Jag hoppas alla släckte datorn och lamporna under earth hour!

Foto: Jag

Färg i vardagen

Lite färg i helgen nu. Detta är bilder från en eller två veckor tillbaka. Lite bilder från vardagen och fritiden. Ha det! 
Foto: jag. Med min inte bra mobilkamera.

perfection

Foto: Jag Jag har tagit bilden med min kamera på en tidning :pPppPPpPp
Nu är jag hemma. Jag stannade i skolan med några finisar från klassen och vi gick till gallerian. Där fikade vi bl.a. Ikväll är det häng med Emma. Jag har bestämt att vi ska gå ner och köpa godis i videobutiken för de har gott godis men dyrt fast nu har de påskerbjudande så nu är det billigt. Mumms. Hehe. Bra quote ovan, enligt mig. Jag har tråkigt. Jag är hungrig. Hejdåå. Puss.

Oh, sing one we know

Jag är i skolan och tittar ut genom fönstret och ser blå himmel, solen, regnet, haglet, blå himmel, regnet haglet.
Vad är detta väder? Vi i sverige gillar att prata väder så, vad är detta väder. Som Emma sa. Gud har PMS idag. Undrar om han kommer ha det många dagar till? Skulle ju vara bra att veta tycker jag. Hagel är litelite mysigt. Men ändå inte. Ha det! puss.
Foto: Jag. Med min, inte så, bra mobilkamera | Bjussar på lite icke heta bilder på mig med red lips.

keep your head up

Foto: Jag | En gammling.
Heey! Idag börjar jag sent. Halv 1. Jag ska snart göra lite mat, äggröra, och titta på förhäxad. Sen bär det av mot skolan. Puss.

i don't wanna be left in this war tonight

Bra låt så lyssna och se! Och Nelly Furtado är ju ganska så snygg också..! ;) Men i alla fall fin video och bra låt! Jag gillart.
Om ni inte vill se ''spelet'' så spola fram ca 1 minut då bärjar låten. Jag gillar låten starkt!

Jag vill bara springa hoppa spela sparka boll rida röra mig träna

Foto: Emma på bilden: jag.
Jag är väldigt arg deprimerad och sur på min dumma stukade fot just nu. Jag vill bara vara med på träningarna och utvecklas och ha roligt. Jag saknar träningarna så mycket. Jag älskar att träna och speciellt fotboll. Jag saknar allt. Jag orkar inte. Nu får den ta och bli bra. För jag vill komma i form igen. Nu ska jag göra middag men har verkligen ingen matlust alls. Skoj.

Why? it's nice, So why? because it's nice.

Översta bilderna från: kyssjohanna.se nedersta bilden: jageja.blogg.se. Liten wantie, dyr dock. Haha. Sant ovan.

And I know I was wrong, but I won't let you down

Foto: Jag Fötter: Emma Lindmarks jageja.blogg.se | Gammal bild jag kör med nu! Ni kanske har sett den innan?
Min dag började kvart över 6 imorse. Nu är jag trööt. Men jag hittade ett par finfina jeans på H&M idag. Jag hoppas jag kan få dem. Jag har blivit dålig på att uppdatera? Och bilden ovan har verkligen inget att göra med inlägget.. Nu är detta lite överallt. Jag har inte så mycket mer att skriva, förutom att jag hittade ett par fina jeans idag spm jag vill vill ha.Jag kom på att jag använder typ bara mina svarta jeans nu för tiden. Jag vet inte riktigt varför, det bara blir så. Lite tråkigt egentligen. Därför behöver och vill jag ha nya :) Vad blev detta egentligen? Ledsen för detta. Nu snart är det greys anatomy. Ha det bra. pöss.

Don't deny it. Can't deny it. It's true man. And you know it.

Lite sannings bilder från mig bara. Eller de stämmer in på mig i alla fall ;) JJag har hittat dem på lite olika sidor.

