She's a girl, she's on fire, she's a maneater.

Foto: Jag Red: Jag
Idag har jag varit lite duktig ändå. Jag har fixat massa i mitt rum. Ändrat lite, städat massa. Sen har jag städat i huset också. Ojoj då. Jag har dessutom tittat på lite Harry potter emellanåt. Men det är klart dagen är inte helt fullbordad än. Hade ju varit roligt om den blivit det. Nu tänkte jag sätta på en film, måla naglarna och chilla lite sedan skriva klart svenskan och äta det sista godiset innan helgens slut. Det låter som en vanlig medelmåttig söndag det. Hoppas ni har en toppen toppen söndag. Pyss

Vinst. Etta. Sanktan. Slutspel. Klockrent. Älskart.

Fy fan vad vi är bra. Vi vann matchen. Är etta i våran serie. Kom till sakntan slutspel. Glädje svett och tårar. Älskade lag. 

Idag är dagen så allt avgörs

Foto: Emma Flygare | Bästa laget! <3
Idag gäller det. Idag händer det. Idag avgörs det. Idag ska vi vinna. Idag ska vi segra. Idag ska vi vinna. Jag är nervös. Taggaa!

Live while we're young, eat what we want.

Foto: Emma Red: Emma/Jag 
Nu sitter jag och redigerar bilder i photoshop. Jag börjar faktiskt förstå mer och mer nu. Efter typ 1 år. Yes! Någongång ska jag väl kunna bli duktig på det.Träning ger färdighet. På bilderna ovan ser ni mig och Emma. En bild från förra fredagen då vi hade lite trevligt födelsedagsfika för mig och Nicolna. Det var så gott haha.
Idag efter skolan ska jag spela match. Är nervös, redan nu. Sen är det ju fredag idag också och jag har varit chokladsugen sen i onsdags och nu jag får jag äta! Oj herre vad tänker ni när ni läser detta..? Men jag försöker avstå från godis och massa onödigt socker på vardagarna och bara äta det på helger. Annars äter jag på tok för mycket. Men ha en bra fredag! pöss

De som stod mig närmast gav mig inte ens en klapp på axeln när jag var som mest sårbar

Foto: Jag
Torsdag. Jag vaknade imorse och trodde det var fredag. Sen vaknade jag på riktigt och kom på att det bara var torsdag. Skoldagen har väl varit helt okej. Är så nedrans sugen på gottigheter och onyttigheter, men imorgon så. Då är det fredag.
 

Nu kanske ni förstår

Foto: Jag 
Idag steg ja upp vid 20 över 5. Nu har jag ingen energi kvar och är trött. Jag har jobbat idag. Från klockan 7 imorse till klockan 6 ikväll. Nu kanske ni förstår varför jag inte har någon energi. Om jag ska vara ärlig har dagen varit ganska seg med mycket väntan. Men också med roliga grejer och trevliga människor. Önskar bara att jag fått göra lite mer. Dagen hade känts mer bra då. Nu, innan jag ska sova, måste jag göra engelska. Har inlämning plus prov imorgon. Kul. Och därför missade jag träningen. Fan.

En godare fruost

Foto: Jag 
Nu kan vi ju sitta och låtsas att det är det här goda, fina och lyxiga som jag åt till frukost imorse. Vi behöver inte prata om vad jag åt. Snart ska jag iväg och leta fotbollsskor. Hoppas jag hittar några. Jag har match imorgon och inga fotbollsskor.. bra där! 

Halsduk, stickad tröja och ett par stora stövlar

Foto: Jag Mina ben. Bilden från Emma Landställe.Det finns massor med fler härliga bilder därifrån som ni kommer få se stegvis! 
Nu sitter jag i skolan. Jag har mediaproduktion. Jag ska egentligen redigera bilder. Fast om man tänker efter så gör jag ju det för jag redigerar ju bilder, fast till bloggen, och fel bilder, och fel redigeringssätt, ojdå.. Idag är det fredag och denna vecka har gått fort. Efter skolan är det fördelsedags firande för mig och min kompiiiis Nicolina med bästa klassisarna. Weho. Ha det bra!

17 år i staden där jag växte upp

Foto: Jag grattiskort/spengar|olika choklader|en fin låda till mitt rum|tröja|biljett till teatern dirty dancing!! älskar filmen!
Idag är det min dag. Idag är det 20 september. Idag fyller jag 17 år. NU sitter jag och min lillasyster och knaprar på en mumsig kladdkaka till efterrätt. Till middag blev det hemgjorda hamburgare. Precis som jag vill ha det. Idag har jag inte gått till skolan, hehe. Jag har jobbat. Det blev så idag. Det var ett bra jobb. sedan kom jag hem till allt det goda och fina presenter. Jag fick det ovan + en jacka från monki, som jag tror att jag ska lämna tillbaka, den är jätte fin men lite kort i armarna och jag vet inte om den passar. Jag hoppas alla har haft en bra dag en bra dag som denna! puss 

Gå och lägga mig och bara sova

Foto: Jag Det föreställer min säng, ni ser täcke och lite kudde. Nybäddat. En äldre bild.
Nu vill jag bara lägga mig under täcket och mysa ner mig ordentligt och bara sova. Samtidigt som jag är så arg på mig själv. Arg. Arg. Och tänk om.. Tänk om inte.. Depp mode. Imorgon kommer en bra och rolig och dag i alla fall. God natt. Sov gott. 

