KONSTIGT VÄDER!

Hejsan alla snälla!
idag har jag inte gjrt så mycket förutom träning typ..Och innan idag så var det typ värsta snöstormaen, men den varade ityp 10 minuter :s. och sen började det snöa vanligt fast med ovanligt stora snöflingor. och nu har det slutat.
Ikväll:
jag skar iväg till dom som var hos oss igår, och ikväll ska jag inte glömma att ta bilder. Jag glömde ta kort igår ;). Det är typ tjej kväll. Men nu måste jag sminka mej, puss hej!

En bild från när ebba och emma har sminkat mej ;). Jag brukar tycka att närbilder på mitt face inte brukar vara så fina, men man mäste bjuda på sig själv ibland. Och dessutom var sminkningen jätte fin tycker jag, vad tycker nì?

;)


Visste ni inte va?

27/2-09

Hej!
Vad gör ni? jag, emma och min lillasyster har precis jobbat klart. Innan det var vi och köpte och åt kebab, MMM!
Så j*vla gått! Men nu sitter vi bara och finderar vad vi sja göra..Emma och clara står och fotar på katten, majsen. Fast clara håller bara i katten,xd. Jag är jätte sugen på glass men jag har inga pengar ute och orkar inte gå ner till kiosken för den delaen heller. Men vi hittar säkert nåt. Jag kom på att vi kunde spela poker, jag kommer äga dom om vi kör det! hehe. Innan vi kom in och börja fundera på vad vi ska gör så var vi ute och tog kort, här kommer lite bilder:







Ja det var några bilder,xd. Men nu ska jag och emma gå ner och köpa godis till ikväll, jag får gäster. Kommer nog inte blogga så mycket mera idag, men det kommer nog komma bilder imorgon om kvällen. puss!

Dagens outfit:


ja så här såg jag ut när jag var i vällingby. Lite siddig kanske.. Men men man ser iallafall.

Köpt idag:

hejsan!
Nu har jag kommit hem jag har just varit och lämnat stall nycken till sofie. Och innan det så var jag och clara till Terese, claras kompis. Hon är bortrest och vi ska ta hand om hennes katter och hamster. Och clara vågade inte gå själv. I vällingby idag köpte jag:

Linne-H&M
jeanslegging-gina tricot
och:

Prisent till emil-H&M(garnier)
ljus hjärtan(till mamma)-lager hous
choklad(till pappa)-lager house

12.13

Hej du!
Nu ska jag gå till emma om typ en min och väcka henne. För när jag ringde och klakan var 3 minuter i 12, väckte jag henne.. Så nu sa jag gå dit och göra så att vi kommer iväg nån gång.  puss och kram

solen skiner på landet..

GOOD MORNING!

Hejsan!
Idag kommer bli en strålande dag! jag ska åka och shoppa för nu vet jag att pengarna ligge på kortet. Och jag har gjort upp en lista på vad jag ska köpa, eller vad som behövs köpas. Och nu tänkte jag göra iordoning lite frukost till mej och min lillsis. pussar.

Why can´t just the snow go away?

Night

Halloj!
Vad har ni för er då? jag ser på greys anatomy (eller hur det stvas?). Det är skiit bra! det går på 5:an mellan 21.00 och 22.00. Ikväll tänkte jag bara se klart på greys anatomy och sen gå och lägga mej och titta på film med min lillasyster.
ha det så bra puss!

Hehe lite gammal bild kaske ;)

Inga pengar!?

Hej!
Jag var ju i vällingby odag, för att köpa nytt.. Men när jag kom till välling by så visade frt sig att mina pengar hade lagts in på pappas konto ist. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad arg jag blir! men jag och emma tänkte åka och shopa imorgon istället. Men fast jag märkte att jag inte hade några pangar så stannade jag lite i v-by med emma och ebba. Emma skulle köpa chinos, maskara och foundation borste, men det får ni se mera om på hennes blogg. Men efter ett tag så kunde jag inte vänta längre för jag hade inte ätit nån frukost så jag och emma åkte hem till mej och åt lite pizza från frysen med viktöksbröd och vatten med en semmla efter. så nu är jag så mätt att jag nästan exploderar.
Men nu ska jag ta kort på emma och hennes nya chinos m.m.

här är en jätte söt bild på emma.

