at emmas house

TJAA! Nu är jag hos Emma. Vi har fått lite förrätter nu, skit goda! Jag gillar all mat som kommer nu när jul och nyår är ;).
Det här blir nog sista inlägget för året. Men jag kanske hör av mej när jag är hemma. Om jag orkar.. :P
Men men, ska vara social nu. Puss! ♥


bild på mej, som Emma tagit :) P.S jag har kameran emd mig, så ni kommer få se bilder !

31 december-sista dagen i hela vårat liv vi lever i 2009!

Lite läskigt att tänka på det så tycker jag. Men nästa år blir en spennande utmaning. Det här året har gått både upp och ner för mig. Det har hänt mycket men endå lite. Nästa år kommer bli ett roligt och såännande år tror jag.

Nu, om man tittar ut här där jag bor, är det så vackert. Snön sitter fast på grenar och det bara hänger. Jag tycker det är fint. Jag tog lite kort på det innan, ni ska få se.
Nu är det en bra och gammaldags film på 3 nu. En gammal klassiker skulle jag säga. Ni som gillar gammla klassiker titta:) Det var dirty dancing på 1 förut också. Åh älskar den filmen, gör inte ni det? :)


Nu får vi hoppas att jag hinenr blogga mer inna vi går. För det här kan inte
bli mitt sista inlägg någon sin år 2009, eller? Vilka tankar jag har, haha.


23.21

God natt nu. Jag ska gå och lägga mej innan 12 idag iallfall. Jag har jätte ont i huvet. Jag måste få nån bra sömn. Eller det är ju inte det att jag sover dåligt, det är bara det att jag går och lägger mig/somnar så sent och sen så vanar jag av min jätte irriterande syster på mårnarna.. Aja, god natt♥

lunch, när klockan är halv 5..

.. det är jag det. Jag har varken haft hunger, tid eller lust att äta förren nu. Så jag gjorde årdning gårdagens mat. Köttbullar och korv med stekt potatis. Det är rätt gott. Men jag börjar bli rätt hungrig också;)
Till har jag självklart julmust;


hehe gott. Det kanske inte ser så gott ut, men det är det ;)

30 december-now is the cold back


Jag tycker att bilderna blev fina. Jag fick med glittret i snön :)
Hejsan! :) -7 grader här. Brr. Men jag håller humoret uppe. Jag är inte en sån som sjunker när graderna gör det och skiner upp när solen kommer. Jag mår bra och är gla' när det är minus grader med.. :P

Idag har jag inga vidare planer. Jag ska nog bara vara hemma och slipa lite på mitt rum, alltså städa upp lite saker. Jag kommer nog uppdatera rätt mycket idag, men vi får se. Nu ska jag gå och ta nåt att käka. Härs senare! ♥

God natt då!

Nu är det den 30 december Och jag ska gå och lägga mej. Jag har varit uppe alldeles för länge senaste dagarna, fy på mig!. Så god natt alla läsare! Vi hörs idag ;)

Så här blev det:

Hejsan :) Igen. Jag tänkte visa er min nya säng nu. Jag tycker att det blev jätte fint. Aja, här får ni se:

Me like! Men nu ska jag gå och se Legally blonde på 3:an. Hejdå ♥

29 december-ny säng

Hejsan jära läsare!
Gissa vad jag och min pappa gör nu? :) Vi håller på att sätta upp/skruva upp min nya säng :D. Det kommer nog bli jätte bra. Gu' vad skönt det kommer bli att gå och lägga sig ikväll. Mamma och jag har tittat på ett nytt säng fodral till den också. Så det blir fint när man bäddar sängen.

Idag har jag varit i stan också. Jag och min lillasyster skulle klippa oss. DET BEHÖVDES! Hon som klippte mej  klippte typ av 5 CM av mitt hår!?. Så nu är det jätte kort tycker jag.. Men men, Ebba och Emma kom och färgade mitt hår sen efter. Mamma köpte färg för att tag sedan, det har bara inte blivigt av.