ljust från sommaren

Made by: mig Fint litet collage ovan? Jag gjorde dte för ett tag sedan. Det är bara ipodbilder. Lite från sommaren.
Nu ska jag sova. Det blir en lång dag imorgon. Det är skola och match, hinner inte hem emellan men hinner plugga. Pussen

Det är här jag stannar upp

Ännu en måndag. 1/7 av våra liv består av måndagar. Enkel matte. Hehe. Nu sitter jag med min middag. Såhär nästan 23.00 på kvällen. Jag har spelat match. Åh vad jag älskar mitt lag. Vi vann. Nu ska jag duscha. Det behövs! hehe.. Hoppas ni har haft en bra måndag. Min har inte varit så dum. Fick sluta tidigare och grejer. Och på torsdag, så smäller det. Då fyller jag år. Dröm sött.
Foto: Emma Flygare (emmaflygare.blogg.se) På bilden: Jaaaaaaag hihi

Det finaste på jorden

Foto: Jag Modeller: Emma och Nicolina
Heeeemma! Min helg. Den har varit så fin. Tagit ett nattdopp i en lila/röd/rosa/blå/grön/gul pool under en himmel full av stjärnor med bästa. Det är något av det vackraste som finns, tycker jag. En himmel full av stjärnor varje centimeter på himlen. Så otroligt obeskrivligt vackert. Det ser man bara på landet. Annars har vi tagit skogsprommenad, tagit en massa bilder, plockat svamp, gjort efterrätt, umgåts, haft det bra. Det har varit en lugn helg med en del tjockande. Jag är i alla fall sjukt taggad inför matchen imorgon. Här ovan ser ni förresten två fina prickar, bilden tog jag för några dagar sedan då det var soligt väder.

För vi är bäst. För vi är obesegrade. För vi kämpar. För vi ger inte upp. För att vi älskar det vi gör. För att vi har roligt tillsammans.


Foto: Emma Flygare (emmaflygare.blogg.se) | Och som ni vet, fredag idag. Helg.
Denna helg kommer bli den första helgen utan fotboll, sedan när? Sen när hösten kom med andra halvan av fotbollssäsongen. Kanske. Kommer det vara skönt? Kommer det vara tråkigt? Jag kunde haft match i helgen, 2 faktiskt. Men inte med mitt lag. Jag ska iväg. Till Emmas landställe och ha det mysigt. Under 2 nätter. Med mina bästa. Utan fotboll. Men match med det bästa laget blir det på måndag igen. Mina fotbollsskor är paj. Jag behöver nya. Men nu kan jag tejpa. Ni vet silvertejp, supertejp. 

Släng iväg det

Just nu har jag lite tid. Jag ska iväg och rida polle. Med underbara söta rara Sara. Har bråttom. Jag slängde just i mig en skål med flingor men egentligen är jag nedrans sugen på det nedan, hehe. Ikväll måste jag plugga. Och det är det jag ska ha för mig. Plugga Plugga. Orka. Hitta motivationen. Var på Topp. Och sova.<3

SsSubway


Foto: Jag Modeller: Nicolina (nicolinaslillaskrivbok.blogg.se) Mimmi (mimzaan.blogg.se)
STUDIEDAG idag, så skönt. Fast jag var tvungen att gå upp tidigt ändå för jag skulle till tandregleringen.. 
Nu ska jag plugga, skriva någon jobbig historia grej. Och jag måste börja nu. Skönt med en ledig måndag i alla fall! puss

Solen skiner och ger en känsla av lycka


Foto: Jag Bilderna är tagna för några dagar sen.
Idag är det då söndag. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle städa mitt rum och chilla enda fram tills dess att jag ska åka till matchen. Men icke. Nu snart måste jag börja byta om och packa. För snart ska jag på casting sen döma en match och direkt efter det åka (kommunalt) till matchen som ligger på gubbängens IP.. Det blir långt och jobbigare kommunalt, hehe. 

Sometimes it sits tight


Foto: Nicolina, nicolinaslillaskrivbok.blogg.se 
Jeansjacka/ mammas gamla | Stickad kofta/ gammal | Väska/ monki | Halsduk/ monki | skor converse | armband/ Fått | ringar/ H&M & nitty gritty
Bilder från igår, på min outfit. Hehe. Jag har lite fler bilder att visa faktiskt. Som ni kanske kan få se. Ha en bra lösdag!

Steal this, bitch.

Foto: Emma Flygare (emmaflygare.blogg.se) På fotot: Jag 

Jag kunde nästan dö lycklig

Foto: Taget från Andreas Wijk.
Gissa vad, jag vet inte hur jag ska skriva ner detta men oh my god. Jag blev överlycklig. På en visning jag gick tidigare i veckan. Nu kan ni nog gissa vem som var där. Helt sjukt. Blev helt överlycklig. Speciellt då jag älskar Andreas Wijk. Han har så snygg stil, tar så bra bilder, sjunger bra och är så sjukt snygg. Han var och tittade på visningen. Jag hade problem med att hålla glädjen innombords efter det. Han var där, och jag hade gått. Jag blev så glad haha. Nu får ni tycka jag är konstig och allt det där. Haha.
'
Nu ska jag och lillasyster ta bussen till farmor för att hälsa på henne i regnet och efter det var det tänkt att jag skulle till stan..?