Nytt! :)

Love it! Jag blev väldigt nöjd. Emma hjälpte mig, som alltid :). Hon tog fom flesta fotona i headern idag också. Bilderna blev bra också!
Om ni undrar varför jag inte blogga något än idag så är det för att jag ville blogga när HELA bloggen var klar ;) och är den det :D

Nu är jag hos Emma och vi ska göra lite mellis. Med andra ord pasta :P. Senare ikväll har vi träningsmatch också. Ska bli RIKTIGT kul. Vi har inte tränat inomhus alls iår. Men so what? det är ju trots allt TRÄNINGS MATCH. Det är mot bromma. Ser verkligen fram emot det.

Menmen nu ska vi fortsätta med våran pastaa:P
Här komemr en bild på mig från idag;
Fin? var tycker ni?:)

Romme alpin-bildbomb


Jag tror att jag har tagit mer an halva av bilderna när jag satt i sittliftarna.. :P

30 januari-kista

Hejhej! :)
Idag gick jag väl upp vid halv 10. Det är då det blir frukost här hemma i huset, oftast iallafall.. :P.
Idag har jag varit i kista med mammaoch lillasyster. Jag fick en jättefin blus från H&M. Jag kommer visa den senare. Vi köpte lite godis samt läsk till kvällen med x).

Nu sitter jag och äter vitlöksbröd.MM. Ikväll ska jag nog inte göra någonting. Jag är rätt trött. Men men. Nu ska jag nog sätta på en film. Ni ska få se min dagens outfit för idag ;

Dålig bild. Men precis när jag skulle ta bilden med systemkameran tog batteriet slut.
Så jag tig den lilla.Men den är helt okej den med!

29 januari-Här är en liten bild på emma

Hejsan! Är i skolan nu. Vi har SO. Igen. Men vi är typ klara det är bara skriva ut och fixa videon på cd-skiva. Sen så ska vi diskutera redovisningssätt. Fast Emma säger att det inte går?.. Haha. Fredag idag då! Nice.

Ikväll så ska jag vara med Linnea, Jenny,Emma och kanske Emma.L. Vi ska se ''män som hatar kvinnor'' och ''flickan som lekte med elden''. :)
Här kommer en bild på Emma F. För jag vill reta henne lite. Men det än inte ful, bara gammal;)

Har man varit uppe sen kl.5 i 5 så är det..

28 januari-ROMME hela dagen!

Hejsan!

Ingen blogg igår, är lädsen för det. Men Clara höll på att fylla i nån sak på datan sen blev jag osamas med mamma och min bror. Och sen vad det stallet.

Idag har jag varit i Romme Alpin hela dagen. Jätte kul. Jag har åkt massa skidor. Och ramlat, och tagit crazy vägar, och skrattat en heldel. Jätte kul! Jag kan berätta mera imorgon. Det var nämligen en lite kul sak som hände. Jag hade sett fram emot det här hela veckan :)
Efter att man åkt i kanske jag vet inte 5 timmar? hehe. Så var det som en befrielse att få av sig skidskrona. Man kan nästan inte röra fötterna i dom xd.. Och mina varntar hade blivigt blöta av snön (när jag ramlat.. ) Så sen när jag åkte snabbt ner för en backa så frös dom. Alltså det blev is på utsidan av handsken och jag kunde inte ha fingrarna raka, men det konstiga var att mina händer var endå varma! Bästa vantarna alltså, haha x).

Men nu tänkte jag visa er lite coola vilder som jag tog för ett pat dagar sen;

Jag tycker att bilderns blev coola. SÅ jag var ju bara tvungen att visa dom i bloggen förr eller senare! Ja gillar dom 3 första! Vilka gillar ni? vad tycker ni? :)

Varför clara?..

.. av REN nyfikenhet skulle jag tro. Vet ni vad hon har gjort? Hon har satt in en nyckel i mitt sparskrin eller vad jag ska kalle det. Och nu kan vi inte få ut nycken. Och hon gjordedet för en vecka sen, och efter det så GÖMDE hon och pappa den.. Åh! Den går verkligen inte att få ut!? -.-.  Jag kan få upp skrinet med nucken men inte få ut nycken. Jag hade ju nyckel för att slippa gömma det? Men nu måste man visst göre det endå! Och mitt rum har inga bra ställen.. Åh! Ni ska få se ;

Och nycken går somsagt inte att få ut.. Aja, god natt! ♥

26 januari-förlåt för dålig update!

