag gjorde det. Sen lite innan jag skulle sätta mej så kom min kompis J fram framför mej, och jag hoppar till lite. Och jag håller bara tallriken med en hand, så när jag ska ta tag i tallriken lite bättre så kommer J igen, och puttar till den (fast inte med flit då). Och hela tallriken faller ut på golvet. Och jag är som jag är, så jag skriker till. Och då kommer ALLA ögon på mej, och jag hatar när alla tittar på mej, så jag börjar garva (?). Och J och E bara går, och där står jag ensam och garvar för jag skämms så mycket!. Men sen efter en liten stund kommer en lärare och säger att jag måste plocka upp det.. Men sen gjorde en mattant det ist. Så det slutade med att jag inte åt nåt..
 HUR LYCKAS JAG SKÄMMA UT MEJ FÖRSTA GÅNGEN JAG ÄR I MATSALEN PÅ TERMINEN?!?

19 augusti- 2 dagen i skolan och Jenny fyller år

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan. Skolan idag var inte så jobbig, började 11. Sen har jag bara blit fotad gott på lunch, och gjort bort mej inför många! (vilket som var jobbigt) Sen så åkte vi och bada med klassen. På södraengby tror jag att det hette. Det var inte så fräscht, det var fågelbajs över hela bryggan nästan, och till en början så jag det skit kallt i vattnet.
Men nu ska jag till jenny och fika lite, hon fyller nämligen år idag. GRATTIS! :D.

fujidirekt.se=gratis fotobok

Förut var jag inne på min kompis blogg (emmas) och läste att man kunde få en gratis fotobok från Fujifilm. Och så skrev hon hur man skulle göra också vidare. Och det är välldigt enkelt. Det är bara att skriva om det i bloggen, men det måste vara minst 100 ord.
Om du också vill ha en gratis fotobok från Fujifilm klicka här!<---. Där kommer du också få reda på lite mer hur du ska göra.
Så nu sitter jag här och ska skriva 100 ord om Fujifilm. För jag vill ha den där gratis fotoboken. Ni kanske undrar vad jag ska ha den till? Men det är alltid kul att haa en fotobok där man kan lägga in precis vilka bilder man vill. Jag kommer lägga ut bilder om min barndom, bilder som jag tagit, och bilder på mina kompisar. För sen när man blir äldre så är det alltid kul att sitta och titta i en alldeles egen fotobok från Fujifilm, som man dessutom gjort själv. Men det är ju bara vad jag tycker och tror.

18 augusti-första dagen i skolan..

Ja, det var ju första dagen i skolan idag.. Det var inte som en jobbig skol dag eller nåt, eftersom det var första dagen, mn vi fick en massa papper! Säkert 15-20st om man räknar med papperna som kom med i 2 st häften..

Dagens outfit


Skor-din sko?, jeans-weekday
Linne-JC, cardigan-?

Svar från frågestunden;

1. när hade du sist pojkvän, hur gammal var han, vad hette han?
Oj, det var ett tag sen tror jag. Men 5:an tror jag. Och han hette mattias och var 2 år äldre än mej, alltså född 1993.
2.har du någonsin kysst en kille?
Ja.
3.när var du sist kär?
Hmm, 6:an eller 7:an
4.vad är ditt fullståndiga namn?
Emma Lovisa Westling Ahlin
5.längtar du tills det blir familje middag igen ? :P<3
Såklart! Jag älskar dom middagarna, när man får träffa alla igen och så ;).
6.Hur kom du på idén BLOGGA? ;)
Min kompis hade blogg, och ville skriva av mej, och det verkade kul. Och det äre ju också ;).
7.Vad vill du helst jobba som?
jag vet inte, innan hade jag värsta planen om hur mitt liv skulle se ut, men det är en låång historia.
8.Har du bajsat på dej nån gång?
Haha, vet inte, kommer inte ihåg. Men säkert, eller det gör väll alla när man är liten!?
9.Hur länge har du bloggat?
Jaa, vad blir det.. 9 månader ungefär. Men om man ska vara exakt så är det väll 8 månader och 22 dagar
10. Om du inte hette Emma vad skulle du då vilja heta?
Mikaela, michelle eller johanna. Har tyckt om namnet Johanna senn jag var liten ;).
11.Vilka bloggar läser du mest?:)
Det är några stycken..
ebbaelwira.blogg.se
sommarfreak.blogg.se
dtwiiind.blogspot.com/
jageja.blogg.se
youknowyouloveit.blogg.se
och några fler, men orkar inte skriva upp alla, xd.
12.tror du att du nån gång ska lägga av med att blogga??
jag vet inte, inte som det ser ut nu. Men jag tror att ni kommer få stå ut med mej ett tag till, höhö ;).
13.Pizza elr kebab?
Det var en svår hehe. Får man ta båda?
14.marsvin elr kanin?
Beror på, men jag svarar kanin.
15.skulle du vilja bli konstnär elr designer (kläd)?
Designer!
16.Bästa fotot på dig sj?
Just nu det hära;

