When you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream

Jag är tillbaka! Jag ligger inte i matkoma. Efter att vi ätit på den härliga buffén så gick (åkte buss, var för lata för att gå) vi hem till Sara. Hon har den sötaste härligaste lilla kattungen, Sony heter han. Så otroligt nuttegull gullig! Sen hade jag jätte lust att baka kakor, sååå jag gick hem till min bästa lilla syster (jag har bara en) och bakade chocolate chip cookies med henne och hennes vän. Dom blev helt okej men dom hade blivigt mycket godare om vi haft med mer choklad, det blev lite för lite nu. Men med ett glas mjölk till så mums!
Nu har jag en lite tallrik kakor bredvid mig och jag sitter och ser på sitcom tisdag på femman. Humor serier. Älskart. 

One man's normal is another man's crazy

Idag är vädret som igår då (kom just på, jag öppnade inlägget med att berätta om vädret, kul kul! Verkligen). Snart ska jag gå ut, jag ska möta 2 fina vänner, Sara och Anna, och lunchaaa. Buffé på china tian. Det är så gott. Och inte överdrivet dyrt heller. Oj, kom just på att nu måste ju lilla jag göra mig iordning. Men vi kanske hörs efter, om jag inte ligger i matkoma vill säga.
Foto: Jag Modellen är Sara. En bild från en mysig picknick i sommras. Den avbröts av spöregn så vi sprang hem haha. 

we will stand tall, face it all

Bilder från tumblr och weheartit.
Jag vet inte riktigt om detta är inspiration eller inte, men det är bilder jag samlat på mig och som jag gillar. Och nu tänkte jag börja plugga lite smått och äta lite lunch. Vad ska det bli? Ingen vet, ingen vet. Ha en bra måndag! (på lovet?)

Minuter blir till timme och timme blir till fler timmar

Hej! Min dag idag har varit ganska lång. Och prövande. Men bra. En mycket bra söndag. Jag fotade till Shuterman-web, det första jag ser när jag kommer till butiken är att den är granne med louis vitton butiken och senare lägger jag märke till att på affärens andra sida ligger ju gucci butiken.. Det var något jag inte sett, hehe :p Sedan idag så har jag fått bära kläder från dior, celine och prada. Jag brukar inte bry mig jätte mycket om sådant, men när man står där på en strand i nynäshamn i prada och celine kappa så är det ju lite roligt ändå. Fast priserna, ojoj. Men annars så var det en mycket fin butik! Jag kärade både ner mig i en sjukt snygg väska och ett asballa par skor. Jag vågade inte titta på prislappen på skorna efter att jag sett att väskan kostat närmare 20 000. Ojoj. 
'
Och vet ni en till rolig sak? Jag ställde min klocka på 6 imorse, och tänkte inte mycket vidare på det. Ja så imorse då så gick jag upp, gör frukost, äter min frukost osv, sen när jag tittar på TV klockan så är den 05.55. Och det tyckte jag verkade mycket konstigt! Sen kom jag på, VINTERTID idag. Vilket jag och min telefon uppenbarligen glömt. Så jag satte mig ner i sängen igen och tittade på TV i yttligare en timme för jag kunde knappt somna om.. Typiskt mig ändå. Går upp en hel timme för tidigt.
'
Men som ni kanske förstår är jag sjukt trött nu, eftersom jag varit uppe sedan 5 imorse, så jag bara längtar tills jag kan bädda ner mig i sängen, med katten bredvid mig, och sova. Men jag hoppas alla har haft en bra söndag! Puss och kram :)
btw, bjussar på några bilder på mig, ganska tråkiga och oglammiga och inte de frächaste kanske  bör väl tilläggas, som togs i våras av någon. Jag ser ganska sur ut på 2 av dem hehe. Men de var de jag hade just ikväll. Hehe. 

sweet as sugar

Foto: Jag Modeller: Emma och den söta vovven är loke. Egentligen skulle vi tagit en promenad nu på kvällen, därför tänte jag att det var passande att visa den här bilden. Meeeen, ingen av oss orkade riktigt så det sket sig. hehe. Men jag har varit duktig idag ändå :)
'
Det här inlägget har varit uppe ett tag nu, jag har bara haft lite problem med att publicera det. Fråga inte varför..
Nu måste jag gå och lägga mig. Jag ska upp tidigt imorgon. Klocan 6. På en söndag. Igen. Jag ska göra en editorial plåtning imorgon för en Natalie Schutterman. Så jag ska vara på birger jarlgatan klockan 8 imorgon bitti. Skönt att man har lov på måndag. Men det ska nog bli roligt! Vi ska tydligen vara på en strand så jag skulle ta med mig en varm jacka samt varma skor. Det ska bli intressant. Men som sagt, jag ska sova nu. Innan jag blir för pigg. Hoppas ni har haft en fin lördag kväll, pyss.

just. because reasons.