Hej! Och guuu va dååååålig uppdatering på sista! Men jag upptävkte en sak. Jag och Emma kom på hur man gjorde en cooltext sak på pfotofiltre. Sen har jag prövat skidkläder och skor+ skidor. Det sitter prima. Men jag är inte alls fin i det! Men men, vi ska åka skidor.

det var det här jag och Emma satt och klura på ;

From my spotify


Jag tycker videon är så gullig med! Men god natt nu folks. Jag ska plugga......

25 januari-börjar bli kallare?


Bild jag tog just när frosten började komma!
Tjatja på alla! Inte mycket blogg nu. Men det kommer. Någon mer än jag som märkt att det börjar bli märkvärdigt kallare?
Idag har iallafall varit en väääääääldigt låååååååååååång dag -.-. Först så började vi skolan. Fast det var nästan bara bra (haha fattar inte att Jag säger det) Men det är ju ROMME SNART! :D Längtar verkligen.

Men iallafall. Haft lite ångest för det svåra NO provet imorgon, lite ångest för romme. Och när jag äntligen får komma hem och tänkte relaxa lite. Då har clara typ kalas här hemma. 4 ST av hennes kompisar är här. Dom har både tagit upp köket och så påstår dom sig ha min data (som står i MITT rum) och mitt rum. Aldrig tänkte jag. Men efter en kvart rymmde jag till Emma.

Träningen idag var jobbig och jag ville spy och bli varm efter. Men tro det eller ej. Det var väldigt uppfriskande!..

beautiful butterfly


Bild tagen av mig i sommras! :) Jag tycker att den blev fin! Den är lite redigerad. Vad tycker ni om bilden?

24 januari- jordgubbar

Hej på er! Har ni bara chillat idag? jag emd, elelr haft. Jag var tvungn att hjälpa min lillasyster med hennes rum.. Men hon var så dum så jag gav upp. Lite blev gjort med hennes klädöverflöd iallafall.
Jag satt och tittade igenom lite bilder på min data. Och så kom jag till i midsommras på landet.
Då hade jag tagit kort på mammas jordgubbstårta. ÅÅh vad jag vill ha färska jordgubbar! Och lite värme!
Ni ska få se bilden;

Blir man inte lite sugen!? :) Bara för det måste jag gå och göra lite glass nu. ;P

Vill ha,vill ha,vill ha!!


Jag vill verkligen ha jeansleggingsen. Så snygga! Och conversen, jag älskar converse. Kan ha dom till allt! Jag vill nog helst ha dom svarta..

Aja, ska äta nu, är vrååååål hungrig. Och juste! Jag blev klar emd mitt rum! ;D

Inte min städdag!

Verkligen inte min städdag! Inte inte inte! Jag har typ allt kvar, och det måste görasm annars få mina förälldrar damp.. Inte min städdag!

Nu måste jag somsagt städa. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska vara med samma som igår, men vet somsagt inte, är rätt trött så vet inte om jag orkar. Aja, hörs senare!
Bild på mig, när jag har lång hår :) Jag är medveten om att bilden ser lite konstig ut.. :P

23 januari-gray day


Bild som jag tog igår.
Tjena! Sorry för dåligt med blogg igår.. Men jag hann faktiskt inte. Efter skolan fäljde jag med till stan. Var där med Jenny, Emma och Emma. Senare på kvällen var samma folks hemma hos mig. Vi tittade på film. Efterdet skulle jag sva, var skit trött.

Nu; ska jag fixa min garderob. Den måste städas. Jag ska rensa den och förhoppningsvis få in ett par nya fina jeansleggings i helgen. Jag har hittat ett par jätte fina grå på åhlens och 2 par gina på salt. Ena paret är gråa med typ ''hål'' i. Alltså det är slitet typ. Och dom andra har nitar vid fickorna. Jätte fina är dom!:). Kommer nog visa er dom sen.