17.Choklad eller plockgodis?
Choklad ;)
18.Sommar eller vinter?
Sommar ? :P
19.Rött eller blått?
Rött, tror jag.
20.Skulle du vilja ha något mer husdjur?
Om jag måste säga nåt så skulle det absolut vara hund.
21.Vad är roligast att fota?
Levande saker och ting;)
22.Favortserie & Favoritfilm?
Hm, det finns så många, men favoritserie just nu är nog grace anatomy, och favorit film är nog senaste harry potter, fast jag inte ens sätt den än.. :P.
23.Favoritbloggar?
Det är också några stycken men 2 av dom är;
http://sommarfreak.blogg.se/ och
http://ebbaelwira.blogg.se/
24.Favoritbild som du själv har tagit!
Hmmmmm, just nu;

25.Favoritbok?
Just nu, Liv och lovisa. Fast också den sorgligaste bok jag läst.
26.Idol?
Idol och idol, men jag älskar Danny! ;D
27.skostorlek?
39, ibland 40..
28.vad gör du en typisk dig dag?
Hm, är med kompisar och kanske hyrfilm och bara har lite mysigt.
29.favoritmat?
Hmm,har många men typ thai mat, kebab,pizza och grillat
30.favoritdryck?
Coka cola! ;)
31.Vill du jobba som en seriös fotograf i framtiden?
Ja kanske det, har inte riktigt bestämmt mej än.. :)
32.Skulle du ställa upp på ett fotojobb det här året?
Ja.
33.Visa din absoluta favoritbild?
just nu;

Svanar är fina djur, jag gillar hur den speglar sig i vattnet och blir ett hjärta, och så har den satt vingarna coolt;)
34.Skriv ärligt vad du tycker om http://www.sommarfreak.blogg.se/
Somsagt en av min favorit bloggar. Det är en fin och fräsch (har nog stavat fel..) blogg. Men du är lite dålig på att hålla headern länge;). Men alla bloggar har minst ett men.
35.hur länge har du haft denna bloggen dåå?
Svaret hittar ni längre upp bland frågorna.
36.har du rökt eller vart full någon gång?
Vilken fråga?!. Men nej jag har aldrig varit full eller något sådant.

Och det var alla frågor för denna frågestund. Tycker att det blev rätt många. Det var iallafall min första fråga stund;).
Nu tänkte jag gå och lägga mej, puss!.

20:07


Ja det var det jag köpte idag, hehe. Men jag behövde ett kollegieblok
.

4 små oseriösa bilder på mej



Fyra små oseriösa bilder på mej,hehe.

Hejhej! Nu sitter jag hos Emma. Vi kom hem för nån timma sen. Va har ju varit i v-by. Emma fick köpt en cool tröja och jag köpte ett kollageblock och ett kort. Vi var i välling by i några timmar sen tröttnade vi och åkte hem. Jag har fått skavsår också, jag var dum nog att ta på mej mina tygconverse utan att ha på mej strumpor.. SÅ nu har jag ont i hälarna med, höhö.
Men men, nu har Emm och Emma gott upp och jag vill inte sitta här själv.

17 augusti-v-by

Hejhej! Idag ska jag åka till v-by med emma och emma.

Bild; emma lindmark, http://jageja.blogg.se.
Idag har jag träningsvärk i magen och lite låren och jag sitter eller står på ett speciellt sätt. Det var en hård träning igår, jag insåg att jag har jätte dåliga magmuskler..
 Aja, nu ska fixa lite kläder, hörs!

black cat


Visst e han söt? :).

