Det snöar ute och jag är glad.

Från min tumblr, där jag heter itisfamous <---.
Nu vill jag bara ha ett tjockt fint härligt snötäcke.

Hötorget in action

Foto: Jag Redigering: Jag
Jag tänkte att jag går ju fotolinje och vi har just haft ett litet projekt/inlämning. Och eftersom jag också har en extremt stor och välbesökt blogg (not) så kan jag visa mina bilder här, nu när det ändå är över. Vi hade i uppgift om att dokumentärfota. 

Punkt

vitt glitter på marken under vintern

Foto: Jag | ovan är mina fina. 
Det är så irriterande. Det känns som om det är fredag imorgon. Fast det endast är torsdag. Men idag har det snöat. Då blir jag glad. Snart är det nog vitt på marken. Så mysigt. Jag gillar snö och vintern. Bara den inte blir för långdragen. Ha det snöit, pyss.
 

Närmare än du tror, större än du anar.

foto:jag
idag har varit en bättre tisdag. Trots det verkligen otroligt tråkiga vädret. Det har regnat och blåst hela dagen och regnet har liksom piskat ansiktet. Men jag gick i skolan på förmiddagen sen åkte jag iväg för att jobba lite. Det var roligt. Jag tycker alltid att det är roligt att jobba och modella. Efter det var det hem för att rida. Vad jag saknade det förra veckan. Och bra gick det också. Härligt. En bättre tisdag. Imorgon har jag plugg framför mig. Kanse något roligare också... ;) Maybe you will see! Natti. 
En snabb fråga bara, skulle ni tycka det var roligt om jag visade lite mer bilder från de modelljobb jag gör? 

Det är glad man ska vara dagen i ära

Foto: Jag Modell: Emma Lindmark (jageja.blogg.se) | Den här bilden gillar jag. Den är så härlig. Synd att den blev suddig i ansiktet..
Emma fyller åååår. 17 åååår. Snart ska jag och Emma till henne för att ge presenterna och fira henne med lite middag och efterrätt. Men nu måste jag plugga. Jag måste plugga efftektivt nu så slipper jag göra det när jag kommer hem sen. Pyss

No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world

Foto: Emma ? På bilden är det min fina vän Nicolina och jag. Bilden är tagen utanför en biosalong i sergels, när skolan börjat och det är varmt ute, innan höst. Nicolina ser ju dock lite mer fin och sommrig ut än vad jag gör på bilden, hehe. Vi står och matchar i våra jeansjackor. Nu ska jag få sova. Jag spenderade stor del av min eftermiddag och en del av kvällen på älvsjömässan och värvade folk till min skola. Nu vill jag sova, för att sedan vakna upp till fredag morgon med sovmorgon.

För alltid frusna fötter, alltid nedkylda händer

Jag jag jag. Mihihihiih. Jag fryser om fötterna dom är kalla. FYI
Äntligen. Idag har jag fått träna. Nu snart, efter detta, ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och sova. Värma mina kalla fötter. Jag sade till mig själv att jag ska gå och lägga mig senast 11. Det är svårt. Speciellt när man är en oeffektiv pluggare har har massa skolarbete. Varför kan jag inte bara vara smart? Ha lätt för matte, vara bra på att skriva, få till en nyanserad utvärderlig text, argumentera för det jag tar ställning för, med ett bra betyg, inte ha dyslexi, vara sådär härligt och coolt kreativ. Jag vet inte, kanske ha fotografiskt minne? Det skulle ju inte vara helt fel. Det skulle vara lite nice annorlunda.

Hurry up, we're dreaming

Foto: Jag Redigering: Jag | Testade lite nytt idag.
Idag har jag inte varit i skolan. Jag kunde inte gå. Jag har haft migrän idag. Spya säger jag bara. Usch. Missade ridningen gjorde jag också på grund av denna migrän. Efter jag har migrän blir jag dessutom helt utmattad i hela kroppen. Nu ligger jag i min säng, som jag gjort hela dagen, däckad. Har duschat och känner mig fräschare nu så jag ska plugga. Göra läxor.. Hadetbra.

I have never been a bad person i just had bad luck

Foto: Jag
Filmmys-kväll väntas denna kväll. Hela eftermiddagen efter skolan så stod jag/vi utanför grand hotel, som de töntarna vi är hehehe, och väntade på Rihanna. Skulle vara så himla coolt att bara få se henne på RIKTIGT. Jag gillar hennes musik och hon är cool samtidigt som jag inte gillar det hon gör..? Knas det där men hon är cool. Men det blev inte så, stod och väntade i kyla i kanske 3 timmar (?) sedan gav vi upp på grund av kylan. Det var ju lite spontant det där, inget vi planerade, vi hade inget annat för oss bara, så ingen av oss var ju klädda för att stå ute i en kall höst/ varm vinter eftermiddag.Menmen. Fin kväll på er!

Perfection

 

Wild at heart and weird on top

Bilden ovan är en bild på en bild från en plåtning där fotografen bland annat använde en skitball polaroidbild kamera.
Hei hei! Jag ligger i sängen med katten. Det är så mysigt att ha en katt i sängen. Just nu ligger hon, Sessan som katten heter, på mina fötter och värmer. Tiden går för fort på kvällen. Det blir alltid sent. Varför inte vara morgonpigg? Måste sova. Natti.

She ran away in her sleep and dreamed of paradise

Foto: Jag Redigering: Jag | Feelin that hipstah man!
Jag fick lite inspiration på bilden ovan. Den är på mig om ni inte sett det. Idag har jag gått i skolan. Ridigt. Och pluggat. Min tid består av det. Men lite kvalitets ridning var roligt på en vardag som denna. Imorgon kommer Dagen med stort D. Dagen som jag fruktar och längtar. 2 jobbiga lektioner och sen lättnad. Klockan far iväg när man har mycket att göra. Hej då och god natt.