Sometimes you can not ever be 100%, all may not be perfect.

Foto: Jag | Lite dålig redigering här, jag hade lite tråkigt.
Idag är det utvecklingssamtal i skolan. Det betyder inga lektioner. Jag hade mitt klockan 10 imorse så nu ligger jag nerbäddad i soffan med huvudvärk och topmodel på TV. Jag vet inte varför men jag har haft huvudvärk sen i söndags kväll. Lite jobbigt. Men snart kommer mamma hem och vi ska luncha. Luncha hemma i soffan alltså hehe. Skönt att vara ledig idag. Trötter. Puss.

Det visade sig. Bokstavligt talat.

Åh idag såg jag en massa blommor. Eller massa och massa, men några i alla fall. Det var fint. Jag gillar blommor. Min dag idag har varit seeeeg och trött och ganska tråkig och ganska inte så bra. Nu har jag huvudvärk. Jag sov väl inte sådär världsbäst i natt. Men nu är jag duschad och fräsch och ska byta sängkläder. Juste måla naglnarna ska göras också. Idag såg vi på en halvt meninglös film på engelskan men den var bra och lite rörande. Den får en att titta på livet lite. In to the wild, heter den om jag inte minns helt fel. Den är lite seg men värd att se. På torsdag har jag bestämt att jag ska kunna vara med på träning.
'
Med tanke på att jag såg lite våriga finfina blommor idag och det fick min dag att skina lite (läs:jag gillar blommor, dom är så färgiga och fina och hjälper till att ge färg till vardagen) så bjuder jag på dessa sötingar. Pyss.
Foto: jag | söt va? Jag tog dessa bilder för ungefär ett år sedan, alltså förra våren.

Fick inte längre säga oj, men nu gjorde jag det ändå sen igen och igen. oj.

Ojojoj. Jag har haft lite för mig i helgen därför fick bloggen lida då jag inte fått tag på en data eller tiden. Men jag har gjort drt som jag skrev i inlägget nedan. Det har varit en grymt värd helg. Love. Fast det blev dock ingen vintage-mässa, vi tog en vårpromenad ner till centrum och köpte glass samt lyxade till det lite med det ni ser på bilden nedan. Nomnomnomnoooom.
'
Jag var och såg hungerspelen i fredags. den var såååååååååååååååååååååååå bra. Och såååååååååååååå bäst. Älskar den! och böckerna in my <3 hehe. Nej men jag rekomenderar stark filmen och böckerna, se se läs läs. Jag längtar tlll nästa film. Tönt.
'
Tjejer, laget, vi var bra idag! En grym vinst med 3-2, första matchen. Inte illa. Nu håller vi detta uppe och inga sura miner. Det är klart det finns saker vi behöver träna på men det tränar vi på! Det var ju en träningsmatch. Bästa. Sov gott alla. Pusspyss
Foto: Jag | ser det gott ut eller vad?

Blommar ut

Jag sitter i skolan och chillar lite. Eller nej, jag chillar inte. Jag skriver svenska. Men jag har svårt med det. Hatar det. Det svåraste är nog att komma igång och få igång skrivandet. Jag gillar ju att skriva, jag förstår inte problemet. Men jag är lite rädd för att bli mer besviken på min prestation, även fast jag har varit nöjd med min prestation efter varje arbete jag gjort i svenskan. Men alla har visat sig i besvikelse. Och jag blev så arg på mamma igår angående detta.. Inte kul.
'
Men jag ser fram emot helgen! Den ska bli rolig. Ikväll är det premiär som gäller. Imorgon ska jag vara med bästa Josefine och på kvällen är det sleepover hos Emma. Söndag är det match! Jag hoppas på att jag ska kunna spela lite, men jag ska nog inte få upp min förhoppningar för mycket. Men bara att titta på och heja när det bästa laget spelar match kommer bli toppen.
Bjuder på mig själv här ovan lite. Alltid lite kul att se på fula bilder på mig, eller? Heheh. Men njut av det härliga vädret idag!

