Jag bara älskar grinchen!

Taget från google.se!
Grinchen nu på 3;an! Underbart! Älskart!
Imorgon är det första advent och vad kan inte få en på mer vinterkänslor när det inte finns någon snö ute än Grinchen?! Han är så söt! Man bara måste gilla den, även om man inte erkänner det ;) Nu ska jag äta lite godis och titta på Grinchen innan middagen. Det borde ni med, tycker jag. Pöss.

Detta gillas

Det jag gillar mest är videon! Den gillas!

Make it rain? no make it snow

Foto: Jag Modeller: Emma Och Sara
'
Hösten är förbi, låt vintern komma!
Är trött på dessa halvkalla gråa dagarna i november. Här är en fin höstbild på mina kära vänner Emma och Sara. Missförstå mig inte, jag gillar hösten, men nu, nu har löven ramlat, sopatsbort, leran kommer fram, det börjar mörkna vid 3 och det är väldigt mörkt. Då vill jag ha den fina vita glittriga snön! Är jag den enda?

Sometimes you have to try another path

Made by me

Like cars that passes in the light

Några snabba bilder som Emma Flygare tagit i sommras när jag och Emma var på hennes landställe. Bilderna är alldeles sommriga och fina , i den gråa dag som är idag i november. Längtar till fredag dock, då händer det något speciellt, en finis människa fyller år, sent på året. 16 år!





Foto: Emma Flygare (Justfaith.blogg.se) Modeller: Emma och jag.
Emma har värsta dröm-landstället. Det är nice, fint och en hage med hästar. LOVE. Bilderna ovan påminner mig verkligen om sommaren! Sommaren går så fort också. Men nu är det inte läga för att titta tillbaka.
Nu försöker jag se här och nu, och här och nu måste jag plugga. Pöss

ORKAR INTEE!

Förlåt!

Busy

Min helg har varit braaa. I fredags chillade jag bara med Emma, sen på lördagen började jag med ridning, sedan åkte jag och finisar till kista sen på kvällen körde Emma, Emma och jag en spa kväll, vi badade i min jacuzzi (det blev liite trångt.. ;)) och hade ansiktmask sen samt coka cola såklart, efter det gjorde vi marrängswiss (stavning??) och titta på en film. Sen när dom gick hem var jag jätte trött så somnade på direkten haha.
'
Imorgon har jag tagit ledigt alla lektioner innan lunch, bara för jag ska till tandregleringen.. Åh kanske ska få tandställning.. Nu lixom.. Åh.. Missar matte provet, kommer antagligen få göra det någon annan lektion. Men nu ska jag titta lite på PAN AM sedan sova. Pöss.

Målar något så fint som naglarna!

Hittade ingen passande bild..
God natt! pöss

They always say that time changes things, but you actually have to change them yourself.

foto: jag Modell: Emma
Förlåt för ingen blogg! men... HEJ BLOGGEN!!
Men i helgen hade jag mycket för mig, sen har jag tänkt blogga men min tisdag var så otrolig dåååålig. Min onsdag var bättre men var otroligt trött så orkade inte, he-he. Men på tal om igår, jag gick på breaking dawn!!!!!!!!!!! Den var så himla bra! Och Taylor Lautner var så j*vla snygg! Jag dog lite mycket.

Sista knappen åkte av efter dagen :'|

Väska - monki | skjorta utan ärmar (?) - veromoda | Jeans- H&M | halsduk - cubus kanske..? | Skor, converse - new york! | klocka - cleas ohlsson | Stora ringen - BikBok | dom andra 2 vet jag ej, har hittat dom hemma. Sista knappen på min skjorta utan armar ramlade av :'( Får laga den med en annan knapp, kan ju bli gulligt. ;)

Behind the scenes, from tha studio

Foton: jag med min braaaaaaaaa mobil kamera!
Hej! Lite behind bilder är alltid lite kul va? Ni fick se mig nu också, hehe. Det var jag Emma och DJ. Alla hennes bilder hade mysteriskt försvunnit stackaren, så vi tog lite nya. Några på mig också, blev ful på alla som vanligt. Så atagligen kommer hon få användning av bilderna på Emma. Innan vi började fota så gick vi ner till folkan (typ café i vår skola) och dom hade värsta goooooda kakorna, så jag köpte 3 med en festis. Det var fett gott. Det är dem ni ser på första bilden :) Men a. Hade inte mycket mer att säga nu. Tänkte komma med en dagens sen. Men så länge får ni dessa behind bilder. Och sen tänkte jag säga att jag är hungrig. pöss

11/11-11 tid:11.11.11

Det var meningen att detta inlägget skulle publicerats klockan 11.11.11 i förmidags, men det blev inte så. Så några timmar efter då, WOW!! Hähä. Hoppas ni önskade er något, det gjorde jaaag! Det blir roligare då :)

A beauty, I think.

