Armband

Foto och redigering: Jag
'
Hittade ett fint armband här hemma. Mammas gammla, fint va? :))) Jag hade på mig det och det andra på bilden ovan. Nu snart ska jag iväg på ett möte efter det blir det kanske grillning. Vi får se :) BYE!

Dålig vecka.

Haft en mycket dålig vecka. Känns som om inget jag gjort gått bra. Allt jag gör räcker liksom inte till. Men jag hoppas allt blir bättre. Då blir bloggen bättre. Vad väntar man på? Bättre tider. Måste egentligen plugga matte nu, men är sjuuuuukt trött och till och med lite trött på livet just så tänkte sova. GOD NATT, PUSS! <3
Foto och redigering: jag

Freeze, Fly, Fight

Fy fan för vissa människor ibland.

Orkar inte med skit provet..

..Är det såhär dom vill att man ska orka med skolan? knappast. Jävla skit säger jag bara. Är trött och på allmänt nere humör. Och fotbollsskorna passade inte heller.. -.-
Nu måste jag plugga. Kanske kommer ut med ett lite roligare inlägg senare. Förlåt för detta.. PUSS!

Studiedag imorgon så..

Tja! Jag har nyss ätit. Efter träningen idag så åkte jag och Emma till vällingby. Vi tittade runt lite, jag behöver ett par shorts. Men alla kostar ju runt 300 kr?! För ett par enkla jeans shorts bara.. Men innan vi stack till vällingby så kom mamma hem med ett par skit snygga converse till mig. Ett par turkosa. Det var rea på konverse på coop forum, de kostade bara 399 :) De blev en lite större storlek för storleken jag vill ha var slut, men det gör inte så mycket. De är NICE!!
Nu innan jag sticker till Lindmark ska jag visa en lite bild:
De ser inte riktigt ut så i verkligheten, mer turkosa..;) Men BYE! Får se om jag bloggar mer idag. Ska nämligen sova hon Lindmark Med Sara. Kommer att bli awsome! :D

Drick yoghurten= min bästa vän just nu..

Åt nästan ingenting innan min träning idag. Vi skulle träna med Dam B. Och träningen var väldigt bra, men det betyder väldigt jobbig också, vädret är ju väldigt härligt varmt också.. Så när jag kom hem var jag sådär jätte hungrig och huvudvärk. Men drickyoghurten kom till min räddning i kylskpået. Nu ska jag slänga mig in i en dusch! Men egentligen vill jag bara bada, ta ett svalkande dopp! I en sjö alltså.. ;)

Rawr!

Foto och redigering: JAG Katten är Emmas grannes. Den är bara för söt! :)

Sommartider, hej hej, sommartider Ge mig din hunger, ge mig din hand Ge mig allt du vill och allt du kan

Foto och redigering: JAG Härlig sommarkänsla här!

Sötnöt!

Foto och redigering: JAG Söt katt alltså!

Målar naglarna påskigt fina.

Foto och redigering: JAG
'
Glad påsk! Glader Påsker! Glad Påsk!
Nu sticker jag och la familla ut till landet. Som varje påsk. Ska bli mysigt och roligt. Med en massa påskigheter. Jag tar med mig kameran. Jag kommer antagligen slänga ut ett inlägg varje dag. Vi hör senare! påskpussar!

The crazy gal'

Foto och redigering: JAG Modell: Emma (jageja.blogg.se)
'
Hejhej. Nu sitter jag i mitt rum med Emma. Inte samma Emma sim tidigare idag utan den andra men Emma ;) den tredje kommer snart med, hehe. Jag och Emma tittar på greys och efter det ska vi se off the map. Hehe TV.. ;p Men nu ska jag nog gå och värma några bullar till oss. Är lite sugen på något gott. :)

Flowers brings the summer


Foto: JAG (ingen redigering...)
'
Hej :)
Nu sitter jag hos Emma fortfarande. Linnea är här och Emma kommer snart. Vi tänkte plugga.. Kulkul! Våran NO lärare dag oss ett prov att plugga på över lovet, sjysst lärare..! Men jag orkar verkligen inte. Och jag måste hem och duscha och städa. Menmen, nu tittar vi på film. Så ska sluta nu. BYE ! :)

Jag orkar inte skriva så mycket om min dag så ni får det mesta i bilder.. ;)

Dagen började med att jag och Emma och Emma lunchade i Kista..

 Vi fortsatte sedan med att titta i affärer..


Hittade lite fint och ett par skor, behöver verkligen det!
Och så dagen outfit:


Jeans-Ginatricot, Tröja-Weekday, Jeansjacka-ginatrocot, örhänge-JC (?)
Sen så smsade Linnea Emma och frågade om vi ville med på picnic till kanan. Och åres första picnic kan man väl inte säga nej till? ;) Tog självfallet lite bilder, men glömde den bra kameran..









Det var min dag, ungefär.
Nu ska jag och Emma gå och lägga oss. Emma har tjatat på mig ganska länge nu, ganska mycket på att jag ska lömna datan.. Hehe. Men jag behövde ju blogga och hon var inte särkildt snabb vid datan heller så.. ;) Aja dagen blev en mycket lyckad dag. God natt! <3

Den blev klar, den har kommit!