Ni ska få se både min frisyr och min säng sen. Men nu får ni se en annan bild på mig och en komis så länge, eftersom sängen inte är klar och inte jag heller.. :P

28 decemnber-glad idag

HEJ :D
Är glad idag som ni kanske märker. Idag åkte jag och emma först till vällingby och sen till kista. Jag köpte inget förutom kebab. Emma köpte en vanlig svart tunika. Jag tämkte göra det med men jag fick inte. Min lillasysyter har nämligen tappaty bort min julklapp. Och det var en svart fin tunika.

Nu är jag hos Emma. Vi ska nog bara cilla. Jag tänkte iallafall kolla igenom hennes garderob. Hon har så mycket fint. Fast det vet hon inte själv? :P

Här får ni iallafall en bild på Emma (sommarfreak.blogg.se) från hennes data:

Det jag köpte i kista:


Leggings från-Bikbok,rea
Långt linne m. palietter vid kanten-newyorker,rea
Bok-akademibokhandeln,rea
Pennor-akademibokhandeln,rea
skrivbok-akademibokhandeln,rea

27 december

hejsan! Jag har inte skrivigt så mycket dom senaste dagarna. Men nu vid jul har jag varit mycket med min familj. Och igår var jag ju och shoppa med emma, hennes mamma och hennes lillasysyter typ hela dagen.

Idag har jag inte gjort något alls. Jag gick upp vid 12. Jag har fortfarande sov tröjan på mej.. X). Men jag ska byta om snart. Jag behöver städa mitt rum idag också. Jag har inte så mycket planerat idag. Jag ska iallafall visa er vad jag köpte igår samt vad jag fick i julklapp. Men det ska jag göra senare för nu måste jag gå, puss!

26 december lördag-happy faces


På bilden; Linnea och Jenny.
Tja! Idag har jag varit och shoppat med Emma, hennes mamma och hennes syster. Jga shoppade faktiskt lite själv också. Mennaldags rea youknow;). Vi var där hela dagen. När vi stog i den typ 10 meters långa kön på Monki så fick man ont i hälar och ben. Efter det gick jag och emma ner till spånga.

Nu ska jag se på Harry potter och hemligeternas kammare. Hörs!

25 december-Christmas Day


Gullig liten tomte va? :)
Juldagen är här, julafton är över. Jag blev jätte nöjd med alla mina julklappar! Jag fick nästan allt jag önskat mej. Och jag fick min älskade nya mobil. Fan vad nice! Nu slipper jag tegelstenen. Haha, kallar den det;). Julmaten var också god. Hela dagen var bra igår. Hoppas att eran också var det! Jag fick en massa, som; Nagellack, puder, mobil och lite mer. Jag kommer kägga in biler på det jag fått senare, eller imorgon. Jag vet inte om jag kommer hinna idag. Men vi hörs senare dårå. Hejdå!

All I Want For Christmas Is You

Måns och Agnes- by MQ
Den här låten är verkligen bra. Jul låt. Fast jag tycker att den är bättre när hon i ''Love Actually'' sjunger den. Men det gick inte att lägga in den. Låten är iallafall jätte fin tycker jag. Och ni som inte hört den, lyssna ! :) God jul!♥

day we have been waiting for is here- Jag önskar er en riktigt god jul!

Ooh. Nu är julen här. Julafton har kommit. Efter et års väntan är den här men endå så långt borta igen.

Hejsan allihopa! Glad dag idag intesant? Vit jul fick vi iallafall. Klockan är redan snart 1. Tänk vad tiden går fort. Jag har hunnit ta en smyg titt på alla julklappar iallafall x). Jag länktar till jul maten och till julklapps öppningen :D. Ååh. Klapparna har börjat samla sig under granen. .

Nu har jag och min lillasyster precis varit och tagit hand om båda kanin och katter. Vi gav dom lite julgott med :).

