Nu drar frågestunden IGÅNG!

Ställ mycket frågor nu, det blir kul! :) Jag kommer att svar på allt, tror jag. Hihi ;)
BTW.. Det är påskliljor på bilden ovan, eftersom det snart är påsk! ;D

Avslutad!

31 mars-imorgon åker vi!

Hejsan! är hemma nu, imorgon är det DANMARK SOM GÄLLER! :D. Är jätte glad för det. Jag är redo. Jag har växlat pängar också vidare ;) OCH glöm INTE frågestunden senare!
***
Vet ni vad som hände mig innan då? :( Jag ramlade.. Så nu har jag sår på händerna skitig skinjacka, fläckiga byxor och en smutsig cardigon. Aja, Emma sa att allt gick bort i tvätten:) Man ska se allt från den ljusa sida, sa Emma. Hehe, jag börjar oftast med att se allt från den mörka och tycker synd om mig själv.. ;)
Danska pengar från plånboken ;)

Klart jag måste ha corny på resan ;) 10 timmar ska det ta.. :P

30 mars- snart gäller det!

Hejsan! :)
Dåligt med update, men jag har packat ända sen jag kom hem typ. Och då får bloggen lida lite. Och nu är det mat framför TV också.
Förlåt för tråkig blogg på sista, men har inte haft tid, blir bättre under dom kommande veckorna efter lägret. Och glöm inte frågestunden som kommer upp imorgon!! :O ;D
Hörs senare! :)
Någon som ser på mästarna mästare förutom jag? :P Är iallafall final idag. Bild tagen från google.

29 mars- är dålig på rubriker..

Tjatja!
Nu snart ska jag dra på träning. Jag har träningsvärk! Jag spelade match igår med 96:or. Det var kul, första matchen så jag sög , men endå det var ju första matchen ;)
Jag får bita ihop på träningen och stretcha mycket där jag har ont.
Nu ska jag nog gå och ta en frukt sedan är det dags för att byta om.
Jo, jag tänkte visa 2 bilder från min lillasysters matcher också, jag tog några stycken och några blev bra, I hope you like it! ;

28 mars-glömt ställa om klockan?

Tjatja blöggen!
Hur är läääget? Jag är på brabra humöör idag, hehe ;)
'
Det här blir ett snabbt inlääg, hör av mig mer senare, för nu ska min kära mor gå in på the data ;)
Juste, glöm inta att ställa fram klockan en timma, sommartid nu!
Lägger upp en sommar bild nu! Tagen förra sommaren av mig, nu finns det inga blommor ÄN ;)

27 mars- earth our!

Nu är det earth our! Man ska släcka ner allt! Det har vi gjort här i familjen. Förutom datan och TV apparaterna då;)
'
Idag har jag ridit, en polle som heter viriato. Värdens snällaste häst! Men han var stor! Mankhöjden var lika lång som mig ungefär! Sen har jag varit på cop med min lilla syster. Det gick väl sådär för hennes lag, men dom var bra! :)
'
Det var en kort sammanfattning av min dag, efter det var jag iallafall VÄLDIGT frusen! Men nu ska jag gå och se film, BYE! Hörs senare ;)
Bild som jag tagit, i ett mööörkt rum och med en lys sak ;) tycker att det blev ganska så coolt! :)

Svar till anonym


SV; Jag fotar med en Canon EOS 400D! Den är väldigt bra. Men det finns 3 nya generationer (eller vad man säger) av den. Alltså Canon EOS 450 D, Canon EOS 500 D och Canon EOS 550 D har kommit ut. Tack förresten! ;)

Dilaan D;
hur mkt kostade kameran då du köpte den? kram!
SV; den kostade nära 7000 kr tror jag. :)


Jag tycker att det var kul att du ställde frågan! Alla får göra det! Det är bara kul. Så om ni undrar något, ställ frågan bara! ;)

Jag kommer att dra igång en frågestund snart över påsk. Så om ni har en, vänta lite och ställ den om en vecka istället! Om det inte är något viktigt förstås ;). Så då får ni se till att ställa mycket frågor! :D

Vår/sommar kläder vill ha

Jag kommer sällan få allt. Men något. Typ bikini, shorts, jeans-jacka och den rosrandiga klänningen kommer jag nog köpa själv! Jag gillade den som en sommarklänning, jag var tillockmed tvungen att pröva den idag ;)

Jag har också tittat ut en massa snygga skor. Det är 2-4 (par) stycken jag vill ha av dom också hehe. Men har favoriserat 2, ena paret kommer jag nog få köpa själv där med ;). Jag är hopplös när det gäller vår/sommar kläder och skor.