16 augusti-blåsigt värre

Hejhej! Idag är det blåsigt.

Bild; på mina 2 kompisar Emma och Linnea.
Vaknade och gick upp vid 10, för sent om ni fråga mej. Men jag vill bara bli vad vid skol tiderna. Och då rigde jag mamma och frågade hur det gått för min lillasyster i cupen, och då hade dom kommit till semefinal. Sen vet jag inte så mycket mera.
Idag är det träning kl; 5. Innan ska jag väll bara chilla klockan är ju redan snart 3.

God natt

God natt! Nu ska jag gå och lägga mej, tidig kväll. Är faktiskt jätte trött.

Mys kväll


Ikväll blir det bara myskväll med förälldrana, och chips å dipp med appelsinläsk ;). jag är rätt så trött. Kanske inte är så konstigt, gick upp rätt så tidigt, och gick och la mej rätt så sent. Men men.

Glöm inte att rösta på mej, klicka
här för att rösta. Tack i gör hand ;)

Och glöm inte min frågestund. Ni får fråga mycket! vilka frågor som helst:)

tillbaka från stallet

Hejhej! Nu har jag ridigt. Och det gick väll bra, vi red bara ut barbacka idag. Vi brukar göra det första gången.Jag red på en ponny som heter dondy. Nu så har jag skit tråkigt. Har inget att göra, vet inte vad jag ska göra ikväll.

15 augusti-beatiful day

Godmorgon!
Hur äre med er då? Men mej är det bara bra!.
Idag ska jag åka och rida, vid 3 ungefär. Och bra väder är det idag också, soligt och varmt:). Men efter vet jag inte vad jag ska göra, men nåt kul blir det säkert.


Bra låt!



Och glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Tack i gör hand ;)

Och glöm inte min frågestund. Ni får fråga mycket! vilka frågor som helst:)

Galen dag!

Hejhej! nu är jag hemma från stan. Och har ätit, det blev tacos. Gott! :)


Vill ni höra min sjuka dag i stan? Först så skulle vi ju åka till stan, men så missade vi tåget, och Emma,Jenny och Linnea gick på det endå. SÅ då tog det lite tid att hitta varandra istan, för dom var nånstan och köpte nåt tror jag,xd. Men iallafall. Så blev klockan 4 s¨vi börja gå till ung08. För Jennys kompis skulle dansa på den stora scenen. Så vi väntade där i en timma ungefär, sen lite innan dom skulle uppträda så började det regna,inte så mycket först men sen blev det värre. Och precis innn dom skulle ut och dansa, så började det hagla! Haglet som kom ner var skit stora isbitar!. Och jag överdriver inte nu. Så alla sprang och tog skydd nånstan under tak. Men sen slutade det, så dom flästa gick till scenen igen, och så satte dom på musik. Men sen började det hagla igen,mera. Och då hade Emma fällt nerparaplyet, så det bara vräkte ner på oss, det gjorde skit ont när det kom i ansiktet!. Så Jag emma och emma blev SKIT blöta! Och kallt blev det sen efteråt också..
Aj det var min galna dag i sten hehe..

Och glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Tack i gör hand ;)

Och glöm inte min frågestund. Ni får fråga mycket! vilka frågor som helst:)

14 augusti- stan

Hejdå, nu sticker jag in till stan!. hörs senare,puss!



Och glöm inte frågstunden jag har! Det är bara att fråga!:)

Första frågestunden


Och den drar igång precis nu! Fråga fråga fråga nu!:D
Frågestund avslutad.

bilder från hagaparken

2 ½ men

Hejhej igen!
Nu ligger jag och titta på TV, och har lånat min brors data. Så nu ligger jag och tittar på TV med datan i knät, och dricker varm oboy och äter lite kakor. Och så är det ju 2 ½ men. Jag älskar att se det, så j*vla sköna! ; ).


Ikväll:
 kommer det nog bara bli en slapp hemma kväll, för just nu är jag rätt frusen och trött.

Och glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Tack i gör hand ;)

blöt träning!

hejsan! äntligen hemma från en jobbig och blöt träning!. Vi var ute och träna när det regnade som värst,och haglde.. Åska gjorde det också!.  Så när man kom hem fans det inte en enda torr fläck på tröjan.