Ooh, Tomorrow is Christmas Eve!


Lite julbilder från mig till er. Jag tänkte gå och lägga mig hyffsat tidigt idag. Innan 12! För jag vill somna innan julafton kommer, visst är jag lite töntig kanske? Men jg vill också smyga upp när alla sover och lämna mina julklappar under granen. Nu ser snå delar av den på colaget ;).
Men sista inlägget innan Julen kommer. SÅ god natt, och sov RIKTIGT gott och dröm RIKTIGT sött. Så hörs vi imorgon ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JUlklappen från emma


Det var mina julklappar som jag fick av emma. Tack så mycket! :D ♥
Jag har också gått 2 av Ebba, det var lösögonfransar och ansiktsmask, atck för det med! :D ♥.

Men nu måste jag gå, det blir kaffe med mycket socker med familjen, inklusive farmor! :) Hörs sen, puss.

dan före doppar dan..


Jag har satt upp en liten tomte också, men den syns inte;)

Hejsan:)
Idag är det då dan före doppar dan. Det känns verkligen inte som jul.. Men när huset är klart pyntat och granen uppe så känns det nog bättre. Men mitt rum är klart iallafall. Med julpyntet alltså;) Det ser ni på bilderna ovan. Så fick ni en liten rundtur i mitt rum också.. hehe,det är inte så fint just nu..
Jag är iallafall förkyld. Men jag och emma ska åka iväg och köpa julklappar idag. Eller emma ska, jag är redan klar, jag har bara lite kvar att slå in :) Nu håller hela familjen på att julstäda förutom mamma som lagar jul maten x).. Det är rätt kul faktiskt. Jag kan inte fatta att jag säger det, men är det jul så är det:)

några bilder på mig genom året


Det var några bilder på mig genom det här året. Jag kommer komma ut med mer ;)

i♥pizza...

..Höhö.. Liten tjockis är jag :) men det är alla ibland. Middagen idag var iallfall pizza. Ingen orkade göra något efter dagens händelser.. :P Men jag nöjer mig!

Ut med gamla sängen

Jag fick såld min säng.Gud vad tomt det är! jag sover på en soffa som man kan göra till en extrasäng. Det ser rätt mysigt ut faktiskt. Men nu kom min lillasyster hem från sjukhuset. Hon ramlade och slog i näsan i en sten så dom var och kollade det. Den är väldigt svullen.
Aja, såhär ser det ut nu;

glittering snow


 bilder som jag tog nyss. Jag försöker få med glittret i snön men det går vl sisådär.. Men det kommer. Jag blev hyffsat nöjd med bilderna ovan. Om ni har något foto tips, kommentera! :)

Nu ska jag bara ta bort allt från min säng och hoppas,hoppas,hoppas att min säng blir såld.. ;) Men nu behöver moren datan.

22 december-trött


Hejhej! Trötta? det är jag.. Jag är förkyld och har sovit dåligt nu på morgonen. Jag sover dåligt på morgonen för det känns som om jag ska till skolan. Jag är ju van vid att gå upp tidigt. Och nu slipper jag. Hela min kropp är lixom orolig för att jag ska gå till skolan eller nåt. Och jag går och lägegr mej/somnar rät sent så då blir det att jag inte får så mycket sömn. Imorse vaknade jag med huvudvärk. Men det var inget en låång sköön dusch kunde fixa;). Jag älskar att duscha.. :P

I am one of them in the pictures


Bilderna är tagna och redigerade av:sommarfreak.blogg.se (emmaflygare)!
Gillar bilderna skarpt. Första bilden fick ni n på mej och emma där vi ler. ANdra bilden är en av dom få som jag inte ser på och ännu mer en av dom få som blev bra:). Sista bilden ser jag lite puckad ut.. BUT I like it!