22 januari-dåligt

hej. Är i skolan igen nu. Fredag idag då. Men jag är inte så glad. Visst det ska bli skönt med helg, men jag måste plugga. Skolan gör en fan ledsen ibland. Vi kommer ha ett skit svårt pro i fysik, känner mig jätte stressad för jag kan ingenting. Sen känner jag mig bara nedstämd. Jag kunde inte somna igår för att jag var spänd ihela kroppen. Jag vet inte vad jag ska göra för att må bättre. Kan är det bara att sova mer? men jag tror inte det..

Aja, nu måste jag jobba SO det ska vara inne nästa vecka. Hejdå! ♥

halo med haley james scott


sjukt bra och fin låt!

21 januari- i skolaaan!


hejhej! Nu är jag i skolan. Haha skolan har photo shop. Så jag tog några GAMLA (lägg märke till gamla!) bilder på mig och Emma och redigerade dom lite. Ögonen och ljuset. Det var rätt kul. Jag har ju inte använt pfoto shop alls. Jag tycker att det ser så himla komplicerat ut..:P Nu ska jag förtsätta med grupparbetet i SO:n om ''new age''

20 januari-ridning igen

Hejhej! Idag har varit en helst vanlig dag. Rätt många lektioner men ingen som var speciellt jobbig. När jag kom hem gjorde jag det vanliga. tråkigt att skriva om tråkigt att läsa om.

Snart ska jag iväg och rida. Förra veckan fick jag rida först Brolle sen Vetra, jag hoppas att jag kan fortsätta rida lite på Vetra för att få känna hur hon är. Alltså en hel lektion ;) Så här ser Vetra ut;

Hon är märkare i verkligheten.. Men nu ska jag göra mig iårdning sedan åka. Pusspuss!

I looove hot chocolate!

Speciellt om man har gott tillbehör i chokladen, som marsmellows och/eller (felstavat!) grädde eller/och riven choklad :P Mumsfillibabba! :P Höhö.

Ser det inte lite gott ut?:p

crazy låt alltså!

19 januari-praoplats var finns du?!

tjatja! Vet ni vad jag gör för skoj nu (fast det är lite jobbigt med, men det måste bli gjort;))? Jag har ringt en massa känns det som.. Mus(make up store) och olika kicks butiker olika H&M, mm.. Det ser lite ut, men jag blir så nervös så det känns jätte mycket. .. :P
aja ska fortsätta hej!

Hard work

hejhej! Är ärtt så utmattad efter träningen. Vi fick sprnga mycket idag och det är ju bra! Men vi sprang i snö, den var rätt djup, eftersom den legat där sen ungefär den första snön la sig. Så det var lite knepigt att springa. Jag ramlade några gånger. Det snöade som bara den också. Jag och en kompis började skojbråka också, alltså brotta ner varandra mm. Sen när vi skulle göra en övning så mulade jag henne, höhö. Men hon hade gjort det på mig!.

Aja, det var kul men kallt. Jag hade ont i halsen och var hes innan, men känner nu att jag börjar hosta lite smått och det kliar (?) konstigt i halsen.

Nu; Tänkte jag gå och lägga mig och göra min engelska läxa samt och jag inte är FÖR trött så tänkte jag läsa lite NO. Vi har prov nästa vecka. Annars är det väl rätt chill.

Men vet ni vad jag mer gör? Jag tittar in på olika fotobloggar och tittar in lite fototips. Jag vill börja fota mer nu. Vi får väl se hur det går, men jag börjar med att läsa lite tips. I födelsedags present kommer jag önska mig photoshop, eller kanske photo filtre studio, jag gillar båda. Men jag kommer nog förså mer av photo filtre studio, vi får se.. Jag vet att det kanske låter konstigt att jag önskar mig photoshop/photo filtre studio innan jag skaffat mig ett annat objektv (nu har jag kitobjektivet) Men jag tycker att det funkar. Iallafall nu. Men jag har upptäckt att det är väldigt kul att redigera bilder. Om man gör det på olika sätt. Alltså att alltid pröva på nytt. Jag gjorde det igår och blev näjd med ressultaten. Ni kanske får se några senare;)

18 januari-äppelmuffins


Vi hade hemkunskap idag första gången. Dom översta har Louise och Niki gjort, dom understa har Jag och Emma och Axel gjort gjort. Vi skippade äpplena.. Och hade i kanelen direkt, jag tror att vi gjorde lite fel, hehe.

Nu; ska jag på träning, ska bli riktigt skööönt att träna igen! Ska fixa min eltejp nu, good bye! ♥

skola imorgon -.- god natt!

