Vilken film?

Djävulen bär prada;
Eller,
Bröllops duellen;
?

färg och svartvit

På bilderna; 1; Linnea. 2; Emma.

Gillar bilderna. Jag har nog lagt upp dom förut, men har redigerat dom olika nu. Båda bilderna är svartvita men har färg detalj/detaljer. Vad tycker nu om dom ? :)

Skööön låt! ;)

28 februari- fullt hus igen, alla hemma

Hejsan! Sorry för dåligt med blogg. Men Innan idag fick jag inte gå in på datan för att vi höll på och städa hemma. Riktig städ dag idag. Men Efter middagen loggade jag in, men fastnade vid massa låtar hehe. Jag håller nämligen på och fixar låtar till min MP4. Min syster hittade den! :D Den har varit borta ett tag nu, hehe. Men men.
Det här är min 'mp4'. Den är faktiskt bra, om jag får säga det själv. Man kan se på film lyssna på musik(såklart!), ha bilder, spela in ljud och mycket mer. Jag är glad att min syster hittade den!

Från igår till idag sov jag ju också hos Jenny. Det var jätte trevligt och kul. Jag sov jätte skönt, höhö. Och det har faktiskt varit skönt att inte alla 5 har varit hemma. Alltså det har varit skönt att mamma och Clara varit borta i 4 dagar. Det blir mycket lugnare och tystare. Men endå skönt att mamma är hemma hon gör maten för det mesta xd.
NU; sitter jag och lyssnar på musik. Om man väl börjat kan man inte sluta xd. Det kommer komma upp mer inlägg idag/ikväll så försvinn inte! ;)

dormir avec jenny


Experimenterade lite med bilden ovan. Spec ljuset och ögonen. Det blev väl ganska fint. Vad tycker ni?:)

Hejhej igen:)
Kvällen + natten kommer att spenderas hos Jenny (det är hon på bilden ovan). Ska bli kul, vi kommer säkert göra en massa kul. Vi skulle vara där halv 9 så jag skaväl vila lite sen packa :).

27 februari- trött..

Hejsan! Förlåt för dålig blogg men jag har absolut inte orkat idag! Jag gick och la mig rätt sent igår och gick upp vid 10... Jag är trött. Jag har vari och handlit med pappa typ mr än halva dagen, vi skulle fixa mediciner till farmor som är sjuk.

Nu ska jag fixa sallad till mig och dom 2 'Männen' i huset till middagen, hehe. puss!

Sallad jag gjorde i sommras.. Och fota för den delen ;)

gulliga mössor och vantar


Tycker att det här var lite sött. Hittade dem i en tidning.

Nu har Linnea, Jenny och Emma gått hem. Är sketa trött. Ska gå och lägga mig nu! Jag skulle kunna somna här och nu framför datan. Hehe, aja. God natt! ♥♥

26 februari-loooooooov! :D

Hejsan! Vet inte riktigt vad jag ska skriva. jag har varit i stan och vällingby idag, med björn, emma, emma, jenny och linnea. Nu kommer emma , jenny och linnea hit, kanske emma.

Idag fcik vi LOV OCKSÅ! nu och en vecka framöver ;)
Det här är dom som kommer ikväll ;) ;

sommar veckorna hos mormor/kusinerna!



•Dom första bilderna är tagna hos mormor, bjuder lite på mig själv också. Cola var nog det vi (jag min syster och min bror) drack mest av allt. Med citron och is i blev det super! Vi spelade också mycket fotboll, alltid kul!.
•Bilderna i mitten tog jag när jag och mamma skulle iväg och handla, vi tog en omväg, fasen vad vackert det var!
•Dom sista bilderna är tagna hos mina kusiner dom inte bor så långt bort från mormor. Dom bor på landet skulle man kunna säga. Det är vackert där med. Kossorna stog i en hage precis vif deras hus. Dom var gulliga där dom stog, höhö.
Men nu ska jag se på GLEE på 4. Bye bye! ♥

25 februari-gullkatt!

Hejsan! Det har varit en helt okej dag, men endå efter rätt många timmars sömn är jag trött. Skolan tröttnas faktiskt ut än,haha. Men imorgon är det fredag, och efter det är det LOOOOOV! :D Yey, äntligen, som jag längtat!.

