Aningen sent...

Halsduk-H&M
Linne-JC
Shorta-Ginatricot
Klocka-Clas olsson
Ring-JC
Jeans-Ginatricot
Skor-Belles shoes

Darkness

Foto och redigering: JAG Haha, jag lovar att jag inte har gjort den första bilden svartvit.. Så grått var det ute dagen jag tog bilderna.. ;p
'
HEY!
Idag har jag mått något bättre, vilket är bra. Men jag skippade träningen endå, vill bli någorluna frisk. Jag vill inte träna och bli sämre nu när jag, äntligen (!!), är på bättringsvägen. Så jag gick hem och åt sen vilade jag och pluggade. Det var riktigt länge sen jag hade sån fritid efter skolan, har alltid haft träning och massa plugg. Men nu ska jag ta en dusch, sen renskriva 2 svenska-dikter, ni kanske får höra en sen ? ;) Och jag ska göra franska läxan också. Men vi hörs senare, ska lägga in en dagens outfit också! :)

I prefer color

Foto och redigering: JAG Jag tog redigerings ideén på första bilden från Emma (jageja.blogg.se) Bli inte arg, hehe ;)
'
Min dag har varit... Jobbig. Mår ganska så dåligt därför har dagen varit lite sådär. Hade musik prov också, det var väl därför jag gick till skolan.. Nu mår jag illa har huvudvärk och är förkyld, härligt! Men det blir bättre snart. Då börjar glee, sen är det grey's anatomy och efter det off the map. Riktig TV kväll på onsdagar alltså.. ;)

Dör!

Alex Pettyfer.
Jag dör mycket när jag ser den här viden. Herre mun gud. Så JÄVLA snygg. Jag dör. Love him. <3

Tumme upp för dagen :)

Foto och redigering: JAG Tumme: MIN ! :D
'
Min dag har varit ganska skön. Jag slutade vid 11. Vi hade halvdag på grund av utvecklingssamtal. Det var tur, för jag hade inte orkat en hel dag idag, mår lite sisådär. Är jätte förkyld.. :/
Men efter när vi hade slutat gick jag ner till cinsum och köpte frysta hallon och cocacola (var jätte sugen på det) sen gjorde jag lunch, pasta med ostsås och bacon. Efter det gjorde vi en lyckad kladdig kladdkaka utan ägg, ibland är det svårt att få dom kladdiga, som vi hade värmda hallon och grädde till. Muuums! :) Sen har vi pluggat. Tills typ för en halvtimma sen. Har musikprov imorgon. Nu sitter Emma och ritar, jag sitter och bloggar. Men nu ska vi fota de fina dropparna utanför mitt fönster. BYE! <3

Dagen..

Foto och redigering: JAG
Dessa byxor hade jag på mig idag. Inte skorna dårå.. :)
'
Nu måste jag verkligen plugga på musiken. Men är trött och måste vila upp mig innan matchen sen. Tiden går fort. Nu har jag inte mycket mer att skriva för jag känner mig stresad. BYE! <3

"#¤%&/([}!

Ofta klockan redan är 20 i 11?! JAG ORKAR INTE! Jag orkar inte, jag orkar inte! Jag orkar verkligen inte.
Förlåt dampinlägg. Men behövde få detta ur mig.

Stands on its own

Foto och redigering: JAG
Kul. Egentligen måste jag plugga nu, men orkar inte ens öppna boken. Jag har börjat hosta nu också.. Funderar på att ta hostmedecin, men jag tror att den vi har hemma är för slemhosta och jag har mer, vad ska man kalla det? Torrhosta.. xd Aja, ska fixa varmoboy och öppna boken nu. God natt och puss! <3

Väntar på bättre tider

Foto och redigering: Jag Midell: Emma (jageja.blogg.se)
Jag har två saerk att säga just nu. Jag orkar inte med den jävla new body skiten!!!!!!!!! Och jag är himla hungrig. Hejdå. <3

Bildserie av mig ^^

1.Kamelen vandrar sin långa väg genom sanden..,
2.Medans sjöhästen simmar i det svalkande vattnet.
3.Fågeln flyger med ett viktigt meddelande,
4.Medans myrsloken nosar vidare.
Hahaha! Sämsta ever.. Hehe, men fixade ihop den på photofiltre studio.. ;p

10.51-11.51...?