SÖndagsångest idag! Men jag har lyckats tränga bort det rätt mycker eftersom jag varit hos Ebba och haft det trevligt. Men det kommer alltid smygandes på en.. Jag har en väldigt äcklig halsonda också. Det känns som att halsen är svullen :s. Ajaj, good níght!♥

Bild från nyår. Den blev cool tycker jag! :)

NU; johan falk med familjen..

17 januari-ebba fyller år

Hejhej bloggen! what has happened today then? Själv har jag varit hos Ebba som fyller år idag. Grattis! :D Hon är 15 nu. Hon fick ett presentkort från MQ på 300 kr och ett dortljus som doftar lakris från min familj (inklusiver mig dårå;)). Det var jätte trevligt. Mot slutet när hennes kusiner gått så var vi på hennes rum och tog lite bilder på både ebba och mig. Jag vet inte riktigt om dom blev fina (alltså dom på mig) men om några blev det så blir det nog nytt här i bloggen! :)
Födelsedagsbarn! :

Och jag vet att jag ser väldigt barnslig ut på bilden..................................................

singstar = tråkigt?

Hejsan! nu är jag hos Emma med Emma, Jenny och så jag :) Emmas lillasyster är med i soffan också. Jag har berättat lite spökhistorier för henne. Känner mig lite dum för hon blev skiit rädd men hon ville så gärna höra!!..

Gissa vd dom andra gör nu då? Sjunger singstar sen en timma tillbaka? Och dom sjunger skiiit högt, det bara ringer i öronen, haha. Ni kanske undrar varför jag sitter här framför datan och tråkar, eller inte tråkar men varför jag inte står och skrattar och sjunger med odm andra? Jag gillar inte sånt, bara förlorar och skämmer ut mig.. Det har hänt innan, så efter ett tag blir man trött och uttråkad på det. Jag är rätt bra på att skämma ut mig i vanliga fall med.. Nu kanske kan få höra NÅGRA av dom kanske 100000000000 pinsamma saker jag gjort. Vissa är bara REN klantig het också. Jaja. Vi kanske hörs mer under kvällen/natten?

2 tracks with Taio Cruz from my spotify list


Take me back                                                              I just wanna know

Jag prövade en ny sak här. Hoppas ni gillar det. Ska jag fortsätta lägga ut lite låtar från min spotify
lite då och då tycker ni?:) Det skulle vara kul om ni svara de!.

P.S Jag ville lägga ut ''break your heart'' men jag kunde inte det.

16 januari-lördag

Hejsan! :)
Idag ska jag och mamma åka och handla en present. Men nu sitter jag och lyssnar på musik i min spotify. Jag
tänkte fota lite idag också. Det var rätt länge sen nu och jag behöver lite nya bilder ;).

Nu har jag inte så mycket mer att skriva förutom att det känns skönt att det är lördag. Haha, jag vaknade till
nån gång tidigt imorse och trodde att jag var tvungen att gå upp för att det var skola. Fan vad skönt det var
att komma på att det var lördag! ;P
Jag bjuder på en bild. Den är på mi från i sommras och jag var inte seriös!

Oseriös bild från förra sommaren!! :P

broken heart


Sometimes everything is washed away in the space of one second.

15 januari- isit värre

Tjatja! Whats up?
Jga har ine kunnat blogga försen nu. Först när jag kom hem så satt min lillasyster vid datan och vägarde lämna ifrån sig den -.-.. Sen när jag äntlige skulle få datan kommer min pappa och mamma in och då vill morsan att jag ska ''träna''? Ja iallfall göra nån ''work out'' med henne som hon gör på sin gympa.. Så nu har jag ÄNTLIGEN fått lite lung och ro.. Crazy familly I have!! Haha.

Jag gillar den här bilden! Man ser lixom glanset att vatten och så.
Efter skolan idag åkte jag och emma x 2 till stan. Jag köpte inget det var bara emma. Hehe. Det var kallt iallafall. För på donken sen så var det fett kallt. Jag hade jackan på axlarna.. Men det är ju mycket kallare på många ställen än här. Jag vill iallafall att snön ska vara kvar tills den 29. För den 28 åker jag till Romme Alpin med skolan och kompisar. Längtar som bara den! Ska bli skiit kul! :D

årstider


Bild;Nu har jag också börjat längta till våren och sommaren! Vi har en sån härlig kalender på landet. Jag
ni ser bilden. Det är så fina bilder. Kolla i våren. Det gör så att man längtar! ;)

Dåligt med uppdatering senatse nu. Men så blir det vissa veckor. Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig
och sova för jag är jätte trött + att det är tidig morgon imorgon SUCK -.-!.
Haha har redan tröttnat på skolan. God natt.