Lite som jag har tagit genom åren fast inte så många år kanske bara de nyaste åren skulle jag tro jag är ganska nöjd ändå.

Foto: jaaaaaaaag | Svartvitt. Allt sägs i rybriken. Typ. Om ni förstår. Alltså färstår rubriken menar jag. Fast det kanske ni förstod.

Desire

foto:jag modell: clara, lillasyster | jag gillar färgdetaljer..
'
Great day to day. Jag har varit ute i vårsolen mycket idag. Härligt. Jag har gått runt i stan med vänner och tittat genom mina solbrills. Har lite bilder från den fina dagen. Men visst har veckan gått långsamt?! Det har känts som om det är fredag idag, och så var det inte det.Men imorgon är det. Nu tänkte jag sätta mig och skriva svenska. Vill inte hamna efter. Pyss

Ohlala

Jag och Emma
Nu sitter jag i skolan och chillillar. Jag har egentligen en jobbig svenska uppsats att skriva, men jag gillar inte min svenskalärare så jag har noll motivation till den. Jag tänkte istället gå ut i våren och splea lite fotboll (medstukadfot..) med några människor. Värt. Hörs. Puss.

Men duuuuh!

Åh herre. Haha. Jag skulle antagligen äta en chipspåse, ja. Eller speciellt om det är lördag. Då ska man ju äta sånt. Eller? Klart.

I saw sparks, Yeah I saw sparks, And I saw sparks, Yeah I saw sparks, Sing it out.

Foto: Jag Modell: Sara
Heey! Nu är jag typ klar. Känns bra. Och det ska firas med lite donkenmat med cola. Mumma. Men onyttigt. Äsch. Pussen.

Run, jump, play, party. do whatever you want to.

foto: jag | körde på en pussmun här då, hehe............
Lång dag. Fast ändå inte. Dagen har gått långsamt. Men den har spenderats här hemma med mat, skratt och plugg. Jag har dock träningsdagboken kvar att skriva. Det känns så tråkigt att skriva en träningsdagbok när jag ändå inte kan träna för jag stukat foten. Typ som att strö salt i såren lite. Men wtf det blir ju bättre med tiden. Nu ska jag städa rummet. God natt. pusspuss.

One of the hardest things you'll ever have to do is stop loving someone because they've stoped loving you

Foto: jag | vår 
Jag ligger i min säng och tittar lite på tv, jag känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Nu somnar jag. Sov gott. Pöss.

Mars 19, 2012

Foto: Jag | Tog denna bilden i juni föra året, tror jag.
Jag hade ingen rolig rubrik att sätta idag. Idag när jag tog steget utanför dörren insåg jag att jag var aningen sen till bussen och att det snöade. Snöade? Nu sitter jag i skolan och arbetar med mina artiklar. Jag funtar på att gå hem vid 12 för att jag ska plugga franska, jag ligger ändå före i projektet (för engångsskull ligger jag före!!). Ointressant läsning? Ska sluta nu. Pyss.

No nononoo, stay to the stuff you know

Foto: Jag
Dagen har varit lång men bra. Det har bjudits på sovmorgon, brunch, filmtittning, gottigheter, träning, matchtittning, mycket god middag, choklad och en halvt blå fot. Nu är det sova och imorgon är det måndag. Kortkort. Dröm sött och puss på kinden.

Driver du?

Omfg. Bara jag som tycker det är överdrivet? Åh herre min skapare. Jag såg detta på min FB här om dagen. Jag tycker bara det är pinsamt. Visst man kan ju gilla honom mycket, men snälla? Hon måste ju skämta.. Läs kommentarerna så fattar ni hoppas jag.