God Dag!
Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme? Om, gör det nu. Det blir ju sommar tid idag, ännu ett teckan på våren! Men.. Jag har blivit smittad av denna nedrans förkyldningen som går nu. Så jag min nösa rinner, den är täpp och min hals är inte okej. Jag hostar iallafall inte ^^. Men jag skippar gymmet idag för att vila inför matchen imorgon, vill vara sfrisk då. Men jag känner mig sp dålig nör jag missar träninger! ;(
Nu borde jag gå upp och klä på mig. Klockan är snart 12. Jag har ätit frukost men jag frös så jag gick och la mig igen. Men nu ska jag bädda sängen och ta på mig lite kläder. Emma och Perham frågade om jag ville med och spela fotboll innan, men jag vet inte. Mår somsagt inte så bra.
'
Nu får ni se en gammal bild. Min testversion av photofoltre studio har gått ut så jag måste ladda ner en annan, gratis versionen, den är också jätte bra btw ;) Men jag vet inte hur lång tid det kommer ta, för jag måste hitta den på google också, det kan ta tid... Aja, denna bilden blir det alltså:
Foto och redigering: JAG Bilden ör från temaveckan..! :)

23.37-lyckad dag och kväll

Foto och redigering: Emma (emmasfoto.com) Modell: Jag
'
Dagen och kvällen blev lyckad. Dagen spenderades med några underbara människor, vi åt lunch och tittade på 'I am number four' Alex Pettyfer är sjukt grymt snygg i filmen, dog lite varje gång jag såg honom så nu är mitt hjärta i tusen bitar.. Heheh ;) Men jag skojar inte. Han ÄR snygg och allt! Åh.
Senare på kvällen träffade jag 2 fina personer. Vi gick en promenad sen så chillade vi bara. Gick hem runt 11, är sjukt trött! Och snuvig för den delen, jag kan inte bli sjuk nu, inte okej.
Aja, ska försöka sova nu. Och glöm inte ställa om klockorna! Puss och sov gott!

Dagen är planerad

´I'm number four´.

Bilden tagen från google.
'
Tjosan!
Idag ska jag gå och se filmen ovan. Det ska bli jätte kul. Jag tycker verkligen Alex Pettyfer är skit snygg, gooosh jag typ döööör! Jag är typ kär nästan. Men vem tycker inte killen är snygg lixom? ;)
Jag ska gå och se filmen med några underbara personer och jag kommer nog inte hem försen ikväll. Så en gång till kommer det att bli dålig uppdatering idag.. :/ Men så blir det ibland.
Jag längtar lite till detta, ska bli kul med dag i stan med tjerna (och en kille dårå ;) ). Men, Puss hej!<3

Kvällen..

Hejsan!
Dåligt med uppdatering idag, men jag nämde det i inlägget nedan.
Idag efter skolan gick jag hem till en fin vän Emma. Sen gick vi hem till mig, jag skulle byta om för vi skulle iväg och jag låg och frös, så jag la mig under hennes täcke..? ;p Men jag tog på mig lite varmare kläder sen gick vi mot spånga för att möta upp 2 personer. Vi skulle äta middag. Det var mycket trevligt och det blev en del skratt under kvällen :) Efter vi nästan blivit utslänga från stället vi åt på (de skulle stänga så det sa åt oss att gå.. ;) ) så tog vi bussen hem och pratade lite. Nu är jag hemma och sjukt trött. Jag ska upp tidigt imorgon och jag har planer för dagen så jag kommer inte få någon stunds vila så behöver min sömn. God natt! puss.

Jumpie!

Foto: Emma (jageja.blogg.se) Redigering: Jag Modell: Jag
'
Fånig rubrik, jag vet! Men jag har dålig fantasi när det gäller rubriker!! :))))) Idag ska jag göra.... Ja, vad ska jag göra? ;) Ni kanske får veta, men inte nu heh-heh. Dels för att detta kanske är ett tidsinställt inlägg..? Det trodde ni inte va? Nej men jag tror att tiden idag kommer vara knapp. Jag har faktiskt inte mycket mer att säga nu. Jag hoppas ni roas lite av bilden ovan. Och jag hoppas jag inte ser för dum ut.. ? ;)

C'est moi..