Men min katt är så söt,den har lagt sej i mitt knä och var jätte kelig,sen så borrade den in sitt ansikte i mina mjukisbyxor och nu ligger den där och sover gott :). Hon är så varm och skön!.

Just vi var ju hos jenny förut. Och jag fotade henne också lite,här är 3 bilder;


Och snälla gör min dag bättre genom att inte glömma  att rösta på mej, klicka här för att rösta. Tack i gör hand;)

Svanar


Bild; jag älskar den sista bilden! Svanens vingar formar sig på ett sätt så när dom speglar sig i vattnet så ser det ut som ett hjärta..

Goddagens, eller god morgon i mott fall;).
Nu snart ska jag till jenny med emma. Där vet jag inte vad vi ska göra förutom att Emma kanske skulle fota Jenny.
Ikväll, eller kl 5. Är det träning. På gribby, den ska jag gå, sen har jag inget planerat. Men men, vi hörs!.

Och snälla glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Det skulle vara jätte snällt om ni röstade på mej!:)

12 augusti

Hejhej!
Idag; har jag varit i hagapark (tror jag att det hette). Emma sa att det var fint och det vare. Dät fotade vi lite fåglar, och det kom en skiit stor svan!. Jag fotade ochså linnea och emma. Bilderna blev jätte fina :). Jag hinner inte skriva så mycket mer, men här kommer lite bilder från museet vi gick in på ;) ;

Vi hörs säker senare ikväll, puss!

Och snälla glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Det skulle vara jätte snällt om ni röstade på mej!:)

Lya


Tycker det är fina och härliga bilder. Jag älskar fin utsikt. Men det är jag nog inte ensam om.. ;)

Just nu sitter jag framför datan och tråkar. Har absolut inget att göra! Och igår hade jag också såhär tråkigt. Jag måste verkligen börja göra mer nu på kvällen, asså inte ha tråkigt. Sommarlovet är ju snart slut och allt.. Och man måste ju utnyttja tiden när man har lov och inte går i skolan,eller?. Jag vill bara njuta denna lilla tid som är kvar på sommarlovet!.
Är det inte nån som håller med mej i vad jag skrivit alldeles nyss?

Och snälla glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Det skulle vara jätte snällt om ni röstade på mej!:)

Hemma från träning

Hejhej! Nu är jag hemma från träningen. Man märker att man inte spelat fotboll på ett tag,xd. Det var rätt halt också. Annars så var träningen rätt kul. Men nu är jag vrålhungrig, men mamma vet inte när maten kommer vara klar. Men vi ska typ äta blomkol och potatissoppa, låter inge gott, men jag vet inte.. Och nu ropar hon att jag måste ge henne en slickapott. Hörs.

Bild; på mej, emma har tagit den. Jag har redigerat den och så. Det kanske är lite dåligt utklippt, men vet inte hur man gör annars..


Juste,snälla glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Det skulle vara jätte snällt om ni röstade på mej!:)

Bilder från igår


Ebba och emma skötte grillningen

Och de här var min outfit;

Grillkvällen igår

Hejhej!
Ska jag börja med att berätta om min dag igår?. Jag skrev inte så mycket igår..
Aja, först så gick jag och emma ner till kiosken och köpte mat till mej. Sen så cyklade vi ner och köpte cola,godis,grillkol och lite mer, för vi skulle ha grillkväll med tjejerna. Och grillkvällen började med att vi åt grillat kött med pommes, på emmas tomt. Sen så förflyttade vi oss upp till värmen lite mer, och satte oss på emmas altan och pratade/skrattade, och spelade kort. Sen skulle ebba lämna sin hund.
Juste, vi spelade kort och lång, och då ska man få så lite poäng som möjligt, och effi fick 600 nånting,och då vann ebba, lite överlägset ;). Och sen så spelade vi också 21 tror jag att det hette, då ska man också få så lite poäng som möjligt. Man skulle igentligen köra till 500, men vi körde till tusen. Och Emma fick 1000 medans vi andra kanske låg på 600, och effi vann :).
Det var jätteroligt och mysigt igår!.

Men nu ska jag göra lunch.. Nej juste, jag var och fotade lite i spöregnet innan, inte så många bilder dårå, men här är 2;



Juste,snälla glöm inte att rösta på mej, klicka här för att rösta. Det skulle vara jätte snällt om ni röstade på mej!:)

11 augusti-klockan är 10:46, jag gick upp vid 10..