Caterpillar in the tree, how you wonder who you'll be. can't go far, but you can always dream

Foto: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se) | gammal bild, förra vintern?
Idag var det fotbollsträff som gällde. Det var nedrans roligt faktiskt. Vi körde lite lekar och tävlingar och sedan lunch och spelidé efter det. Sen var det några som stannade och körde lite fotboll efter, jag stannade inte så länge för jag känner mig så hopplös när jag bara haltar fram där på kryckor och missar bollen och foten gör ont. Igår sov jag hos Emma, innan var det häng med sköna typer men jag var inte alls taggad. Vet inte varför. Jag var trött och inte på humör alls. Jag hade typ lust att mysa och titta lite på film så jag var rätt off hela kvällen. Usch jag måste varit grymt tråkig. Ikväll däremot är det filmmys och middag som gäller. Nu ska jag ner och köpa lite grejer till middagen samt godis. Hörs någon gång. Pusspusshej!

Don't let idiots ruin your day.

Foto: Jag
Hejhejhej! Jag har inte så mycket att skriva nu. Jag sitter i skolan och min fot är fortfarande svullen. Jag har lektion, men jag tror inte vi behöver vara på den egentligen, men jag ska till sjukhuset klockan 2 för att röntga min fot. Ikväll måste jag få träffa mina kära vänner. Snälla mamma? Snart kommer mamma och hämtar mig för att åka till sjukhuset. Hoppas det går fort. Pöss.

Han bara är. Så söt och fridfull.

Foto; jag
Inget verkar gå som jag vill nu. Idag var jag taggad till träning. Jag ville spela match och springa och komma ikapp med det jag missat. Halva träningen går och jag trampar, jag trampar snett, jag ramlar, jag faller, det gör ont. Nu har jag en stor svullnad på min höger fot samt en stukad/vrikad (vet inte skillnaden) höger fot. Inte kul. Jag har lust att skrika gråta sparka springa skrika mer och skrika högre. Jag kommer bli så nedrans otränad. Jag som kände, för en gångs skull, att jag hade hållit igång bra under vintern och att jag var någorlunda bra tränad. Jag hoppas inte det försvinner också. Imorgon är det fredag, hoppas det blir en bra fredag annars kommer jag deppa ihop helt. Nu är det sent och jag ska sova. God natt och sov gott! pyssss på kinden.

Fearless we can talk, hopeless girl still walk

Foto: Jag Modell: Sara | bilderna är tagna till ett fotoarbete som var på hösten.
Hejhej! Idag när jag kom till skolan gick allt fel. Så jag blev på dåligt humör. Men nu är det bättre. För nu går det bättre. Pöss

Life's a climb but the view is great

Foto: Jag | Lite härliga bilder från stan igår.
Nu ligger jag i soffan och tittar på DH på femman. Bästa! Sen ska jag gå och lägga mig. Trött tjej. Idag har det varit skola, sen bakade jag lite godgoda men halvt misslyckade kladdkaksmuffins utan ägg med Emma. Men goda blev dom. Sen åkte vi, Emma och hennes padre till en utställning av nya konstnärer typ, det var trevlans och mycket nytt. Det fanns några riktigt coola tavlor där. Men nu var det sängen ju. Imorgon är det upp tidigt, som varje dag denna vecka. Inte fastna vid TV:n nu Emma.. Pussen!

Stockholm i vår

Foto: jag Modeller: Emma, Felicia och Emma. | Jag har vandrat i stan idag med flickorna ovan. Det var så varmt & vackert.
Stockholm står i vår! Det var härligt att gå igenom halva stan idag för att sedan få reda på att museet vi skulle till var stängt. Jag hade med mig kameran så jag tog en massa härliga bilder som jag kommer visa allt eftersom. Bilden ovan är en. När jag kom hemm så gick jag på en lite prommis med Ebba och Emma. Vi gick i vårvädret med hunden och pratade. Sedan var det träning. Åh vad jag hade saknat dig träning! Var så underbart att vara med igen efter förkyldning. Nu är det sova. Gött. God natt, pyss!

translucent and pink. gennemskinnelig og lyserød. genomskinligt och rosa. translúcidos y de color rosa. translucide et rose.