14 januari- i skolan

Hej allihopa! Sory för att jag inte bloggade igår! Men jag orkade inte eller hade tid. Men men. Nu är jag i skolan. Vi ska snart ha SO. Jag, Emma, Niki och Louise håller på med ett arbete om ''new age''. Det är faktisk intressant. Vi sk agå ut och filma folk på So:n med. Alltså fråga dom om vad dom vet om ''new age''.

 Ibland tror man på spöken och ibland på utomjordingar. Man tror oftast på gud också. New age är inte en vanlig tro heller. Det kanske låter lite tråkigt, men det är det inte.. :p jag hatar SO annars..
Aja, mot lektionen.

Prövar ut skidsaker

Vet ni vad jag gör nu? :) Jag prövar skid saker! Det är kul faktiskt. Jag har nästan allt förutom hjälm och skid fodral som jag får låna av en kompis. Det ska bli jätte kul att åka till romme! :)

Aja, ska gå och lägga mig och räkna matte igen. Jag får inte ligga efter bara före! Och nu ska jag göra en anna sak också. God natt♥

12 januari-2 halvor blir en hel

Hejsan! Seg dag idaag, enligt mig. Vi slutade nån gång innan 2 idag. Mamma är hemma och är sjuk så jag fick inte tag på datan försen nu eller för ett tag sedan.
Så jag och min lillasysteroch hennes kompis försökte klara av en boss på ett TV spel, men det var typ omöjligt, höhöh :p.

Imorgon är det onsdag. Det enda jag vet är att jag ska rida :).
Nu ska jag visa er en rätt rolig bild;

Haha, det ser ut som ett face, men jag har bara satt ihop 2. Alltså 2 halvor=en hel xd här är orginalet:

nu ska även datan få vila..

.. och det ska jag med. Eller jag ska räkna matte sen skriva och sen ska jag få min skönhetssömn. Den är behövd! Måste orka imorgon med. God natt! ♥

Bild på mig ;)

11 januari- first day of school

Hejsan! Hur många mer än jag som har haft första skoldagen idag? Jobbigt värre. Och träningen var inställd idag också. Jag kännde att jag skulle behövt spinga av mig första skoldagen. När jag kom hem gjorde jag iårdning mellis (såklart! gör alltid mellis) jag blir så hungrig efter skolan.

Första skoldagen år 2010;  Jag trodde iallafall att lärarna skulle ta en lugnare start. Men icke! Vi fick bl.a. läxor till imorgon -.- . Jag trodde en läxfri dag iallafall. Så jag har redan börjat tröttna på skolan. Det enda roliga idag var väl att man fick se kompisarna i skolan som man inte är med i vanliga fall.

Det var grymt kallt när man skulle gå upp idag vid halv 8. Jag önskade att jag bara fick ligga kvar och värma mig under täcket. Jag frös så mycket så jag gick in och tog en jätte varm dusch för att värma mig. Det var ändå typ planerat att jag skulle duscha om jag hann men endå.

Aja, ska inte tråka ner er nu, här slänger jag in fin vinterbild. puss! ♥

Visserligen fin tycker jag. Men snart får det börja ta och smälta. Eller vad säger ni?

Avatar var bäst!

Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att den var lite långtråkig i början. Men desto längre i filmen man kom desto bättre. Jag älskade verkligen filmen. Det var lite sorgligt att många dog i slutet men det var en del i filmen. Den hade allt. Action,komedi,drama, skämt,fantasi ja dom hann få med allt känns det som. Jag ville inte att filmen skulle ta slut. Det var en tjej som flög nån sorts grej, i slutet kallades hon och grejen hon flög för ensamvargen. Hon var så cool. Haha.

Nu ska jag inte berätta hela filmen här. Men det var alla tiders film. Jag tror att det är en film som alla kommer att gilla. En riktig success! Och jag diggade brillorna för 3D ;D

10 januari-avatar!

