Roadtrippin

Ni kanske kan gissa vad jag gör. Jag sitter i bilen, jag och mina föräldrar kommer väl sitta 6 timmar i bilen totalt. Jag är på väg till mormor i Halland, skummeslöv. Det ska bli mysigt, dock är ingen av mina syskon med. Hos mormor är det ett sånt där perfekt läge att bara vara. Man kan ta det lugnt, återhämta sig, nostalgia sig, äta gott och lite sådär. Sen så har vi ju det glorifierade havet och de fina sandstränderna här med sand som är så mjuk att man nästan blir galen på den. Synd bara att ingen av mina syskon följde med, men ensam med föräldrarna och morföräldrarna kanske har sina fördelar. Annars så hade jag planerat att hjälpa till lite också. Ni vet som klippa gräset och panta osv. Bilden nedan är tagen av Emma, det är en del av mig ni ser. Så länge får ni ha det bra!

Vad händer om man inte är vacker och efterfrågad

Just i denna stund så håller jag på att somna. Men jag skriver ändå. Jag sov inte bra inatt. Jag skulle ju upp och jobba, jag vaknar första gången vid 04 och tror att jag försovit mig, men icke. Jag somnar om men vaknar igen och igen, flera gånger av att det är sjukt ljust i mitt rum och jag tror att jag försover mig. När klockan ringer 06.25 är jag inte pigg men jag pallrar mig upp ur sängen ändå, när klockan är ungefär 06.50 inser jag surt att jag har ställt klockan på en och en halvtimme för TIDIGT och ja, ni fattar. Jobbet slutade i alla fall tidigt, så ni ligger jag här hemma, på altanen, under markisen och tänkte läsa en bok samt äta lite mellis. Tog med mig lite bilder från dagen. Vi befann oss i rålis vid skateparken. Där fanns det bland annat nyfikna barn som bara var tvungna att stå och titta på när vi plåtade.

Första gången du blev riktigt kär

Idag blev jag äntligen av med mitt sötsug. Med hjälp av lite (inte så lite) godis förstås. Jag var så glad att det var fredag och nu är den slut. Imorgon ska jag upp ganska tidigt. Jag ska nämligen jobba, modella lite för en svensk tidning. Det ska nog bli kul. Sedan fick jag reda på att jag ska få hem skönheten nedan till min garderob, jippi. Jag fick välja något från Dagmar för 4000 kr efter jag jobbat för dom. Nej men nu måste jag sova, ha en bra natt!

Du är som natten och jag är en vinnare ikväll

Idag har varit en slapp dag. Har legat i mitt rum på en fint bäddad säng (jag måste bädda min säng när jag går upp, måste, måste, måste) nästan hela dagen. Jag har läst ut min bok och tittat på serien jag är beroende av. Lugnt och skönt. Men sen har jag trappat upp mig lite och varit på en springrunda, kändes nästan för#%*@^<~ under tiden men bra efter.
För övrigt var jag på kesha igår på grönan. Hon var grym! Hon vet verkligen hur hon kan underhålla sin publik, man skulle verkligen inte beskriva hennes konsert som tråkig!
Bilderna nedan har jag lånat av Nicolina från hennes blogg. De är nog tagna av olika personer, ena av Nicolina, fast jag har svårt att tro att den första också är tagen av henne då det är hon och jag på bilden (det ser lite konstigt ut men jag har långkjol på mig). Bilderna är tagna förra veckan då Emma fyllde 18.

Hon är bara tyst och hon vill vara tyst så du kan ta en kyss

För er som inte ser är jag på bilderna ovan, på ett jobb jag gjorde.
Det känns lite nervöst, detta. Men jag hade inte några andra bilder som var redo att visa. Jag tänker att jag har inte riktigt visat några klara bilder från ett jobb jag gjort förut. Men idag gör jag det, jag såg i någon kommentar att nån ville se mer av det så.. Sen idag är jag uttråkad. Det började faktiskt igår när jag skulle gå och lägga mig, jag blev så uttråkad. Fast nu ska det solas.

''People don't realize this, but loneliness is underrated.

Idag är min katt sådär oemotståndligt söt. Hon har kommit och legat och mysit i min famn under hela förmiddagen. Så har vi rakat lejonrakning på henne mot alla hennes tovor och då är hon ju ännu med skör och söt (så är det idag, ibland är hon bara rent av irriterande). Hon är som en bebis.
'
Och oj vad jag fick kämpa för att få in några bilder från kameran till datan idag. Det ville sig inte. Det slutade med att jag fick ladda in mina bilder på en annan data sen sätta över dem på en USBsticka och sen in i min dator och då kom inte ens alla bilder med för det fick inte plats på stickan. Sen när jag skulle ladda in resten av bilderna dog kameran av batteribrist. Jag har faktiskt en massa bilder. Bland annat kanske några fina från mitt sommarjobb.
'
Mitt sommarjobb är en anledning till att jag inte bloggat. Blev helt slut av det, haha. Men när de som jobbar där fick reda på min linje jag går ville de att jag skulle ta med kameran och ta en massa bilder till deras nya hemsida. Och nej kunde jag då inte säga. En sak kan jag säga, de djuren ville inte stå still. Hoppas det blev några bra bilder haha. Om det blev det kan jag visa några här med. Och med detta tänkte jag säga att jag nog kommer komma igång och börja med bloggandet igen. Men jag kan inte lova något, hehe. Nu ska jag avsluta för jag tänkte bege mig ut på en springtur, måste hålla kondisen uppe under sommaren vetti.