Hehe, slutar aldrig tröttna på att leka med kameran på datan.. Synd bara att bilderna blir väldigt små och dålig kvalité. Menmen. Jag tog några bilder.. ;)
Bilder tagna av mäj på datan.
Nu ska jag plugga SO och franska. Jag måste börja göra läxorna i franska igen.. xd Efter det tänkte jag sova för jag är sjukt trött och jag behöver min skönhetssömn ? ;) hehe. Men vi hörs imorgon, då är det freeedag ! :D God natt! <3

Dots and Spots

Foto och redigering: JAG Jag tar väldigt konstiga bilder.. Och jag vet inte om dom blir bra... xd
'
HEEY!
Nu är jag himla hungrig. Och det blir god mat också hehe. Om någon ville veta..? xd
Jaja, haha. Nu ska jag smörja in mig i ansiktet för att få fin hy och sen någon gång ikväll ska jag väl få min skänhetssömn. Det behövs verkligen till imorgon.. ;p Men vi kanske hörs mer idag, pöss häj :)))

Tveksamt..

Foto och redigering: JAG Jag vet inte om jag tycker bilderna ovan är bra eller dåliga.. ?
'
Detta blev ett tidsintällt inlägg. Men dagen idag är ganska stressig. Jag börjar i och försig 20 i 10. Men jag slutar 4 och direkt efter ska jag skynda till träningen. På kvällen sen har jag plugg.. Jag ska plugga slutspurten på SO. Jag vill verkligen få MVG i SO också.. Men våran lärare är %&@(#"*!!
Men jag kommer försöka orka blogga senare på kvällen. Pusspuss!

Min kväll..

Bild tagen från google.
Min kväll består av plugg (som typ alltid? xd) och TV med lillsyster. Haha toligt liv det ser ut som. Men det är onsag så wtf? Och det är 'Greys anatomy' och 'off the map' på TV idag :)
Nu har jag inge mer att skriva utan att tråka ut er. Men vi hörs imon. God natt! <3

Disappears into the light

Foto och redigering: JAG Modell: JAG. Bilden ovan är ej redigerad, bilden under har bara redigerad med svartvit-heten ;)
'
Pluggaren har vi här..
Jag orkar inte.. Jag sitter och pluggar ett gammalt nationellt prov i matte nu, faaack vad svååårt! De nationella proven som jag verkligen är orolig över är matte och franska... Egentligen borde jag plugga musik, SO och hemkunskap, men jag måste fixa matten också.
'
Jag hade utvecklingssamtal idag också..  Det gick helt okej. Inget speciellt, hatar bara att gå på dem :S xd
Nej ska fortsätta med pluggande nu, pösspöss! <3

Rosor är röda..

Foto och redigering: JAG
'
Tjatja!
Idag har jag halvdag, för det är utvecklingssamtal i skolan. Nice. Men jag har utvecklingssamtal så det inte lika nice.. Menmen. Jag tänkte nog plugga för det mesta idag.
BYE!

Find the right moment

Foto och redigering: Jag Modell: Emma (Jageja.blogg.se)
'
Hejsanhejsan!
Inge bloggande för att tiden inte funnits. Igår slutade jag halv 5 gick hem till emma och pluggade lite. Sen träning. Jag blev träningens lirare :) Fast det känndes verkligen inte bra för allt jag kunde tänka på var mat, jag var så j****vla hungrig! ;p
Idag gick jag hem till Emma och gjorde våfflor och pluggade efter skolan, vi såg också på gårdagens top model avsnitt som vi inte kunde se för vår träning.
Imorgon har jag halvdag och sen utvecklingssamtal.. Hatar verkligen det, min lärare är så otroligt fånig och tråkig också, hon typ behandlar en som om man våre efterbliven eller typ gick i andra klass.. ? Haha aja ska gör mig iårdning för när desperate housewifes börjar vill jag ligga i sängen för det fäljs av cougar town och pluggning. Och jag orkar inte fixa mig i pauserna..... :p Nu tar batteriet på datorn slut också, tajming...! ;)
god natt! <3

