Roligt inlägg är inte på menyn denna fina kväll

Nu ska jag stänga ner datan och säga god natt till bloggen. Jag orkar inte sitta vid datan just nu. Tänkte ta mig något till middag sedan gå och lägga mig och sedan sätta på en film. Jag hör av mig mer imorgon, med ett lite roligare inlägg. Vet inte varför jag är så trött. Hoppas ni får en lite roligare kväll än min. God natt! <3
Foto: jag . Inte den bästa bilden.. Men (jag vet inte varför) mitt humör just nu är inte på topp.

Ingenting sådära.

Foto: jag
Har inget intressant att skriva just nu. Emma kommer hit snart, vi hade tänkt gå på träning, men emma skulle inte hinna från sitt jobb och jag ville inte gå själv ;p Sen vet jag inte vad som händer. Ha det bra!

It's a beautiful day. Sky fals you feel like, It's a beautiful day. Don't let it get away!

Hello! Hallo! ಏಲ್ಲಾದರೂ! Kaixo! Tere! привет! Hej!
Idag har jag inte så mycket för mig. Ska nog sola lite mer ;) Mamma kom hem förut med lite lunch också. Sallad från pizzerian. Fett god jö! :O Hon tog också med en coca cola zero (tack mamma!). Igår kväll åkte jag, Emma och hennes lillasyster och mamma till kanan och hade en liten picknick och badade. Jag hoppade inte i sist den här gången! :o Ni borde vara stolta! Förra gången tog det mig en halv timme att komma i ungefär?
Jag har inte så mycet att blogga om just nu eftersom jag inte gör så mycket. Men jag har tagit lite dagens outfit-bilder och lite bilder på vad jag köpt de senaste dagarna, (men inte allt ;))
OBS: mitt ansikte ville inte bli bra på bild idag (vill de någonsin det?) så alla bilder är inte vackra. Men det bjuder jag på !
Shortsen, det gråa linnet och väskan är ny. Shortsen köpte jag först som jeans på en second hand butik för 60 kr sedan klippte jag av jeansen till shorts och nu ser dom ut som ovan.
Linnet är ett enkelt mörkgrått linne från H&M, 50 kr istället för 100.
Och tillslut väskan, den är också från H&M, det är typ en sådan väska som jag letar efter, inte riktigt men typ. Jag har velat ha en sådan som typ strand väska, jag hittade den på H&M för 100 kr, den hade först kostat 300 kr så jag är nöjd! :)
Jag har shoppat in lite fler saker, som en bandeau, ett till linne och en kjol. Det kanske ni får sen en annan gång. Nu ska jag sola och försöka ringa till de dagiset som jag ska sommarjobba på. BYEBYE! <3

Älskar sommar vädret, ta vara på det!

Foto: jag

HEJ, med stora bokstäver

Foto: jag.
HEJ! Förlåt för ytterst dålig uppdatering. Men har ni sett vädret de senaste dagarna? Skit bra! Love it! Igår kom Emma hit, vi solade. Jag fick en rand! Hehe ;) Efter det så stack vi till lijeholmen för att möta upp Emma. Där fick jag köpt en väska som var nedsatt från 300 till 100 kr. Det var dessutom en sådan väska som jag velat ha denna sommar, sedan fick jag mig köpt ett vanligt grått linne också. Jag Och Emma skulle köpe present till Emma också. Det vi ville köpa fanns inte i liljeholmen så vi åte till stan. Men det vi sökte fanns inte i någon av butikerna där heller, men en gullig tjej hjälpte oss att ringa runt till lite olika affärer och se om dom hade några var, så sedan bar det av till vällingby! Där köpte vi vår slutgiltiga present och en till liten sak :). På kvällen igår hade jag hyrt film med min syster. Den hette 'you again' skit rolig film asså, jag rekomenderar! ;)
'
Idag står inte så mycket på listan. Jag ska städa upp i mitt rum och soooola! Sedan senare när emma slutat jobba kanske vi skulle sticka till kanan. Vi får se, Hoppas ni får en bra dag !! :)

The with a big T

Foto: jag
Nu har äntligen Emma slutat jobbet. Vi tänkte åka och ta ett dopp i kanan. Jag har legat och svettats i solen nästan hela dagen så ska bli skönt att bada. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. men jag vet en sak; jag har fortfarande inga springskor.. :/ Och jag vill ut och springa! Aja, måste packa till stranden! Hörs sen!