Såhär på söndagskvällen. Jag kan tycka att det är lite roligt att fixa och hålla på med naglarna. Så nu tänkte jag titta lite på en gammal favorit, Pretty Woman, och måla naglarna lite vårigt rosa. Funtar på att ta en kopp varm oboy till också. Intresseklubben antecknar. Men ni får ha en mysig söndagskväll och sova så gott. Imorgon är det måndag, första dagen på veckan. Då ska vi väl vara utvilade va? Dröm sött. Pyss!

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever.

Foto: jag Bilden tog jag för ett år sedan kanske? |
Idag är det söndag och jag ska spela träningsmatch. Fast jag tror inte jag kommer få spela så mycket. Jag har varit sjuk hela veckan. Blev fett otaggad. Men får göra innan-match-mat och tagga till. Ska bli skönt att få träna igen, efter en vecka!. Fast jag har lite träningsvärk från ridningen igår. Igår så var jag upptagen hela dagen. Ridning på morgonen, sedan bar det av till födelsedagsfirande. Finaste Linnea fyllde år. Och sen på kvällen blev det middag hos Emma med Mellodifestivalen mys. Och ja, fel låt vann. Danny är nummer 1. Ha en bra dag alla! Pusss!

Det som snurrar i alla bloggar just nu. Mello

Alla såg mello antar jag? Det är alltid så innan mello. Man tänker egentligen titta men man säger det inte. Man hatar det men endå sitter man som klistrad framför TVn när finalen går på TV. Jag är sådan. Jag verkligen HatÄlskar det. Jag tycker fel vann. Danny var värd det så mycket mer. Men Laureen hade/har en grym låt men Dannys framträdande var bättre och han leverarade med en bra låt han med. Man riktigt såg att han blev besviken. Andra plats igen. Han var verkligen värd en första plats. Han skulle vunnit. Hela mello handlade igentligen om Laureen och Danny. De andra var förstås också bra men i det stora hela så handlade det om dem. Jag skulle kunna fälla en tår för Dannys förlust. För det var just det det var för honom ikväll, en förlust. Jag kan säga det om och om igen men han förtjänade det mer och hade ett bättre och coolare framträdande. Framträdandet är viktigt tycker jag och jag är inget stort fan av Laureens 'dans'. Medan Danny, han är så duktigt på att dansa! Och hans framträdande var så coolt och bra! Nedrans att Danny inte vann. Jag blev lite besivek typ. Haha. Tänk då hur han känner det. Stackaren. DANNY SKULLE VUNNIT.


Bilder tagna från google.

Jag behöver någon som gör mig glad. Jag behöver någon som får mig le. Jag behöver någon som får mig skratta även om jag inte vill.

Fuck this. Trött på livet. Vill bli glad. Nu ska jag göra i ordning lite Amerikanska pannkakor. Det första jag äter idag. Klockan är 2. Bra Emma. Jag slog huvudet i dörrkanten när jag gick också. Det gjorde ont. Det gjorde inte min huvudvärk bättre precis. Bittert inlägg nu men jag behöver få av mig lite av den frustration som jag bär på.
Foto: Emma (justfaith.blogg.se) | vet inte om ni sett bilden förut? Den är på mig från förra vintern.

Det var bra. Tills migränen kom och knackade på.

Foto: jag | jag tycker att bilden ser lugn och harmonisk ut. Vilket är motsatsen till vad jag känner just nu.
Nu hela morgonen har jag legat med en sådan huvudvärk så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag har också legat med en spyende känsla och med en kall, blöt handduk över pannan. Det är så jag botar min migrän som kommer och knackar på lite då och då. Fast det var ett tag sedan nu, förutom imorse då. Så jag blev hemma från skolan idag med. JAG ORKAR INTEEE. Jag blir snart deprimerad. Sen så är det också mycket som försigår i mitt huvud. Som jag bara inte förstår varför. Som inte behöver vara, typ. Hejdå.