Onsdag 25/2:

Yooooooooo!
idag är det onsdag som alla vet, eller? Men iallafall så ska jag iväg och handla lite kläder och smink o.s.v idag! kul! för det var länge sen jag köpte nåt nytt att ha på mej! jag och 3 kompisar ska till v-by. Vet inte om jag hinner skriva så mycket mera, men jag kommer skriva mera sen om vad ja har köpt och så. så v hörs senare! PUUUUUSSS!

En bild från landet

Emma kmr

Hejsan!
Nu snart kommer emma hit. och vi tänkte nog bara se lite på film och kanske gå ner och köpa en semmla. Emma skulle ta med en bra film för jag tycker inte att jag har några..Och sen vid 5 halv 6 så tänkte jag och ebba åka till effi´s polle idag igen:). Men vad ska ni gör då?  Hoppas ni får en bra fettisdag!

bildpå mitte lilla landställe;)

Brunch


hejsan allihopa!
nu sitter jag framför datan och äte min lilla frukostlunch, säger man inte brunch då? Aja är jätte hungrig så ska ta mej tid att äta upp nu, hejsvejs!

Fet tisdagen

Shulululu!
Idag är det fet tisdagen! eller semmeldagen som man också säger. Då får man äta så mycket semmlor man vill. Men jag är inte så försjust i semmlor, men skulle vilja vara det.
Pappa ringde förut imorse (jag har ju jobbat lite på hans jobb) och han sa att min lön hade kommit tidigare, wohow.
Idag:Har jag inte bestämmt nåt men vi får se hur det blir..Men pappa har tagit hem lite extra jobb åt mej igår också så jag kanske jobbar lite med det.

Och eftersom datan laggade igår så får jag lägga ut bilden jag tänkte ha idag ist.
Vad tycks?
Men vi hörs senare! ♥

Datan laggar!

Hejsan!
Har ni haft en bra dag? det har jag haft. Jag emma och ebba var nere i spånga och åt bann thai, sen gick vi hem till ebba och gick ut med hennes söta hundar. Sen hem till mej, och dom stylade mej. TACK SÅ MYCKET! det blev jätte fint! sen gick vi ut och tog bilder, skit bra! Och sedan åkte vi alla tre till fanta (effi´s polle). Och nu ska jag typ gå och lägga mej. Är trött vet inte varför.Men vi hörs imorgon! god natt.
Men det blir inga bilder idag för min cp data dampar, ååååh jag hatar den!

23/2- måndag

Hejhej, nu är klockan snart halv 11.Och jaf vaknade rätt så tidigt imorse, eller typ 9 halv10 ungefär. Det är ju lov! det är såå skönt, men det känns lite konstigt att det inte är skola. Vad ska ni göra idag då? Jag ska vara med ebba oxh emma, jag tror att vi först ska gå ner till spånga och få nåt att äta i baan thai, gott! Och sen fota lite:).
Men nu ska jag göra iordning lite frukost, puss och kram!

Snå snö snö, det kommer bara mera snö.. Jag vill har vår och sommar!

Cup

Hejsan!
Nu är jag hemma! fast det har jag varit sen halv 2 idag. Men jag hann inte skriva, det var fotbolls cup idag. Och jag skulle bara hem och fixa lite och byta om och lite så. Men cupen idag: jag tycker att det gick bra spelmässigt! vi spelade bra och passarna blev bra och fina löpningar. Men vid vissa tillfällen var vi inte riktigt på hugget. men vi spelade bra. Men om vi säger poäng mässigt, så gick det väll inte strålande bra precis.. Men men.Nu snart ska jag gå och lägga mej är jätte trött!. God natt och sov gott, pussar!
 
Här är en bild på mej när jag står mitt ute på isen. och det bredvid mej är en flotte.

Hos li

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
länge sen nu! men ni vet vad man säger, tiden går fort när man har kul.Men nu har li precis dushat och vi ska gå och fixa glass (hemgjord, skit god) med varma hallon på, mumms!.
Idag:
J
ag och li vaknade,xd. sen åt vi frukost rostat bröd med nutella. sen gick vi in på datan och kolla tåg tider till imorgon och ringde sedan mamma. Och sen gick vi till mitt landställe som är typ 100 meter bort och fotade lite där.Och sen kom vi hem och var välldigt frusna bara för det var skit kallt inne i vårat hus(landställe alltså) så vi gjorde lite varm saft och oboy. Och efter som det är värsta vinter landet här så bestämmde vi oss för att åka lite pulka (a). Och till sist kom vi in och spelade lite guitar hero och sen åt vi middag och efterrätt. och nu sitter vi här:).
Men som sagt så ska vi går och fixa glass med varma hallon. puss och kram!.