Härliga sommarbilder på mig och några av de bästa. Precis i början av sommarlovet. Fredagen innan sommarlovet startade. Det känns så långt borta nu. Igår föll första snön från himlen. Men inte ska jag klaga, jag gillar egentligen snö. Men dessa bilder tar mig ändå tillbaka. Fast nu ska jag ta mig frammåt, på lektionen, så jag får lunch någongång. Och lov äntligen. Hoppas på bra.

En isglass hör till sommaren

Foto: Jag
Jag är hungrig. Där av glassen. Typ? Hungrig, hungrig, hungrig. Min mage kurrar högt. Smothie och toast ska det bli. Yummi.

things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself? and sometimes good things fall apart so better things can fall together

Foto: Jag På bilden Jag. Jag la en svartvit bild och sen som en liten kontrast till det så la jag till en med för förstärkt färg.
BTW, jag vet att jag är blek. Nu är det skola. Sitter och ska jobba. Blä. Jobbigt. Känner pressen. Har ont i magen. Mått illa hela veckan lång. Haft huvudvärk också. Men vi går mot bättre dagar. Vi går mot ett lov. Nästa vecka. Hoppas det blir bra. Puss

vad som behövs

Foto: Jag | En aningen tråkig bild. Men jag tyckte att bloggen behövde en bild på typ ingenting, typ. Heh.
Nu ligger jag i sängen. Min tisdag, och måndag för den delen, har innehållit illamående och huvudvärk. Usch. Trött har jag varit också. Igår var nog första lektionen som jag faktiskt somnade på. Jag somnade typ  2 gånger (på samma lektion), kunde verkligen inte hålla mig vaken, hehe. Men på eftermiddagen/kvällen kom det bästa med alla tisdagar. Ridningen. Vi hoppade och det gick sämst så det var ju inte lika bra. Men nu ska jag titta klart på happy endings, lite rolig serie där! God natt!

Tidig morgon, dålig rubrik, datan dör

Idag har jag jobbat med en inspelning, alltså filmat . Jag började 7 och slutade typ 4. Jag var sminkad som ovan. Nu är jag trööött. Jag tänkte vila lite nu sen så börja skriva naturkunskap. Och datan dör snart, så hej då!

Carpe fucking diem

Det ni ser ovan är studiopics på mig. Fotograf: Nicolina. Hon tog några dussin bilder. Ingen blev bra, tycker jag. Men dessa 2 ovan blev ok. Fast mitt hår ser lite fuckedup ut, men jag hade en massa produkter kvar i från ett jobb jag gjort. Dessa bilder är inte sådana ni brukar få se, eller? Men är sällan i studion och fotar och det blir sällan bra bilder på mig. Slutpratat om det nu.
'
Igår var jag så trött, av någon anledning, jag var ju ledig! Så jag var hemma med mig själv och tittade på film och åt lite godis. Ganska värt ändå. 
Idag har jag firat farmor som fyllt år. Vi gav henne en mikro, den var sönder från start så den funkade inte ens haha, typiskt oss ahlinare att köpa en trasig mikro.. Nu ska jag plugga lite (på en lördag..) och sedan måla mina naglar fint mörkligaglitter och sedan bär det av mot middag med bra vänner. Jag känner nu att detta inlägg blev ganska tråkigt och grått. Det är ju svartvita bilder också, he he. Vad tråkig jag är haha.
'
Men vet ni vad jag gillar nu med hösten? Vädret är grått och regnigt och allt det där, men det fiiiina orangea, röda, gula löven framhävs så mycket av detta väder och blir ännu finare. Jag älskart. Det är ju därför det är massa gråa moln på himlen, för att de fina löven på träden ska framhävas mer! Och nej jag är inte efter och ja jag är 17 år. OM det inte märks alltså.
Ha en fin lördag.