26 mars-sent inlägg..

Hejzan allihopa! :)
Idag har det då varit skola. Sen åkte jag och Emma till Vällingby, hon hade httat en jätte fin jeans jacka och halsband. Jag köpte inge, no money you know..
Det här är en bild som jag tagit men Emma själv redigerat när hon var här. Hon tyckte bilderna på henne blev mycket fina! :)

Ögon special?

Bild tagen och redigerad av Emmasfoto.com! Jag gillar mina ögon på bilden ;)
Hejsan! nu är jag hemma från mötet. Det var ett klass möte. Vi snackade om klassresan, det behövdes! Jag vill endå åka på klassresan.  Likom SISTA saken man gör med klassen, för typ alltid :O Så vi får hoppas att det går bra!
Nu har jag just sett 'ghost wisper' jag tror att det stavas så :P iallafall. Det var ett läskigt avsnitt idag. Men det slutade lyckligt, TUR! Jag hatar när massa dör och skit :p. Men nu ska jag gå och lägga mig, böjkar 8 imorgon, suuuuck! Vi har franska första lektionen -.-. Vi ser på en HELST crazy film! Den heter typ' crazy ' också..
Aja, god natt! Hoppas jag sover gott inatt. För jag sov så dåligt sist. Drömde massa konstiga drömma heeeeela tiden! Jag sover så dåligt nu för tiden.. Men det blir säkert bättre! Och det är ju FREDAG tomorrow! Nice:)

25 mars- hinner inte blogga ska på möte!

Bild på Emma som jag tagit, grymt fin tycker jag. Gillar gester med armar! ;) Bild tagen och redigerad av mig!

God natt!

24 mars-träning

Tjatja! Nu för ett tag sen kom jag hem från träningen. Vi hade mycket passningar idaG. När jag kom hem gick jag in till duschen på direkten.

Nu är jag VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL hungrig efter en och enhalv timmas träning. Jag mådde lite illa idag på träningen, undrar varför..
Aja. Det blir fisk. Vilket passar utmärkt. Eftersom när man är hungrig blir allt gott, typ, och då blir fisken också god ( ? ) Jag försöker blir nyttigARE, inte nyttig helt och hållet bara nyttigare! ;).


Bild från st:eriks cupen i höstas eller sommras. Det är då jag som kastar inkastet, det ska stå # 20;)

Du e du

2 fina bilder på Emma(jageja.blogg.se). Fotade och redigerade av mig. Gillar bilderna starkt. Speciellt den första.

Nu; Ska jag plugga -.-. Orkar inte med måste, har SO prov imorgon.. Orkar inte.. Men måste, orkar inte, men måste... Aja, ni får ha en bra kväll! Juste ikväll är det DH, någonting att glädjas åt, höhö.

23 mars- imorgon är jag tillbaka!

Hejsan! What's up? jag har just varit på utvecklingssamtal.
Hatar det. Jag hatar att sitta där med läraren och bara prata. Jag är inget stort fan av min mentor heller så, ja. Men hon är OK antar jag.
Bild tagen och redigerad av emmasfoto.com
Idag har jag iallafall också bara varit hemma och sjukat. Imorgon blir det skola iallafall. Huvudvärken jag haft nu i 2 dagar har försvunnit. Jag måste säga att det varit skönt att bara varit hemma också. Bara chillat liksom.

Smörfluga..?

Har ni tänkt på det?Att fjäril heter smörfluga på engelska,hehe. Är rastlös..Bild tagen och redigerade av mig.