Snygg kvinna vi har här! Klart jätte vacker! Tänk om man själv hade varit ynka pytte liiiite snygg som henne. Det hade varit det. Har ni sett burlesque ? Om inte, se den! Om du har, se den igen! Den är otroligt bra, hon är otroligt snygg och filmen gör verkligen hennes braiga röst hörd. Jag älskar den. Sen är det ju värsta snyggingen med också ( läs: värsta snyggingen! dör! ) och det är ju inte dåligt det heller ;)

Konsten att le med tänderna. Den konsten passar inte in på mig.

Hatar att le med tänderna. Jag är så ful när jag gör det, ser liksom falsk ut. Men jag stod i spegeln (som varje dag, hela tiden) och prövade lite miner, grimaser, när jag såg att leendet ovan såg väl okej ut. Första gången. Så jag knäppte en bild, sen var jag tvungen att redigera den lite eftersom jag var osminkad och, jag vill inte låta som värsta bimbon nu som inte kan visa sig utan smink, men det är ingen vacker syn på mig när jag är oskminkad och trött och finnmedel i ansiktet på kvällarna.. Ingen vacker syn på mornarna heller för den delen.
Den andra bilden är en grimase som jag gjorde. Väldigt söt. Verkligen. NU ligger jag i sängen och chillar. Jag börjar halv 11 imorgon, hallelujah! Så jag behöver inte gå och lägga mig än. Tänkte måla naglarna.
Men vet ni vad jag och bästisarna gjorde förut idag? Vi sprang ut och sprang. Nu känner jag mig duktig :)) Vi sprang i typ 35 minuter och typ en halv mil, lite mindre kanske. Är nöjd. Nu är det inte jätte mycket fotboll och vi vill hålla igång så vi sprang. Sen var det extra skönt med mat i magen och en låång varm dusch! PÖSS

seize the day


foto: jag
Hejhej bloggän!
Idag är jag på braa humör, även fast jag är trött. Men det kanske bara är därför jag är hungrig och ska få mat nu? Ingen vet.. ;) Men idag står det också plugg på schemat. Jag MÅSTE fixa mitt bokomslag, det är ett defenetivt måste. Emma ska hjälpa mig också, god bless her! Hehe.. Härnäst är det i alla fall mat. Som jag ska äta nununu. PÖSS!

I heart we heart it

image descriptionimage description
image description
image description
image description
image description
Jag gillar verkligen we heart it ! Nu tog jag mest med lite söta bilder. Men det finns så många av allt. Om man har tråkigt är det bara att gå in där och titta runt. Det är där många hittar ny insparation. Jag brukar gå in där och kolla då och då. Men jag gillar pillerna mycket, dom är så sööta :)

The beautiful Emma, but she does not think so..

Foto: Jag Modell: Emma
Är fortfarande i skolan nu då..
Har lektion. Är huuungrig just nu, hehe. Jag längtar tills vi slutar för att jag är rätt så trött. Kunde verkligen inte somna igår, och jag låg vaken så länge så jag vågade inte titta på klockan. Sen nu så är jag jätte trött. Imorse, första lektionen, så hade jag tydligen håltimme också.. Ikväll är det träning, hoppas det kommer många. Men ni får ursäkta mig nu, läraren läser högt, vill lyssna. PÖSS

Jag kunde försovit mig imorse, för när jag kom till skolan så hade jag håltimme.

Jag. Är. Trött. Lyssna bara.
Paradise - coldplay
Bra låt, värd att lyssna på. Videon är söt så kolla på den innan ni kryssar! :)

Vännen är återkommen, och hon tog med sig gåvor

'Emma är hemma :D
Hon köpte ett par finfina converse till mig som hon ska få pengar för, sen så köpte hon mig en termos kopp, yeey. Jag har tänkt köpa en sådan ett tag nu, men har inte blivigt av. Taaack Emma. Imorgon kommer jag ha med mig varm dryck till skolan, yumie :) Nu står kladdkakan i ugnen och blir snart färdig att ätas, jag och lillasystern blev liiite sugna på att ha något gott att smaska på till PAN AM. Det är en bra serie på trean, börjar klockan 9. Värd att se. PÖSS

Emma från studion, rooolig rubrik!

foto: jag Modell: Emma!
'
Hola bandolla!
Idag har jag gjort lite men jag har gjort det. Det har varit saker som legat men jag har inte orkat fixa dem, men nu har jag! Sköönt.
Sen ska jag iväg till stallet, det är teori idaaag. Sen är det myskväll hos sara, myyys :D Men ska fixa något att äta nu. PÖSS

Hur jag börjar en lovmorgon

Jag börjar en lovmorgon med en varm skön dusch och sen lite ansiktsmask. Nu sitter jag i soffan och glor lite på TV, ska göra lunch till mig och mamma snart. Och sen ska jag fixa lite på ett skol prjekt.. Sen har jag inte så mycket planerat. Vi får väl se. Nu ska jag i alla fall gå och bädda min säng och börja med skolarbetet. PÖSS