Li tog den här bilden.
Här äe en bild från mitt landställe, det var så kalt så i gjorde upp en eld och sen blev det faktiskt riktigt fina bilder på det. Eller vad tycker ni?

Landet

HEEEEEEEEEEEEEEJ!
nu är jag då på landet med li, och när jag kom fram så fick vi amerikanska pankakor med sylt och grädde(sirap också om vi ville). Men nu sitter jag och kollar lite på datan och li prövar sina kläder. Vi ska på film kväll imorgon, kul kul ;)
 Men men nu får ni ha em jätte bra fortsatt dag allihopa! puss och kram.

Packning


Hej.
Nu har jag nästan packat klart, det ser kanske mycke ut men det äre inte. Det är bara en liten resväska;).
Men nu är jag åker till landet så kommer jag nog inte kunna blogga så mycket.. Men nåt inlägg kommer nog in varje dag, och kanske lite fina bilder. Vi får se om Li har lätt uttag.
Men ska fortsätta nu, puss hej.

V-by och packa

Tja!
Hur äre med er idag då? med mej är det bra. Jag ebba och emma var i v-by förut idag. Och jag hittade massor av finakläder som jag passade i, jag tittade bl.a på ett par jätte fina jeanslegings, och en klänning på gina tricot.
Och nu är ebba och emma här vi ska packa, för jag ska åka bort i helgen.Ebba och jag driker varm oboy med visp grädde, mumms!. Och vet nu vad? min söta lilla pappa ska köpa ett minnes kort till våran CANON EOS D400 :D. och där hos min kompis så är det jätte fin natur! så jag kommer nog ta många och fina bilder.
Dagens outfit:

Det blev en enkel idag med.
Jeans(pussochkram)-gul och blå
Munkjacka-esprit
Tröja-gina trcot
Men nu ska vi äta lite, men vi hörs väll senare.puss&kram.

Fullt

Heejsan!
Förlåt för dålig update!Men jag åkte till effi´s polle efter skolan för att hon var sjuk. Och sen direkt(nästan) efter det så var det grönt kort kurs som jag skulle gå på och när jag kom hem så skulle jag duscha sen äta och jag åt framför tv:n till andra avenyn..Men hur har eran dag vait? min var väll bra tills dom 2 sista lektionerna kom.. För först så hade vi franska, det var inte så tråkigt men när alla hade satt sig så svslöjade hon(våran franska lärare) att vi skulle ha ett prov i franska direkt efter sport lovet! Och på provet skulle vi kunna klockan och massa sånt. Och vi hade inte ens gått igenom det innan.. Och sen sista lektionen så var det ju matte prov.. Och jag tror inte alls att det gick så bra för mej.
Dagens outfit:
 
Ja det blev en enkel och vanlig idag:
Tröja(ucla)-bikbok
Linne-H&M
Jeans(puss och kram)-gul och blå
Strumpor-Fått,xd.
Och imorgon har vi halv studie dag, och jag och emma har lunch 11:40 till 5 i halv 1 så vi slutar 11:40. Det var nice iallafall. Så då tänkte jag ebba och emma åka till v-by och kanske äta nåt och sen åka hem till mej för jag behöver packa. Jag ska iväg över helgen och torsdagen å fredagen. Till en kompis. Hon som jag visade på bilden om nu skrollar ner lite bara. Mer vet jag faktiskt inte, Eller nu tänkte jag gå och lägga mej och träna glosor. puss hej och god nat!<3

slutar om en min.

Hejsan igen!
nu är det bara en kvart kvar på tekniken, och vi jag emm och niki alltså har inte kommit nån vart.. För emma och niki fixar bloggar, eller emma fixar nikis blogg och niki bloggar..Och jag orkar inte jobba så jag bloggar också. men nu snart ska jag logga ut puss hej igen ;)

Teknik 17/2

Heejsan!
Nu sitter jag i data salen och vi ska göra ett arbeter om båtar, man fick välja me+lan helikopter, bilar, båtar, flygplan o.s.v.
Och jag emma och niki , och dom valde att vi skulle jobba med båtar. Nån som vet nåt om båtar?.