We’re all damaged in our own way. Nobody’s perfect. I think we are all somewhat screwy, every single one of us. - johnny depp

Foton från Tumblr! | ovan ser ni Johnny Depp. En av de snyggaste männen som lever. Lätt. Han toppar ju lätt min top 5 lista om jag skulle ha en spådan ytlig sak ( lool. haha! Skrattar åt mig själv när jag säger så...). Jag äskar quotet han har sagt som jag har som rubrik. Om ni nu undrar om min top 5 lista så ligger ju Channing Tatum, Alexander Pettyfer och Taylor Lautner och han fina som är med i Lol, Douglas Booth där också. Heh heh. Men detta blev något ni inte visste om mig. Eller om mig och mig,haha. Ni får inte börja tro att jag är värsta ytlig nu bara..! 
Och justeeeeee, det är dåååålig uppdatering nu för att det är myckemycket pluggplugg nu. Så jag lägger fokuset där och på att sova. Sen emellanåt hinnar jag ju äta och träna också. Man måste ju hålla hälsan. Viktigt viktigt. Nu ska jag gå och plåga mig med att borsta mina tänder. Jag spände min räls idag. Och det ömmar och gör ont. Sen sa jag äntligen zova zäng! Som jag längtat! Jag har mått så dåligt idag. Ha en bra natt alla! Så ska jag försöka ha en med. Jag har ju sällskap i sängen av mysiga katten. Ni borde få se fler bilder på henne/ dom. Dom är jubara bedårande. Men borsta tänder och sova var det. Ni med! Pyss

Här står en annan och glöder, mitt bland trafikljusens barn

Darin, från TVprogrammet så mycket bättre - stockholm. En bra remix ovan tycker jag. Ni borde ta er tiden att lyssna.

Some say the world will end in fire, Some say in ice. From what I've tasted of desire, I hold with those who favor fire.

Foto: Jag
Eld kan göra sig bra på bild. Och jag gillar dikten. Någon som känner igen den? som det twilight saga fan jag är haha. Och nu går en av mina favoritfilmer på TV: She is the man. Den filmen är så rolig och så bra, jag älskar. Fast snart är det fotbollsträning.

She keeps it all to herself..

Från min tumblr. På tumblr heter jag: http://itisfamous.tumblr.com/. Det är min lilla inspirationssida och källa och det är det perfekta tidsfördriv när man inte har något att göra. Som nu i skolan.Vi hade ett timmars långt hål och inget att göra. Och just nu känner jag mig inte som den sociala Emma. Nu har tiden gått så snart går jag på dagens och veckans sista lektion. 

Harmoni med tankar och själ, är inget jag har

Foto: Jag
Skolan efter lovet har knappt börjat och jag vill redan slänga den i väggen. Jag vill och behöver komma bort lite. Jag brukar inte tycka att jag vill komma bort bara för bort. Men nu. Och jag menar inte nödvändigtvis utomlands. Om så bara över helgen. Jag vill ha vårat landställe kvar, det var alldeles perfekt ställe att rymma till när allt blev för mycket. Där har jag också en kär vän. Som jag inte träffat på ett tag. Det brukade vara perfekt att ta en lång skön promenad. Typ gå av sig allt. All stress och all press.
'
För övrigt har det gått bra idag. Det var faktiskt en mycket rolig plåtning (även fast det kanske inte låter så på mig). Asballa kläder, såklart. Coolt smink. Det var en plåtning för monki, så det var kul. Men det är inget som kommer synas utåt mer innåt, typ haha. Men jag vill se resultatet! Jag sov dåligt inatt så är övertrött nu. Kanske därför jag är så trött på allt annat. Nu ser jag på Batman begins, de filmerna är ju bara för bra! Men jag måste stänga av nu. Jag måste sova. Jag önskar er alla en god natt.

Good dream good dream here to stay. Bad dream bad dream go away.

Det har varit en lite deppig dag idag. Har liksom varit trött och nere hela dagen. Anledningen till att jag inte bloggat har varit för att mina kusiner från skåne har varit här. Det har faktiskt varit myckwt roligt. Det var länge sedan jag träffade dem. Jag har inte så mycket på hjärtat att skriva här och nu. Allmänt tröttdepp bara. Imorgon börjar skolan. Jag har just haft lov. Men jag vill ha mer! Nästa lov är ju liksom jullovet och det är 7 veckor kvar. Det känns så himla långt bort. Jag är antagligen såhär omottiverad för att jag är trött. Jag har fått in en alldeles för dålig vana med att gå och lägga mig alldeles för sent.. God natt, sov gott!
Foto: Jag | Typ den finaste och starkaste regnbogen jag sett. 

Walk to remeber

Foto: Jag 
Nu ska jag kila iväg till Emma. Bara lite fyi så har jag varit duktig idag. Jag har (försökt) pluggat lite, jobbat och varit ute sprungit med Emma. Lite mer än 4 kilometer. Livstecken! Ni behöver inte läsa det här. Jag ska sluta nu. Innan ja allt det där. God kväll.

Brunch

Foto: Jag 
Detta ovan var min stört goda frukost. Mina fattiga riddare blev helt perfekta. Som jag gillar det. Och men nutella till. Svårslaget. Nu ska jag börja fixa mig. Jag har ett litet jobb på gång. Torsdag idag, Jag vill inte att lovet ska ta slut.