Foto och redigering: JAG
Visst blev dom fina? :) Det tycker jag. Jag är sjukt stolt jö! Nu längtar man lite! ;)
'
Nu sitter jag framför TV:n och tittar på 'vänner'. Jag fick några avsnitt av de fem första säsongerna av en fin vän Sara. Innan det var jag ute i solen och solade lite. Nice med påsk alltså. Massa godis också, hehe är en liten mini tjokis...!
Aja, hejdå! :)

Blir aldrig bra på dessa bilder..

blir aldrig bra på sådanna bilder..
HEJ!
Hur mås det? Jag har lov!! Nice :D Jag tog en sovmorgon idag och sen har jag arbetat i trädgården sen slappat. Nace med lov, huh? ;)

21.22

Foto och redigering: JAG Lite allmänt tråkig bild.. ;p
'
Hejhej igen. Jag lovade ju att höra av mig igen ? ;)
Nu snart ska jag till Emma. Emma har gäster så det blir bara jag och Emma ikväll. Vi tänkte se på 'vänner' och äta citronfromage.
Men nu ska jag byta om sen gå. PUSS HEJ! <3

Tagga inför match!

Yes! Nu taggar vi inför match tjejer! Vi kanske kommer vara få idag en det är vi tränade för! Nu vinner vi och tar med oss 3 poäng ! Jag håller på att bli sjukt taggad! Jag ska slänga i mig lite mer och bra mat nu. Men vi hörs senare, det kan jag lova! (jag vet att det varit lite dålig uppdatering.. Men det blir det ändring på nu!) Juste! Det är påsklov! :D

Bild: JAAAAG

Gaah! I am so sorry!

Först: HEJ! :)
Sorry för ingen blogg, men det har varit typ fullt den här veckan, fast endå inte.. ;p Men det har varit en massa med vårbalen och så. Och lite netionella prov förståss.. Och under lovet ska jag.. Plugga: matte och NO och städa. Sen ska jag ju göra en massa annat kul också ;)
'
Nu ska jag fortsätta med min operation tå och sen sova. Haha, ''operation tå'' kallar jag det för att min stortå har misshandlats av mina fotbollsskor sen idag på tröningen så, ta inte illa upp nu emma, mosade/manglade Emma på min tå, jag tror den kanske dog lite, hehehe.. Så jag fick liite ont.. :p Men det blir nog bra snart, med nya fotbollsskor ;D Men god natt och pusspuss! <3
Nu lägger jag in en bild som inte har något med det underbara vädret vi har nu med att göra ^^

Foto och redigering: JAG

Idag ska jag döma mina första matcher. Nervös!

.

Ritat med Emmas ritplatta :)


He-he-he-he ritad av mig.. ;)
Kbällen tillbringas med Emma hemma hos Emma. Vi ska bara ta det allmänt lugnt i kväll. Vi båda ska upp ganska tidigt och döma imorgon. Men nu ska vi gå och baka kladdkaka :D Hejdå <3

Tävling-goodiebag


ilden tagen från hennes blogg :)
Tjabba! Jag är med och tävlar om sakerna ovan. Tjejens blogg hitter du här:
-->http://nattisays.blogg.se/2011/april/nu-kor-vi-igang.html#comment<-- Var med och tävla ni med! Fast tävlingen avslutas imorgon så hurry! ;)

Tävling-goodiebag


ilden tagen från hennes blogg :)
Tjabba! Jag är med och tävlar om sakerna ovan. Tjejens blogg hitter du här:
-->http://nattisays.blogg.se/2011/april/nu-kor-vi-igang.html#comment<-- Var med och tävla ni med! Fast tävlingen avslutas imorgon så hurry! ;)

April 8, 2011

Foto och redigering: Jag
Förlåt för att jag inte bloggat på 2 dagar..
Men jag har haft ganska så fullt upp. Dels med domarkursen jag gick på. Men den är slut nu och jag är domare. Nu snart ska jag och Emma gå på en liten promenad eftersom matchen blev inställd. Inte för att jag hade hunnit spela, för jag rider men Emma ville ut och gå och eftersom vädret är nice, varför inte? ;)
Så nu ska jag ta på mig lite varmare kläder för det blåser visst ute.
'
Juste! Vi hade värsta stormen där jag bor i torsdags! På träningen blåste 11-manna målen iväg :O Hur de nu lyckas göra det.. xd Det var tydligen klass 2 på stormen.. Nu blåser det inte fullt så mycket men det blåser fortfarande. Så det är bäst att sätta på sig ett par varmare byxor.
Menmen BYE! <3

Skolångest..