Men ojsan nu måste jag sluta våran lärare får damp om han upptäcker att jag bloggar, vi har ju inte birgit längre hon blev ju biträdande rektpr-.-. Men vi får höras senare pussar♥

Robyn


Hej hej, jag har börjat tycka att robyn är bra, eller jag har aldrig tyckt att hon var dålig. Fast jag gillar hennes gammlare låtar bättre..

Veckans blogg!:D

Hejhej!
Jag har blivit veckans bloggå emma´s(sommarfreak.blogg.se) blogg :D. Jag kom precishem från effis stall och ska snart in i duschen och sen ska jag äta och plugga matte, igen(suuuuuuck!). Men men vad gör man? man vil ha bra på provet.
Juste ikväll är det ju 90210 på tv:).Men nu måste jag sluta innan min pappa får damp, puss hej!♥

16/2 Måndag

Hejsan! 
Idag är det ju måndag, så vi har en hel vecka framför oss. Idag var jag i skolan, och det var somvanligt i skolan. Och efter som det är måndag idag så ska jag ju till effi´s lilla söööta polle. Och dit ska jag om ungefär en kvart 20 minuter. Men innan det så ska jag hinna räkna matte, vi har matte prov imorgon och det känns som om jag inte kan ett piss, suck!.
Dagens:
Tröja-gina tricot
Tunika-fått
Strumpbyxor-H&M
Benvärmare(som jag har under min sövlar)-fått
Och det var allt tillsvidare, hörs kanske senare idag ♥.

Natti gottfolks

Hejsan!
Nu tänkte jag gå och lägga mej och räkna matte, vi har ju prov på tisdag-.-. Så istället för att se klart på beck räknar jag matte. Men men vad ska man göra ?. A jag ville bara säga god natt och dröm sött.

Typ såhär ser det ut

GG

Hejsanhoppsa!
Nu är det gossip girl, jag har  precis gjort ett test på gossipgirl´s hemsida, klicka här så kan du också göra testet. Jag blev mest lik Serena. mn nu ska jag fortsätta titta på GG sen är det ju beck :).

puss och kram.

18.09

Hej alla!
Nu kom jag precis hem från träningen, det blev gångfotboll idag igen.. Men det var rätt kul.
Idag så kom ju farmor hit och vi åt lite tårta för att fira Emil och hon ska äta här också, trevligt trevligt.Och imorgon är det skola"/. Men vi har iallafall sov morgon till 09.20, det är rätt skönt iallafall. Och ikväll ska jag se beck också, den går på
4:an den börjar kl:21.00 det är en mord serie,xd.Men nu måste jag hoppa in i duschen, hörs kanske senare♥.

Boring

Hejsan alla söta.
Jag sitter och har välldigt tråkigt och nyser hela tiden, jag tror att jag håller på att bli förkyld ;(. det får jag inte bli för jag ska träffa li(inte idag men under lovet) och HATAR att vara förkyld. Men men jag måste ta det lugnt nu, och tänkte se en film, loveactually.

Bilden böev lite dålig.. MEn vi hörs senare!

Morning?

Hejsan!
hur mår ni idag? jag mår strålande, och jag hoppas att ni har sett att emma flygare har pimpat min blogg och det blev riktigt fint!. Men nu sitter jag och min barndomsvän Li och diskuterar vad vi ska göra på lovet.
Men igår så fick jag besöksrekord här på bloggen. Nämligen 42 st :D!

Det där är Li och hennes pojkvän.
Men nu får alla ha en bra fortsatt morgon! pussar,

Höstas

Hejsan alla!
Nu snart ska jag gå till emma, och vi ska nog sen på nån bra film och bara ha det mysigt och roligt. Men jag kanske hör av mej senare, hos emma alltså. Men vi kanske hörs senare då, kram.

En gammal bild på mej och emma från i höstas tror jag ;)

emma skriver


bild på emma som jag har tagit.

