Jag hoppas att det inte blir på återseende

Foto: Clara, min lillasyster (claravem.blogg.se) - Idag tog tandregleringen bort min tandställning. No more tandställning, jag är fri! Woho. Jag känner mig så otroligt liten i tandställning, jag ser mycket mer yngre ut..?Bilderna ovan är från efter BACK visningen som jag gick på fashion week i måndags. 
Jag har märkt att jag har en tendens att lägga ut ocharmiga bilder på mig? Men jag orkade inte nu. Haha vet inte vad jag tar mig till. Men det blir ju mestadels ocharmiga bilder.. Men jag tror jag ska ha någon charmig från dessa bilder, jag menar sminkningen var så fin!
Imorgon är det fredag och jag har ångest. Har missuppfattat en hel inlämning i historia och vad f*n ska jag göra nu? Jag få väl hoppas att jag gjort något rätt när jag kommer till lektionen imorgon och nu försöka få någon timmer rofylld sömn. Fasen vilken lust jag fick att bara slänga hela skiten i väggen och skrika och gråta när jag insåg varför jag varit som ett j***a frågetecken inför denna inlämning. Jag är trött och körd. Men månen utanför mitt fönster är vacker. Hej då. God natt. Sov gott. 

med er

Varnar känsliga tittare. Fula bilder (för min del då) och somriga bilder..

Foto: Emma Flygare (emmaflygare.blogg.se) På bilderna är det jag och/eller Emma och/eller Emma. Jag bjuder på dessa..
Bilderna är från när vi var i östersund på festivalen storsjöyran i sommras. Vissa är så fula haha. Jag hittade dessa bilder och jag fick sådana fina flashbackar så jag ville dela med mig lite. Och ja, jag lever, men det är knappt. Det var det. Hej då.

Som kärlek i öronen

let her go- passenger

Jag har börjat älska den här låten ovan. Den är så bra. Som kärlek i öronen. Det jag inte älskar i låten är det allra allra sista. Efter en rolig helg och dag så ska jag nu gå och lägga mig och dränka mig i min kudde, just nu är jag inte på bra humör. Arg, ledsen, sur och trött. Hoppas jag känner mig tvärtom imorgon efter lite sömn och förhoppningsvis roliga besked.
 
 
Jag tänkte bespara er på detta men behöver få det ur mig. Min dag och kväll har varit bra, jag har gjort något vettigt under dagen, på kvällen har jag ätit middag med familjen och farmor som kom på besök. Min bror åker till Asien imorgon och är borta i 3.5 månader! så nu hade vi en trevlig middag med efterrätt och lite mysigt. Men det är nu på kvällen, det dog, jag kommer verkligen inte igång med min historia uppgift. Jag har fastnat och kommer ingen vart, jag har argument och orsaker i huvudet men jag kommer inte igång med början eller med flödet lixom. Så nu efter att jag har försökt komma igång ett bra tag är jag sittandes i köket med huvudvärk. Sedan så fick jag ett tråkigt besked, en visning som jag antagligen skulle fått gå fick jag nu inte gå på, det var ju inge roligt. Och jag är trött och har huvudvärk och jag kommer verkligen inte igång med min historia vilket är viktigt, viktigt, viktigt! Jag blir så arg på mig själv, för allt. Skönt att jag får en sovmorgon imorgon i alla fall. God natt.

kraschlandning

Hej! Ja brukar inte börja inlägg med hej, tror jag. Det kändes i alla fall konstigt. Nu har jag internet, jag sitter ju i skolan på lektion. Hemma så  funkar inte kanalerna på TVn, hemtelefonen eller internet, vi har fiber så efter strömavbrottet igår typ kraschade hela alltet.
Idag ska jag till tandregleringen, jag hoppas på bra nyheter som att jag kan ta ut min tandställning om en vecka (!). På bilden nedan ser ni nicolina, glad, ler fint, så som jag hoppas kunna le om en vecka, alltså utan min tandställning.
Foto: Jag Modell: Nicolina

Jan. 23, 2013

Idag har jag gått runt och frusit i skolan, jag längtade hem till värmen, där jag bara kunde mysa till det. När jag kom hem fanns det ingen el och det var inte särskilt jätte varmt heller. Och nu har jag inte kunnat plugga för jag behöver internet, internet på datorn. Nu sitter jag med min iPhone och 3G. Bilderna är bilder jag gillar, jag hittar inspiration i, bilder jag finner roliga eller sanna. De är tagna från tumblr. Min tumblr är -> itisfamous.tumblr.com där hittar ni massor med fler bra bilder. Puss och god natt!