Nu så ligger en urgullig katt på min säng och spinner. Om hon kurar ihop sig ordentligt så ser det bara ut som en stor hår boll, haha!

24 februari-Iskall!


Bilder tagna av mig och redigerade av mig.

Hejsan! Jag är frusen. Vi hade hoppning på redningen idag. För det mesta skrittade vi runt i en ring medans någon annan hoppade. Det är ite jätte kul med hoppning men det är lite kul. Jag är mer dressyr-person. Det gick inte så bra idag, men det var länge sen jag hoppade också..

Efter ridningen var man sådär äckligt kall. Hela jag var is. Hela kroppen är fortfarande inte varm känns det som. Men jag ska ta en tidig kväll idag, är både trött och frusen. Ska läsa lite i sängen med. Men men, nu ska jag fixa lite tvätt kläder som är mina,bye bye.

darkness



Nu ska ja gå och lägga mig i min säng och läsa NO, samt rita en liten figur/tjej till min franska muntliga redivisning imorgon. Är lite osäker på hur det ska gå eftersom jag gjorde allt idag och jag igentligen borde plugga nu, hehe.

23 februari- hos Emma igen!

Hejsan allihopa! Idag som igår har jag spenderat kvällen plus dagen hos emma. Vi slutade 11 idag, niiice! Skönt i och med att vi hade matte prov!. Men kände att det gick hyffsat endå.

Jag och Emma gick en härlig men lite jobbig runda med lokeboy. Gullig hund det där ;). Sedan bakade vi bröd. Eller EMMA bakade, vet ni varför inte jag bakade? För jag FICK INTE för Emma. Hon vill göra ALLT själv och på hennes sätt, hon är jevligt envis! Haha.

Här kommer en rolig bild på Emma, som hämd för att jag inte fick baka med henne, hehe ;D


Nu måste jag logga ut innan hon märker att jag lagt ut bilden i en så stor storlek xD

green apple


Prövade något nytt. Har aldrig prövat att fota typ äpplen eller något annat under rinnande vatten. Blev ganska nöjd med resultaten. Skulle bli glad om ni sa vad ni tyckte! 

Men nu ska jag gå och lägga mig. God natt! ♥

22 februari-spenderat kvällen hos Emma

Hejsan! Idag har jag tillbringat min kväll hos Emma (http://emmafoto.com). Hon gjorde middag till mig, hennes lillasyster och henne själv också såklart. Vi skulle plugga men vi fastnade vid en sak. Så det blev att vi pluggade vid 6 tiden istället, eller jag gjorde det, Emma lagade mat. Hon älskar att laga mat ;) Så det var INGET jag tvingade henne till, absolut inte! höhö.

Här är en bild på Panacotta Emma har gjort, SKIT GOTT! :D

Bilden är också tagen av Emma, men redigerad av mig, inte så mycket sårå;)

21 februari-atleast the sun is shining


Bilderna är tagna nyss. Om ni inte tycker att det ser ut som om det är gyp snö, så är det det.. Jag tror att det är mer än en meter!.
´
Idag är det ju iallafall söndag. Imorgon är det skola, men vi har LOV nästa vecka, niiiice! Och halv studiedag på tisdag. Jag måste plugga matte idag också, har prov på tisdag. Det ska bli skönt att få det avklarat! Måndagar är ändå en rätt nice dag. Vi börjar kvart över 9 och slutar 4 men vi har 2 och en halv timmas hemkunskap sista så ja. Ni fattar ;).

Nu ska jag ta fram matten och plugga, om jag pallar, höhö..

Bildbomb-temadagen igår




det här var några av många bilder från igår. Vi hade ju tema dagar från onsdag till fredag. Men dom här bilderna är bara från i fredags. De mesta bilderna är inte tagna av mig. Dom flesta är tagna av Anna och Louise i min klass. Men några av mig ;)

Nu ska jag äta, är skiiiiiiiiiiiiiiiit hungrig! Hejdå! ♥

I'm the police!




Hehehe..

me myself and I

Hejhej!


