31 oktober

fotograf: Jag redigering: Jag
'
Hey!
Hur har eran dag varit? Min har varit helt OK. Jag har sett på en fotbolls match i 3 timmar ? ;) Det blev förlängning och straffar och gula/rödakort och så vidare. Det tar sin lilla tid.
'
Nu sitter jag och gör inte mycket. Sitter vid datan. Men det börjar verkligen bli vinter nu, brrr. Men alla tröjor och halsdukar är mysiga. Och jag tycker att höst/vinter kläderna är finfina så.. ;).
Aja ska gå och hjälpa mamma nu, pöss :) <3

30 oktober - härlig höstbild

ÅH! Skit. Dom lyckas alltid få mig när jag sitter vid datan och eller bara inte orkar så att jag blir på dåligt humör..
'
Idag.. Har jag inte gjort någonting. Eller jag red imorse, det gick skit Btw. Bra det låter va? ;) Men ikväll kommer Emma hit iallafall, då blir det roligare. Men nu måste jag damsuga.. Hörs sen! 
Fotograf: Jag Redigering: Jag

29 oktober - another colour

Fotograf: Jag Redigering: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)
'
Yoo!
Hehehe..
Jo, nu har ju jag inte bloggat på kanske en vecka? he.he.he. Men jag har varit så trött av praoen och så, man får stå hela dagarna och de är långa dagar. Men det är kul, det är det. Eller sista dagen var ju idag. Efter praoen har det ju varit träningar ochsåvidare.
'
Men nu är det looov, NICE! :) Då är det vila och vara med kompisar som gäller! Och plugg........... -.-'.
jaja, ska göra något nu.. ;p
Det är hemmakväll ikvall, var ett tag sen. Men såklart går det inget bra på tv..?

25 oktober - try something new

Fotgraf: Jag Redigering: Jag
'
Hey you! :)
Nu är jag på prao. Jag har ingen tillgång till data och jag slutar sent, när jag kommer hem senare ska jag äta sen sticka iväg på träning. Så jag prövar ett av dom här 'tidinställda' inläggen. Vi får väl se senare om det funkar, eller hur? ;)
Aja, jag hoppas vi hörs ikväll, när jag faktiskt kommer sitta vid datan? ;)

Look me in the eyes , and then tell me the truth

Otroligt vackra bilder på Emma nu. Speciellt den första.
Fotograf: Jag Redigering: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)

24 oktober - i'm back, who's back?

Tjaaa!
Jag tänkte faktiskt börja med lite behind the sceenes bilder från photoshuten idag :)





Fotogtaf: Jag Redifering: Jag Modeller: Emma och Emma
'
Bilderna från idag blev sådär faktiskt. Vet inte varför men dom flesta blev ganska suddiga :(. Men det var ett tag sen jag fotade. Och bloggade för den delen. Men den här veckan har varit full av plugga och ångest, har varit nära bristningsgränsen några gånger de 2 senaste veckorna också..
Tur då för denna helg. Denna helg har varit awesome. Jag har shoppat, nya snygga skor från H&M och nagellack från Veromoda.
Sen idag en ganska lyckad (för min del) photoshut. Så en mycket lyckad helg. Förutom den lilla detaljen att jagv hade jätte ont i halsen (?!). Det var helt sjukt, hade verkligen skit ont i halsen, och då fick jag hosta också? Det gjorde skit ont att hosta (?!) :(. Imorse hade jag inte lika ont i halsen , men jag var/är typ svullen i halsen , känns det som, det gör lixom ont att gapa, och jaf har hosta, värre hosta. Fy f*n för det.
'
Aja, ska fixa andra bilder nu, pöss! :)

17 oktober - Lite öm här och där ;)