Hej folks. Det här är Emma. Jag skriver i bloggen sommarfreak, bara så ni vet. Emma vet inte att jag sitter och pimpar hennes blogg. Men visst är den fin? Hennes nya design. Jag gillar headern, allting är då gjort av mig, hehe. :)  Just nu är Emma och rider, men vi ska titta på en kompis basketmatch och jag ska fota den, det har jag fått i uppdrag. Men vi hörs. Puss på er. Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag!  / Emma F.  http://sommarfreak.blogg.se

Tycker ni bloggdesignen är fin? :)

12:24

Heeeeeeeeeeeejsan!
Vad gör ni då? jag tänkte gå till emma flygare snart hon skulle bara äta.  Men nusnart somsagt ska jag tilll emm flygre men jag tänkte göra ett alla ♥ dag kort till familjen först ;) .

En bild från igår, jag tycker om. Men vad tycker ni? lägg en kommentar ock

hjärtebild

Hejsan! jag är på bra humör idag :)
här kommer en lite hjärte bild ;)

Glad alla ♥ dag!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Idag är det alla hjärtans dag! Så nu hälsar jag alla som läser det är innläget en GLAD ALLA ♥ DAG!.
Det blev ett rätt tidigt inlägg idag, men pappa väckte mej. Och nu ska jag gå och äta en jätte god alla ♥ dag frukost! Med allt ni kan tänka er på,hehe..

Mumms.
men vi hörs senare! Puuuuss♥

Jag är utmanad!

 Snusar du?
- Nej usch! Jag hatar det, och det luktar så äckligt.
Röker du?
- Nej
Gör du frukosten själv?
- Ibland,ibland inte..
Har du suttit i rätten?
- Nej?
Har du slagit ner någon? 
-
Nej, eller om att jag har bråttat ner min lilla syster räknas så, ja.
Har du pussat någon av samma kön?
- ja
Har du varit på strippklubb?
- Haha, nej
Vad gör du när du blöder näsblod?
- Jag tar en pappars bit nedanför eller i näsan, fast det var ett tad sen..
När grät du senast?
- För typ 3 dagar sen tror jag..
Vem kan du prata om allt med?
- Mina nära vänner.
Har du solglasögon?
- ja, fast dom är borta.hehe.
Skriv en mening på engelska
- I don´t know what to write?..
Vem pussade du senast?
-Kommer inte ihåg..
Vem kramade du senast?
- Emma
Vad är din högsta önskan just nu?  
- Hmm.. Det är 2 saker, men vinna massa pengar är en av dom 2.
Vad heter ditt hårspray du använder?
-Nåt märke som typ heter d:fy
Vem gillar älskar du?
- Mina närmsta och, och alla mina vänner.
Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
- Grå med ett vitt linne under,xd.
Känner du någon som heter Niklas?
- Ja, eller min brors kompis heter det.
Har du bärbar data?
- Nej men min mamma och min bror har.
Är du blyg?
- Ja,ibland
Vad tänker du på just nu?
- Att jag ska gå ut och hämta en drika och sen börja se på filmen ;)
Vad ska du göra nu?
- Haha sa det innan, se på film.
Vart hittade du den här listan?
På Sommarfreak.blogg.se´s blogg och från hennes blogg gick jag in på den som hade den här från början och läste mer om det för det verkade kul, xd.

Movie night!

Hejsan!
Ikväll kommer det bara bli en film kväll, jag har några filmer inlagda på datan som är bra, B.la Bee movie,xd. Med massor av läsk och godis:).

Haha söt va?!
men nu ska jag fortsätta ta emot bilder på mej från idag, puss och kram långbanan♥

Inget att göra,xd.

NATURLIG HÅRFÄRG?

[ ] Rödhårig - 200 kr
[ ] Brunhårig - 700 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr
fast nu har jag brunt, xd.


ÖGONFÄRG?

[ ] Blå - 300 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 1000 kr
[ ] Annan - 100 kr


LÄNGD?

[  ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[  ] 160-140 cm - 1500 kr
[  ] 140-120 cm - 700 kr
[  ] 120-100 cm - 400 kr
[  ] Under 1 meter - 200 kr


ÅLDER?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr


ÄR DU?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[x] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 5000 kr


HUR BRA SYN HAR DU?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 25,000 kr
[x] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr


SKOSTORLEK?

[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr


FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[x] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?