Jag börjar bli förkyld. Jag sitter här och snörvlar. Och täpp är jag också. Känner mej lite,lite,liiiiite hängig också, men bara lite. Hihi. Men vi får se imorgon, antagligen är det bara falskt alarm.Höhö.Nu ska jag gå och sova. Jag är väl rätt trött antar jag. Men jag har inget att göra uppe. Så jag går och lägger mej. Synd bara att jag glömde boken i skolan.. Aja, god natt folket. Dröm sött och sov gott!

Old good times


Spanien 2006,Old good times. Vad liten man var då.. :)

21 december-måste röra mej!

Tjatja! läget? slöny med lov ni som har det? Jag tycker att det är nice, men jag rör mej för lite så jag får typ kramp och ont i mina ben. Så jag typ håller på att jogga och stampa omkring hära :P.

Idag har jag varit med Ebba och Emma. Vi åt blandannat lunch. Sen var vi här ett tag. Nu håller min katt på att kela med mej jätte mycket..

gammal bild  x)

Juste, 4 advent redan!


Jag hade helt glömt. Det är ju 4 advent idag.. Tiden går sååååååå fort, tycker inte ni det? bara 4 dagar till julafton nu..

1 bild,2 olika


På bilden: Linnea
Vad tycker ni om bilderna? var det en cool redigering? :)

20 decmnber

Kan ni tänka er att det är 20 december redan? Om 4 dagar är det julAFTON OMG! :D
Men gud vad det snöar! Det börjar väl bli lite tjatit att jag tjatar på om snö hela tiden. Men det snöar som jag vet inte vad här. Det är väldigt svårt att få med dej på bild också. Men här är en bild på det. Fast jag fick inte med snön på denna heller så bra..

Ser ni lagret med snö eller? :P
Idag:Har jag varit i stinsent med min mamma. Vi köpte lite julklappar och kollade lite. När vi kom ut efter kanske en timma? så var hela bilen täckt med snö.. Nu ska ja fixa mitt håt, alltså tvätta det och så, sedan göra pepparkakshus.

Lockigt hår


Visst är hon söt i lockigt hår? Det är min lillasyater på bilden. Jag lockade hennes hår,så blev resultatet.

Update:
Jag har inte skrivigt så mycket idag. Men har inte haft så mycket för mej eller haft så mycket att tänka på.. Jag har visat rätt mycket bilder senaste 2 dagarna iallafall, tycker ni det är bra? kul att se? eller något annat? :)

Sista inlägget för den 19 decemnber 2009. Hehe.. God natt! ♥

Efterrätt


MMMMMMMMMMMMMMMMMM! Så gott var det :)

beautiful eayes


Visst är bilderna fina? jag gillar dom. Första bilden; emma andra bilden; jenny. Jag har nästan inte redigerat bilderna alls. Bara ögonen.

19 december- glada

Hejhej! Nu snöar det här igen.. :P Det snöar nästan hela tiden här nu för tiden. Innan idag var jag i vällingby. Där köpte jag en julklapp till en kompis. Nu är jag hemma.
Nu ska jag locka min lillasysters hår. Hon ville det. Efter det så ska jag skriva julkort och slå in julklappar. Ikväll får vi se vad jag ska göra :).

Snygg,sexig & singel..

..går på TV nu, ska se! :)

3 olika tjejer,3 olika bilder


tre inte jätte vanliga bilder, men tre jätte fina bilder.

mys

Tjatja. Nu sitter jag här framför datan igen :p. Innan var vi ute och fotade, kalt som fan! Men efter vi hade varit ute så gjorde vi iårdning varm choklad och satte på en film. Systrar i jeans. Mysigt. Nu spelar jag och emma lite spel. :) det är kul.. Vi spelar medans Emma och Linnea slåss? och jenny äter krossade chips med sked. Höhö.

Kommer ni ihåg hur länge sen det var?!

JAg lekte lite med kameran.. :P


Haha.. Fina va? speciellt den 3.. :) Ibland får man bjuda på sig själv.

God morgon..