De var så heta att eld verkade kyligt

Foto: Jag De fina modellerna: Inga mindre än de bästa Emma och Emma.
 

I don't care I love it

Atmosfärbilden har jag inte tagit själv men Red: Jag | Foto: Jag Red: Jag
Heey! Fredag idag! Jag är ledig! UnderbArt. Nu ska jag börja byta om och sedan börja gå. Jag ska till ansiktsbehandling. Det ska bli bra, det är så skönt att bara ligga där och slappna av. Sedan bär det av mot skolan (och varför i hela världen då tänker ni kanske?) Jag och några klassisar har hyrt studion och jag tänkte träffas för att plugga lite. Det behövs fortfarande. Hörs

Choklad glad

Foto: Jag | imorgon kan jag bli choklad glad! Det är fredag och jag har inga lektioner. Fast jag ska plugga. Standard.
Nämen!!! Igår så ba bloggade jag inget och idag ba bloggar jag 2 gånger, waaaazaaaap liksom? Jag saknade det.. Jag hade faktiskt ganska mycket att göra igår. Skolarbete. Det är över idag. Halelujah! Och den muntliga delen gick rätt bra i alla fall. Hörs.

En hälsning från landet

Foto: Jag 
En liten bild hälsning från landet då. Jag sitter ju i skolan. Jag arbetar lite med en text som ska in idag.  Och bloggar.
Idag har jag gjort en rolig grej. Ett jobb faktiskt. Gick ut för dörren halv 7 imorse då det regnade och var mörkt. Åt cheap monday. Åh så fina kläder de hade där. Det var en sneakpeak dom skulle ha och jag var liksom kläddockan, eller vad man ska säga. Så det var roligt. Det var halvdag så jag hinner med examinationen av projekt veckorna nu. Det är jag väl både glad och ledsen över. Hehe. 

OJOJ VAD SVERIGE LEVERERAR NU!

Nu borde alla sitta framför sin TV och titta på Sverige- Tyskland! Vilken spänning! Vilken match! Vilka mål och vilken vändning!

vet inte hur jag ska uttrycka det i ord

Det är så konstigt och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna säga detta eller få ur mig det rätt. Men det är så konstigt. Jag älskar tjejerna jag umgås med i klassen. Och jag öskar dom allt det bästa. Och nu ska en av dom byta skola. Vi blir typ bara färre och färre och jag förstår inte varför. Jag gillar min skola. Och så dålig är inte klassen eller personerna i den heller.Tycker jag. Det som gör mig ledsen är att vi blir bara färre och färre och det vill inte jag! Jag vill hålla kvar alla och umgås. Jag vill att det ska bli bättre, bli fler! Och det här låter konstigt och dåligt, jag vet bara inte hur jag ska uttrycka mig nu.
Men till Mimmi som ska byta skola, jag är säker på att du gör det för en bra anledning och jag önskar dig all  lycka! 
Foto: jag Red: Jag

höstigt

Foto: Jag 
2 höstiga bilder.  Jag skulle egentligen börjat plugga för 45 minuter sedan. Lyckat. Men jag ska snart börja, faktiskt. Tror jag. Det var så skönt att sova ut idag. Jag har sovit typ 10 timmar inatt tror jag. Det känns som om det var länge sen jag fick sova ut. Utan att någon väckt mig  så det var riktigt skönt faktiskt. Men nu ska jag börja lite smått här, eller göra lunch.. heh.

2 paket mjölk och en kladdkaka senare

Collage: jag Och kan ni gissa vem som pryder kollaget? (trumvirvel....) Jag! 
Jag och min vän Emma kunde inte motstå att baka en kladdkaka. Jag behövde det. Det var så gott. Och ganska värt också! Den blev så kladdig och chokladig och sen några kalla glas mjölk till. Efter det hade jag orken till att fortsätta pilla på inlämningsuppgiften. 
'
Eftersom det inte blev någon träning ikväll hann jag äta middag med familjen och nu hinner jag också titta på Project Runway Sverige. Samt även pilla lite mer på inlämningen. OM jag orkar med det. Annars får jag jobba på lite bättre imorgon bara. Fast det kan jag inte lova mig själv att jag kommer kunna göra.
 