Låt; sjungs av miss li.

Har lite tråkigt

1. Fullständigt namn? - Emma lovisa westling ahlin
2. Ålder? -  13 snart 14 år
3. Vart bor du? - Stockholm
4. Bor tillsammans med? - Mamma,Pappa,storebror, lillasyster
5. Husdjur? -
2 katter
6. Färg på ditt hus? - rött med svarta knutar

7. När är du född? -1995
8. Klass? - 8A Efter sommarlovet
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - Nej,
11. När ska du sova ikväll? - Vet inte jag bara går och lägger mej när jag känner för det
13. Duschat idag? - Nej men jag ska
14. Kramat någon idag? - Ja
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit? - Frukost
17. Dagens klädsel? - Mjukis byxor, munkjacka och tofflor
.
22. Hur många har du kysst? - Vet inte
23. Vem kramade du senast? - Pappa
24. Hur många vill du ha sex med? - vet inte
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? -
Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - hemmet
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Ebba; vara med jennifer. Själv?
FAVORIT

31. Film? - just nu är det senaste harry potter, fast har inte sett den än :p
32. Låt? - Det finns många, men en av dom är u2 med one
33. Mat? - Det finns mycket här med, men nu är jag sugen på pizza,höhö.
34. Dryck? - coca cola!
37. Stad? - stockholm
38. Land? -  Svergie
39. Ämne i skolan? håltimme
40. År? - sommaren 2007

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Emil (storebror)
42. Personen du kysste? - Vet inte

43. Gången du spydde? - Länge sen
44. Gången du grät? -  Nån vecka sen

45. Pizzan du åt? - Vezuvio med vitlöksdressing
46. Gången du var i göteborg? -  2008

47. Gången du var i stockholm? - Bor i stockholm
48. Gången du var full? - -
49. Gången du var hög? - -
50. Personen som såg dig gråta? - Lillasyster

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda

54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
55. Singel eller upptagen? - Båda
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -  playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? - paradise hotel
60. Svart hår eller blont? - Blont, Passar inte i svart
61. Blåa ögon eller bruna? - blå
62. Choklad eller lakrits? - choklad !
63. Göteborg eller stockholm? - Vet faktiskt inte..
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? - COCA COLA
66. Pizza eller kebab? -
Jag älskar båda, mumms!
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - Älska
69. Leva eller dö? -
leva
ANTAL:

73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - zèro
74. Glassar du ätit på en dag? - Typ 7, (fast inte idag)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - vet inte
76. Gånger du haft minnesluckor? - Nästan alla prov
77. Piercingar har du? - Öronen men vill ta i naveln och näsan
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Vet inte
VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Den som jag är kär i
81. Ska du träffa imorgon? - Vet inte
82. Sjöng du senast för? - Jag sjunger inge bra
83. Hade du senast en msnkonversation med? - emma
84. Spelade du tv-spel med senast? - Vet inte de va så länge sen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Vet inte
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - vet inte
87. Förtjänar att dö? -
ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - Katten

VAD:
90. Gör dig glad? - Skratt, ridningen kompisarna och fotbollen
91. Gör dig ledsen? - När någon är dum eller nåt mot mej,sorglig film
92. Vad vill du helst göra nu? - Äta :p
93. Önskar du att du slapp göra? -  städa mitt rum
94. Vill du ha nu? -  Pizza;)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar/pricent kort och mycket mera, (fast jag fyller år i september)
96. Längtar du till? - Vet inte
97. Tycker du om dina betyg? - ganska bra
98. Ångrar du i ditt liv? - Ibland
99. Är det bästa som har hänt dig?-
Vet inte, det år mycket som har hänt mej

Jag blev en av finalisterna i haninallafta.blogg.se´s tävling Klicka här för att rösta. Det skulle vara jätte snällt om ni röstade på mej!:)

10 augusti

Hello!
Nu har jag just sett klart på 7 himlen. Jag tycker att det är skit bra. Vet inte varför ;).
Det ser ut som om det kommer bli trist väder idag. Det är rätt så målningt..

Jag är skit hungrig, men vi har inget gott hemma som man kan göra iordning. Jag har lust att gå ut och äta lunch.
Vad ska ni göra idag? Jag vet inte, känner mej rätt trött..