Hejsan! jag här igen. Just nu är jag VÄLDIGT rastlös. Dels för att jag inte rört på mig hela dagen OCH för att egentligen ska jag vara på träning nu.. Min kropp känner liksom av det så jag blir rastlös och ibland så kan mina ben typ somna eller göra ont för att jag inte är på träning när jag egentligen ska.
Men eftersom jag är sjuk kan jag inte gå, och eftersom jag är sjuk har jag inte orken eller måendet att göra något åt min rastlöshet. Så jag kan inte göra något åt det. SÅÅÅ irriterande. Men jag har bestämt mig för att läsa SO, har prov you know ''/. Har massor av prov nu dom 2 sista veckorna. 3 ST. Och alla prov kommer vara skit jobbiga, det vet jag. Speciellt NO:n...

22 mars-sjuk

Bild från i lördags. Den är fotad och redigerad av mig. Tycker att den blev bra. Det ser liksom ut som om hon längtar. Det är det jag gör nu. Till påsklov och tränigsläger! Jag får inte vara sjuk då!!

Hej. Idag har jag varit hemma från skolan. Jag har sovit väldigt dåligt inatt. Så jag vaknade med extrem huvud värk(migrän). Skit jobbigt. Nu har jag ont i halsen och mår illa. Huvudvärken sitter kvar.
Imorgon måste jag gå till skolan. Har utvecklingssamtal. Och på onsdag SO prov, på torsdag, ett slags möte med hela klassen. Så jag är tvungen att gå hela veckan. Fast jag mår skit just nu.
Aja, ska plugga nu. Bye!

3 olika, men mycket fina

3 olika bilder på Emma.3 olika uttryck. Men alla väldigt fina. Vad tycker ni? :)
Nu; Fortsättning på wipeout! ;) Och god natt! ♥

21 mars- bytt rum!

Hejsan! Hur har ni haft det idag? Jag har haft det jätte bra! Är dock väääääldigt trött nu. Jag Och min pappa och min bror har nämligen fixat våra rum! Jag och min bror har bytt rum. Och jag är SÅÅÅ mycket nöjdare med mitt rum nu än innan. Jag trodde inte att det skulle bli bra, men det blev det. Det var väldigt mycket arbete bara, tog nästan hela dagen! Från när klockan kanske var halv 2 till nu ungefär, så nu är jag rätt slut. Höhö. Det var därför det inte blev någe bloggande idag förren nu, för mín del dårå;). Inlägget som skrevs av Emma var lite roligt va? :)


Igår så var jag och dom vanliga hos Jenny vi sov där. Det var väldigt kul. Jenny har så mycket gott man kan äta till frukost, hehe..
jag tog också en massa härliga bilder på Emma i det härliga vädret. Ni kommer få se dom snart när dom laddat upp på datan ordentligt.

surprise

tjabba alla emmas läsare. :)
Emma vet säkert inte att jag sitter och skriver det är just nu. Jag har våldgästat Emmas blogg, suttit och läst varenda hemlighet hon har här i bloggen. Haha, eller inte. Emma kan förmodligen inte blogga just nu för hon har ägnat dagen till att byta rum. Så hon har säkert pendlat fram och tillbaka med en massa kläder, möbler och gud vet vad. Skickar en liten hälsning till henne härifrån.

/ www.emmasfoto.com


Igår fotograferade vi och här är en nyredigerad bild på Emma. Jag hoppas du gillar den! I love it.

20 mars- snabbt!


En bild på Emma från idag. Jag tycker den är fin! Hon ser lite, ja, vad ska man säga? busig ut kanske? hehe.

Det här blir ett väldigt snabbt inlägg. Ska gå till Jenny nu. Här av mig ikväll! Puss!

U like?

Bilder tagna och redigerade av emmasfoto.com!
Vad säger ni om bilderna? Har visat dom förut, men inte såhär. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker! :)
NU; dags för EMD i 'så ska det låta' i ettan! Ska bli kul! ;D Jag älskar dom! Är sjukt snygga och sjunger bra. Hihi.