'
Men nu ska jag väl göra mig i ordning för sängen. Är trött (vilken nyhet! Men jag kunde faktiskt inte sova inatt.. :( ), då är det så skönt för antingen börjar jag 12 och slutar halv 2 imorgon eller så är jag helt ledig. Men jag har ju som sagt plugg att ta tag i. Och nu känner jag verkligen bara hur inlägget, som skulle vara lite kortfattat, bara blir längre och längre. Så innan det blir värsta 1 timmes läsningen säger jag hej då! Och god natt och dröm sött och allt det där! Och avsluta inlägget var det ja.. haha 

13.59 - måndag den 15 oktober

Foto: Jag 
Jag sitter i skolan och spyr. Jag måste jobba men det är en spärr i huvudet som gör att jag inte kan. Varför? Jag får försöka att få bort denna spärr och börja arbeta så att jag kan bli klar med skiten. Och jag är så sugen på kladdkaka eller kakor. Har inte lust att vara nyttig idag.

En aning påyvingat

Foto: Jag | än finns det blommor kvar. 
Jag är så trött. ndå ligger jag inte och sover. Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag inte varit hemma i helgen. Jag har varit borta. Jag har varit med 2 fina människor. Jag och Filippa åkte till Sala till Sara. Det är 2 tjejer jag jobbat lite med och vi har blivit bra vänner. Sara har en hästgård med 8 egna hästar. Så mysigt. Det är där jag spenderat min helg. Och min helg har varit bra. Sen i fredags var det ju lagmiddag/avskedsmiddag. Våran tränare slutar ju.. Jag hoppas ni har haft en bra helg. Nu ska jag ta hand om min bebis (läs: katt, hon är som en bebis) och sova. 

Det är kallt runtom mig

Foto: Jag Red: Jag
Jag försöer läsa på och plugga men jag är så trött! Jag är trött jag fryser och nu ska jag hjälpa med maten. Bra uppdatering! 

5 timmar av ingenting, men ändå nytta

Nu har jag suttit här i skolan sedan kvart över 8 imorse. Jag hade utvecklingssamtal då i typ 20 minuter. Sedan har jag bara suttit. Fått saker gjort. Sen har jag min nästa lektion 20 över 1. Seg dag. Jag bloggade typ vid 9 idag men det försvan? Eller så glömde jag publicera... Nu ska jag gå och äta lunch. Jag är hungrig. Jag bjuder på en gammal bild. Har ingen annan att visa nu.
Foto: Jag På bilden: Jag Red: Jag | Som sagt en gammal bild från en sommar. Och på tal om väder. Kände ni kylan imorse? Burr. Kallt som bara den.

Mysigt i rosa idag

Foto: Min syster På bilden: Jag | Detta hade jag på mig idag till ett par mörka tajta jeans. 
Efter som min ridning var inställd idag (:'() så har jag hunnit med lite grejer. Förutom blivit iskall och vrålhungrig har jag följt med en vän på en sak, gått på en casting och sen så tänkte jag att jag kan ju ta någon bild på vad jag hade på mig idag, eftersom jag har tid över. Och det är det ovan. Och ätit middag med familjen har jag gjort också. Det låter inte som så mycket men det är mer än vad jag brukar hinna med! Och ikväll slipper jag plugga för jag har 3 timmar i övertid imorgon i skolan som jag kan plugga på. Weei. Nu ska jag äta. Är fortfarande vrålhungrig..

Så trött. Så negativ. Så borta. Så trött på livet i denna stund.

Foto: Emma Flygare (justfaith.blogg.se) På bilden: Vänster Emma sen jag.
.

tears are tears you don't have to define them

Foto: Jag Red: Jag (faaaaast jag redigerade knappt bilden :pPPpPpPp)
Modeller: Emma & Emma | Älskade vänner. Ni är dom bästa. Oftast ;) Inget roligt att skriva nu. Men ha en härlig höstig måndag.

