It takes a bitch to know a bitch, so how can you tell that I'm a bitch if your not a bitch? Bitch.

Foto: Jag | Åh lite sjuk tjej idag. Jag kände att jag hade halsont igår på träningen och sen kände jag mig hängig igår på kvällen och idag var det värre. Fast det är bättre nu än vad det var imorse. Imorse lät jag som en man. Sexigt. Och jag var täpp och hostig och allt det där. Nu låter jag mer som mig, hostan har lagt dig och jag känner mig inte lika hängig. Det blev att jag stannade hemma i soffan idag istället för att gå en promenad i stan med tjejerna, men det var ju så fint väder idag och då är jag sjukling hemma. Nu tänkte jag vila lite, kanske sätta på en film, och sen bli bättre så jag kan vara med dom bästa ikväll. Sjuklingpuss.

Yes you bring it

Första bilden är tagen av Emma (www.justfaith.blogg.se) Lite bilder från stockholmsstad idag.
You bring my sexy back, yeah. Snygga rumpor. Hahaha, Eller? Rumpaaaah. Hittade somsagt snygga shorts i stan ideg. Men inget inköp. topshop är så dyrt tycker jag.. Får väl spara lite sen drömma lite. God natt. Pyss

Efter denna dag kom det på riktigt

Foto: jag | Nu längtar jag lite till sommarregn, bruna ben, långa dagar på stranden med bad och massa sol, jordgubbar blommorna ja allt våren leder till och sen vidare. Låter härligt, eller hur? :)
'
Idag har jag först åkt till tandregleringen skulle spänna min tandställning..... Direkt efter var det träning, det var så otroligt skönt att sätta på sig dom riktiga fotbollsskorna och köra igen! Tyvärr gick det inte jätte bra, men det var ju första gången. Sen så åkte jag och Emma in till stan en snabbis. Vi tittade shorts på TOPSHOP. Vi hittade lite fint men köpte inte. Jag kan visa lite bilder sen! Men nu tänkte jag se på 2 and a half men och lyxa tillvardagen lite med godis och saft. Pöss.

Dansa så att benen somnar, dansa så som du aldrig dansat förut

Lite bilder som jag tagit idag med ipod | Nu ska jag ner till spånga och möta Jenny. Det var länge sedan nu.
'
Jag Har ju totalt glämt att jag glömt blogga helgen. Hehe oops. Sorry man. Men så blir det när man har saker för sig. Men i fredag så var det party för en tjej som fyllde år. Var nog den roligaste kvällen på länge ocg jag trodde aldrig att jag skulle dansa men herre vad jag dansade! Men en sjukt kul kväll alltså.
På lördagen började jag med ridning, var trött eftersom det blev sent på fredagsnatten men ojoj det gick jätte bra faktidkt. Bästa på länge till och med. På dagen träffade jag Emma, hennes sista dag i sverige på en vecka. Nu är hon borta i alperna (:'() Vi träffade några andra från fredag också och tog en lunch på ruccola. P¨kvällen chillade jag bara med Emma hon hade lite saker att göra så vi tittade på gladiatorerna och mello. JAG ÄR SÅ GLAD ATT DAANY GICK VIDARE HAN ÄR BÄST! hehe. Och igår så var jag på en liten rodetripp med mamma och lillasyster. Sedan var det fysträning och på kvällen var det filmkväll med Harry Potter och syskonen. Mys det med. Allt är så mysigt nu. Hehe.
Men jag måste gå nu. Hoppas ni har en bra kväll! Det kommer jag nog ha. Pusspusspuss på er alla!

I am tired of this, now i just wonder why.

Foto: jag
Första dagen på lovet idag. Det har varit gött. Första dagen var jag och syster min och hälsade på våran farmor. Där bjöds det på saft med chips och sedan lasagne och massa kortspel. Standard men mys. Puss!