Svar på dagens fråga;

Dom som hade rätt;
http://jossssann.blogg.se
http://siiris.blogg.se
http://sweetatti.blogg.se
http://jageja.blogg.se
http://jospics.blogg.se
http://sommarfreak.blogg.se
Och så var det en tjej som tillochmed kom ihåg vilken affär den kom ifrån, så hon får lite plus i kanten..
 http://onlynicole.blogg.se 

Och flaggan var Storbritanniens. :)

9 augusti-kananbadet

Hejhej!
Ledsen för dålig uppdatering, men innan på förmiddagen så hade jag ingenting att skriva om. Och på eftermiddagen var jag och bada.
Så min dag såg alltså ut såhär; På förmiddagen gjorde jag ingenting förutom tvätta brorsans moppe. Sen så åkte jag och jenny till kanan för att sedan möta Emma där. Och där var vi sedan till klockan 6 ungefär. När jag kom hem så somnade jag i soffan var jättetrött (men fick typ sova i en kvart..). Sen så åt jag, och nu sitter jag vid datan.


Bild från kanan, tagen av emma tror jag. Bilden är inte tagen idag.

Dagens fråga

Hejhej, jag tänkte ha en dagens fråga, eller vad man nu ska kalla det. Jag tänkte lägga upp en bild, så ska ni säga/gissa vad det är. Det är väll lite som ``gissa motivet´´.Fast det är är mycket enklare. Jag kommer självklart skriva upp vem/vilka som har gissat rätt på frågan. Men det är mest på skoj ;).Så här kommer frågan; 
Vilket lands flagga är det på bilden nedan?
 Dagens fråga avslutad

Bildbomd från igår

hejhej!
Nu har jag kommit hem. Jag följde med och sprang 5 km sträckan ändå. Mamma och emil fäljde med, så då tänkte jag att det var väll lika bra att jag också fäljde med.
Det var jobbigt! Speciellt den  sista kilometern och dom 2 sisita backarna. Jag sprang inte upp för dom 2 sista backarna. Men annars sprang jag nästan hela 5 km.

Kvällen; Kommer tillbringas hos jenny med Emma. Vi ska nog bara ta det lugnt ikväll. Emma kanske skulle ta med sig sina konsoller till wii, så kan alla 3 spela mot varandra. Har aldrig spelat så förut. Så snälla emma ta med dej dom! :).
Hehe, jag är ingen spelnörd som det kanske låter som..

Men men, nu tänkte jag lägga en lite bildbomb (eller vad man säger) om gårdagen;

Linnea

Emma
jennys fötter..

Emma och hennes älskade kamera

Jenny,Emma och linnea

8 augusti-jennys otursdag

Hejsan alla kära läsare!
Älskar vädret vi har haft dom senaste dagarna, stekhett!. Jag vill åka till stranden idag med. Men eftersom Klockan var 10 över ett när vi gick upp ( jag och linnea somna ungeför kl 10 över 5, medans jenny och emma somna vid halv 6-6).. Då gjorde vu lunch, och sen när jag kom på ideen att åak och bada var klockan 4,hehe.
Men nu har alla 3 gått. Emma skulle hem och byta om för att jogga, linnea skulle hem och duscha för hon skulle ha gäster, och jenny ville väll bara hem antar jag. Idag är det typ hennes otursdag. För innan så råkade emma radera hennes spotify, eller en av hennes viktigaste playlist. Och Linnea råkade spilla ner hennes brillor med päronsoda, så att limmet blev knas. Men vi får hoppas att dagen blir bättre för jenny ;).
Jag pallar inte jogga nu, när det är 31 grader ute. Jag tänkte ut och jogga vid 6-halv 7. Då hppas jag att det är lite svalare.

Nu sitter jag och lyssnar  på musik. U2 med one.
Jag kommer lägga ut lite bilder från igår senare. Men nu får ni nöja er med jennys coola solbrillor ;)

Och såhär gick det när jag ritade..

P.S Jag ritade bara outfiten;)
Hehe, har aldrig varit riktigt bra på att rita, men tycker inte att det blev en jätte katastrof iallafall. Ellar vad tycker ni? :)

it´s smell good


Jag brukar inte ta kort på mat, men jag hade inga bilder att lägga upp så jag prövade, tycker att dm blev rätt bra iallfall.