Foto och redigering: JAG Haikudikt ovan på bilden skriven av mig.
'
ÄNTLIGEN!
Nu är jag klar med engelskan. Jag känner hur huvudvärken släpper lite. Har haft ångest över detta nu under kvällen. Hoppas bara det blev bra nu. Sorry för ingen blogg igår men det blev ont om tid och bloggen fick lida. Nu hade jag tänkt njuta av den kvällen som är kvar.
God natt! <3

22.22-make a wish

Hejsan!
Min dag har varit okej. Fast jag längtade tills den var slut innan den ens börjat.. ? ;) Men den var väl som alla andra måndagar. På kvällen hade vi träning. Det blev lite strul med planen men vi fick den sen. Var tydlingen någon dubbelbokning. Men nästa gång ska allt vara som det ska. Nu ska jag renskriva några diktier till svenska sen sova, är trött som typ alltid en mpndag.. ? Aja hoppas alla kommer sova gott i natt! Jag av slutar detta inlägg med en lite del av min oufit idag ;
Foto och redigering: JAG
T-shirt (som smyckerna ligger på)- Zara tror jag, har fått den av Emma och Emma :).
Armband-Fått av Jenny. Ugglering-Fått av Emma och Emma. Peacering-JC Örhänge-Fått av Li.
Och Halsbandet-Fått av farmor.
Oj det var mycket saker som jag fått idag som jag hade på mig.. Men så blir det ibland :) <3

Gårdagen..

Eftersom jag inte bloggade igår tänkte jag berätta lite om gårdagen med några bilder och lite text :) Vi börjar med gårdagens outfit.

Alla bilder är tagna av mig eller Emma och är på mig eller Emma, redigeriade av mig.
'
På morgon då så red jag. Sen så bestämde jag och Emma oss för att åka till kista. Några bilder ovan. Vi prövade massor av kläder. Jag hittade en jättefin bikinitopp. Jag hittade en massa fint igår! ;) Jag köpte också 2 presenter, till Linnea och Elin. De hade födelsedags fest på kvällen. :D.
När kvällen kom kubbade jag och Maria till bussen för att komma till Linnea. När vi kom it skulle vi dock bara vara 9 pers. Men vi kör på endå. Det var jag, Emma, Emma Johan, Maria, Björn, Elin, Linnea och Calle. Vi skrattade.. Jag vet inte hur jag ska sammanfatta kvällen förutom att säga att det var kul. Det var en lyckad och rolig kväll. Det var min dag igår.
'
Min dag idag har varit bra. Imorse var jag nedrans trött alltså. Kom hem ganska sent igår natt.. Men jag kommer upp och iväg till matchen, är fortfarande lite trött men när man kommer igång och joggar så peppar hela laget varandra så man vaknar till. Matchen gick bra, vi hade övertaget men satte inte målen. 0-0 blev det tillslut. Men skit bra spelat tjejer! Jag, Emma och Emma blev matchens lirare idag också. Kulkul! :)
Nu tänkte jag ta ett glas dricka och sen plugga lite samt titta på TV. Gubben jag hejade på i mästarnas mästare åkte ut!! ;( Vi kanske hörs senare. PUUUUUUUSSSSS HEEEEEJ!! <33333333333333333333

Get your head in the game!

HEY!
Nu är det match på gång. Jag ska pka snart så det är lite halvbråttom. Men det är bara att TAGGA! Tagga galet tjejer! Nu ska vi vinna. Det är bara en träningsmatch, men endå. Snart kommer emma hit, vill vara klar tills dess. CU!
Foto och redigering: JAG dålig bild.. Men jag tog första bästa.

Lite random inlägg sådär.

Foto och redigering: JAG
'
Inte okey bild på mig. Men den bjuder jag på.
Nu ska jag byta om. Sen ska jag träffa en finis. Sen får vi se vad jag/vi hittar på. Är ganska trött, inte för att det har med saken att göra (?) lite random sådär. Nej men ja. Har inte så mycket mer att säga nu. Men om jag inte slutar snart kommer jag att få brott. Men det gillar vi, faaaast... ? ;) Heheh lite random inlägg sådär också tycker jag, hehe. Aja, vill inte få mer brått än jag redan kommer få så BYEBYE! <3

Den första april såg jag ut såhär..


Halsduk- H&M
Cardigon- Vet inte, hehe
Linne-H&M
Jeans-Weekday
Smycken: Armband- Vet inte, Hjärt/peace ring- Fått av Emma och emma <3
Kron ringen och panda ringen- style by tyra
'
Min outfit för idag. Nu ska jag sticka till emma, puss hej! <3

Dikt, made by me

Vi skriver ju dikter i svenskan som jag berättat om. Jag har skrivit några jag med. Jag tycker faktiskt att det är kul. Iallafall när man har en viss ram att hålla sig i. Typ som Haiku dikten. Jag tycker att det här är lite pinsamt, men det kom upp i huvet och så satt jag och kladdade lite på det sen kom jag fram till detta. Det här är en Rondel dikt
'
Jag vill hitta någon som gör mig lycklig
Lycklig på ett sätt så många redan är
Längtan är stor
Jag vill att personen ser mig som den jag är
Jag visar det inte offentligt
Det finns här inne
'
Jag vill hitta någon som gör mig lycklig
Jag vill att personen ser mig som den jag är
Längtan är stor
Det finns här inne
Jag visar det inte offentligt
'
Jag vill hitta någon som gör mig lycklig.
'
Dikt gjrod av mig. Emma Ahlin.