Såhär års för ett år sedan

Foto: Jag | Ojoj, vad saker förändras. Det är egentligen lite sjukt hur saker kan förändras och ändras snabbt ibland. Både på gott och ont. Jag bara kom på det nu när jag tittade igenom litw tidiga vårbilder från ett år tillbaka. Nu ska jag hålla tiden rullande och sova. Men kan inte sluta tänka på att jag är hundrig.. Puss.

Nu; filmmys med lillasyster och storebror

Filmmys med Harry Potter såklart och sedan godispåsen bredvid. Sista filmen. Underbart. Älskart. Alltid. 

Det är för sent, kompis.

Det är för sent nu kompisar. Jag har skrivit på en skolgrej ända till nu ungerfär. Får sluta med att skjuta upp saker och ting. Nu är jag sjukt trött och har ont i hela kroppen från den hårda träningen igår. Pusspyss!
Foto: jag | Blev aningen tråkig bild nu. Ledsen för det hörni!

Det smälter i februari. Då tänker jag på sommar.

Foto: jag På bilden: Jag | Bjuder på en liten sommar bild på mig. Eller mer av en outfit blir det väl? aja. Herre vad jag ser blek ut. Jag var nog inte fullt så blek. Det ser härligt ut, gå sådär utan att frysa.
Update: Idag ska jag på ansiktsbehandling och jag hoppas den lönar sig!! Sen är det träning. Och på kvällen är det plugg. Hoppas jag hinner äta innan träningen, jag är fett hungrig.. Åt inge lunch, den var inte god :( Pöss

När man väntar på något gott, väntar man alltid för länge

Foto: Jag | Jag tror inte att jag behöver några ord. Ligger i min efterlängtade säng. Ska sova nu. Är klar med det som ska in imorgon. Tog längre tid än väntat så hann inte med matten. Men ändå. Dröm sött. Pyss.

Alla barnen fick pannkakor, förutom Emla hon fick semla

Foto: jag.
Det var såhär jag såg ut idag. En liten gummibjörn i örat med en vit/svart rutig skjorta sen ett par mörkblåa jeans. Idag står de läxor på schemat. Orkar inte denna dag. Är så trött. Har så mycket plugg. Men jag går denna vecka sen nästa vecka är det lov. Efter jag pluggat kanske jag bakar lite hallongrottor såhär på fettisdagen? :) Det var sjukt länge sen jag åt det! Jag vet att man borde äta semla nu, men det är inge gott så jag kan köra på något annat onyttigt istället. Om jag ska hinna med det måste jag plugga nu. Pöss.

Up All Night, by me

Made by me!
Hehe. Denna har jag gjort då. Blev inte jätte nöjd. Den är inte så fin. Den ser mer barnslig ut. Men jag hade bråttom och hann inte riktigt göra som tänkt. Är glad att jag är klar med den nu. Detta var en uppgift vi skulle göra i skolan. Jag gjorde den i illustrator och jag har aldrig jobbat i det förut. Det var värsta rymdforskningen för mig. Fattade nada till en början. Nu börjar det väl sätta sig lite. Hoppas jag. För nu ska vi göra något svårare. Nu ska vi designa en kaffekopp. Via illustratur. Hjälp. Önska mig lycka till. Pöss.

Underbar film

Jag älskar filmen Dirty Dancing! Den gic ju på TV ikväll och jag kunde knappt slita blicken ifrån den. Och ibland så bara älskade jag hennes kläder! outfiterna var snygga! Detta är nog en klassiker som många har sett. Jag kan se den igen och igen. Filmen är från 1987 men den är fortfarande lika bra.
''nobody puts Baby in a corner''. Älsart.
'
Update: Måste sova nu. Blev sent inatt. Det slutade väl med att alla gick och la sig runt 4. Och sen vaknade vid 9. När jag vaknade imorse kände jag mig utvilad och inte trött. Efter hela 4 timmars sömn (!?). Nu är jag väl lite trött. Men inte värre än vanligt. Jag trodde jag skulle vara trött och ha huvudvärk nu, men icke. Det kommer väl imorgon. Så bäst att sova nu. Behöver sömnen till svenska provet imorgon. Måste få bra på det. Sov gott, pyss.