[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 20.000 kr
[ ] Penna och papper - 10.000 kr

Jag var värd 30550 kr.
copy by http://sommarfreak.blogg.se

Fredag den trettonde

Hejsan!
Har ni fått någon otur idag? Det är ju fredag den trettonde. Jag och Emma har precis varit ute och fotat mig, jag var som typ hennes modell. Några av bilderna blev faktiskt fina, tycker jag. Jag sa ju förut att vi hade temadagar i skolan och idag var sista temadagen. Så det var en rätt skön dag idag i skolan. Första timmen så klippte vi och klistra lite i en halvtimma. Sen så tränade vi på våran uppvisning. Sen så sätte vi ihop hela programmet och körde en repetition. Sen så var det mat och det blev hjärtplättar med sylt och grädde, mmmmm! Och efter det kom själva showen, 7b kom tvåa, dom var skit duktiga, dom var körslaget, grattis! Nu är jag som sagt hos Emma och har tagit bilder. Ha en bra helg! puss och kram.


Bild tagen idag. Vad tycks?

2 dagar

Hejsan, länge sen nu, eller?
Men jag har en förklaring. I onsdags gick jag hem till hanna efter skolan med Emma, sen så sprang jag hem från hanna på 5 min bara för att jag hade glömt bort tiden till gröntkort. Och idag så har jag bakat en tårta med niki louise emma och niki. Jag kan tyvär int säga vad vibakade för det är hemligt till imorogn. Men det blev ett mäster värk gjort av bara händer. Men bara lugna jag ska ha med mej kameran imorgon och ta kort på tårtan innan den blir uppkäkad ;). Vi bakade tårta bara för vi i våran skola har tema dagar, med typ friends tema.
Och imorgon ska det bli bokstavs tävling, då har alla klasser fått en bokstav(vi fick T) och så ska vi göra en show(eller hur det stavas?..) med nåt som börjar på T. Men alla klasser har fått olika bokstäver. Och det var också ett spciellt tema på tårtan nämligen sagor/serie figurier. Först trodde jag att våran show skulle bli ett fjasko, för allt var helt rörigt igår och så. Men idag så tror jag faktiskt att det kommer bli bra, själv är man ju kaveljér. Jag ska precentare allt till våran klass. Och Mer än det här kan jag inte säga: men vi ska göra ``talang 2010´´. Jag kommer ta med kameran och fota lite som sagt, vårat uppträdanden kommer bli roligt för vi har med lite udda saker,hehehe..
Dagens outfit:
Nej det blev ingen dagens outfit idag heller bara för att datan laggar när jag ska lägga in bilden..
Men jag tänkte se på lyxfällan. Det blir nog en tidigare kväll ikväll för jag börjar kl:08.30 imorgon "/.

Dagens 10/2


hejsan, Jag tänkte pröva fota som jag har sett att andra har gjort med sina systemkameror. Men eftersom mitt minneskort krånglar i våran systemkamera så tog jag min digital, men jag tycker det blev rätt bra endå..
Grå tröja-gina tricot
Linne-MQ(365suneshine)
Leggings- ?
Men måste fortsätta städa nu, puss hej.

10/2 tisdag

Hejsan!
Hur har dagen varit? Min har inte varit så bra.. Eller min grupp fick reda på att våran matte lärare(som var ski bra!) ska sluta att vara våran lärare och bli biträdande rektor ist. ÅÅH jag blir så himla arg! För henne hade vi i teknik också så vi kommer få byta lärare där med, Å!.
Juste min bror fyller ju år idag. Och jag tänkte köpa prisent till honom senare när jag får mina pengar. men jag köpte en lite tröst prisern sålänge. Min bror är såhära en typ hälså freak så han äter nästan inget godis och driker alldrig läsk till middag och massa sånt, så för att retas med honom lite köpte jag ungefär somen choklad fast det var typ cornsak och sen chklad över och sen la jag den i en kanska stor låda så han tror att det är nåt stort, hehehe.. Men den är bara tillfällig han kommer få nå mera sen.

Visst slog jag in den fint?
Men nu måste jag göra matte och städa mitt rum(igen) -.-

Datkunskap

Hejsan, ni ser säkert att jag är på lektion och sitter i data salen. Vi skulle typ göra nåt arbete om oss själva som skulle vara 8 sidor lång,suck!. Så nu måste jag leta i bloggen efter bilder på mej..
Men jag hör nog av mej senare, men nu måste jag sluta innan min lärare ahmad får damp. pusshej.