Sola i solen

Hej! Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag har alldeles nyss ätit lunch. Det känns som om alla är borta, jobbar eller gör något annat. Så sitter jag här.. Jag kan inte ens springa ut och springa för att jag glömde mina springskor i pappas bil.. Jag ska snart gå ut och bränna nån till timme i solen. BYE!

Ni får en söt liten bild

Nu på kvällen har jag legat i mykläder och tittat på vänner och ätit glass direkt ur burken. Det är inte ofta det. Hehe. Låter som värsta tönten, men det var länge sen. Nu är jag tött, har varit det hela dagen så tänkte sova. Men först tänte jag bara säga att jag inte drunknade här hemme eller något. Och imorgon inväntas en ny dag. Jag hoppas verkligen att det är sol, för jag vill sola och bli bruuuun! Jag börjar ju jöbba veckan efter denna och då kommer jag ju inte kunna sola.. Aja, G O D  N A T T !

Foto : Jag

Lämnade syster och stack hem

Foto: jag Modell: Clara
HEJ! jag är hemma! Just nu ligger jag och mumsar på glass, riktigt gott. Jag är sjukt trött, så ikväll har jag bara en liten myskväll med mig själv och glass, hehe.. Älska glass! Nämen gud, det låter som om jag, aah jag vet inte.. Jag och mamma ska nog också sätta på en film, mys.

This is me saying good morning! :D

Yeah, Good morning. Idag började morgonen med en promenad med syster. Och antagligen blir det fattiga riddare med svenska jordgubbar och kanske nutella till frulle? Mumms! Så var det tänkt iallafall. Men det blev inte så.. Jag och clara vaknade big time av ett STORT bulller. Då var det ju åska. Så ingen promenad och jordgubbar för oss inte.. :/ På bilderna ovan är det då Emma och jag. Egentligen vet jag inte riktigt varför hon fick vara med i detta värda inlägg. Det bara ble så lixom. Och sen så ska jag ju antagligen träffa henne sen, vi ska nog luncha :)

This is me saying good night.

Foto : jag. Hehe, bra kvalité på bilderna. Datakameran är sämst !;p Och jag kan verkligen inte vara seriös på bilder, särkillt inte sådanna bilder. Blir så nedrans ful på varenda en! Haha.. God natt, pusspuss!

Yuppyupp

Hey, how you doin? ;)
Vad har ni haft för er idag? Jag har fatkiskt haft en ganska bra dag. Jag gick upp tidigt imorse. Sen så gjorde jag och syrran vofflor och sedan så tog vi bussen till farmor och spelade lite kort (standard! ;) ) sedan så åt vi middag med efterrätt därefter. Jordgubbar, mmm!.Sedan så fick jag några gamla, men fina, smycken och 2 biobiljetter av farmor :)
Emma Lindmark är bäst!
Snart så kommer Emma hit. Jag börjar bli lite småsugen på något så vi får se vad vi gör. Jag har kommit in i min ''hungriga period''. Jag har typ perioder då jag är hungrig och inte. Nu är jag typ hungrig ofta, därför är jag inne i min hungriga period ;)
Jag har ingen bild att visa så ni får se denna :)

Regniga dagar

Fotot: jag. Jag har visat bilden förr. Men sitter vid min systers data så jag har nästan inga bilder.
'
Hej! Jag är ganska grinig idag.. Jag gick upp kvart över 7 och gick ock la mig runt halv 1? Är ganska trött och grinig nu. Jag var tvungen att gå upp så tofogt, suck. Och inte kan jag gå och lägga mig nu . Det är ingen sol som man kan ligga och sola under heller. Utan det är jävla pissväder! Regnit och dant. O R K A R  E J !