Behind my mask

'
Jag och lillasyster 
Hejhejhjehjehje! Har jag någonsin sagt att jag älskar harry potter? Det gör jag.
Igår var det lördag. Det innebär att idag är det söndag. Min helg har varit bra. Gått väldans fort dessvärre. I fredags var jag på någon middag. Och igår var jag med mysigaste tjejorna i klassen och vi hade Harry Potter kväll. Det blev inte så mycket harry potter bara. Det blev 2 filmer på kvällen sen satt vi mer och pratade och bara umgicks. Det var myysigt och det bjöds på mycket skratt. Måste plugga nu, dock. Puss.

Le

Foto: Jag Modeller: Sara och Emma | sötingar va!!!
'
Har brått! Måste fixa mig, klä på mig och packa. Paniken som kommer.
Jag ska iväg till värmdö nu. Har bråttom. Måste börja nu. Har en bra lördag alla! Pössssssssssssssss

Perfect, love it, mhm!

Emma Watson. Bara några bilder. Detta kallar jag inspiration. Hon är otroligt vacker. Otroligt snygg också.
Nu har jag lektion, det är typ genomgång så måste närvara! Idag är det fradag. Ha det bra! pusspusspuss

Je ne comprend pas..? Oj det var franska.

Typ så gick våran thaiboxning till.
Är otroligt trött nu. Vi skulle ha thaiboxning med en instruktör. Jag var sjukt taggad på det. Men när vi börjar köra igång snackar instruktören inte mycket svenska, utan mer typ portugisiska/engelska med några svenska ord till. Därefter är det inte thaiboxning utan mer typ brottning. Det var inte som väntat men det var kul! Det var brottning liksom. Jag har gjort det förut men inte med mitt lag då utan med damerna. Det var ungeför samma sak då. Nu har jag ont lite här och där i kroppen. Har träningsvärk från igår och man har ju kört hårt som vanligt under träningspasset! ;) Nu är jag trött så ska gå och lägga mig. Men måste duscha först, men är trött. Tur att jag börjar sent imorgon! Hade inte orkat gå upp om jag började 8.
Imorgon är det fredag, juste. Första gången jag typ inte ser fram emot en fredag. Men det blir väl bra. Puss!
Foto: jag Redigering: jag.

Kan leda till huvudvärk.

Kulkul! Jag tog spruta idag efter skolan. Spruta mot cancer. För mig var det inga problem. Jag är sprutvan. Inget konstigt alls. Men jag frågade om biverkningar, hon sa: en biverkning är huvudvärk, men det är oftast bara dom som tar 2 sprutor åt gången som får det. Jag svarar: Jag har lätt för huvudvärk.. Hon säger: Då är du i en stor riskzon att få huvudvärk. Vad tror ni jag har nu? Huvudvärk, och mår mycket illa pga huvudvärken. Kulkul. När jag kom hem efter vaccinet så åt jag, sedan åt jag kakor, sedan somnade jag och vaknade sedan med en bultande huvudvärk. Kulkul. Nu känns det som om jag snart kommer spy. Kulkul. Mycket kul. Men till er som ska ta vaccinet mot livmoderhalscancer: Jag tycker att det inte gjorde ont alls. Tänkte att ni ville veta? :) Nu tänkte jag titta lite på grammygalan, bra musik där ju. Den går på TV11. Pyss.
Foto: Jag | panik!

En flamma långt gången

Alla hjästans dag har kommit och har gått. En vanlig dag. Hade varit roliare om vi i Sverige hade gjort något störra utav dagen. Men lite skänt är det ändå. Inget stort sådär. Hoppas ni hade en kärleksfull dag.
Foto: Jag
'
Orkar inte. Måste sova. Börjar tidigt. Har prov. Måste plugga. Åh huvudvärk. Sova nu! Alla hjärtans dag. En dag att ge. Ge något till de nära och kära. En bra dag. Eller inte. Avslutades dåligt. Orkar inte. Dröm sött. puss.