..sovit gott? det har jag. Jag och linnea sov i en dubbelfutmadrass. Det var jätte skönt.
Innan var bara jag och Emma.l vakna medans alla andra sov, dom var jätte söta. Men nu är alla vakna förutom Emma.f. Fast hon är också snart vaken, Jenny och Linnea gör allt för att hon ska vakna.. :p.
Men ska gå, min mage är toooom. Men det var skit skönt av att inte behöva gå upp imorse:)

NO PICTURE!

Fool's gold med coca cola

tjatja! Nu är jag med några skööööna snubbar, hehe.
Vi sitter vid datan/TV:N och sen så äter vi chips och driker cola, gott:). Vi firar jullovet :). Nu tänkte jag övertala som andra att sätta på ´´fool's dolg´´ :). Det är skit bra!
Oops, jag klarade det, dom sätter på den nu.. :).Hej då<3

jullov!! :D

Idag fick vi jullov! :) Jätte skönt känns det. Men nu ska jag gå till Emma. Emma kommer snart. Såhär såg iallafall jag ut idag på avslutningen:) :


Bilden blev inte så bra.. :P

17 december-SNÖSTORM!!!

HEJSAN! Vet ni? DET ÄR VÄÄÄÄÄÄRSTA SNÖSTORM HÄR! Det är mysigt. Fast jag är i skolan dårå. Alltså ni skulle se. Helt galet alltså! OMG. Tyvär så kan jag inte ta bild me min mobil för jag har en tegelsten(jag kallar den så, eftersom min andra är sönder..) och så har jag ingen sladd.
Våran lekton börjar om 5 så vi måste börja gå snart.

Idag efter skolan ska jag med Emma och gå ut med hennes hund, efter det byta om till AVSLUTNINGSKLÄDER! Får jullov idag!:D:D. Efter det hem till lindmark. Hon ska fixa mitt hår. Ikväll ska jag fira det med Linnea, Jenny, Emma och Emma hemm hos Emma. Jag kommer ha med kamera då så det blir säkert många bra/dina/roliga bilder.

Men ska gå nu, puss. Blir inge bild nu. ♥

16 december

Hejhej! Lääget? Med mig är det inte toppen just nu. Jag har huvudvärk. Jobbig sådan. Jag känner mig nere också.. Men men. Idag ska en man komma och kolla på min säng som ska säljas. hoppas jag får den såld! för då får jag som sagt en ny. Ikväll är det ridning dårå. Ska bli kul att få rida lite.

Men men, mamma behöver datan nu, men hörs senare!.

15 december redan!?

Hejsan! Dåligt med blogg idag men har varit en full dag. Det blir ju så ibland. Först var jag med Emma och Emma. Sen efter gick jag och Emma till Linnea med Jenny. Linneas familj hade levande julkalender. Den var bra, efter drack vi varm saft och åt pepparkakor.

Här har det snöat HELA dagen. Det är mysigt men lite jobbigt med. Halt är det iallafall. All snö kom verkligen på en och samma gång:p.
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag måste städa allt runt min säng, damma med mera. För jag har lagt ut minsäng på blocket och nu var det en snubbe som vill kolla på den imorgon, så all måste vara fint och bra! För jag vill ha den såld så jag får en ny!:)

Tecknad?


Lite cool va?. Man kan väl låtsas att det är snö på bilden.. :P. Idag kom förresten snön tillbaka till lilla spånga:)
Hejhej! Nu är jag hemma från träningen. Det var en rätt jobbig träninge, mycket kallt, men mycket springande. Det är ju bra eftersom man håller sig varm då.

Min kompis gäst bloggade i min blogg innan. Lite kul med omväxling sådär. Jag hade redan bloggat i hennes blogg så hon fick blogga i min;)

Men nu är det dags att gå och lägga sig, är faktiskt jätte trött. Men jag måste plugga engelska, suck. Men sista provet iallafall. Det ska man väll klara av.