When you look up, it look like they come from the sky

Foto och redigering: JAG
Det är så mycket enklare att fota bra naturbilder än vad det är att fota bra bilder på människor. Jag finner det ganska svårt..
Men men, hejdå! <3

Så kom snön, så försvann snön

Foto och redigering: JAG
'
Idag. Idag åkte Li hem. Ni vet min barndomsvän som skulle komma. Det var riktigt kul att ha henne här! Sen idag har jag varit i bromma blocks, köpte ett svart linne, vanligt från H&M. Sen egentligen skulle jag till gymmet, men jag mådde skit illatidigare idag och jag har väldigt ont i käke och fot från i går.
'
Igår. Ja, igår dårå. Då kom Li hit, men först så red jag. Senare på kvällen hade jag match som Li skulle titta på. Kanske inte bästa matchen att titta på eftersom det var rätt kallt ute. Men matchen ska vi vara näjda med eftersom det var våran första och vi var till en början bara 11 pers. Jag blev helt slut.
I första halvlek blev jag rejält stäplad av en tjej och jag har ont än idag. Jag fick också en armbåge på hakan så att min käke gör nedrans ont! Har svärt för att gapa pch röra käken. Har ett litet blåmärke på hakan också, men det syns inte mycket som tur är.
Efter matchen så tog vi det baralugnt, vi hyrde 'pretty woman' för hon hade inte sett den, och det var ju dags då för den är ju grym! Så vi chillade med film läsk och choklad.
'
Men nu tänkte jag kanske plugga lite SO, puss hej!

Sing out loud!

Foto och redigering: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)
'
Tjaaa!
Har lite bråttom nu. Ska nämligen till tejen ovan med Emma. Ska bli mys.
Imorgon kommer en gammal barndoms vän till mig också ska bli väldans kul!
Sorry men jag måste gå nu! Pöss!!! <3

Summer

Foto och redigering: EMMA (emmasfoto.com) Modell: JAG
'
Tjo!!
Det var egentligen meningen att jag skulle plugga, men så fastnar jag vid Facebook, såklart.. Och nu bloggen, hehe. Men eftersom SO provet blev framflyttat och min Idrott lämnades in igår så är det bara franskan som jag behöver träna på nu, måste verkligen börja lära in orden i min skalle annars kommer hörövningarna lida.
'
Bilden ovan bara skriker sommar tycker jag. Bilden är på mig från förra sommaren. Funtar på att lägga in mer sommar bilder kanske, skulle det uppskattas? :).
Skulle vilja skaffa en ny header/design som är mer vårig också, den som jag har nu är fin men jag har haft den ett tag nu och börjar tröttna.
Någon som har några nya ideer på en header och design? Skule vara skit snällt, är helt tom på ideer.
'
Nu borde jag ta upp franska boken iallafall.
Är iaf glad över att jag äntligen fixat new body, så jag vet vad jag håller på med.. ;p

Dagens klädsel..

Alla bilder är dålig kvalite men kameran på datan är inte bra och jag ser ut som en barn rumpa på alla bilder.. ;p
Cardigon-H&M
Linne-JC
Jeans-Ginatricot
Armband-Fått
Ring-JC

A little snack..

Smoothe är gött!
Detta och 2 mackor åt jag till mellis var riktigt hungrig efter dt nationella provet i NO idag. Det gick väl okej på första delen men andra då man skulle göra någon raport, jag fattade nada till en början.. xd
Nu måste jag plugga SO, bättre att plugga på full mage. Men jag älskar att plugga med kakor til.. Hehe låter som tönten men det är fett gott, älskar kakor ;)
'
Jag tänkte lägga ut en dagens outfit sen, det var ett tag sen? ;)

In the background

Foto och redigering: Jag Modellen i bakgrunden: emma! :D
Tjabba!

Måste se!