Sova fick jag göra idag för att morgonens lektion vart inställd


Foto: jag | Nu måste jag plugga! Pöss.

Förnyat, det gillar vi, för det mesta.

Klica F5 om ni inte kan se det nya! Det är bara en helt vanlig bild. Men behövde något nytt för den förra var ju inge bra. Som sagt bara en enkel. Men jag gillar bilden. Bilden är tagen av mig och det är jag på bilden. Hoppas ni gillart. Puss.

Word!

Foto: jag Modeller: Clara, Josefine, Emma, Emma.
'
Måndag.
Hey! Sitter nu i skolan. Har håltimme, tänkte jobba på min illustration men jag vet inte vad jag ska göra och läraren är sjuk. PANIK! Jag får göra det bästa utav situationen och fråga runt lite och plugga på provet som kommer upp snart. Jag gillar inte de 2 sista veckorna innan lovet. Det är alltid proppfullt då. Massa prov. Massa läxor. Alla lägger in allt innan lov. Det är bara att kötta för att sedan släppa allt och ha lov i en vecka. Värt. puss.

Jag var starkast när ja skrattade åt min svaghet

Foto: jag På ilbden: Jag
Söndag.
Idag har jag inte gjort mycket. Vaknae med halsont och täpphet. Hoppas inte det leder till något. Jag hade tänkt att plugga under dagen. Men hallå, bring it on var ju på tv!! Den med Rihanna. Efter det var det styrka träning. Jag funtade på att hoppa den för jag var verkligen inte pepp och min kropp var/är helt trött och loj. Men vadfan, inte jag jag missa träning heller så jag gick. Det gick åt helvete. Ursäkta ordvalet. Hade verkligen inte någon motivation alls och jag var bara helt blä i kroppen. Så det var onice.
Nu ligger jag och suktar efter kakor! Ni vet inte hur länge jag velat ha kakor. Och så kommer den där bageriets bästa reklamen upp. MMH dom kakorna ser goda ut. I WANT! Det får blir någon annan gång. Nu tror jag att vi har lite bullar i frysen,..Nu är det förresten bara 2 veckor kvar tills det är lov! Åh längta. Puss!

Editing some pictures

Sitter och redigerar lite bilder.. Är på min syster nu.

Söt va? Är i skolan och måste bli klar idag. Så har lite att göra. Men det tar alltid ett litet tag innan jag kommer igång och in i mitt mode. Jag tänkte att det är väl bra att skriva av sig lite bara. Måste börjaaaa. Puss.

Göra allt annat förutom det jag måste

Det är så jag gär det. Ofta.
Idag skulle jag ha pluggat mycket. Blev inte så mycket utav det. Tänkte färdigställa franskan nu i alla fall. Sen sova gott. Idag efter skolan tittade jag på TV. Jag är en sådan TVnörd. Men sen vid halv 6 så var jag Emma och Emma ute och sprang. Vi sprang i ca halvtimme. Det känns så skönt efter. Värt. Nej men slutskrivet nu. Måste fixa.
Jag innan springning, sedan jag nu. Sov gott och dröm sött! pöss.

Vad bra det skulle sitta

Jag är frusen. Jag är trött. Jag har huvudvärk. Och jag blir så sugen på varmchoklad med grädde.
MMH vad bra det skulle sitta nu. Jag sitter med några polare och pluggar i skolan. Matematik. Franska. Bara göra nu så slipper jag göra det sen. Ikväll är det öppet hus är i KSG byggnaden. Jag kommer vara där. Komsi.
kungstensgymnasium den ligger precis i slutet på drottninggatan i stan. Man kan ta tuben från TC till rådmansgatan! Vem orkar gå i denna bitande kyla hela drottningsgatan  liksom.. Någon? Puss.