19 mars- alla vet att det är fredag ;)

Hejsan! Fredag idag, SKÖNT :)
Och idag fick jag veta att jag fick VG på mitt franska prov! är väldigt nöjd med det. Trodde inte att jag skulle få det, jag hoppades på ett G. Nu har jag fått 3 st VG:n på en vecka, det är rekord, hehe.
Vet ni? vi körde boxning på gympan. Och mina händer darrar fortfarande. Dom brukar göra det efter boxningen. Och jag fick boxas mest, för anna hade ont i nacken och Emma var så envis och var inte allvarlig så jag gjorde det mesta, hehe. Men det är bra, jag vill ha träning för armar och sånt.

Har jag nämnt att jag försöker bli nyttigare. Vi får väl se hur det går, höhö. ;)

Och Efter skolan jag och 2 emmor hem till mig. Vi åt lite och satt vid datan och lite mer. Nu ska jag gå till maten, är vrååål hungrig hehe. Men här bjuder jag på mig själv, en bild från när jag fyllde år i september förra året;
Fin va? hihi. ;)

18 mars-where did the elephant come from?

Weirdo picture, hehe. Elefanten på huvudet var då min lite konstiga idé, men man måste pröva nytt! ;)

Hejhej!
Vad har jag haft för mig idag då? Hmm. Inte mycket. Nu på kvällen åkte jag och mamma till farmor och fixade hennes tabletter, sen källsorterade och tillsist handlade. Vi STOR handlade! Hehe, mycket! :P
Jag hittade tillochmed lite stuff till mitt nya rum. Eller nytt och nytt, jag och min bror byter, men jag vill göra det bästa av allt. Så då vill jag ha in lite nytt också. Som typ en ny matta och en liten handsak ;) Ni kanske får se om jag lyckas smöra till mig det, hehe.
Aja, ska gå, pöss! :)

17 mars-tiden går fort

hejsan! Boring dag idag förutom träningen då. Skönt att inte behöva plugga, provet är ju avklarat nu. Jag förstod inte riktigt uppgifterna eller vad man ska säga.
Bloggen har lite bildtorka för tillfället. Det var ett tag sedan jag fotade och skulle gärna göra det mer , tro mig! Men skolan tar ju upp mycket tid, som ni alla vet. Och så finns det inte så mycket att fota nu mellan skiftningen mellan vinter och vår. Här så smälter den mesta i sen på dagen och fryser på natten/kvällen, det gör så att det lätt blir lite grått. MEN jag ÄLSKAR att våren är påväg nu! :)
Här får ni en härlig bild från september från kaanan. Ni vet vilka jag var där med när ni tittar på bilden ;):

16 mars-desperate housewives

Hejsan! Nu sitter jag och ser på desperate housewives. Det är blir ett snabbt inlääg, efter ska jag fortsätta att plugga. Kanske här av mig, BYE! förlåt för tråkigt inlägg! ♥

HALT!


Bilder tagna och redigerade av mig. Jag tog dom i mitten av vi vintern.

Hej igen bloggen!  Nu sitter jag här vid datan. Har pluggat nu efter middagen. Ska snart gå och lägga mig och fortsätta, det behövs :P. Har franska prov, och jag SUGER på franska.. Aja, vill ni hör om min träning?

Jag är så klantig! Det är rätt halt nu, och jag sprang i nerförsbacke, den seísta, halaste och brantaste. Och på den brantaste delen av backe, gissa vad jag gör då? Jag halkar så det bara skriker om det! Jag hlkar kommer (flera meter känns det som) upp i luften landar mitt på min svanskota, den tar huvet emot isen (fast min toffs var ivägen s det gjorde inte så ont men är lite yr nu faktiskt?) och sen glider jag någon meter. FY FAN VAD ONT DET GJORDE!Man landar inte mjukt alltså! Det var inte kul. Det känns som om jag brytit min svanskota och jag blir lite små yr när jag ställer mig upp för snabbt, suck!