Deppmode on

Jag sitter här med plugg hängandes över mig som ett åskmoln och huvudvärken som kommer krypandes. Och det jag gör är tänker på hur saken och ting har blivit.
Jag har depp mode just nu. Åh. Vi fick idag reda på att våran tränare, våran bästa tränare, ska sluta träna oss. Han ska börja plugga. Och vad är vi utan honom. Vårat lag kommer nu aldrig bli som det var. Vårat underbara lag. Men jag förstår honom också. Och ni kanske tänker att det är väl en lame sak att ha deppmode över, men skit samma. Och sen är det saker bara. Jag tänker alldeles för mycket ofta. Ibland vill jag bara sluta tänka, men det är oftast när jag känner så som jag tänker som mest. Jag kan inte. Just nu känns allt så lång borta. Så långt borta. Och jag måste plugga mer! Jag vill sova. Tidig morgon imorgon. Jag känner nu att jag kommer ha ett bultandes huvud imorgon. Jag har lust att bara få ur mig allt. Gråta. Jag kommer väl känna mig gladare imorgon, men fy vad allt känns nu. Jag har inte ens någon fin bild att visa er. Så ni får fula på mig istället. Yey. 
 
Foto: Jag Red: jag På bilden: Jag
 Juste. God natt och sov gott. Dröm sött och allt det där. Jag menar det. God natt. Hoppas jag också får en god natt. 

Som ett löv som faller till marken faller också vi nu, hoppas bara vi landar mjukt

Foto: Jag Red: Jag | Nu är det plugga, plugga, plugga. Hörs.

Tungan utanför munnen

Foto: Jag | Jag på bilden, gammal bild. Förra vintern tror jag. Charmtroll eller?
Nu snart ska jag rusa. Jag ska på någon porträtt-plåtning för någon jag inte vet. Det enda jag vet är att jag ska vara där klockan 12 och vilken gatuadress det är . Sedan så vet jag inte så mycket mer. Men det blir nog kul, det brukar ju vara kul. Vi höres!

Here we go again

Foto: Jag Modeller: Emma Och Emma
DET ÄR FREDAG!! Jag glömde det för ett tag där. Och som vanligt när jag bloggar på fredagar så sitter jag på mediaproduktion lektionen. Det bara blir så när man har tid över här. Och det är nu jag sitter och redigerar bilder på photoshop (som är mycket bättre). Men som sagt fredag idag, skönt. Denna vecka har varit ganska jobbig eller ansträngande faktiskt. Med hela skolan och all huvudvärk jag haft. Och gissa vad, jag kom 2 timmar för tidigt til skolan idag, jag började tydligen 10.30 istället för 08.30. Lyckat! Bra där! Otroligt. Men nu i helgen hoppas jag att jag kan njuta och ha det bra av att inte ha skola, för denna vecka har varit jobbig. Vet inte varför, eller jag vet varför men jag förstår inte varför. Hoppas det blir en bra dag. Ha en bra dag. Kramiiiii

En mysig höstkväll som den här är det denna bild jag ler med

Foto: Jag   Modellerna är mina fina två glada vänner Emma och Nicolina

En höstig med en bulle och det är mysigt

Foto: Jag 
Nu ser ju bilderna mysiga och härliga ut (tycker jag) men det speglar inte dagen. Det har varit typ värsta dampdagen. Jag har inte varit överdrivet trött men när man typ bara ser på film på sina lektioner så blir man lätt seg och trött-aktig. Och om man sen har planerat in något så kommer ens lärare och flyttar lektionen med en timme senare för att hon är sen blir man ju lite arg på det också. Men det är ju internationella bullens dag idag så en god smarrig bulle med ett glas mjölk har jag ätit i alla fall. Och en sak måste jag säga innan jag stänger ner. Det jag älskar mest med hörsten det är ju alla mysiga färgerna på löv både på marken och i träden. Det är så fint. Och sen är det ju mysiga halsdukar och varma tröjor. Och nu måste jag avsluta och plugga! 

leendet på läpparna

Foto: Emma Flygare | Jag och Emma på bilden, vi gör ett sånt där glädjeskutt eller vad det heter
Heeeeeeeeeey! Jag sitter i skolan som den coola. Allt är luddigt, jag har huvudvärk. Snart bär det av mot tandregleringen och efter det är det livmoderhalscanser spruta och efter det hem och göra svenskan och efter dert träning. Hela dagen planerad..

16.14 tisdag, så mycket har hänt

Foto: Jag
Jag börjar skriva men suddar. Jag börjar igen och suddar igen. Inte mycket har hänt idag. Ska snart iväg och rida, det ska bra.