Emma gästbloggar! Snabbt! ;)

Hej på er alla som läser denna blogg. Nu är det inte Emma som skriver, utan Emma ;D haha! Jag heter också Emma och driver denna blogg: jageja.blogg.se!!! Jag är en Tjej på 14 år som gillar att dansa, spela fotboll, Vara med mina underbara kompisar,rita och mycket annat ;)

Nu ska jag och Emma på fotboll så jag hinner inte skriva så mycket mer än att jag verkligen längtar till på torsdag för då får vi looooooov från skolan! :D Och en vecka senare så är det juuuul! :d Ska bli så roligt. Men nu måste vi verkligen sticka.


Hejdå alla snälla och glada!:D Kram från mig, Emma ;D

Nu är dom fixade och klara ☺

Tjatja igen! Nu är alla julklappar inslagna också. Men jag kan inte hjälpa att det känns som om jag glömt något..
Nu är det iallafall söndagskväll. Imorgon är det skola. Jag har inte haft någon söndagsångest idag förän nu. Desto närmare julen vi kommer desto mindre söndagsångest:P. Och om en vecka, alltså nästa söndag har vi fått loooooooooooooooooooooooooooooooooooov!:D. OMG! SÅ SKÖNT! Jag har verkligen blivigt skoltrött nu. Man orkar lixom inte med den, så skönt med lov:).
Jag har inte ens märkt det, men jag äger på att skriva små rim på julpaket:P. Höhö vilken talang!. Men nu tänkte jag gå och se ''wallander'' tror jag att det stavas:P. GOD NATT! ♥

3 advent-kista!

Hejhej! Allt är bra med mej idag. Förutom det faktum med att SNÖN HAR SMÄLIGT BORT!! :(. En dag av mysig snö blev det bara.. Men det är iallafall 3 advent idag :). På torsdag kommer friheten:). Jag blir så glad av tanken på att julen snart är her:). Och vet ni vad? jag har köpt klart alla julklappar!:).
Nu ska jag iväg till kista.
Bild på mej och ebba, från förra vintern:) :

Hehe.. :)

''laws of attraction''

Jag såg den filmen som gick på fyrn ikväll. Den var rätt bra, mn slutade som alla andra dårå.
Nu tänkte jag gå och lägga mej. Är sjukt trött. Imorgon ska jag städa mitt rum om jag har lust, slå in julklappar och bestämma/pröva kläder till julavslutning. Vi får se om det blir något mer, nu känner jag mej rätt trött så det kanske blir en lugn dag imorgon. Aja, godnatt sweeties♥



Bildbomb-Igår/idag

Hejsan igen!:) Det blev lite sen update men jag har inte haft tid. På för middagen idag var jag i Kista med min mamma, och vet ni vad? ALLA MINA JULKLAPPAR ÄR NU KÖPTA!:D Sedan spånga fotbollsavslutning.
Igår var jag ju hemma hos Linnea med lite skönt folk. Jätte kul var det. Lite bilder:

Bilder från dagen:

Visst är jag fin i lockar? :)

Det här är en bild på när Linnea var lite med hennes lillasyster, söööta va?:)

12 december-Nu har snön kommit!:)

Nu är vintern äntligen är! Det var så fin när jag gick hem från LInnea med Emma och Emma.

11 december-julklappsköp med Emma

Tjaa! iDag efter skolan var jag och Emma i v-by och köpte massa julklappar. Jag träffade Ebba där också. :).
Nu ska jag iväg till Linnea och där ska jag vara med: Jenny,Linnea,Emma,Emma och så jag:) Vi ska se IDOL FINALEN.:)
Men vi får höras senare, puss.

20.28-TV

Nu har det blivigt dags för: Mammas pojkar och efter det GLEE! :D Haha, älskar glee! Sen ska jag sova, och när jag vaknar är det FREDAG! thank god it's friday tomorrow.