Du är för fin för att kasta pärlor åt svin!

Det förklarar lite. Lite om min dag bland annat. Jag har just kommit ur en lång varm dusch och kör på punkt fyra nu. God natt!

När vintern är som vackrast tar man vinterpromenader

Jag har tagit en fin vinterpromenad idag. I hagaparken, med delar av familjen. Det var mysigt, vi gick några kilometer, på isen, i snön, i solen. Min hy behöver all den D-vitamin den kan få just nu. De senaste dagarna har det varit ganska mycket, mycket att göra och jag har haft mycket för mig, men idag har jag bara tagit det lugnt, chillat, varit hemma och jag har inte pluggat. Jag behövde en dag som den här. Fast jag har huvudvärk, antagligen för att jag inte åt någon lunch. Jag har ett känsligt huvud alltså.. Imorgon väntas skolan och en casting för IMG Paris, den hoppas jag på! Denna helg har jag gått på ett antal castingar inför fashion week också, fy vad dåligt det gick, känns det som, men jag hoppas på att det gick bättre än det känns. Håll tummarna för att det inte gick så odugligt. Denna helg har jag också varit med några fina vänner. <3

take a trip to a place called done

Såhär vinterland ser det ut hos mig, på min gata. Sedan har jag försökt koncentrera mig på pluggandet, tänkte fortsätta nu, har läxor att göra. Men Emma ritade på en glad mun för att hon inte orkade ha en glad mun? Glad är den i alla fall. God natt.

You’ll get by and get it your way

Foto: Jag | Foton från Emmas landställe, en härlig skog de hade där, perfekt för en lång skogs prommenad. Man kanske inte tänker på att jag fotar lite? Jag visar det kanske inte hela tiden.Men det ärtrotsalltlinjen jag går i gymnasiet, även fast jag typ är sämst i min klass, hehe. Alla är så duktiga i min klass! Och sen kommerjag där och ba; alltså jag ville byta skola och tyckte det var roligt att fotografera förut.. Men det är ju lite roligt ändå, med en estetisk linje, mer kreativt och mindre bara sitta hela tiden. Och jag kan ju bli bättre och utvecklas, hehe. Jag vill ju inte vara sämst i klassen heeela tiden hehe.. Annars så trivs jag ju bra i min skola och den ligger ju så bra till. I stan, det är mysigt. Aningen jobbigt när tågen krånglar. Nu blev det som det blev, och det blir nog bra.

Hälsning från jorden, jorden anropar

En fish-eye på den! På bilderna är det jag, om ni inte såg det. Det var samma kväll som jag kom hem från ELLE galan, en av de roligaste kvällarna jag kan komma på. Jag tänkte visa lite bilder från kvällen, nu får jag det! Fast inte nu, inte idag. 

Diamonds, shine bright tonight

En liten töntig preview. Orkade inte ta någora fina bilder på kläderna i dåligt ljus och mörker och jag har typ pyjamas och tänkte inte byta om. 
Det är... ett par svarta jeans med typ högmidja (mycket behövligt) för 150 kr från monki, satt som en smäck fast jag hade föredrgit dem lite längre men det fanns inte. Och sen en tröja från Ginatrocot för 49 kr. Kanonpriser tycker lilla jag som föredrar låga priser på bra kläder. Kanske jag kan visa er mer, eller kanske jag inte kan visa er mer? to be continued.... Da da Daaaa

Vad finare världen skulle vara om alla tänkte och gjorde lite mer såhär

if you give a little love you can get a little love of your own
Jag kan inte hjälpa det, jag blir så rörd när jag ser den här videon. Tänk er om alla gjorde som ovan,
världen skulle bli en trevligare plats och en finare plats. Kanske skulle det få folk att se miljöfrågan mer 
också? Jag menar om folk börjar tänka mer på folk i sin omgivning istället för på sig själva så kanske 
de skulle börja bry sig om sin omgivning också..? Bara lite så jag tänker en söndagskväll som denna.
 
Idag har varit en bra dag i övrigt. Jag sov ut, åt en god frukost, åkte in till stan, fikade en efterlängtad fika samt träffade 2 vänner som jag har roligt med. Sen så fick jag lite inköpt också. Seriöst. Jag skulle inte ens titta på något idag? Hur lyckas man med det? När man vill och behöver köpa plagg hittar man nada, sen när man verkligen inte ska hitta något eller när man typ inte ens tittar så hittar man. Men båda sakerna jag köpte var till pangpris. Det låter bättre. God söndagskväll på er alla!