When the first kiss comes, I want my leg to pop

Foto: jag På bilden: jag | hehe, någon som känner igen rubriken? I filmen  en prinsessas dagbok säger hon Mia något i den stilen. Älskar den filmen. Tvåan med för den delen. Underbara. Om ni inte har sett dem, se dem!
'
ALLA TITTAR HIT! min skola har öppet hus imorgon klockan 17.oo-20.oo. Kom dit och håll mig sällskap! Jag kommer vara där nämligen. Nu måste jag sova så jag inte står och sover under öppet hus. Jag kommer vara i skolan nästan hela dagen imorgon, börjar vid 08.00 och öppet hus slutar vid 20.00. Heh. Kommer vara i skolan i 12 timmar. oj. Det har jag aldrig varit förut. Jag tar med mig min energidricka. ;)
'
Ojoj, märkte nu att jag glömde säga vilken skola jag går i. Smart där. Men jag går i kungstensgymnasium och den ligger precis i slutet på drottninggatan i stan. Man kan ta tuben från TC till rådmansgatan! Ses där? ;)

En bra en

Detta var bland den godaste kladdkakan jag gjort.
Den blev väldigt lyckad med andra ord. Jag prövade ett nytt recept som jag hittat på en blogg. Receptet hittar ni om ni klickar här. Det var mycket smak och kladdigt. Precis som jag gillar det. Fast jag skulle tipsa er som gillar mer starkare choklad smak: Ta i mindre socker och mer kakao. Det blir mer gott då, tycker jag.
Denna kladdkaka gjorde jag igår till en liten tösa vid namn malin. Som fyller år idag. GRATTIS! :) Jag skrev också malin 14 år på. Denna kak gjorde jag igår. Då var det fortfarande helg.. ;) Idag däremot är det måndag pch jag hade studiedag så var ledig. Herre min skapare vad skönt det var! Jag vaknade till vid halv 10. Gick upp och tog ett bad och läste engelskavbok. Så värt. Nu är det dags att göra klart det sista sen träning. Jobba jobba joobba!

04/02-12 lördag

Tjenis (penis tihihi)
Min dag började med rodning. Då vet man att det är lördag. Jag saknade dock sara. Hon har fuckat upp sitt knä igen. Idag var det tänkt att jag skulle vara väldigt effektiv. Det slutade med att jag typ viöade sen drog till kista. Standard. Finisen Jenny och Emma gick hem för ett rag sedan. Nu är jag sjukt trött mannen. Tänkte sova. God natt, sov gott, dröm sött och allt det där man säger. Puss på kinden.

Foto: jag modell: sara. Vacker tjej!

Tiden flyger förbi

Foto; jag. Bilden från min instagram. Där heter jag: emmakung om ni vill följa mig! :D Jag har typ just skapat min användning. Men jag jobbar på den. Heh.
Fredag idag. Men det har nog ingen människa missat.
Veckorna går så fort tycker jag! Förra veckan gick jätte fort. Denna vecka med. Ojoj. Snart är det väl lov också..? Men inget fel på det tycker jag. Idag har jag haft 1 inlämning 1 prov och 1 inlämning till. Allt är inne nu. Jag märkte att inlämning 1 blev sen. Men den kom in på rätt dag i alla fall. Och på matte provet blev det godkänt. (var ett E prov) Nu är det fika med bästisarna. Fast först måste lektionen sluta. puss.

Thumbs up for thursday?

Foto: Jag | Bilderna tagna från en ipod.
'
Jag bloggade inte igår för att mitt internet inte fungerade.
Hejhej! Idag. SItter i skolan. Har inget att göra. Så jag bloggar. Med lite bilder från en väns Ipod som jag får låna. Sutar snart. Vill hem och sova. Är trött. Jätte trött. Sovit för lite. Dumma mig. Vad tycker ni, tummen upp för powernap? Jag måste plugga. Och sova. Och göra middag. Sen är det träning. Puss!