10 december-thank god it's friday tomorrow

Jag hade seriöst inte pallat 2 dagar till. Jag har blivigt så skol trött på sistonde. Jag behöver lov, NUUUU!. JAg orkar inte med skolan. Jag säger bara: tur att vi får lov näst vecka.
Samtidigt kan jag inte sluta tänka på att det snart är jul och jag blir glad av tanken.
''Julen är här och lyser fred på jorden, kom låt oss ta varandras händer,för julen är här.'' Jag tror den går så xd. Det är bara att hålla ut dom sista dagarna nu. Sista provet är nästa vecka. Come on Emma, you can do it!

Nu ska jag skriva rent engelska barnboken;)

so dark,så cold

Vill ni se hur det är på gatan där jag bor..? Mökt:

Sista bilden är från vårat fönster. Den blev lite cool ;).

9 december-bjuder på mej själv


Hehe, ja som sagt jag bjuder lite på mej själv. Ibland får man göra det. Jag har inte glasögon på riktigt men jag prövade dom hos en kompis. Jag tycker stämningen här på bloggen behöver piggas upp lite :)

Tjatja!
Nu har jag just gjort iårdning lite makaroner. Är jätte hungrig. Och trött för den delen. Jag sov dåligt i natt.. Det var en insident med vattnet i natt. Lång historia. Ikväll ska jag rida, som vanligt på onsdagar. Men jag hör av mej senare. För nu ska jag plugga engelska. ♥

NU;

8 december-after school


Tjatja! Nu har jag ätit middag. Jag var utsvulten när jag kom hem från Emma. Idag efter skolan så gick jag och Emma med och klippte Emma. Jag klippte inte, det kanske lät så :P. Sedan en mysig promenad med loke.
Bilderna ovan är från en annan tur. Men gud vad den jycken växer fort. Han har blivigt mycket större än vad han är på bilden. När Loke växt klart så kommer han vara midjehöjd eller större :P.

Ikväll ska jag sitta bänkad framför TV:n. Det är sista avsnittet av desperate housewives. Samt ``jag vill bli tjärna´´ tror jag att det hätte på 4. Tur att jag redan har sett andra avenyn på datan ;). Aja, hörs mer, hejdå!♥

Tiao Cruz-looking good

hey there! Just nu har jag så tråkigt. Det går typ inget bra på måndagar. Men det går 4 st bra program på tisdagar och alla samma tid. He-he damp. Jag är lixom trött. Men jag kan inte gå och lägga mej, för jag är lite för sprallig. Men jag får väl läsa eller nåt..
Måndagen är iallafall avklarad nu. Då är det bara: Tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag,onsdag och torsdag tills julavslutningen. Vi har den på en torsdag på kvällen. Men det är bara 2 dagar till onsdag och bara 4 dagar till helg.. Höhö.
Här har ni iallafall en bra låt med Tiao Cruz. Han sjunger bra och looking good;) klicka bara på bilden så kommer ni till låten. Som i sitt fall heter: Break Your Heart

7 december-öga


Lite cool bild va? jag tycker det. Redigerad av mej, tagen av emma.

TJATJA! Chill dag idag i skolan. hade varkeb SO eller musik, så istället för att kanske sluta 4 slutade vi halv 2.
Ikväll är det träning dårå. Ska bli kul, men mörkt och kallt. Men jag han igentligen inte tänkt på det så mycket, men fatta hur nära vi är till att få jullov nu!:). Bara typ en och en halv vecka kvar:P

6 december-kista

Hejhej! Söndag idag. Jag och Pappa har vandrat runt lite i kistagalleria. Några julklappar är köpta,kul. Hehe. Det är det 6 december idag också som sagt. Men nu ska jag knäppa lite bilder på min säng, sedan få en ny!:D

Är jätte trött!

God natt.

28 dagar

nu tänkte jag gå och se på TV det är en bra film på 4. Den heter 28 dagar. Jag tror den är bra iaf xd. Har någon sett den? :P

Sandra Bullock är med iden.