I will travel round town

Nu har jag precis ätit frukost. Jag ska börja göra mig i ordning snart. Jag har tagit ledigt från skolan idag. Jag ska vara med och gå på ELLE galan. Det ska bli kul! Snart ska jag ge mig iväg i naglarna nedan.

I can hear the chit-chat take me to your love shack.

Foto: Jag | Jag kommer ihåg att det var en mycket god piggelin på en av de varmaste dagarna i somras.
Nu sitter jag i min säng, jag försöker plugga in det jag kommer missa imorgon, men jag kan inte riktigt koncentrera mig. Funderar på att ta en dusch och sen fortsätta. Eller nej, nu bestämde jag mig. Jag tar en dusch nu. Fortsätter sen. Pösshei

Glitter fnitter

Foto: Jag
Jag bombar er med alla dessa foton på endast 2 skal för att det är inte vilka skal som helst, det är mina små glittriga älsklingar. Så fina skal! Det är dessa jag köpt till mig och min iPhone. Det guldiga är från en billig skalbutik i stan (mitt emot åhlens) och det andra som är typ som en plånbok (det tjockare) är från Urban Outfiters. 

beautiful winter wonderland

Foto: Jag 
Imorse när jag vaknade upp var det ett nytt vinterland ute. Jag tror jag gillar det. Än har jag inte tröttnat på snön! Och tågen var inte ens försenade, de var exakt i tid. Annars var det första skoldagen idag. Dö. Fast dagen har inte varit så dålig. Skolan var väl helt ok, en uppsats som är död bara. Sedan har jag ridit och haft fysträning med laget. Mina muskler typ skakar nu när jag tar i med dom, haha.. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan hoppa ner i sängen och få min efterlängtade sömn. Natti.

Ibland saknar jag sommarfrukosten

Foto och redigering: Jag | Det ovan är något utav den godaste frukosten på sommaren. Jordgubbar med mjölk och sen en god macka till det. Och så sitter jag där och slurpar i mig det. Nu har jag en text att skriva. Imorgon börjar skolan. Ha det bra.

Glädjen i det som gör dig glad

Idag har varit en trött dag. Jag har varit trött från morgon. Jag skulle hälsa på min farmor idag och äta lunch med henne och syster, vi hann dit men jag kom försent för min kropp ville inte lyda min hjärna och min hjärna var för trött för att kämpa emot så jag försov mig. Lite träningsvärk har jag också från min träning igår. Imorgon förmiddag är det dags för träning igen. Skönt att komma igång nu efter julen och dess ätligheter och orörelse. Bilden är från gymmet igår, trevligt gym måste jag erkänna. God natt, jag måste upp halv-tidigt imorgon, det är skönt med sömn vet ni!

GRAY SKIES ARE JUST CLOUDS PASSING OVER.

Okej. Konstig bild på mig. Men göra ett inlägg utan bild, vad är det för fasoner i min blogg då va? Och inte höra av sig, No no. Bilden är från nyårsmiddagen, inte tagen av mig utan utav ingen mindre än Emma. Idag har jag gjort några försök till att vara duktig och inte lat, har väl gått sådär, jag har läst ut min svenska roman, fixat något här hemma och jag har tränat! men det har ju blivit lite TV tittandes också. Självklart. Men nu är jag sömnig, jag ska försöka sova, jag försöker få till mig lite skol-normalare sovtider. Går väl sådär. God natt!

en sockerbagare, jag bor i staden

Foto: Jag
Jag bakade pepparkakor några dagar innan jul. Om jag får säga det så blev dom väldigt goda. Och självklart med ett glas mjölk till, alltid, Fast det är inte det jag sysselsatt mig med idag. Jag har varit i stan med hopp om lite fint som kan komma till min garderob. Det blev 2 iPhone skal och lite underkläder bara. Intresseklubben antecknar. Nej men skalen är riktigt fina, hihi. Nu tittar jag på lite TV med emma fast vi ska snart sätta på en film, en av de bästa filmerna, love actually. ÅÅååh :)

Epic, för jag är den enda

Heeey! God morgon! Bra start? Om start? Jag började kvällen med en härlig trerätters middag med två fina bästa Emma och Emma. Det var så gott, jag blev så mätt. Sedan fortsatte kvällen. Fyrverkerierna var så fina. Älskar att titta på fyrverkerier. När jag var mindre brukade vi alltid gå till en typ kulle här där vi bor och titta på dem, man såg så mycket därifrån, man såg typ alla, himlen var helt full, så fint. Aja bjuder på fyra förstklassiga iPhone bilder från igår, jag tog inte så mycket bilder faktiskt. Raket bilden har jag snott från Emma.

Come on