Bild från danmark, träningsläger.
'
Hejhej!
Tillbaka nu efter en helg full med skratt, kämparglöd och glädje. Helgen har varit rolig. Jag tror att vi i laget behövde det här, vi var mycket taggade på att komma långt i denna cup. Vi åkte dessvärre ut i kvartsfinalen, men vi kunde lika gärna vunnit. Jaja, sånt händer.
Men alla spelade grymt bra helgen, alla kämpade hela matchen, och INGEN gav upp. Vi var ett lag.
Dock så fick vi lite dåliga nyheter i slutet men vi fick också bra nyheter! :)
En dålig var då att en väldigt bra spelare och back kommer att sluta i vårat lag och gå över till Hässelby.
'
När jag kom hem var jag trött och sliten, det var mycket skönt att gå in i en dusch!. Nu har jag ont lite här och där på kroppen och den är lite lätt död. Hela min vänster arm gör ont? xd Men vadfan vad gör man inte, huh?! :)
'
När jag kom ut ur duschen så la jag mig, och precis när jag somnat så stormar hela familjen hem och väcker mig flera gånger om och tjatar en massa på mig, jag får typ damp men fixar det endå. Så nu känner jag mig helt ännu mer slut, och på något sätt typ tom och deppig, sen när man ska sätta sig och äta kommer min käraste bror med kommentaren: Du ser helt förstörd ut, vad har du gjort?!..
Jag har kommit på en sak också.. xd.
'
Aja ska gå och lägga mig nu (?!) och sedan avsluta det här inlägget innan det blir föööör långt .. ♥
Btw. Jag har lagt till en ny kategori. Nämligen ; Laget-spångaF95. Det var dax nu tycker jag, undrar varför jag inte gjort det tidigare när mitt liv handlar ganska mycket om just fotboll och laget :)

15 oktober - nu drar jag till Västerås!

TJA! :D
Snabbsnabb inlägg nu, för snart ska mitt lag och jag åka till donkencup! :D Så himla taggad och nervös! Ska bli så nedrans kul!
Jag ska åka om 10 minuter eller mindre, ville bara höra av mig och säga hejdå för helgen ;)
Efter skolan idag har jag hållt på att packa och fixa och dona, men nu är allt klart och fixat. Jag har tänk över packningen och jag har nog fått med allt. ÅH, jag är så pirrig i magen redan nu. men gud vad töntigt det lät, men hihi. Aja, måste fixa skorna nu, PÖSS HEJ! Hoppas alla har en superduper kul helg! ♥♥♥♥♥♥♥♥

14 oktober - måste börja packa, mcdonalds cup här kommer vi!

Ni ser i rubriken. Imorgon på kvällen drar jag och laget ner till Västerås och vinner mcdonalds cupen!! :D
Är sjukt taggad och längtar fett mycket. Men jag måste börja packa! :O och skriva idrott uppsats.. :p
Men packning först! ;D. Det ska bli nedrans kul också! åh, längtar!
'
Men det betyder tyvärr att jag ej kommer blogga på hela lördagen och jag kommer inte blogga försen sent på söndagen om jag orkar då, jag skulle tro att det inte kommer bli överdrivet mycket sömn i helgen.. ;)
Fotograf: Jag Redigering: Jag
For now, enjoy these pictures!

Den vackra solnedgången i tidig höst, kan den läka alla sår?

Fotograf: Jag Redigering: Jag
'
Hösten..
Jag satt och tänkte lite, och kom på att hösten tar fram ganska många minnen. Många fina minnen, men också tråkiga minnen. Jag kommer ihåg förra året när jag tog dessa bilder, hm. Nu är allt så skrämmande på något sätt. Som om jag blivit rädd för förändringar, eller inte rädd för själva förändringen utan vad den för med sig. Jag fattar inte varför. Men jag kan inte hjälpa det..?

13 oktober - under ytan..

Fotograf: Jag Redigering: Jag Modell: Emma (jageja.blogg.se)
'
Hej!
Inget bloggande igår. Men nu ska jag vara helt ärlig utan ursäkter. Jag orkade inte, var rött, hade tränat och hade nästan migrän.
'
Idag har varit en ganska bra dag, prov i engelska, igår med, träning inför nationella, så det var gamla nationella prov. Men känner mig ändå hyffsat nöjd.
Den här veckan har varit-och kommer att fotsätta vara, en skit jobbig vecka, nästa vecka också för den delen... Den här veckan har vi i och för sig inte haft något årov, men det kommer 3 st näta vecka. Denna vecka har vi bara till att börja med fått 3 olika (?) svenska läxor (!??!!!!) *suck*. Och jag orkar inte fortsätta. Nu ska jag dricka upp min Oboy sen göra idrotts uppgift. Hör nog av mig mer. Pöss!