En inspiration

Jag älskar denna tjejens blogg. Hon har en sjukt snygg stil och hon själv är också sjukt snygg. Hon tar snygga bilder och inspirerar mig. Denna blogg är en av mina inspirationskällor. Bloggen är imfancy.blogg.se.
Foto: alla tagna från imfancy.blogg.se! | Ser ni vilka coola skor ovan? Jag tänker direkt på låten i mina gyllene skor. Åh klockrena. Men somsagt om ni har tid över borde ni klicka er in på denna blogg. Eller om ni inte sett viden KONY 2012 ska ni absolut klicka er in på youtube nu! Så, imfancy.blogg.se och KONY 2012!

Let your past make you better, not bitter

Foto: jag
Jag har inget att sriva. Jag har inga bilder som relaterar till något jag vill lägga upp. Jag behöver komma ut, komma ut och typ träna. Men för att få träna måste jag bli frisk. Jag hoppas att mitt vilande idag ska hjälpa så jag är frisk till skola och fredag och roligheter imorgon. Jag känner mig bättre iaf, och det är bra!

Döda tiden.

OBS.. Till alla som inte sett denna videon se den nu! Gå in på youtube och sök på: KONY 2012 ! Otroligt viktigt. Den är en halvtimme lång, ta er den tiden och se videon. Den värdaste halvtimmen någonsin. Ni kommer inte ångra er, ni kommer inte tycka att det är en bortkastad halvtimme.


Foto: jag | Jag hade tråkigt så jag tog lite bilder och redigerade lite hit och dit. Hehe. Bilden på mig är från sommras. Nu är det grey's anatomy som visas på TV, självklart ska jag se det. Imorgon vet jag inte. Pöss

A few nice words can help a person more than you think

Foto: Jag
Hejhej! Nu ligger jag hemma i min säng. Mitt eget lilla kryp in. Medan det spökar runt lite i huset. Snart får jag antlagligen förflytta mig. Mår sämre när jag står upp. Jag mår inte så mycket bättre idag än igår. Jag har haft ont i halsen nästan hela dagen och är snuvig som bara den. Jag vill ha hallongrotta. Jag orkar inte baka det bara.. Jag ligger med ett glas bulle och cola istället ett glas cola med en bulle istället *. Puss.

If I had a world of my own, everything would be nonsense.

Foto: weheartit.com | 

Åh herre min skapare vad jag blev sugen

Jag tittade igenom lite bilder nyss och så hittade jag denna. Åh vad sugen jag blir på detta då. Jag blir sugen på att fika, det var längesen. Det blir ju lite dyrt att fika. Men det är mysigt. Det som händer nu är att förkylningen spökar fortfarande i min kropp så mår inte topp. Hoppas ni har haft en bra tisdag! Pyss

Himlen faller och du känner


Foto: jag | bilderna har inget med något att göra, jag bara tog och gjorde. Är lite rastlös. Fast har ingen ork.
This is me saying, i'm still sick.. Jag vill sova men det går inte. Hoppas det känns bättre imorgon. Pussen!

Tråkig bild från tråkig tjej

Foto: jag | tråk bilder idag. Tog dem nyligen. Jag är en tråkig ofräsch tjej idag. Har varit hemma i sjukdom och legat i sängen hela dagen. Mår inte så bra. Blir nog hemma imorgon också, men på onsdag då kör vi!

Life saver

Jag älskar mitt nya påslakan. Det är fint. Det är lite tantrosa och blommigt. Jag har bäddat min säng nu ikväll så det är nytt och fräscht. Det är fräscht till skillnad från mig och min envisa förkyldning. Ikväll tänkte jag ligga i min säng och titta på the proposal och äta lite melon (läs: och inte söla ner hela min fina säng). Sen imorgon är det tidig uppgång och sen träning. Även om jag mår skit måste jag gå på träningen imorgon, så är det bara. Min life saver just nu är mina kära näsdukar och dom kära näsdropparna ♥ pyss


Foto: jag | Inte de mest intressantaste bilderna kanske, men jag tyckte min säng blev så fin, hihihi. Tönt, jag vet.