Foto och redigering: JAG
'
Just nu ligger jag och clara i min säng. Skulle väl plugga antar jag. Så jag borde väl börja också ;p Bjuder på bilderna ovan iaf.
Nu ska jag lägga mig under täcket, i min nybäddade säng och plugga lite, sen ät desperate houswifes!!!! YEY! :D i 5:an kl 21! Äntligen! God natt om vi inte hörs senare, pösspöss!

Yeah!

Foto och redivgering: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)
¨
Ledig idag!
Eller 9inte ledig, vi har sri lanka dag i skolan så jag jobbar lite hemma och jag pluggar. Nu tänkte jag börja med min idrott. Sen senare ska jag ta en lite promenix i detta härliga väder med emma.
Men vi hörs senare! Pösspöss!

Vill inte vara en sån som säger att jag hatar vintern och att jag väcks som på nytt när våren kommer, för det gör jag inte. Men just nu är jag glad att våren är påväg.

Foto och redigering: JAG
'
Just är jag trött i varje del av mig och har huvudvärk.
Träningen var jobbig, men på ett mycket bra sätt! Jag känner mig nöjd efter träningen, jag gjorde några tabbar som jag inte är så stolt över, men jag får inte haka upp mig på det.
Jag t'nkte plugga först nu, men jag är så trött (!) och har lite huvudvärk så jag pallar verkligen inte, mer plugg imorgon dårå... ;p Aja, god natt! <3

Fuck you right back


Foto och redigering: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)
'
Tyckte jag fick några bra bilder. Emma blir så bra på bild! Nu tänkte jag se klart på filmen och kanske ta något gotti :) God natt folks! <3

When the sun comes up, you want the right equipment

Foto och redigering: JAG
'
Tjabba!
Idag har jag tillbringat dagen med Emma. Vi har tränat badat och ätit glass :)
Igår var jag och Emma på foto runda. Jag fick nog några finfina bilder :) Bilderna ovan tillexempel.
Konstigt inlägg detta, jag orkar inte skriva så mycket, så detta får bli slutet på inlägget. Min dag har iaf varit bra. Men helgen har gått alldeles för fort bara! ;) Aja puss hej! <3

Collage made by me

Alla bilder i collaget är tagna och redigeriade av mig ! :) Jag har gått in på en sida och gort lite collage och sånt nu på sista tiden. Jag vill ha en ny header! ;p

Tjooo igen! :)
Jag sitter fortfarande här och pluggar. Jag har kommit riktigt långt och har en bra känsla faktiskt. Jag vill ha MVG i sveska så det gäller att satsa nu.
'
Annars idag har jag haft skola, där Linnea fyllder år! :D Skoldagen i sig var ganska chill, torsdagar är det. Sen direkt efter så har vi träning, träningen var väl okej. Eller den var bra, men jag fick en dålig känsla.. Inte pågrund av träningen, den var rolig ;) Men det kändes som om det gick så dåligt!...
Men måste fortsätta plugga nu. BYE! <3

10 mars!

Foto och redigering: JAG Modell: LINNEA FÖDELSEDAGSBARN!!
'
Grattis Linnea!
Idag fyller tjejen ovan år. Det är en gammal bild men endå. Hon fyller 16 år, så grattis igen!!! :D <3
'
Nu måste jag plugga, pöss hej!

Hot, or not!

Foto: Emma emmasfoto.com Redigering: Jag Modell: Jag
'
HEJ !
Just nu sitter jag och väntar på att skiten Emma ska svara på mina sms! Så irriterande när hon inte svara! Åh! Ringer nog henne nu igen, BYE !

Det går inte att vara mycket fulare än vad jag är nu..