11 oktober - roses ones again

Fotograf: Jag Redigering: Jag
'
Ett inlägg, sent, nu igen.
Tjatja! Sorry för en så dålig uppdatering, men orkar inte, speciellt inte nu, har skit mycket i skolan.. -.-' . Orkar inte. Men men, prat med en gammal vän fick mig på bättre humör. Allt slit kommer att bli bra i slutändan. Det kommer att betalas tillbaka. Så det är bara att kämpa på, right? Aja, nu måste jag plugga lite till, sen ska jag sova, THANK GOD! Är så himlans trött alltså. Jaja, God natt! <3

10 10 10 - svartvit vs färg

Fotograf: Jag Redigering: Jag.
'
Idag äre 10/10-10!
Det är inte varje dag ? ;)
Min dag har iallafall varit bra. Varit i barkarby och fixat min prao. Haha jag praoar på toysR'us, hahaha bästa jö!.
Jag fortsatte dagen med att ta en promenad till vällingby med tha gilrs. Och där shoppade vi, eller jag köpte ett par coolcoola strumpbyxor. Jag tänkte ha dom imorgon, ni kanske får se om ni är snälla :).
'
Nu tänkte jag fixa lite kläder. Så vi hörs kanske ikväll. Om inte imorgon. Puss hej! ♥

9 oktober - Foto tävling hos emmasfoto.com

Mitt tävlings bidrag. Foto: Jag Redigering: Jag
'
Hey!
Emmasfoto.com har då en foto tävling där man kan vinna en reflexskärm (LÄNK till reflexskärm).
Jag vill gärna vara med. Temat är höst och jag tyckte att jag plåtat en hyfsad höst bild endå:)
Vill ni också vara med? Klicka då på länken här: (LÄNK till emmas tävling).

8 oktober - drops of the rose

Fotograf: Jag Redigering: Jag
'
YOO!
hur är det? Fredag idag, så hopas allt är brabra. Med mig är det bra, ont i magen bara. Men snart ska jag ner till spånga och möta upp brudarna. Det kommer nog få mig att bli på bättre humör.
'
Aja, ska dra nu, pösssss! <3

7 oktober - bild och musik i skolan, nice!

Heey!
Nu är jag i skolan. Vi har tema-vecka. Det är skit kul. Love it. Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag älskar skolan just nu. Det är skit kul att bara sitta inne på internet, redigera bilder, fota en massa. Love it.
'
Jag tänkte att ni skulle få en liten 'försmak' på min lilla video. Alltså en bild:
Fotograf: Jag Redigering: Jag. hoppas ni gillart :)

Bara jag som hade lite kul..

He-he-he.. Bara jag som hade lite kul när blogg.se inte ville funka? ;)
Foto: Jag Över-över-över redigering: Jag!
Ser ni vad det föreställer? ;p

6 oktober - blogg.se funkade ej?

Foto och redigering: Jag.
'
Tjabba! Har försökt blogga i kanske en timma nu?
Men inget har hänt, blogg.se har typ legat nere ett tag. Men nu funkar det! Och det glädjer mig! :)
'
Lite om min dag?
Det är ju tema vecka, så igår var jag och min klass iväg på ett museum, vi tittade på terracotta armén. Det blev lite bilder som jag visa imorgon.
Idag är har den riktiga tema-veckan dragit igång, har bild och musik nu. Då ska vi fota och sen göra en musik video av den. Jag och Emma hade stora svårigheter med ett tema. Men vi valde ett sen. Ett lite udda, men vårt tema är: saker som sticker ut. Ja, lite konstigt, men så är det. Kan nog bli rätt bra.
Men vet ni något man kan fota med det temat? Skulle uppskatta lite hjälp, har inte så mycket idéer. Men vi har lite bilder än så länge.
'
Aja ikväll är det säsongs start av grey's anatomy. Ser fram emot det skarpt. Det börjar snart så, bye! ♥