Jag har märkt att det är väldigt mycket bloggar som har bloggpaus nu. Eller bloggpaus och bloggpaus. Men dom bloggar inte så ofta och vissa har ja en blogg paus. Jag kan förstå det! Det är vinter och det är kallt inget att fota om man har fotoblogg, ingen insperation och så vidare. Jag har också tänkt på det. Men jag har bestämt mig att inte ta en bloggpaus. Jag kanske inte kommer att skriva 4 inlägg per dag eller något sådant men jag kommer att skriva något varje dag. Inläggen kommer nog inte handla om så mycket, men man kan ju alltid ha tävlingar,frågestunder,dagens fråga, ''5 saker ni inte visste om mig'' och mycket mer. Man kan visa HÄÄÄÄRLIGA bilder från den härliga sommaren, jag tror ni förstår ;).

19 februari- mörkt ute!

FREDAG! :D
Skolan idag var väldigt rolig faktiskt ;) Haha!. Men vi har ju temadagar och idag var det uppvisning av allas lilla teater om deras boksäver ;) Vi hade då P och jag var POLICE! YEAH! heha!

Men nu ska jag sticka till jenny;) hörs senare

Lite cool bild va?:)

Hur kan man?..


Föredraget hölls av en familj vars dotter blivigt sexuellt trakasserad och misshandlad sedan tagit livet av sig. Hängt sig i ett hopprep hemma. Så jävla synd det var om henne! Hon hade blivigt sexuellt trakasserad i SKOLAN på en TOALETT av en kille som var FRIENDSARE! Har ni hört värre? han var friendsare! Alla visste om att hon blivigt det och HON blev kallad HORA för att en kille hade sexuellt trakasserat HENNE?! sen hade hon sagt åt en kille att inte kalla henne så, då hade killen puttat ner henne på golvet och det stog en massa 9:or och tittade på och INGEN hjälpte henne, och själva gick dom i 8:an. Sen hade den där tjejen gått hem och hängt sig i ett hopprep! Fatta ved hemskt! Jag kan inte fatta att man kan göra så (alltsiå killen)? Och killen som sexuellt trakasserade henne var friendsare och han hade gjort så mot andra tjejer också, allt från åldern 11 och uppåt! :O Fan vad hemskt jag fattar inte hur men kan göra så alltså!

18 februari- bakom kulisserna


Hejsan blöggen! Kul med lite ''bakom kulisserna'' bilder?:) Kanske blir mer av det senare.
Skoldagen dårå. Det är ju förtfarande tema dagar, ganska nice. Vi fick se en teater och ett föredrag. Teatern hette ' en lektion i kärlek'. Men nu ska jag titta om det finns något att äta, är jätte hungrig, men inte sugen på NÅGOT :(

17 februari-snart iväg

Hejsan! om typ 10 min ska jag till ridningen. Så det här får bli ett snabbt inlägg.
Min dag har varit ganska jobbig, men jag älskar temadagar! Just nu är det bara kaosigt. Min klass har bestämt oss vad vi ska göra, men endå inte. Haha, svårt att förklara ;). Aja, vi hörs nog senare.♥

Bild på mig! :) Tagen av emma.

crazy


Gillar bilden, den är också lite crazy, men ibland får man chansa..
Haha, jag är lite crazy som ska gå och lägga mig nu, men jag ska läsa NO, Engelskabok och min svenska bok. Kanske kanske räkna i mitt matte häfte med. Jag vill kunna algebra med ;)
God natt nu då! ♥

fettisdagen

Men tyvär har inte jag fått någon semla, eller jag vill bara ha locket, men endå.. xd

dagens allt!

Dagens humör: Lite besviken (på mig),trött men håller humöret uppe.
Dagens mående: Trött som f*n
Dagens borde: Göra matte!!
Dagens frisyr: Toffs like always
Dagens smink: Foundation (lite) puder, rouge (felstavat?)
och läppsyl, men det är väl inte smink? xd
Dagens klädsel: Grå jeansleggings med en vit halvstickad tröja.
Dagens planer: Hade skola, sen skol-DM efter skolan, nu plugga matte..
Dagens materiella vill ha: Ett par skor från 'belles shos',
tror jag att det stavades xd. 
Dagens längtan: Värme, VÅÅR!
Dagens fundering: Orkar jag göra matte? xd
Dagens beroende:
VARM oboy, är jätte frusen! :p
Dagens tråkigaste: plugg,plugg..
Dagens roligaste: Vet inte... :p
Det var dom här jeansleggingsen jag hade;