Shoo! Hemma nu, som ni kanske märker. Men det blir inge långt inlägg. För ska äta nu. Hörs senare. Puss.

7 augusti-till stranden

Hejhej! Lite sent att säga god morgon nu va? Jag gick upp vid halv elva, men jag pallade inte sätta på datan då..
Men nu har jag ätit lunch och snackat lite med Emma, vi tänkte åka och bada iden hära härliga värmen;). Men så läste Emma på linneas blogg(http://youknowyouloveit.blogg.se) att hon och jenny var hemma nu, så då ringde jag dom, så nyska vi iväg och bada om en timma ungeför :).

Good night,i think.

Hello!
jag och min bror har precis spelat lite gris i mitt rum.Eller gris och gris, vi kastade bollen till varandra tills den hamna i min papperskorg, då körde vi en tävling om vem som kunde sätta mest bollar iden på raken. Och emil vann..

Nu snart tänkte jag stänga av datan, är rätt trött. Jogging turen idag slet rätt hårt. Och så fick jag värsta skavsåret på min tå också..

Om man tittar upp på himlen nu så finns det lite stjärnor. Jag älskar att titta på himlen, speciellt när det är mycket stjärnor och måne. På landet är det nästan alltid klar himmel. Och när vi var där förra veckan kunde man se norrsken. Inte så tydligt, det så mest ut som moln, men om man tittade noga så såg man att det rörde sig snabbt och från sida tillsida, såg det ut som..

Bild; var ute och tog den alldeles nyss ;)

Hemma från joggingtur

Hej hej!
Nu har jag kommit hem för ett tag sedan. Jag, mamma och familjen flygare har nämligen varit och joggat i ursvik. 2,5 km. Det var visserligen mindre än vad vi sprang i tisdags (då sprang vi ca 3,5 km) men nu var det uppförs och nerförsbackar hela tiden! Så det brände i bena mer nu än i tisdags.
Men men, nu måste jag gå och hjälpa min lillasyrra med packning/rum. Och så ville hon att jag skulle rita en tjej med nån outfit jag skulle hitta på själv på sig, typ :s.
Men först behöver jag hjälp av er lite, tycker ni bilden nedan blev cool eller blev den bara förmycket?

det här är originalet;

6 augusti

God morgon kära läsare.
Vad gör ni? Jag gör inget speciellt. Ska väll klä på mej snart. Det kommer bli en varm dag idag. Solen skiner och det är 25 grader i skuggan.
Idag ska jag tvätta emils moppe. Jag får 80 kr för de :P.Sen vet jag inte. Men senare ikväll ska jag,mamma,clara och emma springa. Det gäller att få upp konditionen nu när fotbollen snart börjar.

Hemmagjord


Hehe, hade lite tråkigt. Så jag gjorde en lite bild. Jag såg på en blogg nån som hade gjort nån skit cool sak. Men min blev inte alls lik.
Så det blev alltså inte sista inlägget. Vad tycker ni om bilden? Jag gjorde den mest för kul. :P

fire


Bilder; tagna på landet. Tycker det är coolt när man tar kort på elden.
Hejhej!
Nu har jag blivit klar med att äta och duka av bordet. Nu på tv400 är det medium som jag vill se.
Vet inte om det här blir sista inlägget. Vi får se. Om det är det så säger jag god natt nu. puss!

före och efter klippning

Hello!
Hur äre med er? Med mej är det bara bra. Jag var ju och klippte mej idag, och så här blev resultatet;

Vad tycker ni? Blev det fint? Blev bilden fin? Fotograf;emma flygare (http://sommarfreak.blogg.se)

Eter jag klippt mej så åkte jag till v-by, med emma. Hon skulle köpa ett par skor hon hittade på indiska. Efter så gick vi till henne, och hon fotade mej.
Idag ska vi fira pappa som fyllde år häromdan. Men nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och får bilder av emma.

5 augusti-klippa mej

Hejhej!
Som ni ser på rubriken så ska jag iväg och klippa mej. Jag tänkte tona håret mörkare och klippa lugg. Har rätt brottåm så måste sluta. Puss!

stänga av datan


God natt bloggen! Nu ska jag gå och lägga mej, eller åtminstånde stänga av datan. Hörs imorgon!

Rödvitt eller svartvitt?