5 oktober - oredigerad vs redigerad

¨Foto: Jag Redigering jag. Den första bilden är helr oredigerad. Den andra bilden har jag fixatlite mer skulla och gjort bilden lite 'kallare'. Jag har redigerat bilden i photo filtre.
'
Hejhej!
Dåligt med blogg. Men jag har varit grymt trött. Igår hade jag orientering, som jag tycker blev grymt lyckad. Jag sprang med, Emma, Sara, Sara och Anna. Vi hade bra samarbete och jag är stolt över alla :). Men som pricken över i:et, så (vi sprang ju runt, eller inte hela tiden men..) jag fick grymt dålig sömn, typ vaknade hela tiden och så. Skit jobbigt, så var ganska trött.
Samma sak idag -.- . men är en aning piggare idag iallafall.
'
Aja ska se desperate housewifes  nu, säsongs premiär ;D

God natt och sov gött!

'

Ser ni skillnaden?

Foto: jag Redigering: Jag
Det är kanske lite svårt att se skillnaden på den första och andra bilden, men den andra bilden har jag lagt till lite ljusblå förg in, fick en lite coolare effekt in då ;)

3 oktober - Katolgkläder

Haha, kameran på claras data är verkligen sämst! ;)
'
Tjoo!
Denna morgon har inte varit så bra.. Eller, jag vaknade 10 i 10 av att jennifer ((tack jennifer!) väckte mig med ett sms där det stod: 'ska ni på avslutningen idag?'. Då kom jag på att justjävlar! Det är avslutning för knatteskola idag!! ;o. Så det var bara att slänga sig upp ur sängen klä på sig och cykla ner till gläntan, både jag och Emma hade glömt det, he-he-he.
'
Men sen när jag kom hem fanns det en fin HM katalog som väntade på mig, och nu sitter mamma och kollar igenom det som jag kryssat för :D.
'
Men men, ska äta nu, vi hörs! :)

2 oktober - Recognice the picture?



Bilder tagna och redigerade av Emma (emmasfoto.com.)
Fy vad fint och långt hår jag hade då!! ÅH! Nu har jag kort fult hår. Var tvungen att klippa av mycket eftersom det var så slitet..
'
Tjabba!!
Nu är jag hos Emma och roar mig lite. Vi snackar om en massa skit.. ;)
Idag har jag gjort lite granna, men när jag kom till Emma satt hon fortfarande i pyamas, och det var knappt att jag kunde få på henne andra kläder, för hon orkade inte?! Haha, nejdå, jag fick på henne kläder.
Men nu ska jag blogga lite i Emmas blogg, fast det vet hon inte om. ;D
Re

Enjoy!

Fotograf: Jag . Ingen redigering.
Godnatt! Nu är jag så trött att jag skulle kunna sova stående känns det som. Så ska definitivt gå och lägga mig. Inget att skriva i detta inlägg mer då, så njut av bilderna iallafall. Sov Gott! :)

Coolest mouse in the house ;)

Fotograf: Jag Ingen redigering.
'
Nu sitter jag här i Emils rum med en bärbar data och äter chips samt godis från bion, med ett glas cola. Härligt nyttig och smal man känner sig då.. xd
Men så blir det på fredagar/lördagar. Då är jag onyttig, hehehehehhe.
'
Men en sak är säker! Jag måste få bättre (framför allt) magmuckler. Har typ inga, hehe.
Aja, ska fortsätta titta på film nu, pöss! :)

Första oktober - en bra början på kvällen!

Fotograf: jag Redigering: Jag. Bild tagen med mitt mm objektiv.
'
Tjooo!
Som det lyder i rubriken ovan så har jag haft en bra början på en fradagskväll. Dagen idag har varit helt okej. Slutade halv 2 då gick jag hem till Jenny i en timma, sen drog jag hm, för att fixa upp mig lite och sedan dra till kista. I kista shoppade jag lite samt såg på bio. HELA min sula på dom mina förra skor var sönder, eller bara höger foten, hehe. Jag har spelat lite fotboll i den och jag är högerfotad och.. Ja.. hehe ;).
Jag köpte iallafall med mig ett par mörkblå hem
'
Ikväll blir det nog en tidig kväll är trött och ska upp tidigt och rida imorgon. Vill verkligen att det ska gå bra, så ska få lite sömn. Och läsa lite bok ;p. Aja, kommer nog höra av mig mer sen!