20:44

Hejsan,
tillbaka från hästen nu. Jag red ut idag i mörkret och det var faktiskt rätt så mysigt. För tänk er att månen lyser upp där man går och så ser man alla stjärnorna på himlen,det var fullmåne.

Men nu måste jag in och duscha, god natt.

9/2 måndag

Hejhej.
Nu snart ska jag åka till effi´s stall, det är ju måndag.
Dagen idag har varit som vanligt. Och jag har inte så mycket att skriva om. Jag har rätt bråttom för mamma vill hinna tränia efter hom har skjutsat mejdit. Men men jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem
Dagens:

Ska åka nu bye bye.

Home sweat home!

Morsning!
Hur äre med er då? med mej är det bara bra. Jag har inte gjort så mycket idag. Men nu sitter jag och tittar lite på gissipgirl, det ä bra men jag har inte följt det så noga innan, men det började idag igen ju..
Men men jag har bara jobbat på pappas jobb idag och det var väll så där kul, det vi fick göra var att packa om en massa kartånger och så. Idag är det ju söndag så det betyder att det är skola imorgon.. Juste det är en bra film i kväll på trean tror jag , den börjar 9.
Idag är det ju söndag och det betyder att det är skola imorgon.
Men nu är säkert pausen slut på 5:an, så vi hörs senare. pusshej.

Lördags kvällen..

shulululul.
Lördags kvällen kommer bli full av läsk och godis


Najs!
Det blev att imorgon ska jag också jobba på pappas jobb. Dom behövde det!. Och senare på kvällen har vi träning. Men jag ska nog kunna klämma in ett innlägg imorgon innan;)
Aa men nu ska jag fortsätta min kväll, ni får ha en toppen bra kväll!

Melodi

Hejsan!
Nu har jag precis ätit. Och jag funderade lite på vad jag skulle blogga om. Och så kom jag på att det är ju melodifestivalen idag, jag fick precis reda på att christian look och björn gustavsson,(snyft). Men men jag tänkte ge det en chans iallafall.

Fullspeckad dag.

Hej hej!
Hur har dagen varit? Min har varit rätt fullspäckad. Jag fick ju gå upp kl.08:00 och åkte till min pappas jobb, sen direkt efter det så åkte jag till träningen och bytte om i bilen och efter träning så åkte jag direkt till stallet med ebba och effi och sen efter jag hade ridigt åkte vi till effi´s stall och kvällsfodrade. Och nu sitter jag här framför datan och jag ska snart hoppa in i duschen.
På träningen idag var det ganska roligt faktiskt, jag hade lust att springa av mej efter att ha suttit stilla och packa om massa kartonger (det gjorde vi på pappas jobb). Men ridningen gick inte så jätte bra, iallafall inte i vänster varv.
Men men nu måste jag duscha efter dagen, hör av mej senare.♥

Här ligger min söta lilla katt i min säng.

Sweat dreams

Svejsan!
Jag sitter och har lite tråkigt faktiskt.. Vi har precis ätit, och jag lyssnar på michael jackson på spotify. Min bror var så snäll at fixa det åt mej ( för jag hade ju hört att det ar bra, och det är det). Iallafall tror jag att det kommer att bli en tidig kväll ikväll, jag har lite ont ihuvet och jag ska upp rätt så tidigt imorgon. Jag ska ju jobba. Och så har jag träning kl.14-15 och ridningkl.15:45-16:45. Så de blir fullt upp och kommer nog inte blogga fören på kvällen.
Aja drömsött.♥

Gotti


Hejsan!!
Jag kom precis ut från duschen. Jag är jätte hungrig, och jag blev så himmla sugen på det på bilden ovan.. Jag gjorde iårdning det till mej emma och clara igår. Snart är det middag som tur är. Middagen ser och luktar jätte gott.
Ojsan nu ble det mat, hörs♥

Varm oboy med grädde

shu!
Nu sitter man här framför data med en kopp varm oboy med grädde i, MUMMMS! och vitlöksbrödet är i ugnen.