16 februari-bjuder på mig själv

What a day! Jag har haft inlämning NO-labbrapport, Svenska redovisning som inte gick bra! engelska prov, 2 ST :O Ett förberett och ett oförberett.. Och sen 2 matcher, skol-Dm och jag stog i mål............. Är helt slut, i händer och kropp. Mina händer darrade efter matcherna, som är inte vana med att ta emot skott och så. Jag fick ett skot på halsen också, fick fett svårt att handas och kunde inte svälja på flera minuter :(

Och bara så ni vet så höll jag på att blogga igår, men blogg.se dampade!. Tur att det finn blogg.se iallafall xd min ficngrar behöver det, haha xd. Om ni fattar vad jag menar ;)
Men för att det varit tråkigt att jag inte bloggat så bjuder jag på mig själv.. ;

Bild som Emma eller Emma tagit skulle jag tro. Det var i sommras någongång, vi var i hagaparken.

21.31-är hemma nu

Hade absolut ingen idée om vad rubriken skulle heta eller vad man säger :P så det fick bli något tydligt, eller något, hehe. Anyway
Vad har min familj emot mig idag? det är lixom alla ♥ dag. Men jag bryr mig inte jätte mycket. Men endå, minst EN gång idag så har alla i min familj fått något emot mig fast jag inte gjort någonting? AH! Jag blir galen. Mamma och clara fick nyss något emot mig och sa att jag skulle få avdrag och grejer? Då är min fråga; vad har jag gjort mot er? vad är ert problem med mig? Och nu på vägen hem från bion så berättade dom att dom fått choklad och gelehjärtan och grejer, jag har knappt får ett '' glad alla hjärtans dag'' från mina förälldrar?.

Aja. Filmen var riktigt bra tycker jag. Lite lik ''love actually''. När ni ser den och har sett ''love actually'' så förstår ni;) Jag tycker att ni som gillar skämt, kärlek och lite ledsamhet borde se den, I like it!:)

Här får ni en liten gullig bild, tycker jag ;)

I'm going to see''Valentine's Day''

14 februari- alla hjärtans dag

Hej! Glad alla hjärtans dag! Men just nu är jag inte på bra humör.. Jag är irriterad. På min mamma..
Jag är sugen på något med, men vet inte på vad :P
Aja, måste RUSA! hejdå!

13 februari-firar Emil

Hejsan! Trött idag. Vi kom ju hem vid kanske 2 imorse? och mina föräldrar väckte mig 10 -.- ..

Aja, idag har vi somsagt firat min bror Emil. Han fyllde år i onsdags men vi firade honom idag då alla hade mycket tid istället :). Farmor kom hit på middag också. Vi har sett en film som heter ''sängknoppar och kvastskaft'', en gammal goding emil fick i present.

Min bror och min lillasyster. :)

12 februari- sista lektionen

tjabba! Nu är jag i skolan, emma och niki sitter bredvid mig. Jag ska jobba om Coca cola, men det vet mi ju ;).
Aja, jag ska börja nu, när halva lektionen gått, hehe.

Ikväll så är det CUP! :) Men jag är inte jätte taggad, men det kommer väll. Det betyder att det inte kommer att bli mycket blogg. Men det kommer mer imorgon! Cupen håller ju på till imorgon. Men ni får kommentera mycket nu.:) Nu ska jag fortsätta med coca-cola ! ;P

11 februari-icicles blue


Hejsan! Idag har det varit en vanlig dag. En ganska skön och ja vanlig. Jag gick hem till Emma med Emma, vi gick lite med loke sedan pluggade..

Imorgon är det FREDAG! AAH, vad jag har längtat alltså! Det är ju cup på G, och sen så är det ju helg, vlket ska bli såå skönt.

10 februari- mitten på veckan

Hejsan! Vill ni veta min dag?.. Den har varit bra. En onsdag massa tråkiga lektioner men ridning sen,som är kul!.
Nu har jag tittat på andra avenyn óch gett emil lite presenter. Han fyller år idag. Och nu sitter jag här.

Imorgon är det torsdag, Yes! Min skönaste dag. Börjar sent har 3 lektioner, sista är träslöjd. Och det bästa, efter torsdagen kommer fredagen!