Tuff

Foto: jag
Imorgon är det måndag och dessvärre är det inte lov imorgon. Lovet gick jätte fort. Och de sista dagarna orkade/kunde jag inte göra så mycket på grund av förkyldning. Jag hoppas att ni haft en bra frisk dag! Puss

Bunkra upp för att bli bra

Nu ska jag bunkra upp med först gladiatorerna som blir följt av rosa pantern. Och sen den sista kladdkakabiten och ett glas cola till det. Sådär skönt när man är lite halvt sjuk. Rosa pantern är klockren, det är en film av skratt. Bara jag eller har jag skrivit mycket om film nu senaste? hehe. Men det har ju varit lov och jag har varit/är sjuk vad ska man annars göra? Vad skulle jag göra utan film? Haha åh.

Några gamla några nya

Foto: jag | alla bilder är tagna med mobilkamera/ipodkamera. Jag har gjort såhär förut, dvs visat lite bilder från min telefon och vardag och då hade ni gillat det så jag gör det igen. Det är någon bild jag tog för ett bra tag sen och någon som är tagen nyligen och någon däremellan. Jag hoppas ni gillar det. Pussssssssssss

Jag grinar i en halvtimme

Heej! Jag var ju på bio igårkväll med DJ, Emma och Linda. Filmen vi såg hette this means war. Den var så himla bra! Och rolig. En film som föll mig helt i smaken. Det var action, romantiskt och roligt. Fast det hade ju inte skadat om det hade varit lite mer action i filmen, alltså boom och pow och grejer. Ni fattar? Och hon som spelar i legally blonde, är med i denna filmen med och hon är ju så snygg tycker jag! Värd film.
När jag kom hem så var jag sugen på lite mer film så jag satte på the last song. Åh jag sitter och grinar konstant i en halvtimme sen lite av och till sista timmen. Den är så fin. Ännu en film som jag älskar. Jag rekomenderar den filmen starkt.  Dessutom är ju han Liam Hemsworth väldigt snygg också. Herre min skapare, allt sitter i filmen. Och dessa två är så söta i filmen!

Look like a man

Foto: jag | Min överkropp ville inte fastna på bild idag. Jag såg ut som en boxare och som en man. Kult.
Snart är det dags för bio. Vi ska se 'this means war'. Jag tror den kommer vara bra. Nu ska jag sminka mig. Pyss.

Breakfast

Idag, sista dagen på lovet :'(, lyxade jag och lillasyster och hennes kompis till det med en riktigt god brakar frukost. Eller det blev nog mer brunch. Yummi! Och jag tänkte, varför inte sukta er med lite goda bilder?
Foto: Jag | Ser det gott ut eller? ;) Sista bilden var jag tvungen att ta för vädret är så härligt.
Idag ska jag fixa lite 'skönhetsstuff'. Jag ska fixa naglarna, duscha, göra mig fin och lite sådant. Ni vet som vi tjejer gör. Haha. Sen på eftermiddagen är det att möta upp fina tjejorna för bio. Ska bli kul! pöysssss

Vid slutet finns en skatt

Foto: Jag
Idag,idag,idag,idag. Vad har hänt? Vad har jag gjort?
Jag känner mig fortfarande lite sjuk. Jag har tränat. Det gick väl helt okej. Sen har jag och min lillasyster och hennes kompis bakat en lite misslyckad kladdkaka nu på kvällen. Nu är jag trött och vill sova, orkar bara inte gå och lägga mig. Det är illa. Jag är lite nere för tillfället. Dunno why. Men nu ska jag gå och lägga mig. Pyss.