5 december- lussebullar och julmarknad

Tjatja!
Min dag har varit bra. Jag vaknade väl vid halv 10. Vid halv 12 så var jag nere i spånga för det var julmarknad. Går på den varje år, så trevligt:). Jag fick med mej hem 2 julklappar till familjen iallafall, höhö.Men när man kom hem var man helt stelfrusen,BRR!.

Nu Sittar jag och smaskar på en Äkta hembakad färsk lusse bulle:). Men jag gilla dom inte så mycket, hehe. Men eftersom det snart är jul så tänkte jag pröva igen.


Gillar ni lussebillar?:P

Välkommen till min klass transor:


HAHAHAHA!! Calle,Björn,Johan,Martin och simon i min klass är utklädda till tjejer och dansar. Vi hade tema vecka och hade fått bokstav T. HAHAHAHAHAHAHA!!:D

Fredag gott folk!

Hejsan igen. Fredag idag. Skönt. Ikväll ska jag då vara med Emma,Emma,Linnea och Jenny hemma hos jenny. Hon har nästan FF:P. Vi tänkte gå ner och köpa tjokis mat(pizza sååååå gott! :P) och samt köpa godis. Det kommer nog bli en lång härlig,rolig och skrattfull kväll. Jag hoppas att ni kommer få en lika bra kväll som mig:)

Men tillbaka till nuet. Jag tänkte städa mitt rum och sedan ta en dusch. Mitt hår blir skitigt så fort och det är ju alltid skönt med en dusch. Jag hör säkert av mig innan jag sticker eller ikväll. Men så länge, hejdå;)


Det här är dom som jag sja vara med ikväll;)

Planer

Tjatja! Lääget?:) Här är det bara bra. Nu snart ska jag följa med Jenny och hämta hennes hund. Efter det ska jag hem och städa mitt rum, haha har blivigt stökigt igen.. Senare vad 6 ska jag och Emma ner och mäta Jenny Emma och Linnea för att köpa middag och godis för att sen åka hem till jenny. kul!
ska åka nu, puss!

jag älskar glee!


haha, somsagt. Jag älskar glee. Den roligaste serien! jag rekomenderar att all ska se den! Torsdagar kl 21.00 i 4:)

3 december-frost!

Hejhej! Skolan idag var bra. Jag älskar torsdagar! jag har 3 lektioner och börjar 20 i 10:)
Iallafall så gick jag hem och pluggade efter skolan. Jag har NO imorgon, samt franska och svenska. Men No:n tog kortare tid än väntad så jag har lite tid över ;). Alldeles nyss så var jag ute en stund, jag behövde lite frisk luft efter 2 timmarsskrivande. Jag tog lite kort på frosten. På ett dygn har det blivigt riktig VINTER här.Höhö. Den sista november var det fortfarande höstvärme, den första december var det minusgrader och massor av frost. Och självklar jättekallt.
Men nu ska jag skriva Loggbok, puss.

2 december-möta

Hejsan! Idg är mdet då onsdag. Jag fick sluta en timme tidigare. Snart ska jag till vällingby med Ebba sedan rida. Eftersom det är onsdag so är veckan snart slut. Sköönt, eller halva veckan har iallafall gått;) Nu ska jag ner till spånga och möta Ebba, hejdå!

Det här är en gammal bild på mig och Ebba från förra vintern.

1 december!

Hejsan! Jag är skit trött. Det är rätt mycket i skolan denna vecka med, men inga prov. Jag tänkte börja med en logbok. sedan fortsätta med franska muntligt prov. Biblotikarien fick typ damp på mej idag, är lite sen med boken hehe. Jag har inte gjort något mer än att ha gått i skolan idag. Idag är det ju 1 december! bara 24 dagar kvar nu!:) det snöade till och med här idag, första gången tror jag. Det var minusgrader också. Jag vet inte om det är något att glädjas över, mn förtillfället ja:)
 Vi får höras senare, ska skriva.


På min kalender så var dét mina favoriters tur att komma upp!:)