Dagens dårå;


Armband och halsband idag igen ;) jag tycker att det är mycket snyggt med smycken! :)

Tröja-fått!, lång t.shirt-fått!, lackleggings-gina (fått, hehe), halsband-fått, armband- kommer inte ihåg xd.
Jag hade mina converse kloner på mig till också som är från 'Belle shoes'.

TÄVLING hos KANDEE !




kandeedrawings.blogg.se har en tävling. Man vinner linnet ovan. Det är skit snyggt, vill verkligen ha det! (klicka här för att komma till tävlingsinlägget!)
Hon säljer tröjor / linnen som hon ritat själv på en hemsida som heter WWW.KANDEESHOP.SE (Klicka här för att komma dit)

Om ni också vill vara med och tävla så klicka HÄR! ;) eller på första länken i inlägget.

15 mars-trött!!

Hejhej! Skola idagdå. Rätt lugn och enkel dag. Men gud vad trött jag är. Men måste plugga..
Aja, nu sitter jag här och käkar saftig apelsin! :) men den är också snart slut :P. Men men, hörs senare, ska plugga..
mmmmmmumm

Lady Gaga och Beyoncé vs. thriller

Lady Gaga och Beyoncé
thriller
Det är vissa som jämför dom, men jag tycker inte att dom är lika alls. Men båda är bra. Jag tycker att gaga's är rätt cool. Men hennes röst passar inte in i fängelset när hon börjar sjunga :P. och Beyoncé är man inte van med att se sådär, hehe.
Vad tycker ni om dom? :)

14 mars-byta rum?

Idag kanske jag och min bror ska byta rum. Jag håller på och skriver ner en massa saker jag vill flytta in dit och saker jag inte vill ha + mått på säng och sådant ;).
Det ska bli ganska kul. fast litet är det ju i Emils rum, men nu slipper jag höra hans tjat om att byta rum för att mitt är så otroligt stökigt. Jag byter lite för att dom ska lämna mig ifred med MITT städande. Och så slipper jag ju den fula blå bokhyllan, hehe.

Idag körde jag på lite smycken

13 mars- ska ut! :)

Hejsanhejsan bloggen!
Nu ska jag snart gå, jag ska ut och träffa Linnea och Emma. Vi ska gå lite och kanske ta lite kort. Ska bli trevligt. Vi skulle gå kvart över så har några minuter på mig.
Började ju dagen med ridning. Jag fick rida en STOR häst idag, 'monstrike' heter den. det gick väl ganska bra.
Ska dra nu, good bye my friends! :)
Gammal bild tagen av Emma. Redigerad av mig.

Nu, dags för kvällen

Kör på en vanlig hemma kväll idag. Med lillasyster. Är väldigt trött, plus att hon vill ha mig hemma hon får så tråkigt annars.. :P.  Nu sitter jag med chips och cola. Tänkte se 'SOLSIDAN'. Den ska va väldigt roligt, hehe. Och svenskt ska det vara ! :)
Hörs kanske senare! :)♥

Emma talar ut!

Hahaha! ;D

12 mars - dagens outfit

HEJSAN! :) Nu är det fredag! jag kan fortfarande inte säga att det är skönt eftersom veckan gått så fort ;) men det är ändå skönt, på något sätt :P
Dagen har varit vanlig. Som vanligt? ;P
Det här är iallafall dagens klädsel;
Gud vilken skitig spegel ser jag nu! :P

11 mars torsdag- fredag imorgon


Bild; helt oredigerad! Kommer inte ihåg vem som tagit den ;P

Hej alla glada och icke glada! ;)
Hoppas alla är glada, det är jag. Jag har haft en bra eftermiddag. Efter skolan åkte jag till v-by med Jenny och Emma.L. Efter det åkte vi hem till Emma.L för att plugga, jag pluggar faktiskt bättre med kompisar xd. Aja. Jag fick saker gjort iallafall. Nu ska jag snart gå och lägga mig, läsa NO (har muntligt imorgon -.-) och träna Franska har prov på onsdag -.-.

Men imorgon är det fredag. Jag kan igenrligen inte säga 'äntligen' för veckan har gått SÅ fort, och den har faktiskt varit ganska rolig, med träningar och fördelsedagsbarn m.m. MEN alltid skönt med helg, intesant? Men jag får inge sov morgon på Lördag.. För jag ska rida kl 10.00.