Vaken i månskensregn, brukar hon fundera, om det är för sent, hon andas ut och blundar, undrar om han vet

Foto: jag
'
Häjhäj igen. Nu måste jag kolla busstider. Jag har just noppat min ögonbryn. Om nu någon ville veta.. ? ;) Hejdå! <3

Beloved sister

Foto: jag Modell: Clara (claravem.blogg.se)
Mumsfillibabba!
Jag och syster har just bakad en gooood kladdig kladdkaka. Haha, jag är såå onyttig just nu.. ;p
Sen senare idag ska jag och kanske några roliga personer till, åka till stan och möta Emma. Jag vill shoppa! Hehe. Bara jag fått min lön :O Annars blire ingen shopping för moi.
Nu ska jag titta lite på 'vänner'. Vi hörs senare, PÖSSPÖSS.

Gjort saker som man borde göra på ett sommarlov.

Tjabba! Det har varit sjukt dålig blogg nu. Är ledsen för det. Men jag har haft jobb och varit med vänner. Jag har gjort sdant som man ska göra på sommarlovet. Nu är jag hemma och gör ingenting. Det är för dåligt väder för att sola och jag har inget att göra. Så jag tänte baka lite. Men vad? HM.. Jag har ändå inte bättre fär mig. Hehe. Kah hör av mig senare och berättar vad jag gjort den senaste veckan. PÖSSHEJ!
Modell: jag Foto: Emma Flygare (emmasfoto.com)

Påväg till emma

Tjabba! Ska tillbringa helgen hos Emma. Kommer blogga mer senare. Pösspöss! Och förlåt för dålig uppdatering!

andra dagen, bara tre kvar.

Foto: jag! Modell: Clara, syster
chacha! Herre min gud. Inte bra uppdatering nu alltså. Men jag har jobb och den tiden som blir över vill jag tillbringa med mina nära och sen så är jag allmänt trött efter sommarfotbollsskolan. Har ju somsagt småbarn.. ;)
Nu ska jag vara social. BYE! <3

Tjatja bloggän...

Har inget att skriva. Eller orkar inte skriva rättare sagt? Så jag ger ett tecken på liv o h sedan hör jag av mig mera imorgon. Då jag också börjar med sommar-fotbollsskola. Måste sova nu, pösshäj! <3

Snygga.

Fotot tog Emma Flygare (emmasfoto.com) Jag ser ju bra ful ut på bilden.
Hejhej igen! Ikväll har jag varit med Emman ovan. Kvällen blev inte så som vi kanske skulle viljat, vi blev dissade big time hehe. Men det slutade med att vi gick en promenad på nästan 2 och en halv timme. Vi gick ända till solvalla och sen vandrade runt lite där. Sen gick vi hem. Kom hem till Emma runt lite över 11 då åt vi lite glass och tittade på 'Kill Bill'. Nu är jag hemma. Är fett trött ska nog sova nu. Det känns verkligen inte som sommarlov, vet inte vad jag ska göra. Hoppas det känns bättre imorgon. God natt.

Ingen rubrik som passar varken mitt humör eller bilden just nu.

Foto: Jag Modell: Sara
'
Tjabba! Har inga ord just nu förutom att jag ska duka nu och sen vette fan. Pusshej.

Desperate houswifes

JÄVLA DH! JAG VILLE INTE ATT SLUTET SKULLE BLI SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

En riktigt härlig dag

Tjaabbaaaaa! Vadhar alla gjort en härlig dag som denna? :) Jag har haft det allmäni nice. Jag red med skolan sedan åkte jag till vällingby med flickan nedan och Emma. Nu sa jag fixa en present och se på DH!!
Driv bild! ;)

Roligt liv man har en dag som denna.

Foto: Jag
Solen skiner big time! Och jag ligger hemma och inne. Roligt liv, roligt liv. Jag var just uppe i stallet och fixade mina grejer, sen hade jag planerat att åka med min mamma och syster till vällingby. Men mamma skulle storhandla.. Jag behövde jobba på min SO så jag orkade inte följa med och storhandla. Och för att jobba på min SO måste jag vara inne för min data funkar inte ute i solljus, suck -.-! Så då kan jag inte sola heller, SUCK! Så det var ju roligt. Allt för ett bra betyg i SO..? Egentligen nej, men just nu blir det ja.