Vi kommer ha en midnight cup nu på fredag med. Från KL.7-kl 2 på natten/morgonen. Så efter skolan på fredag är det hem-äta (massor!) dricka (massor!) vila upp mig (massor!) åka till cupen och tagga till (massor!). Så då blir det inte så mycket blogg heller. Cupen är i Täby med.. x)

Om ni orkat läsa ända hit ner(för jag skrev rätt mycket innan.. :p) så ska ni få se en fin bild på mig som ni Inte sett. Det blir färg vs. svartvit, ;) själv tycker jag färg, för det är så snöigt och enfärgat ute nu.. :

2 saker ni kanske inte visste om mig ;

♦Jag ÄLSKAR Coca-Cola! Den godaste drycken som finns!
♦♦Jag jobbar om Coca-Cola i svenskan. Jag kom inte på någt annat, hehe xd.

9 februari-green light

Hejsan mina kära läsare! Tack för at ni hänger kva, trots den dåliga uppdateringen. Men det är så tröttsamt med skolan nu. Haha min ursäkt för allt nu.. :P
Aja, jag pallar inte blogga för till fället. Här har ni en cool bild att titta på ;

8 februari-jobbigt med no!!!!!!!!

Tjabba! Dåligt med blogg. Men ja håller nämligen på med en jätte jätte jobbig slutsats. ÅH! Maria Garcia måste vara så besvälig! Nu ska jag faktiskt gå och skriva klart resten i sängen. Börjar få ett hum om vad allt handlar om här. God natt fokls!
Här har ni 2 fina bilder som inte har något med det här att göra ;)

Tycker dessa bilder blev mycket coola. I den sista bilden ser man lixom luft i mellanrummet i mitten av isen högst upp. Första bilden ser man lite luftbubblor eller vad man ska säga i själva isen :)

chock


Bild tagen av mig på Emma (http://jageja.blogg.se) Jag döpte den till chock för att det ser ut som hon just fått en chock ;)         Vad tycker ni?:)

snötäcke


Fösta bilden; snön hänger lixom ner från taket men ramlar inte ner. Lite coolt faktiskt. Abdra bilden; Ser ni hur djyp snön är? Upp till mina knän :O!

H
ejsan!
Nu är jag i farten igen. jg har så mycket bilde jag vill visa. Men jag får göra det i sin tid. Jag kan inte lägga ut alla samtidigt och ni fattar vad jag menar ;) Men det har blivigt mer bloggande och absolut mer bilder på sista tiden! Men det är en bra sa, right?:).
Jag kommer blogga mer sen. Har en bild på G, den är lite speciell men cool ;)

7 februari- choklad

Hejsan! Söndag idag. Söndags ångest :P fast det ska endå bli kul imorgon.
Jag har in bloggat idag, om jag ska vara ärlig ville jag ha kommentarer och veta vad ni tycker och lite så om bilderna nedan. Men det funkade inte så mycket ..

Aja, idag har jag och mamma åkt till barkarby outlet. Jag har inte varit där på fleeera år. Vi letade lite efter presenter till emil. Och vi hittade det. Sen hittade jag ett par skit snygga skor, låga svarta med spännen och nitar på. Skit snygga för bara 199 tror jag. jag hittade också en väldans snygg väska på samma affär. Den hade typ som remsor. Eller det är svårt att förklara. Jag vill ha en brun iallafall, det fanns svart med ;)

Sen så bjödmin mamma mig på en varm choklad. Den var suuper! :)

Jag tog bilden med min mobilkamera.
Ser det inte gott ut?! :)

Bilder från idag-istappar

Skriv gärna vad ni tycker om bilderna sen :)

Bilder som jag har tagit tidigare idag.
Jag tycker att bilderna blev coola. Vissa mer än andra. Det här är några. Jag gillar spec den 3 bilden ;).
Vad tycker ni? :) Jag vill gärna höra era åsikter, jag tar emot kritik!

dagens ouyfit+lite till ;)

Tjabba! det blev att jag skriver nu istället. Jag fick nämligen ont i huvet innan så jag har inte gjort så mycket sn jag kom hem. Eller jo jag fotade lite! Men det får ni se senare.

Jag fick något med mig hem idag från vällingby. Ett par grå jeansleggings från åhlens, så här ser dom ut; (+min dagensoutfit, iallafall halvadagens outfit ;))

6 februari- en ny dag gryr!


Bild på mina trasiga jeans jag hade på mig igår.

Hej! Alla vakna? skulle tro det. jag gick upp vid halv 10 då blev det fruskost. Men iallafall så ska jag och mamma snart iväg (det påminner mig om att jag måste göra mig iårdning!) vi ska handla present till Emil min storebror. Han fyller år på onsdag! 17.
Jag hör av mig mera senare idag, det lovar jag! :)

se filmen!