Tjaa! :)
Vet ni vad jag ska göra idag då? Jag ska gå på avatar :). Jag Emma och hennes morsa ska gå. Det ska bli jätte kul. Alla har ju sagt att den är jätte bra. Men jag ska inte görvänta mig förmycket då blir man ju besviken istället;)
Bion börjar kvart i 4. Vi ska väl åka vid halv 3.

bra filmer i vår!


''Sex and the city 2''. Den måste jag bara se! kommer ut i vår


''Did You Hear About the Morgans?'' Hugh Grant - Sarah Jessica Parker. Den måste jag också bara se!! Den verkar jätte bra och rolig. Har kommit ut

''Valentine's Day'' Den här filmen är ju också bara ett måste! Måste måste se den! Jag hittade en bättre trailer men jag kunde inte lägga in den tyvär. Kommer i vår.

 
''salt'' (tror jag att den hete)med Angelina Jolie. En film jag vill se ;)

Det var bara 4. Det kommer komma flera bra filmer i höst. Jag kommer vara pank, hehe.

Me x 2


Kommentera gärna. Vad tycker ni om bilderna? :)

9 januari- nu är jag tillbaka!

Tjatja! Gissa vad? jag sitter vid min egen data och bloggar nu, yeey! :P

idag ska jag bara vara hemma och chilla. Jag ska hjälpa mamma göra köttbuller och lite sånt. Städa mitt rum ska jag göra med. OM jag pallar hehe. Jag måste göra mycket bra hemma idag så jag får pengar till bion och till lite popcorn och så under bion:). Men det ska nog fixa sig.

Nu börjar träningsverken smyga sig på i låren också..

Vet ni? det har varit nöstan -20 grader här på dagen! :O

8 januari-internet kom idag! :D


2 fina bilder som Emma (http://emmasfoto.com) tagit. Jag tycker det iallafall:)
Tjaa! Gissa vad som kommigt med posten idag dåe? Vårat nya bredband! Så nu kommer jag kunna blogga iden! :D.

Innan idag;var jag Emma och Emma och TRÄNADE! Det var rätt kul och skönt. Jag har inte tränat på hela lovet förutom nu, eller året för den delen ;). Så det var jätte skönt att få springa loss lite och lyfta tungder med båda armar och ben. Sen efter tog vi några skööna dopp i poolen fom hade. Det var bara vi där. Jag hade duschat kallt innan jag gick i poolen så jag frös, då blir det ju härligt skönt i vattnet också.

Nu är jag hos Emma. Hon har gjort en jätte god tårta. Eller jag tror det, den ser häligt god ut! Och det är digestivebotten (som jag älskar) och hallonmouse (som jag älskar). Och det är lets danse. Det är roliga artister med i år också ;). Men vi hörs kanske hemma eftersom jag har internet nu, ett nytt och frääääääääst. Men det beror på hur sen det vlir nu. Pusspuss♥

7 januari-inget internet


Haha, lite konstig+gammal bild på mig från emma data ;)
hejhejhej! Och förlåt förlåt för att jag inte bloggat!! Men mitt internet har inte funkat, det är något med bredbandet.
Nu är jag hos Emma och kan blogga för hon har internet. Jag har faktiskt saknat att skriva här i bloggen! Jag är så van med att mina fingrar bara flyger över tangenterna (felstavat ?). Jag längtar tills vårat internet funkar again.
Idag hat vi åkt och tittat på tapeter, emma ska göra en totally makeover i hennes rum. Jag hittade också en fin tapet till lilla määj.. :P.
Men nu måste jag gå på toa.... Höhö.. Vi KANSKE hörs senare idag <3

jag e' en tandborste,tanborste här kommer jag..