Aja, nu säger väl jag god natt också. God natt! ;)

different light

Lite coola bilder jag tog för ett tag sedan.

Hejhej igen! Har ätit nu, det blev en riktigt god fiskgratäng.
Imorgon är är det torsdag, min absolut skönaste dag! Börjar 20 i 10 har NO prov (det är väl inte det bäste) men jag känner mig ganska säker. Sen lååång SO men det är bara film så det är chill och sen träslöjd. Slutar 3, med 3 lektioner ;) ganska nice.

Veckan har gått väldigt fort tycker jag, men inga tårar över det, det är ju bara bra! Men än är inte skolveckan slut.
Det är bara det att vi har minst 1 prov varje vecka fram till påsklovet, tur att det bara är 3 och en halv vecka kvar tills det.. :P

Men nu, gissa vad? 'greys anatomy' course;)

10 mars-fördelsebarn


Hej! Idag har jag varit och firat min kompis Linnea efter skolan, vi var rätt många. Det var väldigt trevligt och kul! Vi körde 'jag har aldrig' Jag har aldrig kört det förut bara sett det på TV, men det var riktigt kul! :)
Efter det gick jag, Maria och Sara direkt från Linnea till träningen, så vi behövde ha med oss fotbolls-stuff till skolan. Men det var ingen big deal ;) hehe.
Nu har jag en slutlig sak krav att säga här på bloggen; GRATTIS LINNEA! 15 ÅR! :D

Födelsedagsbarn;)

Så här såg jag ut idag;

Det var länge sen jag visade 'dagens outfit', kommer nog bli mer sådant. Det här var iallafall det jag hade på mig idag ;)           Sames leggings-bikbok, Tunika/t.shirt- fått, skin jacka- köpt på landet

9 mars- använt skin jacka ;)

Hejsan!
Just nu mår jag rätt illa och är jätte trött, bara tanken av jag jag måste plugga gör så att jag känner av huvudvärk.
Jag sov så OTROLIGT DÅLIGT inatt så det finns inte. Jag vaknade hela tiden, iallafall innan 12-1 slaget, varje halvtimma. Och idag efter skolan skulle jag ner till vårdcentralen, för att jag har fått utslag.. Och det visar sig att jag kommer ha kvar dom i 8 VECKOR! ÅH! Och det var typ ett virus jag fått :S men det smittar iallafall inte... Fuck..
Aja, jag börjar få ännu mer hopp om vår och värma nu ;) Jag vet att det handlar mycket om det just nu, men jag har ingen orsak det bara blir så.. Jag hade till och med skin jacka idag, det var inte kallt alls, förutom om händerna ;).
Bild tagen och redigerad av mig.

Hmm...........

Svenska hollywoodfruar eller gå och lägga mig och plugga?
Svenska hollywoodfruar är kul och så, men jag behöver ju plugga men det är så jobbigt och tråkkigt, jag kommer typ somna :P

Hehe.. Bild tagen av Emmasfoto.com, redigerad av mig.

God natt! ♥

8 mars- allt kommer efter lovet?

Hejhej! Hur har dagen varit? Min har varit som vanligt inte så jobbig, det gick snabbt.

Men träning däremot, jobbig. Löpträning inte veckans höjdpunkt precis.. Men det känns uppfriskande, man får bort allt det man ätit under helgen också ;) Och vet ni vad? Vi i stockholm har haft plusgrader idag!+6 grader tror jag! Det är goda nyheter ;). Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till våren! Inte sommaren utan våren mest! Men det gör väl alla? Så här såg det iallafall ut som för några dagar sen;

Bilden är tagen från sjukhuset där min farmor ligger. Med min mobil kamera.

Och så kommer jag på mig själv att jag MÅSTE plugga har prov imorgon eller torsdag eller fredag. Vet inte, det är muntligt så hon ropar lixom upp, men det är bäst att vara beredd! Jag måste också plugga franska, kanske SO också. Allt kommer efter lovet, right?.

