Ute, fotboll, grottan

Hejsan kära läsare! Varm kväll ikväll, intesant? Jag och några till gick ut ikväll, eller vi tänkte gå till kulan och spela fotboll, men det var typ 20 pers där så vi tänkte gå till skolagården och spela där ist, men där var det ett läskigt gäng, så vi visste inte vad vi skulle göra, men sen kom vi på att grottan hade ju öppet så vi kollade in dära lite, sen så kom en kille som jobba där fram till oss och fråga massa saker som typ äre första gången ni är här och går ni i den här skolan och massa sånt, sen så bjöd han oss på en choklad delux, skiit god! Det är såhär typ oboy md grädde och marsmellows ( vet inte hur man stavar!). Trevligt trevlig. 
Sen så vid halv elva var alla tvungna och gå hem, eller iaf jag emma och linnea. Och jenny pallade inte vara kvar själv, men det förstår jag.

Imorgon
äre ju match på gång igen, mot täby. Dom är bra, dom vann aroscupen förra sommaren.. Men vi får se hur det går. Matchen slutar vid 2 ungefär, då äre bara hem och få i mej lite mat sen oka till stallet typ, och efter det har jag gäster. Så det blir en rätt full speckad dag.

Men ska väll säga god natt till bloggen nu, kommer nog inte gå och lägga mej, men pallar inte att datan ska vara på och låta.. Så god natt på er alla!

Bild; Tagen på landet. Tycker den ä cool med isen ocg det. Ännu en gån(xD) Vad tycker ni? Vill höra eran åsikt!
Elsa

Den var cool, man ser lixom glanset och det.

2009-04-24 | 23:19:16
E M M A

coolish bild! ;)

2009-04-24 | 23:31:57
Blogg: http://sommarfreak.blogg.se/
elin

SVAR: Haha okej vad synd :P

2009-04-25 | 08:26:51
Blogg: http://elinanimmer.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0