..och jag gör tänderna reena, AAaao, AAaaao.
Haha, kommer ni ihåg den? Det finns ju tandtråd, tandkräm och tandtråll. Det finns säkert fler. ;)


Haha, 2 bilder på mig och emma. Vi har just borstat tänder. Vi tänkte gå och lägga oss och titta på en film. Och då följer det med att stänga av datan. Så god natt så hörs vi imorgon (/idag?!). Sweet dreams<3

Hello alla Emmaahlin blogg läsare! :D


There you have me ;)

Nu är det inte den vanliga Emma som talar, utan den mycket snyggare, roligare och smartare Emma! (Skämt åt sido, hihi)
Mitt namn är också Emma och jag är också 14 år, fast jag är född i November ;) På min blogg kan man läsa om mitt liv, se på mina bilder och mina ritade teckningar. Min blogg heter: Jageja.blogg.se, checka gärna in XD

Just nu sitter jag och Emma med varsin dator i knät och tittar på tv hemma hos mig, hon ska sova över här ;) Imorgon blir det fotografering med mig, Emma, Emma och Linnea :) Ska bli kul, fast kallt, för Emma tycker att vi ska var ute...

Men nu ska vi kanske spela lite wii ;) så God natt! :D

cool picture!


Lärde mig det för en stund sedan, det blev rätt coolt tycker jag:)

Draft: Jan. 3, 2010

Hejhej!
Sorry för att jag inte bloggade något mer igår. Men jag var hos jenny på kvällen. Vi hade mysigt och kul.

Nu; är jag hos emma. Vi har precis ätit lite nyttig middag. Jag behöver bli nyttigare, sammt springa mera:P. Vi får väl se hur det går. Men det betyder förstås inte att jag kommer sluta äta godis och andra gottigheter.

Vi såg på bio förut. Jag, Emma och Linnea. ''Old dogs'' Jätte rolig om ni frågar mig. Ni som gillar roliga komedier måste se den. Jag skrattade jätte mycket. Och john travolta är alltid bra! :).

2 januari-chokladpudding



Tja! Jag vet´, dåligt med blogg idag. Men om jag ska vara ärlig har jag bara legat och degat i soffan idag. Jag fick lite chokladpuddíng av pappa också. Den var rätt slajmig.. Aja, kort inlägg för mina förälldrar tvingar mig och min lillasyster ner till spånga och köpa krossade tomater..

när mörkret faller



Nu är dom filmerna jag ville se slut. Klockan är snart 10. Jag är jätte trött. jag kommer nog gå och lägga mig rätt så tidigt idag tror jag. Men jag ska upp vid 9 imorgon. Jag mamma och clara ska iväg. Jag ska dels titta på ett överkast till min säng.
Men men. Nu sa jag stänga av datan. Morsan vill att jag ska komma. Men vi hörs imorgon, right?

Jag är is!

Tjaa! Vet ni vad mina förälldrar tvingade mig och min bror att göra förut då? Gå ner och handla i denna kyla. BRR! Vi kom hem för ett tag sedan och jag (och han skulle jag tro) är is. Skit kallt alltså!



Nu; tänkte jag sätta på en film på min data och lägga mig i sängen och mysa lite. Men nej så blir det ej. För nu går det massa bra filmer på tv! Nu håller ''smekmånaden'' på på kanal 4. Efter går ''harry potter och fångaden från askaban'', men det hinner jag bara se 45 min på fär 18.45 är det nämligen ''kalle och chokladfrabriken'' det är en gammal goding tycker jag så den måste man se. Jag vill ha en TV i mitt rum! För jag har bara lust att ligga och mysa i min säng och titta på tv.. Aja. Ha en bra film kväll ni med! Jag hör av mig senare! Puss och gott nytt år ;) ♥

1 januari 2010!

whats up? Jag kan inte fatta att det är 2010! Nice, i think. Jag fick iallafall en bra bärjan på året. Det var en väldigt god frukost :P.
Jag har inte riktigt klätt på mig än, men det kommer jag nog inte orka helt. Idag kommer jag nog bara chilla. Det är bärjan på det nya året. Hehe. Men det blev rätt sent igår/idag, och man gjorde en massa. En sak är säker iallafall: FYFAN VAD VACKERT DET VAR! När alla fyverkerier smällde. Vid 12 var det som vackrast. Vi smäller alltid uppe i lunda(heter det) på en kulle och där ser man typ över hela spånga, över hela västerort. Eller typ, det se ut som det xD. Det var väldigt vackert iallafall! Jag fick rätt mycket på bild:)

Men jag tog mest bilder på fyverkerierna. Jag han inte med att ta bilder hos Emma när det fanns så mycket gottigheter. Men här kommer lite fyverkeri bilder ;

Dessa bilder är tagna av mej. Jag tycker att dom blev riktigt bra. Det är så vackert!