Tävling hos 'flickan ninni'

Jag har anmält mig till en tävling hos 'flickan ninnis fotoblogg', klicka här för att komma till hennes blogg!klicka här för att komma direkt till tävlingsinlägget!
Tävlingen är i samarbete med tvspelsweb.se, klicka här för att komma till tvspelswebs filtersida!
Info om mig;
Namn: Emma ahlin
Ålder: 14 (fyller 15)
Bloggadress: emmaahlin.blogg.se
Bilden som jag anmäler mig med ser ut såhär;
Modell: Jenny, Foto; Jag!
Om jag blir en av finalisterna så vill jag att alla ska rösta på mig, hihi :). Man vinner ett close-up +4 filter!

Svårt att bestämma mig!

Vilken av dessa bilder ska jag ställa upp med i en tävling, tycker DU? Snälla hjälp mig välja! :)

7 mars- när vinden drar i håret och när solen skiner starkt..

..är lycka allt man kan känna,
iallafall när man tänker tillbaka och det är så här kallt.
;
Bilden är tagen när det var sen sommar värme i september, förra året. Härligt värre ser det ut som på bilden.
Tjabba!
Vad har gjorts idag då? Ingenting typ xd. Jag har verkligen inte pallat. Jag vaknade inte på det Bästa sättet heller.. :P Men Jag har gjort panacotta (eller hur det stavas xd). Nu måste jag gå och fixa panacottan i skålar, pöss:)

home after the cinema


Hej
, nu är jag hemma från bion. Den var väldigt bra tycker jag. Den var inte exakt som den ''riktiga'' 'alice i underlanet' Men det tycker jag bara var bra! Filmen var inte så barnslig heller, som man kanske skulle kunna tro.

Den här dagen har inte varit en så tursam dag för mig, snarare min otursdag.. Det kanske ni får veta mer om senare. Jag skämdes iallaafall! :(. Men det slutade med att jag fick köpa såpbubblor för 18 spänn, en liten burk som är lika långt som ett pek finger, 18 SPÄNN. Jävla sur käring säger jag bara, hehe.
hörs senare. Nu är det.... 'Nothing hill'.! :)

6 mars-bio!

Ska på bio, hörs senare!

5 mars-vi har rinnande vatten!

hejsan!
Vet ni vad som hänt min och flera familjer i dag? Vi har inte haft något rinnande vatten! Det hade varit nån traktor som kört in i mitt kvarters brandkost. Något sånt var det :S :P. Så det är inte försen nu vi fått rinnande vatten igen, fast vattnet är typ brunt.. Det är endå skönt med rinnande vatten för nu kan man spola normalt, hehe. Har inte velat gå på toa på hela dagen :o Men nu går det, hehehehehehe......
Mitt Internet knasade idag också. Men nu funkar det igen ;) Så nu sitter jag här igen.
Jag håller på att fixa låtar till min lillasyster som vill ha några i sin mobil. Även jag ska ladda in några tror jag :).
Måste fortsätta nu. Ha en bra kväll! :)
Bild från landet som jag tagit och redigerat.

@ emmas place

Hejsan! Nu sitter jag hos EMma och vi ska göra något av dagen ;) Vi ska göra pannacotta, har jag bestämt. Eller baka något iallafall. Jag har lust att se 'djävulen bär prada' också. Men vi får se vad dagen för med sig. Ni får ha en bra dag iallafall, för det ska jag minnsan!!!! :)

Det här är Emma header bild. Jag tog den från hennes data ;)

4 mars- frukost!

Det här blev då min frukost. Inte värdens nyttigaste men den var god. Jag har också ätit lite flingor med mjölk om någon ville vet xd.