Det är en ny dag, det är Sveriges nationaldag.


Foto: Jag
HEEY! Nu ska jag börja klä på mig. Jag tänkte ha en större luftigare tröja med ett par ljusa shorts. Typ de enda kortare jag har.. Hehe. Vill ha 2 par. Jag kanske hittade ett par på cubus? Vi får se.
Idag måste jag upp till stallet för att hämta mina ridkläder. Hoppas det är öppet! Om det inte är det ligger jag risigt till.. Jag ska rida imorgon med skolan. Men efter det kanske det blir en liten titt i vällingby? :)

Take a step into the light

Foto: Jag Modell: Clara, syster.
Nu; Charlies änlar på trean! :D

Hemma igen

Snygg tjej! Osminkad och allt, charmig. Nu är jag hemma igen. Jag har bara chillat på landet och haft det bra. Sådana helger behävs. Men jag är skit trött? Jag vet verkligen inte varför?! Nu sitter jag med en te kopp (fast det är varm saft för jag gillar verkligen inte te!) jag har ont i halsen, och täpp i näsan..
Nej men nu ska jag fixa tvätt, hoppas ni har saknet mig! PÖSS

Här men ändå inte..?

Foto: jag
'
Tjabba! Gjorde ett sådant fejk-inlägg nu. Jag ligger säkert i solen och jobbar på min bränna! Hoppas alla har det bra! Vi hörs på riktigt imorgon dårå! PÖSSHÄJ <3

Ni vet en sån där härlig dag.

Hey! Hur mås det? Jag har just packat klart. Jag ska bege mig ut på landet med mamma och Clara. Men mamma ska komma hem från jobbet först. Och sedan packa. Vi kommer nog komma ut rätt sent. Aja.
'
Idag har jag varit i stan med några roliga kisar. Elin, Linnea och Sara. Vi hade planerat att besöka 'beyond retro'. Men det var givetvis inte den enda affären vi gick in i. Vi stack rätt tidigt imorse för att hinna med det vi ville göra. För när vi hade kollat in de affärer vi ville så stack vi till rålis och stekte. Det var härligt värre. Vi köpte med oss bröd och mat och dricka och brownies (godaste från 7-eleven!!). Det var sjukt nice. Det var en sån där härlig dag! Jag hoppas ni har haft en lika lyckad dag som mig och en gräjt kväll. PÖSS! <3

Dreamy

Foto: jag
'
Tjabba! :) Nu hade jag tänkt fixa lite bilder. Bilder från balen som mamma vill att jag ska sriva ut. Till mormor.
Tänkte bara uppdatera lite. BYE!

Sov ut när du kan


Foto och redigering: jag Fotens är: claras.
Hola! Idag var det ritigt skönt att få sova ut! Jag har inte sovit ordentligt på hela veckan, från i fradags. Så det var sönt att vakna upp utvilad.Nu ska jag göra något att äta sedan klä på mig för träning. Efter det ska jag mamma och clara iväg och titta på bikinis, jag har sett några fina, och sen en långklänning till min avslutning. Det kommer att bli finfint :) Men jag måste göra mat nu. PÖSS HÄJ :)))

Sommar bild

Foto och redigering: Emma Flygare (emmasfoto.com) På bilden: jag
Bild från förra sommaren. Lite härligt där! Jag var ute på Emmas landställe. Det var så härligt och vackert!

JUNI!

Foro och redigering: Jag
Hej! Lite udda redigering, men ville göra bilden lite mindre tråk eftersom vädret är härligt just nu! :) Och det är JUNI! Härligt! Sommarlov om 10 dagar nu. Guuud det kommer bli typ fett sorgligt! ;O
'
Nu måste jag sitta och göra sista slutspurten. I SO. Jävla lärare säger jag bara. Nu har jag en massa srivande framför mig. Pusshej.