Om mej

Jag dårå. Vad ska man säga? Hej jag heter Emma och det är jag som driver den här bloggen. Jag är 14 år och är född 1995 den 20 september. Ända sen jag var liten har jag brunnit för både fotboll och ridning.

Mina intressen:Jag spelar i spånga IS (spånga idrottssällskap).Jag har gått på fotboll sen jag var 6 tror ja, så jag har gått ett tag nu. Jag bara älskar att springa runt och sparka på en boll, hehe. Likadant när det är kallt eller varmt. Min position i laget är oftast högerback, men jag kan spela nästan vad som helst, föredrar back;).

Jag rider i vällingby ridsällskap. Jag älskar hästar dom är ett av det finaste djur som finns. Jag rider en gång i veckan och det är på onsdagar. Just nu rider jag på en polle som heter Brolle JR. Jätte gullig.

Lite om mej själv:Jag bor i en liten förort i stockholm.
Årstiden jag gillar mest måste nog vara början av sommaren.
Favoritmaten då. Hmm. Det måste nog vara thai mat xd. 
Bästa filmen. Det blir lite svårt att avgöra eftersom jag sett så många. Men typ ´´the proposal´´ ´´skruva den som beckham´´ och ´´ she is the man´´. Där fick jag ihop 3 iaf;)
Jag är sån som lyssnar på ALL sortes musik. Men det betyder ju inte att jag tycker att alla låtar är bra.. Här är några jag gillar:
Vi börjar med en jätte fin låt;);
E.M.D:

Will.I.am-best friends:
One-u2;

Det där var bara 4 av mååånga ;)

Jag fotar med;
En kanon EOS 400D. Just nu fotar jag bara på min fritid. Jag fotar med kittobjektivet. Och bilderna på min blogg är oftast tagna av mej. OM dom inte är det så står det under bilden, eller så förstår ni det själva att dom är tagna från bl.a google.

Det nästa jag vill ha inom kamera tillbehör är ett zoom objektiv, motljusskydd, stativ och ett speciellt filter. Men det kommer nog att ta ett tag innan jag får något av det ;). Om jag inte vinner en tävling, då kan jag skaffa allt, så håll tummarna! :D.

Men det var nog det mesta om mej. Eller jag har ingen pojkvän och är för tillfället inte kär i någon, eller om jake(taylor lautner) räknas så är jag väl det. Jag smälter när jag ser honom, sååå snygg! ;D.
Och jag hoppas att ni kommer gilla min blogg lika mycket som jag gör! Vi hörs:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0