Det är sent för god morgon nu. Jag gick upp väldigt sent idag för att vara mig. Jag vill inte gå upp för sent, eftersom det bara är en veckas lov som snart är slut för den delen med.. Buhuhuhu!.
Så nu har jag bestämt mig att göra något av dagen. Ska ta på mig något bra och göra något kul! Men jag har INGEN ANING om vad :( Vad kan man göra?
Det finns inget att fota som inte redan är fotat. Bio kostar pengar och måste betala den själv och jag vill spara xd. Lunch kan man ju åka iväg och köpa, men dom flesta har väl ätit det redan? :p. Ni ser! Nästan inget kvar. Men kanske om någon har lust kan man gå ner till centrum och köpa lite glass och sedan äta den framför en mysig film? Alltså med en kompis. Jag har lust att vara med någon idag ;)

Kom med förslag! :)

Efter ridningen

Bilder tagna av Emma, redigerade av mig. Dom här bilderna är från när jag red på min kompis häst. Det var föra våren tror jag. Men nu är hästen hos en annan lycklig ägare. :)
Vet ni vad? Jag fick rida STOR häst idag. I och för sig så var han inte JÄTTE stor men man märker skillnad! Mycket längre ner till marken xd. Jag har så Långa ben så jag måste rida på antingen stora ponnyer (D storlek!) eller stor häst. Det här var iallafall första gången! Det var kul men läskigt i början. Jag blev så stressad för jag var lite sen till ridningen så jag hade ca 10 min på mig. Men det gick bra endå:)
Men oj vad klockan blev mycket, får ju inte missa EN minut av greys anatomy!

3 mars-lov snart slut?

Hej på er alla! :)
Idag är det då onsdag och jag har goda vibbar inför dagen. Och om man tittar ut nu så ser man att solen skiner och himlen är blå. Man bländas när man går ut, man kan nästan tro att det är vår och härligt, men sen när man tittar ner på marken ligger det fortfarande 1.5 meter snö ute.. Jaja. Idag ska jag rida. Det ska bli kul.
Jag kan inte hjälpa att tänka att det skööna lovet snart är slut :( När jag tänker på det känns det som om jag ser ut så här;

Hehe.. Bild tagen och redigerad av Emma-www.emmasfoto.com

Ser gott ut!

2 mars- våfflor!


Jag och min lillasyster gjorde våfflor, mm!
Snacka om att våfflor får vårkänslan att växa! Men det är rätt långt kvar, känns det som.

Men vet ni vad? Jag har fixat prao idag! YEEY! slipper oroa mig för det nu! :D Jag fick på ecco, sko affär ;) Ska bli kul. Den ligger i barkarby outlet. Gud vilken lättnad. Alldeles själv också:) Eller mamma hjälpte lite,lite,lite på traven genom att fråga i första affären men det gick inte där sen gick jag runt själv och fråga, till slut nappade det! yes! :) Och det nästan bästa är att jag börjar 11 typ varja dag! :D

drar iväg till linnea med emma


Hon ser lite farlig ut på bilden, men jag lovar, hon är jätte snäll och bra :).
Hörs kanske när jag kommer hem. Om det inte blir försent ;) PÖSS

kom iväg tillslut!

Jag, mamma och Clara kom iväg iallafall. Vi åkte och handlade på coop i bromma. Jag fick mina goda flingor för att jag fått VG i en SO uppgift. Yeey, hehe.
Nu ska jag hoppa in i en varm skön och lång dusch. Det behövs. Jag är trött och har lite huvudvärk, det är rätt avslappnade att duscha ibland, xd. Jag kommer säkert uppdatera mer i bloggen senare, men tills vidare hej då! ;)
Regnig dag/kväll på ladet. Det droppade och skvätte överallt. Och jag och min familj är som vi är, och eftersom det var sommar var det endå varmt ute så vi satt ute på verandan och käka middag. Ganska mysigt faktiskt!

1 mars- ingenting att göra


Bild; tagen och redigerad av Emma-http://emmasfoto.com
Hejsan, och god morgon. Eller är det försent för det nu? :) Ny månad nu!
Det är iallafall otroligt skönt med lov. Men nu sitter jag ändå här framför datan och har inget att göra. Eller min bror kommer att tvinga mig att stryka och bädda sängen måste jag ju göra också.. Men annars ingenting.
Det har börjat snöa här igen nu också. Jag som blev glad över att det äntligen börjat regna? hehe.