Det är lite kul att visa all dom här bilderna. Jag har hittat så många nya coola redigeringar. Hehe. Men ni får säga till om ni tycker att det blir för mycket.
Men rödvitt eller svartvitt?

Bubblor


Bilder; Tagna av Emma flygare, förminskade,redigerade och gjorde av mej.
2 bilder som jag blev grymt nöjd med. Asså redigerningen. Och nu kommer frågan; Tycker ni att dom blev bra?

Nu ska jag gå in till mamma i vardagsrummet. Hon ville att  jag skulle komma och se nån mordserie med henne. Men kommer nog inte sitta där hela tiden.
c ya!

köpet idag;


Ni ser själva vart det är köpt;)

Titta vad man kan göra med bilder


Jag tycker att dom här blev coolast;
Vilka tycker ni? :)

4 augusti-stan/slussen med mamma

Hejhej!
Vad har ni gjort hittills då? Jag och mamma har åkt in till stan/slussen och handlat lite, jag behövde ett par nya jeans, alla mina börjar att ta slut. Och när jag enda skulle handla jeans så köpte jag ett nytt puder för mitt är typ slut.
Men nu är jag hemma. Vi åkte rätt tifigt imorse, mamma är en sån som vill komma iväg tidigt och komma hem i tid. Jag kommer visa er senare.

Men nu sitter jag i mitt rum med lite kakor och ett glas saft. När vi åkta till stan innan så var det varmt med fint väder, men nu är det helt målningt.
Nej men nu ska jag gå och fota det jag köpte.

sålänge får ni nöja er med den här bilden

TOTAL MAKEOVER

Hejhej!
Som ni ser i rubriken så har jag en total makeover. Och det är ju såklart Emma Flygare som fixat det.
Jag blev jätte nöjd! Verkligen. Men nu vill jag (såklart) veta vad ni tycker. Så vad tycker ni? :)

Emma har tagit bilderna på mej med. Jag brukar inte tycka att jag blir bra på bilder, men dom här blev jag välldigt nöjd med.

Idag i v-by. Hittade jag iallafall en bra prisent till pappa. En stor svart tekopp och 2 små fjäskchoklader, höhö. Han gillar sånt ;).
 
Bild tagen av emma.

Färg vs.svartvitt


Färg vs. svartvitt


Vilken tycker ni är finast/bäst?

Idag är det 3 augusti och pappa fyller år

God morgon. Klockan är halv tolv.
Idag gick jag upp halv elva. Eller det var då mamma väckte oss, mej och emil (storebror)typ. Snart måste jag ta och hoppa in i en dusch. Mitt hår måste tvättas!. Men nu tänkte jag göra lite frukost/lunch. Men har ingen aning vad det kan vara eller bli. Men vi får se vad vi har hemma. Mamma skulle åka och storhandla nu.Men men.
Idag;
Min pappa fyller år, fast han är på landet med clara fortfarande. Men en prisent måste köpas.
Det osar bra vader idag också. :)

Bild; tagen på landet, vad tycker ni? :)

Godd natt.

Hejhej.
Senaste halvtimman-timman har jag fixat min garderob och packat in lite kläder. Hehe det tar tid för mej.. Men nu är det gjort.
Jag tänkte snart gå och lägga mej, är rätt trött. Har sovit förlite den senaste veckan tror jag.
Det ska bli skönt att få lägga sig i sin egen (och just nu, eftersom vi har en rätt liten säng på landet och jag sov skavfötters med min lillasyrra) stora sköna säng.

Bild tagen på landet.

2 augusti-Hemma från landet


Bilder från landet.
Hejsan!
Nu är jag hemma! Och ska vara det resten av lovet, tror jag.. Fast det är ju inte så långt kvar på sommer lovet.. Så snart börjar man 8:an och får betyg, läskigt.. Eller?..
Aja, på landet har jag;
åkt till trosa med familjen och badat. ätit godaste kebaben. köpt både skinnjacka och väska samt ett par skor. en pricent till clara. m.m.

Idag har jag;
Kommit hem från landet. Gått ner och köpt glass med ebba (här har det varit varmt).Solat, badat ody (ebbas hund) och varit hos ebba nu på kvällen.(Hennes hund är verkligen urgullig!)
Hos ebba tittade vi mest på tv,både jag och ebba hade huvudvärk.