Foto och redigering: JAG
'
Tjatja!
Jag mår bättre idag an vad jag gjorde igår. Det är bra. Men jag känner mig fortfarande inte helt frisk. Men jag ska gå i skolan imorgon för vi har NO prov som jag måste göra som jag faktiskt måste plugga till också.. Hehehe. Jag hatar att gå till skolan fast man är sjuk, men ibland måste man ju. Det var egentligen ingen bra tajming att bli sjuk den här vecka eftersom vi har så mycket att göra, men jag orkade verkligen inte gå till skolan dom här dagarna när jag är sjuk, jag skulle endå inte få något gjort.
'
Just nu pluggar jag. Engelska och snart NO. SÅ jag måste sluta. BYE! <3

Emma sjuk.. :(

Som jag sa i inlägget nedan. Jag är sjuk idag. Just nu mår jag ganska så dåligt. Tänkte bara uppdatera lite ;)
Just nu ser jag på TV hur några jävlar väcker en stackars björn ur sitt ide bara för att dom är nyfakna på varför björnen inte får liggsår som människan? Fy fan vad lågt säger jag. Låt den sova.
Men ska vila nu, pöss hej! <3

There's a world out there that we should see so take my hand

Foto och redigering; JAG
Är sjuk idag. Mår skit. Orkar inte skriva så mycket mer nu men vi kanske hörs senare. Rubriken tog jag insparation från en bra blogg som heter : http://linneaochbella.blogg.se

L to the O to the V to the E

foto och redigering: JAG
Hoppas att ni inte är trötta på häst bilder ? Jag har så många nu bara.. ;)

Tjatja bloggen...

.. jag ligger här i min säng och bara chillar med min hårboll till katt bredvid mig ;) Jag tittar på The City maraton
(typ ?) på MTV, och sitter såklart med datan i knät, hehe.
Idag har jag ridit och sen tänkte jag kolla på ett par byxor, men affären var inte öppen.. :/ sen dess har jag legat och slappat. Ikväll ska jag vara med Emma. Hon kom hem idag! Kulkul! :) Tillsdess ska jag nog försöka plugga. Det kommer säkert gå bra.... ;p
En bild som jag tagit med min mobil och redigerat på min data.

Söt chey!

Foto och redigering: JAG Modell: Sara!
'
Tumme ner för pluggandet. Kommer nästan ingenstans.. -.- Ska väl ge upp nu och bara chilla! ;)

Happy face


Foto och redigering: JAG Modell: Emma flygare
'
TRÅÅÅK!
Hatar att plugga, så himla tråkigt. Men jag har inget bättre för mig nu endå så vad gör man? :p Det jobbagaste nu är att jag ska skriva en idrotts uppgift men jag fattar inte ett piss vad jag ska skriva, skit jobbigt. Och jag måste få MVG på uppgiften för att jag vill ha MVG i idrott. PALLAR EJ!

I've found the camera!

Hehe, jag har hittat kameran på datan!! :D
He-he-he.
Dålig humor, ful på bilderna. Men jag har äntligen hittat kameran på denna datan så satt och lekte lite med den. Alla efekter och sånt. Men ska stänga av datan, God natt gott folks! <3

I've cut my hair !


OMG! VAd jag ser blek ut!? Men jag skyller på ljuset och dålig kamera ;)
Japp. Jag har klippt mig. Dåliga bilder och man ser inte så mycket. Men det blev kortare var tvungen att klippa några centimeter för det var så slitet och sen så färgade jag mörkare, klippte också till luggen sne. Det var nästan 6 månader sen jag klippte mig sist så det var på tiden! Men nu ska jag titta på film, Hörs nog senare :)

Don't look at me that way, cause you know how you do it

Foto och redigering: JAG Modell: Jenny
'
Hej1
Idag, eller igår till idag sov jag hos tjejen ovan. Sen skulle hon iväg så jag gick hem och pluggade samtidigt som jag tog ett bad. Typ skit länge sen jag badade så det var väl dags. Sen fixade jag tå och finger naglar :)
Nu har jag precis ätit, såndär god pizza som man köper i mataffären som är fryst. Snart ska jag ner och mata grannens katt också. Men jag måste blogga åt min lillasyster först. Så BYE! <3

Kallt och grått

Foto och redigering: JAG
'
Hej!
Idag har jag varit med ebba ungerfär hela dagen, till 4 . Sen skulle hon hämte upp sin urgulliga systersdotter. Då gick jag hem och sen dess har jag väll legat här hemma, tänkte plugga, men vem pallar? He-he-he... ;) Kanske gör det ikväll.
Dett blev ett roooligt inlägg! Eller inte. Menmen ska avsluta detta viktiga inlägg nu. HEJDÅ :)