Men nu är viklöks brödet klart, hörs senare!<3

Fredag, äntligen här

Tja.
Hur har eran dag varit? man har varit bra, förutom sista timmen.. Sy slöjd, jag får damp på den läraren alltså!.
Vad händer idag då? jag vet faktiskt inte, Jag har inget planerat.
Imorgon så ska jag ha träning och rida, och nu fick ja reda på att jag kanske ska jobba imorgon och käna pengar :).
Dagens outfit:

ska gå, puss hej♥

Ta han om..

Hejsan!
Nu är jag hemma. Jag ska vara barnvakt till clara, asså inte barnvakt, men jag måste vara hemma med henne. Vi har käkat middag och emma har suttit och bloggat. Nu ska vi plocka undan, göra ordning glass till oss sedan måste vi plugga till fysikprovet vi ska ha imorgon. Fysik är det svåraste ämnet, det är väldigt jobbigt och har en himlas massa ord, svåra ord. Men vi hörs. Måste sätta igång nu. Ha det bra.

5/2, Torsdag

hejhej,
Dålig uppdaternig igår, men jag hann inte. Jag kom hem och gjorde en macka sen så åkte jag och effi till hennes stall.
Men iallafall så ko jag hem rätt sent igår.
Dagen:
Idag har jag varit i skolan som vanligt dårå, med lite lektioner. Vi började med idrott och sen så fick jag redag på att vi hade håltimme på våran lååånga SO lektion och den var precis innan linchen, så sammanlagt fick vi 2 timmar och en kvarts håltimme (woohow!) jag hatar värkligen så lektionerna.  Så jag,Emma, niki, niki och louis åkte till V-by och år kebab.
menmen,
Dagens outfit:

 
vit tröja, gina tricot (present från emma)
jeans, puss och kram
skor, reebook

Tisadag

Hejsan, nu sitter jag i data salen igen och har matte.
Idag är det ju ridning i stallet. Och innan kanske jag ska med effi til stallet men vi får se.
Juste glöm inte att rösta på mej i armiiina.blogg.se´s tävlig! tryck här för att rösta. Det är alltid kul att vinna. Men just nu har jag bara en röst. Dom tre första står också på hennes blogg, men om ni skrollar ner lite så kommer inlägget där man röstar. Så jag skullle bli jätte glad om ni röstade på mej i armiiina´s blogg!
 Haha en lite matte bild ;).
Ha en bra dag! Jag kanske hinner blogga lite till udag, men vi fårse. Puss<3

Tävling

Hej. Jag är med i en tävling på armiiina.blogg.se.
Och det enda man gör för att vara med är att gå in på hennes blogg och skriva en kommentar. Själv skulle jag bli jätte glad om ni rästade på mej, för att det är ju ni som läser min blogg som gör så att jag kan vinna! Tack i förhand!<3
Aja ha en bta dag!


(En liten bild på mina skor)

2/2 måndag

Hejs.
Hur har eran dag varit? Min har väll varit okej, bara en vanlig tråkig måndag. Ingenting hände i skolan. Men snart ska jag till Effi´s häst, det är ju alltid kul. Och nu kanske jag hinner ta lite bilder som jag kan visa här sen. Men men, nu snart ska jag gå och titta på ``one tree hill´´ det är jätte bra och börjar 10 över 4. Jag tror inte att jag kommer hinna se hela för mamma kommer hem om typ 10 min.
Dagens:

(bilden blev lite dålig..)
Halsduk- fått
Tröja-gina trecot
T-shirt-MQ
Jeans-Puss och kram

Vi hörs, puss.

Bilder, 2

Hejsan! här kommer flera fotbollsbilder:


#20, Jag xd







Det var lite bilder, bilder, 3 kmmeren annan gång.

1 feb. söndag

Hejsan!
Idag är det ju första februari!. Då måste man ju vända sida på almenakan,och då kom Chad mikael murray upp( jag har ju årets snyggaste kill kalender xd)
Men idag kommmer bli en bra dag, dt känner jag på mej. För jag ska nämligen på bio med Ebba, effi, emma.
Och vi ska se: ``I taket lyser stjärnorna´´. Jag har inte läst boken men det har både ebba efii och emma gjort det. Men men jag kommer nog fatta endå.

Äre nån som har sett den? hur var den?

men nu ska jag äta lite frukost och sen bestämma lite kläder, pussar!