Hej! nu är jag hemma. Jag var hos Emma tidigare. Vi gick ner med loke och hyrde filmen 'the uggly truth'.
Skeeet bra alltså!. Jag vill se den igen. Det är en film man garvar skit mycket i, men den är inte överdriven. Och det är (såklart) lite romantiskt i den med. ME LIKE! :D se den. Är min sista ord :P

Loke- emmas hund :)


Bilder som jag tog i höstas. Har bara glömt att lägga ut. Han är gullig. Men nu är han förståss större! ;)

Söt va??!

5 februari-locket på semlan är godare?!

Hejsan! Fredag idag, men det vet väl nästan alla? :). Jag har bara gått i skolan 2 dagar men det var ändå rätt tröttsamt eftersom jag inte riktigt varit frisk, eller jo det har jag men jag har fortfarande varit hängig och det gör så att jag lätt får ont i mitt lilla huvud.. :P

Aja, efter skolan gick jag hem till emma gick ut med lilla loke och blablabla
Iallafall, Vet ni vad jag smaskar på nu? semla! SOOOO god :p. Fast jag äter bara locket.. För det andra är inte så eller lika gott, hehe. Är lite konstig jag vet..


Ser det inte gott ut? :) MMMummmmms.

4 februari- vill blogga mer!

Hejsan! Läget? Det är rätt bra med mig. Det var skönt att gå till skolan idag iallafall. Imorgon väntar en till dag. Jag börjar 8.
Aja. Idag började också min kompis i min skola. Skit kul! :) Efter skolan stack jag hem till emma. Vi gick ut med lilla gulliga loke. Som inte är så liten längre :P. Och gjorde sedan scones. Och nu har jag tittat på 'glee' så jäkla bra :P och 'made in sweden' också jäkligt sköna snubbar där xd.

Nu ska jag gå och lägga mig och träna lite glosor. Och vi hoppas att det blir mer blogg framöver. Men alla har ju varit sjuka någon gång och då orkar man inte sitta vid en halvlångsam stationär data. Och jag får inte låna min brorsas trådlösadata ''/.

Aja fredag imorgon! :) Då ska jag kanske fota lite med emma:). Här kommer en gullig bild på loke;

tagen av mig i höstas! :)

Nån mer än jag som brukar se..


Gammal bild. Men jag httade ingen nyare:P

Nån mer än jag som brukar se andra avenyn? Det går ikväll i 1 :)

3 februari-snöstorm?

Bien! Whats up? Je suis malade! Fortfarande.. Jag har iallafall bestämt mig för att gå till skolan imorgon. Det är väldigt uppfriskande att ta en dusch så jag gjorde det och kännde mig faktiskt lite piggare.
Men jag har endå en enkel dag imorgon. Den enda jobbiga lektionen är NO. Sen har jag SO och sen träslöjd :p. It is nice!

Aja. Om nån av er bor vid mig? Har ni märkt snöstormen som är? Den är svår att missa! Jag tror att alla sett den nu, hehe.

2 februari-kort inlägg, fortfarande sjuk.

Hejsan! Orkar tyvär inte blogga. Känns osm om jag är lite sjukare nu, men det är nog för att jag är trött och har huvudvärk. Men jag ska till skolan imorgon. Vill nämligen rida!. Aja. Förlåt för dålig uppdatering! Men det blir bättre när jag är frisk...
Bild på mig;
Vad tycker ni om bilden?:)

1 februari-sjuk

Hejsan! Har varit sjuk somsagt. Har verkligen inte pallat blogga :( Jag har legat hemma med halsontoch feber. Inte kul alls. Nu har jag börjat må illa också. Jag tänkte gå och lägga mig och läsa lite samt lyssna lite. Jag har så att man kan lyssna på en bok alltså. Det är rätt bra om man har ont i huvet och feber för då orkar man inte göra annat. Man orkar inte titta på tv, inte läsa och man orkar inte bara ligga still.. :P

Aja. God natt nu. Men jag tänkte se lite på `13 snart 30´ också. Om jag är hemma imorgon (vilket jag tror om jag inte mår bättre) så kanske det blir bättre uppdatering. Men vi får se.